2024 |
1 | > Технологія термостабільної молоковмісної начинки з використанням желатину [Текст] : монографія / О. Ю. Кошель, А. М. Діхтярь, Ф. В. Перцевой, Н. В. Федак. - Харків : Діса+, 2024. - 146 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
2 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Проєктування закладів ресторанної індустрії [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / Н. В. Чорна, Н. В. Федак. - Харків : ДБТУ, 2024. - 23 с. - Б. ц. | |
---|
3 | > Використання напівфабрикату сухого збивного на основі олеогелів у десертній продукції [Текст] / О. В. Котляр, С. Б. Омельченко, Н. В. Федак, Н. В. Чорна, О. О. Лісніченко> // Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва та торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ДБТУ, 2024. - Вип. 1 (35). - С. 61-72 | |
---|
4 | > Сучасні системи харчування [Текст] : пакет тест. завдань до підсумк. та поточ. контролю з дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. Н. В. Федак. - Харків : ДБТУ, 2024. - 20 с. - Б. ц. | |
---|
5 | > Проєктування закладів ресторанної індустрії [Текст] : метод. вказівки до практ. занять з дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад.: Н. В. Чорна, Н. В. Федак. - Харків : ДБТУ, 2024. - 75 с. - Б. ц. | |
---|
6 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Проєктування закладів ресторанної індустрії [Текст] : перелік питань до підсумк. контролю з дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / Н. В. Чорна, Н. В. Федак. - Харків : ДБТУ, 2024. - 17 с. - Б. ц. | |
---|
7 | > Дейниченко, Григорій Вікторович. Дослідження показників якості напівфабрикатів десертної продукції на основі УФ-концентратів молочної сировини [Текст] / Г. В. Дейниченко, В. І. Скриннік, Н. В. Федак> // Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ДБТУ, 2024. - Вип. 1 (35). - С. 73-85 | |
---|
8 | > Development of a method for inactivating lipoxygenases in linseed using chemical reagents [Electronic resource] / A. Belinska, I. Ryshchenko, O. Bliznjuk, N. Masalitina, K. Siedykh, S. Zolotarova, N. Fedak, O. Petrova, N. Shevchuk, G. Danylchuk> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2024. - Vol. 4, Issue 6(130). - P. 14-21. - DOI 10.15587/1729-4061.2024.309079. - | Повний текстПовний текст |
---|
2023 |
9 | > Федак, Наталя Василівна. Дієтичне та оздоровче харчування [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / Н. В. Федак. - Харків : ДБТУ, 2023. - 17 с. - Б. ц. | |
---|
10 | > Обґрунтування вибору основних рецептурних компонентів суміші сухої для виготовлення мусу молочного [Текст] / С. Б. Омельченко, Н. В. Чорна, Н. В. Федак, О. В. Котляр> // International Scientific Discussion: Problems, Tasks and Prospects : Proceedings of the 7th International Scientific and Practical Conference, Brighton, October 19-20, 2023. - Brighton, 2023. - Vol. 175. - P. 277-283 | |
---|
11 | > Дієтичне та оздоровче харчування [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. Н. В. Федак. - Харків : ДБТУ, 2023. - 32 с. - Б. ц. | |
---|
12 | > Федак, Наталя Василівна. Дієтичне та оздоровче харчування [Текст] : перелік питань для підсумк. (залік) контролю з дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / Н. В. Федак. - Харків : ДБТУ, 2023. - 10 с. - Б. ц. | |
---|
13 | > Павлюк, І. О. Перспективи виробництва крафтових ковбасних виробів на основі рибної сировини [Текст] / І. О. Павлюк ; наук. керівник: А. М. Діхтярь, Н. В. Федак> // Розвиток сучасної науки: актуальні питання теорії та практики : тези доп. IV Всеукр. студент. наук. конф. «Формування сучасної науки: методика та практика», 17 листоп. 2023 р. - Львів, 2023 | |
---|
14 | > Кречетніков, П. Р. Дослідження особливостей використання ортофосфорної кислоти у технології виробництва білкового ізоляту [Текст] / П. Р. Кречетніков, Н. В. Федак> // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 18 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023 | |
---|
15 | > Євтухова, У. Розробка технології «Смачного посуду» для закладів ресторанного господарства [Текст] / У. Євтухова, А. М. Діхтярь, Н. В. Федак> // Технології, інструменти та стратегії реалізації наукових досліджень : матеріали V Міжнар. наук. конф., м. Київ, 24 лют. 2023 р. - Вінниця : Європ. наук. платформа, 2023. - С. 136-140 | |
---|
16 | > Обґрунтування технології суміші сухої безглютенової для виготовлення панкейків [Текст] / Н. В. Чорна, С. Б. Омельченко, Н. В. Федак, О. В. Котляр> // Science and Education in Progress : proceedings of the 2nd International, Dublin, June 16-18, 2023. - Dublin, 2023. - № 158. - С. 284-293 | |
---|
2022 |
17 | > Федак, Наталя Василівна. Дієтичне та оздоровче харчування [Текст] : силабус дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / Н. В. Федак. - Харків : ДБТУ, 2022. - 4 с. - Б. ц. | |
---|
18 | > Сучасні системи харчування [Текст] : навч. програма дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад. Н. В. Федак. - Харків : ДБТУ, 2022. - 16 с. - Б. ц. | |
---|
19 | > Сучасні системи харчування [Текст] : метод. рек. та завдання для лаб. занять з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад. Н. В. Федак. - Харків : ДБТУ, 2022. - 18 с. - Б. ц. | |
---|
20 | > Кречетніков, П. Р. Удосконалення технології м’ясних січених виробів із використанням компонентів функціонального призначення [Текст] / П. Р. Кречетніков, Н. В. Федак> // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 12 | |
---|
21 | > Клочай, Н. А. Сучасні системи харчування для корекції маси тіла [Текст] / Н. А. Клочай, Н. В. Федак> // Розвиток наукової думки постіндустріального суспільства: сучасний дискурс : матеріали IV Міжнар. наук. конф., м. Вінниця, 1 лип. 2022 р. - Вінниця : Європ. наук. платформа, 2022. - С. 131-132 | |
---|
22 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Розробка технології пісочного тіста збагаченого кальцієм [Текст] / Н. В. Чорна, Н. В. Федак> // Current issues of science, prospects and challenges : collection of scientific papers «SCIENTIA» with Proceedings of the II International Scientific and Theoretical Conference, June 10, 2022. - Sydney : European Scientific Platform, 2022. - Vol. 2. - С. 29-30 | |
---|
23 | > Study of the main quality indices of wheat flour-based croquettes during storage Academic edition [Text] / T. Khaustova, S. Andreeva, Yе. Pyvovarov, N. Fedak, R. Plotnikova, А. Dikhtyar> // Reports of European Academic Research : 30 January, 2022. - 2022. - P. 53-69 | |
---|
24 | > Design of restaurant business establishments [Text] : syllabus of the educational component / comp.: N. Chorna, N. Fedak. - Kharkiv : [s. n.], 2022. - 6 p. - Б. ц. | |
---|
25 | > Федак, Наталя Василівна. Сучасні системи харчування [Текст] : силабус дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти магістр ден. та заоч. форми навчання / Н. В. Федак. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц. | |
---|
26 | > Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : силабус дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: Н. В. Чорна, Н. В. Федак. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц. | |
---|
27 | > Федак, Наталя Василівна. Оптимізація рецептурного складу кулінарної продукції з використанням математичних методів та комп’ютерних технологій [Текст] / Н. В. Федак, Н. В. Чорна> // Current issues of science, prospects and challenges : collection of scientific papers «SCIENTIA» with Proceedings of the II International Scientific and Theoretical Conference, June 10, 2022. - Sydney : European Scientific Platform, 2022. - Vol. 2. - С. 24-28 | |
---|
28 | > Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад.: Н. В. Чорна, Н. В. Федак. - Харків : ДБТУ, 2022. - 27 с. - Б. ц. | |
---|
29 | > Сучасні системи харчування [Текст] : робоча програма дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад. Н. В. Федак. - Харків : ДБТУ, 2022. - 26 с. - Б. ц. | |
---|
30 | > Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : опорний конспект лекцій з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / Н. В. Чорна, Н. В. Федак. - Харків : ДБТУ, 2022. - 76 с. - Б. ц. | |
---|
31 | > Костенко, Станіслав Миколайович. Системний аналіз як інструмент сучасного інжинірингу [Текст] / С. М. Костенко, Н. В. Федак, О. А. Маяк> // Науковий вісник Тавр. держ. агротехнол. ун-ту ім. Д. Моторного. - Мелiтополь : ТДАТУ, 2022. - Вип. 12, Т. 1. - С. 28-36 | |
---|
2021 |
32 | > Determining patterns in the formation of functionaltechnological properties of a fatbased semi-finished product in the technology of sponge cake products [Electronic resource] / A. Dikhtyar, S. Andreieieva, N. Fedak, O. Grinchenko, Y. Pyvovarov> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 6, Issue 11 (114). - P. 15-31. - DOI 10.15587/1729-4061.2021.246006. - | Повний текстПовний текст |
---|
33 | > Determining The Influence Of Proteinmineral Additives On The Properties Of Butter Cookies Emulsion [Electronic resource] / M. Serik, O. Samokhvalova, O. Bolkhovitina, I. Kholobtseva, N. Fedak, N. Sova, K. Chornei> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 4, Issue 11-112. - P. 42-49. - DOI 10.15587/1729-4061.2021.237890. - | Повний текстПовний текст |
---|
34 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Перспективи впровадження технології ігрового проєктування у викладання фахових дисциплін [Текст] / Н. В. Чорна, Н. В. Федак> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 230-231 | |
---|
35 | > Корнєв, М. В. Удосконалення технології м’ясних страв використанням апарата інфрачервоного жарення з відбивачем променевого потоку [Текст] / М. В. Корнєв, Н. В. Федак, С. М. Костенко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 9 | |
---|
36 | > Мартинович, К. В. Особливості розробки раціонів харчування для спортсменів [Текст] / К. В. Мартинович, Н. В. Федак> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 10 | |
---|
37 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Особливості забезпечення харчуванням споживачів закладів соціальної сфери [Текст] / Н. В. Чорна, Н. В. Федак, Т. М. Хаустова> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 31-32 | |
---|
38 | > Маяк, Ольга Анатоліївна. Використання методології системного аналізу для підготовки фахівців інженерного спрямування [Текст] / О. А. Маяк, С. М. Костенко, Н. В. Федак> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 9-12 | |
---|
39 | > Improving «Marshmallow Production Technology By Adding The Fruit And Vegetable Paste Obtained By Low-Temperature Concentration» [Text] / M. Bondar, A. Solomon , N. Fedak, M. Paska , A. Hotvianska , L. Polozhyshnikova , D. Mironov , L. Kushch> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 5. - С. 43-50 | |
---|
40 | > Федак, Наталя Василівна. Сучасні тенденції розвитку дистанційного навчання [Текст] / Н. В. Федак, О. В. Котляр, Т. М. Хаустова> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 95-96 | |
---|
41 | > Improving marshmallow production technology by adding the fruit and vegetable paste obtained by low-temperature concentration [Electronic resource] / M. Bondar, A. Solomon , N. Fedak, M. Paska , A. Hotvianska , L. Polozhyshnikova , D. Mironov , L. Kushch> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 5, Issue 11-113. - С. 43-50. - DOI 10.15587/1729-4061.2021.241969. - | Повний текстПовний текст |
---|
42 | > Костенко, Станіслав Миколайович. Наукова доповідь "Системний аналіз як інструмент сучасного інжинірингу" [Текст] / С. М. Костенко, О. А. Маяк, Н. В. Федак> // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, ДБТУ, 10 груд. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021 | |
---|
43 | > Маяк, Ольга Анатоліївна. Системний аналіз як засіб прогнозування технологічних процесів [Текст] / О. А. Маяк, С. М. Костенко, Н. В. Федак> // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 25-26 листоп. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021. - С. 43-46 | |
---|
44 | > Харчові технології [Текст] : метод. вказівки та тематика курс. проектів для студентів спец. 181 ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. : Н. В. Чорна, Н. В. Федак. - Харків : ДБТУ, 2021. - 106 с. - Б. ц. | |
---|
45 | > Investigation of the effect dried food products on the properties of the butter mixture during storage [Electronic resource] / O. Vasheka, O. Niemirich, N. Frolova, I. Ustymenko, H. Andrii, O. Skyrda, O. Matiyashuk, N. Fedak, V. Hubenia, O. Liulka> // Journal of Hygienic Engineering and Design. - 2021. - Vol. 35. - С. 122 - 128 | Повний текст |
---|
2020 |
46 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Ділова гра як інтерактивний формат сучасного освітнього процесу [Текст] / Н. В. Чорна, Б. Б. Ботштейн, Н. В. Федак> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 115-117 | |
---|
47 | > Survey of complex influence of physico-chemical and technological parameters on the process of milk-egg co-precipitate obtaining [Electronic resource] / Grygorii Deinychenko, I. Zolotukhina, V. Skrynnik, N. Fedak, S. Tkachyk, T. Kravchenko, K. Kravchenko, L. Deinychenko, O. Pavliuchenko, Y. Furmanova> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 3, Issue 11-105. - С. 30 - 37. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.203102. - | Повний текстПовний текст |
---|
48 | > Impact of added food ingredients on foaming and texture of the whipped toppings: a chemometric analysis [Electronic resource] / A. Goralchuk, S. Gubsky, Svitlana Omel'chenko, O. Riabets, Olga Grinchenko, N. Fedak, Oleg Kotlyar, T. Cheremska, V. Skrynnik> // European Food Research and Technology. - 2020. - Vol. 246, Issue 10. - С. 1955 - 1970. - DOI 10.1007/s00217-020-03547-3. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
49 | > Kostenko, S. Simulation of the radiant heat transfer process in the elements of roasting equipment [Text] / S. Kostenko, N. Fedak, O. Mayak> // ScienceRise. - 2020. - С. 80-88 | |
---|
50 | > Хаустова, Т. М. Компетентнісна синергія в організації освітнього процесу в соціальних мережах [Текст] / Т. М. Хаустова, Н. В. Федак, Б. Б. Ботштейн> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 111-113 | |
---|
51 | > Кійко, О. В. Нормативне регулювання організації лікувального харчування та роботи дієтологічної системи в Україні [Текст] / О. В. Кійко, наук. керівник Н. В. Федак> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 11-12 | |
---|
52 | > Цвіренко, Ю. В. Технологія структурованих десертів із використанням вторинної молочної сировини [Текст] / Ю. В. Цвіренко, наук. керівник Н. В. Федак> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 22-23 | |
---|
2019 |
53 | > Improving a vacuumevaporator with enlarged heat exchange surface for making fruit and vegetable semi-finished products [Electronic resource] / A. Zahorulko, A. Zagorulko, N. Fedak, S. Sabadash, D. Kazakov, V. Kolodnenko> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2019. - Vol. 6, Issue 11-102. - С. 6 - 13. - DOI 10.15587/1729-4061.2019.178764. - | Повний текстПовний текст |
---|
54 | > Determining the effect of formulation components on the physical-chemical processes in a semifinished flour whipped product under programmed changes in temperature [Electronic resource] / F. V. Pertsevoy, Р. Gurskiy, L. A. Kondrashyna, L. Z. Shilman, O. U. Melnyk, N. Fedak, S. Omel’chenko, V. Kis, І. Lukyanov, T. Mityashkina> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2019. - Vol. 6: Issue 11-102. - С. 49-56. - DOI 10.15587/1729-4061.2019.186557. - | Повний текстПовний текст |
---|
55 | > Approval of the improved vacuum-vapor machine for the production of concentrated fruit-berry foods [Text] / O. Zagorulko, A. Zagorulko, N. Fedak, S. Sabadash, D. Kazakov, V. Kolodnenko> // EUREKA: Life Sciences. - 2019. - № 6 | |
---|
56 | > Investigation of the dynamics of the viscosity of model systems of the croquette mass based on flour at hydrothermal processing [Text] / T. Khaustova, N. Fedak, A. Dichtyar, S. Andrieieva> // Eureka: Life Sciences. - 2019. - Vol. 1, Issue 19. - P. 21-27 | |
---|
57 | > Федак, Наталя Василівна. Управління технологічним процесом виробництва кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного [Текст] / Н. В. Федак, Т. М. Хаустова, А. М. Діхтярь> // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : тези VI Всеукр. наук.-практ. конф., 6-7 черв. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 61-62 | Повний текст |
---|
2018 |
58 | > Семикін, А. І. Удосконалення технології оздоблювальних кремів [Текст] / А. І. Семикін, Н. В. Федак, А. М. Діхтярь> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 1. - С. 19 | |
---|
59 | > Studying the influence of hydrothermal treatment parameters on the properties of wheat flour in the technology of a croquette mass [Electronic resource] / T. Khaustova, N. Fedak, S. Andreeva, A. Dikhtyar> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 6, Issue 11-96. - P. 77 - 82. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.150072. - | Повний текстПовний текст |
---|
60 | > Хаустова, Т. М. Інноваційний задум та визначення підходів формування кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного [Текст] / Т. М. Хаустова, А. М. Діхтярь, Н. В. Федак> // Modern Methodology of Science And Education : Proceedings of the II International Scientific and Practical Conference, Warsaw, February, 2018. - 2018. - Vol. 1, № 2 (9). - P. 43-45 | |
---|
61 | > Scientific basis of food technology using high oleic sunflower oil [Text] : monograph / A. Dikhtiar, N. Fedak, O. Grynchenko, Y. Pyvovarov. - Warsaw : [s. n.], 2018. - 156 p. - Б. ц. | |
---|
62 | > Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології" [Текст] : навч. посібник / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Ф. В. Перцевой [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 170 с. - Б. ц. | |
---|
63 | > Халамендик, Д. М. Удосконалення технології холодних соусів із використанням олії з регульованим жирнокислотним складом [Текст] / Д. М. Халамендик, Н. В. Федак, А. М. Діхтярь> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 1. - С. 24 | |
---|
2017 |
64 | >Пат. 113004 Україна, МПК A23C19/08. Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. О. Колесник, С. І. Усатюк, Н. В. Федак, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок, М. Ф. Перцевой ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201606061 ; Заявл. 03.06.2016 ; Опубл. 10.01.2017, Бюл. № 1. - 8 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
65 | >Пат. 115620 Україна, МПК A23C21/08, A23C23/00. Спосіб отримання десерту [Текст] / Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, Н. В. Федак, К. А. Скрипка ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № a201603242 ; Заявл. 29.03.2016 ; Опубл. 27.11.2017, Бюл. № 22. - 6 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
66 | >Пат. 112997 Україна, МПК A23C19/08. Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. О. Колесник, С. І. Усатюк, Н. В. Федак, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201606040 ; Заявл. 03.06.2016 ; Опубл. 10.01.2017, Бюл. № 1. - 5 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
67 | > Research of the effects of technological factors on the quality indices of high oleic sunflower oil [Text] / А. Dikhtyar, N. Fedak, Y. Pyvovarov, G. Stepankova, Y. Yarantseva> // Technology audit and production reserves. - 2017. - Vol. 5/3 (37). - P. 40-48 | |
---|
68 | > Федак, Наталя Василівна. Обґрунтування використання олії соняшникової високоолеїнового типу в технології жировмісної продукції [Текст] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь> // Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спец. Готельно-ресторанна справа, 21 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 163-166 | Повний текст |
---|
69 | > Технологія продукції із заварного тіста з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу [Текст] : монографія / А. М. Діхтярь, Н. В. Федак, О. О. Гринченко, Є. П. Пивоваров, Т. М. Хаустова. - Харків : ФОП Рогожников О. В., 2017. - 134 с. - Б. ц. | |
---|
70 | > Федак, Наталя Василівна. Порівняльна характеристика жирнокислотного складу оливкової олії та олії соняшникової високоолеїнового типу [Текст] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь, О. С. Старицький> // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 313-314 | Повний текст |
---|
71 | >Пат. 112993 Україна, МПК A23C19/08. Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. О. Колесник, С. І. Усатюк, Н. В. Федак, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок, С. Б. Омельченко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201606026 ; Заявл. 03.06.2016 ; Опубл. 10.01.2017, Бюл. № 1. - 1 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
72 | > Михайлова, А. В. Розробка рекомендацій з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу в технології кулінарної продукції [Текст] / А. В. Михайлова, наук. керівник : Н. В. Федак, А. М. Діхтярь> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 33-34 | |
---|
73 | > Гринченко, Ольга Олексіївна. Освітньо-професійні програми підготовки фахівців за спеціальністю 181 «Харчові технології» [Текст] / О. О. Гринченко, Н. В. Федак> // Модернізації вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплентація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 31-32 | |
---|
74 | > Технология кулинарной продукции [Текст] : энциклопедия питания / М. В. Артамонова, Д. О. Бидюк, Н. В. Гревцева, Н. Г. Гринченко, С. В. Журавлев, Е. И. Кравченко, М. Н. Куткина, З. И. Кучерук, А. Н. Макарова, М. В. Обозная, С. Г. Олейник, С. Б. Омельченко, О. В. Самохвалова, И. В. Симакова, Ф. В. Перцевой, Н. В. Федак, Н. В. Чорная, Е. Г. Шидакова-Каменюка, Л. З. Шильман. - Харьков : Мир книг, 2017. - 543 с. - Б. ц. | |
---|
75 | > Процессы, происходящие в продуктах при их обработке [Текст] : энциклопедия питания в 10 т. Т. 6 / П. П. Пивоваров, Шильман Л. З., Ф. В. Перцевой, А. И. Мглинец, Т. В. Бреславец, Н. Г. Гринченко, Н. В. Федак, О. В. Самохвалова, О. В. Котляр. - Харьков : Мир книг, 2017. - 547 с. - Б. ц. | |
---|
76 | > Федак, Наталя Василівна. Жири у виробництві харчової продукції [Текст] : монографія / Н. В. Федак. - Суми : Університет. книга, 2017. - 278 с. - Б. ц. | |
---|
77 | > Аnalysis of the development of restaurant business in Ukraine [Text] / Т. Kononenko, N. Polstiana, N. Fedak, K. Kalienik, V. Fedak> // Fundamental and Applied Studies in EU and CIS Countries : Proceedings of the VII International Academic Congress, Cambridge University Press, United Kingdom, Cambridge, England, 26-28 February, 2017. - Cambridge : Cambridge University Press, 2017. - P. 11-17 | |
---|
78 | > Павлик, В. В. Специфіка забезпечення безпеки функціонування технології кавових напоїв [Текст] / В. В. Павлик, наук. керівник Н. В. Федак> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 39-40 | |
---|
79 | > Фатьянов, Д. В. Дослідження впливу олії соняшникової високоолеїнового типу на структурно-механічні властивості виробів із заварного тіста [Текст] / Д. В. Фатьянов ; наук. керівник: А. М. Діхтярь, Н. В. Федак> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 51-52 | |
---|
80 | > Федак, Наталя Василівна. Дослідження змін олії соняшникової високоолеїнового типу під час зберігання [Текст] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 43-44 | |
---|
2016 |
81 | > Діхтярь, Альона Миколаївна. Дослідження модельних систем заварного тіста під впливом технологічних факторів [Текст] / А. М. Діхтярь, В. С. Вовк, Н. В. Федак> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 07 квітня 2016 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 16 | |
---|
82 | > Dikhtyar, A. Research of high oleic sunflower oil properties under the hydrothermal effect [Electronic resource] / A. Dikhtyar, N. Fedak, N. Murlykina> // Ukrainian Food Journal. - 2016. - Vol. 5, Issue 1. - P. 70-79. | Повний текст |
---|
83 | > Діхтярь, Альона Миколаївна. Технологічні показники олії соняшникової високоолеїнового типу для виробів із заварного тіста [Текст] / А. М. Діхтярь, Н. В. Федак> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарства і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 19 трав. 2016 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 38 | |
---|
84 | > Діхтярь, Альона Миколаївна. Дослідження впливу олії соняшникової високоолеїнового типу на структурно-механічні властивості заварного тіста та випечених з нього напівфабрикатів [Текст] / А. М. Діхтярь, П. П. Пивоваров, Н. В. Федак> // Зернові продукти і комбікорми. - 2016. - Т. 63, Вип. 3. - С. 6-10 | |
---|
85 | > Федак, Наталя Василівна. Оптимізація рецептурного складу виробів із заварного тіста [Текст] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь, О. Г. Дьяков> // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 5. - С. 10-13 | |
---|
2015 |
86 | > Діхтярь, Альона Миколаївна. Удосконалення технології напівфабрикатів із заварного тіста з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу [Текст] / А. М. Діхтярь, Н. В. Федак> // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 8-11 верес. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 255 | |
---|
87 | > Федак, Наталя Василівна. Дослідження фізико-хімічних показників модельних систем заварного тіста [Текст] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2015 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 1. - С. 50-51 | |
---|
88 | > Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології" [Текст] : навч. посібник / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: Ф. В. Перцевой [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 170 с. - Б. ц. | |
---|
89 | > Діхтярь, Альона Миколаївна. Використання соняшникової олії високоолеїнового типу в технології продукції із заварного тіста [Текст] / А. М. Діхтярь, І. О. Висторбець, Н. В. Федак> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 07 квіт. 2015 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 1. - С. 7 | |
---|
2014 |
90 | > Крайнюк, Л. М. Науково-практичні основи концепції харчування студентів [Текст] / Л. М. Крайнюк, Н. В. Федак, А. В. Сергєєва> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 39-40 | |
---|
91 | > Характеристика вмісту токоферолів в оліях різних типів за умов тривалого термічного впливу [Текст] / А. М. Діхтярь, Н. В. Федак, С. М. Тимчук, В. В Поздняков> // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 12-14 листоп. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - С. 29-30 | |
---|
92 | > Effect of protein and mineral additive on consumer characteristics of meat emulsion products [Text] / I. Shurduk, M. Serik, S. Antonenko, N. Fedak> // Ukrainian Food Journal. - 2014. - Vol. 3, № 4. - P. 524-533 | |
---|
93 | > Діхтярь, А. М. Перспективи виробництва емульсій для змащування форм і листів для випічки [Текст] / А. М. Діхтярь, наук. керівник : Н. В. Федак, С. М. Тимчук> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 26 берез. 2014 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 7 | |
---|
94 | > Вернигора, Д. Л. Перспективи технології десертної продукції з використанням продуктів комплексної переробки молочної сировини [Текст] / Д. Л. Вернигора, наук. керівник Н. В. Федак> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. У 2 ч. : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 26 берез. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 4 | |
---|
95 | > Нижник, Є. В. Обґрунтування технології структурованої десертної продукції функціонального призначення з використанням сколотин [Текст] / Є. В. Нижник, наук. керівник Н. В. Федак> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. У 2 ч. : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 26 берез. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 32 | |
---|
96 | > Федак, Наталя Василівна. Порівняльна характеристика жирнокислотного складу олії оливкової та високоолейнової соняшникової [Текст] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 67-68 | |
---|
2013 |
97 | > Діхтярь, Альона Миколаївна. Використання олії високоолеїнового типу в технології соусів функціонального призначення [Текст] / А. М. Діхтярь, Є. В. Нижник, Н. В. Федак> // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 25 квіт. 2013 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Ч. 1. - С. 41 | |
---|
98 | > Хаустова, Т. М. Залежність в'язкості модельних систем крокетної маси від температури та тривалості пасерування борошна пшеничного [Текст] / Т. М. Хаустова, Н. В. Федак> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.) Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 117-118 | |
---|
2012 |
99 | > Технологічне забезпечення якості кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування [Текст] : навч. посібник / уклад. Н. В. Федак. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 262 с. - Б. ц. | |
---|
100 | > Концептуальні підходи до підготовки магістрів за спеціальностями 8.05170112 "Технології харчування", 8.05170113 "Технології в ресторанному господарстві" відповідно до сучасних тенденцій розвитку ресторанного бізнесу [Текст] / Л. М. Крайнюк, О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров, Н. В. Федак> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 406-407 | |
---|
101 | > Хаустова, Т. М. Дослідження амінокислотного складу крокетної маси на основі борошна пшеничного [Текст] / Т. М. Хаустова, Н. В. Федак> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 104-105 | |
---|
102 | > Желєва, Тетяна Сергіївна. Актуальність виробництва функціональних харчових продуктів з оптимізованим жирнокислотним складом [Текст] / Т. С. Желєва, Н. В. Федак, А. М. Діхтярь> // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 25 квіт. 2012 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2012. - Ч. 1. - С. 9 | |
---|
103 | > Технологчне забезпечення якості кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування [Електронний ресурс] : навч. посібник / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; кол. авт. Л. М. Крайнюк, Л. О. Касілова, Ж. А. Крутовий, В. О. Коваленко та ін. - Харків : [б в.], 2012. - 262 с. : табл. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4144 (Репозітарій ). - ISBN 978-966-405-278-5 : Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
104 | > Концептуальні підходи до підготовки магістрів за спеціальностями 8.05170112 "Технології харчування", 8.05170113 "Технології в ресторанному господарстві", відповідно до сучасних тенденцій розвитку ресторанного бізнесу [Текст] / Л. М. Крайнюк, О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров, Н. В. Федак> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 406-407 | |
---|
105 | > Хаустова, Т. М. Інноваційні підходи в технології кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного [Текст] / Т. М. Хаустова, А. М. Діхтярь, Н. В. Федак> // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 14-16 листоп. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 41-42 | |
---|
106 | > Діхтярь, Альона Миколаївна. Дослідження показників якості та безпечності соусів емульсійного типу з використанням олії з оптимізованим жирнокислотним складом [Текст] / А. М. Діхтярь, Н. В. Федак> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2012. - Ч. 1. - С. 32-33 | |
---|
107 | > Федак, Наталя Василівна. Інноваційна стратегія розробки кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного для закладів ресторанного господарства [Текст] / Н. В. Федак, Т. М. Хаустова> // Торгівля та готельно-ресторанний бізнес: інноваційний розвиток в умовах глобалізації : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 90-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1967-1988 рр.), канд. екон. наук, проф., заслуж. діяча вищ. школи Укр. РСР Бережного І. Г., м. Харків, 20.04.2012 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 264-265 | |
---|
108 | > Динаміка вмісту токоферолів в соняшниковій олії з оптимізованим жирнокислотним складом в процесі нагрівання [Текст] / А. М. Діхтярь, Н. В. Федак, С. М. Тимчук, В. В Поздняков> // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 14-16 листоп. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 43-44 | |
---|
109 | > Федак, Наталя Василівна. Гостинність як технологічний елемент готельного та ресторанного обслуговування [Текст] / Н. В. Федак> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 277-278 | |
---|
110 | > Динаміка вмісту токоферолів в оліях соняшнику з різним жирнокислотним складом в процесі нагрівання [Текст] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь, В. В. Кириченко, С. М. Тимчук, В. В Поздняков, В. М. Тимчук> // Наукові праці Таврійського держ. агротехнол. ун-ту. - Мелiтополь : ТДАТУ, 2012. - Вип. 12, Т. 4. - С. 139-145 | |
---|
2011 |
111 | > Хаустова, Т. М. Технологічні аспекти виробництва кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного [Текст] / Т. М. Хаустова, Н. В. Федак> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 77-78 | |
---|
112 | > Мураховська, О. Ф. Розвиток виробництва функціональних харчових продуктів [Текст] / О. Ф. Мураховська, Н. В. Федак> // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 23 берез. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 37 | |
---|
113 | > Технологічні основи безпеки харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки та завдання для самост. роботи студентів ден. та заоч. форм навчання спец. 7.091711, 8.091711, Технологія харчування, 7/05170112, 8.05170112 Технології у ресторанному господарстві, ОКР спеціаліст / уклад.: Т. В. Трощій, О. Ю. Рябець, Н. В. Федак. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 31 с. - Б. ц. | |
---|
114 | > Балабан, К. В. Перспективи технології структурованої десертної продукції функціонального призначення з використанням маслянки [Текст] / К. В. Балабан, Н. В. Федак> // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 5 | |
---|
115 | > Мошків, І. Т. Характеристика й аналіз технологій комплексної переробки молочної сировини [Текст] / І. Т. Мошків, Н. В. Федак> // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 36 | |
---|
116 | > Федак, Наталя Василівна. Оптимізація порядку ліквідації академічної заборгованості студентів, які навчаються за кредитно-модульною системою організації навчального процесу [Текст] / Н. В. Федак, Н. В. Мурликіна, С. С. Андрєєва> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація навчального процесу за кредитно-модульною системою : матеріали IХ Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 23 верес. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 420-421 | |
---|
117 | > Федак, Наталя Василівна. Актуальність виробництва функціональних харчових продуктів з оптимізованим жирнокислотним складом [Електронний ресурс] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь, Т. С. Желєва> // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 20-21 жовт. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 177-178 | Повний текст |
---|
118 | > Переддипломна практика [Текст] : програма та метод. вказівки з проходження практики для студентів спец. 7.05170112 Технології у ресторанному господарстві / уклад.: Л. М. Крайнюк [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 29 с. - Б. ц. | |
---|
119 | > Діхтярь, Альона Миколаївна. Токофероли – природні інгібітори окислення олії [Текст] / А. М. Діхтярь, Н. В. Федак, С. М. Тимчук> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 27-28 | |
---|
120 | > Крайнюк, Л. М. Педагогічні інновації в організаційно-методичному забезпеченні навчального процессу за кредитно-модульною системною підготовки фахівців для харчової промисловості та ресторанного господарства [Текст] / Л. М. Крайнюк, Н. В. Федак> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація навчального процесу за кредитно-модульною системою : матеріали IХ Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 23 верес. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 63-64 | |
---|
121 | > Устенко, Ю. В. Сучасні проблеми контролю безпечності та якості харчових продуктів, що містять ГМО [Текст] / Ю. В. Устенко, Н. В. Федак> // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 51 | |
---|
122 | >Пат. 58463 Україна, МПК A23D7/005. Жир для виготовлення кулінарної продукції шляхом високотемпературного впливу [Текст] / Н. В. Федак, В. В. Кириченко, А. М. Діхтярь, В. В. Поздняков, С. М. Тимчук ; власник: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Ін-т рослинництва ім. В. Я. Юр’єва нац. акад. аграр. наук України. - № u201012021 ; Заявл. 11.10.2010 ; Опубл. 11.04.2011, Бюл. № 7. - 7 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
123 | > Федак, Наталя Василівна. Перспективи розвитку виробництва харчових продуктів функціонального призначення [Текст] / Н. В. Федак, Т. М. Хаустова> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 75-76 | |
---|
124 | > Особливості технології функціональних харчових продуктів на основі жировмісної сировини з оптимізованим жирнокислотним складом [Текст] / Т. С. Желєва, Н. В. Федак, Т. М. Хаустова, А. М. Діхтярь> // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Ч. 1. - С. 19 | |
---|
125 | > Крайнюк, Л. М. Сучасні проблеми контролю безпечності та якості харчових продуктів, що містять ГМО [Текст] / Л. М. Крайнюк, Н. В. Федак> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 43-44 | |
---|
126 | >Пат. 65631 Україна, МПК A23D7/01, A23J7/00, . Жир для виготовлення кулінарної продукції смаженої у фритюрі [Текст] / А. М. Діхтярь, В. В. Кириченко, Н. В. Федак, В. В. Поздняков, С. М. Тимчук ; власник: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Ін-т рослинництва ім. В. Я. Юр’єва нац. акад. аграр. наук України. - № u201106362 ; Заявл. 20.05.2011 ; Опубл. 12.12.2011, Бюл. № 23. - 2 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
127 | > Вміст токоферолів в оліях соняшнику з різним жирнокислотним складом при їх нагріванні в режимі фритюрного смаження [Текст] / В. В. Кириченко, А. М. Діхтярь, С. М. Тимчук, В. В Поздняков, В. М. Тимчук, Н. В. Федак> // Хімія і технологія жирів. Перспективи розвитку масложирового сектору : тези доп. 4 Міжнар. наук.-техн. конф., 25-26 трав. 2011 р. - Алушта, 2011. - С. 39 | |
---|
2010 |
128 | > Протасов, О. В. Обґрунтування термінів зберігання кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного [Текст] / О. В. Протасов, Н. В. Федак, Т. М. Хаустова> // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчених і студентів, м. Харків, 20 квіт. 2010 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 35 | |
---|
129 | > Змінення жирнокислотного складу олій соняшнику у процесі їх нагрівання в режимі фритюрного смаження [Текст] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь, В. В. Кириченко, В. В Поздняков, С. М. Тимчук> // Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. Донец. держ. ун-ту економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2010. - Вип. 25. - С. 246-251 | |
---|
130 | > Вивчення жирнокислотного складу олії високоолеїнового типу з насіння соняшнику та перспективи її використання у виробництві борошняних кондитерських виробів [Текст] / З. І. Кучерук, Н. В. Федак, А. М. Діхтярь, З. І. Носко, С. М. Тимчук> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Вип. 1 (11). - С. 117-122 | |
---|
131 | > Федак, Наталя Василівна. Розробка функціональних продуктів харчування з використанням соняшникових олій з оптимізованим жирнокислотним складом [Текст] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь, С. М. Тимчук> // Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 155-156 | |
---|
132 | > Жирнокислотный состав и физико-химические свойства различных типов подсолнечного масла при нагревании [Текст] / Н. В. Федак, А. Н. Дихтярь, В. В. Кириченко, С. М. Тимчук, В. В Поздняков, О. И. Супрун> // Acta Universitatis Pontica Euxinus : 6 Междунар. конф. "Стратегия качества в промышленности и образовании", 4-11 июня 2010 г. - 2010. - Т. 1, Ч. 1. - С. 522-524 | |
---|
133 | > Махницька, А. В. Використання вторинної молочної сировини в технології десертної продукції [Текст] / А. В. Махницька, Н. В. Федак> // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчених і студентів, м. Харків, 20 квіт. 2010 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 30 | |
---|
134 | > Федак, Наталя Василівна. Розробка технології кондитерських виробів з використанням олії високоолеїнового типу [Текст] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь, З. І. Носко> // Основи раціонального харчування населення : матеріали Всеукр. семінару молодих вчених, аспірантів та студентів, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, 14-15 квіт. 2010 р. - Донецьк : ДонНУЕТ ім. М. Туган-Барановського, 2010. - С. 123 | |
---|
135 | > Крайнюк, Л. М. Особливості розробки інтегрованих планів підготовки бакалаврів з напряму "Харчові технології та інженерія" [Текст] / Л. М. Крайнюк, Н. В. Федак> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців.Теоретико-методологічні та практичні проблеми підготовки фахівців за ступеневою системою освіти : матеріали VIII Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 23 верес. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 77-78 | |
---|
136 | > Вірченко, К. І. Організація харчування студентів у вищих навчальних закладах [Текст] / К. І. Вірченко, Н. В. Федак> // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчених і студентів, м. Харків, 20 квіт. 2010 р., у 2 ч. - Харків, 2010. - С. 13 | |
---|
137 | > Збірник методичних матеріалів до проведення державного іспиту [Текст] : для студентів напряму підгот. 0517 Харчові технології та інженерія проф. спрямування Технологія харчування освіт.-кваліф. рівень – бакалавр / уклад.: Л. М. Крайнюк [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2010. - 11 с. - Б. ц. | |
---|
2009 |
138 | > Федак, Наталя Василівна. Перспективи використання олії високоолеїнового типу у виробництві харчових продуктів [Текст] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь> // Питання технології та гігієни харчування : матеріали 1 Всеукр. наук.-практ. конф., Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, 8-9 квіт. 2009 р. - Донецьк : ДонНУЕТ ім. М. Туган-Барановського, 2009. - С. 93 | |
---|
139 | > Федак, Наталья Васильевна. Перспективы использования масла высокоолеинового типа в производстве функциональных продуктов питания [Текст] / Н. В. Федак, А. Н. Дихтярь, С. М. Тимчук> // Актуальные проблемы экономики, менеджмента, маркетинга : материалы Междунар. науч.-практ. конф. БелГУ. - 2009. - Ч. 2. - С. 392-397 | |
---|
140 | > Федак, Наталя Василівна. Динаміка змін якості олій за умов тривалого термічного впливу [Текст] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь, С. М. Тимчук> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2009. - Вип. 2 (10). - С. 114-120 | |
---|
141 | > Технологічні основи безпеки харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. робіт для студентів за спец. 7.091711, 8.091711 Технологія харчування / уклад.: Н. В. Федак, Т. В. Трощій, О. Ю. Рябець. - Харків : ХДУХТ, 2009. - 27 с. - Б. ц. | |
---|
2008 |
142 | > Федак, Наталя Василівна. Дослідження ефективності антиокислювачів для стабілізації жиру акули катран [Текст] / Н. В. Федак, К. О. Дубинець> // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., прсвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2008 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 178-179 | |
---|
143 | > Журавльов, С. В. Самостійна робота як складова ефективності вивчення дисципліни "Загальна технологія галузі" в умовах запровадження кредитно-модульної системи [Текст] / С. В. Журавльов, Л. Д. Манєлова, Н. В. Федак> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інновації в вищій школі в контексті сучасної парадигми вищої освіти : матеріали VI Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 24 жовт. 2008 р. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 194-195 | |
---|
144 | > Технологічні основи безпеки продуктів харчування [Текст] : метод. вказівки до виконання контр. робіт для студентів заоч. форми навчання напряму підгот. 051701 Харчові технології та інженерія спец. Технологія харчування / уклад.: Н. В. Федак [и др.]. - Харків : ХДУХТ, 2008. - 22 с. - Б. ц. | |
---|
145 | > Упровадження бізнес-процесів у практику проведення ділових ігор за спеціальністю "Технологія харчування" [Текст] / Л. М. Крайнюк, Н. В. Федак, Б. Б. Ботштейн, Н. В. Чорна> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інновації в вищій школі в контексті сучасної парадигми вищої освіти : матеріали VI Всеукр. наук.-метод. конф, присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 24 жовт. 2008 р. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 207-208 | |
---|
146 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Використання автоматизованих тестових методик у системі педагогічного контролю [Текст] / Н. В. Чорна, Н. В. Федак> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інновації в вищій школі в контексті сучасної парадигми вищої освіти : матеріали VI Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 24 жовт. 2008 р. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 266-267 | |
---|
147 | > Федак, Наталя Василівна. Вплив параметрів пасерування пшеничного борошна на кінетику реологічних характеристик модельних систем на його основі [Текст] / Н. В. Федак, Т. М. Хаустова> // Збірник наук. праць Луган. нац. аграр. ун-ту. - Луганськ : ЛНАУ, 2008. - С. 260-265 | |
---|
148 | > Дослідження в'язкості систем крокетної маси на основі борошна в процесі заварювання [Текст] / Т. М. Хаустова, М. Т. Малафаєв, Н. В. Федак, М. І. Погожих> // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., прсвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2008 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 182-183 | |
---|
2007 |
149 | > Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до виконання контр. робіт для студентів заоч. форми навчання напрямку підгот. 6.05101 Харчові технології та інженерія проф. спрямування Технології рестораннного господарства / уклад.: Ф. В. Перцевой [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2007. - 23 с. - Б. ц. | |
---|
150 | > Федак, Наталя Василівна. Дослідження впливу концентрацій борошна пшеничного та молока в модельній системі крокетної маси на граничне напруження зсуву та її текстуру [Текст] / Н. В. Федак, Т. М. Хаустова, Л. Ф. Товма> // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 40-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 17 жовт. 2007 р. - Харків : ХДУХТ, 2007. - С. 81-82 | |
---|
151 | > Харчові технології [Текст] : метод. вказівки для самост. роботи студентам ден. та заоч. форми навчання напрямку підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія, проф. спрямування 7.051711 Технологія харчування / уклад.: Ф. В. Перцевой [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2007. - 53 с. - Б. ц. | |
---|
2006 |
152 | > Перспективи створення кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна [Текст] / Т. М. Хаустова, Н. В. Федак, Т. В. Трощій, П. П. Пивоваров> // Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 23-24 трав. 2006 р. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 485-487 | |
---|
153 | > Головко, Микола Павлович. Оцінка якості бісквітних напівфабрикатів, збагачених біоорганічними сполуками кальцію [Текст] / М. П. Головко, Н. В. Федак, Т. М. Хаустова> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 98-102 | |
---|
2005 |
154 | > Разработка фирменных блюд на предприятиях питания с использованием ПЭВМ [Текст] / Н. В. Черная, Н. В. Федак, О. К. Кухаренок, Т. В. Коновалова> // Пути повышения качества услуг общественного питания : тезисы докл., г. Саратов, Саратов. гос. аграр. ун-т им. Н. И. Вавилова, 23-24 дек. 2005 г. - Саратов, 2005. - С. 73-76 | |
---|
155 | > Использование пищевого костного полуфабриката в технологии мучных кондитерских изделий [Текст] / Н. П. Головко, С. В. Журавлев, Н. В. Черная, Н. В. Федак> // Пути повышения качества услуг общественного питания : тезисы докл., г. Саратов, Саратов. гос. аграр. ун-т им. Н. И. Вавилова, 23-24 дек. 2005 г. - Саратов, 2005. - С. 76-78 | |
---|
2004 |
156 | > Основи кулінарної майстерності [Текст] : метод. вказівки до лаборатор. практикуму за темою Механічна та теплова кулінарна обробка харчових продуктів з дисципліни для студентів спец. 7.091711 ден. та заоч. форм навчання / уклад.: Н. В. Чорна [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2004. - 38 с. - Б. ц. | |
---|
2003 |
157 | > Методичні вказівки до проведення ділової ігри "Практика бізнесу спеціалізованих підприємств громадського харчування" [Текст] : для студентів спец. 7.091711 Технологія харчування ден. форми навчання / уклад.: Л. М. Крайнюк [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2003. - 35 с. - Б. ц. | |
---|
2002 |
158 | > Використання харчового кісткового напівфабрикату (ХКН) у технології борошняних кулінарних виробів з м'ясними фаршами [Текст] / О. І. Черевко, М. П. Головко, Н. В. Федак, В. А. Кулик> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2002. - С. 34-39 | |
---|
2001 |
159 | > Димитриевич, Л. Р. Современные технологии переработки мясопродуктового сырья [Текст] / Л. Р. Димитриевич, Н. В. Федак, Л. А. Касилова> // Научные и практические аспекты переработки мяса и мясопродуктов : тезисы докл. Междунар. науч.-практ. конф., г. Харьков, 28 февр. - 1 марта 2001 г. - Харьков : ХГУПТ, 2001. - С. 86-87 | |
---|
160 | > Крайнюк, Л. М. Проблеми переробки умовно придатного м'яса [Текст] / Л. М. Крайнюк, Л. Р. Димитриевич, Н. В. Федак> // Научные и практические аспекты переработки мяса и мясопродуктов : тезисы докл. Междунар. науч.-практ. конф., г. Харьков, 28 февр. - 1 марта 2001 г. - Харків : ХДУХТ, 2001. - С. 121-123 | |
---|
1998 |
161 | > Камсулина, Наталья Валериевна. Влияние каротиноидного масла на качество майонезов в процессе хранения [Текст] / Н. В. Камсулина, Н. В. Федак, В. В. Полевич [и др.]> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДАТОХ, 1998. - С. 205-208 | |
---|
1997 |
162 | > Кинетика очистки фритюрных жиров от продуктов термоокисления [Текст] / Н. В. Федак, Ю. А. Савгира, П. Л. Пахомов, Э. Ф. Кравченко> // Актуальні науково-методичні проблеми в підготовці спеціалістів вищої кваліфікації для торгівлі і харчування. - Харків : ХДАТОХ, 1997. - Ч. 1. - С. 167-170 | |
---|
163 | > Федак, Наталья Васильевна. Оптимизация параметров технологического процесса очистки термообработанного подсолнечного масла с применением палыгорскита [Текст] / Н. В. Федак, Л. З. Шильман, В. В. Полевич> // Актуальні науково-методичні проблеми в підготовці спеціалістів вищої кваліфікації для торгівлі і харчування. - Харків : ХДАТОХ, 1997. - Ч. 1. - С. 175-177 | |
---|
164 | > Федак, Наталья Васильевна. Технология очистки подсолнечного масла после фритюрной жарки в предприятиях питания [Текст] : дис. ... канд. техн. наук: 05.18.16 / Н. В. Федак. - Харьков : ХГАТОП, 1997. - 185 с. - | |
---|
165 | > Федак, Наталя Василівна. Технологія очищення соняшникової олії після фритюрного смаження у підприємствах харчування [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.16 / Н. В. Федак. - Харків : ХДАТОХ, 1997. - 17 с. - Б. ц. | |
---|
1991 |
166 | > Шильман, Л. З. О нормах отходов фритюрных жиров [Текст] / Л. З. Шильман, В. П. Максимец, Н. В. Федак> // Экономика и технология продовольственных товаров : сборник наук. тр. - Харьков : ХИОП, 1991. - С. 194-196 | |
---|
1989 |
167 | > К вопросу о централизации производства изделий, жаренных во фритюре [Текст] / Л. З. Шильман, В. П. Максимець, Ю. А. Савгира, Н. В. Федак> // Проблемы индустриализации общественного питания страны : тезисы докл. 2 Всесоюз. науч. конф., г. Харьков, 12-14 дек. 1989 г. - Харьков, 1989. - С. 378-380 | |
---|
|
168 | > Сучасні системи харчування [Текст] : метод. рек. та завдання для самост. роботи з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад. Н. В. Федак. - Б. ц. | |
---|