2024 |
1 | > Біополімери зерна та їх перетворення під час переробки [Текст] : метод. рек. для самост. роботи з дисципліни зі студентами освіт. рівня підгот. магістр, спец. 181 Харчові технології, освіт. програми Технологія зернопродуктів та зернові ресурси / уклад. : Л. М. Пузік, Т. В. Гавриш. - Харків : ДБТУ, 2024. - 34 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
2 | > Гавриш, Тетяна Володимирівна. Інноваційні технології переробки зерна [Текст] : лаб. практикум з дисципліни для студентів напряму підгот. 181 Харчові технології, освіт. програма Технологія зернопродуктів та зернові ресурси, за освіт. рівнем магістр / Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна. - Харків : ДБТУ, 2024. - 51 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
3 | > Технологічне проектування елеваторів та комбікормових підприємств [Текст] : навч. посіб. до виконання випуск. роботи бакалавра для студентів спец. 181 Харчові технології першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти (освіт. програма Харчові технології) / І. М. Фоміна, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна, Н. О. Боровікова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 139 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
4 | > Гавриш, Тетяна Володимирівна. Біотехнологічні процеси у зернопереробній галузі [Текст] : навч.-метод. посіб. до виконання лаб. робіт для студентів спец. 181 Харчові технології / Т. В. Гавриш, І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 80 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
5 | > Фоміна, Ірина Миколаївна. Проектування підприємств зберігання і переробки зерна [Текст] : навч.-метод. посібник до виконання практ. робіт з дисципліни / І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ДБТУ, 2024. - Б. ц. | |
---|
6 | > Шаніна, Ольга Миколаївна. Інноваційні технології переробки зерна [Текст] : навч.-метод. посібник до виконання лаб. робіт з дисципліни / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ДБТУ, 2024. - 51 с. - Б. ц. | |
---|
7 | > Безпека продукції галузі [Текст] : навч.-метод. посібник до виконання лаб. робіт з дисципліни / Л. М. Пузік, Т. В. Гавриш, І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 52 с. - Б. ц. | |
---|
8 | > Пузік, Людмила Михайлівна. Сучасний стан органічного овочівництва [Текст] / Л. М. Пузік, Т. В. Гавриш> // Наукові та практичні аспекти виробництва органічних харчових продуктів : матеріали І Всеукр. наук.-практ. конф., 17 квіт. 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024. - С. 44-47 | |
---|
9 | > Боровікова, Наталія Олексіївна. Дослідження іонзв’язувальної здатності білків рисового тіста за наявності поліпшувачів [Текст] / Н. О. Боровікова, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш> // Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ДБТУ, 2024. - Вип. 1 (35). - С. 18-24 | |
---|
10 | > Development of technology for the production of all-purpose buckwheat malt using plasmochemically activated aqueous solutions [Electronic resource] / O. Kovalova, N. Vasylieva, I. Haliasnyi, T. Gavrish, A. Dikhtyar, S. Andrieieva, T. Gontar, O. Osmanova, S. Omelchenko, O. Ashtaiev> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2024. - Vol. 1, Issue 11 (127). - P. 38-51. - DOI 10.15587/1729-4061.2024.298797. - | Повний текстПовний текст |
---|
11 | > Пузік, Людмила Михайлівна. Біополімери зерна та їх перетворення під час переробки [Текст] : лаб. практикум з дисципліни для студентів напряму підгот. 181 Харчові технології, освітня програма Технологія зернопродуктів та зернові ресурси, за освіт. рівнем магістр / Л. М. Пузік, Т. В. Гавриш. - Харків : ДБТУ, 2024. - 94 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
2023 |
12 | > Загорулько, Олексій Євгенович. Відходи цукрового виробництва як функціональний інгредієнт у технології пісочно-виїмкового печива [Текст] / О. Є. Загорулько, К. Р. Касабова, Т. В. Гавриш> // Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу : Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Полтава, 4-5 груд. 2023 р. - Полтава : ПУЕТ, 2023. - С. 44-47 | |
---|
13 | > Боровікова, Наталія Олексіївна. Регулювання вологості тіста безглютенового з використанням поліпшувачів [Текст] / Н. О. Боровікова, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш> // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 25 жовт. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 103-104 | |
---|
14 | > Капустьян, Д. М. Дослідження технологічних властивостей пшоняного та бобового борошна на якість безглютенових макаронних виробів [Текст] / Д. М. Капустьян, наук. керівник Т. В. Гавриш> // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 124-125 | |
---|
15 | > Shanina, Olga. The effect of polysaccharide and protein additives on the surface tension index of gluten-free dough [Text] / O. Shanina, T. Gavrish, N. Borovikova> // Actual Issues of Modern Science : European Scientific e-Journal. - 2023. - № 26. - P. 36-42 | |
---|
16 | > Determining the effect of plasmochemically activated aqueous solutions on the bioactivation process of sea buckthorn seeds [Electronic resource] / O. Kovalova, N. Vasylieva, S. Stankevych, I. Zabrodina, I. Haliasnyi, T. Gontar, O. Kotliar, T. Gavrish, M. Gill, O. Karatieieva> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 2, Issue 11 (122). - P. 99-111. - DOI 10.15587/1729-4061.2023.275548. - | Повний текстПовний текст |
---|
17 | > Development of buckwheat groats production technology using plasma-chemically activated aqueous solutions [Electronic resource] / O. Kovalova, N. Vasylieva, I. Haliasnyi, T. Gavrish, A. Dikhtyar, S. Andrieieva, N. Didukh, I. Balandina, L. Obolentseva, N. Hirenko> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 6, Issue 11 (126). - P. 59-72. - DOI 10.15587/1729-4061.2023.290584. - | Повний текстПовний текст |
---|
18 | > Development of technology for the production of buckwheat grain using plasmochemically activated aqueous solutions [Text] / O. Kovalyova, N. Vasylieva, I. Galyasnyi, T. Gavrish, A. Dikhtyar, S. Andrieieva, N. Didukh, I. Balandina, L. Obolentseva, N. Hirenko> // European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 6, Issue 12 | |
---|
2022 |
19 | > Development of rational technology for sodium glyceroxide obtaining [Electronic resource] / M. Korchak, O. Blyzniuk, S. Nekrasov, T. Gavrish, O. Petrova, N. Shevchuk, L. Strikha, O. Kostyrkin, E. Semenov, D. Saveliev> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2022. - Vol. 5, Issue 6 (119). - С. 15-21. - DOI 10.15587/1729-4061.2022.265087. - | Повний текстПовний текст |
---|
20 | > Могутова, Валентина Федорівна. Розроблення технології виробництва сирного продукту оздоровчого призначення [Текст] / В. Ф. Могутова, Т. В. Гавриш, К. П. Сільченко> // Управління якістю. - 2022. - № 11 | |
---|
21 | > Гавриш, Тетяна Володимирівна. Вплив температури та відносної вологості під час зберігання зерна на схожість та енергію пророщування [Текст] / Т. В. Гавриш, А. О. Циганенко> // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 133-135 | |
---|
22 | > Гавриш, Тетяна Володимирівна. Пакування зернопродуктів: застосування та подовження терміну зберігання [Текст] / Т. В. Гавриш, І. М. Фоміна> // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 130-133 | |
---|
23 | > Фроленко, Є. Б. Перспективи використання бузини чорної в технології виготовлення бісквітного напівфабрикату [Текст] / Є. Б. Фроленко, Т. В. Гавриш, І. В. Галясний> // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 39 | |
---|
24 | > Боровікова, Наталія Олексіївна. Вплив поліпшуючих добавок на газоутворювальну та газоутримувальну здатності дріжджового безглютенового тіста [Текст] / Н. О. Боровікова, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш> // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 108 | |
---|
25 | > Пузік, Людмила Михайлівна. Порівняльна оцінка технологічних властивостей зерна сортів пшениці мякої озимої [Електронний ресурс] / Л. М. Пузік, В. К. Пузік, Т. В. Гавриш> // Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва : матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. ювіл. річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьонного, І. І. Назаренка, м. Харків, 29-30 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 244-247 | Повний текст |
---|
26 | > Вплив білкових та полісахаридних добавок на реологічні показники рисового тіста [Текст] / Н. О. Боровікова, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Я. Ю. Ільчук> // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 16 листоп. 2022 р. - Київ : НУХТ, 2022. - С. 132-133 | |
---|
27 | > Даньшин, Ярослав В'ячеславович. Удосконалення технології виробництва безглютенових макаронних виробів [Текст] / Я. В. Даньшин, Т. В. Гавриш> // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 108 | |
---|
28 | > Циганенко, А. О. Вплив температури та відносної вологості під час зберігання зерна на схожість та енергію пророщування [Текст] / А. О. Циганенко, наук. керівник Т. В. Гавриш> // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 листоп. 2022 р. - 2022. - С. 133-135 | |
---|
29 | > Grain processing [Text] : workbook / О. Shanina, T. Gavrish, N. Borovikova, Ya. Danshin. - Kharkiv : [s. n.], 2022. - 43 p. - Б. ц. | |
---|
30 | > Technological aspects of rice gluten-free bread production [Electronic resource] / O. Shanina, N. Borovikova, T. Gavrish, K. Dugina> // Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. - 2022. - Vol. 16. - С. 579-589. - DOI 10.5219/1725. - | Повний текстПовний текст |
---|
31 | > Проектування елеваторів [Текст] : метод. рек. до виконання кваліфікац. роботи бакалавра. Ч. 1 / авт.-уклад.: О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, І. М. Фоміна. - Харків : ДБТУ, 2022. - 56 с. - Б. ц. | |
---|
32 | > Проектування підприємств зберігання і переробки зерна [Текст] : навч.-метод. посіб. до виконання практ. робіт з дисципліни / авт.-уклад. : І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ДБТУ, 2022. - 122 с. - Б. ц. | |
---|
33 | > Проектування комбікормових заводів [Текст] : метод. рек. до виконання кваліфікац. роботи бакалавра. Ч. 4 / авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц. | |
---|
34 | > Проектування крупозаводів [Текст] : метод. рек. до виконання кваліфікац. роботи бакалавра. Ч. 3 / авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц. | |
---|
35 | > Технологія комбікормів і кормових добавок [Текст] : лаборатор. практикум / авт.-уклад. : О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц. | |
---|
36 | > Мікробіологія зернопродуктів [Текст] : лаборатор. практикум / авт.-уклад. : О. М. Шаніна [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - 184 с. - Б. ц. | |
---|
37 | > Парові безглютенові вироби (теорія і практика) [Текст] : монографія / О. М. Шаніна, С. М. Мінченко, Т. В. Гавриш, К. В. Дугіна. - Харків : [б. в.], 2022. - 96 с. - Б. ц. | |
---|
38 | > Development of safe technology of obtaining fatty acid monoglycerides using a new catalyst [Electronic resource] / O. Bliznjuk, N. Masalitina, І. Mezentseva, T. Novozhylova, М. Korchak, І. Haliasnyi, T. Gavrish, І. Fomina, V. Khalil, O. Nikitchenko> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2022. - Vol. 2, Issue 6 (116). - С. 13-18. - DOI 10.15587/1729-4061.2022.253655. - | Повний текстПовний текст |
---|
2021 |
39 | > Development of soapstock processing technology to ensure waste-free and safe production [Electronic resource] / V. Kalyna, V. Koshulko, О. Ilinska, N. Tverdokhliebova, О. Tolstousova, О. Bliznjuk, T. Gavrish, S. Stankevych, I. Zabrodina, О. Zhulinska> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 6, № 10 (114). - P. 23-29. - DOI https://doi.org/10.15587/1729-4061.2021.245094. - | Повний текстПовний текст |
---|
40 | > Свідло, Карина Володимирівна. Вплив борошняних безглютенових композицій на якісні показники капкейків з бісквітного тіста [Текст] / К. В. Свідло, Т. В. Гавриш> // Готельно-ресторанний консалтинг. Інновації. - 2021. - № 4 (1). - С. 122-136. | |
---|
41 | > Навчально-методичний посібник до виконання лабораторних робіт «Технічна мікробіологія» [Текст] / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова, Я. В. Даньшин. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 120 с. - Б. ц. | |
---|
42 | > Вплив виду упакування на зберігання безглютенового рисового хліба [Текст] / О. М. Шаніна, Н. О. Боровікова, Г. І. Гирка, Т. В. Гавриш> // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем : матеріали тез доп. XІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Чернігів, 26-27 трав. 2021 р., у 2 т. - Чернігів : НУ «Чернігів. політехніка», 2021. - Т. 1. - С. 228 | |
---|
43 | > Галясний, Іван Володимирович. Утворення пінної структури бездріжджових безглютенових виробів (теоретичні та практичні аспекти) [Текст] : монографія / І. В. Галясний, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна. - Харків : ПромАрт, 2021. - 116 с. - Б. ц. | |
---|
44 | > Постнова, Ольга Миколаївна. Практичні аспекти використання біологічного потенціалу продуктів переробки полби у технології макаронних виробів [Текст] / О. М. Постнова, Т. В. Гавриш, О. А. Величко> // Аграрна освіта: минуле, сучасне майбутнє : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 100-річ. Луган. нац. аграр. ун-ту, 15-16 листоп. 2021 р. - Слов‘янськ, 2021 | |
---|
45 | > Технічна мікробіологія [Текст] : навч.-метод. посібник до виконання лаборатор. робіт для студентів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. форми навчання інж. спец. / Т. В. Гавриш [та ін.] ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 120 с. : рис., табл. - Б. ц. | |
---|
46 | > Техніко-економічне обгрунтування та проектування зерноочисного відділення підприємств борошномельної промисловості [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. роботи № 6 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології з дисципліни. Проектування підприємств зберігання і переробки зерна / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 18 с. - Б. ц. | |
---|
47 | > Розрахунок і підбір технологічного обладнання для підготовки зерна до зберігання [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. роботи № 3 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології з дисципліни. Проектування підприємств зберігання і переробки зерна / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 9 с. - Б. ц. | |
---|
48 | > Гавриш, Тетяна Володимирівна. Дослідження вологоутримуючої здатності тіста з безглютенового борошна [Текст] / Т. В. Гавриш, Я. В. Даньшин, А. С. Яковлєва> // The world science of modernity. Problems and prospects of development : materials XV of the International science conference, Paris, March 25-26, 2021. - Paris, 2021. - P. 209-212. | |
---|
49 | > Сук, Руслан Володимирович. Вплив жирового компонента в бездріжджовому безглютеновому тісті на якість випечених виробів [Текст] / Р. В. Сук, І. В. Галясний, Т. В. Гавриш> // Problems of practical application of innovations, methodology and experience : materials XXI of the International science conference, Lisbon, April 15-16, 2021. - Lisbon, 2021. - С. 209-211. | |
---|
50 | > Визначення партій зерна, які підлягають зберіганню у зерносховищі, розрахунок і підбір устаткування для прийому і відпустку зерна [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. роботи № 2 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології з дисципліни. Проектування підприємств зберігання і переробки зерна / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 14 с. - Б. ц. | |
---|
51 | > An innovative concept for the technology of jelly-fruit marmalade using vegetable cryopastes [Electronic resource] / M. Artamonova, N. Shmatchenko, T. Gavrish, L. Pich> // Innovations in Life Sciences. BIO Web of Conferences : 2nd International Symposium, Belgorod, 19-20 May 2020. - Belgorod, 2021. - Vol. 30. - DOI 10.1051/bioconf/20213001004. - | Повний текстПовний текст |
---|
52 | > Технічні розрахунки розмельного відділення та проектування відділення готової продукції борошномельного підприємства [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. роботи № 7 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології з дисципліни. Проектування підприємств зберігання і переробки зерна / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 21 с. - Б. ц. | |
---|
53 | > Improvement of the Technology Of Shortcrust Baked Semifinished Product on the Basis of Model Functional Compositions [Electronic resource] / K. Svidlo, A. Sobko, L. Karpenko, T. Gavrish> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 2. - С. 61-67. - DOI 10.15587/1729-4061.2021.230328. - | Повний текстПовний текст |
---|
54 | > Проектування відділення для зберігання зерна на зерносховищі [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. роботи № 5 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології з дисципліни. Проектування підприємств зберігання і переробки зерна / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 5 с. - Б. ц. | |
---|
55 | > Гавриш, Тетяна Володимирівна. Дослідження способу внесення псиліуму до макаронного тіста [Текст] / Т. В. Гавриш, Я. В. Даньшин, А. В. Чоломбитько> // XXI зліт студентських лідерів аграрної освіти : матеріали конф., м. Суми, 21 трав. 2021 р. - Суми : СНАУ, 2021. - С. 308-310. | |
---|
56 | > Техніко-економічне обґрунтування (ТЕО) проектування підприємства елеваторної промисловості, підготовчі розрахунки [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. роботи № 1 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології з дисципліни. Проектування підприємств зберігання і переробки зерна / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 8 с. - Б. ц. | |
---|
57 | > Розрахунок і підбір транспортуючого обладнання [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. роботи № 4 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології з дисципліни. Проектування підприємств зберігання і переробки зерна / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 8 с. - Б. ц. | |
---|
58 | > Могутова, В. Ф. Аналіз сучасного асортименту та технологій сирних продуктів [Текст] / В. Ф. Могутова, Т. В. Гавриш> // Аграрна галузь сучасної України: проблеми та перспективи розвитку : матеріали I Міжнар. наук.-практ. конф., м. Слов'янськ, 14 трав. 2021 р. - Слов'янськ, 2021. - С. 150-152. | |
---|
59 | > Гавриш, Тетяна Володимирівна. Презентація «Удосконалення технології безглютенових макаронних виробів за додаванням псиліуму» [Текст] / Т. В. Гавриш, Я. В. Даньшин, А. В. Чоломбитько> // Ніч молодіжної науки – 2021 : онлайн-захід Ради молодих учених при Міністерстві науки і освіти України. - Київ, 2021. - С. 145-146. | |
---|
60 | > Основи переробки зерна [Текст] : лаборатор. практикум для студентів закл. вищ. освіти / О. М. Шаніна [та ін.] ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : Міськдрук, 2021. - 110 с. : рис., табл. - ISBN 978-617-619-202-2 : Б. ц. | |
---|
61 | > Випускова робота бакалавра [Текст] : метод. вказівки для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 181 Харчові технології, галузь знань 18 Виробництва та технології. Ч. 2. Технологічне проектування борошномельних підприємств / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 79 с. : рис., табл. - Б. ц. | |
---|
2020 |
62 | > Свидло, Карина Владимировна. Научное обоснование технологии заварного полуфабриката геродиетического назначения [Текст] / К. В. Свидло, Т. В. Гавриш> // Готельно-ресторанний консалтинг. Інновації. - 2020. - № 3 (2). - С. 210-220. | |
---|
63 | > Визначення фізичних властивостей олійних та ефірноолійних культур [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи з дисципліни ”Технологія зберігання і переробки зерна” для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 16 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
64 | > Визначення фізичних властивостей зернових культур борошномельної галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи з дисципліни ”Технологія зберігання і переробки зерна” для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 31 с. - Б. ц. | |
---|
65 | > Шаніна, Ольга Миколаївна. Виконання кваліфікаційної роботи магістра [Текст] : навч.-метод. посіб. для студ. другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчові технології / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, І. М. Фоміна ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 55 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
66 | > Визначення фізичних властивостей зернових культур круп’яної галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи з дисципліни ”Технологія зберігання і переробки зерна” для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання 181 Харчові технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 26 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
67 | > Визначення фізичних властивостей зернобобових культур [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи з дисципліни "Технологія зберігання і переробки зерна" для студентів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 18 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
68 | > Шаніна, Ольга Миколаївна. Оптимізація технології безглютенового хліба зі структуроутворювачами білкової та полісахаридної природи [Текст] / О. М. Шаніна, Н. О. Боровікова, Т. В. Гавриш> // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Мелітополь, 24 листоп. 2020 р. - Мелітополь : ТДАТУ, 2020. - С. 105-107. | |
---|
69 | > Мікробіологія галузі [Текст] : навч.-метод. посібник до виконання лаборатор. робіт для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. форми навчання інж. спец. / Т. В. Гавриш [та ін.] ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 70 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
70 | > Substantiation of basic stages of gluten-free steamed bread production and its influence on quality of finished product [Electronic resource] / Olga Shanina, S. Minchenko, T. Gavrish, Y. G. Sukhenko, V. Y. Sukhenko, V. Vasyliv, N. Miedviedieva, M. Mushtruk, M. Stechyshyn, T. Rozbytska> // Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. - 2020. - Vol. 14. - С. 189-201. - DOI 10.5219/1200. - | Повний текстПовний текст |
---|
71 | > Гавриш, Тетяна Володимирівна. Дослідження фізико-хімічних показників якості безглютенових макаронних виробів з псиліу [Текст] / Т. В. Гавриш, Я. В. Даньшин, А. Логінова> // Актуальні аспекти розвитку харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали міжвуз. наук.-практ. семінару, м. Харків, 17 груд. 2020 р. - Харків : ХТЕІ КНТЕУ, 2020. - С. 24-25. | |
---|
72 | > Дослідження впливу полісахаридних та білкових добавок на показник поверхневого натягу безглютенового тіста методом лежачої краплі [Текст] / Н. О. Боровікова, В. В. Шаповал, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш> // Актуальні аспекти розвитку харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали міжвузів. наук.-практ. семінару, м. Харків, 17 груд. 2020 р. - Харків : ХТЕІ КНТЕУ, 2020. - С. 30. | |
---|
73 | > Дослідження вологоутримуючої здатності безглютенового тіста [Текст] / Н. О. Боровікова, Г. І. Гірка, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш> // Актуальні аспекти розвитку харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали міжвуз. наук.-практ. семінару, м. Харків, 17 груд. 2020 р. - Харків : ХТЕІ КНТЕУ, 2020. - С. 29-30. | |
---|
74 | > Борошняні суміші в технології макаронних виробів та вплив їх на якісні показники [Текст] / Т. Глянь, В. Жицька, Я. В. Даньшин ; наук. керівник Т. В. Гавриш> // Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХI сторіччі : матеріали ХVІ Міжнар. форуму молоді, м. Харків, 25-26 берез. 2020 р. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - С. 160-161. | |
---|
2019 |
75 | > Вплив добавок білкової та полісахаридної природи на вологоутримуючу здатність безклейковинного тіста [Текст] / О. М. Шаніна, Н. О. Боровікова, Т. В. Гавриш, К. В. Дугіна, О. Е. Фезопуло> // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - Вип. 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. виробництв. - С. 132-141. - Бібліогр. наприкінці ст. | |
---|
76 | > Богомолов, Олексій Васильович. Використання деяких можливостей порталу Elevatorist.com при навчанні студентів [Текст] / О. В. Богомолов, Т. В. Гавриш, С. А. Денисенко, І. В. Чалий> // Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення : матеріали Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя кафедри УХГІ ім. М. І. Беляєва, м. Харків, 23-24 трав. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 108-109. | |
---|
77 | > Шаніна, Ольга Миколаївна. Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи магістра [Текст] : методические рекомендации / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, І. М. Фоміна. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 48 с. - Б. ц. | |
---|
78 | > Визначення ролі гнилісних процесів у природі [Текст] : метод. вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Технічна мікробіологія" / авт.-уклад.: О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 16 с. - Б. ц. | |
---|
79 | > Визначення нітратів [Текст] : метод. вказівки до виконання лабораторної роботи / авт.-уклад.: О. М. Постнова, Т. В. Гавриш. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 25 с. - Б. ц. | |
---|
80 | > Development of gluten-free non-yeasted dough structure as factor of bread quality formation [Electronic resource] / Olga Shanina, I. Galyasnyj, T. Gavrish, Kateryna Dugina, Y. G. Sukhenko, V. Y. Sukhenko, N. Miedviedieva, M. Mushtruk, T. Rozbytska, N. M. Slobodyanyuk> // Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. - 2019. - Vol. 13: Issue 1. - С. 971-983. - DOI 10.5219/1201. - | Повний текстПовний текст |
---|
81 | > Шаніна, Ольга Миколаївна. Вивчення впливу білкової добавки на конформаційний стан білків безглютенового тіста [Текст] / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, І. В. Галясний> // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - Вип. 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. виробництв. - С. 125-131. - Бібліогр. наприкінці ст. | Повний текст |
---|
82 | > Галясний, Іван Володимирович. Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяного борошна [Електронний ресурс] : дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів. Технічні науки : захищена 12.12.2019 / І. В. Галясний ; наук. керівник Т. В. Гавриш ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 319 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34533 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 17-21, 175-196. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
83 | > Галясний, Іван Володимирович. Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяного борошна [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 12.12.2019 / І. В. Галясний ; наук. керівник Т. В. Гавриш ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 22 с. - Бібліогр.: с. 16-19. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2018 |
84 | > IInfluence of grape seeds powder on preservation of fats in confectionary glaze [Text] / О. Gorodyska, N. Grevtseva, O. Samokhvalova, S. Gubskyi, T. Gavrish, S. Denisenko, А. Grigorenko> // Eastern-european journal of enterprise technologies. - 2018. - № 6/11 (96). - С. 36-43. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.147760. - | Повний текстПовний текст |
---|
85 | > Galyasnyi, I. Research of surface properties of water-flour suspensions in the presence of hydrocolloids and protein supplements [Text] / I. Haliasnyi, T. Gavrish, O. Shanina> // Technology audit and production reserves : міжнар. наук. журн. - 2018. - Vol. 1, № 3 (39). - С. 58-63. | |
---|
86 | > Галясний, Іван Володимирович. Дослідження іонозв'язувальної здатності білків безглютенового борошна в присутності тваринних білків [Текст] / І. В. Галясний, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна> // Вісник НТУ "ХПІ". Серія: Нові рішення в сучас. технологіях. - 2018. - № 9 (1285). - С. 179-184. | |
---|
87 | > Галясний, Іван Володимирович. Білково-протеїназний комплекс безглютенового тіста в присутності молочних білків [Текст] / І. В. Галясний, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна> // Продовольча індустрія АПК : наук.-практ. журн. - 2018. - № 1. - С. 10-14 | |
---|
88 | > Галясний, Іван Володимирович. Дослідження піноподібної структури безглютенового бездріжджового тіста з використанням гідроколоїдів та концентратів тваринних білків [Текст] / І. В. Галясний, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна> // Продовольчі ресурси : збірник наук. пр. Ін-ту продовол. ресурсів НАН України. - 2018. - № 10. - С. 67-75. | |
---|
89 | > Influence of grape seeds powder on preservation of fats in confectionary glaze [Electronic resource] / O. Gorodyska, N. Grevtseva, O. Samokhvalova, S. M. Gubsky, T. Gavrish, S. Denisenko, A. Grigorenko> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 6, Issue 11-96. - С. 36-43. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.147760. - | Повний текстПовний текст |
---|
2017 |
90 | > Галясний, Іван Володимирович. Дослідження стану білково-протеїназного комплексу безглютенового тіста в присутності молочних білків [Текст] / І. В. Галясний, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна> // Інженерія переробних і харчових виробництв. - 2017. - № 2 (1). - С. 58-63. - Бібліогр. наприкінці ст. | |
---|
91 | > Shanina, O. Research of polysaccharide and protein supplments influence on viscous properties of glutenfree dough [Текст] / O. Shanina, T. Gavrish, I. Haliasnyi, S. Minchenko> // Technology audit and production reserves. - 2017. - Вип. 2, ч. 3 (34). - С. 30-35. | |
---|
92 | > Шаніна, Ольга Миколаївна. Реологічні властивості безглютенового бездріжджового тіста [Текст] / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, І. В. Галясний, К. В. Дугіна> // Молодий вчений. - 2017. - 2 (42). - С. 225-229. | |
---|
2016 |
93 | > Технологічний потенціал концентратів тваринних білків в технології безглютенової хлібопекарської продукції [Текст] / Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна, К. В. Дугіна, Н. Л. Лобачева> // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2016. - Вип. 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 83-90. - Бібліогр. наприкінці ст. | Повний текст |
---|
94 | > Шаніна, Ольга Миколаївна. Визначення складу безглютенової борошняної сировини в технології бездріджового хліба [Текст] / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, І. В. Галясний> // Інженерія переробних і харчових виробництв. - 2016. - № 1 (2). - С. 8-12. | |
---|
2015 |
95 | > Сафонова, Ольга Миколаївна (26.10). Оптимізація технології хліба зі слабкого пшеничного борошна з додаванням поліпшуючих добавок [Текст] / О. М. Сафонова, Т. В. Гавриш> // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2015. - № 4. - С. 5-6 | |
---|
2014 |
96 | > Шаніна, Ольга Миколаївна. Поліпшення якості виробів з дріжджівого тіста поліпшуючими добавками [Текст] / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш> // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : КП "Міська друкарня", 2014. - Вип. 152: Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 250-255. - Бібліогр.: с. 255 | |
---|
2012 |
97 | > Загальні технології харчової промисловості. Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів (складова частина) [Текст] : прогр. навч. дисципліни для підготовки фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у вищ. навч. закладах II-IV рівнів акредитації М-ва аграр. політики та продовольства України / О. М. Сафонова, Т. В. Гавриш, Л. В. Баль-Прилипко, О. С. Віннов, Н. М. Осокіна, Я. В. Євчук, М. В. Волков ; НМЦ "Агроосвіта". - К. : Агроосвіта, 2012. - 22 с. - Бібліогр.: с. 21-22. - 6.60 грн. | |
---|
98 | > Харчова хімія [Текст] : програма навч. дисципліни для підготовки фахівців ОКР бакалавр напряму 16.051701 Харчові технології та інженерія у вищ. навч. закл. II-IV рівнів акредитації М-ва аграр. політики та продовольства України / уклад. О. М. Шаніна, уклад. О. А. Холодова, уклад. Т. В. Гавриш, уклад. Л. В. Баль-Прилипко, уклад. О. С. Віннов, уклад. М. В. Волков. - К. : Агроосвіта, 2012. - 18 с. - Бібліогр.: с. 18. - 6.05 грн. | |
---|
99 | > Технологічні властивості зерна, борошна і тіста [Текст] : монографія / О. М. Сафонова, Л. М. Тіщенко, Т. В. Гавриш, Ю. В. Камбулова, Ф. В. Перцевий, Г. М. Лисюк, Н. В. Чорна ; під ред. О. М. Сафонової. - Харків : Віровець А.П. "Апостроф", 2012. - 250 с. : il., табл. - Бібліогр.: с. 208-249. - ISBN 978-966-2579-74-1 : 50.00 грн. | |
---|
2011 |
100 | > Написання наукової статті за отриманими експериментальними даними [Текст] : метод. вказівки до лаб. роботи з дисципліни „Актуальні проблеми галузі” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня спеціаліст 7.090701 та магістр 8.091701 за спец. Технологія зберігання і переробки зерна / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова, Н. О. Боровікова, Т. В. Гавриш. - Харків : [б. в.], 2011. - 18 с. - 5.00 грн. | |
---|
101 | > Дослідження процесу дозрівання пшеничного борошна, підданого дії магнітного поля [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з дисципліни „Актуальні проблеми галузі” для студ. освіт.-кваліфікац. рівня спеціаліст 7.091701 та магістр 8.091701 за спец. Технологія зберігання та переробки зерна / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова, М. О. Домахіна, Т. В. Гавриш. - Харків : [б. в.], 2011. - 9 с. - 5.00 грн. | |
---|
102 | > Регулювання процесу структуроутворення в драглеподібних системах комбікормової продукції [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи з дисципліни „Актуальні проблеми галузі” / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова, А. Т. Теймурова, Т. В. Гавриш. - Харків : [б. в.], 2011. - 20 с. - 5.00 грн. | |
---|
103 | > Исследование эффективности бактофугирования молока [Текст] / Н. И. Машкин, В. Ф. Могутова, Н. Н. Париш, А. В. Богомолов, Т. В. Гавриш, С. А. Денисенко, Ю. И. Токолов, Л. И. Скрипка > // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2011. - Вип. 119 : Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харч. вир-в. - С. 42-47. - Библиогр.: с. 47 | |
---|
104 | > Оцінка точності методів експериментальних досліджень удосконалених драглеподібних систем [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи з дисципліни „Актуальні проблеми галузі” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня спеціаліст 7.091701 та магістр 8.091701 за спец. Технологія зберігання і переробки зерна / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова, А. Т. Теймурова, Т. В. Гавриш. - Харків : [б. в.], 2011. - 10 с. - 5.00 грн. | |
---|
105 | > Дослідження дії магнітних полів на технологічні властивості зерна та борошна [Текст] : метод. вказівки до лаб. роботи з дисципліни „Актуальні проблеми галузі” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня спеціаліст 7.091701 за спец. Технологія зберігання і переробки зерна / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова, Н. О. Боровікова, Т. В. Гавриш. - Харків : [б. в.], 2011. - 17 с. - 5.00 грн. | |
---|
106 | > Удосконалення процесу плющення різних видів круп [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з дисципліни „Актуальні проблеми галузі” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня спеціаліст 7.091701 за спец. Технологія зберігання і переробки зерна / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова, А. Т. Теймурова, Т. В. Гавриш. - Харків : [б. в.], 2011. - 7 с. - 5.00 грн. | |
---|
107 | > Вивчення впливу озонування на технологічні властивості зерна та борошна [Текст] : метод. вказівки до лаб. роботи з дисципліни „Актуальні проблеми галузі” для студентів освіт.-кваліф. рівня спеціаліст 7.091701 та магістр 8.091701 за спец, Технологія зберігання і переробки зерна / XНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова, О. А. Холодова, Т. В. Гавриш. - Харків : [б. в.], 2011. - 16 с. - 5.00 грн. | |
---|
108 | > Поліпшення властивостей борошна та якості хліба шляхом додавання аскорбінової кислоти та хлібопекарських поліпшувачів [Текст] : метод. вказівки до лаб. роботи з дисципліни „Актуальні проблеми галузі” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня спеціаліст 7.091701 та магістр 8.091701 за спец. Технологія зберігання і переробки зерна / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2011. - 12 с. - 5.00 грн. | |
---|
109 | > Дослідження впливу озону на хлібопекарські властивості пшеничного борошна з використанням методу найменших квадратів [Текст] : метод. вказівки до лаб. роботи з дисципліни „Акутуальні проблеми галузі” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня спеціаліст 7.091701 та магістр 8. 091700 за спец.Технологія зберігання і переробки зерна / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова, О. А. Холодова, Т. В. Гавриш. - Харків : [б. в.], 2011. - 15 с. : граф., табл. - 5.00 грн. | |
---|
110 | > Вивчення впливу імпульсної водно-теплової обробки на технологічні властивості зерна пшениці [Текст] : метод. вказівки до лаб. роботи з дисципліни „Актуальні проблеми галузі” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня спеціаліст 7.091701 та магістр 8.091701 за спец. Технологія зберігання і переробки зерна / XНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2011. - 14 с. - 5.00 грн. | |
---|
111 | > Підвищення ефективності холодного кондиціювання шляхом регулювання показника рН води [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи з дисципліни „Актуальні проблеми галузі” для студентів освіт.-кваліфіцац. рівня спеціаліст 7.091701 та магістр 8.091701 за спец. Технологія зберігання і переробки зерна / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова, А. Т. Теймурова, Т. В. Гавриш. - Харків : [б. в.], 2011. - 10 с. - 5.00 грн. | |
---|
2005 |
112 | > Гавриш, Тетяна Володимирівна. Удосконалення технології хліба зі слабкого пшеничного борошна [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів та харчових концентратів : захищена 19.10.2005 / Т. В. Гавриш ; наук. керівник О. М. Сафонова ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2005. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-17. - Б. ц. | |
---|
2004 |
113 | > Оцінка технологічної ефективності бродіння дріжджового тіста з додаванням органічних кислот та гліцерину [Текст] / Т. В. Гавриш, В. О. Дорохін, С. С. Ніколенко, О. П. Шеляков, В. О. Скрипник, Г. В. Дейниченко> // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : матеріали міжвузівської наук.-практ. конф. - Полтава : ПУСКУ, 2004. - С. 218-221 | |
---|
114 | > Гавриш, Тетяна Володимирівна (26.01). Вивчення вуглеводно-амiлазного комплексу пшеничного боpошна у пpисутностi оpганiчних кислот та глiцеpину [Текст] / Т. В. Гавриш> // Молода наука Хаpкiвщини – 2004 : тези доп. Мiжнаp. наук.-пpакт. конф. для молодих науковцiв. - Харків, 2004 | |
---|
115 | > Гавриш, Тетяна Володимирівна (26.01). Оцiнка технологiчної ефективностi бpодiння дpiжжевого тiста з додаванням оpганiчних кислот та глiцеpину [Текст] / Т. В. Гавриш, О. М. Сафонова> // Пpоблеми технiки i технологiї хаpчових виpобництв : тези доп. мiжвузiв. наук.-пpакт. конф. - Полтава, 2004 | |
---|
2003 |
116 | > Гавриш, Тетяна Володимирівна. Дослідження ІЧ-спектрів клейковинних білків з покращуючими добавками [Текст] / Т. В. Гавриш, О. М. Сафонова> // Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 65-річчю з дня народж. д-ра техн. наук., проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Беляєва М. І., 19 листоп. 2003 р. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 341-343 | |
---|
117 | > Сафонова, Ольга Миколаївна. ІЧ-спектроскопічні дослідження білків клейковинного комплексу [Текст] / О. М. Сафонова, Т. В. Гавриш> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2-х ч. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 494-500 | |
---|
118 | > Гавриш, Татьяна Владимировна (26.01). Теpмогpавиметpические исследования дpожжевого теста и хлеба с добавками оpганических кислот и глицеpина [Текст] / Т. В. Гавриш, О. Н. Сафонова> // Вiсник ХДТУСГ. - Харків, 2003. - Вип. 22 | |
---|
119 | > Сафонова, Ольга Николаевна (д-р техн. наук). Термогравиметрические исследования дрожжевого теста и хлеба с добавками органических кислот и глицерина / О. Н. Сафонова, Т. В. Гавриш> // Вісник Харків. держ. техн. ун-ту сіл. госп-ва. - Харків : [б. в.], 2003. - Вип. 22 : Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 120-126. - Библиогр.: с. 126. | |
---|
120 | > Количественное опpеделение этилового спиpта в дpожжевом тесте [Текст] / Т. В. Гавриш, О. Н. Сафонова, С. А. Дубинина, В. С. Кpивич> // Хpанение и пеpеpаботка зеpна. - 2003. - № 6. - С. 46-48 | |
---|
121 | > Гавриш, Тетяна Володимирівна (26.01). Ви застосовуєте слабке пшеничне боpошно [Текст] / Т. В. Гавриш, О. М. Сафонова, I. А. Панченко> // Зеpно i хлiб. - 2003. - № 2 | |
---|
122 | > Вивчення повеpхневих властивостей pозчинiв у пpисутностi оpганiчних кислот та глiцеpину [Текст] / Т. В. Гавриш, О. М. Сафонова, А. Т. Теймуpова, В. С. Кpивич> // Вiсн. ДонДУЕТ. - Донецьк, 2003. - N 1(17). - С. 53-57 | |
---|
123 | > Гавриш, Тетяна Володимирівна (26.01). Укpiплення слабкої клейковини додаванням оpганiчних кислот сумiсно з глiцеpином [Текст] / Т. В. Гавриш, О. М. Сафонова, I. А. Панченко> // Зеpно i хлiб. - 2003. - № 3 | |
---|
2002 |
124 | > Гавриш, Тетяна Володимирівна. Використання гліцерину та органічних кислот для поліпшення якості виробів із дріжджового тіста [Текст] / Т. В. Гавриш, О. М. Сафонова> // Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2002. - С. 41-46 | |
---|
125 | > Гавриш, Тетяна Володимирівна (26.01). Викоpистання ячмiнного боpошна для iнтенсифiкацiї пpоцесу бpодiння [Текст] / Т. В. Гавриш, О. М. Сафонова> // Вiсник ХДТУСГ. - Харків, 2002. - Вип. 9: Сучаснi напpямки технологiї та механiзацiї пpоцесiв пеpеpоб. та хаpч. виp-в. - С. 306-311 | |
---|
126 | > Сафонова, Ольга Миколаївна. Дослідження процесу кислотонакопичення в дріжджовому тісті з додаванням органічних кислот сумісно з гліцерином [Текст] / О. М. Сафонова, Т. В. Гавриш> // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф., присвяч. 35-річчю академії, 24 жовт. 2002 р. - Харків : ХДАТОХ, 2002. - С. 91-94 | |
---|
127 | > Сафонова, Ольга Миколаївна. Вплив органічних кислот і гліцерину на формостійкість хліба [Текст] / О. М. Сафонова, Т. В. Гавриш> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2002. - С. 84-89 | |
---|
2001 |
128 | > Сафонова, Ольга Миколаївна. Дослідження фізичних властивостей дріжджового тіста, що містить різну борошняну сировину та покращуючі добавки [Текст] / О. М. Сафонова, Т. В. Гавриш> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2-х ч. - Харків : ХДАТОХ, 2001. - С. 92-97 | |
---|
129 | > Викоpистання боpошна iз зеpнових сумiшей в виpобництвi боpошняних кондитеpських виpобiв [Текст] / О. В. Богомолов, Т. В. Гавpиш, О. М. Сафонова, Ю. В. Чудiк, О. В. Захаpенко> // Зеpно i хлiб. - 2001. - № 2. - С. 21-22 | |
---|
|
130 | > Сафонова, Ольга Миколаївна. Дослідження в'язких властивостей бісквітного та дріжджового тіста з різної борошняної сировини з добавками [Текст] / О. М. Сафонова, Г. М. Лисюк, Т. В. Гавриш> // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - С. 15-16 | |
---|
|
131 | > Гавриш, Тетяна Володимирівна. Дослідження впливу полісахаридної та білкової добавки на гідратаційні властивості безглютенового бездріжджового тіста [Текст] / Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна, І. В. Галясний> // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків. - Вип. 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 119-123. | Повний текст |
---|