| 1 | > Нанотехнології отримання каротиноїдних добавок у формі наноструктурованого пюре з використанням кріогенного заморожування та низькотемпературного подрібнення [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, А. С. Ігнатенко, А. Ю. Барабаш> // Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 113-114 | |
|---|
| 2 | > Розробка наноструктурованих плодоовочевих пюре та комбінованих молочно-рослинних функціональних тонізуючих напоїв з їх використанням [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, А. А. Берестова, А. С. Ігнатенко> // Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 83-84 | |
|---|