Калєнік Ксенія Володимирівна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2024
1 Скриннік, Вікторія Ігорівна.
Іміджева ідеологія в готельно-ресторанному бізнесі [Текст] : курс лекцій з дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми здобуття освіти за спец. 241 Готельно-ресторанна справа / В. І. Скриннік, К. В. Калєнік. - Харків : ДБТУ, 2024. - 48 с. - Б. ц.
2
Діловий та дипломатичний протокол [Текст] : тест. завдання з дисципліни для здобувачів 2 магістер. рівня вищ. освіти спец. 241 Готельно-ресторанна справа / авт.-уклад.: К. В. Калєнік, В. І. Скриннік. - Харків : ДБТУ, 2024. - 25 с. - Б. ц.
3
Організація ресторанного господарства [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. роботи з дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми здобуття освіти спец. 241 Готельно-ресторанна справа / авт.-уклад.: К. В. Калєнік [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 35 с. - Б. ц.
4
Інновації в готельній індустрії та ресторанному бізнесі [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. роботи з дисципліни для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми здобуття освіти спец. 241 Готельно-ресторанна справа / авт.-уклад.: Д. М. Одарченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 27 с. - Б. ц.
2023
5
Іміджева ідеологія в ГРБ [Текст] : метод. рекомендації до самост. роботи з дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми здобуття освіти спец. 241 Готельно-ресторанна справа / авт.-уклад.: В. І. Скриннік, К. В. Калєнік. - Харків : ДБТУ, 2023. - 70 с. - Б. ц.
6 Калєнік, Ксенія Володимирівна.
Гостинність та крос-культурні особливості у сфері послуг [Електронний ресурс] : курс лекцій для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми здобуття освіти за спец. 241 Готельно-ресторанна справа / К. В. Калєнік, В. І. Скриннік ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2023. - 83 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
2022
7 Калєнік, Ксенія Володимирівна.
Реновація, як засіб підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства при готелі [Текст] / К. В. Калєнік, В. І. Скриннік // Current issues of science, prospects and challenges: collection of scientific papers «SCIENTIA» : Proceedings of the II International Scientific and Theoretical Conference, Sydney, June 10, 2022. - Sydney : European Scientific Platform, 2022. - Vol. 1
8 Балацька, Наталя Юріївна.
Місце трудових ресурсів в інтеграційних та глобалізаційних умовах в готельно-ресторанному бізнесі [Текст] / Н. Ю. Балацька, К. В. Калєнік, В. І. Скриннік // Вісник університету банківської справи. - Львів, 2022. - № 1 (43). - С. 31-36
9
Інфраструктура готельного і ресторанного господарства [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад.: К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька, В. І. Скриннік. - Харків : ДБТУ, 2022. - 23 с. - Б. ц.
10 Калєнік, Ксенія Володимирівна.
Вплив кризових явищ на розвиток підприємств готельно – ресторанного бізнесу [Текст] / К. В. Калєнік, В. І. Скриннік // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків 2 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 330-331
11 Калєнік, Ксенія Володимирівна.
Клієнтоорієнтований сервіс в готельно-ресторанному бізнесі [Текст] / К. В. Калєнік // Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства : Міжнар. наук.-практ. конф., 25 листоп. 2022 р. - Запорожье : НУ «Запорізька політехніка», 2022. - С. 568-569
12
Професійна етика та етикет у ГРБ [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад.: В. І. Скриннік, К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька. - Харків : ДБТУ, 2022. - 23 с. - Б. ц.
13
Організація ресторанного господарства [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад.: К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька, В. І. Скриннік. - Харків : ДБТУ, 2022. - 45 с. - Б. ц.
14
Світові традиції та культура сервісу [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад.: В. І. Скриннік, К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька. - Харків : ДБТУ, 2022. - 17 с. - Б. ц.
15
Фахове вступне випробування [Текст] : програма для здобуття ступеня освіти магістр на основі ступенів освіти бакалавр, магістр/ОКР спеціаліст галузь знань 24 Сфера обслуговування, спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад.: Д. М. Одарченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - 25 с. - Б. ц.
16
Основи гостинності [Текст] : метод. вказівки для самост. вивч. дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад.: В. І. Скриннік, К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька. - Харків : [б. в.], 2022. - 82 с. - Б. ц.
Повний текст
17 Калєнік, Ксенія Володимирівна.
Реновація, як засіб підвищення конкурентоспроможності підпримств ресторанного господарства при готеля [Текст] / К. В. Калєнік, В. І. Скриннік // Current issues of science, prospects and challenges : collection of scientific papers «SCIENTIA» with Proceedings of theIIInternational Scientific and Theoretical Conference, June 10, 2022, Sydney . - Sydney : European Scientific Platform, 2022. - Vol. 1. - С. 40-44. - DOI 10.36074/scientia-10.06.2022. -
Повний текст
18 Балацька, Наталя Юріївна.
Тенденції розвитку та стратегічного управління підприємствами готельно-ресторанного бізнесу [Текст] / Н. Ю. Балацька, К. В. Калєнік, В. І. Скриннік // Таврійський наук. вісник. Серія: Економіка. - 2022. - № 13. - С. 62-71
19
Фахове вступне випробування [Текст] : комплект завдань для здобуття ступеня освіти магістр на основі ступенів освіти бакалавр, магістр/ОКР спеціаліст галузь знань 24 Сфера обслуговування, спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад.: К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька, В. І. Скриннік. - Харків : ДБТУ, 2022. - 80 с. - Б. ц.
20
Іміджева ідеологія у ГРБ [Текст] : робоча програма з дисципліни, для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад.: В. І. Скриннік, К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька. - Харків : ДБТУ, 2022. - 35 с. - Б. ц.
21
Атестаційний/єдиний державний кваліфікаційний екзамен [Текст] : комплект контрол. завдань (тестів) для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад.: Д. М. Одарченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - 60 с. - Б. ц.
22
Вступне випробування з фаху [Текст] : програма підгот. ступінь бакалавр галузь знань 24 Сфера обслуговування, спец. 241 Готельно-ресторанна справа, скорочена форма навчання / уклад.: Д. М. Одарченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - 17 с. - Б. ц.
2021
23
Організація, планування та управління на підприємствах [Текст] : комплект тест. завдань для підсум. контролю знань з дисципліни, для студентів спец. 181 Харчові технології / уклад. К. В. Калєнік. - Харків : ДБТУ, 2021. - 12 с. - Б. ц.
24 Давидова, Оксана Юріївна.
Інноваційні підходи до реалізації навчання у сучасних умовах [Текст] / О. Ю. Давидова, К. В. Калєнік // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали Третьої Міжнар. наук.-метод. конф., 28 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 37-38.
25
Methodological foundations of strategic personnel management [Text] / S. Kyriy [et al.] // Laplage em Revista (International). - 2021. - Vol. 7, № 3A : Sept. - Dec. - С. 26-31
26 Балацька, Наталя Юріївна.
Стратегії інноваційного розвитку в індустрії гостинності [Текст] / Н. Ю. Балацька, К. В. Калєнік // Наукові записки Львів. ун-ту бізнесу та права. Серя: Економічна, юридична. - 2021. - № 21. - С. 20-27
27 Балацька, Наталя Юріївна.
Організація ресторанного господарства [Текст] : конспект лекцій з дисципліни для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа ступеня освіти бакалавр / Н. Ю. Балацька, К. В. Калєнік. - Харків : ДБТУ, 2021. - 281 с. - Б. ц.
28
Основи гостинності [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад.: Н. Ю. Балацька [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2021. - 26 с. - Б. ц.
29
Modelling balanced criteria system for business process management [Electronic resource] / V. A. Hrosul, A. Goloborodko, S. Lehominova, K. Kalienik, N. Balatska // Risus-journal on innovation and sustainability. - 2021. - Vol. 12, Issue 2. - С. 139-153. - DOI 10.23925/2179-3565.2021v12i2p139-153. -
Повний текстПовний текст
30
Research of Logical Contradictions in the Conditions of Cluster Management of the Enterprise [Electronic resource] / V. A. Hrosul, S. Kovalenko, V. Saienko, A. Skomorovskyi, K. Kalienik, N. Balatska // Journal of Management Information and Decision Sciences. - 2021. - Vol. 24, Special Issue 1. - С. 1-4
Повний текст
2020
31 Hrosul, Viktoriia.
Formation of competitive strategy of restaurant business enterprises [Text] : monograph / V. Hrosul, K. Kalienik, I. Kreituss. - Riga : RISEBA, 2020. - 292 p. - Б. ц.
32 Кібальник, В. О.
SPA-курорти як тип рекреаційних закладів [Текст] / В. О. Кібальник, наук. керівник К. В. Калєнік // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квітня 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 179
33 Костерний, С. О.
Концепція pop-up у ресторанному бізнес [Текст] / С. О. Костерний, наук. керівник К. В. Калєнік // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 185
34
Assessment of level of adaptability to external environment factors of Ukrainian retail trade enterprises [Text] / V. Hrosul, S. Zubkov, К. В. Калєнік, T. Askerov // Revista Espacios. - 2020. - Vol. 41, № 29. - С. 34-44
35 Kalienik, Kseniia.
Strategies of innovative development of hospitality enterprises in the field of tourism [Text] / K. Kalienik, O. Kirilyuk // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, Львів. держ. ун-т, 26-27 листоп. 2020 р. - Львів : ЛДУ, 2020
36 Davydova, Oksana.
Theoretical-methodological foundations of tourism development: world and national aspects [Text] / O. Davydova, K. Kalienik // Tourism Of The XXI Century: Global Challenges And Civilization Values : ІІ International scientific and practical conference. - Kyiv : KNUTE, 2020. - С. 72-79
37 Давидова, Оксана Юріївна.
Упровадження принципів академічної доброчесності в освітній процес [Текст] / О. Ю. Давидова, К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 134-135
38 Калєнік, Ксенія Володимирівна.
Аналіз ERP-систем для управління туристичним підприємством [Текст] / К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 159-160
39 Балацька, Наталя Юріївна.
Сугестивний сервіс та його вплив на поведінку споживачів [Текст] / Н. Ю. Балацька, К. В. Калєнік // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 145-146
40 Нежурко, П. О.
Тенденції розвитку підприємств готельної індустрії [Текст] / П. О. Нежурко, наук. керівник К. В. Калєнік // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 196
2019
41 Kalienik, Kseniia.
Competitive development strategies of enterprises of hotel and restaurant business in the tourist segment [Text] / K. Kalienik, N. Balatska // Практика і перспективи розвитку індустрії гостинності України : кол. монографія. - Львів : ЛТЕУ, 2019. - С. 77-83
42 Davydova, Oksana.
Sustainable development under the conditions of European integration [Text] : col. monograph. Pt. II / O. Davydova, N. Balatska, K. Kalienik. - Ljubljana : VŠPV, Visoka šola za poslovne vede – Ljubljana School of Business, 2019. - 460 p. - Б. ц.
43А. с. 91361 Україна
Методичний інструментарій визначення стадії життєвого циклу підприємств ресторанного господарства [Текст] / К. В. Калєнік, В. А. Гросул ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № 92556 ; Заявл. 09.07.2019 ; Опубл. 07.08.2019. - 2 с. - Б. ц.
44А. с. 91360 Україна
Методика комплексної оцінки конкурентного потенціалу підприємств ресторанного господарства [Текст] / К. В. Калєнік, В. А. Гросул ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № 92554 ; Заявл. 09.07.2019 ; Опубл. 17.08.2019. - 2 с. - Б. ц.
2018
45
Логістичні особливості комерційного кейтерингу [Текст] / О. В. Батін ; наук. керівник К. В. Калєнік // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, Харків. держ. ун-т харчування та торгілі, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 2. - С. 249
2017
46 Калєнік, Ксенія Володимирівна.
Комплексний підхід до формування конкурентної стратегії підприємства ресторанного господарства [Текст] / К. В. Калєнік // Аналіз сучасних підходів до ефективного використання потенціалу економіки України : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 серп. 2017 р. - Дніпро, 2017. - С. 61-63
47 Калєнік, Ксенія Володимирівна.
Клієнтоорієнтованість ресторанної послуги підприємства ресторанного господарства [Текст] / К. В. Калєнік // Сучасні особливості шляхів вирішення економічних проблем розвитку : матеріали Міжнар. наук.- практ. конф., 29-30 верес. 2017 р. - Львів, 2017. - С. 47-49
48 Калєнік, Ксенія Володимирівна.
Вплив підприємств ресторанного господарства на розвиток гастрономічного туризму [Текст] / К. В. Калєнік // Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., 27-28 квіт. 2017 р. - Київ, 2017. - С. 207-208
49 Гросул, Вікторія Анатоліївна.
Теоретичні аспекти формування конкурентної стратегії підприємств ресторанного господарства [Текст] / В. А. Гросул, К. В. Калєнік // Економіка і фінанси. - 2017. - № 6. - С. 21-30
50 Гросул, Вікторія Анатоліївна.
Параметри оцінювання конкурентоспроможності ресторанної послуги [Текст] / В. А. Гросул, К. В. Калєнік // Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 3 жовт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 120-124
Повний текст
51 Гросул, Вікторія Анатоліївна.
Методичний інструментарій групування підприємств ресторанного господарства [Текст] / В. А. Гросул, К. В. Калєнік // Молодий вчений: науковий журнал. - 2017. - № 7 (47). - С. 425-431
52 Калєнік, Ксенія Володимирівна.
Blended learning» як перспективна технологія навчання у вищій школі [Текст] / К. В. Калєнік, О. М. Кирилюк // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплентація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 51-52
53 Балацька, Наталя Юріївна.
Анімаційна діяльність як складова іміджу санаторно-курортних закладів [Текст] / Н. Ю. Балацька, К. В. Калєнік, В. І. Федак // Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 3 жовт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 369-370
Повний текст
54 Калєнік, Ксенія Володимирівна.
Функціонування ринку ресторанних послуг в Україні в сучасних умовах [Текст] / К. В. Калєнік // Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спец. Готельно-ресторанна справа, 21 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 25-28
Повний текст
55 Федак, В. І.
Актуальність використання електронних систем бронювання в готельному господарстві [Текст] / В. І. Федак, К. В. Калєнік // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 241-242
56
Енергозбережне інноваційне обладнання життєзабезпеченні закладів готельно-ресторанного господарства [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, К. В. Калєнік, Ю. В. Колеснік // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 235-236
Повний текст
57 Калєнік, Ксенія Володимирівна.
Перспективні напрями розвитку водного туризму в України [Текст] / К. В. Калєнік, В. І. Федак // Перспективи розвитку туризму в Україні та світі : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 трав. 2017 р. - Луцьк : ЛНТУ, 2017. - С. 25-26
58
Аnalysis of the development of restaurant business in Ukraine [Text] / Т. Kononenko, N. Polstiana, N. Fedak, K. Kalienik, V. Fedak // Fundamental and Applied Studies in EU and CIS Countries : Proceedings of the VII International Academic Congress, Cambridge University Press, United Kingdom, Cambridge, England, 26-28 February, 2017. - Cambridge : Cambridge University Press, 2017. - P. 11-17
59 Калєнік, Ксенія Володимирівна.
Ключові аспекти формування конкурентної стратегії підприємств ресторанного господарства [Текст] / К. В. Калєнік // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснувааня ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 331-332
60 Simanovich, J.
Social innovation in hospitality [Text] / J. Simanovich, N. Balatska, K. Kalienik // Young Researchers in Globalized World: Vistas and Challenges : матеріали Міжнар. форум Харків. нац. ун-т міського госп-ва ім. О. М. Бекетова, м. Харків, 19 трав. 2017 р. - 2017. - С. 71-73
61 Гросул, Вікторія Анатоліївна.
Сучасні інноваційні тренди формування конкурентної стратегії підприємств ресторанного господарства [Текст] / В. А. Гросул, К. В. Калєнік // Інноваційна економіка: фах. журнал. - 2017. - № 7-8 (80). - С. 72-78
62 Балацька, Наталя Юріївна.
Анімаційно-дозвіллєва діяльність курортних готелів [Текст] / Н. Ю. Балацька, К. В. Калєнік // Стратегія розвитку міст: молодь і майбутнє (інноваційний ліфт) : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. студентів, аспірантів і молодих науковців, 28 квіт. – 22 трав. 2017 р. - Харків, 2017. - С. 71-73
63 Kalienik, Kseniia.
Current state and prospects of development of sanatorium – resort industry Ukraine [Text] / K. Kalienik, V. Fedak // History, Problems and Prospects of Development of Modern Civilization : Proceedings of the XVIII International Academic Congress, Tokyo, January 2017. - 2017. - P. 463-468
64 Федак, В. І.
Проблеми та перспективи розвитку екотуризму в Україні [Текст] / В. І. Федак, К. В. Калєнік // Стратегія розвитку міст: молодь і майбутнє (інноваційний ліфт) : матеріали VІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. студентів, аспірантів і молодих науковців, 28 квіт. – 22 трав. 2017 р. : Харків, 2017. - С. 79-81
65 Balatska, Natalia.
Integration processes in global economy [Text] : сollective monograph / N. Balatska, K. Kalienik, I. Chernikova. - Taunton : Aspekt Publishing, 2017. - 112 с. - Б. ц.
66 Тоценко, А. О.
Історія розвитку курортної справи в Україні та світі [Текст] / А. О. Тоценко, наук. керівник К. В. Калєнік // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 343
67 Kalienik, Kseniia.
Social economics: theory and practice [Text] : сollective monograph / K. Kalienik, V. Fedak. - Coventry : Agenda Publishing House, 2017. - 140 с. - Б. ц.
68 Гросул, Вікторія Анатоліївна.
Особливості формування конкурентної стратегії підприємства ресторанного господарства [Електронний ресурс] / В. А. Гросул, К. В. Калєнік // Інноваційний потенціал сучасної економічної науки : матеріали Міжнар. інтернет-практ. конф., 17 берез. 2017 р. - Тернопіль, 2017. - С. 13-14
69 Смолянкіна, Д. О.
Аналіз розвитку підприємств готельного бізнесу: зарубіжний досвід [Текст] / Д. О. Смолянкіна, наук. керівник К. В. Калєнік // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 340
2016
70 Калєнік, Ксенія Володимирівна.
Конкурентоспроможність як важливий елемент стратегії розвитку підприємств ресторанного господарства [Текст] / К. В. Калєнік // The development of international competitiveness: state, region, enterprise : Conference Proceedings International Scientific Conference. - Lisbon, Portugal : Baltija Publishing, 2016. - Pt. 1. - С. 72-75
71 Davydova, Oksana.
Konzeptuelle Grundsдtze des Wirtschaftswachstums bei der Globalisierung [Text] : kollektive monographie / O. Davydova, K. Kalienik. - Nürnberg : Verlag SWG imex GmbH, 2016. - 487 s. - Б. ц.
72 Федак, В. І.
Імідж як один із чинників підвищення конкурентоспроможності закладів гостинності [Текст] / В. І. Федак, К. В. Калєнік // Trends in the development of national and world science : Collection of scientific articles. - 2016. - P. 254-259
2015
73
Організаційні заходи щодо реєстрації та відкриття підприємств готельного господарства [Текст] : метод. рекомендації з виконання практ. занять по темі з дисципліни Організація готельного господарства, для студентів напряму підгот. 140101 Готельно-ресторанна справа / уклад.: Г. Л. Чміль [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Б. ц.
2014
74 Калєнік, Ксенія Володимирівна.
Холістичний маркетинг у діяльності підприємств ресторанного господарства [Текст] / К. В. Калєнік // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. У 2 ч. : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 26 берез. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 2. - С. 241
2008
75 Калєнік, Ксенія Володимирівна.
Сучасні тенденції розвитку підприємництва в готельному бізнесі [Текст] / К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2008 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 225-226