2024 |
1 | > The food security and the eating behavior of the civilian population during the military conflict in Ukraine: a preliminary research [Electronic resource] / O. Aksonova, D. Slivar, D. Torianik, S. Gubsky> // Nutrition and Food Science. - 2024. - Vol. 54, Issue 1. - P. 251-263. - DOI 10.1108/NFS-03-2023-0061. - | Повний текстПовний текст |
---|
2 | > Заболотня, М. Фарбування емульсій як спосіб полегшення ручного підрахунку діаметра краплин [Текст] / М. Заболотня, А. В. Сачко ; наук. керівник С. М. Губський> // Матеріали студент. наук. конф. Чернівец. нац. ун-ту, Навч.-наук. ін-т біології, хімії та біоресурсів, 16-18 квіт. 2024 р. - Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2024. - С. 81-82 | |
---|
3 | > Свіщова, Яна Олександрівна. Розподіл крапель харчових емульсій за розміром: аналіз реальних та прихованих піків [Текст] / Я. О. Свіщова, С. М. Губський, А. В. Сачко> // Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті : збірка ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 168 | |
---|
4 | > Чепурняк, М. Особливості вимірювання розмірів краплин майонезного соусу із застосуванням лазерного дифрактометра PSA 1190 [Текст] / М. Чепурняк, А. В. Сачко ; наук. керівник С. М. Губський> // Матеріали студент. наук. конф. Чернівец. нац. ун-ту, Навч.-наук. ін-т біології, хімії та біоресурсів, 16-18 квіт. 2024 р. - Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2024. - С. 207-208 | |
---|
5 | > Довганюк, А. Особливості фотометричного визначення вмісту білка в харчових продуктах біуретовим методом [Текст] / А. Довганюк, А. В. Сачко ; наук. керівник С. М. Губський> // Матеріали студент. наук. конф. Чернівец. нац. ун-ту, Навч.-наук. ін-т біології, хімії та біоресурсів, 16-18 квіт. 2024 р. - Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2024. - С. 73-74 | |
---|
6 | > Бойчук, Е. Віскозиметрія сумішей гуарової та ксантанової камеді [Текст] / Е. Бойчук, А. В. Сачко ; наук. керівник С. М. Губський> // Матеріали студент. наук. конф. Чернівец. нац. ун-ту, Навч.-наук. ін-т біології, хімії та біоресурсів, 16-18 квіт. 2024 р. - Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2024. - С. 23-24 | |
---|
7 | > Chepurhiek, M. The droplets size distribution of the mayonnaise sauce emulsion: the methodology of measurements by laser diffraction [Text] / M. Chepurhiek, A. Sachko ; scientific supervisor S. Gubsky> // Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті : збірка ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 87 | |
---|
8 | > Мельник, А. Технологія майонезних соусів із використанням аквафаби нуту та квасолі [Текст] / А. Мельник, А. В. Сачко ; наук. керівник С. М. Губський> // Матеріали студент. наук. конф. Чернівец. нац. ун-ту, Навч.-наук. ін-т біології, хімії та біоресурсів, 16-18 квіт. 2024 р. - Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2024. - С. 143-144 | |
---|
2023 |
9 | > Physico-chemical studies of the interaction mechanism of double and trivalent iron double oxide nanoparticles with serpin protein ovalbumin and water [Electronic resource] / I. Tsykhanovska, M. Riabchykov, O. Alexandrov, V. Evlash, O. Bryzytska, S. Gubsky, T. Lazareva, O. Blahyi> // Chemistry and Chemical Technology. - 2023. - Vol. 17, Issue 3. - P. 481-494. - DOI 10.23939/chcht17.03.481. - | Повний текстПовний текст |
---|
10 | > Сачко, А. Mожливості ротаційної віскозиметрії в оцінці реологічних характеристик на прикладі майонезної емульсії [Текст] / А. Сачко, С. Губський> // Львівські хімічні читання – 2023 : збірник наук. пр. XIX Наук. конф., м. Львів, 29-31 трав. 2023 р. - Львів : Вид-во від А до Я, 2023. - С. 216 | |
---|
11 | > Grevtseva, Nataliya. A Perspective of Applications of Wine Pomace in Flour-Containing Foods: A Mini-Review [Text] / N. Grevtseva, S. Gubsky> // Biol. Life Sci. Forum. - 2023. - No. 26 | |
---|
12 | > Oliinyk, Svitlana. Bread enriched with bioactive compounds from plant-based supplements: antioxidant properties [Text] / S. Oliinyk, O. Samokhvalova, S. Gubskyi> // Focus on Sustainable Food Systems: Current Trends and Advances : Proceedings of the 4nd International Electronic Conference on Foods, October 15-30, 2023. - Basel : MDPI, 2023 | |
---|
13 | > Alferov, I. Improvement of low-calore chickpeas cake formulation for overweight people [Text] / I. Alferov ; scientific supervisor: O. Aksonova, S. Gubsky> // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 74 | Повний текст |
---|
14 | > Gubsky, S. Rheological and microstructural characteristics of commercial mayonnaise-type emulsions: a chemometric analysis [Text] / S. Gubsky, A. Sachko> // The 4th International Electronic Conference on Applied Sciences, October 27 – November 10, 2023 . - Basel : MDPI, 2023 | |
---|
15 | > Use opportunities of hydrated fullerene nanoparticles for hypothermic storage of industrial oysters [Text] / O. Falko, V. Chizhevskiy, O. Ponomarenko, V. Yevlash, I. Piliugina, S. Gubsky> // The 4th International Online Conference on Nanomaterials, May 5-19, 2023. - Basel : MDPI, 2023 | |
---|
16 | > Визначення структури харчування студентів-першокурсників ФПХВ ДБТУ [Текст] / Д. Сливар, Д. Ковальчук, О. Ф. Аксьонова, Д. О. Торяник, С. М. Губський> // Молодіжна наука заради миру та розвитку : II Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. Всесвіт. Дню науки, м. Чернівці, 8-10 листоп. 2023 р. - 2023. - С. 100-103 | |
---|
17 | > The Use of Wine Waste as a Source of Biologically Active Substances in Confectionery Technologies [Electronic resource] / N. Grevtseva, O. Gorodyska, T. Brykova, S. Gubsky> // Bioconversion of Wastes to Value-added Products : monograph. - 2023. - P. 69-111. - DOI 10.1201/9781003329671-3. - | Повний текстПовний текст |
---|
18 | > Roasting conditions and quality coffee: the empirically optimised process [Electronic resource] / N. Vakaryk, A. Sachko, O. Sema, I. Kobasa, S. Gubsky> // Acta Innovations. - 2023. - Vol. 2023, Issue 49. - P. 31-38. - DOI 10.32933/ActaInnovations.49.3. - | Повний текстПовний текст |
---|
19 | > Gubsky, S. Development of Low-Cost Arduino-Based Equipment for Analytical and Educational Applications [Electronic resource] / S. Gubsky> // Engineering Proceedings. - 2023. - Vol. 48, Issue 1. - Ст. 8. - DOI 10.3390/CSAC2023-14893. - | Повний текстПовний текст |
---|
20 | > Canned Beans Aquafaba as an Egg White Substitute in the Technology of Low-Fat Mayonnaise [Electronic resource] / A. Sachko, O. Sema, O. Grinchenko, S. Gubsky> // Engineering Proceedings. - 2023. - Vol. 56, Issue 1. - Ст. 206. - DOI 10.3390/ASEC2023-16291. - | Повний текстПовний текст |
---|
21 | > Gubsky, Sergey. An Approach to the Assessment of the Physical Stability of Mayonnaises [Electronic resource] / S. Gubsky, A. Sachko> // Engineering Proceedings. - 2023. - Vol. 56, Issue 1. - Ст. 7. - DOI 10.3390/ASEC2023-15339. - | Повний текстПовний текст |
---|
22 | > Розробка рецептури кексу низькокалорійного "Шоколадний" [Текст] / І. Алфьоров, О. Ф. Аксьонова, С. М. Губський, Д. О. Торяник> // Молодіжна наука заради миру та розвитку : II Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. Всесвіт. Дню науки, м. Чернівці, 8-10 листоп. 2023 р. - 2023. - С. 104-107 | |
---|
23 | > Gubsky, S. Development of low-cost Arduino-based equipment’s for analytical and educational applications [Text] / S. Gubsky> // Chemical Sensors and Analytical Chemistry : The 2nd International Electronic Conference, September 16-30, 2023. - Basel : MDPI, 2023 | |
---|
24 | > Capabilities of wild plant SALICORNIA EUROPAEA application in food technologies [Text] / V. Yevlash, N. Murlykina, O. Aksonova, S. Gubsky> // Traditional meets non-traditional in future food : Abstract book of FoODBALT 2023 16th Baltic Conference on Food Science and Technology. - Jelgava : LBTU, 2023. - Р. 127 | |
---|
25 | > Gubsky, Sergey. Rheology of commercial mayonnaises and mayonnaise sauces: a chemometric analysis [Text] / S. Gubsky, A. Sachko> // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. 18 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 190-191 | Повний текст |
---|
26 | > Gubsky, Sergey. A approach to the assessing of the physical stability of the emulsion-based foods [Text] / S. Gubsky, A. Sachko> // 4th International Electronic Conference on Applied Sciences session Applied Physical Science, November 17, 2023. - Basel : MDPI, 2023 | Повний текст |
---|
27 | > Grevtseva, N. Perspective of applications of wine pomace in flour-containing foods: a mini-review [Text] / N. Grevtseva, S. Gubsky> // The 4th International Electronic Conference on Applied Sciences, October 27 – November 10, 2023. - Basel : MDPI, 2023. - DOI https://doi.org/10.3390/Foods2023-15154. - | Повний текстПовний текст |
---|
28 | > Чепурняк, М. Оцінка впливу часу зберігання на фізико-хімічні властивості майонезного соусу на основі казеїну та соєвого борошна [Текст] / М. Чепурняк, А. В. Сачко, С. М. Губський> // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, м. Київ, 3-7 квіт. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - Ч. 1. - С. 137 | |
---|
29 | > Сачко, А. В. Можливості ротаційної віскозиметрії в оцінці реологічних характеристик на прикладі майонезної емульсії [Текст] / А. В. Сачко, С. М. Губський> // Львівські хімічні читання – 2023 : XIX наук. конф., м. Львів, 29-31 трав. 2023 р. - 2023. - С. 216 | |
---|
30 | > Чепурняк, М. Дослідження стабільності емульсійної основи для соусів при зберіганні [Текст] / М. Чепурняк, А. В. Сачко, С. М. Губський> // Матеріали студент. наук. конф. Чернівец. нац. ун-ту ім. Юрія Федьковича, Навч.-наук. ін-т біології, хімії та біоресурсів, 25-27 квіт. 2023 р. - Чернівці : ЧНУ, 2023. - С. 122-124 | |
---|
31 | > Лучак, К. Аналіз реологічних особливостей майонезів та майонезних соусів різних торгових марок [Текст] / К. Лучак, А. В. Сачко, С. М. Губський> // Матеріали студент. наук. конф. Чернівец. нац. ун-ту ім. Юрія Федьковича, Навч.-наук. ін-т біології, хімії та біоресурсів, 25-27 квіт. 2023 р. - Чернівці : ЧНУ, 2023. - С. 85-87 | |
---|
32 | > Canned beans aquafaba as an egg white substitute in the technology of mayonnaise souse [Text] / A. Sachko, O. Sema, O. Grinchenko, S. Gubsky> // 4th International Electronic Conference on Applied Sciences, October 27 – November 10, 2023. - Basel : MDPI, 2023 | Повний текст |
---|
33 | > Перспективи використання дієтичної добавки на основі Salicornia Europaea L. в технологіях харчових продуктів [Текст] / В. В. Євлаш, О. Ф. Аксьонова, С. М. Губський, Н. В. Мурликіна> // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 8 черв. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023 | Повний текст |
---|
34 | > Grevtseva, N. Perspective of applications of wine pomace in flour-containing foods: a mini-review [Text] / N. Grevtseva, S. Gubsky> // Biology and Life Sciences Forum. - 2023. - Vol. 26, Issue 1 | |
---|
35 | > Chepurhiek, M. Development of low-fat mayonnaise: canned aquafaba beans as an emulsifier [Text] / M. Chepurhiek, A. Sachko ; scientific supervisor S. Gubsky> // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 123 | |
---|
36 | > Перспективи використання Salicornia europaea L. у гастрономічному туризмі [Текст] / В. В. Євлаш, Н. В. Мурликіна, С. М. Губський, О. Ф. Аксьонова> // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : програма та матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 23-24 трав. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 31-32 | |
---|
37 | > Gubsky, Sergey. Rheological and Microstructural Characteristics of Commercial Mayonnaise-Type Emulsions: A Chemometric Analysis [Electronic resource] / S. Gubsky, A. Sachko> // Engineering Proceedings. - 2023. - Vol. 56, Issue 1. - Ст. 42. - DOI 10.3390/ASEC2023-15338. - | Повний текстПовний текст |
---|
2022 |
38 | > Попереднє дослідження стану продовольчої безпеки населення України під час російської агресії [Текст] / Д. Сливар, О. Ф. Аксьонова, Д. О. Торяник, С. М. Губський> // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. V-IX | |
---|
39 | > Tsykhanovska, I. Spectroscopic Studies of Interactions of Iron Oxide Nanoparticles with Ovalbumin Molecules [Text] / I. Tsykhanovska, O. Stabnikova, S. Gubsky> // Materials Proceedings. - 2022. - Vol. 9, Вип. 9, № 1 (2). - С. 1-8 | |
---|
40 | > Evlash, Viktoria. Food-Based Intervention Strategies for Iron Deficiency Prevention [Text] / V. Evlash, O. Aksonova, S. Gubsky> // Biology and Life Sciences Forum. - 2022. - Вип. 18, № 1 (52). - С. 1-6 | |
---|
41 | > Дослідження стану продовольчої безпеки під час російської агресії [Текст] / Д. Сливар, О. Ф. Аксьонова, Д. О. Торяник, С. М. Губський> // Молодіжна наука заради миру та розвитку : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Чернівці, 9-11 листоп. 2022 р. - Чернівці : ЧНУ, 2022. - С. 63 | |
---|
42 | > Sachko, А. Development of low-fat egg-free mayonnaise: preliminary rheological research [Text] / А. Sachko, S. Gubsky> // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 95 | |
---|
43 | > Development of vitamin D3-fortified dairy sour cream desert [Electronic resource] / O. Aksonova, S. Gubsky, N. Murlikina, N. Otroshko> // Journal of Hygienic Engineering and Design. - 2022. - Vol. 40. - С. 119-131 | Повний текст |
---|
44 | > Сачко, А. В. Особливості технології виготовлення та оцінка властивостей майонезу пониженої жирності без додавання яєчних продуктів [Текст] / А. В. Сачко, С. М. Губський> // Стан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доп. VІ Міжнар. наук.-техн. конф., Терноп. нац. техн. ун-т ім. І. Пулюя, 22-23 верес. 2022 р. - Тернопіль : ФОП Паляниця В. А., 2022. - С. 15-16 | |
---|
45 | > Heme Iron–Containing Dietary Supplements and Their Application in Fortified Foods [Text] / V. Evlash, M. Pogozhikh, O. Aksonova, S. Gubskyi> // Bioenhancement and Fortification of Foods for a Healthy Diet. - Boca Raton : CRC Press, 2022. - Chap. 12. - С. 237-268. - DOI 10.1201/9781003225287-16. - | Повний текст |
---|
46 | > Наукові та практичні аспекти технологій дієтичних продуктів для людей з порушеним обміном речовин [Текст] : монографія / В. В. Євлаш, О. Ф. Аксьонова, Н. В. Мурликіна, І. С. Пілюгіна, Л. В. Газзаві-Рогозіна, С. М. Губський, О. І. Упатова. - Харків : ДБТУ, 2022. - 371 с. - Б. ц. | |
---|
47 | > Muffin Enriched with Bioactive Compounds from Milk Thistle By-Product: Baking and Physico-Chemical Properties and Sensory Characteristics [Text] / D. Polovnikova, V. Evlash, O. Aksonova, S. Gubsky> // The 3rd International Electronic Conference on Foods, Food, Microbiome, and Health : A Celebration of the 10th Anniversary of Foods’ Impact on Our Wellbeing’, Basel, October 1-15, 2022. - Basel : MDPI, 2022 | |
---|
48 | > Tsykhanovska, I. Spectroscopic Studies of Interaction of Iron Oxide Nanoparticles with Ovalbumin Molecules [Text] / I. Tsykhanovska, O. Stabnikova, S. Gubskyi> // The 3rd International Online-Conference on Nanomaterials, Basel, 25 April – 10 May 2022. - Basel : MDPI, 2022 | |
---|
49 | > Evlash, Viktoria. Food-Based Intervention Strategies for Iron Deficiency Prevention [Text] / V. Evlash, O. Aksonova, S. Gubsky> // The 3rd International Electronic Conference on Foods, Food, Microbiome, and Health : A Celebration of the 10th Anniversary of Foods’ Impact on Our Wellbeing’, Basel, October 1-15, 2022. - Basel : MDPI, 2022 | |
---|
50 | > Evaluation of the intake of vitamin D in daily food rations by students [Text] / O. Aksonova, D. Torianyk, D. Slivar, S. Gubskyi> // Biology and Life Sciences Forum : the 2nd International Electronic Conference on Nutrients, March 15-31, 2022. - Basel : MDPI, 2022. - Vol. 12, Issue 1 (5). - P. 1-6. - DOI https://doi.org/10.3390/IECN2022-12392. - | Повний текст |
---|
51 | > Muffin Enriched with Bioactive Compounds from Milk Thistle By-Product: Baking and Physico-Chemical Properties and Sensory Characteristics [Text] / D. Polovnikova, V. Evlash, O. Aksonova, S. Gubsky> // Biology and Life Sciences Forum. - 2022. - Вип. 18, № 1 (49). - С. 1-6 | |
---|
52 | > Muffin Enriched with Bioactive Compounds from Milk Thistle By-Product: Baking and Physico-Chemical Properties and Sensory Characteristics [Text] / D. Polovnikova, V. Yevlash, O. Aksonova, S. Gubsky> // Engineering Proceedings. - 2022. - Vol. 11, No. 1 | |
---|
2021 |
53 | > The technology of curd cake with sucralose: A infrared spectroscopy analysis [Electronic resource] / O. Aksonova, S. Gubskyi, D. Torianyk, V. Yevlash> // Innovations in Life Sciences : BIO Web of Conferences, 2nd International Symposium, Belgorod, 19-20 May 2020. - Belgorod, 2021. - Vol. 30. - Ст. 01001. - DOI 10.1051/bioconf/20213001001. - | Повний текстПовний текст |
---|
54 | > Use of sweeteners of different nature for the production of bakery products: disadvantages and advantages [Text] / V. Evlash, O. F. Aksonova, S. Gubskyi, S. Solntseva> // Стратегія розвитку цукру та натуральних підсолоджувачів : збірник пр. Міжнар. конф., 15-16 груд. 2021 р. - 2021. - С. 54-57 | |
---|
55 | > Zhirova, I. Digital collections as a source of pharmaceutical information in the educational process [Text] / I. Zhirova, S. Gubskyi> // Innоvatiоns in life sсienсes : сборник материалов III Междунар. симпозиума, г. Белгород, 27-28 мая 2021 г. - Белгород : ИД «БелГУ» НИУ «БелГУ», 2021. - С. 116-118 | |
---|
56 | > Assessment of the relationship between the presence of vitamin D-containing foods in the diet of young people and the development of allergic diseases [Text] / O. Aksonova, D. Torianyk, N. Otroshko, S. Gubskyi> // Future Foods and Food Technologies for a Sustainable World : The 2nd International Electronic Conference on Foods, 15–31 October 2021. - Basel : MDPI, 2021 | |
---|
57 | > Formation of ideas about rational nutrition as an element of student’s environmental education [Electronic resource] / O. Aksonova, D. Torianyk, V. Yevlash, S. Gubskyi, D. Slivar> // BIO Web of Conferences : 3rd International Symposium on Innovations in Life Sciences, ILS 2021, Belgorod, 27-28 May 2021. - Belgorod, 2021. - Vol. 40. - Ст. 02003. - DOI 10.1051/bioconf/20214002003. - | Повний текстПовний текст |
---|
58 | > Aksonova, O. Development of a curd cake for patients with type 2 diabetes: Influence of replacing sugar with sweetener on nutritional value [Text] / O. Aksonova, V. Yevlash, S. Gubskyi> // The 2nd International Electronic Conference on Applied Sciences, Session Foods Science and Technology : 15–31 October 2021. - Basel : MDPI, 2021 | |
---|
59 | > Аксьонова, Олена Федорівна. Bивчення рівня споживання населенням продуктів із високим вмістом вітаміну D шляхом використання відкритих баз даних [Текст] / О. Ф. Аксьонова, Д. О. Торяник, С. М. Губський> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 8 травня 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 18-21 | |
---|
60 | > Demineralized whey powder as a promising raw material for design of emulsions with vitamin d [Text] / O. F. Aksonova, V. Yevlash, S. M. Gubskyi та ін.> // Innovative development of hotel and restaurant industry and food production : proceedings of II International scientific and practical Internet conference. - Prague : Oktan Print s.r.o., 2021. - С. 8-9 | |
---|
61 | > Systems forde livery of vitamin D [Text] / D. Semikova, S. Gubskyi, O. Aksonova, V. Yevlash> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 60 | |
---|
62 | > Cтворення інтерактивних навчальних матеріалів для дистанційної підтримки освітнього процесу [Текст] / С. М. Губський, О. Ф. Аксьонова, Р. С. Алібеков та ін.> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 140-141 | |
---|
63 | > Aksonova, Olena. Development of a Curd Cake for Patients with Type 2 Diabetes: Influence of Replacing Sugar with Sweetener on Nutritional Value [Electronic resource] / O. F. Aksonova, V. Evlash, S. Gubsky> // Engineering Proceedings. - 2021. - Vol. 11, Issue 1. - Ст. 15. - DOI 10.3390/ASEC2021-11123. - | Повний текстПовний текст |
---|
2020 |
64 | > Impact of added food ingredients on foaming and texture of the whipped toppings: a chemometric analysis [Electronic resource] / A. Goralchuk, S. Gubsky, Svitlana Omel'chenko, O. Riabets, Olga Grinchenko, N. Fedak, Oleg Kotlyar, T. Cheremska, V. Skrynnik> // European Food Research and Technology. - 2020. - Vol. 246, Issue 10. - С. 1955 - 1970. - DOI 10.1007/s00217-020-03547-3. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
65 | > Перспективи використання сукралози у технологіях харчових продуктів для хворих на діабет ІІ типу [Текст] / О. Ф. Аксьонова, С. М. Губський, Д. О. Торяник, С. М. Кот, О. В. Суліма> // Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу : колект. монографія. - Харків : НАНГУ, 2020. - С. 365-391 | Повний текст |
---|
66 | > Моніторинг вмісту натрію, калію, кальцію та магнію в продуктах переробки молочної сироватки [Текст] / О. І. Юрченко, С. М. Губський, Т. В. Чорножук, О. М. Бакланов, О. А. Кравченко> // Journal of Chemistry and Technologies. - 2020. - № 28 (1). - С. 27-33. - DOI 10.15421/082004. - | Повний текстПовний текст |
---|
67 | > Комбінація ІКТ для дистанційної підтримки освітнього процесу як ефективний елемент системи надання якісних освітніх послуг [Текст] / В. В. Євлаш, Я. Коралевські, О. Ф. Аксьонова, Н. В. Мурликіна, О. В. Добровольська, С. М. Губський, І. С. Пілюгіна> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 238-239 | |
---|
68 | > Білан, Д. Д. Хемометрія для оцінювання якості чаю [Текст] / Д. Д. Білан ; наук. керівник: С. М. Губський, О. В. Добровольська> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 69-70 | |
---|
69 | > Васюніна, Л. М. Перспективи використання напівфабрикату яблучно-бурякового в нових технологіях десертів [Текст] / Л. М. Васюніна, наук. керівник : С. М. Губський, І. М. Гурікова> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 70 | |
---|
70 | > Technology of curd cake with suclarose as highly effective sweetener [Text] / O. Aksonova, S. Gubskyi, D. Torianyk, N. Murlikina> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 1 (31). - P. 7-20 | |
---|
71 | > The teсhnоlоgy оf сheese сake with suсralоse [Text] / O. Aksonova, S. Gubskyi, D. Torianyk, V. Yevlash, G. Varenykh> // Innоvatiоns in life sсienсes : материалы II Междунар. симпозиума, г. Белгород, 19-20 мая 2020 г. - Белгород : НИУ БелГУ, 2020. - С. 24-26 | |
---|
72 | > Губский, Сергей Михайлович. Bалидация кулоно-метрических методик количественного анализа лекарственных средств [Текст] / С. М. Губский, Е. Т. Жилякова> // Innоvatiоns in life sсienсes : материалы II Междунар. симпозиума, г. Белгород, 19-20 мая 2020 г. - Белгород : БГУ, 2020. - С. 96-98 | |
---|
73 | > Аксьонова, Олена Федорівна. Використання підсолоджувача splenda у виробництві кексу сирного: спектроскопічне дослідження стану вологи [Текст] / О. Ф. Аксьонова, С. М. Губський, В. В. Євлаш> // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Мелітополь, 24 листоп. 2020 р. - Мелiтополь : ТДАТУ, 2020. - С. 194-196 | |
---|
74 | > Використання високоефективного підсолоджувача сукралози у виробництві кексу сирного [Текст] / О. Ф. Аксьонова, С. М. Губський, Д. О. Торяник, С. М. Кот> // Теоретичні та експериментальні аспекти сучасної хімії та матеріалів ТАСХ-2020 : матеріали ІV Всеукр. наук. конф., м. Дніпро, 10 квіт. 2020 р. - 2020. - С. 146-149 | |
---|
75 | > Губский, Сергей Михайлович. Оценка пациент-ориентированного комплекса услуг в аптеке [Текст] / С. М. Губский, И. В. Жирова> // Innоvatiоns in life sсienсes : материалы II Междунар. симпозиума, г. Белгород, 19-20 мая 2020 г. - Белгород : БГУ, 2020. - С. 98-99 | |
---|
76 | > Monitoring of content of sodium, potassium, calcium and magnesium in whey processed products [Electronic resource] / O. Yurchenko, S. Gubsky, T. Chernozhuk, A. Baklanov, O. Kravchenko> // Journal of Chemistry and Technologies. - 2020. - Vol. 28, Issue 1. - С. 27-33. - DOI 10.15421/082004. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
77 | > Орлова, О. В. Дослідження біологічно активних речовин солодких соусів на основі плодово-овочевої сировини [Текст] / О. В. Орлова, наук. керівник : С. М. Губський, І. М. Гурікова> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 78 | |
---|
2018 |
78 | > Determination of the content of l-ascorbic acid in fruit jelly [Text] / S. Gubsky, O. Dobrovolska, O. Aksonova, V. Evlash, Z. Zhelezniak> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 2 (28). - С. 262-279 | Повний текст |
---|
79 | > Technology of candy caramel with dietary-functional properties [Текст] / A. Dorokhovych, L. Mazur, S. Gubsky, V. Evlash> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. праць. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 1 (27). - С. 96-111 | Повний текст |
---|
80 | > Antioxidant properties of candy caramel with plant extracts [Electronic resource] / L. Mazur, S. M. Gubskyi, A. Dorohovych, M. Labazov> // Ukrainian Food Journal. - 2018. - Vol. 7, Issue 1. - С. 7-21. - DOI 10.24263/2304-974X-2018-7-1-3. - | Повний текстПовний текст |
---|
81 | > Optimization of extraction parameters of phenolic antioxidants from defatted grape seeds flour by response surface methodology [Electronic resource] / S. Gubsky, M. Labazov, O. Samokhvalova, N. Grevtseva, O. Gorodyska> // Ukrainian Food Journal. - 2018. - Vol. 7, Issue 4. - С. 627-639. - DOI 10.24263/2304-974X-2018-7-4-8. - | Повний текстПовний текст |
---|
82 | > Самойленко, Сергій Олексійович. Сучасні методи дослідження сировини [Електронний ресурс] : конспект лекцій для студентів спец.181 Харчові технології та інженерія, освіт. програма Дієтичне харчування та харчова безпека / С. О. Самойленко, С. М. Губський ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б в.], 2018. - 72 с. : іл., табл. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4114 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 72. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
83 | > Determination of the Chemical Composition of Grape Seeds Powders by GC-MS Analysis [Text] / O. Gorodyska, N. Grevtseva, O. Samokhvalova, S. Gubsky> // Eureka: Life Sciences. - 2018. - № 3. - С. 15-23. - DOI https://doi.org/10.21303/2504-5695.2018.00780. - | Повний текстПовний текст |
---|
84 | > Blazheyevski, М. Coulometric determination of L-cystine by oxidation reaction with electrogenerated chlorine [Text] / М. Blazheyevski, S. Gubskyi> // Прикладні аспекти електрохімічного аналізу : збірник наук. пр. VIIІ Укр. з’їзду з електрохімії та VI наук.-практ. семінару студентів, аспірантів і молодих учених, присвяч. 100-річчю НАН України, м. Львів, 4-7 черв. 2018 р. - Львів : ДВЦ наук. т-ва ім. Т. Г. Шевченка, 2018. - Ч. 1. - С. 20-22 | Повний текст |
---|
85 | > Реологические свойства водных растворов агара, желатина и их смеси для желейных изделий [Текст] / С. М. Губский, Я. И. Музыка, А. Л. Фощан> // Вісник Харків. нац. ун-ту. Серія: Хімія. - Харків : ХНУ, 2018. - № 31 (54). - С. 64-78 | Повний текст |
---|
86 | > Technology of candy caramel with dietary-functional properties [Текст] / A. Dorokhovych, L. Mazur, S. Gubsky, V. Evlash> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 1 (27). - С. 96-111 | Повний текст |
---|
87 | > Determination of the chemical composition of grape seed powders by CG-MS analysis [Text] / О. Gorodyska, N. Grevtseva, O. Samokhvalova, S. Gubskyi> // Eurika: Life Sciences. - 2018. - № 6. - С. 3-8. - DOI 10.21303/2504-5695.2018.00780. - | Повний текстПовний текст |
---|
88 | > IInfluence of grape seeds powder on preservation of fats in confectionary glaze [Text] / О. Gorodyska, N. Grevtseva, O. Samokhvalova, S. Gubskyi, T. Gavrish, S. Denisenko, А. Grigorenko> // Eastern-european journal of enterprise technologies. - 2018. - № 6/11 (96). - С. 36-43. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.147760. - | Повний текстПовний текст |
---|
89 | > Influence of grape seeds powder on preservation of fats in confectionary glaze [Electronic resource] / O. Gorodyska, N. Grevtseva, O. Samokhvalova, S. M. Gubsky, T. Gavrish, S. Denisenko, A. Grigorenko> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 6, Issue 11-96. - С. 36-43. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.147760. - | Повний текстПовний текст |
---|
2017 |
90 | > Білаш, Б. Г. Автоматизована система для кулонометричного титрування на базі контролера Arduino Uno [Текст] / Б. Г. Білаш, наук. керівник : С. М. Губський, О. Г. Дьяков> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 129 | |
---|
91 | > Лабазов, М. І. Антиоксиданти: наукометричне дослідження сучасного стану й тенденцій їх використання в харчуванні людини [Текст] / М. І. Лабазов, наук. керівник : О. В. Добровольська, С. М. Губський> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 141 | |
---|
92 | > Рибалка, С. М. Дослідження кінетики деградації аскорбінової кислоти у водних гелях желатини [Текст] / С. М. Рибалка, наук. керівник : С. М. Губський, О. В. Добровольська> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присявч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 143 | |
---|
93 | > Губський, Сергій Михайлович. Методи визначення антиоксидантної активності харчових систем: наукометричне дослідження [Текст] / С. М. Губський, О. В. Добровольська> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 296-297 | Повний текст |
---|
94 | > Губський, Сергій Михайлович. Визначення активності води в харчових системах [Текст] / С. М. Губський, О. Г. Дьяков> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 298-299 | Повний текст |
---|
95 | > Губський, Сергій Михайлович. Узгодження результатів методів AAS і ICP-AES для визначення Na, К, Ca та Mg у продуктах переробки молочної сироватки [Текст] / С. М. Губський, О. І. Юрченко, А. С. Волкова> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 300-301 | Повний текст |
---|
96 | > Губский, Сергей Михайлович. Использование формата вычисляемых документов (CDF) в учебном процессе [Текст] / С. М. Губский, А. Б. Горальчук> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. ХІV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 4-5 | Повний текст |
---|
97 | > Молекулярно-динамическое моделирование ассоциации тропоколлагена [Text] / И. С. Вовчинский, Я. И. Филатов, В. В. Евлаш, А. Л. Фощан, С. М. Губский, О. Н. Калугин> // Химия, био- и нанотехнологии, экология и экономика в пищевой и косметической промышленности : материалы ІV Междунар. науч.-практ. конф., 17-18 октября 2017 г. - Харьков : НТУ «ХПИ», 2017. - С. 122-124 | Повний текст |
---|
98 | > Мониторинг содержания натрия, калия, кальция и магния в продуктах переработки молочной сыворотки [Текст] / А. С. Волкова, О. И. Юрченко, Н. П. Титова, С. М. Губский> // Хімічні Каразінські читання – 2017 (ХКЧ’17) : тези доп. IХ Всеукр. наук. конф. студентів та аспірантів, 18-20 квіт. 2017 р. - Харків : ХНУ iм. В. Н. Каpазiна, 2017. - С. 51-52 | Повний текст |
---|
99 | > Губський, Сергій Михайлович. Наукометричні бази як необхідний ресурс ефективної наукової діяльності [Текст] / С. М. Губський> // Iнформаційно-бібліотечний сервіс і користувач: новий формат взаємодії : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., (до 50-річчя заснування Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі), 23-31 жовт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 44-53 | Повний текст |
---|
100 | > Development of a model of steric stabilization of the air-nut semi-finished product structure [Electronic resource] / A. Goralchuk, О. Grinchenko, S. Gubskyi, L. Tovma, S. Zhuravl'еv> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2017. - Vol. 3, Issue 11(87). - С. 11-17. - DOI 10.15587/1729-4061.2017.103941. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
101 | > Development of a theoretical model for obtaining the whipped emulsions from a dry fat-containing mixture and its experimental verification [Electronic resource] / A. Goralchuk, S. Gubskyi, O. Tereshkin, О. Kotlyar, S. Omel'chenko, L. Tovma> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2017. - Vol. 2, Issue 10(86). - С. 12-19. - DOI 10.15587/1729-4061.2017.98322. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
102 | > Оптимизация условий получения водных экстрактов c антиоксидантными свойствами из порошка Oleovita™ [Текст] / М. И. Лабазов, С. М. Губский, О. В. Самохвалова, Н. В. Гревцева, Е. В. Городисская> // Вестник Перм. гос. акад. - Пермь : ПГФА, 2017. - № 20. - С. 178-182 | Повний текст |
---|
2016 |
103 | > Повноцінне харчування: інноваційні аспекти технології, енергоефективної переробки, зберігання та маркетингу [Текст] : колект. монографія / М. В. Артамонова, О. П. Афанасьєва, С. М. Губський, В. В. Євлаш, О. В. Жегус, К. Р. Касабова, С. М. Костенко, С. В. Нікітін, Л. Ф. Павлоцька, І. С. Пілюгіна, В. О. Потапов, Н. Л. Савицька, Н. В. Шматченко. - Харків : ХДУХТ, 2016. - 546 с. - Б. ц. | |
---|
104 | > Губский, А. С. Моделирование товарных запасов аптечной сети [Текст] / А. С. Губский, С. М. Губский, Л. В. Деримедведь> // Вестник ПГФА. - Пермь : ПГФА, 2016. - № 18. - С. 70-72 | Повний текст |
---|
105 | > Исследование антиоксидантных свойств мармелада с растительными криодобавками [Текст] / С. М. Губский, М. В. Артамонова, И. С. Пилюгина, Н. В. Шматченко, Л. В. Деримедведь> // Вестник ПГФА. - Пермь : ПГФА, 2016. - № 18. - С. 72-75 | Повний текст |
---|
106 | > Визначення антиоксидантної ємності мармеладу та маршмелоу [Текст] / С. М. Губський, М. В. Артамонова, Н. В. Шматченко, І. С. Пілюгіна, О. Ф. Аксьонова> // Східно-європейський журнал передових технологій. - 2016. - № 11 (82), Т. 4. - С. 43-50 | Повний текст |
---|
107 | > Визначення антиоксидантної ємності мармеладу желейно-фруктового та маршмелоу з дрібнодисперсними рослинними добавками [Текст] : колект. монографія. / М. В. Артамонова, І. С. Пілюгіна, Н. В. Шматченко, С. М. Губський. - Харків : Світ книг, 2016. - 117-142 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
108 | > Determination of ascorbic acid amount in gelatin aqueous solutions by galvanostatic coulometry using electrogenerated bromine [Text] / V. Evlash, S. Gubskyi, O. Aksonova, A. Borisova, Z. Zhelezniak> // Industrial Technology and Engineering. - 2016. - № 1(18). - С. 22-31 | Повний текст |
---|
109 | >Пат. 110349 Україна, МПК G01N33/02, G01N27/00. Спосіб оцінки вмісту аскорбінової кислоти у харчових системах, що містять гідроколоїди [Текст] / В. В. Євлаш, О. Ф. Аксьонова, С. М. Губський, З. В. Железняк ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201602527 ; Заявл. 15.03.2016 ; Опубл. 10.10.2016, Бюл. № 19. - Б. ц. | Повний текст |
---|
110 | > Determination of total antioxidant capacity in marmalade and marshmallow [Electronic resource] / S. Gubskyi, M. Artamonova, N. Shmatchenko, I. Piliugina, O. Aksonova> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2016. - Vol. 4, Issue 11(82). - С. 43-50. - DOI 10.15587/1729-4061.2016.73546. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
2015 |
111 | > Iodine content determination in dried talli of laminaria by galvanostatic coulometry [Electronic resource] / S. M. Gubskyi, S. Nikitin, V. Evlash, O. Nemirich> // Ukrainian Food Journal. - 2015. - Vol. 4, Issue 2. - С. 320-327. - DOI 10.13140/RG.2.1.4488.6485. - | Повний текстПовний текст |
---|
112 | > Губский, А. С. Исследование подходов по организации фармацевтической помощи в странах мира [Текст] / А. С. Губский, С. М. Губский, Л. В. Деримедведь> // Вестник ПГФА. - Пермь : ПГФА, 2015. - № 16. - С. 125-127 | Повний текст |
---|
113 | > Визначення вмісту аскорбінової кислоти методом гальваностатичної кулонометриї в водних розчинах гидроколоїдів [Текст] / В. В. Євлаш, З. В. Железняк, С. М. Губський, О. Ф. Аксьонова> // Вісник НТУ «ХПІ» Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2015. - № 44 (1153). - С. 79-85 | Повний текст |
---|
114 | > Методы молекулярного моделирования как инструмент для исследования пищевых гелей [Text] / О. Н. Калугин, И. С. Вовчинский, А. Л. Фощан, С. М. Губский, В. В. Евлаш> // Повноцінне харчування: інноваційні аспекти технологій, енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу : кол. монографія. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 50-101 | |
---|
115 | > Реологические свойства растворов и студней структурообразователей различной природы для желейных изделий [Text] / А. Л. Фощан, Я. И. Колядко, С. М. Губский, В. В. Евлаш, О. Н. Калугин> // Хімічні Каразінські читання – 2015 : VII Всеукр. наук. конф. студентів та аспірантів, 20-22 квіт. 2015 р. - Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2015. - С. 148-149 | |
---|
2014 |
116 | > Губский, А. С. Исследование аспектов поведения провизора в процессе оказания фармацевтической помощи [Текст] / А. С. Губский, С. М. Губский, Л. В. Деримедведь> // Вестник ПГФА. - Пермь : ПГФА, 2014. - № 14. - С. 122-125 | Повний текст |
---|