Гордієнко Інна Миколаївна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2023
1 Гордієнко, Інна Миколаївна.
Вплив строків збирання на врожайність і збереженість цибулі ріпчастої [Текст] / І. М. Гордієнко // Modern research in world science : Proceedings of the 11th International scientific and practical conference, January 29-31, 2023. - Lviv, 2023. - P. 30-36
2 Яровий, Григорій Іванович.
Збереженість гібридів цибулі ріпчастої [Текст] / Г. І. Яровий, І. М. Гордієнко, І. М. Калашник // Теоретичні і практичні аспекти розвитку галузі овочівництва в сучасних умовах : матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. конф., сел. Селекційне, 25 трав. 2023 р. - Вінниця : ТВОРИ, 2023. - С. 209-210
3
Cultivation of grafted watermelon on different rootstocks in the conditions of the left-bank forest-steppe of Ukraine [Text] / A. Galaguria, H. Yarovyi, I. Gordijenko, І. Lebedynsky // Modern trendsin agricultural science: problems and solutions : monograph. - Tallinn : Teadmus OÜ, 2023. - P. 66-74
Повний текст
4
Вплив біопрепаратів на розвиток збудників хвороби цибулі ріпчастої [Текст] / І. М. Гордієнко // Інноваційні розробки молоді в сучасному овочівництві : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф., сел. Селекційне, Харків. обл., 5 жовт. 2023 р. - Вінниця : ТОВ «Твори», 2023. - С. 15-18
5 Яровий, Григорій Іванович.
Урожайність, якість і збереженість гібридів цибулі ріпчастої [Текст] / Г. І. Яровий, І. М. Гордієнко, І. М. Калашник // Аграрні інновації. - 2023. - № 21. - С. 132-137
2021
6
Immunological characteristic of Gherkins breeding materials towards resistance to downy mildew [Text] / S. Bondarenko, S. Stankevych, L. Zhukova, V. Horiainova, A. Poedinceva, D. Gentosh, L. Nemerytska, І. Nasinnyk, O. Afanasieva, O. Romanov, T. Romanova, O. Bragin, I. Hordiienko, O. Hepenko // Ukrainian Journal of Ecology. - 2021. - Vol. 11, Issue 3. - P. 240-247
7
Creation of multi-component fruit and vegetable semi-finished products and confectionery on their basis with health properties [Electronic resource] / O. Zahorulko, A. Zahorulko, K. Kasabova, I. Gordijenko // Innovations in Life Sciences : BIO Web Conf. II International Symposium, Belgorod, 19-20 May 2020. - 2021. - Vol. 30. - Ст. 01024. - DOI 10.1051/bioconf/20213001024. -
Повний текстПовний текст
8 Hordiienko, Inna.
The technology of production vegetable and fruit products [Electronic resource] : Education manual / I. Hordiienko, A. V. Mozgovska ; Kharkiv National Agrarian University named after V.V. Dokuchaiev. - Kharkiv : KhNAU, 2021. - 104 p. : drawing, Photo. - Б. ц.
Повний текст
9 Гордієнко, Інна Миколаївна.
Збереженість цибулі ріпчастої залежно від строків збирання [Текст] / І. М. Гордієнко, Г. І. Яровий, А. А. Швець // Матеріали підсумк. наук. конф. проф.-викл. складу і здобувачів наук. ступенів, м. Харків, 18-19 трав. 2021 р. - Харків : ХНАУ, 2021. - Ч. 1. - С. 52-54
10
Structural and mechanical properties of the developed fruit and berry semi-finished product [Text] / O. Cherevko, V. Mikhaylov, O. Zagorulko, A. Zagorulko, I. Gordijenko // EUREKA: Life Sciences. - 2021. - № 1. - С. 25-30. - DOI https://doi.org/10.21303/2504-5695.2021.001630. -
Повний текст
11
Продуктивність часнику озимого в умовах Лівобережного Лісостепу України та молекулярно-генетичний поліморфізм досліджуваних сортів за ISSR локусами [Текст] / І. М. Гордієнко, Г. І. Яровий, О. І. Філімонова, О. В. Романов // Рослинництво та ґрунтознавство (Рlant and soil science). - 2021. - Т. 12, Вип. 1. - С. 102-111
12
Zonal pathogenic community formation of gherkin hybrid cucumber under open ground conditions [Electronic resource] / S. Bondarenko, S. Stankevych, L. Zhukova, V. Horiainova, A. Poedinceva, I. Zhuravska, A. Kravchuk, L. Popova, R. Mamchur, O. Romanov, T. Romanova, O. Bragin, I. Hordiienko, O. Gepenko // Ukrainian Journal of Ecology. - 2021. - Vol. 11, Issue 2. - Ст. WOS:000653458100051. - P. 327−339. - DOI 10.15421/2021_118. -
Повний текстПовний текст
13 Евсюков, Александр.
Формирование культуры профессиональной деятельности будущих педагогов профессионального образования [Текст] / А. Ф. Евсюков, И. Н. Гордиенко // Педагогічні науки: теорія, історія, інноваційні технології. - 2021. - № 3 (107). - С. 111-122
14 Hordiienko, Inna.
The technology of production vegetable and fruit products [Text] / I. Hordiienko, A. Mozgovska. - Kharkiv : KNAU, 2021. - Б. ц.
15 Євсюков, Олександр Феліксович.
Формування культури професійної діяльності майбутнього викладача професійної освіти [Текст] / О. Ф. Євсюков, І. М. Гордієнко // Педагогічні науки: теорія, історія, інноваційні технології. - 2021. - № 3 (107). - С. 111-122
16
Development Of A Thermal-Radiation Single-Drum Roll Dryer For Concentrated Food Stuff [Electronic resource] / O. Cherevko, V. Mikhaylov, A. Zahorulko, A. Zagorulko, I. Hordiienko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 1, Issue 11(109). - С. 25-32. - DOI 10.15587/1729-4061.2021.224990. -
Повний текстПовний текст
17
Cultivation of winter garlic under conditions of the left-bank forest-steppe of Ukraine and molecular and genetic polymorphism of winter garlic varieties by ISSr loci [Text] / H. Yarovyi, L. Karpuk, A. Rozhkov, T. Papamonova, I. Hordiienko, N. Didukh, L. Gayova, O. Ivakin, O Chechui, Yu. Kovryha // Nature Volaties and Essential oils. - 2021. - Vol. 8, Issue 5. - С. 8531-8540
18
Variability of the initial breeding material of cucumber by resistance to downy mildew and main traits [Text] / S. Bondarenko, S. Stankevych, L. Zhukova, V. Horiainova, L. Nemerytska, O. Afanasieva, I. Zhuravska, R. Mamchur, O. Romanov, T. Romanova, O. Bragin, I. Hordiienko, O. Gepenko, K. Katerynchuk, I. Kovalenko, O. Koval, S. Kyrenko // Ukrainian Journal of Ecology. - 2021. - Vol. 11, Issue 7. - P. 48-58
19
Increase in cucumber cropping capacity and resistance to downy mildew [Text] / S. Bondarenko, S. Stankevych, L. Zhukova, O. Lazarieva, Н. Balan, V. Horiainova, O. Batova, D. Gentosh, O. Bashta, M. Furdyha, S. Mykhailenko, M. Dzham, O. Romanov, T. Romanova, O. Bragin, I. Hordiienko, Ye. Ogurtsov // Ukrainian Journal of Ecology. - 2021. - Vol. 11, Issue 10. - P. 48-54
20
Eurydema bugs: Review of distribution, ecology, harmfulness, and control [Text] / S. Stankevych, I. Zabrodina, D. Yushchuk, M. Dolya, H. Balan, R. Yakovlev, H. Kosylovych, Yu. Holiachuk, N. Zakharchuk, T. Galagan, L. Nemerytska, I. Zhuravska, O. Romanov, T. Romanova, O. Bragin, O. Hudym, I. Hordiienko // Ukrainian journal of ecology. - 2021. - Vol. 11, Issue 9. - P. 131-149
21
Mass breeding of the predatory mite Phytoseiulus by the box method for plant protection [Text] / S. Stankevych, I. Zabrodina, V. Melenti, Yu. Vasylieva, L. Kava, L. Golovan, I. Nepran, A. Gavryliuk, H. Kosylovych, Yu. Holiachuk, K. Maslikova, O. Romanov, T. Romanova, O. Bragin, I. Hordiienko, O. Hudym, I. Derevyanko // Ukrainian journal of ecology. - 2021. - Vol. 11, Issue 9. - P. 115-121
22
Improvement of the method for producing confitures [Electronic resource] / A. Zahorulko, A. Zagorulko, B. Liashenko, I. Gordienko // Innovations in Life Sciences : BIO Web of Conferences. 3rd International Symposium, Belgorod, 27-28 May 2021. - Belgorod, 2021. - Vol. 40. - Ст. 02008. - DOI 10.1051/bioconf/20214002008. -
Повний текстПовний текст
2020
23 Гордієнко, Інна Миколаївна.
Урожайність та якість цибулі ріпчастої залежно від застосування сірковмісних добрив [Текст] / І. М. Гордієнко, Г. І. Яровий // Матеріали підсумк. наук. конф. проф.-викл. складу і здобувачів наук. ступенів, 01-02 лип. 2020 р. - Харків, 2020. - Ч. 1. - С. 54-56
24 Гордієнко, Інна Миколаївна.
Гармонізація національних стандартів якості з європейськими як механізм підвищення конкурентоспроможності продукції овочівництва [Текст] / І. М. Гордієнко, Г. І. Яровий, Т. А. Романова // Рослинництво, селекція і насінництво, плодоовочівництво. - Харків : ХНАУ, 2020. - Вип. 1-2. - С. 17-34
25
Перспективи використання ІЧ-технологій у виробництві сушених напівфабрикатів [Текст] / О. І. Черевко, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, І. М. Гордієнко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 241-242
26
Вплив сірковмісних добрив на врожайність і якість цибулі ріпчастої [Текст] / І. М. Гордієнко, Г. І. Яровий, Л. А. Терьохіна, Л. М. Урюпіна // Овочівництво і баштанництво. - Вінниця, 2020. - Вип. 67. - С. 57-64
2019
27 Яровий, Григорій Іванович.
Вплив елементарної сірки і сірковмісних сполук на властивості чорнозему вилуженого середньо суглинкового [Текст] / Г. І. Яровий, І. М. Гордієнко // Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва : матеріали III Міжнар. наук. конф., 30-31 жовт. 2019 р. - Харків, 2019. - С. 138-141
2018
28Пат. 125052 Україна, МПК A23B7/04.
Спосіб зберігання капусти цвітної [Текст] / Л. М. Пузік, І. М. Гордієнко ; власник Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - № u201712260 ; Заявл. 11.12.2017 ; Опубл. 25.04.2018, Бюл. № 8. - 1 с. - Б. ц.
Повний текст
2017
29 Пузік, Людмила Михайлівна.
Методологія управління якістю продукції [Текст] : навч. посібник / Л. М. Пузік, І. М. Гордієнко, Т. А. Романова. - Харків : ХНАУ ім. В. В. Докучаєва, 2017. - 226 с. - Б. ц.
2015
30Пат. 95745 Україна, МПК A01C1/00.
Спосіб відбору проби для визначення якості цибулі [Текст] / І. М. Гордієнко, В. А. Колтунов, Л. М. Пузік, С. О. Щербина, С. М. Даценко ; власник Ін-т овочівництва і баштанництва нац. акад. аграр. наук України. - № u201405990 ; Заявл. 02.06.2014 ; Опубл. 12.01.2015, Бюл. № 1. - 4 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
31
Прогнозування збереженості якості плодоовочевої продукції [Текст] : навч. посібник / Л. М. Пузік, В. А. Колтунов, І. М. Гордієнко, А. О. Рожков. - Харків : [б. и.], 2015. - 197 с. - Б. ц.
2010
32Пат. 47634 Україна, МПК A01F25/00.
Спосіб визначення ступеня стиглості плодів дині для зберігання [Текст] / Л. М. Пузік, І. М. Гордієнко ; власник Л. М. Пузік. - № u200911107 ; Заявл. 02.11.2009 ; Опубл. 10.02.2010, Бюл. № 3. - 2 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
33Пат. 47632 Україна, МПК A01F25/00.
Спосіб відбору середньої проби для визначення якості патисонів [Текст] / Л. М. Пузік, І. М. Гордієнко ; власник Л. М. Пузік. - № u200911105 ; Заявл. 02.11.2009 ; Опубл. 10.02.2010, Бюл. № 3. - 2 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
34Пат. 47633 Україна, МПК A01F25/00.
Спосіб відбору середньої проби для визначення якості кабачків [Текст] / Л. М. Пузік, І. М. Гордієнко, М. М. Довгаль ; власник Л. М. Пузік. - № u200911106 ; Заявл. 02.11.2009 ; Опубл. 10.02.2010, Бюл. № 3. - 2 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
35Пат. 47676 Україна, МПК A01C1/00.
Спосіб покращення лежкості маточних коренеплодів моркви і збільшення урожаю насіння [Текст] / Л. П. Бєлашова, І. М. Гордієнко, С. О. Щербина ; власник Ін-т овочівництва і баштанництва НААН України. - № u200904080 ; Заявл. 27.04.2009 ; Опубл. 25.02.2010, Бюл. № 4. - 2 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст