Кудряшов Андрій Ігорович


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2024
1 Татар, Лариса Василівна.
Організація забезпечення функціонування закладів сфери послуг [Текст] : курс лекцій навч. дисципліни для здобувачів 1 (бакалавр.) рівня вищ. освіти, ден. та заоч. форм здобуття освіти, спец. 241 Готельно-ресторанна справа / Л. В. Татар, Д. М. Одарченко, А. І. Кудряшов. - Харків : ДБТУ, 2024. - 84 с. - Б. ц.
2
Удосконалення якості та розширення асортименту молочної продукції за рахунок додавання овочевої сировини [Текст] : монографія / С. В. Сорокіна, М. С. Одарченко, В. В. Колесник, В. В. Полупан, В. О. Акмен, Є. Б. Соколова, Т. М. Летута, Д. М. Одарченко, Н. М. Пенкіна, А. І. Кудряшов, А. К. Пенкін. - Харків : ДБТУ, 2024. - 219 с. - Б. ц.
Повний текст
3
Організація забезпечення функціонування закладів сфери послуг [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. робіт навч. дисципліни для здобувачів 1 (бакалавр.) рівня вищ. освіти, ден. та заоч. форм здобуття освіти, спец. 241 Готельно-ресторанна справа / авт.-уклад.: Л. В. Татар, Д. М. Одарченко, А. І. Кудряшов. - Харків : ДБТУ, 2024. - 15 с. - Б. ц.
4
Організація забезпечення функціонування закладів сфери послуг [Текст] : метод. вказівки для самост. вивч. навч. дисципліни для здобувачів 1 (бакалавр.) рівня вищ. освіти, ден. та заоч. форм здобуття освіти, спец. 241 Готельно-ресторанна справа / авт.-уклад.: Л. В. Татар, Д. М. Одарченко, А. І. Кудряшов. - Харків : ДБТУ, 2024. - 17 с. - Б. ц.
5
Formation of beer quality with the addition of non-traditional plant materials [Text] / N. Penkina, L. Tatar, A. Kudryashov, A. Penkin. - Kharkiv : State Biotechnology University, 2024. - 146 p. - Б. ц.
2023
6
Захист прав споживачів [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. робіт для здобувачів ден. та заоч. форм навчання першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти, спец. 075 Маркетинг та 181 Харчові технології ф-ту упр. торг.-підприємн. та мит. діяльності та ф-ту перероб. і харч. вир-в / авт.-уклад.: С. В. Сорокіна, В. О. Акмен, А. І. Кудряшов. - Харків : ДБТУ, 2023. - 29 с. - Б. ц.
7 Одарченко, Дмитро Миколайович.
Товарознавство. Харчові продукти [Текст] : тести (для заміру поточ. та залишк. знань) для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Д. М. Одарченко, Є. Б. Соколова, А. І. Кудряшов. - Харків : [б. в.], 2023. - 70 с. - Б. ц.
8 Калєнік, К. В.
Sober curiousity – інноваційний тренд у закладах ресторанного бізнесу [Електронний ресурс] / К. В. Калєнік, А. І. Кудряшов // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 361
Повний текст
9 Акмен, Вікторія Олександрівна.
Нові аспекти у збагаченні кондитерських та хлібобулочних виробів [Електронний ресурс] / В. О. Акмен, А. І. Кудряшов, О. Ю. Литвиненко // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 453-455
Повний текст
10 Kolesnyk, Victoria.
Innovations and craft technologies for horeca [Electronic resource] / V. Kolesnyk, A. Kudryashov, D. Osadcha // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 344-345
Повний текст
11
Сучасні технології стабілізації якості винограду протягом зберігання [Електронний ресурс] / Т. М. Летута, В. О. Акмен, А. І. Кудряшов, Т. В. Карбівнича // Science and innovation of modern world. Proceedings : 10th International scientific and practical conference, June 15-17, 2023. - London : United Kingdom, 2023. - Р. 228-234
Повний текст
2022
12 Колесник, Вікторія Валентинівна.
Результати дослідженя вмісту токсичних речовин у спиртових настоях для подальшого виробництва лікеро-горілчаних виробів [Текст] / В. В. Колесник, А. К. Пенкін, А. І. Кудряшов // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 2 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 401-402
Повний текст
13
Особливості експертної оцінки ювелірних виробів [Електронний ресурс] / С. В. Сорокіна, В. О. Акмен, А. І. Кудряшов, М. А. Юрченко // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 2 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 435-437
Повний текст
14 Акмен, Вікторія Олександрівна.
Перебудова та реконструкція старих споруд готелів як концептуальна доцільність сучасності [Електронний ресурс] / В. О. Акмен, А. І. Кудряшов, М. В. Титаренко // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 305-306
Повний текст
15 Пенкіна, Наталя Михайлівна.
Удосконалення споживчих властивостей парфумерно-косметичних товарів [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Полупан, А. І. Кудряшов // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 426
Повний текст
16
Мерчандайзинг [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. робіт для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / уклад.: М. С. Одарченко, Є. Б. Соколова, А. І. Кудряшов. - Харків : [б. в.], 2022. - 65 с. - Б. ц.
Повний текст
2014
17 Одарченко, Дмитро Миколайович.
Заморожені напівфабрикати з дикорослих ягід [Текст] : монографія / Д. М. Одарченко, А. І. Кудряшов, А. О. Бабіч. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 181 с. - Б. ц.
2013
18
Колориметрична оцінка водяних розчинів соків та плазм з дикорослих ягід [Текст] / Д. М. Одарченко, А. І. Кудряшов, С. В. Штих, Є. О. Іштван, О. О. Сюсель // Харчова промисловість. - 2013. - № 14. - С. 47-52
19 Одарченко, Дмитро Миколайович.
Особливості процесу заморожування калини звичайної як сировини для виробництва напівфабрикатів функціонального призначення [Текст] / Д. М. Одарченко, А. І. Кудряшов, А. О. Бабіч // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Вип. 2(18). - С. 145-151
Повний текст
20 Кудряшов, Андрій Ігорович.
Формування товарознавчих характеристик та розширення товарного асортименту продуктів із дикорослих ягід [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.15 / А. І. Кудряшов. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 23 с. - Б. ц.
21
Method of production of frozen semi-finished products on based on cranberry and viburnum [Electronic resource] / D. Odarchenko, M. Odarchenko, A. Kudryashov, E. Sussil // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2013. - № 4 (10). - С. 31-33
Повний текст
22 Кудряшов, Андрій Ігорович.
Розвиток методів товарознавчої оцінки заморожених напівфабрикатів із дикорослих ягід [Електронний ресурс] / А. І. Кудряшов ; наук. керівник Д. М. Одарченко // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квіт. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Ч. 1. - С. 241
Повний текст
23
Використання мікробіологічних досліджень під час контролю безпечності заморожених продуктів переробки журавлини та калини [Текст] / Д. М. Одарченко, М. С. Одарченко, А. І. Кудряшов, О. О. Сюсель // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 13-14 трав. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 117-118.
24 Кудряшов, Андрій Ігорович.
Формування товарознавчих характеристик та розширення товарного асортименту продуктів із дикорослих ягід [Текст] : дис. ... канд. техн. наук: 05.18.15 / А. І. Кудряшов. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 218 с. - Б. ц.
25Пат. 76865 Україна, МПК A23L 2/12.
Спосіб виробництва заморожених напівфабрикатів на основі дикорослих ягід [Текст] / Д. М. Одарченко, А. І. Кудряшов, А. М. Одарченко, М. С. Одарченко, О. О. Сюсель, К. В. Сподар, С. В. Штих ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201204526 ; Заявл. 10.04.2012 ; Опубл. 25.01.2013, Бюл. № 2. - 4 с. - Б. ц.
Повний текст
26Пат. 76865 Україна, МПК A23L2/12.
Спосіб виробництва замороожених напівфабрикатів на основі дикорослих ягід [Текст] / Д. М. Одарченко, А. І. Кудряшов, А. М. Одарченко, М. С. Одарченко, О. О. Сюсель, К. В. Сподар, С. В. Штих ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201204526 ; Заявл. 10.04.2012 ; Опубл. 25.01.2013, Бюл. № 2. - 1 с. - Б. ц.
Повний текст
27
Дослідження процесу заморожування ягід калини звичайної [Текст] / Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко, О. О. Сюсель, А. І. Кудряшов // Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 51-52
Повний текст
2012
28
Контроль якості ягідної плазми за електрофізичними властивостями [Текст] / Д. М. Одарченко, А. І. Кудряшов, С. В. Штих, О. О. Сюсель // Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 335-343
Повний текст
29 Одарченко, Дмитро Миколайович.
Дослідження безпечності заморожених напівфабрикатів із журавлини та калини [Текст] / Д. М. Одарченко, А. І. Кудряшов, О. О. Сюсель // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 457-458
30
Оцінка безпечності ягідних напівфабрикатів [Текст] / М. С. Одарченко, Д. М. Одарченко, А. І. Кудряшов, О. О. Сюсель // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2012. - Вип. 2(16). - С. 162-166
Повний текст
31 Одарченко, Дмитро Миколайович.
Інноваційний розвиток виробництва ягідних напівфабрикатів та їх використання на підприємствах ресторанного господарства [Текст] / Д. М. Одарченко, А. І. Кудряшов, О. О. Сюсель // Торгівля та готельно-ресторанний бізнес: інноваційний розвиток в умовах глобалізації : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 90-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1967-1988 рр.), канд. екон. наук, проф., заслуж. діяча вищої школи Укр. РСР Бережного І. Г., м. Харків, 20 квіт. 2012 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 214-215
32
Дослідження функціонально-технологічних властивостей заморожених напівфабрикатів на основі дикорослих ягід [Електронний ресурс] / Д. М. Одарченко, А. І. Кудряшов, С. В. Штих, О. О. Сюсель // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42 (2). - С. 17-20
Повний текст
33
Мікробіологічна оцінка якості заморожених напівфабрикатів із дикорослих ягід [Електронний ресурс] / В. О. Коваленко, Д. М. Одарченко, А. І. Кудряшов, С. В. Штих, О. О. Сюсель // Товарознавство та інновації. - 2012. - № 4. - С. 149-154
Повний текст
34
Розвиток наукових основ заморожування калини звичайної як дикорослої сировини для виробництва напівфабрикатів функціонального призначення [Електронний ресурс] / Д. М. Одарченко, А. І. Кудряшов, О. О. Сюсель // Вісник Херсонського національного технічного університету. - 2012. - № 2. - С. 156-159
Повний текст