Котляр Олег Володимирович


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2024
1
Determination of the cellulose-and lipid-containing components influence on the extrudate technological indicators [Electronic resource] / I. Petik, O. Litvinenko, S. Stankevych, I. Zabrodina, M. Ponomarova, O. Kotliar, O. Myhalenko, T. Pidpala, G. Danylchuk // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2024. - Vol. 2, Issue 6-128. - P. 6-13. - DOI 10.15587/1729-4061.2024.301843. -
Повний текстПовний текст
2023
2 Галясний, Іван Володимирович.
Перспективи розробки індустріальних продуктів для безглютенового харчування [Текст] / І. В. Галясний, О. В. Котляр // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 18 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 17-18
3
Development of a technology for the production of germinated flaxseed using plasma-chemically activated aqueous solutions [Electronic resource] / O. Kovaliova, N. Vasylieva, S. Stankevych, I. V. Zabrodina, O. Mandych, T. Hontar, I. Galyasnyi, O. Kotliar, O. Yanchyk, O. Bogatov // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 4, Issue 11 (124). - P. 6-19. - DOI 10.15587/1729-4061.2023.284810. -
Повний текстПовний текст
4 Котляр, Олег Володимирович.
Перспективи розробки морозива на основі рослинної сировини [Текст] / наук. керівник О. В. Котляр, У. О. Ткаченко // Стратегії та інновації: актуальні управлінські практики : матеріали VIІ Міжнар. наук.-практ. конф., 28 квіт. 2023 р. - Кривий Ріг : ДонНУЕТ, 2023. - С. 304-306
5
Development of a flavored oil composition based on hemp oil with increased resistance to oxidation [Electronic resource] / E. Kunitsia, V. Kalyna, I. Haliasnyi, K. Siedykh, O. Kotliar, A. Dikhtyar, P. Polyansky, G. Ivanov, O. Baranova, N. Bolhova // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 5, Issue 11 (125). - P. 26-33. - DOI 10.15587/1729-4061.2023.287436. -
Повний текстПовний текст
6
Determining the effect of plasmochemically activated aqueous solutions on the bioactivation process of sea buckthorn seeds [Electronic resource] / O. Kovalova, N. Vasylieva, S. Stankevych, I. Zabrodina, I. Haliasnyi, T. Gontar, O. Kotliar, T. Gavrish, M. Gill, O. Karatieieva // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 2, Issue 11 (122). - P. 99-111. - DOI 10.15587/1729-4061.2023.275548. -
Повний текстПовний текст
7
Обґрунтування технології суміші сухої безглютенової для виготовлення панкейків [Текст] / Н. В. Чорна, С. Б. Омельченко, Н. В. Федак, О. В. Котляр // Science and Education in Progress : proceedings of the 2nd International, Dublin, June 16-18, 2023. - Dublin, 2023. - № 158. - С. 284-293
8
Investigation of infrared spectra of agar-based gel systems for the production of jelly bars [Electronic resource] / S. Bokovets, F. Pertsevoi, N. Murlykina, I. Smetanska, A. Borankulova, M. Ianchyk, S. Omelchenko, O. Grinchenko, N. Grynchenko, A. Dikhtyar, O. Kotliar, T. Yarmosh // Journal of Chemistry and Technologies. - 2023. - Vol. 31, Issue 1. - P. 92-103. - DOI 10.15421/jchemtech.v31i1.252647. -
Повний текстПовний текстПовний текст
9
Determination of fat-soluble dyes influence on the oxidation induction period of their oil solutions [Electronic resource] / P. Petik, S. Stankevych, I. Zabrodina, O. Zhulinska, І. Mezentseva, І. Haliasnyi, T. Hontar, L. Shubina, O. Kotliar, S. Bondarenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 3, Issue 6 (123). - P. 13-21. - DOI https://doi.org/10.15587/1729-4061.2023.279619. -
Повний текстПовний текст
10 Котляр, Олег Володимирович.
Актуальність використання рослинної сировини як основи для морозива [Текст] / О. В. Котляр, У. О. Ткаченко // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 18 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 37-38
2022
11
Діджиталізація в ресторанній індустрії [Текст] : залік. питання з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: А. М. Діхтярь, О. В. Котляр. - Харків : ДБТУ, 2022. - 10 с. - Б. ц.
12Пат. 151798 Україна, МПК A23C19/00.
Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Н. В. Камсуліна, О. О. Гринченко, Н. Г. Гринченко, О. А. Маяк, С. Г. Іващенко, Т. І. Маренкова, А. М. Діхтярь, О. В. Котляр ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202200177 ; Заявл. 17.01.2022 ; Опубл. 14.09.2022, Бюл. № 37. - 1 с. - Б. ц.
13Пат. 151799 Україна, МПК A23C19/08.
Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного [Текст] / Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, П. В. Гурський, О. О. Гринченко, Н. Г. Гринченко, С. Г. Іващенко, О. А. Маяк, С. І. Кравченко, А. М. Діхтярь, О. В. Котляр. - № u202200184 ; Заявл. 17.01.2022 ; Опубл. 14.09.2022, Бюл. № 37. - 2 с. - Б. ц.
14Пат. 151800 Україна, МПК A23C19/08.
Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного [Текст] / П. В. Гурський, Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, О. О. Гринченко, Н. Г. Гринченко, О. А. Маяк, С. Г. Іващенко, А. М. Діхтярь, С. Б. Омельченко, О. В. Котляр ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202200195 ; Заявл. 17.01.2022 ; Опубл. 15.09.2022, Бюл. № 37. - Б. ц.
15
Діджиталізація в ресторанній індустрії [Текст] : робоча навч. програма з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: А. М. Діхтярь, О. В. Котляр. - Харків : ДБТУ, 2022. - 21 с. - Б. ц.
16
Діджиталізація в ресторанній індустрії [Текст] : метод. рекомендації та завдання для лаб. занять з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: А. М. Діхтярь, О. В. Котляр. - Харків : ДБТУ, 2022. - 19 с. - Б. ц.
17 Галясний, Іван Володимирович.
Шляхи удосконалення технології десертів із збалансованим жирнокислотним складом [Текст] / І. В. Галясний, О. В. Котляр // Сучасні технології харчових виробництв : матеріали Міжнар. конф., м. Дніпро, ДНУ ім. Олеся Гончара, 18-20 трав. 2022 р. - 2022
18
Діджиталізація в ресторанній індустрії [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад.: О. Ю. Нагорний, О. В. Котляр. - Харків : ДБТУ, 2022. - 18 с. - Б. ц.
19
Загальна технологія галузі [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для студентів спец. 131 Прикладна механіка ОПП Обладнання переробних та харчових виробництв першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. О. В. Котляр. - Харків : ДБТУ, 2022. - 21 с. - Б. ц.
20
Діджиталізація в ресторанній індустрії [Текст] : метод. рек. та завдання для самост. роботи з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. Ю. Нагорний, О. В. Котляр. - Харків : ДБТУ, 2022. - 16 с. - Б. ц.
Повний текст
21
Діджиталізація в ресторанній індустрії [Текст] : навч. програма з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. В. Котляр, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 11 с. - Б. ц.
22
Проектно-управлінські рішення в ресторанній індустрії [Текст] : корот. конспект лекцій з дисципліни для спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. Ю. Нагорний, О. В. Котляр. - Харків : ДБТУ, 2022. - 32 с. - Б. ц.
23 Галясний, Іван Володимирович.
Визначення впливу стабілізатора на механічну міцність піних мас [Текст] / О. В. Котляр, І. В. Галясний // Сучасні технології харчових виробництв : матеріали IV Міжнар. конф., молодих вчених та студентів, м. Дніпро, 16-19 трав. 2022 р. - Дніпро : ДНУ, 2022. - С. 131
24 Галясний, Іван Володимирович.
Шляхи удосконалення технології десертів із збалансованим жирнокислотним складом [Текст] / І. В. Галясний, наук. керівник О. В. Котляр // Сучасні технології харчових виробництв : матеріали IV Міжнар. конф., молодих вчених та студентів, м. Дніпро, 16-19 трав. 2022 р. - Дніпро : ДНУ, 2022. - С. 137
25
Діджиталізація в ресторанній індустрії [Текст] : корот. конспект лекцій з дисципліни для спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. В. Котляр, О. Ю. Нагорний, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 25 с. - Б. ц.
Повний текст
26
Проектно-управлінські рішення в ресторанній індустрії [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад.: О. Ю. Нагорний, О. В. Котляр. - Харків : ДБТУ, 2022. - 15 с. - Б. ц.
27
Загальна технологія галузі [Текст] : силабус з дисципліни для студентів спец. 131 Прикладна механіка ОПП Обладнання переробних та харчових виробництв першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання / уклад. О. В. Котляр. - Харків : ДБТУ, 2022. - 5 с. - Б. ц.
28
Діджиталізація в ресторанній індустрії [Текст] : силабус дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад. О. В. Котляр. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц.
29 Котляр, Олег Володимирович.
Визначення впливу стабілізатора на механічну міцність пінних мас [Текст] / О. В. Котляр, І. В. Галясний // Сучасні технології харчових виробництв : матеріали Міжнар. конф., м. Дніпро, ДНУ ім. Олеся Гончара, 18-20 трав. 2022 р. - 2022
30
Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії [Текст] : силабус дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: П. П. Пивоваров [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц.
31
Харчові технології [Текст] : силабус дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / Т. В. Черемська, М. Л. Серік, С. Б. Омельченко, О. В. Котляр. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц.
32
Діджиталізація в ресторанній індустрії [Текст] : метод. рек. та завдання для лаб. занять з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад. О. В. Котляр. - Харків : ДБТУ, 2022. - 20 с. - Б. ц.
33 Гладкова, О. С.
Диджиталізація та ресторанна індустрія [Текст] / О. С. Гладкова, наук. керівник О. В. Котляр // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 108
34
Проектно-управлінські рішення в ресторанній індустрії [Текст] : метод. рек. та завдання для самост. роботи з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. Ю. Нагорний, О. В. Котляр. - Харків : ДБТУ, 2022. - 16 с. - Б. ц.
35 Ткаченко, У. О.
Обґрунтування технології напівфабриката з пінною структурою на основі рослинних олій [Текст] / У. О. Ткаченко, О. В. Котляр // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 13
36 Ярьоменко, О. В.
Обґрунтування технології шоколадних десертів на основі багатофункціональних напівфабрикатів [Текст] / О. В. Котляр, О. В. Ярьоменко // Сучасні технології харчових виробництв : матеріали IV Міжнар. конф., молодих вчених та студентів, м. Дніпро, 16-19 трав. 2022 р. - Дніпро : ДНУ, 2022. - С. 131
37
Діджиталізація в ресторанній індустрії [Текст] : робоча програма дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад. О. В. Котляр. - Харків : ДБТУ, 2022. - 17 с. - Б. ц.
38 Гладкова, О. С.
Діджиталізація та ресторанна індустрія [Текст] / О. С. Гладкова, О. В. Котляр // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 2
39
Загальна технологія галузі [Текст] : метод. рек. та завдання для лаборатор. та практ. занять з дисципліни для студентів спец. 131 Прикладна механіка ОПП Обладнання переробних та харчових виробництв першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. В. Котляр, С. Б. Омельченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 90 с. - Б. ц.
Повний текст
40 Галясний, Іван Володимирович.
Шляхи удосконалення технології десертів із збалансованим жирнокислотним складом [Текст] / І. В. Галясний, О. В. Котляр // Сучасні технології харчових виробництв : матеріали IV Міжнар. конф., молодих вчених та студентів, м. Дніпро, 16-19 трав. 2022 р. - Дніпро : ДНУ, 2022. - С. 131
41
Загальна технологія галузі [Текст] : перелік питань для підсумк. контролю з дисципліни для студентів спец. 131 Прикладна механіка ОПП Обладнання переробних та харчових виробництв першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання / уклад. О. В. Котляр. - Харків : ДБТУ, 2022. - 19 с. - Б. ц.
2021
42
Development of technology of creams using hydrocolloids [Text] / S. Andreeva, A. Dikhtyar, O. Grinchenko, Y. Pyvovarov, M. Kolesnikova, S. Omelchenko, О. Kotlyar // EUREKA: Life Sciences. - 2021. - № 6. - P. 34-42. - DOI https://doi.org/10.21303/2504-5695.2021.002187. -
Повний текст
43 Котляр, Олег Володимирович.
Обґрунтування технології швидкорозчинної сухої суміші для забілювання кавових напоїв [Текст] / О. В. Котляр, А. Б. Горальчук // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 26-27
44
Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії [Текст] : метод. рекомендації та завдання для лаборатор. та практ. занять дисц. для студентів спец. 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» СВО магістр ден. та заоч. форми навч. / авт.-уклад. : М. Л. Серік, О. В. Котляр, С. С. Андрєєва. - Харків : ДБТУ, 2021. - 34 с. - Б. ц.
45
Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії [Текст] : навч. програма дисц. для студентів спец. 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» СВО магістр ден. та заоч. форми навч. / П. П. Пивоваров, М. Л. Серік, О. В. Котляр, С. С. Андрєєва. - Харків : ДБТУ, 2021. - 18 с. - Б. ц.
46 Федак, Наталя Василівна.
Сучасні тенденції розвитку дистанційного навчання [Текст] / Н. В. Федак, О. В. Котляр, Т. М. Хаустова // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 95-96
47
Харчові технології [Текст] : навч. програма дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОП П Харчові технології в ресторанній індустрії, СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / Т. В. Черемська, М. Л. Серік, С. Б. Омельченко, О. В. Котляр. - Харків : ДБТУ, 2021. - 21 с. - Б. ц.
48
Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії [Текст] : робоча програма дисц. для студентів спец. 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» СВО магістр ден. та заоч. форми навч. / П. П. Пивоваров, М. Л. Серік, О. В. Котляр, С. С. Андрєєва. - Харків : ДБТУ, 2021. - 32 с. - Б. ц.
49
Загальні технології харчової промисловості [Текст] : навч. посібник у 2 ч. Ч. 2 / Ф. В. Перцевой, В. І. Ладика, П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко, Н. В. Камсуліна, О. Б. Дроменко, О. Ю. Мельник, О. В. Котляр, Т. І. Маренкова, С. Б. Омельченко, С. П. Боковець, А. М. Діхтярь. - Харків : Діса плюс, 2021. - 204 c. - Б. ц.
50 Горальчук, А. Б.
Удосконалення рецептурного складу молочних коктейлів [Текст] / А. Б. Горальчук, С. Б. Омельченко, О. В. Котляр // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Вип. 1 (33). - С. 7-19
51
Загальні технології харчової промисловості [Текст] : навч. посібник у 2 ч. Ч. 1 / Ф. В. Перцевой, В. І. Ладика, П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко, Н. В. Камсуліна, О. Б. Дроменко, О. Ю. Мельник, О. В. Котляр, А. М. Діхтярь, С. Б. Омельченко, С. С. Андрєєва. - Харків : Діса плюс, 2021. - 292 c. - Б. ц.
52 Уткін, Д. І.
Обґрунтування технології виробництва десертних паст із використанням соєвого білка [Текст] / Д. І. Уткін, О. В. Котляр // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 20
53 Ткаченко, У. О.
Обґрунтування технології збивних молочних продуктів із використанням рослинної сировини [Текст] / У. О. Ткаченко, О. В. Котляр // Обґрунтування технології збивних молочних продуктів із використанням рослинної сировини : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 19
54 Шумейко, І. В.
Обґрунтування технології молочних десертів із використанням рослинної сировини [Текст] / І. В. Шумейко, О. В. Котляр // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 21
2020
55 Чудаков, Б. К.
Удосконалення технології виробів із дріжджового тіста підвищеної харчової цінності [Текст] / Б. К. Чудаков, наук. керівник О. В. Котляр // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 24
56
Харчові технології [Текст] : навч. посібник у 2 ч. . Ч. 2 / Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, О. Б. Дроменко, А. М. Діхтярь, О. В. Котляр, С. Б. Омельченко. - Харків-Суми : ХДУХТ, 2020. - 208 с. - Б. ц.
57
Розробка рецептурного складу крему оздоблювального на основі олеогелю для заміни твердого жиру [Текст] / А. Б. Горальчук, С. Б. Омельченко, О. В. Котляр, О. Ю. Рябець, Л. А. Головіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 1 (31). - С. 40-53
58 Павленко, М. В.
Обґрунтування технології суміші для одержання гарячого шоколаду [Текст] / М. В. Павленко, наук. керівник О. В. Котляр // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 17-18
59 Файзулін, В. Д.
Обґрунтування технології чизкейку на основі рослинної сировини [Текст] / наук. керівник : А. Б. Горальчук, О. В. Котляр // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 21-22
60
Investigation of the conservative of vitamins and microel lements during storage in bolled-smoked sausages with enriched leguinous flour [Text] / Yu. Biletska, G. Djukareva, T. Ryzhkova, О. Kotlyar, T. Khaustova, S. Andreieieva, О. Bilovska // EUREKA: Life Sciences. - 2020. - № 3. - С. 26-30
61
Substantiating the use of germinated legume flour enriched with iodine and selenium in the production of cooked-smoked sausages [Electronic resource] / Y. Biletska, G. Djukareva, T. Ryzhkova, Oleg Kotlyar, T. Khaustova, S. Andrieieva, O. Bilovska // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 3, Issue 105. - С. 46-54. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.204796. -
Повний текстПовний текст
62 Котляр, Олег Володимирович.
Перспективи виробництва харчової продукції з використанням олеогелів [Текст] / О. В. Котляр, А. Б. Горальчук // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 29-30
63 Котляр, Олег Володимирович.
Інформаційні технології та бібліотеки [Текст] / О. В. Котляр // Бібліотека у призмі веб-технологій: традиційні та модерні Б19 послуги й очікування користувача : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 26-30 жовт. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 91-96
64 Пивоваров, Павел Петрович.
Обґрунтування технології молочних десертів з драглеподібною структурою [Текст] / П. П. Пивоваров, О. В. Котляр, С. В. Клецов // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали ІХ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Кривий Ріг, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, 23 жовт. 2020 р. - 2020. - С. 237
65 Котляр, Олег Володимирович.
Наукове обґрунтування технології низькокалорійного морозива [Текст] / О. В. Котляр, М. В. Рябовський // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали ІХ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Кривий Ріг, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, 23 жовт. 2020 р. - 2020. - С. 236
66
Impact of added food ingredients on foaming and texture of the whipped toppings: a chemometric analysis [Electronic resource] / A. Goralchuk, S. Gubsky, Svitlana Omel'chenko, O. Riabets, Olga Grinchenko, N. Fedak, Oleg Kotlyar, T. Cheremska, V. Skrynnik // European Food Research and Technology. - 2020. - Vol. 246, Issue 10. - С. 1955 - 1970. - DOI 10.1007/s00217-020-03547-3. -
Повний текстПовний текстПовний текст
2019
67
Food dispersion systems process stabilization. A review [Electronic resource] / A. Goralchuk, Olga Grinchenko, O. Riabets, Oleg Kotlyar // Ukrainian Food Journal. - 2019. - Vol. 8, Issue 4. - С. 699-732. - DOI 10.24263/2304-974X-2019-8-4-4. -
Повний текстПовний текстПовний текст
68
Харчові технології [Текст] : навч. посібник у 2 ч. Ч. 2 / Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, О. Б. Дроменко, А. М. Діхтярь, О. В. Котляр, Т. І. Маренкова. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 200 с. - Б. ц.
69
Харчові технології [Текст] : навч. посібник у 2 ч. Ч. 1 / Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, О. Б. Дроменко, А. М. Діхтярь, О. В. Котляр, Т. І. Маренкова. - Харків-Суми : ХДУХТ, 2019. - 288 с. - Б. ц.
70 Адамова, К. О.
Обґрунтування технології кулінарних страв із використанням капсульованих напівфабрикатів [Текст] / К. О. Адамова, О. В. Котляр ; наук. керівник П. П. Пивоваров // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 4
2018
71
A study of the effect of thermotropic polysaccharides on the properties of the alginatecalcium shell of an encapsulated fatty semifinished food product [Electronic resource] / O. P. Neklesa, Y. Yarantseva, Oleg Kotlyar, Olga Grinchenko, P. Pyvovarov // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 2, Issue 11-92. - С. 29 - 38. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.126363. -
Повний текстПовний текст
2017
72 Нагорний, Олександр Юрійович.
Вивчення закономірностей одержання білково-полісахаридних комплексів у технології капсульованої продукції [Текст] / О. Ю. Нагорний, О. В. Котляр // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 29-30
73 Котляр, Олег Володимирович.
Обґрунтування ресурсозбережної технології напівфабрикату сухого жировмісного для солодких страв із піноемульсійною структурою [Текст] / О. В. Котляр, А. Б. Горальчук // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 1-2 черв. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 25-26
74
Development of a theoretical model for obtaining the whipped emulsions from a dry fat-containing mixture and its experimental verification [Electronic resource] / A. Goralchuk, S. Gubskyi, O. Tereshkin, О. Kotlyar, S. Omel'chenko, L. Tovma // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2017. - Vol. 2, Issue 10(86). - С. 12-19. - DOI 10.15587/1729-4061.2017.98322. -
Повний текстПовний текстПовний текст
75
Технологія напівфабрикату збивного з використанням какао-масла [Текст] : монографія / А. Б. Горальчук, С. Б. Омельченко, О. О. Гринченко, О. В. Котляр. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2017. - 108 с. - Б. ц.
76
Технологія напівфабрикату сухого збивного жировмісного [Текст] : монографія / О. В. Котляр, А. Б. Горальчук, О. О. Гринченко, С. Б. Омельченко. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2017. - 138 с. - Б. ц.
77
Процессы, происходящие в продуктах при их обработке [Текст] : энциклопедия питания в 10 т. Т. 6 / П. П. Пивоваров, Шильман Л. З., Ф. В. Перцевой, А. И. Мглинец, Т. В. Бреславец, Н. Г. Гринченко, Н. В. Федак, О. В. Самохвалова, О. В. Котляр. - Харьков : Мир книг, 2017. - 547 с. - Б. ц.
78
Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : пакети контрол. завдань для комплекс. перевірки знань студентів з дисципліни для здобувачів ступеню вищ. освіти бакалавр, спец. 181 Харчові технології / уклад.: П. П. Пивоваров [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 47 с. - Б. ц.
2016
79
Developing a model of the foam emulsion system and confirming the role of the yield stress shear of interfacial adsorption layers to provide its formation and stability [Electronic resource] / A. Goralchuk, S. Omel’chenko, O. Kotlyar, O. Grinchenko, V. Mikhaylov // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2016. - Vol. 3, No. 11(81). - С. 11-19. - DOI https://doi.org/10.15587/1729-4061.2016.69384. -
Повний текстПовний текст
2015
80 Котляр, Олег Володимирович.
Технологія напівфабрикату сухого жировмісного для солодких страв з піноемульсійною структурою [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 04.06.2015 / О. В. Котляр ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2015. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-17. - Б. ц.
2014
81 Котляр, Олег Володимирович.
Вплив рецептурних компонентів сухого жирового напівфабрикату для збивання на механічну міцність пінних мас [Текст] / О. В. Котляр, А. Б. Горальчук, О. О. Гринченко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2014. - № 3/10 (69). - С. 45-49
Повний текст
82 Забочай, О. В.
Вплив капа-карагінану на щільність піноподібних мас [Текст] / О. В. Забочай, О. В. Котляр, А. Б. Горальчук // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. У 2 ч. : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 26 берез. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 10
83 Kotlyar, Oleg.
The study of surface-active agents’ impact on the strength of interfacial adsorption layers [Text] / О. Kotlyar, A. Goralchuk, О. Grinchenko // The advanced science journal. - 2014. - № 10. - P. 37-42. - DOI 10.15550/ASJ.2014.10.037. -
Повний текстПовний текст
84 Котляр, Олег Володимирович.
Жировий напівфабрикат для піноподібної десертної продукції [Текст] / О. В. Котляр, А. Б. Горальчук, О. О. Гринченко // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 4. - С. 21-24
Повний текст
85 Kotlyar, Oleg.
Influence of formulation ingredients of dry fat semi-finished products for whipping on mechanical strength of foam masses [Electronic resource] / O. Kotlyar, A. Goralchuk, O. Grinchenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2014. - Vol. 3, Issue 10. - С. 45-49. - DOI 10.15587/1729-4061.2014.24662. -
Повний текстПовний текст
86 Котляр, Олег Володимирович.
Аналітичне обґрунтування технології виробництва сухого збивного напівфабрикату для десертної продукції [Текст] / О. В. Котляр, А. Б. Горальчук // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 37-38
2013
87 Котляр, Олег Володимирович.
Дослідження піноутворюючої здатності білковмісної молочної сировини та поверхнево-активних речовин у технології сухого збивного напівфабрикату [Текст] / О. В. Котляр, О. Б. Горальчук, О. О. Гринченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 3-9
88 Котляр, Олег Володимирович.
Визначення впливу ПАР на піноутворюючу здатність сухої суміші для збивання [Текст] / О. В. Котляр, А. Б. Горальчук // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.) Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 77-78
2012
89 Котляр, Олег Володимирович.
Основи виробництва сухих жирових напівфабрикатів для страв із пінною структурою [Текст] / О. В. Котляр // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 44-45
90 Котляр, Олег Володимирович.
Дослідження спорідненості поверхні фаз для обґрунтування складу харчових гетерогенних систем [Текст] / О. В. Котляр, Є. О. Клапцов, А. Б. Горальчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 67-73
91 Котляр, Олег Володимирович.
Визначення впливу ПАР на стабілізацію суспензій [Текст] / О. В. Котляр, А. Б. Горальчук // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 31-32
92
Харчові технології [Текст] : пакет візуал. супроводження дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОП П Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. : Т. В. Черемська [та ін.]. - Б. ц.