2023 |
1 | > Деякі особливості адаптації організму свиней під час гібридизації [Текст] / А. С. Федяєва, О. Б. Шевченко, А. М. Хохлов, В. А. Федяєв> // Грааль науки : матеріали V Міжнар. наук.-практ. конф. «Scientific researches and methods of their carrying out: world experience and domestic realities», м. Вінниця – Вена, 17 лют. 2023 р. - Вінниця-Вена : ГО «Європ. наук. платформа», ТОВ «International Centre Corporative Management», 2023. - № 24: лютий | |
---|
2022 |
2 | > The amino acid composition of meat products treated with preparations of microbial origin [Electronic resource] / S. Danylenko, O. Naumenko, T. Ryzhkova, V. Fediaiev, S. Verbytskyi, Ts. Korol> // Thjournal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2022. - Vol. 16, Issue 3. - С. 38-45. - DOI 10.15673/fst.v16i3.2416. - | Повний текстПовний текст |
---|
3 | > Амінокислотний склад м’ясних продуктів, оброблених препаратами мікробного походження [Текст] / С. Г. Даниленко, О. В. Науменко, Т. М. Рижкова, В. А. Федяєв, С. Б. Вербицький, Ц. О. Король> // Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини /Chemistry of food products and materials. New raw material. - 2022 | |
---|
4 | > Рижкова, Таїсія Миколаївна. Вплив йодовмісних добавок, введених до раціону кіз на зміни дисперсії жирових кульок молока [Текст] / Т. М. Рижкова, Н. А. Сиромятникова, В. А. Федяєв> // Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. конф., м. Полтава, 15 груд. 2022 р. - 2022. - С. 86-90 | |
---|