Ізмайлова Олена Олександрівна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2024
1 Фоміна, Ірина Миколаївна.
Технологія елеваторної промисловості [Текст] : навч.-метод. посібник до виконання лаб. робіт з дисципліни / І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, О. О. Ізмайлова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 90 с. - Б. ц.
2 Фоміна, Ірина Миколаївна.
Технологія елеваторної промисловості [Текст] : навч.-метод. посіб. до виконання лаб. робіт з дисципліни / І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, О. О. Ізмайлова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 96 с. - Б. ц.
Повний текст
2020
3 Фоміна, Ірина Миколаївна.
Технологія елеваторної промисловості [Текст] : навч.-метод. посібник до виконання лаборатор. робіт для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищої освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології / І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, О. О. Ізмайлова ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 82 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 63. - Б. ц.
Повний текст
2019
4
Розширення асортименту пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності [Текст] / І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова, К. С. Маліков, В. А. Плечко // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - Вип. 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. виробництв. - С. 162-170. - Бібліогр. наприкінці ст.
Повний текст
5 Фоміна, Ірина Миколаївна.
Технологія пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності для здорового харчування [Текст] : монографія / І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова. - Харків : ПромАрт, 2019. - 168 с. - Б. ц.
6 Фоміна, Ірина Миколаївна.
Технологія пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності для здорового харчування [Текст] : моногр. / І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ПромАрт, 2019. - 168 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 136-166 (250 назв). - ISBN 978-617-7634-60-6 : Б. ц.
2018
7 Ізмайлова, Олена Олександрівна.
Дослідження органолептичних показників зернових пластівців підвищеної біологічної цінності [Текст] : тези / О. О. Ізмайлова ; наук. керівник І. М. Фоміна // Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі : матеріали XIV Міжнар. форуму молоді, м. Харків, ХНТУСГ, 5-6 квіт. 2018 р. - Харків, 2018. - С. 90.
8 Ізмайлова, Олена Олександрівна.
Порівняння ярої та озимої пшениці в технології зернових пластівців підвищеної біологічної цінності [Текст] : тези / О. О. Ізмайлова, І. М. Фоміна, А. Рогіз // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, НУХТ, 14-15 листоп. 2018 р. - Київ, 2018. - С. 42-43.
2017
9
Активне вентилювання [Текст] : метод. вказівки / уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, О. О. Ізмайлова. - Харків : ХНТУСГ, 2017. - 5 с. - Б. ц.
10
The influence of biological product "Baikal EM-1" on the content of vitamin C during cereal crops germination [Text] / O. Izmailova, I. Fomani, K. Bezborodova, V. Bugayov // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем : матеріали VII Міжнар. наук.-практ. конф. - 2017. - С. 44.
11
Визначення показників якості та відповідності класу зерна пшениці [Текст] : метод. вказівки / уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, О. О. Ізмайлова. - Харків : ХНТУСГ, 2017. - 6 с. - Б. ц.
12
Вплив факторів на сипкість зернових мас [Текст] : метод. вказівки / уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, О. О. Ізмайлова. - Харків : ХНТУСГ, 2017. - 5 с. - Б. ц.
13 Фоміна, Ірина Миколаївна (26.10).
Вивчення перетравлювання білків пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності [Текст] / І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова // Хранение и переработка зерна. - 2017. - декабрь (№12). - С. 34-37.
14
Вивчення плину сипучого матеріалу із середовища [Текст] : метод. вказівки / уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, О. О. Ізмайлова. - Харків : ХНТУСГ, 2017. - 5 с. - Б. ц.
15
Розрахунок експлуатаційної потужності технологічних ліній елеваторів [Текст] : метод. вказівки / уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, О. О. Ізмайлова. - Харків : ХНТУСГ, 2017. - 13 с. - Б. ц.
16
Визначення інтенсивності дихання зерна і втрата його маси [текст] : метод. вказівки / уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, О. О. Ізмайлова. - Харків : ХНТУСГ, 2017. - 6 с. - Б. ц.
17
Розробка добового завдання елеватора [Текст] : метод. вказівки / уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, О. О. Ізмайлова. - Харків : ХНТУСГ, 2017. - 6 с. - Б. ц.
18
Облік зерна. Форми звітності та первинна документація [Текст] : метод. вказівки / уклад.: О. О. Шакула, О. О. Ізмайлова. - Харків : ХНТУСГ, 2017. - Б. ц.
2016
19Пат. 104926 Україна, МПК A23L 7/143 (2016.01).
Спосіб виробництва зернових пластівців підвищеної біологічної цінності / І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова ; власники: І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова. - № u 2015 08397 ; Заявл. 26.08.2015 ; Опубл. 25.02.2016, Бюл. № 4. - Б. ц.
20 Фоміна, Ірина Миколаївна.
Застосування низькотемпературної обробки зерна для підвищення біологічної цінності зернових пластівців з пророщеної пшениці [Текст] / І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова // Wschodnioeuropejskie Czasopismo Naukowe. - 2016. - № 9. - Р. 33-44
Повний текст
21 Фоміна, Ірина Миколаївна.
Зміна якості пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності під час зберігання [Текст] / І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова // Наукові праці нац. ун-ту харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2016. - Т. 22, № 4. - С. 185-191
Повний текст
22Пат. 106637 Україна, МПК A23L 7/10 (2016.01).
Спосіб виробництва зернових пластівців підвищеної біологічної цінності / І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова ; власники: І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова. - № u 2015 12673 ; Заявл. 21.12.2015 ; Опубл. 25.04.2016, Бюл. № 8. - 2 с. - Б. ц.
2014
23 Фоміна, Ірина Миколаївна.
Визначення оптимальних режимів пророщування зерна пшениці для зернових пластівців підвищеної харчової цінності [Текст] / І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : КП "Міська друкарня", 2014. - Вип. 152: Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 261-266. - Бібліогр.: с. 265-266