2024 |
1 | > Скриннік, Вікторія Ігорівна. Іміджева ідеологія в готельно-ресторанному бізнесі [Текст] : курс лекцій з дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми здобуття освіти за спец. 241 Готельно-ресторанна справа / В. І. Скриннік, К. В. Калєнік. - Харків : ДБТУ, 2024. - 48 с. - Б. ц. | |
---|
2 | > Скриннік, Вікторія Ігорівна. Діяльність закладів гостинності в умовах воєнного стану в Україні [Текст] / В. І. Скриннік, К. В. Калєнік> // Сучасні тенденції розвитку індустрії туризму та гостинності: глобальні виклики : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, Харків. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова, 15 квіт. 2024 р. - Харків : ХНУМГ, 2024. - С. 112-114 | |
---|
3 | > Інновації в готельній індустрії та ресторанному бізнесі [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. роботи з дисципліни для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми здобуття освіти спец. 241 Готельно-ресторанна справа / авт.-уклад.: Д. М. Одарченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 27 с. - Б. ц. | |
---|
4 | > Скриннік, Вікторія Ігорівна. Розвиток ділового та дипломатичного протоколу в індустрії гостинності [Текст] / В. І. Скриннік, К. В. Калєнік, О. М. Кирилюк> // Сучасні тенденції розвитку індустрії туризму та гостинності: глобальні виклики : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, Харків. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова, 15 квіт. 2024 р. - Харків : ХНУМГ, 2024. - С. 116-118 | |
---|
5 | > Діловий та дипломатичний протокол [Текст] : тест. завдання з дисципліни для здобувачів 2 магістер. рівня вищ. освіти спец. 241 Готельно-ресторанна справа / авт.-уклад.: К. В. Калєнік, В. І. Скриннік. - Харків : ДБТУ, 2024. - 25 с. - Б. ц. | |
---|
6 | > Relationship of management and economic indicators in the hospitality sector: the search for optimal strategies [Electronic resource] / N. Penkina, H. Omelchenko, T. Karbivnycha, K. Spodar, K. Kalienik> // Financial and Credit Activity-Problems of Theory and Practice. - 2024. - Vol. 4, Issue 57. - Ст. 4458. - P. 409-420. - DOI 10.55643/fcaptp.4.57.2024.4458. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
7 | > Калєнік, Ксенія Володимирівна. Фінансові потоки підприємств ресторанного бізнесу: сутність, оцінка ефективності управління [Текст] / К. В. Калєнік, Г. С. Баламут> // Український журнал прикладної економіки та техніки. - 2024. - Т. 9, № 1. - С. 332-338 | |
---|
8 | > Калєнік, Ксенія Володимирівна. Дестинація як основа інтеграції сфери гостинності України до світового економічного простору [Текст] / К. В. Калєнік, О. М. Кирилюк> // Сучасні тенденції розвитку індустрії туризму та гостинності: глобальні виклики : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, Харків. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова, 15 квіт. 2024 р. - Харків : ХНУМГ, 2024. - С. 114-115 | |
---|
9 | > Організація ресторанного господарства [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. роботи з дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми здобуття освіти спец. 241 Готельно-ресторанна справа / авт.-уклад.: К. В. Калєнік [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 35 с. - Б. ц. | |
---|
2023 |
10 | > Іміджева ідеологія в ГРБ [Текст] : метод. рекомендації до самост. роботи з дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми здобуття освіти спец. 241 Готельно-ресторанна справа / авт.-уклад.: В. І. Скриннік, К. В. Калєнік. - Харків : ДБТУ, 2023. - 70 с. - Б. ц. | |
---|
11 | > Kalienik, Kseniia. Environmentalisation as an innovation in the hotel and restaurant business [Text] / K. Kalienik, K. Nechypurenko> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Держ. біотехнол. ун-т, 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 342-343 | |
---|
12 | > Калєнік, Ксенія Володимирівна. Гостинність та крос-культурні особливості у сфері послуг [Електронний ресурс] : курс лекцій для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми здобуття освіти за спец. 241 Готельно-ресторанна справа / К. В. Калєнік, В. І. Скриннік ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2023. - 83 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
13 | > Волошина, В. С. Вплив конкуренції на якість надання послуг в готельно-ресторанному бізнесі [Текст] / В. С. Волошина, наук. керівник К. В. Калєнік> // Universum. - 2023. - № 01: жовтень. - С. 19-23 | |
---|
2022 |
14 | > Фахове вступне випробування [Текст] : комплект завдань для здобуття ступеня освіти магістр на основі ступенів освіти бакалавр, магістр/ОКР спеціаліст галузь знань 24 Сфера обслуговування, спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад.: К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька, В. І. Скриннік. - Харків : ДБТУ, 2022. - 80 с. - Б. ц. | |
---|
15 | > Фахове вступне випробування [Текст] : програма для здобуття ступеня освіти магістр на основі ступенів освіти бакалавр, магістр/ОКР спеціаліст галузь знань 24 Сфера обслуговування, спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад.: Д. М. Одарченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - 25 с. - Б. ц. | |
---|
16 | > Атестаційний/єдиний державний кваліфікаційний екзамен [Текст] : комплект контрол. завдань (тестів) для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад.: Д. М. Одарченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - 60 с. - Б. ц. | |
---|
17 | > Балацька, Наталя Юріївна. Місце трудових ресурсів в інтеграційних та глобалізаційних умовах в готельно-ресторанному бізнесі [Текст] / Н. Ю. Балацька, К. В. Калєнік, В. І. Скриннік> // Вісник університету банківської справи. - Львів, 2022. - № 1 (43). - С. 31-36 | |
---|
18 | > Організація ресторанного господарства [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад.: К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька, В. І. Скриннік. - Харків : ДБТУ, 2022. - 45 с. - Б. ц. | |
---|
19 | > Інфраструктура готельного і ресторанного господарства [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад.: К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька, В. І. Скриннік. - Харків : ДБТУ, 2022. - 23 с. - Б. ц. | |
---|
20 | > Професійна етика та етикет у ГРБ [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад.: В. І. Скриннік, К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька. - Харків : ДБТУ, 2022. - 23 с. - Б. ц. | |
---|
21 | > Калєнік, Ксенія Володимирівна. Реновація, як засіб підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства при готелі [Текст] / К. В. Калєнік, В. І. Скриннік> // Current issues of science, prospects and challenges: collection of scientific papers «SCIENTIA» : Proceedings of the II International Scientific and Theoretical Conference, Sydney, June 10, 2022. - Sydney : European Scientific Platform, 2022. - Vol. 1 | |
---|
22 | > Іміджева ідеологія у ГРБ [Текст] : робоча програма з дисципліни, для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад.: В. І. Скриннік, К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька. - Харків : ДБТУ, 2022. - 35 с. - Б. ц. | |
---|
23 | > Світові традиції та культура сервісу [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад.: В. І. Скриннік, К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька. - Харків : ДБТУ, 2022. - 17 с. - Б. ц. | |
---|
24 | > Вступне випробування з фаху [Текст] : програма підгот. ступінь бакалавр галузь знань 24 Сфера обслуговування, спец. 241 Готельно-ресторанна справа, скорочена форма навчання / уклад.: Д. М. Одарченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - 17 с. - Б. ц. | |
---|
25 | > Калєнік, Ксенія Володимирівна. Реновація, як засіб підвищення конкурентоспроможності підпримств ресторанного господарства при готеля [Текст] / К. В. Калєнік, В. І. Скриннік> // Current issues of science, prospects and challenges : collection of scientific papers «SCIENTIA» with Proceedings of theIIInternational Scientific and Theoretical Conference, June 10, 2022, Sydney . - Sydney : European Scientific Platform, 2022. - Vol. 1. - С. 40-44. - DOI 10.36074/scientia-10.06.2022. - | Повний текст |
---|
26 | > Основи гостинності [Текст] : метод. вказівки для самост. вивч. дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад.: В. І. Скриннік, К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька. - Харків : [б. в.], 2022. - 82 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
27 | > Калєнік, Ксенія Володимирівна. Клієнтоорієнтований сервіс в готельно-ресторанному бізнесі [Текст] / К. В. Калєнік> // Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства : Міжнар. наук.-практ. конф., 25 листоп. 2022 р. - Запорожье : НУ «Запорізька політехніка», 2022. - С. 568-569 | |
---|
28 | > Калєнік, Ксенія Володимирівна. Вплив кризових явищ на розвиток підприємств готельно – ресторанного бізнесу [Текст] / К. В. Калєнік, В. І. Скриннік> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків 2 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 330-331 | |
---|
29 | > Балацька, Наталя Юріївна. Тенденції розвитку та стратегічного управління підприємствами готельно-ресторанного бізнесу [Текст] / Н. Ю. Балацька, К. В. Калєнік, В. І. Скриннік> // Таврійський наук. вісник. Серія: Економіка. - 2022. - № 13. - С. 62-71 | |
---|
2021 |
30 | > Давидова, Оксана Юріївна. Інноваційні підходи до реалізації навчання у сучасних умовах [Текст] / О. Ю. Давидова, К. В. Калєнік> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали Третьої Міжнар. наук.-метод. конф., 28 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 37-38. | |
---|
31 | > Methodological foundations of strategic personnel management [Text] / S. Kyriy [et al.]> // Laplage em Revista (International). - 2021. - Vol. 7, № 3A : Sept. - Dec. - P. 26-31 | |
---|
32 | > Балацька, Наталя Юріївна. Стратегії інноваційного розвитку в індустрії гостинності [Текст] / Н. Ю. Балацька, К. В. Калєнік> // Наукові записки Львів. ун-ту бізнесу та права. Серя: Економічна, юридична. - 2021. - № 21. - С. 20-27 | |
---|
33 | > Балацька, Наталя Юріївна. Організація ресторанного господарства [Текст] : конспект лекцій з дисципліни для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа ступеня освіти бакалавр / Н. Ю. Балацька, К. В. Калєнік. - Харків : ДБТУ, 2021. - 281 с. - Б. ц. | |
---|
34 | > Організація, планування та управління на підприємствах [Текст] : комплект тест. завдань для підсум. контролю знань з дисципліни, для студентів спец. 181 Харчові технології / уклад. К. В. Калєнік. - Харків : ДБТУ, 2021. - 12 с. - Б. ц. | |
---|
35 | > Основи гостинності [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад.: Н. Ю. Балацька [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2021. - 26 с. - Б. ц. | |
---|
36 | > Modelling balanced criteria system for business process management [Electronic resource] / V. A. Hrosul, A. Goloborodko, S. Lehominova, K. Kalienik, N. Balatska> // Risus-journal on innovation and sustainability. - 2021. - Vol. 12, Issue 2. - С. 139-153. - DOI 10.23925/2179-3565.2021v12i2p139-153. - | Повний текстПовний текст |
---|
37 | > Research of Logical Contradictions in the Conditions of Cluster Management of the Enterprise [Electronic resource] / V. A. Hrosul, S. Kovalenko, V. Saienko, A. Skomorovskyi, K. Kalienik, N. Balatska> // Journal of Management Information and Decision Sciences. - 2021. - Vol. 24, Special Issue 1. - С. 1-4 | Повний текст |
---|
2020 |
38 | > Костерний, С. О. Концепція pop-up у ресторанному бізнес [Текст] / С. О. Костерний, наук. керівник К. В. Калєнік> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 185 | |
---|
39 | > Hrosul, Viktoriia. Formation of competitive strategy of restaurant business enterprises [Text] : monograph / V. Hrosul, K. Kalienik, I. Kreituss. - Riga : RISEBA, 2020. - 292 p. - Б. ц. | |
---|
40 | > Кібальник, В. О. SPA-курорти як тип рекреаційних закладів [Текст] / В. О. Кібальник, наук. керівник К. В. Калєнік> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квітня 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 179 | |
---|
41 | > Нежурко, П. О. Тенденції розвитку підприємств готельної індустрії [Текст] / П. О. Нежурко, наук. керівник К. В. Калєнік> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 196 | |
---|
42 | > Балацька, Наталя Юріївна. Сугестивний сервіс та його вплив на поведінку споживачів [Текст] / Н. Ю. Балацька, К. В. Калєнік> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 145-146 | |
---|
43 | > Калєнік, Ксенія Володимирівна. Аналіз ERP-систем для управління туристичним підприємством [Текст] / К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 159-160 | |
---|
44 | > Давидова, Оксана Юріївна. Упровадження принципів академічної доброчесності в освітній процес [Текст] / О. Ю. Давидова, К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 134-135 | |
---|
45 | > Kalienik, Kseniia. Strategies of innovative development of hospitality enterprises in the field of tourism [Text] / K. Kalienik, O. Kirilyuk> // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, Львів. держ. ун-т, 26-27 листоп. 2020 р. - Львів : ЛДУ, 2020 | |
---|
46 | > Davydova, Oksana. Theoretical-methodological foundations of tourism development: world and national aspects [Text] / O. Davydova, K. Kalienik> // Tourism Of The XXI Century: Global Challenges And Civilization Values : ІІ International scientific and practical conference. - Kyiv : KNUTE, 2020. - С. 72-79 | |
---|
47 | > Assessment of level of adaptability to external environment factors of Ukrainian retail trade enterprises [Text] / V. Hrosul, S. Zubkov, К. В. Калєнік, T. Askerov> // Revista Espacios. - 2020. - Vol. 41, № 29. - С. 34-44 | |
---|
2019 |
48 | > Kalienik, Kseniia. Competitive development strategies of enterprises of hotel and restaurant business in the tourist segment [Text] / K. Kalienik, N. Balatska> // Практика і перспективи розвитку індустрії гостинності України : кол. монографія. - Львів : ЛТЕУ, 2019. - С. 77-83 | |
---|
49 | > Davydova, Oksana. Sustainable development under the conditions of European integration [Text] : col. monograph. Pt. II / O. Davydova, N. Balatska, K. Kalienik. - Ljubljana : VŠPV, Visoka šola za poslovne vede – Ljubljana School of Business, 2019. - 460 p. - Б. ц. | |
---|
50 | >А. с. 91361 Україна Методичний інструментарій визначення стадії життєвого циклу підприємств ресторанного господарства [Текст] / К. В. Калєнік, В. А. Гросул ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № 92556 ; Заявл. 09.07.2019 ; Опубл. 07.08.2019. - 2 с. - Б. ц. | |
---|
51 | >А. с. 91360 Україна Методика комплексної оцінки конкурентного потенціалу підприємств ресторанного господарства [Текст] / К. В. Калєнік, В. А. Гросул ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № 92554 ; Заявл. 09.07.2019 ; Опубл. 17.08.2019. - 2 с. - Б. ц. | |
---|
2018 |
52 | > Логістичні особливості комерційного кейтерингу [Текст] / О. В. Батін ; наук. керівник К. В. Калєнік> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, Харків. держ. ун-т харчування та торгілі, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 2. - С. 249 | |
---|
2017 |
53 | > Гросул, Вікторія Анатоліївна. Теоретичні аспекти формування конкурентної стратегії підприємств ресторанного господарства [Текст] / В. А. Гросул, К. В. Калєнік> // Економіка і фінанси. - 2017. - № 6. - С. 21-30 | |
---|
54 | > Гросул, Вікторія Анатоліївна. Сучасні інноваційні тренди формування конкурентної стратегії підприємств ресторанного господарства [Текст] / В. А. Гросул, К. В. Калєнік> // Інноваційна економіка. - 2017. - № 7-8 (80). - С. 72-78 | |
---|
55 | > Гросул, Вікторія Анатоліївна. Методичний інструментарій групування підприємств ресторанного господарства [Текст] / В. А. Гросул, К. В. Калєнік> // Молодий вчений: науковий журнал. - 2017. - № 7 (47). - С. 425-431 | |
---|
56 | > Федак, В. І. Проблеми та перспективи розвитку екотуризму в Україні [Текст] / В. І. Федак, К. В. Калєнік> // Стратегія розвитку міст: молодь і майбутнє (інноваційний ліфт) : матеріали VІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. студентів, аспірантів і молодих науковців, 28 квіт. – 22 трав. 2017 р. : Харків, 2017. - С. 79-81 | |
---|
57 | > Калєнік, Ксенія Володимирівна. Перспективні напрями розвитку водного туризму в України [Текст] / К. В. Калєнік, В. І. Федак> // Перспективи розвитку туризму в Україні та світі : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 трав. 2017 р. - Луцьк : ЛНТУ, 2017. - С. 25-26 | |
---|
58 | > Калєнік, Ксенія Володимирівна. Комплексний підхід до формування конкурентної стратегії підприємства ресторанного господарства [Текст] / К. В. Калєнік> // Аналіз сучасних підходів до ефективного використання потенціалу економіки України : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 серп. 2017 р. - Дніпро, 2017. - С. 61-63 | |
---|
59 | > Калєнік, Ксенія Володимирівна. Клієнтоорієнтованість ресторанної послуги підприємства ресторанного господарства [Текст] / К. В. Калєнік> // Сучасні особливості шляхів вирішення економічних проблем розвитку : матеріали Міжнар. наук.- практ. конф., 29-30 верес. 2017 р. - Львів, 2017. - С. 47-49 | |
---|
60 | > Калєнік, Ксенія Володимирівна. Вплив підприємств ресторанного господарства на розвиток гастрономічного туризму [Текст] / К. В. Калєнік> // Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., 27-28 квіт. 2017 р. - Київ, 2017. - С. 207-208 | |
---|
61 | > Балацька, Наталя Юріївна. Анімаційно-дозвіллєва діяльність курортних готелів [Текст] / Н. Ю. Балацька, К. В. Калєнік> // Стратегія розвитку міст: молодь і майбутнє (інноваційний ліфт) : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. студентів, аспірантів і молодих науковців, 28 квіт. – 22 трав. 2017 р. - Харків, 2017. - С. 71-73 | |
---|
62 | > Simanovich, J. Social innovation in hospitality [Text] / J. Simanovich, N. Balatska, K. Kalienik> // Young Researchers in Globalized World: Vistas and Challenges : матеріали Міжнар. форум Харків. нац. ун-т міського госп-ва ім. О. М. Бекетова, м. Харків, 19 трав. 2017 р. - 2017. - С. 71-73 | |
---|
63 | > Kalienik, Kseniia. Current state and prospects of development of sanatorium – resort industry Ukraine [Text] / K. Kalienik, V. Fedak> // History, Problems and Prospects of Development of Modern Civilization : Proceedings of the XVIII International Academic Congress, Tokyo, January 2017. - 2017. - P. 463-468 | |
---|
64 | > Балацька, Наталя Юріївна. Анімаційна діяльність як складова іміджу санаторно-курортних закладів [Текст] / Н. Ю. Балацька, К. В. Калєнік, В. І. Федак> // Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 3 жовт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 369-370 | Повний текст |
---|
65 | > Калєнік, Ксенія Володимирівна. Ключові аспекти формування конкурентної стратегії підприємств ресторанного господарства [Текст] / К. В. Калєнік> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснувааня ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 331-332 | |
---|
66 | > Федак, В. І. Актуальність використання електронних систем бронювання в готельному господарстві [Текст] / В. І. Федак, К. В. Калєнік> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 241-242 | |
---|
67 | > Енергозбережне інноваційне обладнання життєзабезпеченні закладів готельно-ресторанного господарства [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, К. В. Калєнік, Ю. В. Колеснік> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 235-236 | Повний текст |
---|
68 | > Калєнік, Ксенія Володимирівна. Функціонування ринку ресторанних послуг в Україні в сучасних умовах [Текст] / К. В. Калєнік> // Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спец. Готельно-ресторанна справа, 21 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 25-28 | Повний текст |
---|
69 | > Калєнік, Ксенія Володимирівна. Blended learning» як перспективна технологія навчання у вищій школі [Текст] / К. В. Калєнік, О. М. Кирилюк> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплентація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 51-52 | |
---|
70 | > Аnalysis of the development of restaurant business in Ukraine [Text] / Т. Kononenko, N. Polstiana, N. Fedak, K. Kalienik, V. Fedak> // Fundamental and Applied Studies in EU and CIS Countries : Proceedings of the VII International Academic Congress, Cambridge University Press, United Kingdom, Cambridge, England, 26-28 February, 2017. - Cambridge : Cambridge University Press, 2017. - P. 11-17 | |
---|
71 | > Тоценко, А. О. Історія розвитку курортної справи в Україні та світі [Текст] / А. О. Тоценко, наук. керівник К. В. Калєнік> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 343 | |
---|
72 | > Смолянкіна, Д. О. Аналіз розвитку підприємств готельного бізнесу: зарубіжний досвід [Текст] / Д. О. Смолянкіна, наук. керівник К. В. Калєнік> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 340 | |
---|
73 | > Гросул, Вікторія Анатоліївна. Параметри оцінювання конкурентоспроможності ресторанної послуги [Текст] / В. А. Гросул, К. В. Калєнік> // Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 3 жовт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 120-124 | Повний текст |
---|
74 | > Balatska, Natalia. Integration processes in global economy [Text] : сollective monograph / N. Balatska, K. Kalienik, I. Chernikova. - Taunton : Aspekt Publishing, 2017. - 112 с. - Б. ц. | |
---|
75 | > Kalienik, Kseniia. Social economics: theory and practice [Text] : сollective monograph / K. Kalienik, V. Fedak. - Coventry : Agenda Publishing House, 2017. - 140 с. - Б. ц. | |
---|
76 | > Гросул, Вікторія Анатоліївна. Особливості формування конкурентної стратегії підприємства ресторанного господарства [Електронний ресурс] / В. А. Гросул, К. В. Калєнік> // Інноваційний потенціал сучасної економічної науки : матеріали Міжнар. інтернет-практ. конф., 17 берез. 2017 р. - Тернопіль, 2017. - С. 13-14 | |
---|
2016 |
77 | > Федак, В. І. Імідж як один із чинників підвищення конкурентоспроможності закладів гостинності [Текст] / В. І. Федак, К. В. Калєнік> // Trends in the development of national and world science : Collection of scientific articles. - 2016. - P. 254-259 | |
---|
78 | > Калєнік, Ксенія Володимирівна. Конкурентоспроможність як важливий елемент стратегії розвитку підприємств ресторанного господарства [Текст] / К. В. Калєнік> // The development of international competitiveness: state, region, enterprise : Conference Proceedings International Scientific Conference. - Lisbon, Portugal : Baltija Publishing, 2016. - Pt. 1. - С. 72-75 | |
---|
79 | > Davydova, Oksana. Konzeptuelle Grundsдtze des Wirtschaftswachstums bei der Globalisierung [Text] : kollektive monographie / O. Davydova, K. Kalienik. - Nürnberg : Verlag SWG imex GmbH, 2016. - 487 s. - Б. ц. | |
---|
2015 |
80 | > Організаційні заходи щодо реєстрації та відкриття підприємств готельного господарства [Текст] : метод. рекомендації з виконання практ. занять по темі з дисципліни Організація готельного господарства, для студентів напряму підгот. 140101 Готельно-ресторанна справа / уклад.: Г. Л. Чміль [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Б. ц. | |
---|
2014 |
81 | > Калєнік, Ксенія Володимирівна. Холістичний маркетинг у діяльності підприємств ресторанного господарства [Текст] / К. В. Калєнік> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. У 2 ч. : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 26 берез. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 2. - С. 241 | |
---|
2008 |
82 | > Калєнік, Ксенія Володимирівна. Сучасні тенденції розвитку підприємництва в готельному бізнесі [Текст] / К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька> // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2008 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 225-226 | |
---|