Фощан Андрій Леонтійович


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2024
1
Відповідальне споживання та виробництво: реалізація в нових поколіннях харчової продукції [Текст] / О. О. Гринченко, А. Л. Фощан, Н. Г. Гринченко, А. Е. Радченко // Продовольчі системи України: повоєнне відновлення та забезпечення сталого розвитку : матеріали Міжнар. наук.-практ. форуму, 15-16 трав. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 71-74
Повний текст
2
Фаховий колоквіум [Текст] : метод. вказівки до практ. занять з дисципліни для СВО д-р філософії ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад.: О. О. Гринченко, А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2024. - 62 с. - Б. ц.
3 Гринченко, Ольга Олексіївна.
Фаховий колоквіум [Текст] : перелік питань для підсумк. (залік) контролю з дисципліни для здобувачів СВО д-р філософії ден. та заоч. форми навчання / О. О. Гринченко, А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2024. - 11 с. - Б. ц.
4
Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції [Текст] : пакет тест. завдань до підсумк. та поточ. контролю з дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2024. - 11 с. - Б. ц.
2023
5
Методи контролю ХП [Текст] : метод. вказівки та завдання для самост. роботи з дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2023. - 13 с. - Б. ц.
6 Фощан, Андрій Леонтійович.
Методи контролю ХП [Текст] : силабус дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2023. - 5 с. - Б. ц.
7 Lisianskiy, L.
Improving the technology of confectionary products from biscuit dough by using amarant flour [Text] / L. Lisianskiy, A. Foshchan // Innovative Development of Food, Light and Hospitality Industry : conference, October 26, 2023. - Алмати : АТУ, 2023. - P. 11-12
8
Оновлення НМКНД "Технологічний тренінг" [Текст] : для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форм навчання / авт.-уклад. А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2023. - 80 с. - Б. ц.
9
Functional soft ice cream using beet pectin concentrate and probiotic [Text] / N. Zhexenbay, M. Kizatova, Zh. Nabiyeva, A. Foshchan, O. Grinchenko // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 18 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 99-100
Повний текст
10 Foshchan, Andriy.
The use of combined structuring agents of various origins in the production of jelly products [Text] / A. Foshchan // The Journal of Almaty Technological University. - 2023. - № 2. - P. 147-156. - DOI https://doi.org/10.48184 /2304-568X-2023-2- 147-156. -
Повний текст
11
Методи контролю ХП [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2023. - 66 с. - Б. ц.
12 Фощан, Андрій Леонтійович.
Молекулярне моделювання процесів структуро­утворення у водних розчинах желатину [Текст] / А. Л. Фощан // Modern methods for the development of science : abstracts of I International Scientific and Practical Conference, January 09-11, 2023. - Haifa, 2023. - P. 373-377
13 Foshchan, Andriy.
Scientific fundamentals of resource-saving technologies of jelly production [Text] / A. Foshchan // Sustainable food chain and safety through science, knowledge and business : scientific monograph. - Riga : Baltija Publishing, 2023. - P. 290-328. - DOI https://doi.org/10.30525 /978-9934-26-328-6-13. -
Повний текст
14 Фощан, Андрій Леонтійович.
Методи контролю ХП [Текст] : перелік питань для підсумк. (залік) контролю з дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2023. - 12 с. - Б. ц.
15 Фощан, Андрій Леонтійович.
Наукове обґрунтування ресурсозберігаючих технологій виробництва желейної продукції [Текст] / А. Л. Фощан // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 18 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 85-86
Повний текст
16
Методи контролю харчових продуктів [Текст] : метод. рек. та завдання для студентів спец. Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / авт.-уклад. А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2023. - 11 с. - Б. ц.
17
Методи контролю харчових продуктів [Текст] : метод. рек. до самост. роботи та завдання для студентів спец. Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / авт.-уклад. А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2023. - 17 с. - Б. ц.
18 Фощан, Андрій Леонтійович.
Методи контролю харчових продуктів [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2023. - 16 с. - Б. ц.
19
Методи контролю харчових продуктів [Текст] : метод. рек. та завдання для лаборатор. занять для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / авт.-уклад. А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2023. - 51 с. - Б. ц.
2022
20
Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції [Текст] : метод. вказівки та завдання для практ. занять з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад. А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2022. - 30 с. - Б. ц.
21
Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції [Текст] : метод. вказівки до самост. вивч. дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад. А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2022. - 18 с. - Б. ц.
Повний текст
22
Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції. Тести і завдання для поточного контролю знань студентів [Текст] : метод. рек. для студентів спец. Харчові технології СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2022. - 8 с. - Б. ц.
23
Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції [Текст] : конспект лекцій з дисципліни для спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад. А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2022. - 192 с. - Б. ц.
Повний текст
24
Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції [Електронний ресурс] : пакет візуал. супроводження дисципліни для студентів спец. Харчові технології СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2022. - 88 с. - Б. ц.
25 Foshchan, Andriy.
Mathematical modelling of the strength of heterogeneous gel forming systems based on gelling agents of polysaccharide and protein origins [Text] / A. Foshchan, V. Yevlash, V. Potapov // Food science and technology. - 2022. - Vol. 16, Issue 2. - С. 46-54. - DOI https://doi.org/10.15673/fst.v16i2.2371. -
Повний текст
26 Фощан, Андрій Леонтійович.
Наукові основи ресурсозберігаючих технологій виробництва желейної продукції [Текст] / А. Л. Фощан // Innovative technologies and equipment: development prospects of the food and restaurant industries : Scientific monograph. - Riga : “Baltija Publishing”, 2022. - С. 287-330. - DOI https://doi.org/10.30525/978-9934-26-205-0-12. -
Повний текст
27
Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції [Текст] : навч. програма дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад. А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2022. - 17 с. - Б. ц.
28
Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції [Текст] : метод. рек. та завдання для лаб. занять з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад. А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2022. - 30 с. - Б. ц.
Повний текст
29
Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції [Текст] : робоча програма дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад. А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2022. - 18 с. - Б. ц.
30
Effect of oxidation products and other precursors on the content of 3-MCPD esters and glycidol esters in deodorised sunflower oil [Electronic resource] / A. Demydova, I. Levchuk, V. Yevlash, O. Aksonova, A. Foshchan // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2022. - Vol. 16, Issue 1. - P. 50-57. - DOI 10.15673/fst.v16i1.2284. -
Повний текстПовний текст
31
Наукові основи виробництва та зберігання харчової продукції [Текст] : силабус дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти магістр ден. та заоч. форми навч. / уклад. А. Л. Фощан. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц.
32 Foshchan, Andriy.
Mathematical modeling of the strength of heterogeneous gel forming systems based on gelling agents of polysaccharide and protein origins [Electronic resource] / A. Foshchan, V. Yevlash, V. Potapov // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2022. - Vol. 16, Issue 2. - С. 46-54. - DOI 10.15673/fst.v16i2.2371. -
Повний текстПовний текст
33
Development technology of functional soft ice-cream using beet concentrate and probiotic [Electronic resource] / N. Zhexenbay, М. Kizatova, Zh. Nabiyeva, G. Iskakova, N. Grynchenko, A. Foshchan, O. Grinchenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2022. - Vol. 5, Issue 11(119). - С. 83-93. - DOI 10.15587/1729-4061.2022.265966. -
Повний текстПовний текст
34 Фощан, Андрій Леонтійович.
Гастрономічний туризм, як складова розвитку туристичної сфери бізнесу [Текст] / А. Л. Фощан // Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Запоріжжя, 25 листоп. 2022 р. - Запоріжжя : НУ «Запорізька політехніка», 2022. - С. 387-390
2021
35
Application of the microwave field in jelly products technology [Text] / A. Foshchan, V. Yevlash, O. Aksonova, N. Murlykina, I. Pilyugina // Technology Audit and Production Reserves. - 2021. - Vol. 2, № 3 (58) : Chemical Engineering. - С. 6-13. - DOI DOI: 10.15587/2706-5448.2021.226429. -
Повний текст
36
Використання комплексного драглеутворювача в технології торта «Шоколадно-зефірний» [Текст] / В. В. Євлаш, А. Л. Фощан, І. С. Пілюгіна, Н. В. Мурликіна, О. Ф. Аксьонова // Праці Таврійського держ. агротехнол. ун-ту. - Мелітополь : ТДАТУ, 2021. - Вип. 21, Т. 1. - С. 200-208. - DOI https://doi.org/10.31388 /2078-0877-2021-21-1-200-208. -
Повний текст
37
Фаховий колоквіум [Текст] : робоча програма для здобувачів спец. 181 ОПП Харчові технології, третій (д-р філософії) РВО / авт.-уклад.: А. Л. Фощан, О. О. Гринченко, І. В. Золотухіна. - Харків : ДБТУ, 2021. - 16 с. - Б. ц.
38
Фаховий колоквіум [Текст] : метод. рек. та завдання до семінар. занять для здобувачів третього (д-р філософії) рівня вищ. освіти за спец. 181 Харчові технології / авт.-уклад.: А. Л. Фощан, О. О. Гринченко. - Харків : ДБТУ, 2021. - 67 с. - Б. ц.
39
Фаховий колоквіум [Текст] : метод. рек. та завдання для самост. роботи для здобувачів третього (д-р філософії) рівня вищ. освіти за спец. 181 Харчові технології / авт.-уклад.: А. Л. Фощан, О. О. Гринченко. - Харків : ДБТУ, 2021. - 18 с. - Б. ц.
40
Фаховий колоквіум. Перелік питань для підсумкового контролю [Текст] : метод. рек. для здобувачів третього (д-р філософії) рівня вищ. освіти за спец. 181 Харчові технології / авт.-уклад.: А. Л. Фощан, О. О. Гринченко. - Харків : ДБТУ, 2021. - 11 с. - Б. ц.
2020
41
Досвід та перспективи науково-практичного співробітництва Харківського державного університету харчування та торгівлі та ЗВО Китайської Народної Республіки [Текст] / В. М. Михайлов, А. Л. Фощан, О. В. Самохвалова, М. О. Янчева // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : матеріали ІХ Міжнар. наук.-техн. конф., м. Київ, 10-11 листоп. 2020 р. - Київ : НУХТ, 2020
42
Mathematical modelling of the strength of heterogeneous gel forming systems based on gelling agents of various origins [Text] / A. Foshchan, A. Hryhorenko, V. Potapov, V. Yevlash // Ukrainian Food Journal. - 2020
43
Збірник технологічних інструкцій на пастильні й мармеладні вироби та цукерки з желейними корпусами [Текст] : навч. посібник / А. Л. Фощан, В. І. Оболкіна, І. О. Крапивницька, Ф. В. Перцевой, В. І. Ладика, О. М. Шаніна. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 105 с. - Б. ц.
44
Збірник рецептур на пастильні й мармеладні вироби та цукерки з желейними корпусами [Текст] : навч. посібник / А. Л. Фощан, В. І. Оболкіна, І. О. Крапивницька, Ф. В. Перцевой, Ю. Г. Кожанов, В. І. Ладика, О. М. Шаніна. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 98 с. - Б. ц.
2019
45 Foshchan, Andriy.
Development of specialized foods with dietary supplements [Text] / A. Foshchan, V. Yevlash // Dietetyka – Wyzwania w 2019 roku : Ogolnopolska konferencja, 9-10 maja 2019 r. - Poznan, 2019
2018
46
Реологические свойства водных растворов агара, желатина и их смеси для желейных изделий [Текст] / С. М. Губский, Я. И. Музыка, А. Л. Фощан // Вісник Харків. нац. ун-ту. Серія: Хімія. - Харків : ХНУ, 2018. - № 31 (54). - С. 64-78
Повний текст
47 Фощан, Андрей Леонтьевич.
Физика [Text] : сборник задач с примерами решения для иностр. слушателей подготов. отд-ния / А. Л. Фощан, А. Г. Дьяков. - Харьков : ХГУПТ, 2018. - 100 с. - Б. ц.
2017
48 Foshchan, Andriy.
Features of preparing foreign students in engineering food industry [Text] / A. Foshchan, V. Chervonyi, A. Novruzov // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 183-184
Повний текст
49
Молекулярно-динамическое моделирование ассоциации тропоколлагена [Text] / И. С. Вовчинский, Я. И. Филатов, В. В. Евлаш, А. Л. Фощан, С. М. Губский, О. Н. Калугин // Химия, био- и нанотехнологии, экология и экономика в пищевой и косметической промышленности : материалы ІV Междунар. науч.-практ. конф., 17-18 октября 2017 г. - Харьков : НТУ «ХПИ», 2017. - С. 122-124
Повний текст
50
Технології спеціальних продуктів для харчування військовослужбовців [Текст] / В. В. Євлаш, А. Л. Фощан, С. В. Нікітін, Л. Ф. Товма, С. В. Писаревський // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 243-244
Повний текст
51 Фощан, Андрій Леонтійович.
Розробка науково обґрунтованих технологій продукції підвищенної харчової цінності з використанням структуроутворювачів різного походження [Текст] / А. Л. Фощан, В. В. Євлаш // Технології харчових продуктів і комбікормів : тези Міжнар. наук.-практ. конф., 25-30 верес. 2017 р. - Одеса : ОНАХТ, 2017
52
Status and development priorities of the Ukrainian-Moroccan economic and cultural cooperation [Text] / N. Mutazakki, A. Borysova, A. Foshchan, V. Ryeznikov // Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 3 жовт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 158-160
Повний текст
53 Фощан, Андрей Леонтьевич.
Роль международного сотрудничества в инновационном развитии университета [Текст] / А. Л. Фощан // Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спец. Готельно-ресторанна справа, 21 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 12-14
Повний текст
54
Харківський державний університет харчування та торгівлі (історичні кроки становлення та розвитку) [Текст] : до 50-річчя ХДУХТ / О. І. Черевко, Л. М. Янчева, В. М. Михайлов, А. Л. Фощан. - Харків : Світ книг, 2017. - 234 с. - Б. ц.
55
Молекулярное моделирование процессов гелеобразования в водных растворах коллагена и агарозы [Текст] / В. В. Евлаш, Т. О. Кузнецова, А. Л. Фощан, О. Н. Калугин // Переработка и управление качеством сельскохозяйственной продукции : сборник ст. III Междунар. науч.-практ. конф., 23-24 марта 2017 г. - Минск : БГАТУ, 2017. - С. 370-372
56
Розробка науково обґрунтованих технологій продукції підвищенної харчової цінності з використанням структуроутворювачів різного походження [Текст] / В. В. Євлаш, Т. О. Кузнецова, М. В. Артамонова, А. Л. Фощан, Н. О. Отрошко, І. С. Пілюгіна, З. В. Железняк, І. С. Вовчинський, О. М. Калугін // Наукові пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2017. - Т. 23, № 5. - С. 115-123
2016
57
Development of the method of determining vitamin C in jelly products with gellants [Text] / A. Foshchan // Food Science for Well-being : 8th Central European Congress on Food. - Kyiv : NUFT, 2016. - P. 118
58 Foshchan, Andriy.
Development of scientific technologies of food product with the increased nutritional value based on various gelling agents [Text] / A. Foshchan, V. Evlash, V. Mykhailov // Food Science for Well-being : 8th Central European Congress on Food. - Kyiv : NUFT, 2016. - С. 69
59Пат. 110349 Україна, МПК G01N33/02, G01N27/00.
Спосіб оцінки вмісту аскорбінової кислоти у харчових системах, що містять гідроколоїди [Текст] / В. В. Євлаш, О. Ф. Аксьонова, С. М. Губський, З. В. Железняк ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201602527 ; Заявл. 15.03.2016 ; Опубл. 10.10.2016, Бюл. № 19. - 5 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
60 Фощан, Андрей Леонтьевич.
Математика для иностранных студентов подготовительного отделения [Текст] : учеб.-метод. пособие / А. Л. Фощан, А. А. Борисова, А. А. Борисов. - Харьков : ХГУПТ, 2016. - 119 с. - Б. ц.
Повний текст
2015
61
Реологические свойства растворов и студней структурообразователей различной природы для желейных изделий [Text] / А. Л. Фощан, Я. И. Колядко, С. М. Губский, В. В. Евлаш, О. Н. Калугин // Хімічні Каразінські читання – 2015 : VII Всеукр. наук. конф. студентів та аспірантів, 20-22 квіт. 2015 р. - Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2015. - С. 148-149
62
Методы молекулярного моделирования как инструмент для исследования пищевых гелей [Text] / О. Н. Калугин, И. С. Вовчинский, А. Л. Фощан, С. М. Губский, В. В. Евлаш // Повноцінне харчування: інноваційні аспекти технологій, енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу : кол. монографія. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 50-101
63
Дослідження сорбційної ємності структуроутворювачів різної природи щодо вітаміну С [Текст] / З. В. Железняк, Т. О. Кузнецова, А. Л. Фощан, В. Г. Панченко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 282-283
64 Михайлов, Валерій Михайлович.
Інноваційні аспекти розвитку наукової діяльності в Харківському державному університеті харчування та торгівлі [Текст] / В. М. Михайлов, О. І. Черевко, А. Л. Фощан // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків. - Харків : ФАКТ, 2015. - С. 10-14
2014
65 Foshchan, Andriy.
Method of calculation modes of stepped defrost food [Text] / A. Foshchan, N. Pogozhikh, I. Pavliuk // Innovate development of food, light and hospitality industry : International scientific and practical conference, 16-17 october. - Алмати : АТУ, 2014. - С. 150-152
66
Usage of microscopic method to analyze dispersion of food powders [Text] / A. Foshchan, N. Pogozhikh, I. Pavliuk, Zh. Vorontsova // Acta Mechanica Slovaca. - 2014. - № 18 (1). - С. 76-81
2013
67 Фощан, Андрій Леонтійович.
Роль практичної підготовки студентів у формуванні сучасних фахівців ресторанної індустрії [Текст] / А. Л. Фощан, О. О. Гринченко, Н. В. Петренко // Проблеми і перспективи працевлаштування випускників вищих навчальних закладів : XVIII Міжнар. наук.-практ. конф. - Донецьк, 2013. - С. 274-277
68
Research of food powders. Methods of dispersion analysis [Text] / A. Foshchan, N. Pogozhikh, I. Pavliuk, Zh. Vorontsova // Transaction of the Universities of Kosice. - 2013. - № 4. - С. 67-71
2012
69 Фощан, Андрій Леонтійович.
Обґрунтування удосконалених технологій оздоблення кондитерських виробів з використанням гелеутворювачів різної природи [Текст] / А. Л. Фощан, А. М. Григоренко // Наукові праці Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : ОНАХТ, 2012. - № 3 (20). - С. 98-100
70
Чинники успішного працевлаштування за фахом [Текст] : конспект лекцій та метод. рек. / авт.-уклад.: А. Л. Фощан, Л. М. Яцун, Н. В. Петренко. - Харьков : ХДУХТ, 2012. - 96 с. - Б. ц.
71 Фощан, Андрій Леонтійович.
Науковий підхід до розроблення технології напівфабрикатів для оздоблення кондитерських виробів [Текст] / А. Л. Фощан, А. М. Григоренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2012. - Вип. 1 (15). - С. 218-223
72
Технологія харчових продуктів на основі драглеутворювачів з якісно зміненими функціональними властивостями [Текст] : монографія / Ф. В. Перцевой, Ю. О. Савгіра, Н. В. Камсуліна, Л. М. Хомічак, М. О. Янчева, А. Л. Фощан. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 289 с. - Б. ц.
73
The technology of food products on the base of geletinizers with qualitative modified functional properties [Text] : monograph / F. Pertsevoy, N. Kamsulina, L. Khomichak, A. Foshchan [etc.]. - Kharkiv : KSUFT, 2012. - 285 с. - Б. ц.
2011
74
Лабораторний практикум з теплотехніки [Текст] : навч. посібник / М. Т. Малафаєв, О. І. Торяник, А. Л. Фощан, М. А. Чеканов. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 87 с. - Б. ц.
Повний текст
75 Фощан, Андрій Леонтійович.
Використання методу рейтингової оцінки для визначення рівня фінансових ризиків підприємств торгівлі [Текст] / А. Л. Фощан // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 413-421
76 Фощан, Андрій Леонтійович.
Оптимізація структури капіталу підприємства як чинник зниження рівня фінансових ризиків [Текст] / А. Л. Фощан // Проблеми управління підприємствами торгівлі та ресторанного бізнесу в умовах інноваційного розвитку : матеріали Міжнар. наук.- практ. конф., м. Харків, 19 жовт. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 262-263
77 Григоренко, А. М.
Оптимізація технологічного процесу виробництва желейної продукції на основі драглеутворювачів різної прирди методом математичного моделювання [Текст] / А. М. Григоренко, Д. О. Торяник, А. Л. Фощан // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Ч. 2. - С. 74-75
Повний текст
78 Фощан, Андрій Леонтійович.
До питання про механізм драглеутворення гідроколоїдів різної природи [Текст] / А. Л. Фощан, А. М. Григоренко // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 3-4 листоп. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 96-97
2010
79 Фощан, Андрій Леонтійович.
Технології удосконалення якості желейної продукції [Текст] / А. Л. Фощан, А. М. Григоренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Вип. 2 (12). - С. 262-268
Повний текст
80
Факультет обладнання та технічного сервісу Харківського державного університету харчування та торгівлі: минуле, теперішнє, майбутнє [Текст] / О. І. Черевко, Л. М. Янчева, В. М. Михайлов, А. Л. Фощан, Л. К. Карпенко, Г. В. Дейниченко, М. І. Погожих, В. О. Потапов, Л. В. Кіптела, І. М. Бєляєва, Т. М. Афоніна, В. Г. Компанцева. - Харків : ХДУХТ, 2010. - 104 с. - Б. ц.
81Пат. 61370 Україна, МПК A23L1/06.
Спосіб підвищення міцності драглів сульфатованих полісахаридів [Текст] / А. Л. Фощан, А. М. Григоренко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № a200909794 ; Заявл. 25.09.2009 ; Опубл. 10.12.2010, Бюл. № 14. - 3 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
82
Теплотехніка [Текст] : метод. вказівки до виконання самост. роботи з курсу для студентів за напрямом підгот. 6.050502 Інженерна механіка / уклад.: М. Т. Малафаєв, О. І. Торяник, А. Л. Фощан. - Харків : ХДУХТ, 2010. - 43 с. - Б. ц.
2009
83
Товарознавчий факультет Харківського державного університету харчування та торгівлі: історія та сучасність [Текст] / О. І. Черевко, Л. М. Янчева, В. М. Михайлов, А. Л. Фощан, М. С. Одарченко, А. А. Дубініна, Г. І. Дюкарева, Н. В. Дуденко, О. О. Гринченко, О. П. Віннікова, О. К. Кухарьонок ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2009. - 64 с. - Б. ц.
84 Фощан, Андрій Леонтійович.
Установлення закономірностей впливу середовища на зміни фізико-хімічних показників драглів та обгрунтовання строків збереження желейної продукції [Текст] / А. Л. Фощан, А. М. Григоренко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2009. - № 10 (59). - С. 9-12
85 Фощан, Андрей Леонтьевич.
Технология производства желейной продукции со сниженным расходом студнеобразователей [Text] / А. Л. Фощан // Инновационные технологии и оборудование для пищевой промышленности : материалы Междунар. науч.-практ. конф. - Воронеж, 2009. - Т. 1. - С. 174-180
86 Фощан, Андрей Леонтьевич.
Технологии снижения расхода студнеобразователей при производстве желейной продукции [Text] / А. Л. Фощан // Актуальные проблемы экономики, менеджмента, маркетинга : материалы Междунар. науч.-практ. конф. - Белгород : Изд-во БелГУ, 2009. - Ч. 2. - С. 414-417
87 Фощан, Андрій Леонтійович.
Регулювання структурно-механічних властивостей желейних виробів на основі комбінованих драглеутворювачів [Текст] / А. Л. Фощан, А. М. Григоренко // Наукові праці Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : ОНАХТ, 2009. - Вип. 36, Т. 1. - С. 234-236
88 Foshchan, Andriy.
The Innovative Approaches of Kharkiv State University of Food Technology and Trade to the Practical Training of Future Specialists [Text] / A. Foshchan, I. Kovyakh // Збірник наук. праць Таврійського держ. агротехнол. ун-ту. - Мелiтополь : ТДАТУ, 2009. - № 3. - С. 157-164
89 Михайлов, Валерий Михайлович.
Современные тенденции пищевых технологий – наш потенциал и основные направления деятельности [Текст] / В. М. Михайлов, А. Л. Фощан, А. М. Чуйко // Актуальные вопросы и организационно-правовые основы сотрудничества Украины и КНР в сфере высоких технологий : материалы VI Междунар. науч.-практ. конф. - Киев : КиевЦНТЭИ, 2009. - С. 150-155
90 Михайлов, Валерий Михайлович.
Новые пищевые технологии – наш потенциал и основные направления деятельности [Текст] / В. М. Михайлов, А. Л. Фощан // Актуальные проблемы экономики, менеджмента, маркетинга. - Белгород : БелГУ, 2009. - Ч. 2. - С. 220-223
91
L'application du systeme HACCP dans les industries agroalimentaires [Text] / A. Birca, O. Cherevko, A. Foshchan [ets.]. - Sibiu : Alma Mater, 2009. - 161 р. - Б. ц.
2008
92Пат. 33842 Україна, МПК A23L1/06.
Спосіб виробництва желе [Текст] / А. Л. Фощан, А. М. Григоренко ; власник А. Л. Фощан. - № u200803485 ; Заявл. 18.03.2008 ; Опубл. 10.07.2008, Бюл. № 13. - Б. ц.
Повний текст
93 Фощан, Андрій Леонтійович.
Співробітництво між Україною і НАТО в запобіганні повеням у Західних регіонах України [Текст] / А. Л. Фощан, І. І. Ковях // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інновації в вищій школі в контексті сучасної парадигми вищої освіти : матеріали VI Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 24 жовт. 2008 р. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 68-69
94 Фощан, Андрій Леонтійович.
Вивчення виробничого ринку гідроколоїдів для харчової промисловості та використання комбінованих драглеутворюючих систем під час виробництва кондитерської продукції [Текст] / А. Л. Фощан, А. М. Григоренко // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2008 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 180-181
95
Облік, аудит і аналіз нематеріальних активів: сучасний стан, проблеми, тенденції розвитку [Текст] : монографія / уклад.: Л. М. Котенко, Т. В. Польова, А. Л. Фощан. - Харків : ХДУХТ, 2008. - 174 с. - Б. ц.
96 Погожих, Микола Іванович.
Фізика та фізичні методи дослідження сировини та матеріалів [Текст] : навч. посібник / М. І. Погожих, А. Л. Фощан, М. М. Цуркан. - Харків : ХДУХТ, 2008. - 279 с. - Б. ц.
97 Малафаєв, М. Т.
Теплотехніка [Текст] : навч. посібник / М. Т. Малафаєв, О. І. Торяник, А. Л. Фощан. - Харьков : ХДУХТ, 2008. - 160 с. - Б. ц.
98 Фощан, Андрій Леонтійович.
Україна – НАТО: співробітництво в запобіганні повеням у західних регіонах України [Текст] / А. Л. Фощан, І. І. Ков’ях // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - Вип. 2 (8), Ч. 2. - С. 76-82
2007
99 Фощан, Андрій Леонтійович.
Вивчення реологічних властивостей комбінованих драглеутворюючих систем [Текст] / А. Л. Фощан, А. М. Григоренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2007. - Вип. 2 (6). - С. 203-207
100
Фізика та фізичні методи дослідження сировини та матеріалів [Текст] : робоча програма з дисципліни для спец.: 6.050301 Товарознавство та комерційна діяльність, 6.050302 Товарознавство та експертиза у митній справі, 6.050303 Експертиза товарів та послуг / уклад.: А. Л. Фощан, М. М. Цуркан. - Харків : ХДУХТ, 2007. - 40 с. - Б. ц.
101
Теплотехніка. Тепловий розрахунок пароводяного рекуперативного теплообмінного апарата [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. роботи для студентів всіх спец. за напрямком підгот. 6.0917 / уклад.: О. І. Торяник, М. Т. Малафаєв, А. Л. Фощан. - Харків : ХДУХТ, 2007. - 35 с. - Б. ц.
102 Фощан, Андрій Леонтійович.
Вивчення реологічних властивостей комбінованих драглеутворюючих систем [Текст] / А. Л. Фощан, А. М. Григоренко // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези Міжнар. наук.-практ. конф. - Харків : ХДУХТ, 2007. - Ч. 1. - С. 83-84
103 Фощан, Андрій Леонтійович.
Україна – НАТО: особливе партнерство та посилений діалог [Текст] / А. Л. Фощан, І. І. Ковях // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 40-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, м. Харків, 17 жовт. 2007 р. - Харків, 2007. - С. 269-270
104
Харківський державний університет харчування та торгівлі: історія та сучасність, 1967-2007 40-річний ювілей [Текст] : інформ.-публіцист. видання / О. І. Черевко, Л. М. Яцун, Л. Г. Смірнов, Л. М. Янчева, В. М. Михайлов, А. Л. Фощан, О. К. Кухарьонок. - Харків : ХДУХТ, 2007. - 96 с. - Б. ц.
105 Фощан, Андрій Леонтійович.
Научные основы управления процессом студнеобразования при производстве желейной продукции [Текст] / А. Л. Фощан // Низкотемпературные и пищевые технологии в 21 веке : материалы III Междунар. науч.-техн. конф., г. Санкт-Петербург, 13-15 нояб. 2007 г. - СПб., 2007. - С. 318-327
2006
106 Фощан, Андрей Леонтьевич.
Студнеобразователи на основе полисахаридов красных морских водорослей и пути сокращения их расхода при производстве желейной продукции [Текст] / А. Л. Фощан // Харчові тєхнології – 2006 : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Одеса, Одес. нац. акад. харч. технологій, 17-19 жовт. 2006 р. - Одеса, 2006. - С. 135
107
Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з курсу "Теплотехніка". Розрахунково-графічне завдання. Розрахунок термодинамічних циклів двигунів внутрішнього згорання [Текст] : для студентів спец. 6.0902 Інженерна механіка, 6.0917 Харчова технологія та інженерія / уклад.: О. І. Торяник, А. Л. Фощан, М. Т. Малафаєв. - Харків : ХДУХТ, 2006. - 19 с. - Б. ц.
2005
108 Фощан, Андрій Леонтійович.
Вивчення можливості регулювання структурно-механічних властивостей желейних виробів та десертів на основі сульфатованих полісахаридів та білкового драглеутворювача [Текст] / А. Л. Фощан, А. М. Григоренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2005. - Вип. 2. - С. 164-168
109
Дослідження процесу плавлення сирної пасти за допомогою дериватографа Q-1000 [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, А. Л. Фощан, Л. О. Чуйко // Прогресивні техніка та технологія харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2005. - Вип. 2. - С. 35-41.
110 Фощан, Андрій Леонтійович.
Деякі аспекти процесу структуроутворення у розчинах драглеутворювачів [Текст] / А. Л. Фощан // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2005. - С. 343-348
111Пат. 7816 Україна, МПК A23L1/05.
Спосіб виробництва суфле [Текст] / А. Л. Фощан, А. М. Григоренко ; власник А. Л. Фощан. - № 20041109546 ; Заявл. 22.11.2004 ; Опубл. 15.07.2005, Бюл. № 7. - Б. ц.
Повний текст
112Пат. 9057 Україна, МПК A23L1/05.
Спосіб підвищення міцності драглів сульфатованих полісахаридів [Текст] / А. Л. Фощан, А. М. Григоренко ; власник А. Л. Фощан. - № 20041109545 ; Заявл. 22.11.2004 ; Опубл. 15.09.2005, Бюл. № 9. - 2 с. - Б. ц.
Повний текст
113
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з курсу "Теплотехніка", "Тепловий розрахунок пароводяного рекуперативного теплообмінного апарата" [Текст] : для студентів 3 курсу інж.-технол. ф-ту за напрямом підгот. Харчова технологія та інженерія / уклад.: О. І. Торяник, М. Т. Малафаєв, А. Л. Фощан. - Харків : ХДУХТ, 2005. - 31 с. - Б. ц.
114
Modifying additives in jelly рroduсts [Text] : monograрh / F. Рertsevoy, Yu. Savgira, A. Foshchan, А. Ukrayinets, L. Tishchenko, B. Garncarek, T. Miskiewicz. - K. : NUFT, 2005. - 257 с. - 20.00 грн.
115 Фощан, Андрій Леонтійович.
Вплив поля НВЧ на в'язкість розчинів полісахаридів червоних морських водоростей [Текст] / А. Л. Фощан, Т. В. Холод // Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2005. - С. 229-233
116 Торяник, О. І.
Теплотехніка [Текст] : навч. посібник для студентів інж.-технол. ф-ту за напрямком підгот. Харчова технологія та інженерія / О. І. Торяник, М. Т. Малафаєв, А. Л. Фощан. - Харків : ХДУХТ, 2005. - 131 с. - Б. ц.
2004
117 Фощан, Андрій Леонтійович.
Вивчення можливості використання желатину для підвищення міцності драглів сульфатованих полісахаридів червоних морських водоростей [Текст] / А. Л. Фощан, А. М. Григоренко // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2004. - С. 530-536
118
Концепції сучасного природознавства [Текст] : конспект лекцій для студентів спец. 8.050201 Менеджмент організацій, 8.050206 Менеджмент зовньоекономічної діяльності ден. та заоч. від-нь / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: М. І. Погожих, А. Л. Фощан. - Харків : ХДУХТ, 2004. - 102 с. - Б. ц.
119 Фощан, Андрій Леонтійович.
Управление процессом студнеобразования при производстве желейной продукции [Текст] / А. Л. Фощан // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2004. - № 2 (8). - С. 38-42
2003
120 Овсяннікова, Л. Г.
Вивчення впливу альгінату натрію та хлористого кальцію на структурно-механічні властивості драглів полісахаридів червоних морських водоростей [Текст] / Л. Г. Овсяннікова, А. Л. Фощан // Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 65-річчю з дня народж. д-ра техн. наук., проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Беляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2003 р. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 313-315
121 Григоренко, А. Н.
Разработка новой технологии композиционных сухих смесей из студнеобразователей различной природы для пищевой промышленности [Текст] / А. Н. Григоренко, А. Л. Фощан, Ф. В. Перцевой // Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 65-річчю з дня народж. д-ра техн. наук., проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Беляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2003 р. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 136-142
122 Фощан, Андрій Леонтійович.
Використання альгінату натрію для удосконалення технології кулінарної продукції [Текст] / А. Л. Фощан, Л. Г. Овсяннікова, Ф. В. Перцевой // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 456-463
123 Фощан, Андрій Леонтійович.
Вивчення впливу поля надвисокої частоти на властивості драглів з полісахаридів червоних морських водоростей [Текст] / А. Л. Фощан, Т. В. Холод, Ф. В. Перцевой // Вісник Харків. держ. техн. ун-ту сіл. госп-ва. Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - 2003. - Вип. 22. - С. 169-179
Повний текст
124 Фощан, Андрій Леонтійович.
Регулювання процесом драглеутворення при виробництві желейної продукції [Текст] / А. Л. Фощан // Вісник Харків. держ. техн. ун-ту сіл. госп-ва. Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - Харків : ХДТУСГ, 2003. - Вип. 16. - С. 194-197
Повний текст
125 Торяник, О. І.
Використання системного пакету HyperChem у навчальному процесі [Текст] / О. І. Торяник, Д. О. Торяник, А. Л. Фощан // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф., присвяч. 65-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2003 р. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 91-93
126
Производство желейной и взбивной продукции с использованием модификаторов [Text] : монография / Ф. В. Перцевой, А. Л. Фощан, Ю. А. Савгира, О. А. Гринченко, П. П. Пивоваров, А. И. Дорошенко. - Днепропетровск : Пороги, 2003. - 201 с. - Б. ц.
2002
127 Фощан, Андрій Леонтійович.
Про шляхи зменшення видатку драглеутворювачів під час виробництва желейних виробів [Текст] / А. Л. Фощан // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф., присвяч. 35-річчю академії, м. Харків, 24 жовт. 2002 р. - Харків : ХДАТОХ, 2002. - С. 263-265
128 Фощан, Андрій Леонтійович.
Вплив комплексу високовольтних імпульсних дій на міцність драглів агару [Текст] / А. Л. Фощан // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2002. - Ч. 1. - С. 419-423
129 Малафаєв, М. Т.
Лабораторний практикум з теплотехніки [Текст] : навч. посібник РМОіНУ / М. Т. Малафаєв, О. І. Торяник, А. Л. Фощан. - Харків : ХДАТОХ, 2002. - 93 с. - Б. ц.
2001
130 Фощан, Андрій Леонтійович.
Шляхи використання енергії поля НВЧ у харчовій промисловості [Текст] / А. Л. Фощан // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДАТОХ, 2001. - С. 318-321
131
Вплив поля НВЧ на надмолекулярку структуру розчинів та драглів агару [Текст] / А. Л. Фощан, Т. В. Холод, Ю. О. Савгіра, Ф. В. Перцевой // Удосконалення існуючих та розробка нових технологій для харчової та зернопереробної промисловості : збірник наук. пр. - Одеса : ОДАХТ, 2001. - Вип. 22. - С. 20-22
132
К вопросу о способах снижения расхода студнеобразователя при производстве желейных изделий [Текст] / А. Л. Фощан, Т. В. Холод, Л. Г. Овсянникова, Ф. В. Перцевой, Ю. А. Савгира, В. В. Полевич // Вісник Харків. держ. техн. ун-ту сіл. госп-ва «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних та харчових виробництв». - Харків : ХДТУСГ, 2001. - Вип. 5. - С. 160-166
Повний текст
2000
133
Спосіб скорочення витрат драглеутворювачів із червоних морських водоростей [Текст] / Л. Г. Овсяннікова, А. Л. Фощан, Ф. В. Перцевой, Ю. О. Савгіра // Проблеми та перспективи створення і провадження нових ресурсо- та енергоощадних технологій, обладнання в галузях харчової і переробної промисловості : матеріали шостої Міжнар. наук.-техн. конф., м. Харків, 19-21 жовт. 1999 р. - Харків : ХДУХТ, 2000. - С. 78
134
Вивчення впливу поля НВЧ на процес драглеутворення червоних морських водоростей [Текст] / Ф. В. Перцевой, Ю. А. Савгиpа, Т. В. Холод, А. Л. Фощан // Обладнання та технології харчових виробництв. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2000. - Вип. 4, Т. 2. - С. 87-94
135 Фощан, Андрій Леонтійович.
Термогравиметрический анализ студнеобразующих систем [Текст] / А. Л. Фощан // Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв. - Харків : ХДАТОХ, 2000. - Ч. 2. - С. 217-223
136 Фощан, Андрей Леонтьевич.
Разработка технологий производства желейных изделий с уменьшенным расходом студнеобразователя [Текст] / А. Л. Фощан // Вісник Харків. нац. ун-ту. Серія: Актуал. проблеми сучас. науки в дослідж. молодих вчених Харкова. - Харків, 2000. - № 456, Ч. 2. - С. 222-224
137
Вплив поля надвисокої частоти на міцність драглів агароїду [Текст] / Т. В. Холод, А. Л. Фощан, Ю. О. Савгіра, Ф. В. Перцевой // Проблеми та перспективи створення і провадження нових ресурсо- та енергоощадних технологій, обладнання в галузях харчової і переробної промисловості : матеріали VI Міжнар. наук.-техн. конф., м. Харків, 19-21 жовт. 1999 р. - Київ : ХДУХТ, 2000. - С. 78-79
138
Системные исследования технологий переработки продуктов питания [Текст] / О. Н. Сафонова, Ф. В. Перцевой, О. А. Гринченко, А. Л. Фощан. - Харьков : ХГАТОП, 2000. - 200 с. - 15.00 грн.
1999
139
Влияние СВЧ на прочность студней сульфатированных полисахаридов [Text] / А. Л. Фощан, Ф. В. Перцевой, Ю. А. Савгира, Т. В. Холод // Прогрессивные технологии и оборудования пищевых производств : тезисы докл. науч.-техн. конф. - СПб., 1999. - С. 232-233
140
Использование полисахаридов для сокращения расхода студнеобразователей из красных морских водорослей [Text] / А. Л. Фощан, Ф. В. Перцевой, Ю. А. Савгира, Л. Г. Овсянникова // Прогрессивные технологии и оборудования пищевых производств : тезисы докл. науч.-техн. конф. - СПб., 1999. - С. 183
141
Влияние поля СВЧ на свойства студнеобразователей из красных морских водорослей [Text] / А. Л. Фощан, Ф. В. Перцевой, Ю. А. Савгира, Т. В. Холод // Продовольственный рынок и проблемы здорового питания : тезисы докл. 2-й Междунар. науч.-практ. конф. - Орел, 1999. - С. 77
142 Фощан, Андрій Леонтійович.
О способах уменьшения расхода студнеобразователей [Текст] / А. Л. Фощан // Нові технології та удосконалення процесів харчових виробництв : збірник наук. пр. - Харків : ХДАТОХ, 1999. - С. 38-40
143
Спосіб скорочення витрат драглеутворювачів із червоних морських водоростей [Текст] / А. Л. Фощан, Ф. В. Перцевой, Ю. А. Савгира, Л. Г. Овсянникова // Проблеми та перспективи створення нових ресурсо- та енергоощадних технології, обладнання в галузі харчової та переробної промисловості : матеріали 6-й Міжнар. науч.-техн. конф. - Київ : УДУХТ, 1999
1998
144
Исследование студнеобразующих систем с помощью ЯМР-спектроскопии широких линий [Текст] / В. В. Жукова, А. И. Торяник, А. Л. Фощан, А. Г. Дьяков // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 1998. - С. 68-71
145
Теплотехніка [Текст] : метод. вказівки до самост. роботи студентів / уклад.: А. Л. Фощан, О. І. Торяник. - Харків : ХДАТОХ, 1998. - 45 с. - Б. ц.
146 Перцевой, Федор Всеволодович.
Использование комбинированного студнеобразователя при производстве желейных блюд [Text] / Ф. В. Перцевой, Л. Г. Овсянникова, А. Л. Фощан // Проблеми якості у громадському харчуванні, готельному господарстві і туризмі : збірник наук. пр. - Київ : КДТЕУ, 1998. - С. 88-90
1997
147 Фощан, Андрей Леонтьевич.
Студнеобразователи на основе полисахаридов красных морских водорослей и пути сокращения их расхода [Text] / А. Л. Фощан // Актуальные проблемы современной науки в исследованиях молодых ученых г. Харкова. - Харьков, 1997. - С. 180-182
148 Фощан, Андрей Леонтьевич.
Двухкомпонентные студни, модифицированные хлоридом кальция [Text] / А. Л. Фощан, Ф. В. Перцевой, Л. Г. Овсянникова // Підприємства і цехі малої потужності для переробки с/х сировини: ефективність і особливості : матеріали наук.-практ. конф. - Полтава, 1997
149
Применение методов математического моделирования для обработки экспериментальных данных зависимости прочных студней от концентрации вводимых добавок [Текст] / А. Л. Фощан, А. И. Торяник, Ф. В. Перцевой, В. В. Полевич // Актуальні науково-методичні проблеми в підготовці спеціалістів вищої кваліфікації для торгівлі і харчування. - Харків : ХДАТОХ, 1997. - Ч. 1. - С. 368-370
1995
150 Фощан, Андрей Леонтьевич.
Технология желейных изделий на основе полисахаридов красных морских водорослей с использованием натрий-карбоксиметилцеллюлозы [Текст] : дис. ... канд. техн. наук: 05.18.16 / А. Л. Фощан. - Харьков : ХГАТОП, 1995. - 140 с. - Б. ц.
151 Фощан, Андрій Леонтійович.
Технологія желейних виробів на основі виробів полісахаридів червоних морських водоростей з використанням натрій-карбоксиметилцелюлози [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.16 / А. Л. Фощан. - Харків : ХДАТОХ, 1995. - 17 с. - Б. ц.
152 Перцевой, Федор Всеволодович.
Изучение влияния добавок Na-КМЦ иFeCl3 на энергию единичного узла связи студневой сетки полисахаридов красных морских водорослей [Text] / Ф. В. Перцевой, А. И. Торяник, А. Л. Фощан // Новые технологии пищевых производств и актуальные проблемы развития торговли и общественного питания. - Харьков : ХГАТОП, 1995. - С. 156-159
153 Фощан, Андрей Леонтьевич.
Изучение влияния Na-КМЦ на вязкость растворов полисахаридов красных морских водорослей [Text] / А. Л. Фощан, Ф. В. Перцевой, А. И. Торяник // Потребительская кооперация в переходный период: проблемы и перспективы : тезисы Междунар. науч.-практ. конф. - Полтава , 1995. - С. 75
1994
154 Фощан, Андрей Леонтьевич.
Способ уменьшения расхода студнеобразователей при производстве кулинарных и кондитерских изделий [Text] / А. Л. Фощан, Ф. В. Перцевой, А. И. Торяник // Развитие массового питания, гостиничного хозяйства и туризма в условиях рыночных отношений : тезисы Междунар. науч.- практ. конф. - Киев, 1994. - С. 39-40
155 Перцевой, Федор Всеволодович.
Расчет энергии активации студнебразующих систем по данным дериватографического анализа [Text] / Ф. В. Перцевой, А. И. Торяник, А. Л. Фощан // Новое в использовании студнеобразователей при производстве кондитерских и кулинарных изделий. - Харьков : ХИОП, 1994. - С. 15-18
156 Перцевой, Федор Всеволодович.
Исследование вязкости растворов агара в широком интервале температур [Text] / Ф. В. Перцевой, А. И. Торяник, А. Л. Фощан // Новое в использовании студнеобразователей при производстве кондитерских и кулинарных изделий. - Харьков : ХИОП, 1994. - С. 23-26
1992
157 Беляева, А. И.
Локальные магнитооптические исследования ВТСП-материалов с помощью феррогранатовых пленок [Text] / А. И. Беляева, В. П. Юрьев, А. Л. Фощан // Обзоры по ВТСП. - 1992. - Вып. 3 (7). - С. 45-76
1991
158
Correlation of inhomogeneities in the superconducting properties with the variation of the lattice parameter C in nontwinning YBa2Cu3−zAlyO6+x crystals [Text] / A. Belyaeva, V. Yur'ev, A. Foshchan, E. Golovenchits, N. Morozov, I. Shul'pina, M. Shcheglov // Fizika Tverdogo Tela. - 1991. - Vol. 33, Issue 10. - P. 2896-2906. - DOI 178.151.253.51. -
Повний текст
159 Beliaeva, A.
Magnetooptic testing of the homogeneity of the superconducting properties of large-area high temperature superconductor films [Text] / A. Beliaeva, A. Foshchan, V. Iur'ev // Pis'ma v Zhurnal Tekhnicheskoi Fiziki. - 1991. - Vol. 17, No. 16. - С. 76-81
160 Belyaeva, A.
Magnetooptical testing of uniformity of the large area HTS-films [Text] / A. Belyaeva, A. Foshchan, V. Yur'ev // Soviet Technical Physics Letters. - 1991. - Vol. 17. - С. 762
161 Фощан, Андрей Леонтьевич.
Магнитооптическое исследование неоднородных состояний Y-Ba-Cu-O монокристалла [Text] / А. Л. Фощан, С. В. Войценя // Тезисы докл. ХХII науч.-техн. конф. молодых исследователей ФТИНТ АН УССР. - Харьков, 1991. - С. 49-50