2023 |
1 | > Development of a technology for the production of germinated flaxseed using plasma-chemically activated aqueous solutions [Electronic resource] / O. Kovaliova, N. Vasylieva, S. Stankevych, I. V. Zabrodina, O. Mandych, T. Hontar, I. Galyasnyi, O. Kotliar, O. Yanchyk, O. Bogatov> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 4, Issue 11 (124). - P. 6-19. - DOI 10.15587/1729-4061.2023.284810. - | Повний текстПовний текст |
---|
2 | > Development of technology for the production of buckwheat grain using plasmochemically activated aqueous solutions [Text] / O. Kovalyova, N. Vasylieva, I. Galyasnyi, T. Gavrish, A. Dikhtyar, S. Andrieieva, N. Didukh, I. Balandina, L. Obolentseva, N. Hirenko> // European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 6, Issue 12 | |
---|
3 | > Bioengineering research on sesame anti-alimentary factors inactivation for confectionery industry [Text] / M. Tytarenko, L. Krychkovska, O. Masalitin, V. Varankin, S. Stankevych, A. Belinska, I. Zabrodina, V. Horiainova, L. Zhukova, I. Galyasnyi> // ScienceRise. - 2023. - No. 3 (86) | |
---|
2022 |
4 | > Фроленко, Є. Б. Перспективи використання бузини чорної в технології виготовлення бісквітного напівфабрикату [Текст] / Є. Б. Фроленко, Т. В. Гавриш, І. В. Галясний> // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 39 | |
---|
5 | > Галясний, Іван Володимирович. Шляхи удосконалення технології десертів із збалансованим жирнокислотним складом [Текст] / І. В. Галясний, О. В. Котляр> // Сучасні технології харчових виробництв : матеріали IV Міжнар. конф., молодих вчених та студентів, м. Дніпро, 16-19 трав. 2022 р. - Дніпро : ДНУ, 2022. - С. 131 | |
---|
6 | > Галясний, Іван Володимирович. Визначення впливу стабілізатора на механічну міцність піних мас [Текст] / О. В. Котляр, І. В. Галясний> // Сучасні технології харчових виробництв : матеріали IV Міжнар. конф., молодих вчених та студентів, м. Дніпро, 16-19 трав. 2022 р. - Дніпро : ДНУ, 2022. - С. 131 | |
---|
7 | > Галясний, Іван Володимирович. Шляхи удосконалення технології десертів із збалансованим жирнокислотним складом [Текст] / І. В. Галясний, наук. керівник О. В. Котляр> // Сучасні технології харчових виробництв : матеріали IV Міжнар. конф., молодих вчених та студентів, м. Дніпро, 16-19 трав. 2022 р. - Дніпро : ДНУ, 2022. - С. 137 | |
---|
8 | > Технологія харчування [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. робіт з дисципліни / авт.-уклад.: О. М. Постнова, І. В. Галясний. - Харків : ДБТУ, 2022. - 54 с. - Б. ц. | |
---|
9 | > Галясний, Іван Володимирович. Шляхи удосконалення технології десертів із збалансованим жирнокислотним складом [Текст] / І. В. Галясний, О. В. Котляр> // Сучасні технології харчових виробництв : матеріали Міжнар. конф., м. Дніпро, ДНУ ім. Олеся Гончара, 18-20 трав. 2022 р. - 2022 | |
---|
10 | > Котляр, Олег Володимирович. Визначення впливу стабілізатора на механічну міцність пінних мас [Текст] / О. В. Котляр, І. В. Галясний> // Сучасні технології харчових виробництв : матеріали Міжнар. конф., м. Дніпро, ДНУ ім. Олеся Гончара, 18-20 трав. 2022 р. - 2022 | |
---|
2021 |
11 | > Вивчення властивостей та аналіз складу харчових жирів [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 5 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 6 с. - Б. ц. | |
---|
12 | > Технологія холодних страв і закусок [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 14 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 8 с. - Б. ц. | |
---|
13 | > Технологія страв і кулінарних виробів з м'яса, м'ясопродуктів і птиці [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 13 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 12 с. - Б. ц. | |
---|
14 | > Технологія борошняних напівфабрикатів [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 15 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 8 с. - Б. ц. | |
---|
15 | > Органолептичний аналіз і комплексна оцінка якості харчових продуктів [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 1 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 11 с. - Б. ц. | |
---|
16 | > Технологія супів [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 12 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 9 с. - Б. ц. | |
---|
17 | > Сук, Руслан Володимирович. Вплив жирового компонента в бездріжджовому безглютеновому тісті на якість випечених виробів [Текст] / Р. В. Сук, І. В. Галясний, Т. В. Гавриш> // Problems of practical application of innovations, methodology and experience : materials XXI of the International science conference, Lisbon, April 15-16, 2021. - Lisbon, 2021. - С. 209-211. | |
---|
18 | > Технологія страв і кулінарних виробів із смажених, тушкованих і запечених овочів, плодів, грибів [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 11 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 12 с. - Б. ц. | |
---|
19 | > Організація обслуговування споживачів у ресторані [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 7 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 5 с. - Б. ц. | |
---|
20 | > Вивчення порядку розробки рецептур та складання технологічних схем виробництва кулінарної продукції [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 8 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 10 с. - Б. ц. | |
---|
21 | > Галясний, Іван Володимирович. Утворення пінної структури бездріжджових безглютенових виробів (теоретичні та практичні аспекти) [Текст] : монографія / І. В. Галясний, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна. - Харків : ПромАрт, 2021. - 116 с. - Б. ц. | |
---|
22 | > Визначення харчової цінності добового раціону харчування [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 6 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 15 с. - Б. ц. | |
---|
23 | > Вивчення особливостей будови та властивостей крохмалю [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 4 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 3 с. - Б. ц. | |
---|
24 | > Визначення технологічних властивостей та фізіологічної ролі білку харчових продуктів [Текст] : метод. рек. до виконання лаб. роботи № 3 для студентів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 6 с. - Б. ц. | |
---|
25 | > Оцінка сенсорної чутливості дегустатора [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 2 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 7 с. - Б. ц. | |
---|
26 | > Технологія і організація ресторанного господарства [Текст] : зб. тестів для поточ. і підсумк. контролю знань для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм / О. М. Постнова [та ін.] ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 60 с. - Б. ц. | |
---|
27 | > Моделювання виробничого процесу закладу ресторанного господарства [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 9 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 17 с. - Б. ц. | |
---|
28 | > Гирка, Г. І. Вплив виду і кількості рідини, доданої до бездріжджового безглютенового тіста, на якість випечених виробів [Текст] / Г. І. Гирка, І. В. Галясний, О. М. Шаніна> // The world science of modernity. Problems and prospects of development : materials XV of the International science conference, Paris, March 25-26, 2021 . - Paris, 2021. - P. 213-215. | |
---|
29 | > Технологія соусів [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 10 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 13 с. - Б. ц. | |
---|
2020 |
30 | > Improving the quality of milk dispersion in a counter-jet homogenizer [Electronic resource] / K. Samoichuk, D. Zhuravel, N. Palianychka, V. Oleksiienko, S. Petrychenko, N. M. Slobodyanyuk, Olga Shanina, I. Galyasnyj, L. Adamchuk, V. Y. Sukhenko> // Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. - 2020. - Vol. 14. - С. 633-640. - DOI 10.5219/1407. - | Повний текстПовний текст |
---|
31 | > Methods for determining the botanical origin of honey [Electronic resource] / L. Adamchuk, V. Sukhenko, O. Akulonok, T. Bilotserkivets, V. Vyshniak, D. Lisohurska, O. Lisohurska, N. Slobodyanyuk, O. Shanina, I. Galyasnyi> // Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. - 2020. - Vol. 14. - С. 483-493. - DOI 10.5219/1386. - | Повний текстПовний текст |
---|
2019 |
32 | > Шаніна, Ольга Миколаївна. Вивчення впливу білкової добавки на конформаційний стан білків безглютенового тіста [Текст] / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, І. В. Галясний> // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - Вип. 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. виробництв. - С. 125-131. - Бібліогр. наприкінці ст. | Повний текст |
---|
33 | > Development of gluten-free non-yeasted dough structure as factor of bread quality formation [Electronic resource] / Olga Shanina, I. Galyasnyj, T. Gavrish, Kateryna Dugina, Y. G. Sukhenko, V. Y. Sukhenko, N. Miedviedieva, M. Mushtruk, T. Rozbytska, N. M. Slobodyanyuk> // Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. - 2019. - Vol. 13: Issue 1. - С. 971-983. - DOI 10.5219/1201. - | Повний текстПовний текст |
---|
34 | > Галясний, Іван Володимирович. Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяного борошна [Електронний ресурс] : дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів. Технічні науки : захищена 12.12.2019 / І. В. Галясний ; наук. керівник Т. В. Гавриш ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 319 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34533 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 17-21, 175-196. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
35 | > Галясний, Іван Володимирович. Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяного борошна [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.01 Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів : захищена 12.12.2019 / І. В. Галясний ; наук. керівник Т. В. Гавриш ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 22 с. - Бібліогр.: с. 16-19. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2018 |
36 | > Галясний, Іван Володимирович. Білково-протеїназний комплекс безглютенового тіста в присутності молочних білків [Текст] / І. В. Галясний, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна> // Продовольча індустрія АПК : наук.-практ. журн. - 2018. - № 1. - С. 10-14 | |
---|
37 | > Galyasnyi, I. Research of surface properties of water-flour suspensions in the presence of hydrocolloids and protein supplements [Text] / I. Haliasnyi, T. Gavrish, O. Shanina> // Technology audit and production reserves : міжнар. наук. журн. - 2018. - Vol. 1, № 3 (39). - С. 58-63. | |
---|
38 | > Галясний, Іван Володимирович. Дослідження іонозв'язувальної здатності білків безглютенового борошна в присутності тваринних білків [Текст] / І. В. Галясний, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна> // Вісник НТУ "ХПІ". Серія: Нові рішення в сучас. технологіях. - 2018. - № 9 (1285). - С. 179-184. | |
---|
39 | > Галясний, Іван Володимирович. Дослідження піноподібної структури безглютенового бездріжджового тіста з використанням гідроколоїдів та концентратів тваринних білків [Текст] / І. В. Галясний, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна> // Продовольчі ресурси : збірник наук. пр. Ін-ту продовол. ресурсів НАН України. - 2018. - № 10. - С. 67-75. | |
---|
2017 |
40 | > Шаніна, Ольга Миколаївна. Реологічні властивості безглютенового бездріжджового тіста [Текст] / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, І. В. Галясний, К. В. Дугіна> // Молодий вчений. - 2017. - 2 (42). - С. 225-229. | |
---|
41 | > Галясний, Іван Володимирович. Визначення здатності до черствіння під час зберігання безглютенового бездріжджового тіста [Текст] / І. В. Галясний> // Наука в сучасному світі : матеріали XXV Міжнар. наук.-практ. конф. - 2017 | |
---|
42 | > Галясний, Іван Володимирович. Формування піноподібної структури безглютенового бездріжджевого тіста [Текст] : тези / І. В. Галясний> // Інноваційний розвиток науки нового тисячоліття : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. - 2017 | |
---|
43 | > Галясний, Іван Володимирович. Дослідження стану білково-протеїназного комплексу безглютенового тіста в присутності молочних білків [Текст] / І. В. Галясний, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна> // Інженерія переробних і харчових виробництв. - 2017. - № 2 (1). - С. 58-63. - Бібліогр. наприкінці ст. | |
---|
2016 |
44 | > Шаніна, Ольга Миколаївна. Визначення складу безглютенової борошняної сировини в технології бездріджового хліба [Текст] / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, І. В. Галясний> // Інженерія переробних і харчових виробництв. - 2016. - № 1 (2). - С. 8-12. | |
---|