Фоміна Ірина Миколаївна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2024
1 Фоміна, Ірина Миколаївна.
Технологія елеваторної промисловості [Текст] : навч.-метод. посібник до виконання лаб. робіт з дисципліни / І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, О. О. Ізмайлова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 90 с. - Б. ц.
2 Фоміна, Ірина Миколаївна.
Проектування підприємств зберігання і переробки зерна [Текст] : навч.-метод. посібник до виконання практ. робіт з дисципліни / І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ДБТУ, 2024. - Б. ц.
3
Технологічне проектування елеваторів та комбікормових підприємств [Текст] : навч. посібник до виконання випуск. роботи бакалавра / І. М. Фоміна, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна, Н. О. Боровікова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 139 с. - Б. ц.
4 Фоміна, Ірина Миколаївна.
Технологія елеваторної промисловості [Текст] : навч.-метод. посіб. до виконання лаб. робіт з дисципліни / І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, О. О. Ізмайлова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 96 с. - Б. ц.
Повний текст
5
Безпека продукції галузі [Текст] : навч.-метод. посібник до виконання лаб. робіт з дисципліни / Л. М. Пузік, Т. В. Гавриш, І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 52 с. - Б. ц.
6 Гавриш, Тетяна Володимирівна.
Біотехнологічні процеси у зернопереробній галузі [Текст] : навч.-метод. посібник до виконання лаб. робіт з дисципліни / Т. В. Гавриш, І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 80 с. - Б. ц.
2023
7
Багатокомпонентні зернові пластівці підвищеної біологічної цінності [Текст] / В. Є. Мішура, Д. Д. Пивоваров ; наук. керівник: І. М. Фоміна, О. В. Самохвалова // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 129
8 Лисак, О. О.
Застосування еструдованих зернопродуктів для харчової підтримки людей із захворюваннями травної системи [Текст] / О. О. Лисак, К. С. Маліков ; наук. керівник І. М. Фоміна // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 128
9 Азарян, Ю. Б.
Використання капілярних віскозиметрів ВПЖ для визначення стану крохмалю зернової сировини під час термопластичного екструдування [Текст] / Ю. Б. Азарян, К. С. Маліков ; наук. керівник І. М. Фоміна // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 136
10 Головешко, О. С.
Моделювання рецептур багатокомпонентних екструдованих зернопродуктів [Текст] / О. С. Головешко, К. С. Маліков ; наук. керівник І. М. Фоміна // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 130
11 Азарян, Ю. Б.
Дослідження зміни стану крохмалю під час термопластичного екструдування зерна пшениці [Текст] / Ю. Б. Азарян ; наук. керівник І. М. Фоміна // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 25 жовт. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023
2022
12 Близнюк, А. О.
Відносний метод визначення структурно-механічних властивостей зерна щодо придатності для плющення [Текст] / І. М. Фоміна, А. О. Близнюк // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 172-174
13 Білоцерковець, М. В.
Створення 3d smart моделей із процедурною генерацією основного обладнання сучасних елеваторів для технологічного проектування [Текст] / І. М. Фоміна, М. В. Білоцерковець // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 136-138
14 Маліков, К. С.
Своєчасність розроблення технології багатокомпонентних екструдованих зернопродуктів готових до вживання [Текст] / І. М. Фоміна, К. С. Малікові, Н. Ю. Хоминич // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 175-176
15
Проектування підприємств зберігання і переробки зерна [Текст] : навч.-метод. посіб. до виконання практ. робіт з дисципліни / авт.-уклад. : І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ДБТУ, 2022. - 122 с. - Б. ц.
16
Проектування комбікормових заводів [Текст] : метод. рек. до виконання кваліфікац. роботи бакалавра. Ч. 4 / авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц.
17 Гавриш, Тетяна Володимирівна.
Пакування зернопродуктів: застосування та подовження терміну зберігання [Текст] / Т. В. Гавриш, І. М. Фоміна // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 130-133
18
Development of safe technology of obtaining fatty acid monoglycerides using a new catalyst [Electronic resource] / O. Bliznjuk, N. Masalitina, І. Mezentseva, T. Novozhylova, М. Korchak, І. Haliasnyi, T. Gavrish, І. Fomina, V. Khalil, O. Nikitchenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2022. - Vol. 2, Issue 6 (116). - С. 13-18. - DOI 10.15587/1729-4061.2022.253655. -
Повний текстПовний текст
19
Проектування елеваторів [Текст] : метод. рек. до виконання кваліфікац. роботи бакалавра. Ч. 1 / авт.-уклад.: О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, І. М. Фоміна. - Харків : ДБТУ, 2022. - 56 с. - Б. ц.
20
Проектування крупозаводів [Текст] : метод. рек. до виконання кваліфікац. роботи бакалавра. Ч. 3 / авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц.
2021
21 Хаврель, І. О.
Збагачення пшеничних зернових пластівців продуктами переробки [Текст] / І. О. Хаврель, І. М. Фоміна // ХХІІ зліт студентських лідерів аграрної освіти : матеріали конф., м. Суми, 20-21 трав. 2021 р. - Суми : СНАУ, 2021. - С. 81-82.
22
Технологія і організація ресторанного господарства [Текст] : зб. тестів для поточ. і підсумк. контролю знань для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм / О. М. Постнова [та ін.] ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 60 с. - Б. ц.
23 Постнова, Ольга Миколаївна.
Практикум до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Технологія і організація ресторанного господарства" [Текст] : навч.-метод. посібник для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищої освіти спец. 242 «Туризм» / О. М. Постнова, І. М. Фоміна. - Харків : ДБТУ, 2021. - 130 с. - Б. ц.
24
Моделювання виробничого процесу закладу ресторанного господарства [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 9 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 17 с. - Б. ц.
25
Вивчення порядку розробки рецептур та складання технологічних схем виробництва кулінарної продукції [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 8 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 10 с. - Б. ц.
26
Технологія соусів [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 10 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 13 с. - Б. ц.
27
Технологія страв і кулінарних виробів із смажених, тушкованих і запечених овочів, плодів, грибів [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 11 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 12 с. - Б. ц.
28
Технологія страв і кулінарних виробів з м'яса, м'ясопродуктів і птиці [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 13 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 12 с. - Б. ц.
29
Технологія супів [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 12 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 9 с. - Б. ц.
30
Технологія холодних страв і закусок [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 14 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 8 с. - Б. ц.
31
Технологія борошняних напівфабрикатів [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 15 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 8 с. - Б. ц.
32 Фоміна, Ірина Миколаївна.
Вивчення накопичення поліфенольних сполук в зерні злакових культур під час пророщення [Текст] / І. М. Фоміна, Д. С. Сінєщокова // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 25-26 листоп. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021. - С. 435
33 Постнова, Ольга Миколаївна.
Технологія і організація ресторанного господарства [Текст] : опор. конспект лекцій з дисципліни для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм / О. М. Постнова, І. М. Фоміна, Г. М. Постнов ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 127 с. : рис. - Б. ц.
34 Фоміна, Ірина Миколаївна.
Вплив постійного магнітного поля на стан вологи зерна пшениці під час післязбирального дозрівання [Текст] / І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, Ю. В. Харченко // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 25-26 листоп. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021. - С. 434
35
Організація обслуговування споживачів у ресторані [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 7 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 5 с. - Б. ц.
36
Вивчення особливостей будови та властивостей крохмалю [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 4 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 3 с. - Б. ц.
37
Розрахунок і підбір технологічного обладнання для підготовки зерна до зберігання [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. роботи № 3 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології з дисципліни. Проектування підприємств зберігання і переробки зерна / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 9 с. - Б. ц.
38
Вивчення властивостей та аналіз складу харчових жирів [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 5 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 6 с. - Б. ц.
39
Техніко-економічне обґрунтування (ТЕО) проектування підприємства елеваторної промисловості, підготовчі розрахунки [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. роботи № 1 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології з дисципліни. Проектування підприємств зберігання і переробки зерна / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 8 с. - Б. ц.
40
Оцінка сенсорної чутливості дегустатора [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 2 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 7 с. - Б. ц.
41
Визначення харчової цінності добового раціону харчування [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 6 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 15 с. - Б. ц.
42
Технічні розрахунки розмельного відділення та проектування відділення готової продукції борошномельного підприємства [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. роботи № 7 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології з дисципліни. Проектування підприємств зберігання і переробки зерна / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 21 с. - Б. ц.
43
Органолептичний аналіз і комплексна оцінка якості харчових продуктів [Текст] : метод. рек. до виконання лаборатор. роботи № 1 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни. Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 11 с. - Б. ц.
44
Проектування відділення для зберігання зерна на зерносховищі [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. роботи № 5 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології з дисципліни. Проектування підприємств зберігання і переробки зерна / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 5 с. - Б. ц.
45
Техніко-економічне обгрунтування та проектування зерноочисного відділення підприємств борошномельної промисловості [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. роботи № 6 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології з дисципліни. Проектування підприємств зберігання і переробки зерна / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 18 с. - Б. ц.
46
Визначення партій зерна, які підлягають зберіганню у зерносховищі, розрахунок і підбір устаткування для прийому і відпустку зерна [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. роботи № 2 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології з дисципліни. Проектування підприємств зберігання і переробки зерна / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 14 с. - Б. ц.
47
Розрахунок і підбір транспортуючого обладнання [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. роботи № 4 для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології з дисципліни. Проектування підприємств зберігання і переробки зерна / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 8 с. - Б. ц.
48
Визначення технологічних властивостей та фізіологічної ролі білку харчових продуктів [Текст] : метод. рек. до виконання лаб. роботи № 3 для студентів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 242 Туризм з дисципліни Технологія і організація ресторанного господарства / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Постнова [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 6 с. - Б. ц.
49
Випускова робота бакалавра [Текст] : метод. вказівки для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 181 Харчові технології, галузь знань 18 Виробництва та технології. Ч. 2. Технологічне проектування борошномельних підприємств / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 79 с. : рис., табл. - Б. ц.
2020
50 Фоміна, Ірина Миколаївна.
Технологія елеваторної промисловості [Текст] : навч.-метод. посібник до виконання лаборатор. робіт для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищої освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології / І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, О. О. Ізмайлова ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 82 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 63. - Б. ц.
Повний текст
51 Шаніна, Ольга Миколаївна.
Виконання кваліфікаційної роботи магістра [Текст] : навч.-метод. посіб. для студ. другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчові технології / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, І. М. Фоміна ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 55 с. - Б. ц.
Повний текст
52
Мікробіологія галузі [Текст] : навч.-метод. посібник до виконання лаборатор. робіт для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. форми навчання інж. спец. / Т. В. Гавриш [та ін.] ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 70 с. - Б. ц.
Повний текст
2019
53 Постнова, Ольга Миколаївна.
Стандартизація і сертифікація харчових продуктів [Текст] : навч.-метод. посіб. для виконання практ. робіт / О. М. Постнова, І. М. Фоміна ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, ННІ перероб. і харч. вир-в ; Каф. технологій перероб. і харч. вир-в. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 110 с. : рис. - 40.00 грн.
Повний текст
54 Фоміна, Ірина Миколаївна.
Технологія пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності для здорового харчування [Текст] : моногр. / І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ПромАрт, 2019. - 168 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 136-166 (250 назв). - ISBN 978-617-7634-60-6 : Б. ц.
55 Шаніна, Ольга Миколаївна.
Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи магістра [Текст] : методические рекомендации / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, І. М. Фоміна. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 48 с. - Б. ц.
56 Фоміна, Ірина Миколаївна.
Технологія пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності для здорового харчування [Текст] : монографія / І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова. - Харків : ПромАрт, 2019. - 168 с. - Б. ц.
57
Розширення асортименту пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності [Текст] / І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова, К. С. Маліков, В. А. Плечко // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - Вип. 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. виробництв. - С. 162-170. - Бібліогр. наприкінці ст.
Повний текст
2018
58 Ізмайлова, Олена Олександрівна.
Дослідження органолептичних показників зернових пластівців підвищеної біологічної цінності [Текст] : тези / О. О. Ізмайлова ; наук. керівник І. М. Фоміна // Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі : матеріали XIV Міжнар. форуму молоді, м. Харків, ХНТУСГ, 5-6 квіт. 2018 р. - Харків, 2018. - С. 90.
59 Ізмайлова, Олена Олександрівна.
Порівняння ярої та озимої пшениці в технології зернових пластівців підвищеної біологічної цінності [Текст] : тези / О. О. Ізмайлова, І. М. Фоміна, А. Рогіз // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, НУХТ, 14-15 листоп. 2018 р. - Київ, 2018. - С. 42-43.
60
Доцільність інтенсифікації пророщування озимої пшениці в технології зернових пластівців підвищеної біологічної цінності [Текст] / І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова, А. Шурдугайло, О. Шурдугайло // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2018. - Вип. 194: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 137-143.
Повний текст
2017
61
Studying the properties of marshmallow with the Sudanese rose and black chokeberry dyes upon storage [Text] / M. Artamonova, I. Piliugina, O. Samokhvalova, N. Murlykina, О. Kravchenko, І. Fomina, А. Grigorenko // EUREKA: Life Sciences. - 2017. - Vol. 3. - P. 15-23
62
Визначення показників якості та відповідності класу зерна пшениці [Текст] : метод. вказівки / уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, О. О. Ізмайлова. - Харків : ХНТУСГ, 2017. - 6 с. - Б. ц.
63
Вплив факторів на сипкість зернових мас [Текст] : метод. вказівки / уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, О. О. Ізмайлова. - Харків : ХНТУСГ, 2017. - 5 с. - Б. ц.
64
Вивчення плину сипучого матеріалу із середовища [Текст] : метод. вказівки / уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, О. О. Ізмайлова. - Харків : ХНТУСГ, 2017. - 5 с. - Б. ц.
65
Визначення інтенсивності дихання зерна і втрата його маси [текст] : метод. вказівки / уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, О. О. Ізмайлова. - Харків : ХНТУСГ, 2017. - 6 с. - Б. ц.
66
Розробка добового завдання елеватора [Текст] : метод. вказівки / уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, О. О. Ізмайлова. - Харків : ХНТУСГ, 2017. - 6 с. - Б. ц.
67
Активне вентилювання [Текст] : метод. вказівки / уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, О. О. Ізмайлова. - Харків : ХНТУСГ, 2017. - 5 с. - Б. ц.
68
Розрахунок експлуатаційної потужності технологічних ліній елеваторів [Текст] : метод. вказівки / уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, О. О. Ізмайлова. - Харків : ХНТУСГ, 2017. - 13 с. - Б. ц.
69 Фоміна, Ірина Миколаївна.
Вивчення перетравлювання білків пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності [Текст] / І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова // Переробка та зберігання зерна. - 2017. - № 11
70
A study of properties of marshmallow with natural anthocyanin dyes during storage [Electronic resource] / M. V. Artamonova, I. S. Piliugina, O. Samokhvalova, N. Murlykina, A. A. Kravchenko, Iryna Fomina, A. Grigorenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2017. - Vol. 3, Issue 11 (87). - С. 23-30. - DOI 10.15587/1729-4061.2017.103857. -
Повний текстПовний текстПовний текст
71 Фоміна, Ірина Миколаївна (26.10).
Вивчення перетравлювання білків пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності [Текст] / І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова // Хранение и переработка зерна. - 2017. - декабрь (№12). - С. 34-37.
2016
72Пат. 106637 Україна, МПК A23L 7/10 (2016.01).
Спосіб виробництва зернових пластівців підвищеної біологічної цінності / І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова ; власники: І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова. - № u 2015 12673 ; Заявл. 21.12.2015 ; Опубл. 25.04.2016, Бюл. № 8. - 2 с. - Б. ц.
73 Фоміна, Ірина Миколаївна.
Застосування низькотемпературної обробки зерна для підвищення біологічної цінності зернових пластівців з пророщеної пшениці [Текст] / І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова // Wschodnioeuropejskie Czasopismo Naukowe. - 2016. - № 9. - Р. 33-44
Повний текст
74Пат. 104926 Україна, МПК A23L 7/143 (2016.01).
Спосіб виробництва зернових пластівців підвищеної біологічної цінності / І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова ; власники: І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова. - № u 2015 08397 ; Заявл. 26.08.2015 ; Опубл. 25.02.2016, Бюл. № 4. - Б. ц.
75 Фоміна, Ірина Миколаївна.
Зміна якості пшеничних зернових пластівців підвищеної біологічної цінності під час зберігання [Текст] / І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова // Наукові праці нац. ун-ту харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2016. - Т. 22, № 4. - С. 185-191
Повний текст
2015
76 Фоміна, Ірина Миколаївна.
Загальні методи контролю харчових виробництв [Текст] : лаб. практикум / І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова ; під ред. І. М. Фоміної. - Харків : ХНТУСГ, 2015. - 110 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 85. - Б. ц.
2014
77 Фоміна, Ірина Миколаївна.
Визначення оптимальних режимів пророщування зерна пшениці для зернових пластівців підвищеної харчової цінності [Текст] / І. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : КП "Міська друкарня", 2014. - Вип. 152: Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 261-266. - Бібліогр.: с. 265-266
2013
78Пат. 85124 Україна, МПК А23L 1/68 (2006.01).
Спосіб виробництва зернових пластівців / І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, О. О. Івахненко ; власники: І. М. Фоміна, О. М. Шаніна, О. О. Івахненко. - № u 2013 06125 ; Заявл. 17.05.2013 ; Опубл. 11.11.2013, Бюл. № 21. - Б. ц.
79
Визначення жирів в харчових продуктах [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з дисципліни „Загальні методи контролю харчових виробництв” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня бакалавр за напрямом підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія / ХНТУСГ ; уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : [б. в.], 2013. - 9 с. - 4.00 грн.
80
Визначення вуглеводів в харчових продуктах [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з дисципліни „Загальні методи контролю харчових виробництв” для студентів освіт.-квавліфікац. рівня бакавлавр за напрямом підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія / ХНТУСГ ; уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : [б. в.], 2013. - 14 с. - 4.00 грн.
81
Визначення кислотності, лужності і окисно-відновного потенціалу харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з дисципліни „Загальні методи контролю харчових продуктів” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня бакалавр за напрямом підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія / ХНТУСГ ; уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : [б. в.], 2013. - 14 с. : табл. - 4.00 грн.
82 Фоміна, Ірина Миколаївна.
Зміна кінематичної в’язкості клейстерізованої борошняної суспензії пшениці під час пророщування зерна, підданого низькотемпературній обробці [Текст] / І. М. Фоміна, О. О. Івахненко, І. М. Савіна // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2013. - Вип. 140: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 89-94. - Бібліогр. наприкінці ст.
83
Визначення колірності і каламутності харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з дисципліни „Загальні методи контролю харчових продуктів” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня бакалавр за напрямом підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія / ХНТУСГ ; уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : [б. в.], 2013. - 14 с. - 4.00 грн.
84
Визначення білку в харчових продуктах [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з дисципліни „Загальні методи контролю харчових виробництв” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня баклавр за напрямом підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія / ХНТУСГ ; уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : [б. в.], 2013. - 11 с. - 4.00 грн.
2012
85 Фоміна, Ірина Миколаївна.
Визначення поліфенольних сполук в зерні пшениці під час пророщення методом Фоліна-Чокальтеу [Текст] / І. М. Фоміна, О. О. Івахненко // Вісник Харківського нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2012. - Вип. 131: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 266-271. - Бібліогр.: с. 270-271
86
Стандартизація, метрологія, сертифікація та управлінні якістю [Текст] : програма навч. дисципліни для підгот. фахівців ОКР бакалавр напряму 6.051701 Харчові технології та інженерія у ВНЗ ІІ-ІV рівнів акредитації М-ва аграр. політики України / НМЦ аграр. освіти ; уклад.: Л. В. Баль-Прилипко [та ін.]. - Київ : Аграр. освіта, 2012. - 16 с. - Бібліогр.: с. 15-16. - 5.29 грн.
2011
87 Фоміна, Ірина Миколаївна.
Використання капілярних віскозиметрів ВПЖ для вимірювання в'язкості клейстеризованої борошняної суспензії пшениці під час її пророщування [Текст] / І. М. Фоміна, О. В. Парфірова // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2011. - Вип. 119 : Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харч. вир-в. - С. 173-178.
88
Загальні технології харчової промисловості. Технологія зберігання і переробки зерна (складова частина) [Текст] : прогр. навч. дисц. для підготовки фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-ІV рівнів акредитації М-ва аграр. політики та продовольства України / НМЦ аграр. освіти ; уклад. Н. М. Осокіна, уклад. О. П. Герасимчук, уклад. Н. П. Матвієнко, уклад. О. М. Сафонова, уклад. І. М. Фоміна. - К. : Аграр. освіта, 2011. - 16 с. : табл. - Бібліогр.: с. 15. - 5.29 грн.
2010
89
Визначення умов транспортування сипучої сировини і продукції галузі в гравітаційному транспорті [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з дисципліни "Наукові основи зберігання зерна" для студентів освіт.-кваліфікац. рівня бакалавр за напрямом підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова, І. М. Фоміна. - Харків : ХНТУСГ, 2010. - 14 с. - Бібліогр.: с. 14. - 5.00 грн.
90
Розрахунок поживної цінності кормів у кормових одиницях та визначення співвідношення зернових компонентів і БВД [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з дисципліни "Наукові основи зберігання зерна" для студентів освіт.-кваліфікац. рівня бакалавр за напрямом підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова, І. М. Фоміна. - Харків : ХНТУСГ, 2010. - 8 с. - Бібліогр.: с. 8. - 5.00 грн.
2009
91 Сафонова, Ольга Миколаївна (26.10).
Комп'ютерне моделювання зернопереробних підприємств у дипломному проекті інженерів-технологів [Текст] / О. М. Сафонова, І. М. Фоміна, М. О. Домахіна, І. В. Нечипоренко // Наука і методика : зб. наук.- метод. пр. / НМЦ аграр. освіти. - К. : Аграр. освіта, 2009. - Вип.18. - С. 68-74. - Бібліогр. наприкінці ст.
92 Лисюк, Г. М.
Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням ядра соняшникового насіння [Текст] : монографія / Г. М. Лисюк, І. М. Фоміна, О. Г. Шидакова-Каменюка. - Харків : ХДУХТ, 2009. - 144 с. - Б. ц.
2008
93 Артамонова, Майя Володимирівна.
Проектування підприємств з основами САПР [Текст] : метод. вказівки до практ. занять з дисципліни для студентів спец. 7.091702 Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів / М. В. Артамонова, О. Г. Шидакова-Каменюка, І. М. Фоміна. - Харків : ХДУХТ, 2008. - 38 с. - Б. ц.
94 Артамонова, Майя Володимирівна.
Реконструкція підприємств хлібопекарської, кондитерської, макаронної та харчоконцентратної промисловостей [Текст] : метод. вказівки до практ. занять для студентів спец. 7.091702 Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів / М. В. Артамонова, О. Г. Шидакова-Каменюка, І. М. Фоміна. - Харків : ХДУХТ, 2008. - 82 с. - Б. ц.
95 Сафонова, Ольга Миколаївна (26.10).
PARC-методологія як інструмент розкриття творчого потенціалу студентів [Текст] / О. М. Сафонова, І. М. Фоміна // Наука і методика : збірник наук.-метод. пр. - Київ : Аграрна освіта, 2008. - Вип. 14. - С. 119-124. - Бібліогр.: с. 124
2007
96 Постнова, Ольга Миколаївна.
Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю [Текст] : робочий зошит до проведення практ. занять для студентів освіт.-кваліфікац. рівня бакалавр за проф. спрямуванням 6.051701 Харчова технологія та інженерія, спец. 7.091702 Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів / О. М. Постнова, І. М. Фоміна, О. І. Кравченко. - Харків : ХДУХТ, 2007. - 57 с. - Б. ц.
97
Регулювання технологічних властивостей борошна пшеничного хлібопекарського шляхом магнітної обробки [Текст] / О. М. Сафонова, І. М. Фоміна, А. В. Бородіна, Н. О. Боровікова, О. Г. Кузьменко // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2007. - Вип. 58: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв. - С. 150-156. - Бібліогр. наприкінці ст. - ISBN 5-7987-0176-Х
98
Дослідження технологічних властивостей пшеничного хлібопекарського борошна, підданого озонуванню [Текст] / О. М. Сафонова, І. М. Фоміна, О. А. Холодова, О. Я. Гурова, В. І. Голота // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. Петра Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2007. - Вип. 58: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв. - С. 144-149. - Бібліогр. наприкінці ст. - ISBN 5-7987-0176-Х
2006
99 Фоміна, Ірина Миколаївна.
Підвищення харчової цінності хлібобулочних виробів за рахунок використання продуктів переробки насіння гарбуза [Текст] / І. М. Фоміна, А. Т. Теймурова // Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 23-24 трав. 2006 р. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 482-484
100 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Запобігання окислювальним процесам під час зберігання пісочного печива з ядром насіння соняшнику [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. М. Лисюк, І. М. Фоміна // Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., с. Харків, 23-24 трав. 2006 р. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 536-538
101
Управління якістю переробних і харчових виробництв [Текст] : навч. посібник / О. В. Богомолов, О. М. Сафонова, О. І. Шаповаленко, О. І. Черевко, В. П. Богомолова, І. М. Фоміна. - Харків : Еспада, 2006. - 296 с. - ISBN 966-7870-90-1 : 23.00 грн.
102 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Окислювальні процеси під час зберігання пісочного печива з ядром насіння соняшнику та спосіб запобігання їм [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. М. Лисюк, І. М. Фоміна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 290-295
103
Упpавлiння якiстю пеpеpобних i хаpчових виpобництв [Текст] : навч. посiбник / О. В. Богомолов, О. М. Сафонова, О. I. Шаповаленко, О. І. Черевко, В. П. Богомолова, І. М. Фоміна. - Харків : Еспада, 2006. - 296 с. - Б. ц.
2005
104 Фоміна, Ірина Миколаївна.
Упровадження комп'ютерного моделювання для візуалізації прийняття компонувальних рішень у дипломному проекті [Текст] / І. М. Фоміна, І. В. Нечипоренко // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Впровадження інформаційних технологій – новий етап розвитку системи вищої освіти : матеріали ІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 14 річниці незалежності України, м. Харків, 30 листоп. 2005 р. - Харків : ХДУХТ, 2005. - С. 349-353
105 Фомина, Ирина Николаевна.
Роль геометрического моделирования в подготовке инженеров-технологов пищевых производств [Текст] / И. Н. Фомина, И. В. Нечипоренко // Современные проблемы геометрического моделирования : сборник науч. тр. Укр.-рос. науч.-практ. конф., г. Харьков, Харьков. гос. ун-т питания и торговли. - Харьков : ХГУПТ, 2005. - С. 263-266
106 Шидакова-Каменюка, Елена Гайдаровна.
Влияние ядра подсолнечника на качество песочного печенья [Текст] / Е. Г. Шидакова-Каменюка, И. Н. Фомина, Г. М. Лисюк // Техника и технология пищевых производств : материалы V Междунар. науч.-техн. конф., г. Могилев, Могилев. гос. ун-т продовольствия, 18-20 мая 2005 г. - Минск : Изд. центр БГУ, 2005. - С. 89-90
107 Лисюк, Г. М.
Применение ядра семян подсолнечника в технологии изделий из песочного теста [Текст] / Г. М. Лисюк, И. Н. Фомина, Е. Г. Шидакова-Каменюка // Пути повышения качества услуг общественного питания : тезисы докл., г. Саратов, Саратов. гос. аграр. ун-т им. Н. И. Вавилова, 23-24 дек. 2005 г. - Саратов, 2005. - С. 104-105
2004
108
Основи наукових досліджень та технічної творчості [Текст] : робочий зошит для виконання лаб. практикуму з дисципліни з використанням комп’ют. обробки результатів дослідж. для студентів рівня підгот. бакалавра за проф. спрямуванням 6.0917 Харчова технологія та інженерія / Г. М. Лисюк, І. М. Фоміна, О. М. Сибірякова, О. М. Постнова, Д. О. Торяник, О. В. Неміріч. - 2-е вид., перероб. - Харків : ХДУХТ, 2004. - 43 с. - Б. ц.
109 Фоміна, Ірина Миколаївна.
Управління якістю продукції галузі [Текст] : робоча програма з дисципліни для підгот. студентів за спец. 7.091702 Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів / І. М. Фоміна. - Харків : ХДУХТ, 2004. - 13 с. - Б. ц.
110 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Визначення адгезійних властивостей пісочного тіста з ядром насіння соняшнику [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, І. М. Фоміна, Г. М. Лисюк // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2004. - С. 72-78
111 Фоміна, Ірина Миколаївна.
Моделювання технологічних ліній підприємств галузі [Текст] : робоча програма дисципліни для підгот. студентів за спец. 7.091702 Технологія хліба, кондитерських виробів і харчоконцентратів / І. М. Фоміна, І. В. Нечипоренко. - Харків : ХДУХТ, 2004. - 17 с. - Б. ц.
112 Фоміна, Ірина Миколаївна.
Проектування підприємств з основами САПР [Текст] : робоча програма дисципліни для студентів за проф. напрямом 6.0907 Харчова технологія та інженерія, спец. 7.091702 Технологія хліба... / І. М. Фоміна. - Харків : ХДУХТ, 2004. - 12 с. - Б. ц.
113 Лисюк, Г. М.
Методичні вказівки до виконання дипломного проекту для студентів спец. 7.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" [Текст] / Г. М. Лисюк, І. М. Фоміна, О. М. Сафонова. - Харків : ХДУХТ, 2004. - 44 с. - Б. ц.
114 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Дослідження впливу ядра соняшника на якість пісочного печива [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, І. М. Фоміна, Г. М. Лисюк // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : матеріали міжвуз. наук.-практ. конф., м. Полтава. - Полтава : ПУСКУ, 2004. - С. 292-294
115 Фоміна, Ірина Миколаївна.
Реконструкція підприємств галузі [Текст] : робоча програма дисципліни для студентів спец. 7.091702 Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів / І. М. Фоміна. - Харків : ХДУХТ, 2004. - 12 с. - Б. ц.
2003
116 Фоміна, Ірина Миколаївна.
Тривимірне комп'ютерне моделювання у дипломному проектуванні [Текст] / І. М. Фоміна, І. В. Нечипоренко // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф., присвяч. 65-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2003 р. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 123-124
117 Сафонова, Ольга Миколаївна.
Титриметричний аналіз внутрішньо- та міжмолекулярних взаємодій полімерів борошна з добавками [Текст] / О. М. Сафонова, І. М. Фоміна // Науковий вісник. Серія: Технічні науки. - Полтава : ПУСКУ, 2003. - С. 65-68
118
Подовження тривалості зберігання пісочного печива з ядром соняшника [Текст] / Г. М. Лисюк, І. М. Фоміна, І. В. Демидов [та ін.] // Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 65-річчю з дня народж. д-ра техн. наук., проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Беляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2003 р. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 120-122
119
Стабілізування жирових речовин ядра соняшника [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. М. Півень, І. М. Фоміна [та ін.] // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 64-72
2002
120 Фоміна, Ірина Миколаївна.
Просторове моделювання у проектуванні хлібопекарських підприємств [Текст] / І. М. Фоміна, І. В. Нечипоренко // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2002. - С. 453-457
121 Фоміна, Ірина Миколаївна.
Зниження окислення жирів ядра соняшника під час технологічної обробки [Текст] / І. М. Фоміна, О. Г. Шидакова-Каменюка // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф., присвяч. 35-річчю академії, м. Харків, 24 жовт. 2002 р. - Харків : ХДАТОХ, 2002. - С. 73-78
2001
122
Пеpеpаботка пpодукции pастительного и животного пpоисхождения [Текст] / А. В. Богомолов, Ф. В. Перцевый, О. Н. Сафонова, Л. Н. Тищенко, Н. В. Веpешко, И. Н. Фомина, С. А. Денисенко, Н. И. Машкин, О. А. Гpинченко, Н. В. Федак, Л. Н. Кpайнюк, В. П. Заика, Ю. И. Токолов ; под ред. А. В. Богомолова, Ф. В. Перцевого. - СПб. : ГИОРД, 2001. - 336 с. - ISBN 5-901065-31-Х : 35.00 грн., 15.00 грн.
123
Технологiя пеpеpобки пpодукцiї pослинництва [Текст] / С. А. Денисенко, О. В. Богомолов, О. М. Сафонова, Ф. В. Пеpцевий, Л. М. Тiщенко, Н. В. Веpешко, I. М. Фомiна, О. К. Іванюк, В. П. Заїка. - Харків : ХДТУСГ, 2001. - Б. ц.
124
Технологія переробки продукції тваринництва [Текст] : навч. посібник / О. В. Богомолов, Ф. В. Перцевий, О. М. Сафонова, Л. М. Тіщенко, О. С. Гринченко, Л. М. Крайнюк, Н. В. Федак, І. М. Фоміна, Н. В. Верешко, Ю. І. Токолов, П. В. Гурський ; за ред.: О. В. Богомолова; Ф. В. Перцевого. - Харків : Вид-во НМЦ заоч. навчання с.-г. вузiв, 2001. - 242 с. - (Пiдpуч. та учбовi посiб.). - Бібліогр.: с. 237-239. - ISBN 5-7763-2137-9 : 29.00 грн.
125
Технологические аспекты использования ядра подсолнечника в хлебопечении [Текст] / И. Н. Фомина, Г. М. Лисюк, Н. П. Ихно, А. А. Кателевская, В. В. Левченко // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДАТОХ, 2001. - С. 176-181
2000
126 Постнова, Ольга Миколаївна.
Основи стандартизації, сертифікації та метрології харчових виробництв [Текст] : робоча програма курсу для студентів інж.-технол. ф-ту спец. 7.091711 Технологія харчування / О. М. Постнова, І. М. Фоміна. - Харків : ХДАТОХ, 2000. - 12 с. - Б. ц.
1999
127 Фоміна, Ірина Миколаївна.
Оформлення пояснювальної записки дипломного проекту [Текст] : метод. вказівки для студентів усіх форм навчання за фахом 7.091711 Технологія харчування / І. М. Фоміна, О. Т. Старчаєнко. - Харків : ХДАТОХ, 1999. - 21 с. - Б. ц.
1998
128
Влияние ксантана и гуар-гумма на прочность студней агара [Текст] / О. В. Самохвалова, И. Н. Фомина, Г. М. Лисюк, М. В. Артамонова // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДАТОХ, 1998. - С. 180-183
1997
129 Фомина, Ирина Николаевна.
Изучение хлебопекарных свойств муки из зерна тритикале, выращенного в Харьковской области [Текст] / И. Н. Фомина, О. В. Самохвалова, Г. М. Лисюк // Актуальні науково-методичні проблеми в підготовці спеціалістів вищої кваліфікації для торгівлі і харчування. - Харків : ХДАТОХ, 1997. - Ч. 1. - С. 55-59
130 Самохвалова, Ольга Владимировна.
Потенциометрическое исследование взаимодействия агара с ксантаном а процессе студнеобразования [Текст] / О. В. Самохвалова, И. Н. Фомина, М. В. Артамонова // Актуальні науково-методичні проблеми в підготовці спеціалістів вищої кваліфікації для торгівлі і харчування. - Харків : ХДАТОХ, 1997. - Ч. 1. - С. 300-303
1994
131 Фомина, Ирина Николаевна.
Разработка технологии желейных блюд и изделий с уменьшенным расходом желатина [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.16 / И. Н. Фомина. - Харьков : ХИОП, 1994. - 19 с. - Б. ц.
132 Фомина, Ирина Николаевна.
Технология желейных блюд и изделий с уменьшенным расходом желатина [Текст] : дис. ... канд. техн. наук: 05.18.16 / И. Н. Фомина. - Харьков : ХИОП, 1994. - 199 с. - Б. ц.
1993
133 Сафонова, О. Н.
Сбоpник pецептуp сладких блюд, кондитеpских и хлебобулочных изделий с использованием модифициpованных студнеобpазователей [Текст] / О.Н. Сафонова, В.Ф. Пеpцевой. - Х. : [б. и.], 1993. - Б. ц.
1990
134 Пивоваров, Павел Петрович.
Низкотемпературное сгущение биологической жидкости криля [Текст] / П. П. Пивоваров, С. В. Прасол, И. Н. Фомина // Современные аспекты индустриализации общественного питания : сборник науч. тр. - Харьков : ХДУХТ, 1990. - С. 42-43