Гавриш Тетяна Володимирівна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2024
1
Біополімери зерна та їх перетворення під час переробки [Текст] : метод. рек. для самост. роботи з дисципліни зі студентами освіт. рівня підгот. магістр, спец. 181 Харчові технології, освіт. програми Технологія зернопродуктів та зернові ресурси / уклад. : Л. М. Пузік, Т. В. Гавриш. - Харків : ДБТУ, 2024. - 34 с. - Б. ц.
Повний текст
2 Гавриш, Тетяна Володимирівна.
Інноваційні технології переробки зерна [Текст] : лаб. практикум з дисципліни для студентів напряму підгот. 181 Харчові технології, освіт. програма Технологія зернопродуктів та зернові ресурси, за освіт. рівнем магістр / Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна. - Харків : ДБТУ, 2024. - 51 с. - Б. ц.
Повний текст
3
Технологічне проектування елеваторів та комбікормових підприємств [Текст] : навч. посіб. до виконання випуск. роботи бакалавра для студентів спец. 181 Харчові технології першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти (освіт. програма Харчові технології) / І. М. Фоміна, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна, Н. О. Боровікова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 139 с. - Б. ц.
Повний текст
4 Гавриш, Тетяна Володимирівна.
Біотехнологічні процеси у зернопереробній галузі [Текст] : навч.-метод. посіб. до виконання лаб. робіт для студентів спец. 181 Харчові технології / Т. В. Гавриш, І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 80 с. - Б. ц.
Повний текст
5 Фоміна, Ірина Миколаївна.
Проектування підприємств зберігання і переробки зерна [Текст] : навч.-метод. посібник до виконання практ. робіт з дисципліни / І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ДБТУ, 2024. - Б. ц.
6 Шаніна, Ольга Миколаївна.
Інноваційні технології переробки зерна [Текст] : навч.-метод. посібник до виконання лаб. робіт з дисципліни / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ДБТУ, 2024. - 51 с. - Б. ц.
7
Безпека продукції галузі [Текст] : навч.-метод. посібник до виконання лаб. робіт з дисципліни / Л. М. Пузік, Т. В. Гавриш, І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 52 с. - Б. ц.
8 Пузік, Людмила Михайлівна.
Сучасний стан органічного овочівництва [Текст] / Л. М. Пузік, Т. В. Гавриш // Наукові та практичні аспекти виробництва органічних харчових продуктів : матеріали І Всеукр. наук.-практ. конф., 17 квіт. 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024. - С. 44-47
9 Боровікова, Наталія Олексіївна.
Дослідження іонзв’язувальної здатності білків рисового тіста за наявності поліпшувачів [Текст] / Н. О. Боровікова, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш // Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ДБТУ, 2024. - Вип. 1 (35). - С. 18-24
10
Development of technology for the production of all-purpose buckwheat malt using plasmochemically activated aqueous solutions [Electronic resource] / O. Kovalova, N. Vasylieva, I. Haliasnyi, T. Gavrish, A. Dikhtyar, S. Andrieieva, T. Gontar, O. Osmanova, S. Omelchenko, O. Ashtaiev // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2024. - Vol. 1, Issue 11 (127). - P. 38-51. - DOI 10.15587/1729-4061.2024.298797. -
Повний текстПовний текст
11 Пузік, Людмила Михайлівна.
Біополімери зерна та їх перетворення під час переробки [Текст] : лаб. практикум з дисципліни для студентів напряму підгот. 181 Харчові технології, освітня програма Технологія зернопродуктів та зернові ресурси, за освіт. рівнем магістр / Л. М. Пузік, Т. В. Гавриш. - Харків : ДБТУ, 2024. - 94 с. - Б. ц.
Повний текст
2023
12 Загорулько, Олексій Євгенович.
Відходи цукрового виробництва як функціональний інгредієнт у технології пісочно-виїмкового печива [Текст] / О. Є. Загорулько, К. Р. Касабова, Т. В. Гавриш // Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу : Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Полтава, 4-5 груд. 2023 р. - Полтава : ПУЕТ, 2023. - С. 44-47
13 Боровікова, Наталія Олексіївна.
Регулювання вологості тіста безглютенового з використанням поліпшувачів [Текст] / Н. О. Боровікова, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 25 жовт. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 103-104
14 Капустьян, Д. М.
Дослідження технологічних властивостей пшоняного та бобового борошна на якість безглютенових макаронних виробів [Текст] / Д. М. Капустьян, наук. керівник Т. В. Гавриш // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 124-125
15 Shanina, Olga.
The effect of polysaccharide and protein additives on the surface tension index of gluten-free dough [Text] / O. Shanina, T. Gavrish, N. Borovikova // Actual Issues of Modern Science : European Scientific e-Journal. - 2023. - № 26. - P. 36-42
16
Determining the effect of plasmochemically activated aqueous solutions on the bioactivation process of sea buckthorn seeds [Electronic resource] / O. Kovalova, N. Vasylieva, S. Stankevych, I. Zabrodina, I. Haliasnyi, T. Gontar, O. Kotliar, T. Gavrish, M. Gill, O. Karatieieva // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 2, Issue 11 (122). - P. 99-111. - DOI 10.15587/1729-4061.2023.275548. -
Повний текстПовний текст
17
Development of buckwheat groats production technology using plasma-chemically activated aqueous solutions [Electronic resource] / O. Kovalova, N. Vasylieva, I. Haliasnyi, T. Gavrish, A. Dikhtyar, S. Andrieieva, N. Didukh, I. Balandina, L. Obolentseva, N. Hirenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 6, Issue 11 (126). - P. 59-72. - DOI 10.15587/1729-4061.2023.290584. -
Повний текстПовний текст
18
Development of technology for the production of buckwheat grain using plasmochemically activated aqueous solutions [Text] / O. Kovalyova, N. Vasylieva, I. Galyasnyi, T. Gavrish, A. Dikhtyar, S. Andrieieva, N. Didukh, I. Balandina, L. Obolentseva, N. Hirenko // European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 6, Issue 12
2022
19
Development of rational technology for sodium glyceroxide obtaining [Electronic resource] / M. Korchak, O. Blyzniuk, S. Nekrasov, T. Gavrish, O. Petrova, N. Shevchuk, L. Strikha, O. Kostyrkin, E. Semenov, D. Saveliev // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2022. - Vol. 5, Issue 6 (119). - С. 15-21. - DOI 10.15587/1729-4061.2022.265087. -
Повний текстПовний текст
20 Могутова, Валентина Федорівна.
Розроблення технології виробництва сирного продукту оздоровчого призначення [Текст] / В. Ф. Могутова, Т. В. Гавриш, К. П. Сільченко // Управління якістю. - 2022. - № 11
21 Гавриш, Тетяна Володимирівна.
Вплив температури та відносної вологості під час зберігання зерна на схожість та енергію пророщування [Текст] / Т. В. Гавриш, А. О. Циганенко // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 133-135
22 Гавриш, Тетяна Володимирівна.
Пакування зернопродуктів: застосування та подовження терміну зберігання [Текст] / Т. В. Гавриш, І. М. Фоміна // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 130-133
23 Фроленко, Є. Б.
Перспективи використання бузини чорної в технології виготовлення бісквітного напівфабрикату [Текст] / Є. Б. Фроленко, Т. В. Гавриш, І. В. Галясний // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 39
24 Боровікова, Наталія Олексіївна.
Вплив поліпшуючих добавок на газоутворювальну та газоутримувальну здатності дріжджового безглютенового тіста [Текст] / Н. О. Боровікова, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 108
25 Пузік, Людмила Михайлівна.
Порівняльна оцінка технологічних властивостей зерна сортів пшениці мякої озимої [Електронний ресурс] / Л. М. Пузік, В. К. Пузік, Т. В. Гавриш // Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва : матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. ювіл. річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьонного, І. І. Назаренка, м. Харків, 29-30 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 244-247
Повний текст
26
Вплив білкових та полісахаридних добавок на реологічні показники рисового тіста [Текст] / Н. О. Боровікова, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Я. Ю. Ільчук // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 16 листоп. 2022 р. - Київ : НУХТ, 2022. - С. 132-133
27 Даньшин, Ярослав В'ячеславович.
Удосконалення технології виробництва безглютенових макаронних виробів [Текст] / Я. В. Даньшин, Т. В. Гавриш // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 108
28 Циганенко, А. О.
Вплив температури та відносної вологості під час зберігання зерна на схожість та енергію пророщування [Текст] / А. О. Циганенко, наук. керівник Т. В. Гавриш // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 листоп. 2022 р. - 2022. - С. 133-135
29
Grain processing [Text] : workbook / О. Shanina, T. Gavrish, N. Borovikova, Ya. Danshin. - Kharkiv : [s. n.], 2022. - 43 p. - Б. ц.
30
Technological aspects of rice gluten-free bread production [Electronic resource] / O. Shanina, N. Borovikova, T. Gavrish, K. Dugina // Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. - 2022. - Vol. 16. - С. 579-589. - DOI 10.5219/1725. -
Повний текстПовний текст
31
Проектування елеваторів [Текст] : метод. рек. до виконання кваліфікац. роботи бакалавра. Ч. 1 / авт.-уклад.: О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, І. М. Фоміна. - Харків : ДБТУ, 2022. - 56 с. - Б. ц.
32
Проектування підприємств зберігання і переробки зерна [Текст] : навч.-метод. посіб. до виконання практ. робіт з дисципліни / авт.-уклад. : І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ДБТУ, 2022. - 122 с. - Б. ц.
33
Проектування комбікормових заводів [Текст] : метод. рек. до виконання кваліфікац. роботи бакалавра. Ч. 4 / авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц.
34
Проектування крупозаводів [Текст] : метод. рек. до виконання кваліфікац. роботи бакалавра. Ч. 3 / авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц.
35
Технологія комбікормів і кормових добавок [Текст] : лаборатор. практикум / авт.-уклад. : О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц.
36
Мікробіологія зернопродуктів [Текст] : лаборатор. практикум / авт.-уклад. : О. М. Шаніна [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - 184 с. - Б. ц.
37
Парові безглютенові вироби (теорія і практика) [Текст] : монографія / О. М. Шаніна, С. М. Мінченко, Т. В. Гавриш, К. В. Дугіна. - Харків : [б. в.], 2022. - 96 с. - Б. ц.
38
Development of safe technology of obtaining fatty acid monoglycerides using a new catalyst [Electronic resource] / O. Bliznjuk, N. Masalitina, І. Mezentseva, T. Novozhylova, М. Korchak, І. Haliasnyi, T. Gavrish, І. Fomina, V. Khalil, O. Nikitchenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2022. - Vol. 2, Issue 6 (116). - С. 13-18. - DOI 10.15587/1729-4061.2022.253655. -
Повний текстПовний текст
2021
39
Development of soapstock processing technology to ensure waste-free and safe production [Electronic resource] / V. Kalyna, V. Koshulko, О. Ilinska, N. Tverdokhliebova, О. Tolstousova, О. Bliznjuk, T. Gavrish, S. Stankevych, I. Zabrodina, О. Zhulinska // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 6, № 10 (114). - P. 23-29. - DOI https://doi.org/10.15587/1729-4061.2021.245094. -
Повний текстПовний текст
40 Свідло, Карина Володимирівна.
Вплив борошняних безглютенових композицій на якісні показники капкейків з бісквітного тіста [Текст] / К. В. Свідло, Т. В. Гавриш // Готельно-ресторанний консалтинг. Інновації. - 2021. - № 4 (1). - С. 122-136.
41
Навчально-методичний посібник до виконання лабораторних робіт «Технічна мікробіологія» [Текст] / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова, Я. В. Даньшин. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 120 с. - Б. ц.
42
Вплив виду упакування на зберігання безглютенового рисового хліба [Текст] / О. М. Шаніна, Н. О. Боровікова, Г. І. Гирка, Т. В. Гавриш // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем : матеріали тез доп. XІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Чернігів, 26-27 трав. 2021 р., у 2 т. - Чернігів : НУ «Чернігів. політехніка», 2021. - Т. 1. - С. 228
43 Галясний, Іван Володимирович.
Утворення пінної структури бездріжджових безглютенових виробів (теоретичні та практичні аспекти) [Текст] : монографія / І. В. Галясний, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна. - Харків : ПромАрт, 2021. - 116 с. - Б. ц.
44 Постнова, Ольга Миколаївна.
Практичні аспекти використання біологічного потенціалу продуктів переробки полби у технології макаронних виробів [Текст] / О. М. Постнова, Т. В. Гавриш, О. А. Величко // Аграрна освіта: минуле, сучасне майбутнє : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 100-річ. Луган. нац. аграр. ун-ту, 15-16 листоп. 2021 р. - Слов‘янськ, 2021
45
Технічна мікробіологія [Текст] : навч.-метод. посібник до виконання лаборатор. робіт для студентів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. форми навчання інж. спец. / Т. В. Гавриш [та ін.] ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 120 с. : рис., табл. - Б. ц.
46
Техніко-економічне обгрунтування та проектування зерноочисного відділення підприємств борошномельної промисловості [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. роботи № 6 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології з дисципліни. Проектування підприємств зберігання і переробки зерна / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 18 с. - Б. ц.
47
Розрахунок і підбір технологічного обладнання для підготовки зерна до зберігання [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. роботи № 3 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології з дисципліни. Проектування підприємств зберігання і переробки зерна / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 9 с. - Б. ц.
48 Гавриш, Тетяна Володимирівна.
Дослідження вологоутримуючої здатності тіста з безглютенового борошна [Текст] / Т. В. Гавриш, Я. В. Даньшин, А. С. Яковлєва // The world science of modernity. Problems and prospects of development : materials XV of the International science conference, Paris, March 25-26, 2021. - Paris, 2021. - P. 209-212.
49 Сук, Руслан Володимирович.
Вплив жирового компонента в бездріжджовому безглютеновому тісті на якість випечених виробів [Текст] / Р. В. Сук, І. В. Галясний, Т. В. Гавриш // Problems of practical application of innovations, methodology and experience : materials XXI of the International science conference, Lisbon, April 15-16, 2021. - Lisbon, 2021. - С. 209-211.
50
Визначення партій зерна, які підлягають зберіганню у зерносховищі, розрахунок і підбір устаткування для прийому і відпустку зерна [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. роботи № 2 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології з дисципліни. Проектування підприємств зберігання і переробки зерна / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 14 с. - Б. ц.
51
An innovative concept for the technology of jelly-fruit marmalade using vegetable cryopastes [Electronic resource] / M. Artamonova, N. Shmatchenko, T. Gavrish, L. Pich // Innovations in Life Sciences. BIO Web of Conferences : 2nd International Symposium, Belgorod, 19-20 May 2020. - Belgorod, 2021. - Vol. 30. - DOI 10.1051/bioconf/20213001004. -
Повний текстПовний текст
52
Технічні розрахунки розмельного відділення та проектування відділення готової продукції борошномельного підприємства [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. роботи № 7 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології з дисципліни. Проектування підприємств зберігання і переробки зерна / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 21 с. - Б. ц.
53
Improvement of the Technology Of Shortcrust Baked Semifinished Product on the Basis of Model Functional Compositions [Electronic resource] / K. Svidlo, A. Sobko, L. Karpenko, T. Gavrish // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 2. - С. 61-67. - DOI 10.15587/1729-4061.2021.230328. -
Повний текстПовний текст
54
Проектування відділення для зберігання зерна на зерносховищі [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. роботи № 5 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології з дисципліни. Проектування підприємств зберігання і переробки зерна / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 5 с. - Б. ц.
55 Гавриш, Тетяна Володимирівна.
Дослідження способу внесення псиліуму до макаронного тіста [Текст] / Т. В. Гавриш, Я. В. Даньшин, А. В. Чоломбитько // XXI зліт студентських лідерів аграрної освіти : матеріали конф., м. Суми, 21 трав. 2021 р. - Суми : СНАУ, 2021. - С. 308-310.
56
Техніко-економічне обґрунтування (ТЕО) проектування підприємства елеваторної промисловості, підготовчі розрахунки [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. роботи № 1 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології з дисципліни. Проектування підприємств зберігання і переробки зерна / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 8 с. - Б. ц.
57
Розрахунок і підбір транспортуючого обладнання [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. роботи № 4 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології з дисципліни. Проектування підприємств зберігання і переробки зерна / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 8 с. - Б. ц.
58 Могутова, В. Ф.
Аналіз сучасного асортименту та технологій сирних продуктів [Текст] / В. Ф. Могутова, Т. В. Гавриш // Аграрна галузь сучасної України: проблеми та перспективи розвитку : матеріали I Міжнар. наук.-практ. конф., м. Слов'янськ, 14 трав. 2021 р. - Слов'янськ, 2021. - С. 150-152.
59 Гавриш, Тетяна Володимирівна.
Презентація «Удосконалення технології безглютенових макаронних виробів за додаванням псиліуму» [Текст] / Т. В. Гавриш, Я. В. Даньшин, А. В. Чоломбитько // Ніч молодіжної науки – 2021 : онлайн-захід Ради молодих учених при Міністерстві науки і освіти України. - Київ, 2021. - С. 145-146.
60
Основи переробки зерна [Текст] : лаборатор. практикум для студентів закл. вищ. освіти / О. М. Шаніна [та ін.] ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : Міськдрук, 2021. - 110 с. : рис., табл. - ISBN 978-617-619-202-2 : Б. ц.
61
Випускова робота бакалавра [Текст] : метод. вказівки для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 181 Харчові технології, галузь знань 18 Виробництва та технології. Ч. 2. Технологічне проектування борошномельних підприємств / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 79 с. : рис., табл. - Б. ц.
2020
62 Свидло, Карина Владимировна.
Научное обоснование технологии заварного полуфабриката геродиетического назначения [Текст] / К. В. Свидло, Т. В. Гавриш // Готельно-ресторанний консалтинг. Інновації. - 2020. - № 3 (2). - С. 210-220.
63
Визначення фізичних властивостей олійних та ефірноолійних культур [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи з дисципліни ”Технологія зберігання і переробки зерна” для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 16 с. - Б. ц.
Повний текст
64
Визначення фізичних властивостей зернових культур борошномельної галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи з дисципліни ”Технологія зберігання і переробки зерна” для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 31 с. - Б. ц.
65 Шаніна, Ольга Миколаївна.
Виконання кваліфікаційної роботи магістра [Текст] : навч.-метод. посіб. для студ. другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчові технології / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, І. М. Фоміна ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 55 с. - Б. ц.
Повний текст
66
Визначення фізичних властивостей зернових культур круп’яної галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи з дисципліни ”Технологія зберігання і переробки зерна” для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання 181 Харчові технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 26 с. - Б. ц.
Повний текст
67
Визначення фізичних властивостей зернобобових культур [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи з дисципліни "Технологія зберігання і переробки зерна" для студентів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 18 с. - Б. ц.
Повний текст
68 Шаніна, Ольга Миколаївна.
Оптимізація технології безглютенового хліба зі структуроутворювачами білкової та полісахаридної природи [Текст] / О. М. Шаніна, Н. О. Боровікова, Т. В. Гавриш // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Мелітополь, 24 листоп. 2020 р. - Мелітополь : ТДАТУ, 2020. - С. 105-107.
69
Мікробіологія галузі [Текст] : навч.-метод. посібник до виконання лаборатор. робіт для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. форми навчання інж. спец. / Т. В. Гавриш [та ін.] ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 70 с. - Б. ц.
Повний текст
70
Substantiation of basic stages of gluten-free steamed bread production and its influence on quality of finished product [Electronic resource] / Olga Shanina, S. Minchenko, T. Gavrish, Y. G. Sukhenko, V. Y. Sukhenko, V. Vasyliv, N. Miedviedieva, M. Mushtruk, M. Stechyshyn, T. Rozbytska // Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. - 2020. - Vol. 14. - С. 189-201. - DOI 10.5219/1200. -
Повний текстПовний текст
71 Гавриш, Тетяна Володимирівна.
Дослідження фізико-хімічних показників якості безглютенових макаронних виробів з псиліу [Текст] / Т. В. Гавриш, Я. В. Даньшин, А. Логінова // Актуальні аспекти розвитку харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали міжвуз. наук.-практ. семінару, м. Харків, 17 груд. 2020 р. - Харків : ХТЕІ КНТЕУ, 2020. - С. 24-25.
72
Дослідження впливу полісахаридних та білкових добавок на показник поверхневого натягу безглютенового тіста методом лежачої краплі [Текст] / Н. О. Боровікова, В. В. Шаповал, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш // Актуальні аспекти розвитку харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали міжвузів. наук.-практ. семінару, м. Харків, 17 груд. 2020 р. - Харків : ХТЕІ КНТЕУ, 2020. - С. 30.
73
Дослідження вологоутримуючої здатності безглютенового тіста [Текст] / Н. О. Боровікова, Г. І. Гірка, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш // Актуальні аспекти розвитку харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали міжвуз. наук.-практ. семінару, м. Харків, 17 груд. 2020 р. - Харків : ХТЕІ КНТЕУ, 2020. - С. 29-30.
74
Борошняні суміші в технології макаронних виробів та вплив їх на якісні показники [Текст] / Т. Глянь, В. Жицька, Я. В. Даньшин ; наук. керівник Т. В. Гавриш // Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХI сторіччі : матеріали ХVІ Міжнар. форуму молоді, м. Харків, 25-26 берез. 2020 р. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - С. 160-161.
2019
75
Вплив добавок білкової та полісахаридної природи на вологоутримуючу здатність безклейковинного тіста [Текст] / О. М. Шаніна, Н. О. Боровікова, Т. В. Гавриш, К. В. Дугіна, О. Е. Фезопуло // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - Вип. 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. виробництв. - С. 132-141. - Бібліогр. наприкінці ст.
76 Богомолов, Олексій Васильович.
Використання деяких можливостей порталу Elevatorist.com при навчанні студентів [Текст] / О. В. Богомолов, Т. В. Гавриш, С. А. Денисенко, І. В. Чалий // Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення : матеріали Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя кафедри УХГІ ім. М. І. Беляєва, м. Харків, 23-24 трав. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 108-109.
77 Шаніна, Ольга Миколаївна.
Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи магістра [Текст] : методические рекомендации / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, І. М. Фоміна. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 48 с. - Б. ц.
78
Визначення ролі гнилісних процесів у природі [Текст] : метод. вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Технічна мікробіологія" / авт.-уклад.: О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 16 с. - Б. ц.
79
Визначення нітратів [Текст] : метод. вказівки до виконання лабораторної роботи / авт.-уклад.: О. М. Постнова, Т. В. Гавриш. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 25 с. - Б. ц.
80
Development of gluten-free non-yeasted dough structure as factor of bread quality formation [Electronic resource] / Olga Shanina, I. Galyasnyj, T. Gavrish, Kateryna Dugina, Y. G. Sukhenko, V. Y. Sukhenko, N. Miedviedieva, M. Mushtruk, T. Rozbytska, N. M. Slobodyanyuk // Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. - 2019. - Vol. 13: Issue 1. - С. 971-983. - DOI 10.5219/1201. -
Повний текстПовний текст
81 Шаніна, Ольга Миколаївна.
Вивчення впливу білкової добавки на конформаційний стан білків безглютенового тіста [Текст] / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, І. В. Галясний // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - Вип. 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. виробництв. - С. 125-131. - Бібліогр. наприкінці ст.
Повний текст
82 Галясний, Іван Володимирович.
Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяного борошна [Електронний ресурс] : дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів. Технічні науки : захищена 12.12.2019 / І. В. Галясний ; наук. керівник Т. В. Гавриш ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 319 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34533 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 17-21, 175-196. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
83 Галясний, Іван Володимирович.
Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяного борошна [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 12.12.2019 / І. В. Галясний ; наук. керівник Т. В. Гавриш ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 22 с. - Бібліогр.: с. 16-19. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
2018
84
IInfluence of grape seeds powder on preservation of fats in confectionary glaze [Text] / О. Gorodyska, N. Grevtseva, O. Samokhvalova, S. Gubskyi, T. Gavrish, S. Denisenko, А. Grigorenko // Eastern-european journal of enterprise technologies. - 2018. - № 6/11 (96). - С. 36-43. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.147760. -
Повний текстПовний текст
85 Galyasnyi, I.
Research of surface properties of water-flour suspensions in the presence of hydrocolloids and protein supplements [Text] / I. Haliasnyi, T. Gavrish, O. Shanina // Technology audit and production reserves : міжнар. наук. журн. - 2018. - Vol. 1, № 3 (39). - С. 58-63.
86 Галясний, Іван Володимирович.
Дослідження іонозв'язувальної здатності білків безглютенового борошна в присутності тваринних білків [Текст] / І. В. Галясний, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна // Вісник НТУ "ХПІ". Серія: Нові рішення в сучас. технологіях. - 2018. - № 9 (1285). - С. 179-184.
87 Галясний, Іван Володимирович.
Білково-протеїназний комплекс безглютенового тіста в присутності молочних білків [Текст] / І. В. Галясний, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна // Продовольча індустрія АПК : наук.-практ. журн. - 2018. - № 1. - С. 10-14
88 Галясний, Іван Володимирович.
Дослідження піноподібної структури безглютенового бездріжджового тіста з використанням гідроколоїдів та концентратів тваринних білків [Текст] / І. В. Галясний, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна // Продовольчі ресурси : збірник наук. пр. Ін-ту продовол. ресурсів НАН України. - 2018. - № 10. - С. 67-75.
89
Influence of grape seeds powder on preservation of fats in confectionary glaze [Electronic resource] / O. Gorodyska, N. Grevtseva, O. Samokhvalova, S. M. Gubsky, T. Gavrish, S. Denisenko, A. Grigorenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 6, Issue 11-96. - С. 36-43. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.147760. -
Повний текстПовний текст
2017
90 Галясний, Іван Володимирович.
Дослідження стану білково-протеїназного комплексу безглютенового тіста в присутності молочних білків [Текст] / І. В. Галясний, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна // Інженерія переробних і харчових виробництв. - 2017. - № 2 (1). - С. 58-63. - Бібліогр. наприкінці ст.
91 Shanina, O.
Research of polysaccharide and protein supplments influence on viscous properties of glutenfree dough [Текст] / O. Shanina, T. Gavrish, I. Haliasnyi, S. Minchenko // Technology audit and production reserves. - 2017. - Вип. 2, ч. 3 (34). - С. 30-35.
92 Шаніна, Ольга Миколаївна.
Реологічні властивості безглютенового бездріжджового тіста [Текст] / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, І. В. Галясний, К. В. Дугіна // Молодий вчений. - 2017. - 2 (42). - С. 225-229.
2016
93
Технологічний потенціал концентратів тваринних білків в технології безглютенової хлібопекарської продукції [Текст] / Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна, К. В. Дугіна, Н. Л. Лобачева // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2016. - Вип. 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 83-90. - Бібліогр. наприкінці ст.
Повний текст
94 Шаніна, Ольга Миколаївна.
Визначення складу безглютенової борошняної сировини в технології бездріджового хліба [Текст] / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, І. В. Галясний // Інженерія переробних і харчових виробництв. - 2016. - № 1 (2). - С. 8-12.
2015
95 Сафонова, Ольга Миколаївна (26.10).
Оптимізація технології хліба зі слабкого пшеничного борошна з додаванням поліпшуючих добавок [Текст] / О. М. Сафонова, Т. В. Гавриш // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2015. - № 4. - С. 5-6
2014
96 Шаніна, Ольга Миколаївна.
Поліпшення якості виробів з дріжджівого тіста поліпшуючими добавками [Текст] / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : КП "Міська друкарня", 2014. - Вип. 152: Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 250-255. - Бібліогр.: с. 255
2012
97
Загальні технології харчової промисловості. Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів (складова частина) [Текст] : прогр. навч. дисципліни для підготовки фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у вищ. навч. закладах II-IV рівнів акредитації М-ва аграр. політики та продовольства України / О. М. Сафонова, Т. В. Гавриш, Л. В. Баль-Прилипко, О. С. Віннов, Н. М. Осокіна, Я. В. Євчук, М. В. Волков ; НМЦ "Агроосвіта". - К. : Агроосвіта, 2012. - 22 с. - Бібліогр.: с. 21-22. - 6.60 грн.
98
Харчова хімія [Текст] : програма навч. дисципліни для підготовки фахівців ОКР бакалавр напряму 16.051701 Харчові технології та інженерія у вищ. навч. закл. II-IV рівнів акредитації М-ва аграр. політики та продовольства України / уклад. О. М. Шаніна, уклад. О. А. Холодова, уклад. Т. В. Гавриш, уклад. Л. В. Баль-Прилипко, уклад. О. С. Віннов, уклад. М. В. Волков. - К. : Агроосвіта, 2012. - 18 с. - Бібліогр.: с. 18. - 6.05 грн.
99
Технологічні властивості зерна, борошна і тіста [Текст] : монографія / О. М. Сафонова, Л. М. Тіщенко, Т. В. Гавриш, Ю. В. Камбулова, Ф. В. Перцевий, Г. М. Лисюк, Н. В. Чорна ; під ред. О. М. Сафонової. - Харків : Віровець А.П. "Апостроф", 2012. - 250 с. : il., табл. - Бібліогр.: с. 208-249. - ISBN 978-966-2579-74-1 : 50.00 грн.
2011
100
Написання наукової статті за отриманими експериментальними даними [Текст] : метод. вказівки до лаб. роботи з дисципліни „Актуальні проблеми галузі” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня спеціаліст 7.090701 та магістр 8.091701 за спец. Технологія зберігання і переробки зерна / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова, Н. О. Боровікова, Т. В. Гавриш. - Харків : [б. в.], 2011. - 18 с. - 5.00 грн.
101
Дослідження процесу дозрівання пшеничного борошна, підданого дії магнітного поля [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з дисципліни „Актуальні проблеми галузі” для студ. освіт.-кваліфікац. рівня спеціаліст 7.091701 та магістр 8.091701 за спец. Технологія зберігання та переробки зерна / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова, М. О. Домахіна, Т. В. Гавриш. - Харків : [б. в.], 2011. - 9 с. - 5.00 грн.
102
Регулювання процесу структуроутворення в драглеподібних системах комбікормової продукції [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи з дисципліни „Актуальні проблеми галузі” / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова, А. Т. Теймурова, Т. В. Гавриш. - Харків : [б. в.], 2011. - 20 с. - 5.00 грн.
103
Исследование эффективности бактофугирования молока [Текст] / Н. И. Машкин, В. Ф. Могутова, Н. Н. Париш, А. В. Богомолов, Т. В. Гавриш, С. А. Денисенко, Ю. И. Токолов, Л. И. Скрипка // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2011. - Вип. 119 : Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харч. вир-в. - С. 42-47. - Библиогр.: с. 47
104
Оцінка точності методів експериментальних досліджень удосконалених драглеподібних систем [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи з дисципліни „Актуальні проблеми галузі” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня спеціаліст 7.091701 та магістр 8.091701 за спец. Технологія зберігання і переробки зерна / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова, А. Т. Теймурова, Т. В. Гавриш. - Харків : [б. в.], 2011. - 10 с. - 5.00 грн.
105
Дослідження дії магнітних полів на технологічні властивості зерна та борошна [Текст] : метод. вказівки до лаб. роботи з дисципліни „Актуальні проблеми галузі” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня спеціаліст 7.091701 за спец. Технологія зберігання і переробки зерна / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова, Н. О. Боровікова, Т. В. Гавриш. - Харків : [б. в.], 2011. - 17 с. - 5.00 грн.
106
Удосконалення процесу плющення різних видів круп [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з дисципліни „Актуальні проблеми галузі” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня спеціаліст 7.091701 за спец. Технологія зберігання і переробки зерна / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова, А. Т. Теймурова, Т. В. Гавриш. - Харків : [б. в.], 2011. - 7 с. - 5.00 грн.
107
Вивчення впливу озонування на технологічні властивості зерна та борошна [Текст] : метод. вказівки до лаб. роботи з дисципліни „Актуальні проблеми галузі” для студентів освіт.-кваліф. рівня спеціаліст 7.091701 та магістр 8.091701 за спец, Технологія зберігання і переробки зерна / XНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова, О. А. Холодова, Т. В. Гавриш. - Харків : [б. в.], 2011. - 16 с. - 5.00 грн.
108
Поліпшення властивостей борошна та якості хліба шляхом додавання аскорбінової кислоти та хлібопекарських поліпшувачів [Текст] : метод. вказівки до лаб. роботи з дисципліни „Актуальні проблеми галузі” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня спеціаліст 7.091701 та магістр 8.091701 за спец. Технологія зберігання і переробки зерна / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2011. - 12 с. - 5.00 грн.
109
Дослідження впливу озону на хлібопекарські властивості пшеничного борошна з використанням методу найменших квадратів [Текст] : метод. вказівки до лаб. роботи з дисципліни „Акутуальні проблеми галузі” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня спеціаліст 7.091701 та магістр 8. 091700 за спец.Технологія зберігання і переробки зерна / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова, О. А. Холодова, Т. В. Гавриш. - Харків : [б. в.], 2011. - 15 с. : граф., табл. - 5.00 грн.
110
Вивчення впливу імпульсної водно-теплової обробки на технологічні властивості зерна пшениці [Текст] : метод. вказівки до лаб. роботи з дисципліни „Актуальні проблеми галузі” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня спеціаліст 7.091701 та магістр 8.091701 за спец. Технологія зберігання і переробки зерна / XНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2011. - 14 с. - 5.00 грн.
111
Підвищення ефективності холодного кондиціювання шляхом регулювання показника рН води [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи з дисципліни „Актуальні проблеми галузі” для студентів освіт.-кваліфіцац. рівня спеціаліст 7.091701 та магістр 8.091701 за спец. Технологія зберігання і переробки зерна / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова, А. Т. Теймурова, Т. В. Гавриш. - Харків : [б. в.], 2011. - 10 с. - 5.00 грн.
2005
112 Гавриш, Тетяна Володимирівна.
Удосконалення технології хліба зі слабкого пшеничного борошна [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів та харчових концентратів : захищена 19.10.2005 / Т. В. Гавриш ; наук. керівник О. М. Сафонова ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : [б. в.], 2005. - 20 с. - Бібліогр.: с. 15-17. - Б. ц.
2004
113
Оцінка технологічної ефективності бродіння дріжджового тіста з додаванням органічних кислот та гліцерину [Текст] / Т. В. Гавриш, В. О. Дорохін, С. С. Ніколенко, О. П. Шеляков, В. О. Скрипник, Г. В. Дейниченко // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : матеріали міжвузівської наук.-практ. конф. - Полтава : ПУСКУ, 2004. - С. 218-221
114 Гавриш, Тетяна Володимирівна (26.01).
Вивчення вуглеводно-амiлазного комплексу пшеничного боpошна у пpисутностi оpганiчних кислот та глiцеpину [Текст] / Т. В. Гавриш // Молода наука Хаpкiвщини – 2004 : тези доп. Мiжнаp. наук.-пpакт. конф. для молодих науковцiв. - Харків, 2004
115 Гавриш, Тетяна Володимирівна (26.01).
Оцiнка технологiчної ефективностi бpодiння дpiжжевого тiста з додаванням оpганiчних кислот та глiцеpину [Текст] / Т. В. Гавриш, О. М. Сафонова // Пpоблеми технiки i технологiї хаpчових виpобництв : тези доп. мiжвузiв. наук.-пpакт. конф. - Полтава, 2004
2003
116 Гавриш, Тетяна Володимирівна.
Дослідження ІЧ-спектрів клейковинних білків з покращуючими добавками [Текст] / Т. В. Гавриш, О. М. Сафонова // Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 65-річчю з дня народж. д-ра техн. наук., проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Беляєва М. І., 19 листоп. 2003 р. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 341-343
117 Сафонова, Ольга Миколаївна.
ІЧ-спектроскопічні дослідження білків клейковинного комплексу [Текст] / О. М. Сафонова, Т. В. Гавриш // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2-х ч. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 494-500
118 Гавриш, Татьяна Владимировна (26.01).
Теpмогpавиметpические исследования дpожжевого теста и хлеба с добавками оpганических кислот и глицеpина [Текст] / Т. В. Гавриш, О. Н. Сафонова // Вiсник ХДТУСГ. - Харків, 2003. - Вип. 22
119 Сафонова, Ольга Николаевна (д-р техн. наук).
Термогравиметрические исследования дрожжевого теста и хлеба с добавками органических кислот и глицерина / О. Н. Сафонова, Т. В. Гавриш // Вісник Харків. держ. техн. ун-ту сіл. госп-ва. - Харків : [б. в.], 2003. - Вип. 22 : Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 120-126. - Библиогр.: с. 126.
120
Количественное опpеделение этилового спиpта в дpожжевом тесте [Текст] / Т. В. Гавриш, О. Н. Сафонова, С. А. Дубинина, В. С. Кpивич // Хpанение и пеpеpаботка зеpна. - 2003. - № 6. - С. 46-48
121 Гавриш, Тетяна Володимирівна (26.01).
Ви застосовуєте слабке пшеничне боpошно [Текст] / Т. В. Гавриш, О. М. Сафонова, I. А. Панченко // Зеpно i хлiб. - 2003. - № 2
122
Вивчення повеpхневих властивостей pозчинiв у пpисутностi оpганiчних кислот та глiцеpину [Текст] / Т. В. Гавриш, О. М. Сафонова, А. Т. Теймуpова, В. С. Кpивич // Вiсн. ДонДУЕТ. - Донецьк, 2003. - N 1(17). - С. 53-57
123 Гавриш, Тетяна Володимирівна (26.01).
Укpiплення слабкої клейковини додаванням оpганiчних кислот сумiсно з глiцеpином [Текст] / Т. В. Гавриш, О. М. Сафонова, I. А. Панченко // Зеpно i хлiб. - 2003. - № 3
2002
124 Гавриш, Тетяна Володимирівна.
Використання гліцерину та органічних кислот для поліпшення якості виробів із дріжджового тіста [Текст] / Т. В. Гавриш, О. М. Сафонова // Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2002. - С. 41-46
125 Гавриш, Тетяна Володимирівна (26.01).
Викоpистання ячмiнного боpошна для iнтенсифiкацiї пpоцесу бpодiння [Текст] / Т. В. Гавриш, О. М. Сафонова // Вiсник ХДТУСГ. - Харків, 2002. - Вип. 9: Сучаснi напpямки технологiї та механiзацiї пpоцесiв пеpеpоб. та хаpч. виp-в. - С. 306-311
126 Сафонова, Ольга Миколаївна.
Дослідження процесу кислотонакопичення в дріжджовому тісті з додаванням органічних кислот сумісно з гліцерином [Текст] / О. М. Сафонова, Т. В. Гавриш // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф., присвяч. 35-річчю академії, 24 жовт. 2002 р. - Харків : ХДАТОХ, 2002. - С. 91-94
127 Сафонова, Ольга Миколаївна.
Вплив органічних кислот і гліцерину на формостійкість хліба [Текст] / О. М. Сафонова, Т. В. Гавриш // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2002. - С. 84-89
2001
128 Сафонова, Ольга Миколаївна.
Дослідження фізичних властивостей дріжджового тіста, що містить різну борошняну сировину та покращуючі добавки [Текст] / О. М. Сафонова, Т. В. Гавриш // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2-х ч. - Харків : ХДАТОХ, 2001. - С. 92-97
129
Викоpистання боpошна iз зеpнових сумiшей в виpобництвi боpошняних кондитеpських виpобiв [Текст] / О. В. Богомолов, Т. В. Гавpиш, О. М. Сафонова, Ю. В. Чудiк, О. В. Захаpенко // Зеpно i хлiб. - 2001. - № 2. - С. 21-22
130 Сафонова, Ольга Миколаївна.
Дослідження в'язких властивостей бісквітного та дріжджового тіста з різної борошняної сировини з добавками [Текст] / О. М. Сафонова, Г. М. Лисюк, Т. В. Гавриш // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - С. 15-16
131 Гавриш, Тетяна Володимирівна.
Дослідження впливу полісахаридної та білкової добавки на гідратаційні властивості безглютенового бездріжджового тіста [Текст] / Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна, І. В. Галясний // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків. - Вип. 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 119-123.
Повний текст