2024 |
1 | > Фоміна, Ірина Миколаївна. Технологія елеваторної промисловості [Текст] : навч.-метод. посібник до виконання лаб. робіт з дисципліни / І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, О. О. Ізмайлова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 90 с. - Б. ц. | |
---|
2 | > Фоміна, Ірина Миколаївна. Проектування підприємств зберігання і переробки зерна [Текст] : навч.-метод. посібник до виконання практ. робіт з дисципліни / І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ДБТУ, 2024. - Б. ц. | |
---|
3 | > Фоміна, Ірина Миколаївна. Технологія елеваторної промисловості [Текст] : навч.-метод. посіб. до виконання лаб. робіт з дисципліни / І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, О. О. Ізмайлова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 96 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
4 | > Гавриш, Тетяна Володимирівна. Біотехнологічні процеси у зернопереробній галузі [Текст] : навч.-метод. посіб. до виконання лаб. робіт для студентів спец. 181 Харчові технології / Т. В. Гавриш, І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 80 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
5 | > Технологічне проектування елеваторів та комбікормових підприємств [Текст] : навч. посіб. до виконання випуск. роботи бакалавра для студентів спец. 181 Харчові технології першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти (освіт. програма Харчові технології) / І. М. Фоміна, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна, Н. О. Боровікова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 139 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
6 | > Безпека продукції галузі [Текст] : навч.-метод. посібник до виконання лаб. робіт з дисципліни / Л. М. Пузік, Т. В. Гавриш, І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 52 с. - Б. ц. | |
---|
2023 |
7 | > Азарян, Ю. Б. Дослідження зміни стану крохмалю під час термопластичного екструдування зерна пшениці [Текст] / Ю. Б. Азарян ; наук. керівник І. М. Фоміна> // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 25 жовт. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023 | |
---|
8 | > Лисак, О. О. Застосування еструдованих зернопродуктів для харчової підтримки людей із захворюваннями травної системи [Текст] / О. О. Лисак, К. С. Маліков ; наук. керівник І. М. Фоміна> // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 128 | |
---|
9 | > Азарян, Ю. Б. Використання капілярних віскозиметрів ВПЖ для визначення стану крохмалю зернової сировини під час термопластичного екструдування [Текст] / Ю. Б. Азарян, К. С. Маліков ; наук. керівник І. М. Фоміна> // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 136 | |
---|
10 | > Головешко, О. С. Моделювання рецептур багатокомпонентних екструдованих зернопродуктів [Текст] / О. С. Головешко, К. С. Маліков ; наук. керівник І. М. Фоміна> // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 130 | |
---|
11 | > Багатокомпонентні зернові пластівці підвищеної біологічної цінності [Текст] / В. Є. Мішура, Д. Д. Пивоваров ; наук. керівник: І. М. Фоміна, О. В. Самохвалова> // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 129 | |
---|
12 | > Фоміна, Ірина Миколаївна. Методи контроля харчових виробництв [Текст] : навч.-метод. посібник до виконання лаб. робіт з дисципліни / І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : ДБТУ, 2023. - 121 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
2022 |
13 | > Близнюк, А. О. Відносний метод визначення структурно-механічних властивостей зерна щодо придатності для плющення [Текст] / І. М. Фоміна, А. О. Близнюк> // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 172-174 | |
---|
14 | > Білоцерковець, М. В. Створення 3d smart моделей із процедурною генерацією основного обладнання сучасних елеваторів для технологічного проектування [Текст] / І. М. Фоміна, М. В. Білоцерковець> // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 136-138 | |
---|
15 | > Маліков, К. С. Своєчасність розроблення технології багатокомпонентних екструдованих зернопродуктів готових до вживання [Текст] / І. М. Фоміна, К. С. Малікові, Н. Ю. Хоминич> // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 175-176 | |
---|
16 | > Проектування підприємств зберігання і переробки зерна [Текст] : навч.-метод. посіб. до виконання практ. робіт з дисципліни / авт.-уклад. : І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ДБТУ, 2022. - 122 с. - Б. ц. | |
---|
17 | > Проектування комбікормових заводів [Текст] : метод. рек. до виконання кваліфікац. роботи бакалавра. Ч. 4 / авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц. | |
---|
18 | > Гавриш, Тетяна Володимирівна. Пакування зернопродуктів: застосування та подовження терміну зберігання [Текст] / Т. В. Гавриш, І. М. Фоміна> // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 130-133 | |
---|
19 | > Development of safe technology of obtaining fatty acid monoglycerides using a new catalyst [Electronic resource] / O. Bliznjuk, N. Masalitina, І. Mezentseva, T. Novozhylova, М. Korchak, І. Haliasnyi, T. Gavrish, І. Fomina, V. Khalil, O. Nikitchenko> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2022. - Vol. 2, Issue 6 (116). - С. 13-18. - DOI 10.15587/1729-4061.2022.253655. - | Повний текстПовний текст |
---|
20 | > Проектування елеваторів [Текст] : метод. рек. до виконання кваліфікац. роботи бакалавра. Ч. 1 / авт.-уклад.: О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, І. М. Фоміна. - Харків : ДБТУ, 2022. - 56 с. - Б. ц. | |
---|
21 | > Проектування крупозаводів [Текст] : метод. рек. до виконання кваліфікац. роботи бакалавра. Ч. 3 / авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц. | |
---|
2021 |
22 | > Постнова, Ольга Миколаївна. Практикум до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Технологія і організація ресторанного господарства" [Текст] : навч.-метод. посібник для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищої освіти спец. 242 «Туризм» / О. М. Постнова, І. М. Фоміна. - Харків : ДБТУ, 2021. - 130 с. - Б. ц. | |
---|
23 | > Технологія і організація ресторанного господарства [Текст] : зб. тестів для поточ. і підсумк. контролю знань для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм / О. М. Постнова [та ін.] ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 60 с. - Б. ц. | |
---|
24 | > Розрахунок і підбір технологічного обладнання для підготовки зерна до зберігання [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. роботи № 3 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології з дисципліни. Проектування підприємств зберігання і переробки зерна / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 9 с. - Б. ц. | |
---|
25 | > Фоміна, Ірина Миколаївна. Вивчення накопичення поліфенольних сполук в зерні злакових культур під час пророщення [Текст] / І. М. Фоміна, Д. С. Сінєщокова> // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 25-26 листоп. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021. - С. 435 | |
---|
26 | > Хаврель, І. О. Збагачення пшеничних зернових пластівців продуктами переробки [Текст] / І. О. Хаврель, І. М. Фоміна> // ХХІІ зліт студентських лідерів аграрної освіти : матеріали конф., м. Суми, 20-21 трав. 2021 р. - Суми : СНАУ, 2021. - С. 81-82. | |
---|
27 | > Визначення партій зерна, які підлягають зберіганню у зерносховищі, розрахунок і підбір устаткування для прийому і відпустку зерна [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. роботи № 2 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології з дисципліни. Проектування підприємств зберігання і переробки зерна / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 14 с. - Б. ц. | |
---|
28 | > Постнова, Ольга Миколаївна. Технологія і організація ресторанного господарства [Текст] : опор. конспект лекцій з дисципліни для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм / О. М. Постнова, І. М. Фоміна, Г. М. Постнов ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 127 с. : рис. - Б. ц. | |
---|
29 | > Технологія борошняних напівфабрикатів [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 15 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 8 с. - Б. ц. | |
---|
30 | > Технологія холодних страв і закусок [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 14 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 8 с. - Б. ц. | |
---|
31 | > Технологія супів [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 12 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 9 с. - Б. ц. | |
---|
32 | > Технологія страв і кулінарних виробів з м'яса, м'ясопродуктів і птиці [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 13 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 12 с. - Б. ц. | |
---|
33 | > Технологія страв і кулінарних виробів із смажених, тушкованих і запечених овочів, плодів, грибів [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 11 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 12 с. - Б. ц. | |
---|
34 | > Технологія соусів [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 10 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 13 с. - Б. ц. | |
---|
35 | > Вивчення порядку розробки рецептур та складання технологічних схем виробництва кулінарної продукції [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 8 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 10 с. - Б. ц. | |
---|
36 | > Моделювання виробничого процесу закладу ресторанного господарства [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 9 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 17 с. - Б. ц. | |
---|
37 | > Визначення харчової цінності добового раціону харчування [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 6 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 15 с. - Б. ц. | |
---|
38 | > Організація обслуговування споживачів у ресторані [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 7 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 5 с. - Б. ц. | |
---|
39 | > Вивчення особливостей будови та властивостей крохмалю [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 4 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 3 с. - Б. ц. | |
---|
40 | > Органолептичний аналіз і комплексна оцінка якості харчових продуктів [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 1 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 11 с. - Б. ц. | |
---|
41 | > Оцінка сенсорної чутливості дегустатора [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 2 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 7 с. - Б. ц. | |
---|
42 | > Техніко-економічне обгрунтування та проектування зерноочисного відділення підприємств борошномельної промисловості [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. роботи № 6 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології з дисципліни. Проектування підприємств зберігання і переробки зерна / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 18 с. - Б. ц. | |
---|
43 | > Технічні розрахунки розмельного відділення та проектування відділення готової продукції борошномельного підприємства [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. роботи № 7 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології з дисципліни. Проектування підприємств зберігання і переробки зерна / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 21 с. - Б. ц. | |
---|
44 | > Розрахунок і підбір транспортуючого обладнання [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. роботи № 4 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології з дисципліни. Проектування підприємств зберігання і переробки зерна / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 8 с. - Б. ц. | |
---|
45 | > Проектування відділення для зберігання зерна на зерносховищі [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. роботи № 5 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології з дисципліни. Проектування підприємств зберігання і переробки зерна / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 5 с. - Б. ц. | |
---|
46 | > Вивчення властивостей та аналіз складу харчових жирів [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 5 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 6 с. - Б. ц. | |
---|
47 | > Випускова робота бакалавра [Текст] : метод. вказівки для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 181 Харчові технології, галузь знань 18 Виробництва та технології. Ч. 2. Технологічне проектування борошномельних підприємств / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 79 с. : рис., табл. - Б. ц. | |
---|
48 | > Техніко-економічне обґрунтування (ТЕО) проектування підприємства елеваторної промисловості, підготовчі розрахунки [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. роботи № 1 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології з дисципліни. Проектування підприємств зберігання і переробки зерна / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 8 с. - Б. ц. | |
---|
49 | > Визначення технологічних властивостей та фізіологічної ролі білку харчових продуктів [Текст] : метод. рек. до виконання лаб. роботи № 3 для студентів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 6 с. - Б. ц. | |
---|
50 | > Фоміна, Ірина Миколаївна. Вплив постійного магнітного поля на стан вологи зерна пшениці під час післязбирального дозрівання [Текст] / І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, Ю. В. Харченко> // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 25-26 листоп. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021. - С. 434 | |
---|
2020 |
51 | > Фоміна, Ірина Миколаївна. Технологія елеваторної промисловості [Текст] : навч.-метод. посібник до виконання лаборатор. робіт для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищої освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології / І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, О. О. Ізмайлова ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 82 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 63. - Б. ц. | Повний текст |
---|
52 | > Шаніна, Ольга Миколаївна. Виконання кваліфікаційної роботи магістра [Текст] : навч.-метод. посіб. для студ. другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчові технології / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, І. М. Фоміна ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 55 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
53 | > Мікробіологія галузі [Текст] : навч.-метод. посібник до виконання лаборатор. робіт для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. форми навчання інж. спец. / Т. В. Гавриш [та ін.] ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 70 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
2019 |
54 | > Фоміна, Ірина Миколаївна. Технологія пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності для здорового харчування [Текст] : моногр. / І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ПромАрт, 2019. - 168 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 136-166 (250 назв). - ISBN 978-617-7634-60-6 : Б. ц. | |
---|
55 | > Постнова, Ольга Миколаївна. Стандартизація і сертифікація харчових продуктів [Текст] : навч.-метод. посіб. для виконання практ. робіт / О. М. Постнова, І. М. Фоміна ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, ННІ перероб. і харч. вир-в ; Каф. технологій перероб. і харч. вир-в. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 110 с. : рис. - 40.00 грн. | Повний текст |
---|
56 | > Шаніна, Ольга Миколаївна. Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи магістра [Текст] : методические рекомендации / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, І. М. Фоміна. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 48 с. - Б. ц. | |
---|
57 | > Розширення асортименту пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності [Текст] / І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова, К. С. Маліков, В. А. Плечко> // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - Вип. 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. виробництв. - С. 162-170. - Бібліогр. наприкінці ст. | Повний текст |
---|
58 | > Фоміна, Ірина Миколаївна. Технологія пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності для здорового харчування [Текст] : монографія / І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова. - Харків : ПромАрт, 2019. - 168 с. - Б. ц. | |
---|
2018 |
59 | > Ізмайлова, Олена Олександрівна. Дослідження органолептичних показників зернових пластівців підвищеної біологічної цінності [Текст] : тези / О. О. Ізмайлова ; наук. керівник І. М. Фоміна> // Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі : матеріали XIV Міжнар. форуму молоді, м. Харків, ХНТУСГ, 5-6 квіт. 2018 р. - Харків, 2018. - С. 90. | |
---|
60 | > Доцільність інтенсифікації пророщування озимої пшениці в технології зернових пластівців підвищеної біологічної цінності [Текст] / І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова, А. Шурдугайло, О. Шурдугайло> // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - Вип. 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 137-143. | Повний текст |
---|
61 | > Ізмайлова, Олена Олександрівна. Порівняння ярої та озимої пшениці в технології зернових пластівців підвищеної біологічної цінності [Текст] : тези / О. О. Ізмайлова, І. М. Фоміна, А. Рогіз> // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, НУХТ, 14-15 листоп. 2018 р. - Київ, 2018. - С. 42-43. | |
---|
2017 |
62 | > Розрахунок експлуатаційної потужності технологічних ліній елеваторів [Текст] : метод. вказівки / уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, О. О. Ізмайлова. - Харків : ХНТУСГ, 2017. - 13 с. - Б. ц. | |
---|
63 | > Розробка добового завдання елеватора [Текст] : метод. вказівки / уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, О. О. Ізмайлова. - Харків : ХНТУСГ, 2017. - 6 с. - Б. ц. | |
---|
64 | > Фоміна, Ірина Миколаївна. Вивчення перетравлювання білків пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності [Текст] / І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова> // Переробка та зберігання зерна. - 2017. - № 11 | |
---|
65 | > Вивчення плину сипучого матеріалу із середовища [Текст] : метод. вказівки / уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, О. О. Ізмайлова. - Харків : ХНТУСГ, 2017. - 5 с. - Б. ц. | |
---|
66 | > Активне вентилювання [Текст] : метод. вказівки / уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, О. О. Ізмайлова. - Харків : ХНТУСГ, 2017. - 5 с. - Б. ц. | |
---|
67 | > Studying the properties of marshmallow with the Sudanese rose and black chokeberry dyes upon storage [Text] / M. Artamonova, I. Piliugina, O. Samokhvalova, N. Murlykina, О. Kravchenko, І. Fomina, А. Grigorenko> // EUREKA: Life Sciences. - 2017. - Vol. 3. - P. 15-23 | |
---|
68 | > Визначення інтенсивності дихання зерна і втрата його маси [текст] : метод. вказівки / уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, О. О. Ізмайлова. - Харків : ХНТУСГ, 2017. - 6 с. - Б. ц. | |
---|
69 | > Визначення показників якості та відповідності класу зерна пшениці [Текст] : метод. вказівки / уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, О. О. Ізмайлова. - Харків : ХНТУСГ, 2017. - 6 с. - Б. ц. | |
---|
70 | > Вплив факторів на сипкість зернових мас [Текст] : метод. вказівки / уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, О. О. Ізмайлова. - Харків : ХНТУСГ, 2017. - 5 с. - Б. ц. | |
---|
71 | > A study of properties of marshmallow with natural anthocyanin dyes during storage [Electronic resource] / M. V. Artamonova, I. S. Piliugina, O. Samokhvalova, N. Murlykina, A. A. Kravchenko, Iryna Fomina, A. Grigorenko> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2017. - Vol. 3, Issue 11 (87). - С. 23-30. - DOI 10.15587/1729-4061.2017.103857. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
72 | > Фоміна, Ірина Миколаївна (26.10). Вивчення перетравлювання білків пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності [Текст] / І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова> // Хранение и переработка зерна. - 2017. - декабрь (№12). - С. 34-37. | |
---|
2016 |
73 | >Пат. 106637 Україна, МПК A23L 7/10 (2016.01). Спосіб виробництва зернових пластівців підвищеної біологічної цінності / І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова ; власники: І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова. - № u 2015 12673 ; Заявл. 21.12.2015 ; Опубл. 25.04.2016, Бюл. № 8. - 2 с. - Б. ц. | |
---|
74 | > Фоміна, Ірина Миколаївна. Зміна якості пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності під час зберігання [Текст] / І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова> // Наукові праці нац. ун-ту харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2016. - Т. 22, № 4. - С. 185-191 | Повний текст |
---|
75 | > Фоміна, Ірина Миколаївна. Застосування низькотемпературної обробки зерна для підвищення біологічної цінності зернових пластівців з пророщеної пшениці [Текст] / І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова> // Wschodnioeuropejskie Czasopismo Naukowe. - 2016. - № 9. - Р. 33-44 | Повний текст |
---|
76 | >Пат. 104926 Україна, МПК A23L 7/143 (2016.01). Спосіб виробництва зернових пластівців підвищеної біологічної цінності / І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова ; власники: І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова. - № u 2015 08397 ; Заявл. 26.08.2015 ; Опубл. 25.02.2016, Бюл. № 4. - Б. ц. | |
---|
2015 |
77 | > Фоміна, Ірина Миколаївна. Загальні методи контролю харчових виробництв [Текст] : лаб. практикум / І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова ; під ред. І. М. Фоміної. - Харків : ХНТУСГ, 2015. - 110 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 85. - Б. ц. | |
---|
2014 |
78 | > Фоміна, Ірина Миколаївна. Визначення оптимальних режимів пророщування зерна пшениці для зернових пластівців підвищеної харчової цінності [Текст] / І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова> // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : КП "Міська друкарня", 2014. - Вип. 152: Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 261-266. - Бібліогр.: с. 265-266 | |
---|
2013 |
79 | > Визначення жирів в харчових продуктах [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з дисципліни „Загальні методи контролю харчових виробництв” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня бакалавр за напрямом підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія / ХНТУСГ ; уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : [б. в.], 2013. - 9 с. - 4.00 грн. | |
---|
80 | > Визначення білку в харчових продуктах [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з дисципліни „Загальні методи контролю харчових виробництв” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня баклавр за напрямом підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія / ХНТУСГ ; уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : [б. в.], 2013. - 11 с. - 4.00 грн. | |
---|
81 | > Визначення вуглеводів в харчових продуктах [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з дисципліни „Загальні методи контролю харчових виробництв” для студентів освіт.-квавліфікац. рівня бакавлавр за напрямом підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія / ХНТУСГ ; уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : [б. в.], 2013. - 14 с. - 4.00 грн. | |
---|
82 | > Визначення кислотності, лужності і окисно-відновного потенціалу харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з дисципліни „Загальні методи контролю харчових продуктів” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня бакалавр за напрямом підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія / ХНТУСГ ; уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : [б. в.], 2013. - 14 с. : табл. - 4.00 грн. | |
---|
83 | >Пат. 85124 Україна, МПК А23L 1/68 (2006.01). Спосіб виробництва зернових пластівців / І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, О. О. Івахненко ; власники: І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, О. О. Івахненко. - № u 2013 06125 ; Заявл. 17.05.2013 ; Опубл. 11.11.2013, Бюл. № 21. - Б. ц. | |
---|
84 | > Визначення колірності і каламутності харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з дисципліни „Загальні методи контролю харчових продуктів” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня бакалавр за напрямом підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія / ХНТУСГ ; уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : [б. в.], 2013. - 14 с. - 4.00 грн. | |
---|
85 | > Фоміна, Ірина Миколаївна. Зміна кінематичної в’язкості клейстерізованої борошняної суспензії пшениці під час пророщування зерна, підданого низькотемпературній обробці [Текст] / І. М. Фоміна, О. О. Івахненко, І. М. Савіна> // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2013. - Вип. 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 89-94. - Бібліогр. наприкінці ст. | |
---|
2012 |
86 | > Фоміна, Ірина Миколаївна. Визначення поліфенольних сполук в зерні пшениці під час пророщення методом Фоліна-Чокальтеу [Текст] / І. М. Фоміна, О. О. Івахненко> // Вісник Харківського нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2012. - Вип. 131: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 266-271. - Бібліогр.: с. 270-271 | |
---|
87 | > Стандартизація, метрологія, сертифікація та управлінні якістю [Текст] : програма навч. дисципліни для підгот. фахівців ОКР бакалавр напряму 6.051701 Харчові технології та інженерія у ВНЗ ІІ-ІV рівнів акредитації М-ва аграр. політики України / НМЦ аграр. освіти ; уклад.: Л. В. Баль-Прилипко [та ін.]. - Київ : Аграр. освіта, 2012. - 16 с. - Бібліогр.: с. 15-16. - 5.29 грн. | |
---|
2011 |
88 | > Фоміна, Ірина Миколаївна. Використання капілярних віскозиметрів ВПЖ для вимірювання в'язкості клейстеризованої борошняної суспензії пшениці під час її пророщування [Текст] / І. М. Фоміна, О. В. Парфірова> // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2011. - Вип. 119 : Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харч. вир-в. - С. 173-178. | |
---|
89 | > Загальні технології харчової промисловості. Технологія зберігання і переробки зерна (складова частина) [Текст] : прогр. навч. дисц. для підготовки фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-ІV рівнів акредитації М-ва аграр. політики та продовольства України / НМЦ аграр. освіти ; уклад. Н. М. Осокіна, уклад. О. П. Герасимчук, уклад. Н. П. Матвієнко, уклад. О. М. Сафонова, уклад. І. М. Фоміна. - К. : Аграр. освіта, 2011. - 16 с. : табл. - Бібліогр.: с. 15. - 5.29 грн. | |
---|
2010 |
90 | > Визначення умов транспортування сипучої сировини і продукції галузі в гравітаційному транспорті [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з дисципліни "Наукові основи зберігання зерна" для студентів освіт.-кваліфікац. рівня бакалавр за напрямом підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова, І. М. Фоміна. - Харків : ХНТУСГ, 2010. - 14 с. - Бібліогр.: с. 14. - 5.00 грн. | |
---|
91 | > Розрахунок поживної цінності кормів у кормових одиницях та визначення співвідношення зернових компонентів і БВД [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з дисципліни "Наукові основи зберігання зерна" для студентів освіт.-кваліфікац. рівня бакалавр за напрямом підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова, І. М. Фоміна. - Харків : ХНТУСГ, 2010. - 8 с. - Бібліогр.: с. 8. - 5.00 грн. | |
---|
2009 |
92 | > Лисюк, Г. М. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням ядра соняшникового насіння [Текст] : монографія / Г. М. Лисюк, І. М. Фоміна, О. Г. Шидакова-Каменюка. - Харків : ХДУХТ, 2009. - 144 с. - Б. ц. | |
---|
93 | > Сафонова, Ольга Миколаївна (26.10). Комп'ютерне моделювання зернопереробних підприємств у дипломному проекті інженерів-технологів [Текст] / О. М. Сафонова, І. М. Фоміна, М. О. Домахіна, І. В. Нечипоренко> // Наука і методика : зб. наук.- метод. пр. / НМЦ аграр. освіти. - К. : Аграр. освіта, 2009. - Вип.18. - С. 68-74. - Бібліогр. наприкінці ст. | |
---|
2008 |
94 | > Артамонова, Майя Володимирівна. Проектування підприємств з основами САПР [Текст] : метод. вказівки до практ. занять з дисципліни для студентів спец. 7.091702 Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів / М. В. Артамонова, О. Г. Шидакова-Каменюка, І. М. Фоміна. - Харків : ХДУХТ, 2008. - 38 с. - Б. ц. | |
---|
95 | > Артамонова, Майя Володимирівна. Реконструкція підприємств хлібопекарської, кондитерської, макаронної та харчоконцентратної промисловостей [Текст] : метод. вказівки до практ. занять для студентів спец. 7.091702 Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів / М. В. Артамонова, О. Г. Шидакова-Каменюка, І. М. Фоміна. - Харків : ХДУХТ, 2008. - 82 с. - Б. ц. | |
---|
96 | > Сафонова, Ольга Миколаївна (26.10). PARC-методологія як інструмент розкриття творчого потенціалу студентів [Текст] / О. М. Сафонова, І. М. Фоміна> // Наука і методика : збірник наук.-метод. пр. - Київ : Аграрна освіта, 2008. - Вип. 14. - С. 119-124. - Бібліогр.: с. 124 | |
---|
2007 |
97 | > Регулювання технологічних властивостей борошна пшеничного хлібопекарського шляхом магнітної обробки [Текст] / О. М. Сафонова, І. М. Фоміна, А. В. Бородіна, Н. О. Боровікова, О. Г. Кузьменко> // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2007. - Вип. 58: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв. - С. 150-156. - Бібліогр. наприкінці ст. - ISBN 5-7987-0176-Х | |
---|
98 | > Дослідження технологічних властивостей пшеничного хлібопекарського борошна, підданого озонуванню [Текст] / О. М. Сафонова, І. М. Фоміна, О. А. Холодова, О. Я. Гурова, В. І. Голота> // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. Петра Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2007. - Вип. 58: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв. - С. 144-149. - Бібліогр. наприкінці ст. - ISBN 5-7987-0176-Х | |
---|
99 | > Постнова, Ольга Миколаївна. Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю [Текст] : робочий зошит до проведення практ. занять для студентів освіт.-кваліфікац. рівня бакалавр за проф. спрямуванням 6.051701 Харчова технологія та інженерія, спец. 7.091702 Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів / О. М. Постнова, І. М. Фоміна, О. І. Кравченко. - Харків : ХДУХТ, 2007. - 57 с. - Б. ц. | |
---|
2006 |
100 | > Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна. Окислювальні процеси під час зберігання пісочного печива з ядром насіння соняшнику та спосіб запобігання їм [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. М. Лисюк, І. М. Фоміна> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 290-295 | |
---|
101 | > Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна. Запобігання окислювальним процесам під час зберігання пісочного печива з ядром насіння соняшнику [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. М. Лисюк, І. М. Фоміна> // Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., с. Харків, 23-24 трав. 2006 р. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 536-538 | |
---|
102 | > Управління якістю переробних і харчових виробництв [Текст] : навч. посібник / О. В. Богомолов, О. М. Сафонова, О. І. Шаповаленко, О. І. Черевко, В. П. Богомолова, І. М. Фоміна. - Харків : Еспада, 2006. - 296 с. - ISBN 966-7870-90-1 : 23.00 грн. | |
---|
103 | > Фоміна, Ірина Миколаївна. Підвищення харчової цінності хлібобулочних виробів за рахунок використання продуктів переробки насіння гарбуза [Текст] / І. М. Фоміна, А. Т. Теймурова> // Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 23-24 трав. 2006 р. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 482-484 | |
---|
104 | > Упpавлiння якiстю пеpеpобних i хаpчових виpобництв [Текст] : навч. посiбник / О. В. Богомолов, О. М. Сафонова, О. I. Шаповаленко, О. І. Черевко, В. П. Богомолова, І. М. Фоміна. - Харків : Еспада, 2006. - 296 с. - Б. ц. | |
---|
2005 |
105 | > Шидакова-Каменюка, Елена Гайдаровна. Влияние ядра подсолнечника на качество песочного печенья [Текст] / Е. Г. Шидакова-Каменюка, И. Н. Фомина, Г. М. Лисюк> // Техника и технология пищевых производств : материалы V Междунар. науч.-техн. конф., г. Могилев, Могилев. гос. ун-т продовольствия, 18-20 мая 2005 г. - Минск : Изд. центр БГУ, 2005. - С. 89-90 | |
---|
106 | > Фоміна, Ірина Миколаївна. Упровадження комп'ютерного моделювання для візуалізації прийняття компонувальних рішень у дипломному проекті [Текст] / І. М. Фоміна, І. В. Нечипоренко> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Впровадження інформаційних технологій – новий етап розвитку системи вищої освіти : матеріали ІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 14 річниці незалежності України, м. Харків, 30 листоп. 2005 р. - Харків : ХДУХТ, 2005. - С. 349-353 | |
---|
107 | > Лисюк, Г. М. Применение ядра семян подсолнечника в технологии изделий из песочного теста [Текст] / Г. М. Лисюк, И. Н. Фомина, Е. Г. Шидакова-Каменюка> // Пути повышения качества услуг общественного питания : тезисы докл., г. Саратов, Саратов. гос. аграр. ун-т им. Н. И. Вавилова, 23-24 дек. 2005 г. - Саратов, 2005. - С. 104-105 | |
---|
108 | > Фомина, Ирина Николаевна. Роль геометрического моделирования в подготовке инженеров-технологов пищевых производств [Текст] / И. Н. Фомина, И. В. Нечипоренко> // Современные проблемы геометрического моделирования : сборник науч. тр. Укр.-рос. науч.-практ. конф., г. Харьков, Харьков. гос. ун-т питания и торговли. - Харьков : ХГУПТ, 2005. - С. 263-266 | |
---|
2004 |
109 | > Фоміна, Ірина Миколаївна. Моделювання технологічних ліній підприємств галузі [Текст] : робоча програма дисципліни для підгот. студентів за спец. 7.091702 Технологія хліба, кондитерських виробів і харчоконцентратів / І. М. Фоміна, І. В. Нечипоренко. - Харків : ХДУХТ, 2004. - 17 с. - Б. ц. | |
---|
110 | > Лисюк, Г. М. Методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спец. 7.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" [Текст] / Г. М. Лисюк, І. М. Фоміна, О. М. Сафонова. - Харків : ХДУХТ, 2004. - 44 с. - Б. ц. | |
---|
111 | > Основи наукових досліджень та технічної творчості [Текст] : робочий зошит для виконання лаб. практикуму з дисципліни з використанням комп’ют. обробки результатів дослідж. для студентів рівня підгот. бакалавра за проф. спрямуванням 6.0917 Харчова технологія та інженерія / Г. М. Лисюк, І. М. Фоміна, О. М. Сибірякова, О. М. Постнова, Д. О. Торяник, О. В. Неміріч. - 2-е вид., перероб. - Харків : ХДУХТ, 2004. - 43 с. - Б. ц. | |
---|
112 | > Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна. Дослідження впливу ядра соняшника на якість пісочного печива [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, І. М. Фоміна, Г. М. Лисюк> // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : матеріали міжвуз. наук.-практ. конф., м. Полтава. - Полтава : ПУСКУ, 2004. - С. 292-294 | |
---|
113 | > Фоміна, Ірина Миколаївна. Проектування підприємств з основами САПР [Текст] : робоча програма дисципліни для студентів за проф. напрямом 6.0907 Харчова технологія та інженерія, спец. 7.091702 Технологія хліба... / І. М. Фоміна. - Харків : ХДУХТ, 2004. - 12 с. - Б. ц. | |
---|
114 | > Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна. Визначення адгезійних властивостей пісочного тіста з ядром насіння соняшнику [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, І. М. Фоміна, Г. М. Лисюк> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2004. - С. 72-78 | |
---|
115 | > Фоміна, Ірина Миколаївна. Реконструкція підприємств галузі [Текст] : робоча програма дисципліни для студентів спец. 7.091702 Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів / І. М. Фоміна. - Харків : ХДУХТ, 2004. - 12 с. - Б. ц. | |
---|
116 | > Фоміна, Ірина Миколаївна. Управління якістю продукції галузі [Текст] : робоча програма з дисципліни для підгот. студентів за спец. 7.091702 Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів / І. М. Фоміна. - Харків : ХДУХТ, 2004. - 13 с. - Б. ц. | |
---|
2003 |
117 | > Стабілізування жирових речовин ядра соняшника [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. М. Півень, І. М. Фоміна [та ін.]> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 64-72 | |
---|
118 | > Сафонова, Ольга Миколаївна. Титриметричний аналіз внутрішньо- та міжмолекулярних взаємодій полімерів борошна з добавками [Текст] / О. М. Сафонова, І. М. Фоміна> // Науковий вісник. Серія: Технічні науки. - Полтава : ПУСКУ, 2003. - С. 65-68 | |
---|
119 | > Фоміна, Ірина Миколаївна. Тривимірне комп'ютерне моделювання у дипломному проектуванні [Текст] / І. М. Фоміна, І. В. Нечипоренко> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф., присвяч. 65-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2003 р. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 123-124 | |
---|
120 | > Подовження тривалості зберігання пісочного печива з ядром соняшника [Текст] / Г. М. Лисюк, І. М. Фоміна, І. В. Демидов [та ін.]> // Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 65-річчю з дня народж. д-ра техн. наук., проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Беляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2003 р. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 120-122 | |
---|
2002 |
121 | > Фоміна, Ірина Миколаївна. Зниження окислення жирів ядра соняшника під час технологічної обробки [Текст] / І. М. Фоміна, О. Г. Шидакова-Каменюка> // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф., присвяч. 35-річчю академії, м. Харків, 24 жовт. 2002 р. - Харків : ХДАТОХ, 2002. - С. 73-78 | |
---|
122 | > Фоміна, Ірина Миколаївна. Просторове моделювання у проектуванні хлібопекарських підприємств [Текст] / І. М. Фоміна, І. В. Нечипоренко> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2002. - С. 453-457 | |
---|
2001 |
123 | > Технологiя пеpеpобки пpодукцiї pослинництва [Текст] / С. А. Денисенко, О. В. Богомолов, О. М. Сафонова, Ф. В. Пеpцевий, Л. М. Тiщенко, Н. В. Веpешко, I. М. Фомiна, О. К. Іванюк, В. П. Заїка. - Харків : ХДТУСГ, 2001. - Б. ц. | |
---|
124 | > Технологические аспекты использования ядра подсолнечника в хлебопечении [Текст] / И. Н. Фомина, Г. М. Лисюк, Н. П. Ихно, А. А. Кателевская, В. В. Левченко> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДАТОХ, 2001. - С. 176-181 | |
---|
125 | > Пеpеpаботка пpодукции pастительного и животного пpоисхождения [Текст] / А. В. Богомолов, Ф. В. Перцевый, О. Н. Сафонова, Л. Н. Тищенко, Н. В. Веpешко, И. Н. Фомина, С. А. Денисенко, Н. И. Машкин, О. А. Гpинченко, Н. В. Федак, Л. Н. Кpайнюк, В. П. Заика, Ю. И. Токолов ; под ред. А. В. Богомолова, Ф. В. Перцевого. - СПб. : ГИОРД, 2001. - 336 с. - ISBN 5-901065-31-Х : 35.00 грн., 15.00 грн. | |
---|
126 | > Технологія переробки продукції тваринництва [Текст] : навч. посібник / О. В. Богомолов, Ф. В. Перцевий, О. М. Сафонова, Л. М. Тіщенко, О. С. Гринченко, Л. М. Крайнюк, Н. В. Федак, І. М. Фоміна, Н. В. Верешко, Ю. І. Токолов, П. В. Гурський ; за ред.: О. В. Богомолова; Ф. В. Перцевого. - Харків : Вид-во НМЦ заоч. навчання с.-г. вузiв, 2001. - 242 с. - (Пiдpуч. та учбовi посiб.). - Бібліогр.: с. 237-239. - ISBN 5-7763-2137-9 : 29.00 грн. | |
---|
2000 |
127 | > Постнова, Ольга Миколаївна. Основи стандартизації, сертифікації та метрології харчових виробництв [Текст] : робоча програма курсу для студентів інж.-технол. ф-ту спец. 7.091711 Технологія харчування / О. М. Постнова, І. М. Фоміна. - Харків : ХДАТОХ, 2000. - 12 с. - Б. ц. | |
---|
1999 |
128 | > Фоміна, Ірина Миколаївна. Оформлення пояснювальної записки дипломного проекту [Текст] : метод. вказівки для студентів усіх форм навчання за фахом 7.091711 Технологія харчування / І. М. Фоміна, О. Т. Старчаєнко. - Харків : ХДАТОХ, 1999. - 21 с. - Б. ц. | |
---|
1998 |
129 | > Влияние ксантана и гуар-гумма на прочность студней агара [Текст] / О. В. Самохвалова, И. Н. Фомина, Г. М. Лисюк, М. В. Артамонова> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДАТОХ, 1998. - С. 180-183 | |
---|
1997 |
130 | > Самохвалова, Ольга Владимировна. Потенциометрическое исследование взаимодействия агара с ксантаном а процессе студнеобразования [Текст] / О. В. Самохвалова, И. Н. Фомина, М. В. Артамонова> // Актуальні науково-методичні проблеми в підготовці спеціалістів вищої кваліфікації для торгівлі і харчування. - Харків : ХДАТОХ, 1997. - Ч. 1. - С. 300-303 | |
---|
131 | > Фомина, Ирина Николаевна. Изучение хлебопекарных свойств муки из зерна тритикале, выращенного в Харьковской области [Текст] / И. Н. Фомина, О. В. Самохвалова, Г. М. Лисюк> // Актуальні науково-методичні проблеми в підготовці спеціалістів вищої кваліфікації для торгівлі і харчування. - Харків : ХДАТОХ, 1997. - Ч. 1. - С. 55-59 | |
---|
1994 |
132 | > Фомина, Ирина Николаевна. Технология желейных блюд и изделий с уменьшенным расходом желатина [Текст] : дис. ... канд. техн. наук: 05.18.16 / И. Н. Фомина. - Харьков : ХИОП, 1994. - 199 с. - Б. ц. | |
---|
133 | > Фомина, Ирина Николаевна. Разработка технологии желейных блюд и изделий с уменьшенным расходом желатина [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.16 / И. Н. Фомина. - Харьков : ХИОП, 1994. - 19 с. - Б. ц. | |
---|
1993 |
134 | > Сафонова, О. Н. Сбоpник pецептуp сладких блюд, кондитеpских и хлебобулочных изделий с использованием модифициpованных студнеобpазователей [Текст] / О.Н. Сафонова, В.Ф. Пеpцевой. - Х. : [б. и.], 1993. - Б. ц. | |
---|
1990 |
135 | > Пивоваров, Павел Петрович. Низкотемпературное сгущение биологической жидкости криля [Текст] / П. П. Пивоваров, С. В. Прасол, И. Н. Фомина> // Современные аспекты индустриализации общественного питания : сборник науч. тр. - Харьков : ХДУХТ, 1990. - С. 42-43 | |
---|