Губський Сергій Михайлович


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2024
1
The food security and the eating behavior of the civilian population during the military conflict in Ukraine: a preliminary research [Electronic resource] / O. Aksonova, D. Slivar, D. Torianik, S. Gubsky // Nutrition and Food Science. - 2024. - Vol. 54, Issue 1. - P. 251-263. - DOI 10.1108/NFS-03-2023-0061. -
Повний текстПовний текст
2 Заболотня, М.
Фарбування емульсій як спосіб полегшення ручного підрахунку діаметра краплин [Текст] / М. Заболотня, А. В. Сачко ; наук. керівник С. М. Губський // Матеріали студент. наук. конф. Чернівец. нац. ун-ту, Навч.-наук. ін-т біології, хімії та біоресурсів, 16-18 квіт. 2024 р. - Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2024. - С. 81-82
3 Свіщова, Яна Олександрівна.
Розподіл крапель харчових емульсій за розміром: аналіз реальних та прихованих піків [Текст] / Я. О. Свіщова, С. М. Губський, А. В. Сачко // Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті : збірка ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 168
4 Чепурняк, М.
Особливості вимірювання розмірів краплин майонезного соусу із застосуванням лазерного дифрактометра PSA 1190 [Текст] / М. Чепурняк, А. В. Сачко ; наук. керівник С. М. Губський // Матеріали студент. наук. конф. Чернівец. нац. ун-ту, Навч.-наук. ін-т біології, хімії та біоресурсів, 16-18 квіт. 2024 р. - Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2024. - С. 207-208
5 Довганюк, А.
Особливості фотометричного визначення вмісту білка в харчових продуктах біуретовим методом [Текст] / А. Довганюк, А. В. Сачко ; наук. керівник С. М. Губський // Матеріали студент. наук. конф. Чернівец. нац. ун-ту, Навч.-наук. ін-т біології, хімії та біоресурсів, 16-18 квіт. 2024 р. - Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2024. - С. 73-74
6 Бойчук, Е.
Віскозиметрія сумішей гуарової та ксантанової камеді [Текст] / Е. Бойчук, А. В. Сачко ; наук. керівник С. М. Губський // Матеріали студент. наук. конф. Чернівец. нац. ун-ту, Навч.-наук. ін-т біології, хімії та біоресурсів, 16-18 квіт. 2024 р. - Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2024. - С. 23-24
7 Chepurhiek, M.
The droplets size distribution of the mayonnaise sauce emulsion: the methodology of measurements by laser diffraction [Text] / M. Chepurhiek, A. Sachko ; scientific supervisor S. Gubsky // Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті : збірка ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 87
8 Мельник, А.
Технологія майонезних соусів із використанням аквафаби нуту та квасолі [Текст] / А. Мельник, А. В. Сачко ; наук. керівник С. М. Губський // Матеріали студент. наук. конф. Чернівец. нац. ун-ту, Навч.-наук. ін-т біології, хімії та біоресурсів, 16-18 квіт. 2024 р. - Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2024. - С. 143-144
2023
9
Physico-chemical studies of the interaction mechanism of double and trivalent iron double oxide nanoparticles with serpin protein ovalbumin and water [Electronic resource] / I. Tsykhanovska, M. Riabchykov, O. Alexandrov, V. Evlash, O. Bryzytska, S. Gubsky, T. Lazareva, O. Blahyi // Chemistry and Chemical Technology. - 2023. - Vol. 17, Issue 3. - P. 481-494. - DOI 10.23939/chcht17.03.481. -
Повний текстПовний текст
10 Сачко, А.
Mожливості ротаційної віскозиметрії в оцінці реологічних характеристик на прикладі майонезної емульсії [Текст] / А. Сачко, С. Губський // Львівські хімічні читання – 2023 : збірник наук. пр. XIX Наук. конф., м. Львів, 29-31 трав. 2023 р. - Львів : Вид-во від А до Я, 2023. - С. 216
11 Grevtseva, Nataliya.
A Perspective of Applications of Wine Pomace in Flour-Containing Foods: A Mini-Review [Text] / N. Grevtseva, S. Gubsky // Biol. Life Sci. Forum. - 2023. - No. 26
12 Oliinyk, Svitlana.
Bread enriched with bioactive compounds from plant-based supplements: antioxidant properties [Text] / S. Oliinyk, O. Samokhvalova, S. Gubskyi // Focus on Sustainable Food Systems: Current Trends and Advances : Proceedings of the 4nd International Electronic Conference on Foods, October 15-30, 2023. - Basel : MDPI, 2023
13 Alferov, I.
Improvement of low-calore chickpeas cake formulation for overweight people [Text] / I. Alferov ; scientific supervisor: O. Aksonova, S. Gubsky // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 74
Повний текст
14 Gubsky, S.
Rheological and microstructural characteristics of commercial mayonnaise-type emulsions: a chemometric analysis [Text] / S. Gubsky, A. Sachko // The 4th International Electronic Conference on Applied Sciences, October 27 – November 10, 2023 . - Basel : MDPI, 2023
15
Use opportunities of hydrated fullerene nanoparticles for hypothermic storage of industrial oysters [Text] / O. Falko, V. Chizhevskiy, O. Ponomarenko, V. Yevlash, I. Piliugina, S. Gubsky // The 4th International Online Conference on Nanomaterials, May 5-19, 2023. - Basel : MDPI, 2023
16
Визначення структури харчування студентів-першокурсників ФПХВ ДБТУ [Текст] / Д. Сливар, Д. Ковальчук, О. Ф. Аксьонова, Д. О. Торяник, С. М. Губський // Молодіжна наука заради миру та розвитку : II Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. Всесвіт. Дню науки, м. Чернівці, 8-10 листоп. 2023 р. - 2023. - С. 100-103
17
The Use of Wine Waste as a Source of Biologically Active Substances in Confectionery Technologies [Electronic resource] / N. Grevtseva, O. Gorodyska, T. Brykova, S. Gubsky // Bioconversion of Wastes to Value-added Products : monograph. - 2023. - P. 69-111. - DOI 10.1201/9781003329671-3. -
Повний текстПовний текст
18
Roasting conditions and quality coffee: the empirically optimised process [Electronic resource] / N. Vakaryk, A. Sachko, O. Sema, I. Kobasa, S. Gubsky // Acta Innovations. - 2023. - Vol. 2023, Issue 49. - P. 31-38. - DOI 10.32933/ActaInnovations.49.3. -
Повний текстПовний текст
19 Gubsky, S.
Development of Low-Cost Arduino-Based Equipment for Analytical and Educational Applications [Electronic resource] / S. Gubsky // Engineering Proceedings. - 2023. - Vol. 48, Issue 1. - Ст. 8. - DOI 10.3390/CSAC2023-14893. -
Повний текстПовний текст
20
Canned Beans Aquafaba as an Egg White Substitute in the Technology of Low-Fat Mayonnaise [Electronic resource] / A. Sachko, O. Sema, O. Grinchenko, S. Gubsky // Engineering Proceedings. - 2023. - Vol. 56, Issue 1. - Ст. 206. - DOI 10.3390/ASEC2023-16291. -
Повний текстПовний текст
21 Gubsky, Sergey.
An Approach to the Assessment of the Physical Stability of Mayonnaises [Electronic resource] / S. Gubsky, A. Sachko // Engineering Proceedings. - 2023. - Vol. 56, Issue 1. - Ст. 7. - DOI 10.3390/ASEC2023-15339. -
Повний текстПовний текст
22
Розробка рецептури кексу низькокалорійного "Шоколадний" [Текст] / І. Алфьоров, О. Ф. Аксьонова, С. М. Губський, Д. О. Торяник // Молодіжна наука заради миру та розвитку : II Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. Всесвіт. Дню науки, м. Чернівці, 8-10 листоп. 2023 р. - 2023. - С. 104-107
23 Gubsky, S.
Development of low-cost Arduino-based equipment’s for analytical and educational applications [Text] / S. Gubsky // Chemical Sensors and Analytical Chemistry : The 2nd International Electronic Conference, September 16-30, 2023. - Basel : MDPI, 2023
24
Capabilities of wild plant SALICORNIA EUROPAEA application in food technologies [Text] / V. Yevlash, N. Murlykina, O. Aksonova, S. Gubsky // Traditional meets non-traditional in future food : Abstract book of FoODBALT 2023 16th Baltic Conference on Food Science and Technology. - Jelgava : LBTU, 2023. - Р. 127
25 Gubsky, Sergey.
Rheology of commercial mayonnaises and mayonnaise sauces: a chemometric analysis [Text] / S. Gubsky, A. Sachko // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. 18 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 190-191
Повний текст
26 Gubsky, Sergey.
A approach to the assessing of the physical stability of the emulsion-based foods [Text] / S. Gubsky, A. Sachko // 4th International Electronic Conference on Applied Sciences session Applied Physical Science, November 17, 2023. - Basel : MDPI, 2023
Повний текст
27 Grevtseva, N.
Perspective of applications of wine pomace in flour-containing foods: a mini-review [Text] / N. Grevtseva, S. Gubsky // The 4th International Electronic Conference on Applied Sciences, October 27 – November 10, 2023. - Basel : MDPI, 2023. - DOI https://doi.org/10.3390/Foods2023-15154. -
Повний текстПовний текст
28 Чепурняк, М.
Оцінка впливу часу зберігання на фізико-хімічні властивості майонезного соусу на основі казеїну та соєвого борошна [Текст] / М. Чепурняк, А. В. Сачко, С. М. Губський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, м. Київ, 3-7 квіт. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - Ч. 1. - С. 137
29 Сачко, А. В.
Можливості ротаційної віскозиметрії в оцінці реологічних характеристик на прикладі майонезної емульсії [Текст] / А. В. Сачко, С. М. Губський // Львівські хімічні читання – 2023 : XIX наук. конф., м. Львів, 29-31 трав. 2023 р. - 2023. - С. 216
30 Чепурняк, М.
Дослідження стабільності емульсійної основи для соусів при зберіганні [Текст] / М. Чепурняк, А. В. Сачко, С. М. Губський // Матеріали студент. наук. конф. Чернівец. нац. ун-ту ім. Юрія Федьковича, Навч.-наук. ін-т біології, хімії та біоресурсів, 25-27 квіт. 2023 р. - Чернівці : ЧНУ, 2023. - С. 122-124
31 Лучак, К.
Аналіз реологічних особливостей майонезів та майонезних соусів різних торгових марок [Текст] / К. Лучак, А. В. Сачко, С. М. Губський // Матеріали студент. наук. конф. Чернівец. нац. ун-ту ім. Юрія Федьковича, Навч.-наук. ін-т біології, хімії та біоресурсів, 25-27 квіт. 2023 р. - Чернівці : ЧНУ, 2023. - С. 85-87
32
Canned beans aquafaba as an egg white substitute in the technology of mayonnaise souse [Text] / A. Sachko, O. Sema, O. Grinchenko, S. Gubsky // 4th International Electronic Conference on Applied Sciences, October 27 – November 10, 2023. - Basel : MDPI, 2023
Повний текст
33
Перспективи використання дієтичної добавки на основі Salicornia Europaea L. в технологіях харчових продуктів [Текст] / В. В. Євлаш, О. Ф. Аксьонова, С. М. Губський, Н. В. Мурликіна // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 8 черв. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023
Повний текст
34 Grevtseva, N.
Perspective of applications of wine pomace in flour-containing foods: a mini-review [Text] / N. Grevtseva, S. Gubsky // Biology and Life Sciences Forum. - 2023. - Vol. 26, Issue 1
35 Chepurhiek, M.
Development of low-fat mayonnaise: canned aquafaba beans as an emulsifier [Text] / M. Chepurhiek, A. Sachko ; scientific supervisor S. Gubsky // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 123
36
Перспективи використання Salicornia europaea L. у гастрономічному туризмі [Текст] / В. В. Євлаш, Н. В. Мурликіна, С. М. Губський, О. Ф. Аксьонова // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : програма та матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 23-24 трав. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 31-32
37 Gubsky, Sergey.
Rheological and Microstructural Characteristics of Commercial Mayonnaise-Type Emulsions: A Chemometric Analysis [Electronic resource] / S. Gubsky, A. Sachko // Engineering Proceedings. - 2023. - Vol. 56, Issue 1. - Ст. 42. - DOI 10.3390/ASEC2023-15338. -
Повний текстПовний текст
2022
38
Попереднє дослідження стану продовольчої безпеки населення України під час російської агресії [Текст] / Д. Сливар, О. Ф. Аксьонова, Д. О. Торяник, С. М. Губський // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. V-IX
39 Tsykhanovska, I.
Spectroscopic Studies of Interactions of Iron Oxide Nanoparticles with Ovalbumin Molecules [Text] / I. Tsykhanovska, O. Stabnikova, S. Gubsky // Materials Proceedings. - 2022. - Vol. 9, Вип. 9, № 1 (2). - С. 1-8
40 Evlash, Viktoria.
Food-Based Intervention Strategies for Iron Deficiency Prevention [Text] / V. Evlash, O. Aksonova, S. Gubsky // Biology and Life Sciences Forum. - 2022. - Вип. 18, № 1 (52). - С. 1-6
41
Дослідження стану продовольчої безпеки під час російської агресії [Текст] / Д. Сливар, О. Ф. Аксьонова, Д. О. Торяник, С. М. Губський // Молодіжна наука заради миру та розвитку : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Чернівці, 9-11 листоп. 2022 р. - Чернівці : ЧНУ, 2022. - С. 63
42 Sachko, А.
Development of low-fat egg-free mayonnaise: preliminary rheological research [Text] / А. Sachko, S. Gubsky // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 95
43
Development of vitamin D3-fortified dairy sour cream desert [Electronic resource] / O. Aksonova, S. Gubsky, N. Murlikina, N. Otroshko // Journal of Hygienic Engineering and Design. - 2022. - Vol. 40. - С. 119-131
Повний текст
44 Сачко, А. В.
Особливості технології виготовлення та оцінка властивостей майонезу пониженої жирності без додавання яєчних продуктів [Текст] / А. В. Сачко, С. М. Губський // Стан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доп. VІ Міжнар. наук.-техн. конф., Терноп. нац. техн. ун-т ім. І. Пулюя, 22-23 верес. 2022 р. - Тернопіль : ФОП Паляниця В. А., 2022. - С. 15-16
45
Heme Iron–Containing Dietary Supplements and Their Application in Fortified Foods [Text] / V. Evlash, M. Pogozhikh, O. Aksonova, S. Gubskyi // Bioenhancement and Fortification of Foods for a Healthy Diet. - Boca Raton : CRC Press, 2022. - Chap. 12. - С. 237-268. - DOI 10.1201/9781003225287-16. -
Повний текст
46
Наукові та практичні аспекти технологій дієтичних продуктів для людей з порушеним обміном речовин [Текст] : монографія / В. В. Євлаш, О. Ф. Аксьонова, Н. В. Мурликіна, І. С. Пілюгіна, Л. В. Газзаві-Рогозіна, С. М. Губський, О. І. Упатова. - Харків : ДБТУ, 2022. - 371 с. - Б. ц.
47
Muffin Enriched with Bioactive Compounds from Milk Thistle By-Product: Baking and Physico-Chemical Properties and Sensory Characteristics [Text] / D. Polovnikova, V. Evlash, O. Aksonova, S. Gubsky // The 3rd International Electronic Conference on Foods, Food, Microbiome, and Health : A Celebration of the 10th Anniversary of Foods’ Impact on Our Wellbeing’, Basel, October 1-15, 2022. - Basel : MDPI, 2022
48 Tsykhanovska, I.
Spectroscopic Studies of Interaction of Iron Oxide Nanoparticles with Ovalbumin Molecules [Text] / I. Tsykhanovska, O. Stabnikova, S. Gubskyi // The 3rd International Online-Conference on Nanomaterials, Basel, 25 April – 10 May 2022. - Basel : MDPI, 2022
49 Evlash, Viktoria.
Food-Based Intervention Strategies for Iron Deficiency Prevention [Text] / V. Evlash, O. Aksonova, S. Gubsky // The 3rd International Electronic Conference on Foods, Food, Microbiome, and Health : A Celebration of the 10th Anniversary of Foods’ Impact on Our Wellbeing’, Basel, October 1-15, 2022. - Basel : MDPI, 2022
50
Evaluation of the intake of vitamin D in daily food rations by students [Text] / O. Aksonova, D. Torianyk, D. Slivar, S. Gubskyi // Biology and Life Sciences Forum : the 2nd International Electronic Conference on Nutrients, March 15-31, 2022. - Basel : MDPI, 2022. - Vol. 12, Issue 1 (5). - P. 1-6. - DOI https://doi.org/10.3390/IECN2022-12392. -
Повний текст
51
Muffin Enriched with Bioactive Compounds from Milk Thistle By-Product: Baking and Physico-Chemical Properties and Sensory Characteristics [Text] / D. Polovnikova, V. Evlash, O. Aksonova, S. Gubsky // Biology and Life Sciences Forum. - 2022. - Вип. 18, № 1 (49). - С. 1-6
52
Muffin Enriched with Bioactive Compounds from Milk Thistle By-Product: Baking and Physico-Chemical Properties and Sensory Characteristics [Text] / D. Polovnikova, V. Yevlash, O. Aksonova, S. Gubsky // Engineering Proceedings. - 2022. - Vol. 11, No. 1
2021
53
The technology of curd cake with sucralose: A infrared spectroscopy analysis [Electronic resource] / O. Aksonova, S. Gubskyi, D. Torianyk, V. Yevlash // Innovations in Life Sciences : BIO Web of Conferences, 2nd International Symposium, Belgorod, 19-20 May 2020. - Belgorod, 2021. - Vol. 30. - Ст. 01001. - DOI 10.1051/bioconf/20213001001. -
Повний текстПовний текст
54
Use of sweeteners of different nature for the production of bakery products: disadvantages and advantages [Text] / V. Evlash, O. F. Aksonova, S. Gubskyi, S. Solntseva // Стратегія розвитку цукру та натуральних підсолоджувачів : збірник пр. Міжнар. конф., 15-16 груд. 2021 р. - 2021. - С. 54-57
55 Zhirova, I.
Digital collections as a source of pharmaceutical information in the educational process [Text] / I. Zhirova, S. Gubskyi // Innоvatiоns in life sсienсes : сборник материалов III Междунар. симпозиума, г. Белгород, 27-28 мая 2021 г. - Белгород : ИД «БелГУ» НИУ «БелГУ», 2021. - С. 116-118
56
Assessment of the relationship between the presence of vitamin D-containing foods in the diet of young people and the development of allergic diseases [Text] / O. Aksonova, D. Torianyk, N. Otroshko, S. Gubskyi // Future Foods and Food Technologies for a Sustainable World : The 2nd International Electronic Conference on Foods, 15–31 October 2021. - Basel : MDPI, 2021
57
Formation of ideas about rational nutrition as an element of student’s environmental education [Electronic resource] / O. Aksonova, D. Torianyk, V. Yevlash, S. Gubskyi, D. Slivar // BIO Web of Conferences : 3rd International Symposium on Innovations in Life Sciences, ILS 2021, Belgorod, 27-28 May 2021. - Belgorod, 2021. - Vol. 40. - Ст. 02003. - DOI 10.1051/bioconf/20214002003. -
Повний текстПовний текст
58 Aksonova, O.
Development of a curd cake for patients with type 2 diabetes: Influence of replacing sugar with sweetener on nutritional value [Text] / O. Aksonova, V. Yevlash, S. Gubskyi // The 2nd International Electronic Conference on Applied Sciences, Session Foods Science and Technology : 15–31 October 2021. - Basel : MDPI, 2021
59 Аксьонова, Олена Федорівна.
Bивчення рівня споживання населенням продуктів із високим вмістом вітаміну D шляхом використання відкритих баз даних [Текст] / О. Ф. Аксьонова, Д. О. Торяник, С. М. Губський // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 8 травня 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 18-21
60
Demineralized whey powder as a promising raw material for design of emulsions with vitamin d [Text] / O. F. Aksonova, V. Yevlash, S. M. Gubskyi та ін. // Innovative development of hotel and restaurant industry and food production : proceedings of II International scientific and practical Internet conference. - Prague : Oktan Print s.r.o., 2021. - С. 8-9
61
Systems forde livery of vitamin D [Text] / D. Semikova, S. Gubskyi, O. Aksonova, V. Yevlash // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 60
62
Cтворення інтерактивних навчальних матеріалів для дистанційної підтримки освітнього процесу [Текст] / С. М. Губський, О. Ф. Аксьонова, Р. С. Алібеков та ін. // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 140-141
63 Aksonova, Olena.
Development of a Curd Cake for Patients with Type 2 Diabetes: Influence of Replacing Sugar with Sweetener on Nutritional Value [Electronic resource] / O. F. Aksonova, V. Evlash, S. Gubsky // Engineering Proceedings. - 2021. - Vol. 11, Issue 1. - Ст. 15. - DOI 10.3390/ASEC2021-11123. -
Повний текстПовний текст
2020
64
Impact of added food ingredients on foaming and texture of the whipped toppings: a chemometric analysis [Electronic resource] / A. Goralchuk, S. Gubsky, Svitlana Omel'chenko, O. Riabets, Olga Grinchenko, N. Fedak, Oleg Kotlyar, T. Cheremska, V. Skrynnik // European Food Research and Technology. - 2020. - Vol. 246, Issue 10. - С. 1955 - 1970. - DOI 10.1007/s00217-020-03547-3. -
Повний текстПовний текстПовний текст
65
Перспективи використання сукралози у технологіях харчових продуктів для хворих на діабет ІІ типу [Текст] / О. Ф. Аксьонова, С. М. Губський, Д. О. Торяник, С. М. Кот, О. В. Суліма // Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу : колект. монографія. - Харків : НАНГУ, 2020. - С. 365-391
Повний текст
66
Моніторинг вмісту натрію, калію, кальцію та магнію в продуктах переробки молочної сироватки [Текст] / О. І. Юрченко, С. М. Губський, Т. В. Чорножук, О. М. Бакланов, О. А. Кравченко // Journal of Chemistry and Technologies. - 2020. - № 28 (1). - С. 27-33. - DOI 10.15421/082004. -
Повний текстПовний текст
67
Комбінація ІКТ для дистанційної підтримки освітнього процесу як ефективний елемент системи надання якісних освітніх послуг [Текст] / В. В. Євлаш, Я. Коралевські, О. Ф. Аксьонова, Н. В. Мурликіна, О. В. Добровольська, С. М. Губський, І. С. Пілюгіна // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 238-239
68 Білан, Д. Д.
Хемометрія для оцінювання якості чаю [Текст] / Д. Д. Білан ; наук. керівник: С. М. Губський, О. В. Добровольська // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 69-70
69 Васюніна, Л. М.
Перспективи використання напівфабрикату яблучно-бурякового в нових технологіях десертів [Текст] / Л. М. Васюніна, наук. керівник : С. М. Губський, І. М. Гурікова // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 70
70
Technology of curd cake with suclarose as highly effective sweetener [Text] / O. Aksonova, S. Gubskyi, D. Torianyk, N. Murlikina // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 1 (31). - P. 7-20
71
The teсhnоlоgy оf сheese сake with suсralоse [Text] / O. Aksonova, S. Gubskyi, D. Torianyk, V. Yevlash, G. Varenykh // Innоvatiоns in life sсienсes : материалы II Междунар. симпозиума, г. Белгород, 19-20 мая 2020 г. - Белгород : НИУ БелГУ, 2020. - С. 24-26
72 Губский, Сергей Михайлович.
Bалидация кулоно-метрических методик количественного анализа лекарственных средств [Текст] / С. М. Губский, Е. Т. Жилякова // Innоvatiоns in life sсienсes : материалы II Междунар. симпозиума, г. Белгород, 19-20 мая 2020 г. - Белгород : БГУ, 2020. - С. 96-98
73 Аксьонова, Олена Федорівна.
Використання підсолоджувача splenda у виробництві кексу сирного: спектроскопічне дослідження стану вологи [Текст] / О. Ф. Аксьонова, С. М. Губський, В. В. Євлаш // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Мелітополь, 24 листоп. 2020 р. - Мелiтополь : ТДАТУ, 2020. - С. 194-196
74
Використання високоефективного підсолоджувача сукралози у виробництві кексу сирного [Текст] / О. Ф. Аксьонова, С. М. Губський, Д. О. Торяник, С. М. Кот // Теоретичні та експериментальні аспекти сучасної хімії та матеріалів ТАСХ-2020 : матеріали ІV Всеукр. наук. конф., м. Дніпро, 10 квіт. 2020 р. - 2020. - С. 146-149
75 Губский, Сергей Михайлович.
Оценка пациент-ориентированного комплекса услуг в аптеке [Текст] / С. М. Губский, И. В. Жирова // Innоvatiоns in life sсienсes : материалы II Междунар. симпозиума, г. Белгород, 19-20 мая 2020 г. - Белгород : БГУ, 2020. - С. 98-99
76
Monitoring of content of sodium, potassium, calcium and magnesium in whey processed products [Electronic resource] / O. Yurchenko, S. Gubsky, T. Chernozhuk, A. Baklanov, O. Kravchenko // Journal of Chemistry and Technologies. - 2020. - Vol. 28, Issue 1. - С. 27-33. - DOI 10.15421/082004. -
Повний текстПовний текстПовний текст
77 Орлова, О. В.
Дослідження біологічно активних речовин солодких соусів на основі плодово-овочевої сировини [Текст] / О. В. Орлова, наук. керівник : С. М. Губський, І. М. Гурікова // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 78
2018
78
Determination of the content of l-ascorbic acid in fruit jelly [Text] / S. Gubsky, O. Dobrovolska, O. Aksonova, V. Evlash, Z. Zhelezniak // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 2 (28). - С. 262-279
Повний текст
79
Technology of candy caramel with dietary-functional properties [Текст] / A. Dorokhovych, L. Mazur, S. Gubsky, V. Evlash // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. праць. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 1 (27). - С. 96-111
Повний текст
80
Antioxidant properties of candy caramel with plant extracts [Electronic resource] / L. Mazur, S. M. Gubskyi, A. Dorohovych, M. Labazov // Ukrainian Food Journal. - 2018. - Vol. 7, Issue 1. - С. 7-21. - DOI 10.24263/2304-974X-2018-7-1-3. -
Повний текстПовний текст
81
Optimization of extraction parameters of phenolic antioxidants from defatted grape seeds flour by response surface methodology [Electronic resource] / S. Gubsky, M. Labazov, O. Samokhvalova, N. Grevtseva, O. Gorodyska // Ukrainian Food Journal. - 2018. - Vol. 7, Issue 4. - С. 627-639. - DOI 10.24263/2304-974X-2018-7-4-8. -
Повний текстПовний текст
82 Самойленко, Сергій Олексійович.
Сучасні методи дослідження сировини [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студентів спец.181 Харчові технології та інженерія, освіт. програма Дієтичне харчування та харчова безпека / С. О. Самойленко, С. М. Губський ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б в.], 2018. - 72 с. : іл., табл. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4114 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 72. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
83
Determination of the Chemical Composition of Grape Seeds Powders by GC-MS Analysis [Text] / O. Gorodyska, N. Grevtseva, O. Samokhvalova, S. Gubsky // Eureka: Life Sciences. - 2018. - № 3. - С. 15-23. - DOI https://doi.org/10.21303/2504-5695.2018.00780. -
Повний текстПовний текст
84 Blazheyevski, М.
Coulometric determination of L-cystine by oxidation reaction with electrogenerated chlorine [Text] / М. Blazheyevski, S. Gubskyi // Прикладні аспекти електрохімічного аналізу : збірник наук. пр. VIIІ Укр. з’їзду з електрохімії та VI наук.-практ. семінару студентів, аспірантів і молодих учених, присвяч. 100-річчю НАН України, м. Львів, 4-7 черв. 2018 р. - Львів : ДВЦ наук. т-ва ім. Т. Г. Шевченка, 2018. - Ч. 1. - С. 20-22
Повний текст
85
Реологические свойства водных растворов агара, желатина и их смеси для желейных изделий [Текст] / С. М. Губский, Я. И. Музыка, А. Л. Фощан // Вісник Харків. нац. ун-ту. Серія: Хімія. - Харків : ХНУ, 2018. - № 31 (54). - С. 64-78
Повний текст
86
Technology of candy caramel with dietary-functional properties [Текст] / A. Dorokhovych, L. Mazur, S. Gubsky, V. Evlash // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 1 (27). - С. 96-111
Повний текст
87
Determination of the chemical composition of grape seed powders by CG-MS analysis [Text] / О. Gorodyska, N. Grevtseva, O. Samokhvalova, S. Gubskyi // Eurika: Life Sciences. - 2018. - № 6. - С. 3-8. - DOI 10.21303/2504-5695.2018.00780. -
Повний текстПовний текст
88
IInfluence of grape seeds powder on preservation of fats in confectionary glaze [Text] / О. Gorodyska, N. Grevtseva, O. Samokhvalova, S. Gubskyi, T. Gavrish, S. Denisenko, А. Grigorenko // Eastern-european journal of enterprise technologies. - 2018. - № 6/11 (96). - С. 36-43. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.147760. -
Повний текстПовний текст
89
Influence of grape seeds powder on preservation of fats in confectionary glaze [Electronic resource] / O. Gorodyska, N. Grevtseva, O. Samokhvalova, S. M. Gubsky, T. Gavrish, S. Denisenko, A. Grigorenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 6, Issue 11-96. - С. 36-43. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.147760. -
Повний текстПовний текст
2017
90 Білаш, Б. Г.
Автоматизована система для кулонометричного титрування на базі контролера Arduino Uno [Текст] / Б. Г. Білаш, наук. керівник : С. М. Губський, О. Г. Дьяков // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 129
91 Лабазов, М. І.
Антиоксиданти: наукометричне дослідження сучасного стану й тенденцій їх використання в харчуванні людини [Текст] / М. І. Лабазов, наук. керівник : О. В. Добровольська, С. М. Губський // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 141
92 Рибалка, С. М.
Дослідження кінетики деградації аскорбінової кислоти у водних гелях желатини [Текст] / С. М. Рибалка, наук. керівник : С. М. Губський, О. В. Добровольська // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присявч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 143
93 Губський, Сергій Михайлович.
Методи визначення антиоксидантної активності харчових систем: наукометричне дослідження [Текст] / С. М. Губський, О. В. Добровольська // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 296-297
Повний текст
94 Губський, Сергій Михайлович.
Визначення активності води в харчових системах [Текст] / С. М. Губський, О. Г. Дьяков // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 298-299
Повний текст
95 Губський, Сергій Михайлович.
Узгодження результатів методів AAS і ICP-AES для визначення Na, К, Ca та Mg у продуктах переробки молочної сироватки [Текст] / С. М. Губський, О. І. Юрченко, А. С. Волкова // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 300-301
Повний текст
96 Губский, Сергей Михайлович.
Использование формата вычисляемых документов (CDF) в учебном процессе [Текст] / С. М. Губский, А. Б. Горальчук // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. ХІV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 4-5
Повний текст
97
Молекулярно-динамическое моделирование ассоциации тропоколлагена [Text] / И. С. Вовчинский, Я. И. Филатов, В. В. Евлаш, А. Л. Фощан, С. М. Губский, О. Н. Калугин // Химия, био- и нанотехнологии, экология и экономика в пищевой и косметической промышленности : материалы ІV Междунар. науч.-практ. конф., 17-18 октября 2017 г. - Харьков : НТУ «ХПИ», 2017. - С. 122-124
Повний текст
98
Мониторинг содержания натрия, калия, кальция и магния в продуктах переработки молочной сыворотки [Текст] / А. С. Волкова, О. И. Юрченко, Н. П. Титова, С. М. Губский // Хімічні Каразінські читання – 2017 (ХКЧ’17) : тези доп. IХ Всеукр. наук. конф. студентів та аспірантів, 18-20 квіт. 2017 р. - Харків : ХНУ iм. В. Н. Каpазiна, 2017. - С. 51-52
Повний текст
99 Губський, Сергій Михайлович.
Наукометричні бази як необхідний ресурс ефективної наукової діяльності [Текст] / С. М. Губський // Iнформаційно-бібліотечний сервіс і користувач: новий формат взаємодії : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., (до 50-річчя заснування Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі), 23-31 жовт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 44-53
Повний текст
100
Development of a model of steric stabilization of the air-nut semi-finished product structure [Electronic resource] / A. Goralchuk, О. Grinchenko, S. Gubskyi, L. Tovma, S. Zhuravl'еv // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2017. - Vol. 3, Issue 11(87). - С. 11-17. - DOI 10.15587/1729-4061.2017.103941. -
Повний текстПовний текстПовний текст
101
Development of a theoretical model for obtaining the whipped emulsions from a dry fat-containing mixture and its experimental verification [Electronic resource] / A. Goralchuk, S. Gubskyi, O. Tereshkin, О. Kotlyar, S. Omel'chenko, L. Tovma // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2017. - Vol. 2, Issue 10(86). - С. 12-19. - DOI 10.15587/1729-4061.2017.98322. -
Повний текстПовний текстПовний текст
102
Оптимизация условий получения водных экстрактов c антиоксидантными свойствами из порошка Oleovita™ [Текст] / М. И. Лабазов, С. М. Губский, О. В. Самохвалова, Н. В. Гревцева, Е. В. Городисская // Вестник Перм. гос. акад. - Пермь : ПГФА, 2017. - № 20. - С. 178-182
Повний текст
2016
103
Повноцінне харчування: інноваційні аспекти технології, енергоефективної переробки, зберігання та маркетингу [Текст] : колект. монографія / М. В. Артамонова, О. П. Афанасьєва, С. М. Губський, В. В. Євлаш, О. В. Жегус, К. Р. Касабова, С. М. Костенко, С. В. Нікітін, Л. Ф. Павлоцька, І. С. Пілюгіна, В. О. Потапов, Н. Л. Савицька, Н. В. Шматченко. - Харків : ХДУХТ, 2016. - 546 с. - Б. ц.
104 Губский, А. С.
Моделирование товарных запасов аптечной сети [Текст] / А. С. Губский, С. М. Губский, Л. В. Деримедведь // Вестник ПГФА. - Пермь : ПГФА, 2016. - № 18. - С. 70-72
Повний текст
105
Исследование антиоксидантных свойств мармелада с растительными криодобавками [Текст] / С. М. Губский, М. В. Артамонова, И. С. Пилюгина, Н. В. Шматченко, Л. В. Деримедведь // Вестник ПГФА. - Пермь : ПГФА, 2016. - № 18. - С. 72-75
Повний текст
106
Визначення антиоксидантної ємності мармеладу та маршмелоу [Текст] / С. М. Губський, М. В. Артамонова, Н. В. Шматченко, І. С. Пілюгіна, О. Ф. Аксьонова // Східно-європейський журнал передових технологій. - 2016. - № 11 (82), Т. 4. - С. 43-50
Повний текст
107
Визначення антиоксидантної ємності мармеладу желейно-фруктового та маршмелоу з дрібнодисперсними рослинними добавками [Текст] : колект. монографія. / М. В. Артамонова, І. С. Пілюгіна, Н. В. Шматченко, С. М. Губський. - Харків : Світ книг, 2016. - 117-142 с. - Б. ц.
Повний текст
108
Determination of ascorbic acid amount in gelatin aqueous solutions by galvanostatic coulometry using electrogenerated bromine [Text] / V. Evlash, S. Gubskyi, O. Aksonova, A. Borisova, Z. Zhelezniak // Industrial Technology and Engineering. - 2016. - № 1(18). - С. 22-31
Повний текст
109Пат. 110349 Україна, МПК G01N33/02, G01N27/00.
Спосіб оцінки вмісту аскорбінової кислоти у харчових системах, що містять гідроколоїди [Текст] / В. В. Євлаш, О. Ф. Аксьонова, С. М. Губський, З. В. Железняк ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201602527 ; Заявл. 15.03.2016 ; Опубл. 10.10.2016, Бюл. № 19. - Б. ц.
Повний текст
110
Determination of total antioxidant capacity in marmalade and marshmallow [Electronic resource] / S. Gubskyi, M. Artamonova, N. Shmatchenko, I. Piliugina, O. Aksonova // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2016. - Vol. 4, Issue 11(82). - С. 43-50. - DOI 10.15587/1729-4061.2016.73546. -
Повний текстПовний текстПовний текст
2015
111
Iodine content determination in dried talli of laminaria by galvanostatic coulometry [Electronic resource] / S. M. Gubskyi, S. Nikitin, V. Evlash, O. Nemirich // Ukrainian Food Journal. - 2015. - Vol. 4, Issue 2. - С. 320-327. - DOI 10.13140/RG.2.1.4488.6485. -
Повний текстПовний текст
112 Губский, А. С.
Исследование подходов по организации фармацевтической помощи в странах мира [Текст] / А. С. Губский, С. М. Губский, Л. В. Деримедведь // Вестник ПГФА. - Пермь : ПГФА, 2015. - № 16. - С. 125-127
Повний текст
113
Визначення вмісту аскорбінової кислоти методом гальваностатичної кулонометриї в водних розчинах гидроколоїдів [Текст] / В. В. Євлаш, З. В. Железняк, С. М. Губський, О. Ф. Аксьонова // Вісник НТУ «ХПІ» Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2015. - № 44 (1153). - С. 79-85
Повний текст
114
Методы молекулярного моделирования как инструмент для исследования пищевых гелей [Text] / О. Н. Калугин, И. С. Вовчинский, А. Л. Фощан, С. М. Губский, В. В. Евлаш // Повноцінне харчування: інноваційні аспекти технологій, енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу : кол. монографія. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 50-101
115
Реологические свойства растворов и студней структурообразователей различной природы для желейных изделий [Text] / А. Л. Фощан, Я. И. Колядко, С. М. Губский, В. В. Евлаш, О. Н. Калугин // Хімічні Каразінські читання – 2015 : VII Всеукр. наук. конф. студентів та аспірантів, 20-22 квіт. 2015 р. - Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2015. - С. 148-149
2014
116 Губский, А. С.
Исследование аспектов поведения провизора в процессе оказания фармацевтической помощи [Текст] / А. С. Губский, С. М. Губский, Л. В. Деримедведь // Вестник ПГФА. - Пермь : ПГФА, 2014. - № 14. - С. 122-125
Повний текст