Карбівнича Тетяна Василівна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2024
1 Карбівнича, Тетяна Василівна.
Програма навчальної практики «Вступ до фаху» [Текст] : для студентів спец. 076 Підприємництво та торгівля, рівень вищ. освіти перший (бакалавр.) / Т. В. Карбівнича, К. В. Сподар, А. К. Пенкін. - Харків : ДБТУ, 2024. - 30 с. - Б. ц.
2 Сподар, Катерина Вікторівна.
Програма виробничої практики [Текст] : для здобувачів 1 (бакалавр.) рівня вищ. освіти 3 курсу спец. 076 Підприємництво та торгівля / К. В. Сподар, Т. М. Летута, Т. В. Карбівнича. - Харків : ДБТУ, 2024. - 32 с. - Б. ц.
3 Одарченко, Дмитро Миколайович.
Програма виробничої практики [Текст] : для здобувачів 1 (бакалавр.) рівня вищ. освіти 2 курсу спец. 076 Підприємництво та торгівля / Д. М. Одарченко, К. В. Сподар, Т. В. Карбівнича. - Харків : ДБТУ, 2024. - 31 с. - Б. ц.
4 Сподар, Катерина Вікторівна.
Програма передатестаційної практики [Текст] : для здобувачів 1 (бакалавр.) рівня вищ. освіти 4 курсу спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / К. В. Сподар, Н. М. Пенкіна, Т. В. Карбівнича. - Харків : ДБТУ, 2024. - 35 с. - Б. ц.
2023
5
Сучасні технології стабілізації якості винограду протягом зберігання [Електронний ресурс] / Т. М. Летута, В. О. Акмен, А. І. Кудряшов, Т. В. Карбівнича // Science and innovation of modern world. Proceedings : 10th International scientific and practical conference, June 15-17, 2023. - London : United Kingdom, 2023. - Р. 228-234
Повний текст
6
Матеріалознавство та основи виробництва [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. роботи з дисципліни для здобувачів 1 (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 076 Підприємництво та торгівля / авт.-уклад.: В. О. Акмен [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2023. - 61 с. - Б. ц.
7Пат. 152525 Україна, МПК C12G3/00.
Спосіб виробництва горілки [Текст] / Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан, А. М. Одарченко, А. К. Пенкін, Т. В. Карбівнича ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202107049 ; Заявл. 09.12.2021 ; Опубл. 08.03.2023, Бюл. № 10. - 2 с. - Б. ц.
Повний текст
2022
8
Розробка стратегії вдосконалення системи управління якістю на овочепереробному підприємстві [Текст] / Д. М. Одарченко, К. В. Сподар, Т. В. Карбівнича, О. О. Лісніченко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі : Серія Технічні науки. - 2022. - Вып. 1. - С. 86-90
9
Товарознавча оцінка якості вершкового масла [Текст] / Т. В. Карбівнича, М. С. Одарченко, К. В. Сподар, О. О. Лісніченко // Science, innovations and education: problems and prospects : Proceedings of the 11th International scientific and practical conference, Tokyo, June 1-3, 2022. - Tokyo : CPN Publishing Group, 2022. - С. 273-276
10 Летута, Тетяна Миколаївна.
Eкологічні інновації у готельному бізнесі [Текст] / Т. М. Летута, Т. В. Карбівнича, Н. М. Пенкіна // Eurasian scientific discussions : матеріали XI Міжнар. наук.-практ. конф. 21-23 листоп. 2022 року. - Барселона, 2022. - С. 487-491
11 Летута, Тетяна Миколаївна.
Аналіз міжнародних вимог до якості та безпечності харчових продуктів [Текст] / Т. М. Летута, Т. В. Карбівнича, Н. М. Пенкіна // Modern research in world science : матеріали Х Міжнар. наук.-практ. конф. 28-30 листоп. - Львів, 2022. - С. 529-536
12 Одарченко, Микола Семенович.
Безпечність товарів [Текст] : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) здобуття освіти за спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / М. С. Одарченко, Т. В. Карбівнича. - Харків : ДБТУ, 2022. - 150 с. - Б. ц.
Повний текст
13 Сподар, Катерина Вікторівна.
Дослідження основних напрямків покращення діяльності системи управління якістю на ТОВ «АСКАНІЯ ФРОУЗЕН ФУДС» [Текст] / К. В. Сподар, Н. М. Пенкіна, Т. В. Карбівнича // Сучасні напрями розвитку економіки, підприємництва, технологій та їх правового забезпечення : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, 1 черв. 2022 р. - Львів : ЛТЕУ, 2022. - С. 359-360
14 Карбівнича, Тетяна Василівна.
Вміст нітратів у різних сортах капусти [Текст] / Т. В. Карбівнича, О. О. Лісніченко // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 2 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 397-398
15
Товарознавча оцінка якості вершкового масла [Текст] / М. С. Одарченко, К. В. Сподар, Т. В. Карбівнича, О. О. Лісніченко // International Scientific Innovations in Human Life : XII International Scientific and Practical Conference, Manchester, June 8-10, 2022. - Manchester, 2022. - С. 245-248
16 Карбівнича, Тетяна Василівна.
Розробка заходів з удосконалення організації роботи складського господарства роздрібної торговельної мережі [Текст] / Т. В. Карбівнича, О. О. Лісніченко // International Scientific Innovations in Human Life : XII International Scientific and Practical Conference, Manchester, June 8-10, 2022. - Manchester, 2022. - С. 889-891
17 Карбівнича, Тетяна Василівна.
Товарознавча експертиза якості йогурту вітчизняних виробників [Текст] / Т. В. Карбівнича, А. А. Коломоєць // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 2 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 395-396
18 Карбівнича, Тетяна Василівна.
Сертифікація систем якості [Текст] : конспект лекцій з дисципліни для студентів ступеня освіти магістр спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Т. В. Карбівнича, О. О. Лісніченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 64 с. - Б. ц.
19 Одарченко, Микола Семенович.
Дослідження споживних властивостей маргарину підвищеної біологічної цінності [Текст] / М. С. Одарченко, К. В. Сподар, Т. В. Карбівнича // International Scientific Innovations in Human Life : XII International Scientific and Practical Conference, Manchester, June 8-10, 2022 . - Manchester, 2022. - С. 296-299
2021
20 Одарченко, Дмитро Миколайович.
Формування підприємницьких компетенцій здобувачів вищої освіти [Текст] / Д. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. ІІІ Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 269-271
21 Одарченко, Дмитро Миколайович.
Борошняні кондитерські вироби підвищеної харчової цінності [Текст] / Д. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 240-241
22 Летута, Тетяна Миколаївна.
Фальсифікація та ідентифікація кави [Текст] / Т. М. Летута, Л. В. Татар, Т. В. Карбівнича // Актуальні питання експертної та оціночної діяльності : матеріали IІ Міжнар. наук.-практ. конф., 25-26 листоп. 2021 р. - Полтава-Старобільськ : ЛНУ ім. Тараса Шевченка, 2021. - С. 270
23
Hydrolysis of γ-oryzanol by enzyme preparations [Text] / S. Lehnert [etc.] // Book of Abstracts Kontura : Congress on Food Quality and Safety, Health and Nutrition, Ohrid, North Macedonia, June 9-11, 2021. - Ohrid : NUTRICON, 2021. - С. 239-240
24
Цифровий компонент сучасного аудиту діяльності суб’єктів підприємницької діяльності [Текст] / Н. С. Ковалевська [та ін.] // Бізнес Інформ. - 2021. - № 4. - С. 161-168. - DOI https://doi.org/10.32983/2222-4459-2021-4-168-175. -
Повний текстПовний текст
25
Hydrolysis of g-oryzanol by enzyme preparations [Text] / S. Lehnert, A. Dubinina, T. Letuta, I. Byelyayeva, T. Popova, G. Selyutina, T. Karbivnycha, V. Akmen // Congress on Food Quality and Safety, Health and Nutrition NUTRICON 2021 : Ohrid, June 9-11, 2021, Book of Abstracts – Kontura, Scopje. - 2021. - С. 239-240
26
Безпечність товарів [Текст] : робоча програма дисципліни для студентів спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / уклад.: Т. В. Карбівнича, О. О. Лісніченко. - Харків : ДБТУ, 2021. - 10 с. - Б. ц.
27
Управління якістю товарів [Текст] : робоча програма дисципліни для студентів спеці. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / уклад.: Т. В. Карбівнича, О. О. Лісніченко. - Харків : ДБТУ, 2021. - 13 с. - Б. ц.
28
Сертифікація систем якості [Текст] : робоча програма дисципліни для студентів спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / уклад.: Т. В. Карбівнича, О. О. Лісніченко. - Харків : ДБТУ, 2021. - 16 с. - Б. ц.
29 Карбівнича, Тетяна Василівна.
Щодо питань формування професійних компетентностей судових експертів-товарознавців під час навчання у закладах вищої освіти [Текст] / Т. В. Карбівнича, І. В. Шурдук // Актуальні питання експертної та оціночної діяльності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Старобільськ-Полтава, 25-26 листоп. 2021 р. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2021. - С. 293-296
2020
30
Formation of commodity properties of frozen semi-finished product for smoothies based on fruit-an-berry raw materials [Text] / D. Odarchenko, E. Sokolova, T. Karbivnycha, K. Spodar, N. Kovalevskaya // Scientific foundations of modern engineering : monograph. - Boston : Primedia eLaunch, 2020. - С. 33-40
31 Багінська, А. О.
Товарознавча оцінка якості сметани, що реалізується в місті Харкові [Текст] / А. О. Багінська, наук. керівник Т. В. Карбівнича // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 169
32 Жученко, К. О.
Дослідження якості зубних щіток [Текст] / К. О. Жученко, наук. керівник Т. В. Карбівнича // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 171
33 Коржавих, Д. К.
Товарознавча оцінка якості соняшникової олії вітчизняних виробників [Текст] / Д. К. Коржавих, наук. керівник : Т. В. Карбівнича, З. П. Карпенко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 172
34
Кваліметрична оцінка напівфабрикату для смузі [Текст] / Д. М. Одарченко, Є. Б. Соколова, Т. В. Карбівнича, К. В. Сподар // Вчені записки Тавр. нац. ун-ту ім. В. І. Вернадського. - 2020. - Т. 31 (70), № 6. - С. 80-92
35
Conducting commodity assessment of lactose free and usial (lactose) yoghurts on the example of ukrainian producers [Text] / D. Odarchenko, K. Spodar, T. Karbivnycha, E. Sokolova // Technology audit and production reserves. - 2020. - Vol. 6, № 3. - С. 28-30
36 Соколова, Євгенія Борисівна.
Товарознавча оцінка якості продуктів спортивного харчування на основі дослідження споживних вимог до їх якості та безпечності [Текст] / Є. Б. Соколова, Т. В. Карбівнича, Н. С. Ковалевська // Scientific achievements of modern society : materials VII International Scientific and Practical Conference, Liverpool, March 4-6, 2020. - 2020. - С. 835-839
37
Товарознавча оцінка глазурованих сирків [Текст] / М. С. Одарченко, Т. В. Карбівнича, К. В. Сподар, З. П. Карпенко // European scientific discussions : The 1st International scientific and practical conference, Rome, November 28-30, 2020. - Rome : Potere della ragione Editore, 2020. - С. 217-221
38
Аналіз діючої системи управління якістю на молокопереробному підприємстві та комплексна товарознавча оцінка йогуртів підвищеної біологічної цінності [Текст] / Д. М. Одарченко, К. В. Сподар, Т. В. Карбівнича, Л. О. Позднякова // Modern science: problems and innovations : X International Scientific and Practical Conference, Stockholm, December 13-15, 2020. - 2020
39 Карбівнича, Тетяна Василівна.
Управління якістю на підприємствах роздрібної торгівлі [Текст] / Т. В. Карбівнича, О. О. Лісніченко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 249-250
40 Карбівнича, Тетяна Василівна.
Силабус як засіб управління освітньою діяльністю студентів [Текст] / Т. В. Карбівнича, О. О. Лісніченко // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 244-245
41 Суркова, М. С.
Товарна інформація та її роль у забезпеченні якості та безпеки товарів [Текст] / М. С. Суркова, наук. керівник Т. В. Карбівнича // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 177
42
Товарознавча оцінка якості сметани підвищеної харчової цінності [Текст] / Т. В. Карбівнича, К. В. Сподар, Є. Б. Соколова, О. В. Малихін // Fundamental and applied research in the modern world : V Internatuonal Scientific and Practical Conference, Boston, December 16-18, 2020. - 2020
43
Вплив процесу бланшування на харчову та біологічну цінність айви [Текст] / Д. М. Одарченко, К. В. Сподар, Т. В. Карбівнича, В. І. Михайлик // World science: problems, prospects and innovations : матеріали III Міжнар. наук.-практ. конф., м. Торонто, 25-27 листоп. 2020. - 2020. - P. 740-744
2019
44 Одарченко, Андрій Миколайович.
Економічна ефективність виробництва замороженого напівфабрикату для напою смузі [Текст] / А. М. Одарченко, Є. Б. Соколова, Т. В. Карбівнича // Бізнес Інформ. - 2019. - № 4. - С. 233-238
Повний текст
45
Аналіз організації роботи з підвищення безпечності та конкурентоспроможності продукції на рибопереробному підприємстві [Текст] / К. В. Сподар, Т. В. Карбівнича, Є. Б. Соколова, О. О. Лісніченко // Вчені записки Тавр. нац. ун-ту ім. В. І. Вернадського. - 2019. - Т. 30 (69), № 5. - С. 110-113
46 Одарченко, Андрій Миколайович.
Актуальність підготовки фахівців за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича // Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності : тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 16-17
Повний текст
47
Торговельні мережі [Текст] : навч. посібник / Д. М. Одарченко, К. В. Сподар, Т. В. Карбівнича, Є. Б. Соколова. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 113 с. - Б. ц.
2017
48
Research into quality of beer with the addition of pine needles extract [Electronic resource] / N. Penkina, L. V. Tatar, V. Kolesnyk, T. Karbivnycha, T. Letuta // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2017. - Vol. 2, Issue 10(86). - С. 40-48. - DOI 10.15587/1729-4061.2017.98180. -
Повний текстПовний текст
49 Заховаєва, Я. В.
Товарознавче оцінювання якості сметани різних виробників [Текст] / Я. В. Заховаєва, наук. керівник : Т. В. Карбівнича, Г. П. Резниченко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 259
50 Гайдук, І. В.
Безпечність мийних засобів для здоров’я людини [Текст] / І. В. Гайдук, наук. керівник Т. В. Карбівнича // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю засннування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 256
51
Формування якості спредів із наповнювачами [Текст] / К. В. Сподар, Т. В. Карбівнича, С. С. Казанцева, О. І. Косянчук // Молодий вчений. - 2017. - № 5 (45). - С. 491-195
52Пат. 116979 Україна, МПК A23B4/06.
Спосіб заморожування риби [Текст] / М. С. Одарченко, Т. В. Карбівнича, З. П. Карпенко, К. В. Сподар, Ю. В. Косухіна ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201613513 ; Заявл. 18.12.2016 ; Опубл. 12.06.2017, Бюл. № 11. - 1 с. - Б. ц.
Повний текст
53 Кідік, М. І.
Товарознавче оцінювання якості йогуртів [Текст] / М. І. Кідік, наук. керівник Т. В. Карбівнича // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 261
54
Порівняльна оцінка якості згущених молочних консервів різних виробників [Текст] / А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, К. В. Сподар, В. Ю. Водолага // Молодий вчений. - 2017. - № 5 (45). - С. 487-490
55
The study of beer quality with the reduced toxic effect [Text] / N. Penkina, L. Tatar, V. Kolesnyk, T. Karbivnycha, T. Letuta // EUREKA: Life Science. - 2017. - № 1 (7). - P. 27-43
56 Карбівнича, Тетяна Василівна.
Мотивація навчальної діяльності студентів [Текст] / Т. В. Карбівнича // Модернізаці вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплентація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 223-224
57 Тацій, Т. О.
Аналіз впливу основних складових компонентів жувальної гумки на організм людини [Електронний ресурс] / Т. О. Тацій, наук. керівник Т. В. Карбівнича // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 24 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 91
58 Мерцалова, Т. С.
Вплив теплової обробки ти заморожування на склад буряка столового [Електронний ресурс] / Т. С. Мерцалова, наук. керівник Т. В. Карбівнича // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів і молодих учених, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 24 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 86
59 Одарченко, Микола Семенович.
Функціонування систем управління якістю на підприємствах харчової промисловості [Текст] / М. С. Одарченко, Т. В. Карбівнича // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 351-352
2015
60 Одарченко, Микола Семенович.
Проблеми та завдання харчової безпеки [Текст] / М. С. Одарченко, Т. В. Карбівнича // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 326-327
61
Формування якості товарів [Текст] : метод. вказівки для виконання практ. робіт для студентів напряму підгот. 6.030510 Товарознавство і торгівельне підприємництво проф. спрямування Управління безпечністю та якістю товарів / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: М. С. Одарченко, Т. В. Карбівнича. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 38 с. - Б. ц.
62
Формування якості товарів [Текст] : пакет комплекс. контрол. робіт для студентів напряму підгот. Товарознавство і торговельне підприємництво, проф. спрямування Управління безпечністю та якістю товарів / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: М. С. Одарченко, Т. В. Карбівнича. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 68 с. - Б. ц.
63
Identification of critical control points for safety management of production of frozen fish [Electronic resource] / D. Odarchenko, T. Karbivnycha, E. Gasay, D. Ilyina // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2015. - Vol. 5, Issue 11. - С. 31-35. - DOI 10.15587/1729-4061.2015.50979. -
Повний текстПовний текст
2014
64
Споживчі властивості напівфабрикату на основі овочів і плодів під час низькотемпературного зберігання [Текст] / А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, В. І. Михайлик, Є. Б. Соколова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. праць. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Вип. 2 (20). - С. 230-238
65 Карбівнича, Тетяна Василівна.
Формування якості напівфабрикатів із овочевої сировини під час виробництва [Текст] / Т. В. Карбівнича // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 трав. 2014 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 304-305
66 Одарченко, Андрей Николаевич.
Исследование физического состояния воды в замороженном овощном полуфабрикате для первых блюд [Текст] / А. Н. Одарченко, Т. В. Карбивничая, В. И. Михайлик // Актуальные проблемы качества и конкурентоспособности товаров и услуг : тезисы докл. ІІ Междунар. наук-практ. конф., 12 марта 2014 г. - Набережные Челны : Набережночелнин. гос. торг.-технол. ин-т, 2014. - С. 118-120
67 Одарченко, Андрій Миколайович.
Формування якості товарів [Текст] : робоча програма з дисципліни / А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, Є. Л. Гасай. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 15 с. - Б. ц.
68 Одарченко, Андрій Миколайович.
Системи управління якістю та безпечністю [Текст] : навч. посібник / А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича. - Харків : Міська друк., 2014. - 242 с. - Б. ц.
69
Формування якості товарів [Текст] : опор. конспект лекцій з дисципліни для студентів ФТТП, проф. спрямування 6.03051004 / А. М. Одарченко, Л. Ф. Павлоцька, Т. В. Карбівнича, Є. Л. Гасай. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 109 с. - Б. ц.
2013
70 Карбівнича, Тетяна Василівна.
Безпека життєдіяльності [Текст] : робоча програма для ф-ту товарознавства і торг. підприємництва, каф. товарознавства, упр. якістю та екол. безпеки / Т. В. Карбівнича. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 24 с. - Б. ц.
71 Карбівнича, Тетяна Василівна.
Мікробіологічна безпечність замороженого овочевого напівфабрикату для перших та других страв [Текст] / Т. В. Карбівнича // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 13-14 трав. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 103-104
72 Карбівнича, Тетяна Василівна.
Використання СО2-екстрактів у виробництві харчових продуктів [Текст] / Т. В. Карбівнича // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.) Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2013 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 444-445
73 Одарченко, Андрій Миколайович.
Заморожені напівфабрикати з овочевої сировини [Текст] : монографія / А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 195 с. - Б. ц.
74 Одарченко, Андрій Миколайович.
Порівняльна оцінка якості напівфабрикатів борщової заправки [Текст] / А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. праць, в 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Вип. 1 (17), Ч. 2. - С. 99-105
2012
75 Карбівнича, Тетяна Василівна.
Формування якості напівфабрикату борщової заправки при виробництві та холодильному зберіганні [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Технологія продуктів харчування : захищена 18.05.2012 / Т. В. Карбівнича ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2012. - 20 с. - Бібліогр.: с. 14-17. - Б. ц.
76 Карбівнича, Тетяна Василівна.
Формування якості напівфабрикату борщової заправки при виробництві та холодильному зберіганні [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.15 / Т. В. Карбівнича. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 19 с. - Б. ц.
77
Кваліметрія [Текст] : опор. конспект для студентів товарознав. ф-ту напрямку підгот. 6.030510 Товарознавство і торговельне підприємництво / уклад.: Т. В. Карбівнича, В. Г. Кайдашова, Є. Л. Гасай. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 46 с. - Б. ц.
78 Карбівнича, Тетяна Василівна.
Формування якості напівфабрикату борщової заправки при виробництві та холодильному зберіганні [Текст] : дис. ... канд. техн. наук: 05.18.15 / Т. В. Карбівнича. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 295 с. - Б. ц.
2011
79 Одарченко, Андрій Миколайович.
Наукові основи формування якості овочевих напівфабрикатів під час розморожування [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, Є. Л. Гасай // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 20-21 жовт. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 104-105
Повний текст
80 Одарченко, Андрій Миколайович.
Дослідження фізичного стану води в гомогенізованій борщовій заправці за температур нижче 0º С [Текст] / А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, Є. Л. Гасай // Товарознавство і торгівля в умовах глобалізації економіки: проблеми і досвід : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. - С. 123-124
81
Морфологічні зміни у тканинах буряку під час операцій підготовки до заморожування [Текст] / А. М. Одарченко, М. І. Погожих, Д. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, Г. Л. Звягінцева // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Ч. 2. - С. 98-99
82
Управління безпечністю товарів [Текст] : робоча програма з дисципліни / А. М. Одарченко, М. С. Одарченко, Т. В. Карбівнича, А. О. Мовчан. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 38 с. - Б. ц.
83
Дослідження стабільних і метастабільних станів води при заморожуванні та нагріванні гомогенізованої борщової заправки [Текст] / А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, М. С. Одарченко, Є. Л. Гасай // Обладнання та технології харчових виробництв : темат. збірник наук. пр. - Донецьк : ДонНУЕТ ім. М. Туган-Барановського, 2011. - Вип. 3. - С. 31-36
84 Одарченко, Андрій Миколайович.
Исследование цветовых характеристик компонентов борщовой заправки колориметрическим методом после замораживания [Текст] / А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, В. І. Михайлик // Проблеми харчових технологій і харчування. Сучасні виклики і перспективи розвитку : VII Міжнар. наук.-практ. конф., 7-9 верес. 2011 р. - Донецьк-Святогірськ, 2011. - С. 261-263
85
Управління безпечністю товарів [Текст] : опор. конспект лекцій з дисципліни для студентів товарознав. ф-ту усіх спец. / А. М. Одарченко, М. С. Одарченко, Т. В. Карбівнича, А. О. Мовчан. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 86 с. - Б. ц.
86 Черевко, Олександр Іванович.
Дослідження термічно оборотного процесу розморожування напівфабрикату борщової заправки [Текст] / О. І. Черевко, А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича // Товари і ринки. - 2011. - № 2 (12). - С. 82-88
87 Одарченко, Андрій Миколайович.
Дослідження фізичного стану води в замороженому гомогенізованому напівфабрикаті борщової заправки методом ЯМР [Текст] / А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, Є. Л. Гасай // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. праць. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 1 (13). - С. 253-258
88
Програма виробничої та переддипломної практики [Текст] : для студентів товарознав. ф-ту ден. та заоч. форми навчання спец.: 7.03051004, 8.03051004 Управління безпечністю та якістю товарів / А. М. Одарченко, М. С. Одарченко, Т. В. Карбівнича, Є. Л. Гасай, А. О. Мовчан. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 25 с. - Б. ц.
89Пат. 61776 Україна, МПК A23L 3/36, A23B 7/02, A23B 7/04.
Спосіб одержання замороженого напівфабрикату овочевої суміші для перших та других страв [Текст] / А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, Г. Л. Звягінцева ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201100963 ; Заявл. 28.01.2011 ; Опубл. 25.07.2011, Бюл. № 14. - 4 с. - Б. ц.
Повний текст
90
Дослідження фазових переходів та склування під час заморожування та нагріванні гомогенізованої борщової заправки [Текст] / А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, Є. Л. Гасай // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Ч. 2. - С. 93
2010
91
Дослідження колірних характеристик компонентів борщової заправки колориметричним методом при операціях перед зберіганням [Текст] / А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, Т. В. Міщенко, Г. Л. Звягінцева // Науковий вісник Полтав. ун-ту економіки і торгівлі. - Полтава, 2010. - № 1 (46). - С. 138-142
92
Вплив теплової обробки та низьких температур на хімічний склад столового буряку [Текст] / М. І. Погожих, А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, Є. Л. Гасай // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Вип. 2 (12). - С. 249-255
93Пат. 48719 Україна, МПК A23L 3/36, A23B 7/04.
Спосіб одержання замороженого напівфабрикату борщової заправки [Текст] / Т. В. Карбівнича, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u200911616 ; Заявл. 13.11.2009 ; Опубл. 25.03.2010, Бюл. № 6. - 4 с. - Б. ц.
Повний текст
94
Вплив попередньої підготовки на заморожування компонентів для борщової заправки [Текст] / А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, О. С. Буток, Г. Л. Звягінцева // Обладнання та технології харчових виробництв : темат. збірник наук. пр. ДонНУЕТ ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2010. - Вип. 25. - С. 305-312
95
Вплив попередньої підготовки на заморожування компонентів для борщової заправки [Текст] / А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, О. С. Буток, Г. Л. Звягінцева // Торгівля і продовольча безпека : Перша Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 90-річчю ДонНУЕТ ім. М. Туган-Барановського, 23-24 квіт 2010 р. - 2010
2009
96
Безпека життєдіяльності [Текст] : метод. вказівки для виконання практ. занять студентами за напрямком підгот.: 6.030510 Товарознавство і торговельне підприємництво, 6.050502 Інженерна механіка, 6.050201 Менеджмент організацій, 6.050206 Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності / уклад.: М. С. Одарченко, Т. А. Непочатих, Т. В. Карбівнича. - Харків : ХДУХТ, 2009. - 111 с. - Б. ц.
97 Одарченко, Андрій Миколайович.
Біохімічні показники якості нового напівфабрикату для перших страв [Текст] / А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 20-річчю з дня заснування товарознав. ф-ту, м. Харків, 21-22 жовт. 2009 р. - Харків : ХДУХТ, 2009. - С. 289-290
2008
98
О стабилизации паст из моркови регулированием влагосодержания исходным сырьем [Текст] / Н. И. Погожих, А. Н. Одарченко, Д. Н. Одарченко, Т. В. Карбивничая, В. В. Поддубный // Вісник Херсон. нац. техн. ун-ту. - Херсон : ХНТУ, 2008. - Вип. 4 (33). - С. 271-273
99
Безпека життєдіяльності [Текст] : опор. конспект лекцій для студентів товарознав. ф-ту напряму підгот. 6.030510 Товарознавство і торговельне підприємництво / уклад.: М. С. Одарченко, Т. В. Карбівнича. - Харків : ХДУХТ, 2008. - 63 с. - Б. ц.
100 Карбівнича, Тетяна Василівна.
Промислове виробництво напівфабрикату "Борщова заправка" [Текст] / Т. В. Карбівнича // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра. техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2008 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 280-281
101 Одарченко, Андрій Миколайович.
Вивчення хімічного складу нової борщової заправки [Текст] / А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича // Науковий вісник Полтав. ун-ту спожив. кооперації України. - Полтава, 2008. - № 1 (28). - С. 119-120
2007
102
Напівфабрикат високого ступеня готовності для перших страв [Текст] / Ю. І. Єфремов, Т. В. Карбівнича, М. С. Одарченко, В. М. Запара // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 40-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 17 жовт. 2007 р. - Харків, 2007. - С. 23-24
103
Порошкоподібний продукт на основі дикорослих грибів та овочів [Текст] / Ю. І. Єфремов, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 40-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 17 жовт. 2007 р. - Харків, 2007. - Ч. 1. - С. 183-184
104Пат. 27883 Україна, МПК A23L 1/01.
Спосіб приготування борщової заправки [Текст] / О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, Т. В. Карбівнича, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко, Л. О. Чуйко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u200701693 ; Заявл. 19.02.2007 ; Опубл. 26.11.2007, Бюл. № 19. - 2 с. - Б. ц.
Повний текст
2006
105
Вплив ксантану на каротин під час зберігання паст з моркви та гарбузів за різної температури [Текст] / А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, О. Д. Гнілокозова // Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія : тези доп. ІV Міжнар. наук.-практ. конф. - Харків : ХДУХТ, 2006. - Ч. 1. - С. 305-308
106 Одарченко, Андрій Миколайович.
Вплив ксантану під час зберігання паст з моркови та гарбузів за різної температури [Текст] / А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича // Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 23-24 трав. 2006 р. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 305-308
107
Вплив ксантану під час зберігання паст з моркови та гарбузів за різної температури [Текст] / А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, О. Д. Гнілокозова // Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., 23-24 трав. 2006 р. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 305-308
108
Фарш на основе грибов [Текст] / А. И. Черевко, В. М. Михайлов, Ю. И. Ефремов, А. Ю. Пузанова, Т. В. Карбивничая, Д. В. Дашук // Техника и технологии пищевых производств : тезисы докл. V Междунар. науч. конф. студентов и аспирантов, г. Могилев. - Могилев : УО «МГУП», 2006. - С. 155
109
Напівфабрикат високого ступеня готовності «Борщова заправка» [Текст] / Т. В. Карбівнича, Ю. І. Єфремов, А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко // Наукові здобутки молоді – вирішення проблем харчування людства у ХХІ столітті : тези доп. 72 наук. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів. - Київ : НУХТ, 2006. - С. 18
110
Безпека життєдіяльності [Текст] : метод. вказівки для виконання практ. занять студентами ден. форми навчання за напрямом підгот.: 0503 Торгівля, 0501 Економіка підприємства / уклад.: М. С. Одарченко, Т. А. Непочатих, Т. В. Карбівнича. - Харків : ХДУХТ, 2006. - 111 с. - Б. ц.
2005
111
Напрями удосконалення технології заморожування і тривалого зберігання овочів і фруктів. ІІ. Вплив попереднього підсушування на якість заморожених овочів і фруктів під час тривалого зберігання [Текст] / М. І. Погожих, А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. праць. - Харків : ХДУХТ, 2005. - Ч. 2. - С. 267-269
112Пат. 10109 Україна, МПК A47J 41/00.
Пристрій для збереження продуктів харчування при низьких температурах [Текст] / А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № 20041210837 ; Заявл. 27.12.2004 ; Опубл. 15.11.2005, Бюл. № 11. - 2 с. - Б. ц.
Повний текст
113 Одарченко, Микола Семенович.
Безпека життєдіяльності [Текст] : робоча програма для спец. 6.091711 Технологія харчування... / М. С. Одарченко, Т. В. Карбівнича, Т. А. Непочатих. - Харків : ХДУХТ, 2005. - 21 с. - Б. ц.
2004
114
Исследование влияния ксантана на физико-химические показатели качества паст во время длительного хранения при температуре ниже 0°С [Текст] / А. Н. Одарченко, В. Ю. Прокудина, Т. В. Карбивничая, А. М. Сесь // Вісник Харків. держ. ун-ту сіл. госп-ва. - Харків, 2004. - Вип. 28. - С. 122-131
115
Підвищення якості продукції [Текст] / А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко, В. Ю. Прокудіна, Т. В. Карбівнича // Проблемы легкой и текстильной промышленности Украины. - 2004. - № 2. - С. 183-186
116
Безпека життєдіяльності [Текст] : метод. вказівки для самост. вивч. та виконання практ. заняття на тему: Вивчення рівня стресового навантаження людини для студентів ден. форми навчання за спец.: 8.050106, 8.050107, 7.050104, 7.050103, 7.050108, 8.050201, 8.050206, 8.091706, 8.091702, 7.091709, 8.091711, 7.091707, 8.090221, 8.050301, 8.050302, 8.050303 / уклад.: М. С. Одарченко, Т. В. Карбівнича, Т. А. Непочатих. - Харків : ХДУХТ, 2004. - 14 с. - Б. ц.
117 Одарченко, Микола Семенович.
Безпека життєдіяльності [Текст] : робоча програма для спец.: 7.050103, 7.050107, 7.050108 / уклад.: М. С. Одарченко, Т. В. Карбівнича. - Харків : ХДУХТ, 2004. - 17 с. - Б. ц.
118 Одарченко, Микола Семенович.
Безпека життєдіяльності [Текст] : робоча програма для спец. 8.090221 Обладнання переробних і харчових виробництв / М. С. Одарченко, Т. В. Карбівнича, В. В. Піддубний. - Харків : ХДУХТ, 2004. - 19 с. - Б. ц.
119
Безпека життєдіяльності [Текст] : робоча програма для спец.: 8.050201 Менеджмент огранізацій, 8.050206 Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності / М. С. Одарченко, О. В. Зінченко, Т. В. Карбівнича, В. В. Піддубний. - Харків : ХДУХТ, 2004. - 18 с. - Б. ц.
2003
120
Упаковка для паст, содержащих ксантан [Текст] / В. А. Захаренко [и др.] // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2003. - Ч. 1. - С. 432-435
121 Пенкіна, Наталя Михайлівна.
Особливості розробки проєкту сучасного СПА-готелю [Текст] / Н. М. Пенкіна, Т. В. Карбівнича, А. К. Пенкін // Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства : Міжнар. наук.-практ. конф., 25 листоп. 2022 р. - Запоріжжя : Нац. ун-т «Запорізька політехніка», . - С. 675-678