2024 |
1 | > Відповідальне споживання та виробництво: реалізація в нових поколіннях харчової продукції [Текст] / О. О. Гринченко, А. Л. Фощан, Н. Г. Гринченко, А. Е. Радченко> // Продовольчі системи України: повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку : матеріали Міжнар. наук.-практ. форуму, 15-16 трав. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 71-74 | Повний текст |
---|
2 | > Фаховий колоквіум [Текст] : метод. вказівки до практ. занять з дисципліни для СВО д-р філософії ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад.: О. О. Гринченко, А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2024. - 62 с. - Б. ц. | |
---|
3 | > Гринченко, Ольга Олексіївна. Фаховий колоквіум [Текст] : перелік питань для підсумк. (залік) контролю з дисципліни для здобувачів СВО д-р філософії ден. та заоч. форми навчання / О. О. Гринченко, А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2024. - 11 с. - Б. ц. | |
---|
4 | > Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції [Текст] : пакет тест. завдань до підсумк. та поточ. контролю з дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2024. - 11 с. - Б. ц. | |
---|
2023 |
5 | > Методи контролю ХП [Текст] : метод. вказівки та завдання для самост. роботи з дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2023. - 13 с. - Б. ц. | |
---|
6 | > Фощан, Андрій Леонтійович. Методи контролю ХП [Текст] : силабус дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2023. - 5 с. - Б. ц. | |
---|
7 | > Lisianskiy, L. Improving the technology of confectionary products from biscuit dough by using amarant flour [Text] / L. Lisianskiy, A. Foshchan> // Innovative Development of Food, Light and Hospitality Industry : conference, October 26, 2023. - Алмати : АТУ, 2023. - P. 11-12 | |
---|
8 | > Оновлення НМКНД "Технологічний тренінг" [Текст] : для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форм навчання / авт.-уклад. А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2023. - 80 с. - Б. ц. | |
---|
9 | > Functional soft ice cream using beet pectin concentrate and probiotic [Text] / N. Zhexenbay, M. Kizatova, Zh. Nabiyeva, A. Foshchan, O. Grinchenko> // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 18 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 99-100 | Повний текст |
---|
10 | > Foshchan, Andriy. The use of combined structuring agents of various origins in the production of jelly products [Text] / A. Foshchan> // The Journal of Almaty Technological University. - 2023. - № 2. - P. 147-156. - DOI https://doi.org/10.48184 /2304-568X-2023-2- 147-156. - | Повний текст |
---|
11 | > Методи контролю ХП [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2023. - 66 с. - Б. ц. | |
---|
12 | > Фощан, Андрій Леонтійович. Молекулярне моделювання процесів структуроутворення у водних розчинах желатину [Текст] / А. Л. Фощан> // Modern methods for the development of science : abstracts of I International Scientific and Practical Conference, January 09-11, 2023. - Haifa, 2023. - P. 373-377 | |
---|
13 | > Foshchan, Andriy. Scientific fundamentals of resource-saving technologies of jelly production [Text] / A. Foshchan> // Sustainable food chain and safety through science, knowledge and business : scientific monograph. - Riga : Baltija Publishing, 2023. - P. 290-328. - DOI https://doi.org/10.30525 /978-9934-26-328-6-13. - | Повний текст |
---|
14 | > Фощан, Андрій Леонтійович. Методи контролю ХП [Текст] : перелік питань для підсумк. (залік) контролю з дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2023. - 12 с. - Б. ц. | |
---|
15 | > Фощан, Андрій Леонтійович. Наукове обґрунтування ресурсозберігаючих технологій виробництва желейної продукції [Текст] / А. Л. Фощан> // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 18 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 85-86 | Повний текст |
---|
16 | > Методи контролю харчових продуктів [Текст] : метод. рек. та завдання для студентів спец. Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / авт.-уклад. А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2023. - 11 с. - Б. ц. | |
---|
17 | > Методи контролю харчових продуктів [Текст] : метод. рек. до самост. роботи та завдання для студентів спец. Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / авт.-уклад. А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2023. - 17 с. - Б. ц. | |
---|
18 | > Фощан, Андрій Леонтійович. Методи контролю харчових продуктів [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2023. - 16 с. - Б. ц. | |
---|
19 | > Методи контролю харчових продуктів [Текст] : метод. рек. та завдання для лаборатор. занять для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / авт.-уклад. А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2023. - 51 с. - Б. ц. | |
---|
2022 |
20 | > Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції [Текст] : метод. вказівки та завдання для практ. занять з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад. А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2022. - 30 с. - Б. ц. | |
---|
21 | > Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції [Текст] : метод. вказівки до самост. вивч. дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад. А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2022. - 18 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
22 | > Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції. Тести і завдання для поточного контролю знань студентів [Текст] : метод. рек. для студентів спец. Харчові технології СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2022. - 8 с. - Б. ц. | |
---|
23 | > Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції [Текст] : конспект лекцій з дисципліни для спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад. А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2022. - 192 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
24 | > Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції [Електронний ресурс] : пакет візуал. супроводження дисципліни для студентів спец. Харчові технології СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2022. - 88 с. - Б. ц. | |
---|
25 | > Foshchan, Andriy. Mathematical modelling of the strength of heterogeneous gel forming systems based on gelling agents of polysaccharide and protein origins [Text] / A. Foshchan, V. Yevlash, V. Potapov> // Food science and technology. - 2022. - Vol. 16, Issue 2. - С. 46-54. - DOI https://doi.org/10.15673/fst.v16i2.2371. - | Повний текст |
---|
26 | > Фощан, Андрій Леонтійович. Наукові основи ресурсозберігаючих технологій виробництва желейної продукції [Текст] / А. Л. Фощан> // Innovative technologies and equipment: development prospects of the food and restaurant industries : Scientific monograph. - Riga : “Baltija Publishing”, 2022. - С. 287-330. - DOI https://doi.org/10.30525/978-9934-26-205-0-12. - | Повний текст |
---|
27 | > Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції [Текст] : навч. програма дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад. А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2022. - 17 с. - Б. ц. | |
---|
28 | > Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції [Текст] : метод. рек. та завдання для лаб. занять з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад. А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2022. - 30 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
29 | > Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції [Текст] : робоча програма дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад. А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2022. - 18 с. - Б. ц. | |
---|
30 | > Effect of oxidation products and other precursors on the content of 3-MCPD esters and glycidol esters in deodorised sunflower oil [Electronic resource] / A. Demydova, I. Levchuk, V. Yevlash, O. Aksonova, A. Foshchan> // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2022. - Vol. 16, Issue 1. - P. 50-57. - DOI 10.15673/fst.v16i1.2284. - | Повний текстПовний текст |
---|
31 | > Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції [Текст] : силабус дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти магістр ден. та заоч. форми навч. / уклад. А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц. | |
---|
32 | > Foshchan, Andriy. Mathematical modeling of the strength of heterogeneous gel forming systems based on gelling agents of polysaccharide and protein origins [Electronic resource] / A. Foshchan, V. Yevlash, V. Potapov> // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2022. - Vol. 16, Issue 2. - С. 46-54. - DOI 10.15673/fst.v16i2.2371. - | Повний текстПовний текст |
---|
33 | > Development technology of functional soft ice-cream using beet concentrate and probiotic [Electronic resource] / N. Zhexenbay, М. Kizatova, Zh. Nabiyeva, G. Iskakova, N. Grynchenko, A. Foshchan, O. Grinchenko> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2022. - Vol. 5, Issue 11(119). - С. 83-93. - DOI 10.15587/1729-4061.2022.265966. - | Повний текстПовний текст |
---|
34 | > Фощан, Андрій Леонтійович. Гастрономічний туризм, як складова розвитку туристичної сфери бізнесу [Текст] / А. Л. Фощан> // Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Запоріжжя, 25 листоп. 2022 р. - Запоріжжя : НУ «Запорізька політехніка», 2022. - С. 387-390 | |
---|
2021 |
35 | > Application of the microwave field in jelly products technology [Text] / A. Foshchan, V. Yevlash, O. Aksonova, N. Murlykina, I. Pilyugina> // Technology Audit and Production Reserves. - 2021. - Vol. 2, № 3 (58) : Chemical Engineering. - С. 6-13. - DOI DOI: 10.15587/2706-5448.2021.226429. - | Повний текст |
---|
36 | > Використання комплексного драглеутворювача в технології торта «Шоколадно-зефірний» [Текст] / В. В. Євлаш, А. Л. Фощан, І. С. Пілюгіна, Н. В. Мурликіна, О. Ф. Аксьонова> // Праці Таврійського держ. агротехнол. ун-ту. - Мелітополь : ТДАТУ, 2021. - Вип. 21, Т. 1. - С. 200-208. - DOI https://doi.org/10.31388 /2078-0877-2021-21-1-200-208. - | Повний текст |
---|
37 | > Фаховий колоквіум [Текст] : робоча програма для здобувачів спец. 181 ОПП Харчові технології, третій (д-р філософії) РВО / авт.-уклад.: А. Л. Фощан, О. О. Гринченко, І. В. Золотухіна. - Харків : ДБТУ, 2021. - 16 с. - Б. ц. | |
---|
38 | > Фаховий колоквіум [Текст] : метод. рек. та завдання до семінар. занять для здобувачів третього (д-р філософії) рівня вищ. освіти за спец. 181 Харчові технології / авт.-уклад.: А. Л. Фощан, О. О. Гринченко. - Харків : ДБТУ, 2021. - 67 с. - Б. ц. | |
---|
39 | > Фаховий колоквіум [Текст] : метод. рек. та завдання для самост. роботи для здобувачів третього (д-р філософії) рівня вищ. освіти за спец. 181 Харчові технології / авт.-уклад.: А. Л. Фощан, О. О. Гринченко. - Харків : ДБТУ, 2021. - 18 с. - Б. ц. | |
---|
40 | > Фаховий колоквіум. Перелік питань для підсумкового контролю [Текст] : метод. рек. для здобувачів третього (д-р філософії) рівня вищ. освіти за спец. 181 Харчові технології / авт.-уклад.: А. Л. Фощан, О. О. Гринченко. - Харків : ДБТУ, 2021. - 11 с. - Б. ц. | |
---|
2020 |
41 | > Досвід та перспективи науково-практичного співробітництва Харківського державного університету харчування та торгівлі та ЗВО Китайської Народної Республіки [Текст] / В. М. Михайлов, А. Л. Фощан, О. В. Самохвалова, М. О. Янчева> // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : матеріали ІХ Міжнар. наук.-техн. конф., м. Київ, 10-11 листоп. 2020 р. - Київ : НУХТ, 2020 | |
---|
42 | > Mathematical modelling of the strength of heterogeneous gel forming systems based on gelling agents of various origins [Text] / A. Foshchan, A. Hryhorenko, V. Potapov, V. Yevlash> // Ukrainian Food Journal. - 2020 | |
---|
43 | > Збірник технологічних інструкцій на пастильні й мармеладні вироби та цукерки з желейними корпусами [Текст] : навч. посібник / А. Л. Фощан, В. І. Оболкіна, І. О. Крапивницька, Ф. В. Перцевой, В. І. Ладика, О. М. Шаніна. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 105 с. - Б. ц. | |
---|
44 | > Збірник рецептур на пастильні й мармеладні вироби та цукерки з желейними корпусами [Текст] : навч. посібник / А. Л. Фощан, В. І. Оболкіна, І. О. Крапивницька, Ф. В. Перцевой, Ю. Г. Кожанов, В. І. Ладика, О. М. Шаніна. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 98 с. - Б. ц. | |
---|
2019 |
45 | > Foshchan, Andriy. Development of specialized foods with dietary supplements [Text] / A. Foshchan, V. Yevlash> // Dietetyka – Wyzwania w 2019 roku : Ogolnopolska konferencja, 9-10 maja 2019 r. - Poznan, 2019 | |
---|
2018 |
46 | > Реологические свойства водных растворов агара, желатина и их смеси для желейных изделий [Текст] / С. М. Губский, Я. И. Музыка, А. Л. Фощан> // Вісник Харків. нац. ун-ту. Серія: Хімія. - Харків : ХНУ, 2018. - № 31 (54). - С. 64-78 | Повний текст |
---|
47 | > Фощан, Андрей Леонтьевич. Физика [Text] : сборник задач с примерами решения для иностр. слушателей подготов. отд-ния / А. Л. Фощан, А. Г. Дьяков. - Харьков : ХГУПТ, 2018. - 100 с. - Б. ц. | |
---|
2017 |
48 | > Foshchan, Andriy. Features of preparing foreign students in engineering food industry [Text] / A. Foshchan, V. Chervonyi, A. Novruzov> // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 183-184 | Повний текст |
---|
49 | > Молекулярно-динамическое моделирование ассоциации тропоколлагена [Text] / И. С. Вовчинский, Я. И. Филатов, В. В. Евлаш, А. Л. Фощан, С. М. Губский, О. Н. Калугин> // Химия, био- и нанотехнологии, экология и экономика в пищевой и косметической промышленности : материалы ІV Междунар. науч.-практ. конф., 17-18 октября 2017 г. - Харьков : НТУ «ХПИ», 2017. - С. 122-124 | Повний текст |
---|
50 | > Технології спеціальних продуктів для харчування військовослужбовців [Текст] / В. В. Євлаш, А. Л. Фощан, С. В. Нікітін, Л. Ф. Товма, С. В. Писаревський> // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 243-244 | Повний текст |
---|
51 | > Фощан, Андрій Леонтійович. Розробка науково обґрунтованих технологій продукції підвищенної харчової цінності з використанням структуроутворювачів різного походження [Текст] / А. Л. Фощан, В. В. Євлаш> // Технології харчових продуктів і комбікормів : тези Міжнар. наук.-практ. конф., 25-30 верес. 2017 р. - Одеса : ОНАХТ, 2017 | |
---|
52 | > Status and development priorities of the Ukrainian-Moroccan economic and cultural cooperation [Text] / N. Mutazakki, A. Borysova, A. Foshchan, V. Ryeznikov> // Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 3 жовт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 158-160 | Повний текст |
---|
53 | > Фощан, Андрей Леонтьевич. Роль международного сотрудничества в инновационном развитии университета [Текст] / А. Л. Фощан> // Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спец. Готельно-ресторанна справа, 21 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 12-14 | Повний текст |
---|
54 | > Харківський державний університет харчування та торгівлі (історичні кроки становлення та розвитку) [Текст] : до 50-річчя ХДУХТ / О. І. Черевко, Л. М. Янчева, В. М. Михайлов, А. Л. Фощан. - Харків : Світ книг, 2017. - 234 с. - Б. ц. | |
---|
55 | > Молекулярное моделирование процессов гелеобразования в водных растворах коллагена и агарозы [Текст] / В. В. Евлаш, Т. О. Кузнецова, А. Л. Фощан, О. Н. Калугин> // Переработка и управление качеством сельскохозяйственной продукции : сборник ст. III Междунар. науч.-практ. конф., 23-24 марта 2017 г. - Минск : БГАТУ, 2017. - С. 370-372 | |
---|
56 | > Розробка науково обґрунтованих технологій продукції підвищенної харчової цінності з використанням структуроутворювачів різного походження [Текст] / В. В. Євлаш, Т. О. Кузнецова, М. В. Артамонова, А. Л. Фощан, Н. О. Отрошко, І. С. Пілюгіна, З. В. Железняк, І. С. Вовчинський, О. М. Калугін> // Наукові пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2017. - Т. 23, № 5. - С. 115-123 | |
---|
2016 |
57 | > Development of the method of determining vitamin C in jelly products with gellants [Text] / A. Foshchan> // Food Science for Well-being : 8th Central European Congress on Food. - Kyiv : NUFT, 2016. - P. 118 | |
---|
58 | > Foshchan, Andriy. Development of scientific technologies of food product with the increased nutritional value based on various gelling agents [Text] / A. Foshchan, V. Evlash, V. Mykhailov> // Food Science for Well-being : 8th Central European Congress on Food. - Kyiv : NUFT, 2016. - С. 69 | |
---|
59 | >Пат. 110349 Україна, МПК G01N33/02, G01N27/00. Спосіб оцінки вмісту аскорбінової кислоти у харчових системах, що містять гідроколоїди [Текст] / В. В. Євлаш, О. Ф. Аксьонова, С. М. Губський, З. В. Железняк ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201602527 ; Заявл. 15.03.2016 ; Опубл. 10.10.2016, Бюл. № 19. - 5 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
60 | > Фощан, Андрей Леонтьевич. Математика для иностранных студентов подготовительного отделения [Текст] : учеб.-метод. пособие / А. Л. Фощан, А. А. Борисова, А. А. Борисов. - Харьков : ХГУПТ, 2016. - 119 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
2015 |
61 | > Реологические свойства растворов и студней структурообразователей различной природы для желейных изделий [Text] / А. Л. Фощан, Я. И. Колядко, С. М. Губский, В. В. Евлаш, О. Н. Калугин> // Хімічні Каразінські читання – 2015 : VII Всеукр. наук. конф. студентів та аспірантів, 20-22 квіт. 2015 р. - Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2015. - С. 148-149 | |
---|
62 | > Методы молекулярного моделирования как инструмент для исследования пищевых гелей [Text] / О. Н. Калугин, И. С. Вовчинский, А. Л. Фощан, С. М. Губский, В. В. Евлаш> // Повноцінне харчування: інноваційні аспекти технологій, енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу : кол. монографія. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 50-101 | |
---|
63 | > Дослідження сорбційної ємності структуроутворювачів різної природи щодо вітаміну С [Текст] / З. В. Железняк, Т. О. Кузнецова, А. Л. Фощан, В. Г. Панченко> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 282-283 | |
---|
64 | > Михайлов, Валерій Михайлович. Інноваційні аспекти розвитку наукової діяльності в Харківському державному університеті харчування та торгівлі [Текст] / В. М. Михайлов, О. І. Черевко, А. Л. Фощан> // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків. - Харків : ФАКТ, 2015. - С. 10-14 | |
---|
2014 |
65 | > Foshchan, Andriy. Method of calculation modes of stepped defrost food [Text] / A. Foshchan, N. Pogozhikh, I. Pavliuk> // Innovate development of food, light and hospitality industry : International scientific and practical conference, 16-17 october. - Алмати : АТУ, 2014. - С. 150-152 | |
---|
66 | > Usage of microscopic method to analyze dispersion of food powders [Text] / A. Foshchan, N. Pogozhikh, I. Pavliuk, Zh. Vorontsova> // Acta Mechanica Slovaca. - 2014. - № 18 (1). - С. 76-81 | |
---|
2013 |
67 | > Фощан, Андрій Леонтійович. Роль практичної підготовки студентів у формуванні сучасних фахівців ресторанної індустрії [Текст] / А. Л. Фощан, О. О. Гринченко, Н. В. Петренко> // Проблеми і перспективи працевлаштування випускників вищих навчальних закладів : XVIII Міжнар. наук.-практ. конф. - Донецьк, 2013. - С. 274-277 | |
---|
68 | > Research of food powders. Methods of dispersion analysis [Text] / A. Foshchan, N. Pogozhikh, I. Pavliuk, Zh. Vorontsova> // Transaction of the Universities of Kosice. - 2013. - № 4. - С. 67-71 | |
---|
2012 |
69 | > Фощан, Андрій Леонтійович. Обґрунтування удосконалених технологій оздоблення кондитерських виробів з використанням гелеутворювачів різної природи [Текст] / А. Л. Фощан, А. М. Григоренко> // Наукові праці Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : ОНАХТ, 2012. - № 3 (20). - С. 98-100 | |
---|
70 | > Чинники успішного працевлаштування за фахом [Текст] : конспект лекцій та метод. рек. / авт.-уклад.: А. Л. Фощан, Л. М. Яцун, Н. В. Петренко. - Харьков : ХДУХТ, 2012. - 96 с. - Б. ц. | |
---|
71 | > Фощан, Андрій Леонтійович. Науковий підхід до розроблення технології напівфабрикатів для оздоблення кондитерських виробів [Текст] / А. Л. Фощан, А. М. Григоренко> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2012. - Вип. 1 (15). - С. 218-223 | |
---|
72 | > Технологія харчових продуктів на основі драглеутворювачів з якісно зміненими функціональними властивостями [Текст] : монографія / Ф. В. Перцевой, Ю. О. Савгіра, Н. В. Камсуліна, Л. М. Хомічак, М. О. Янчева, А. Л. Фощан. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 289 с. - Б. ц. | |
---|
73 | > The technology of food products on the base of geletinizers with qualitative modified functional properties [Text] : monograph / F. Pertsevoy, N. Kamsulina, L. Khomichak, A. Foshchan [etc.]. - Kharkiv : KSUFT, 2012. - 285 с. - Б. ц. | |
---|
2011 |
74 | > Лабораторний практикум з теплотехніки [Текст] : навч. посібник / М. Т. Малафаєв, О. І. Торяник, А. Л. Фощан, М. А. Чеканов. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 87 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
75 | > Фощан, Андрій Леонтійович. Використання методу рейтингової оцінки для визначення рівня фінансових ризиків підприємств торгівлі [Текст] / А. Л. Фощан> // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 413-421 | |
---|
76 | > Фощан, Андрій Леонтійович. Оптимізація структури капіталу підприємства як чинник зниження рівня фінансових ризиків [Текст] / А. Л. Фощан> // Проблеми управління підприємствами торгівлі та ресторанного бізнесу в умовах інноваційного розвитку : матеріали Міжнар. наук.- практ. конф., м. Харків, 19 жовт. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 262-263 | |
---|
77 | > Григоренко, А. М. Оптимізація технологічного процесу виробництва желейної продукції на основі драглеутворювачів різної прирди методом математичного моделювання [Текст] / А. М. Григоренко, Д. О. Торяник, А. Л. Фощан> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Ч. 2. - С. 74-75 | Повний текст |
---|
78 | > Фощан, Андрій Леонтійович. До питання про механізм драглеутворення гідроколоїдів різної природи [Текст] / А. Л. Фощан, А. М. Григоренко> // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 3-4 листоп. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 96-97 | |
---|
2010 |
79 | > Фощан, Андрій Леонтійович. Технології удосконалення якості желейної продукції [Текст] / А. Л. Фощан, А. М. Григоренко> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Вип. 2 (12). - С. 262-268 | Повний текст |
---|
80 | > Факультет обладнання та технічного сервісу Харківського державного університету харчування та торгівлі: минуле, теперішнє, майбутнє [Текст] / О. І. Черевко, Л. М. Янчева, В. М. Михайлов, А. Л. Фощан, Л. К. Карпенко, Г. В. Дейниченко, М. І. Погожих, В. О. Потапов, Л. В. Кіптела, І. М. Бєляєва, Т. М. Афоніна, В. Г. Компанцева. - Харків : ХДУХТ, 2010. - 104 с. - Б. ц. | |
---|
81 | >Пат. 61370 Україна, МПК A23L1/06. Спосіб підвищення міцності драглів сульфатованих полісахаридів [Текст] / А. Л. Фощан, А. М. Григоренко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № a200909794 ; Заявл. 25.09.2009 ; Опубл. 10.12.2010, Бюл. № 14. - 3 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
82 | > Теплотехніка [Текст] : метод. вказівки до виконання самост. роботи з курсу для студентів за напрямом підгот. 6.050502 Інженерна механіка / уклад.: М. Т. Малафаєв, О. І. Торяник, А. Л. Фощан. - Харків : ХДУХТ, 2010. - 43 с. - Б. ц. | |
---|
2009 |
83 | > Товарознавчий факультет Харківського державного університету харчування та торгівлі: історія та сучасність [Текст] / О. І. Черевко, Л. М. Янчева, В. М. Михайлов, А. Л. Фощан, М. С. Одарченко, А. А. Дубініна, Г. І. Дюкарева, Н. В. Дуденко, О. О. Гринченко, О. П. Віннікова, О. К. Кухарьонок ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2009. - 64 с. - Б. ц. | |
---|
84 | > Фощан, Андрій Леонтійович. Установлення закономірностей впливу середовища на зміни фізико-хімічних показників драглів та обгрунтовання строків збереження желейної продукції [Текст] / А. Л. Фощан, А. М. Григоренко> // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2009. - № 10 (59). - С. 9-12 | |
---|
85 | > Фощан, Андрей Леонтьевич. Технология производства желейной продукции со сниженным расходом студнеобразователей [Text] / А. Л. Фощан> // Инновационные технологии и оборудование для пищевой промышленности : материалы Междунар. науч.-практ. конф. - Воронеж, 2009. - Т. 1. - С. 174-180 | |
---|
86 | > Фощан, Андрей Леонтьевич. Технологии снижения расхода студнеобразователей при производстве желейной продукции [Text] / А. Л. Фощан> // Актуальные проблемы экономики, менеджмента, маркетинга : материалы Междунар. науч.-практ. конф. - Белгород : Изд-во БелГУ, 2009. - Ч. 2. - С. 414-417 | |
---|
87 | > Фощан, Андрій Леонтійович. Регулювання структурно-механічних властивостей желейних виробів на основі комбінованих драглеутворювачів [Текст] / А. Л. Фощан, А. М. Григоренко> // Наукові праці Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : ОНАХТ, 2009. - Вип. 36, Т. 1. - С. 234-236 | |
---|
88 | > Foshchan, Andriy. The Innovative Approaches of Kharkiv State University of Food Technology and Trade to the Practical Training of Future Specialists [Text] / A. Foshchan, I. Kovyakh> // Збірник наук. праць Таврійського держ. агротехнол. ун-ту. - Мелiтополь : ТДАТУ, 2009. - № 3. - С. 157-164 | |
---|
89 | > Михайлов, Валерий Михайлович. Современные тенденции пищевых технологий – наш потенциал и основные направления деятельности [Текст] / В. М. Михайлов, А. Л. Фощан, А. М. Чуйко> // Актуальные вопросы и организационно-правовые основы сотрудничества Украины и КНР в сфере высоких технологий : материалы VI Междунар. науч.-практ. конф. - Киев : КиевЦНТЭИ, 2009. - С. 150-155 | |
---|
90 | > Михайлов, Валерий Михайлович. Новые пищевые технологии – наш потенциал и основные направления деятельности [Текст] / В. М. Михайлов, А. Л. Фощан> // Актуальные проблемы экономики, менеджмента, маркетинга. - Белгород : БелГУ, 2009. - Ч. 2. - С. 220-223 | |
---|
91 | > L'application du systeme HACCP dans les industries agroalimentaires [Text] / A. Birca, O. Cherevko, A. Foshchan [ets.]. - Sibiu : Alma Mater, 2009. - 161 р. - Б. ц. | |
---|
2008 |
92 | >Пат. 33842 Україна, МПК A23L1/06. Спосіб виробництва желе [Текст] / А. Л. Фощан, А. М. Григоренко ; власник А. Л. Фощан. - № u200803485 ; Заявл. 18.03.2008 ; Опубл. 10.07.2008, Бюл. № 13. - Б. ц. | Повний текст |
---|
93 | > Фощан, Андрій Леонтійович. Співробітництво між Україною і НАТО в запобіганні повеням у Західних регіонах України [Текст] / А. Л. Фощан, І. І. Ковях> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інновації в вищій школі в контексті сучасної парадигми вищої освіти : матеріали VI Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 24 жовт. 2008 р. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 68-69 | |
---|
94 | > Фощан, Андрій Леонтійович. Вивчення виробничого ринку гідроколоїдів для харчової промисловості та використання комбінованих драглеутворюючих систем під час виробництва кондитерської продукції [Текст] / А. Л. Фощан, А. М. Григоренко> // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2008 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 180-181 | |
---|
95 | > Облік, аудит і аналіз нематеріальних активів: сучасний стан, проблеми, тенденції розвитку [Текст] : монографія / уклад.: Л. М. Котенко, Т. В. Польова, А. Л. Фощан. - Харків : ХДУХТ, 2008. - 174 с. - Б. ц. | |
---|
96 | > Погожих, Микола Іванович. Фізика та фізичні методи дослідження сировини та матеріалів [Текст] : навч. посібник / М. І. Погожих, А. Л. Фощан, М. М. Цуркан. - Харків : ХДУХТ, 2008. - 279 с. - Б. ц. | |
---|
97 | > Малафаєв, М. Т. Теплотехніка [Текст] : навч. посібник / М. Т. Малафаєв, О. І. Торяник, А. Л. Фощан. - Харьков : ХДУХТ, 2008. - 160 с. - Б. ц. | |
---|
98 | > Фощан, Андрій Леонтійович. Україна – НАТО: співробітництво в запобіганні повеням у західних регіонах України [Текст] / А. Л. Фощан, І. І. Ков’ях> // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - Вип. 2 (8), Ч. 2. - С. 76-82 | |
---|
2007 |
99 | > Фощан, Андрій Леонтійович. Вивчення реологічних властивостей комбінованих драглеутворюючих систем [Текст] / А. Л. Фощан, А. М. Григоренко> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2007. - Вип. 2 (6). - С. 203-207 | |
---|
100 | > Фізика та фізичні методи дослідження сировини та матеріалів [Текст] : робоча програма з дисципліни для спец.: 6.050301 Товарознавство та комерційна діяльність, 6.050302 Товарознавство та експертиза у митній справі, 6.050303 Експертиза товарів та послуг / уклад.: А. Л. Фощан, М. М. Цуркан. - Харків : ХДУХТ, 2007. - 40 с. - Б. ц. | |
---|
101 | > Теплотехніка. Тепловий розрахунок пароводяного рекуперативного теплообмінного апарата [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. роботи для студентів всіх спец. за напрямком підгот. 6.0917 / уклад.: О. І. Торяник, М. Т. Малафаєв, А. Л. Фощан. - Харків : ХДУХТ, 2007. - 35 с. - Б. ц. | |
---|
102 | > Фощан, Андрій Леонтійович. Вивчення реологічних властивостей комбінованих драглеутворюючих систем [Текст] / А. Л. Фощан, А. М. Григоренко> // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези Міжнар. наук.-практ. конф. - Харків : ХДУХТ, 2007. - Ч. 1. - С. 83-84 | |
---|
103 | > Фощан, Андрій Леонтійович. Україна – НАТО: особливе партнерство та посилений діалог [Текст] / А. Л. Фощан, І. І. Ковях> // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 40-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, м. Харків, 17 жовт. 2007 р. - Харків, 2007. - С. 269-270 | |
---|
104 | > Харківський державний університет харчування та торгівлі: історія та сучасність, 1967-2007 40-річний ювілей [Текст] : інформ.-публіцист. видання / О. І. Черевко, Л. М. Яцун, Л. Г. Смірнов, Л. М. Янчева, В. М. Михайлов, А. Л. Фощан, О. К. Кухарьонок. - Харків : ХДУХТ, 2007. - 96 с. - Б. ц. | |
---|
105 | > Фощан, Андрій Леонтійович. Научные основы управления процессом студнеобразования при производстве желейной продукции [Текст] / А. Л. Фощан> // Низкотемпературные и пищевые технологии в 21 веке : материалы III Междунар. науч.-техн. конф., г. Санкт-Петербург, 13-15 нояб. 2007 г. - СПб., 2007. - С. 318-327 | |
---|
2006 |
106 | > Фощан, Андрей Леонтьевич. Студнеобразователи на основе полисахаридов красных морских водорослей и пути сокращения их расхода при производстве желейной продукции [Текст] / А. Л. Фощан> // Харчові тєхнології – 2006 : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Одеса, Одес. нац. акад. харч. технологій, 17-19 жовт. 2006 р. - Одеса, 2006. - С. 135 | |
---|
107 | > Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з курсу "Теплотехніка". Розрахунково-графічне завдання. Розрахунок термодинамічних циклів двигунів внутрішнього згорання [Текст] : для студентів спец. 6.0902 Інженерна механіка, 6.0917 Харчова технологія та інженерія / уклад.: О. І. Торяник, А. Л. Фощан, М. Т. Малафаєв. - Харків : ХДУХТ, 2006. - 19 с. - Б. ц. | |
---|
2005 |
108 | > Фощан, Андрій Леонтійович. Вивчення можливості регулювання структурно-механічних властивостей желейних виробів та десертів на основі сульфатованих полісахаридів та білкового драглеутворювача [Текст] / А. Л. Фощан, А. М. Григоренко> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2005. - Вип. 2. - С. 164-168 | |
---|
109 | > Дослідження процесу плавлення сирної пасти за допомогою дериватографа Q-1000 [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, А. Л. Фощан, Л. О. Чуйко> // Прогресивні техніка та технологія харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2005. - Вип. 2. - С. 35-41. | |
---|
110 | > Фощан, Андрій Леонтійович. Деякі аспекти процесу структуроутворення у розчинах драглеутворювачів [Текст] / А. Л. Фощан> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2005. - С. 343-348 | |
---|
111 | >Пат. 7816 Україна, МПК A23L1/05. Спосіб виробництва суфле [Текст] / А. Л. Фощан, А. М. Григоренко ; власник А. Л. Фощан. - № 20041109546 ; Заявл. 22.11.2004 ; Опубл. 15.07.2005, Бюл. № 7. - Б. ц. | Повний текст |
---|
112 | >Пат. 9057 Україна, МПК A23L1/05. Спосіб підвищення міцності драглів сульфатованих полісахаридів [Текст] / А. Л. Фощан, А. М. Григоренко ; власник А. Л. Фощан. - № 20041109545 ; Заявл. 22.11.2004 ; Опубл. 15.09.2005, Бюл. № 9. - 2 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
113 | > Методичні вказівки до виконання курсової роботи з курсу "Теплотехніка", "Тепловий розрахунок пароводяного рекуперативного теплообмінного апарата" [Текст] : для студентів 3 курсу інж.-технол. ф-ту за напрямом підгот. Харчова технологія та інженерія / уклад.: О. І. Торяник, М. Т. Малафаєв, А. Л. Фощан. - Харків : ХДУХТ, 2005. - 31 с. - Б. ц. | |
---|
114 | > Modifying additives in jelly рroduсts [Text] : monograрh / F. Рertsevoy, Yu. Savgira, A. Foshchan, А. Ukrayinets, L. Tishchenko, B. Garncarek, T. Miskiewicz. - K. : NUFT, 2005. - 257 с. - 20.00 грн. | |
---|
115 | > Фощан, Андрій Леонтійович. Вплив поля НВЧ на в'язкість розчинів полісахаридів червоних морських водоростей [Текст] / А. Л. Фощан, Т. В. Холод> // Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2005. - С. 229-233 | |
---|
116 | > Торяник, О. І. Теплотехніка [Текст] : навч. посібник для студентів інж.-технол. ф-ту за напрямком підгот. Харчова технологія та інженерія / О. І. Торяник, М. Т. Малафаєв, А. Л. Фощан. - Харків : ХДУХТ, 2005. - 131 с. - Б. ц. | |
---|
2004 |
117 | > Фощан, Андрій Леонтійович. Вивчення можливості використання желатину для підвищення міцності драглів сульфатованих полісахаридів червоних морських водоростей [Текст] / А. Л. Фощан, А. М. Григоренко> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2004. - С. 530-536 | |
---|
118 | > Концепції сучасного природознавства [Текст] : конспект лекцій для студентів спец. 8.050201 Менеджмент організацій, 8.050206 Менеджмент зовньоекономічної діяльності ден. та заоч. від-нь / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: М. І. Погожих, А. Л. Фощан. - Харків : ХДУХТ, 2004. - 102 с. - Б. ц. | |
---|
119 | > Фощан, Андрій Леонтійович. Управление процессом студнеобразования при производстве желейной продукции [Текст] / А. Л. Фощан> // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2004. - № 2 (8). - С. 38-42 | |
---|
2003 |
120 | > Овсяннікова, Л. Г. Вивчення впливу альгінату натрію та хлористого кальцію на структурно-механічні властивості драглів полісахаридів червоних морських водоростей [Текст] / Л. Г. Овсяннікова, А. Л. Фощан> // Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 65-річчю з дня народж. д-ра техн. наук., проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Беляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2003 р. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 313-315 | |
---|
121 | > Григоренко, А. Н. Разработка новой технологии композиционных сухих смесей из студнеобразователей различной природы для пищевой промышленности [Текст] / А. Н. Григоренко, А. Л. Фощан, Ф. В. Перцевой> // Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 65-річчю з дня народж. д-ра техн. наук., проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Беляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2003 р. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 136-142 | |
---|
122 | > Фощан, Андрій Леонтійович. Використання альгінату натрію для удосконалення технології кулінарної продукції [Текст] / А. Л. Фощан, Л. Г. Овсяннікова, Ф. В. Перцевой> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 456-463 | |
---|
123 | > Фощан, Андрій Леонтійович. Вивчення впливу поля надвисокої частоти на властивості драглів з полісахаридів червоних морських водоростей [Текст] / А. Л. Фощан, Т. В. Холод, Ф. В. Перцевой> // Вісник Харків. держ. техн. ун-ту сіл. госп-ва. Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - 2003. - Вип. 22. - С. 169-179 | Повний текст |
---|
124 | > Фощан, Андрій Леонтійович. Регулювання процесом драглеутворення при виробництві желейної продукції [Текст] / А. Л. Фощан> // Вісник Харків. держ. техн. ун-ту сіл. госп-ва. Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - Харків : ХДТУСГ, 2003. - Вип. 16. - С. 194-197 | Повний текст |
---|
125 | > Торяник, О. І. Використання системного пакету HyperChem у навчальному процесі [Текст] / О. І. Торяник, Д. О. Торяник, А. Л. Фощан> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф., присвяч. 65-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2003 р. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 91-93 | |
---|
126 | > Производство желейной и взбивной продукции с использованием модификаторов [Text] : монография / Ф. В. Перцевой, А. Л. Фощан, Ю. А. Савгира, О. А. Гринченко, П. П. Пивоваров, А. И. Дорошенко. - Днепропетровск : Пороги, 2003. - 201 с. - Б. ц. | |
---|
2002 |
127 | > Фощан, Андрій Леонтійович. Про шляхи зменшення видатку драглеутворювачів під час виробництва желейних виробів [Текст] / А. Л. Фощан> // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф., присвяч. 35-річчю академії, м. Харків, 24 жовт. 2002 р. - Харків : ХДАТОХ, 2002. - С. 263-265 | |
---|
128 | > Фощан, Андрій Леонтійович. Вплив комплексу високовольтних імпульсних дій на міцність драглів агару [Текст] / А. Л. Фощан> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2002. - Ч. 1. - С. 419-423 | |
---|
129 | > Малафаєв, М. Т. Лабораторний практикум з теплотехніки [Текст] : навч. посібник РМОіНУ / М. Т. Малафаєв, О. І. Торяник, А. Л. Фощан. - Харків : ХДАТОХ, 2002. - 93 с. - Б. ц. | |
---|
2001 |
130 | > Фощан, Андрій Леонтійович. Шляхи використання енергії поля НВЧ у харчовій промисловості [Текст] / А. Л. Фощан> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДАТОХ, 2001. - С. 318-321 | |
---|
131 | > Вплив поля НВЧ на надмолекулярку структуру розчинів та драглів агару [Текст] / А. Л. Фощан, Т. В. Холод, Ю. О. Савгіра, Ф. В. Перцевой> // Удосконалення існуючих та розробка нових технологій для харчової та зернопереробної промисловості : збірник наук. пр. - Одеса : ОДАХТ, 2001. - Вип. 22. - С. 20-22 | |
---|
132 | > К вопросу о способах снижения расхода студнеобразователя при производстве желейных изделий [Текст] / А. Л. Фощан, Т. В. Холод, Л. Г. Овсянникова, Ф. В. Перцевой, Ю. А. Савгира, В. В. Полевич> // Вісник Харків. держ. техн. ун-ту сіл. госп-ва «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних та харчових виробництв». - Харків : ХДТУСГ, 2001. - Вип. 5. - С. 160-166 | Повний текст |
---|
2000 |
133 | > Спосіб скорочення витрат драглеутворювачів із червоних морських водоростей [Текст] / Л. Г. Овсяннікова, А. Л. Фощан, Ф. В. Перцевой, Ю. О. Савгіра> // Проблеми та перспективи створення і провадження нових ресурсо- та енергоощадних технологій, обладнання в галузях харчової і переробної промисловості : матеріали шостої Міжнар. наук.-техн. конф., м. Харків, 19-21 жовт. 1999 р. - Харків : ХДУХТ, 2000. - С. 78 | |
---|
134 | > Вивчення впливу поля НВЧ на процес драглеутворення червоних морських водоростей [Текст] / Ф. В. Перцевой, Ю. А. Савгиpа, Т. В. Холод, А. Л. Фощан> // Обладнання та технології харчових виробництв. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2000. - Вип. 4, Т. 2. - С. 87-94 | |
---|
135 | > Фощан, Андрій Леонтійович. Термогравиметрический анализ студнеобразующих систем [Текст] / А. Л. Фощан> // Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв. - Харків : ХДАТОХ, 2000. - Ч. 2. - С. 217-223 | |
---|
136 | > Фощан, Андрей Леонтьевич. Разработка технологий производства желейных изделий с уменьшенным расходом студнеобразователя [Текст] / А. Л. Фощан> // Вісник Харків. нац. ун-ту. Серія: Актуал. проблеми сучас. науки в дослідж. молодих вчених Харкова. - Харків, 2000. - № 456, Ч. 2. - С. 222-224 | |
---|
137 | > Вплив поля надвисокої частоти на міцність драглів агароїду [Текст] / Т. В. Холод, А. Л. Фощан, Ю. О. Савгіра, Ф. В. Перцевой> // Проблеми та перспективи створення і провадження нових ресурсо- та енергоощадних технологій, обладнання в галузях харчової і переробної промисловості : матеріали VI Міжнар. наук.-техн. конф., м. Харків, 19-21 жовт. 1999 р. - Київ : ХДУХТ, 2000. - С. 78-79 | |
---|
138 | > Системные исследования технологий переработки продуктов питания [Текст] / О. Н. Сафонова, Ф. В. Перцевой, О. А. Гринченко, А. Л. Фощан. - Харьков : ХГАТОП, 2000. - 200 с. - 15.00 грн. | |
---|
1999 |
139 | > Влияние СВЧ на прочность студней сульфатированных полисахаридов [Text] / А. Л. Фощан, Ф. В. Перцевой, Ю. А. Савгира, Т. В. Холод> // Прогрессивные технологии и оборудования пищевых производств : тезисы докл. науч.-техн. конф. - СПб., 1999. - С. 232-233 | |
---|
140 | > Использование полисахаридов для сокращения расхода студнеобразователей из красных морских водорослей [Text] / А. Л. Фощан, Ф. В. Перцевой, Ю. А. Савгира, Л. Г. Овсянникова> // Прогрессивные технологии и оборудования пищевых производств : тезисы докл. науч.-техн. конф. - СПб., 1999. - С. 183 | |
---|
141 | > Влияние поля СВЧ на свойства студнеобразователей из красных морских водорослей [Text] / А. Л. Фощан, Ф. В. Перцевой, Ю. А. Савгира, Т. В. Холод> // Продовольственный рынок и проблемы здорового питания : тезисы докл. 2-й Междунар. науч.-практ. конф. - Орел, 1999. - С. 77 | |
---|
142 | > Фощан, Андрій Леонтійович. О способах уменьшения расхода студнеобразователей [Текст] / А. Л. Фощан> // Нові технології та удосконалення процесів харчових виробництв : збірник наук. пр. - Харків : ХДАТОХ, 1999. - С. 38-40 | |
---|
143 | > Спосіб скорочення витрат драглеутворювачів із червоних морських водоростей [Текст] / А. Л. Фощан, Ф. В. Перцевой, Ю. А. Савгира, Л. Г. Овсянникова> // Проблеми та перспективи створення нових ресурсо- та енергоощадних технології, обладнання в галузі харчової та переробної промисловості : матеріали 6-й Міжнар. науч.-техн. конф. - Київ : УДУХТ, 1999 | |
---|
1998 |
144 | > Исследование студнеобразующих систем с помощью ЯМР-спектроскопии широких линий [Текст] / В. В. Жукова, А. И. Торяник, А. Л. Фощан, А. Г. Дьяков> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 1998. - С. 68-71 | |
---|
145 | > Теплотехніка [Текст] : метод. вказівки до самост. роботи студентів / уклад.: А. Л. Фощан, О. І. Торяник. - Харків : ХДАТОХ, 1998. - 45 с. - Б. ц. | |
---|
146 | > Перцевой, Федор Всеволодович. Использование комбинированного студнеобразователя при производстве желейных блюд [Text] / Ф. В. Перцевой, Л. Г. Овсянникова, А. Л. Фощан> // Проблеми якості у громадському харчуванні, готельному господарстві і туризмі : збірник наук. пр. - Київ : КДТЕУ, 1998. - С. 88-90 | |
---|
1997 |
147 | > Фощан, Андрей Леонтьевич. Студнеобразователи на основе полисахаридов красных морских водорослей и пути сокращения их расхода [Text] / А. Л. Фощан> // Актуальные проблемы современной науки в исследованиях молодых ученых г. Харкова. - Харьков, 1997. - С. 180-182 | |
---|
148 | > Фощан, Андрей Леонтьевич. Двухкомпонентные студни, модифицированные хлоридом кальция [Text] / А. Л. Фощан, Ф. В. Перцевой, Л. Г. Овсянникова> // Підприємства і цехі малої потужності для переробки с/х сировини: ефективність і особливості : матеріали наук.-практ. конф. - Полтава, 1997 | |
---|
149 | > Применение методов математического моделирования для обработки экспериментальных данных зависимости прочных студней от концентрации вводимых добавок [Текст] / А. Л. Фощан, А. И. Торяник, Ф. В. Перцевой, В. В. Полевич> // Актуальні науково-методичні проблеми в підготовці спеціалістів вищої кваліфікації для торгівлі і харчування. - Харків : ХДАТОХ, 1997. - Ч. 1. - С. 368-370 | |
---|
1995 |
150 | > Фощан, Андрей Леонтьевич. Технология желейных изделий на основе полисахаридов красных морских водорослей с использованием натрий-карбоксиметилцеллюлозы [Текст] : дис. ... канд. техн. наук: 05.18.16 / А. Л. Фощан. - Харьков : ХГАТОП, 1995. - 140 с. - Б. ц. | |
---|
151 | > Фощан, Андрій Леонтійович. Технологія желейних виробів на основі виробів полісахаридів червоних морських водоростей з використанням натрій-карбоксиметилцелюлози [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.16 / А. Л. Фощан. - Харків : ХДАТОХ, 1995. - 17 с. - Б. ц. | |
---|
152 | > Перцевой, Федор Всеволодович. Изучение влияния добавок Na-КМЦ иFeCl3 на энергию единичного узла связи студневой сетки полисахаридов красных морских водорослей [Text] / Ф. В. Перцевой, А. И. Торяник, А. Л. Фощан> // Новые технологии пищевых производств и актуальные проблемы развития торговли и общественного питания. - Харьков : ХГАТОП, 1995. - С. 156-159 | |
---|
153 | > Фощан, Андрей Леонтьевич. Изучение влияния Na-КМЦ на вязкость растворов полисахаридов красных морских водорослей [Text] / А. Л. Фощан, Ф. В. Перцевой, А. И. Торяник> // Потребительская кооперация в переходный период: проблемы и перспективы : тезисы Междунар. науч.-практ. конф. - Полтава , 1995. - С. 75 | |
---|
1994 |
154 | > Фощан, Андрей Леонтьевич. Способ уменьшения расхода студнеобразователей при производстве кулинарных и кондитерских изделий [Text] / А. Л. Фощан, Ф. В. Перцевой, А. И. Торяник> // Развитие массового питания, гостиничного хозяйства и туризма в условиях рыночных отношений : тезисы Междунар. науч.- практ. конф. - Киев, 1994. - С. 39-40 | |
---|
155 | > Перцевой, Федор Всеволодович. Расчет энергии активации студнебразующих систем по данным дериватографического анализа [Text] / Ф. В. Перцевой, А. И. Торяник, А. Л. Фощан> // Новое в использовании студнеобразователей при производстве кондитерских и кулинарных изделий. - Харьков : ХИОП, 1994. - С. 15-18 | |
---|
156 | > Перцевой, Федор Всеволодович. Исследование вязкости растворов агара в широком интервале температур [Text] / Ф. В. Перцевой, А. И. Торяник, А. Л. Фощан> // Новое в использовании студнеобразователей при производстве кондитерских и кулинарных изделий. - Харьков : ХИОП, 1994. - С. 23-26 | |
---|
1992 |
157 | > Беляева, А. И. Локальные магнитооптические исследования ВТСП-материалов с помощью феррогранатовых пленок [Text] / А. И. Беляева, В. П. Юрьев, А. Л. Фощан> // Обзоры по ВТСП. - 1992. - Вып. 3 (7). - С. 45-76 | |
---|
1991 |
158 | > Correlation of inhomogeneities in the superconducting properties with the variation of the lattice parameter C in nontwinning YBa2Cu3−zAlyO6+x crystals [Text] / A. Belyaeva, V. Yur'ev, A. Foshchan, E. Golovenchits, N. Morozov, I. Shul'pina, M. Shcheglov> // Fizika Tverdogo Tela. - 1991. - Vol. 33, Issue 10. - P. 2896-2906. - DOI 178.151.253.51. - | Повний текст |
---|
159 | > Beliaeva, A. Magnetooptic testing of the homogeneity of the superconducting properties of large-area high temperature superconductor films [Text] / A. Beliaeva, A. Foshchan, V. Iur'ev> // Pis'ma v Zhurnal Tekhnicheskoi Fiziki. - 1991. - Vol. 17, No. 16. - С. 76-81 | |
---|
160 | > Belyaeva, A. Magnetooptical testing of uniformity of the large area HTS-films [Text] / A. Belyaeva, A. Foshchan, V. Yur'ev> // Soviet Technical Physics Letters. - 1991. - Vol. 17. - С. 762 | |
---|
161 | > Фощан, Андрей Леонтьевич. Магнитооптическое исследование неоднородных состояний Y-Ba-Cu-O монокристалла [Text] / А. Л. Фощан, С. В. Войценя> // Тезисы докл. ХХII науч.-техн. конф. молодых исследователей ФТИНТ АН УССР. - Харьков, 1991. - С. 49-50 | |
---|