2024 |
1 | > Методологія конструювання харчової продукції [Текст] : пакет тест. завдань до підсумк. та поточ. контролю з дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад.: О. О. Гринченко, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2024. - 19 с. - Б. ц. | |
---|
2 | > Development of technology for the production of all-purpose buckwheat malt using plasmochemically activated aqueous solutions [Electronic resource] / O. Kovalova, N. Vasylieva, I. Haliasnyi, T. Gavrish, A. Dikhtyar, S. Andrieieva, T. Gontar, O. Osmanova, S. Omelchenko, O. Ashtaiev> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2024. - Vol. 1, Issue 11 (127). - P. 38-51. - DOI 10.15587/1729-4061.2024.298797. - | Повний текстПовний текст |
---|
3 | > Технологія термостабільної молоковмісної начинки з використанням желатину [Текст] : монографія / О. Ю. Кошель, А. М. Діхтярь, Ф. В. Перцевой, Н. В. Федак. - Харків : Діса+, 2024. - 146 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
2023 |
4 | > Технології крафтових виробництв [Текст] : метод. вказівки для самост. вивч. дисципліни для здобувачів першого рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології / ДБТУ ; уклад.: Т. В. Черемська, А. М. Діхтярь, С. С. Андрєєва. - Харків : [б. в.], 2023. - 27 с. - Б. ц. | |
---|
5 | > Development of buckwheat groats production technology using plasma-chemically activated aqueous solutions [Electronic resource] / O. Kovalova, N. Vasylieva, I. Haliasnyi, T. Gavrish, A. Dikhtyar, S. Andrieieva, N. Didukh, I. Balandina, L. Obolentseva, N. Hirenko> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 6, Issue 11 (126). - P. 59-72. - DOI 10.15587/1729-4061.2023.290584. - | Повний текстПовний текст |
---|
6 | > Головко, К. В. Використання вторинних продуктiв переробки овочевої сировини у виробництвi мармеладу [Текст] / К. В. Головко ; наук. керівник: А. М. Діхтярь, Є. П. Пивоваров> // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф.здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 14 | |
---|
7 | > Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : метод. вказівки для лаб. робіт з дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад.: П. П. Пивоваров, С. Б. Омельченко, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2023. - 50 с. - Б. ц. | |
---|
8 | > Технології крафтових виробництв [Текст] : метод. вказівки та завдання для самост. роботи з дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2023. - 25 с. - Б. ц. | |
---|
9 | > Пивоваров, Павло Петрович. Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : силабус дисципліни (англ.) для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / П. П. Пивоваров, С. Б. Омельченко, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2023. - 6 с. - Б. ц. | |
---|
10 | > Технології крафтових виробництв [Текст] : пакет тест. завдань до підсумк. та поточ. контролю з дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2023. - 17 с. - Б. ц. | |
---|
11 | > Development of a flavored oil composition based on hemp oil with increased resistance to oxidation [Electronic resource] / E. Kunitsia, V. Kalyna, I. Haliasnyi, K. Siedykh, O. Kotliar, A. Dikhtyar, P. Polyansky, G. Ivanov, O. Baranova, N. Bolhova> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 5, Issue 11 (125). - P. 26-33. - DOI 10.15587/1729-4061.2023.287436. - | Повний текстПовний текст |
---|
12 | > Сучасні підходи до розроблення меню закладів ресторанної індустрії [Текст] / С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, А. М. Діхтярь, Т. В. Черемська, С. С. Андрєєва> // Таврійський наук. вісник. Серія: Техн. науки : Херсон. держ. аграр.-екон. ун-т. - Херсон : Гельветика, 2023. - Вип. 3. - С. 79-88 | |
---|
13 | > Андрєєва, Світлана Сергіївна. Розроблення термостабільних наповнювачів для кондитерських виробів [Текст] / С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь, М. В. Дубровський> // Global Science: prospects and innovations : IV International Scientific and Practical Conference, Liverpool, December 1-3, 2023. - 2023 | |
---|
14 | > Комплексні ситуаційні задачі в ресторанному господарстві [Текст] : фонд законодав. та інструктив. матеріалу з дисципліни для здобувачів ступеню вищ. освіти магістр, спец. 181 Харчові технології / уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2023. - 6 с. - Б. ц. | |
---|
15 | > Павлюк, І. О. Перспективи виробництва крафтових ковбасних виробів на основі рибної сировини [Текст] / І. О. Павлюк ; наук. керівник: А. М. Діхтярь, Н. В. Федак> // Розвиток сучасної науки: актуальні питання теорії та практики : тези доп. IV Всеукр. студент. наук. конф. «Формування сучасної науки: методика та практика», 17 листоп. 2023 р. - Львів, 2023 | |
---|
16 | > Investigation of infrared spectra of agar-based gel systems for the production of jelly bars [Electronic resource] / S. Bokovets, F. Pertsevoi, N. Murlykina, I. Smetanska, A. Borankulova, M. Ianchyk, S. Omelchenko, O. Grinchenko, N. Grynchenko, A. Dikhtyar, O. Kotliar, T. Yarmosh> // Journal of Chemistry and Technologies. - 2023. - Vol. 31, Issue 1. - P. 92-103. - DOI 10.15421/jchemtech.v31i1.252647. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
17 | > Бондар, Д. В. Перспективи виробництва кулінарної продукції смаженої у фритюрі [Текст] / Д. В. Бондар ; наук. керівник: А. М. Діхтярь, С. С. Андрєєва> // Розвиток сучасної науки: актуальні питання теорії та практики : тези доп. IV Всеукр. студент. наук. конф. «Формування сучасної науки: методика та практика», 17 листоп. 2023 р. - Львів, 2023 | |
---|
18 | > Євтухова, У. Розробка технології «Смачного посуду» для закладів ресторанного господарства [Текст] / У. Євтухова, А. М. Діхтярь, Н. В. Федак> // Технології, інструменти та стратегії реалізації наукових досліджень : матеріали V Міжнар. наук. конф., м. Київ, 24 лют. 2023 р. - Вінниця : Європ. наук. платформа, 2023. - С. 136-140 | |
---|
19 | > Купріяненко, М. І. Удосконалення технології оздоблювальних напівфабрикатів шляхом використання функціональної суміші [Текст] / М. І. Купріяненко, наук. керівник А. М. Діхтярь> // Розвиток сучасної науки: актуальні питання теорії та практики : тези доп. IV Всеукр. студент. наук. конф. «Формування сучасної науки: методика та практика», 17 листоп. 2023 р. - Львів, 2023 | |
---|
20 | > Андрєєва, Світлана Сергіївна. Перспективи використання яєчного білку сухого ферментованого «IN FOOD» в технології пудингів круп’яних [Текст] / С. С. Андрєєва, Є. П. Пивоваров, А. М. Діхтярь> // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 18 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 3-4 | |
---|
21 | > Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : силабус навч. дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології / ДБТУ ; уклад.: П. П. Пивоваров, А. М. Діхтярь, С. Б. Омельченко. - Харків : [б. в.], 2023. - 1 с. - Б. ц. | |
---|
22 | > Андрєєва, Світлана Сергіївна. Технології зефіру крафтового виробництва [Текст] / С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь, М. О. Бардак> // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : Х Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, 10 листоп. 2023 р. - Кривий Ріг, 2023 | |
---|
23 | > Діхтярь, Альона Миколаївна. Розробка технології виробів із бісквітного тіста з використанням напівфабрикату жирового [Текст] / А. М. Діхтярь, С. С. Андрєєва, Г. А. Шевченко> // Progressive research in the modern world : Proceedings of the 6th International scientific and practical conference, Boston, 2-4.03.2023. - Boston, 2023. - P. 286-296 | |
---|
24 | > Development of technology for the production of buckwheat grain using plasmochemically activated aqueous solutions [Text] / O. Kovalyova, N. Vasylieva, I. Galyasnyi, T. Gavrish, A. Dikhtyar, S. Andrieieva, N. Didukh, I. Balandina, L. Obolentseva, N. Hirenko> // European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 6, Issue 12 | |
---|
25 | > Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології / ДБТУ ; уклад.: П. П. Пивоваров, А. М. Діхтярь, С. Б. Омельченко. - Харків : [б. в.], 2023. - 24 с. - Б. ц. | |
---|
26 | > Роєнко, Т. В. Виробництво веганської продукції на основі зернобобових культур [Текст] / Т. В. Роєнко ; наук. керівник: А. М. Діхтярь, Є. П. Пивоваров> // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 49 | |
---|
27 | > Гапон, Д. С. Перспективи використання сейтану у вегетаріанському фастфуді [Текст] / Д. С. Гапон ; наук. керівник: С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь> // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 9 | |
---|
2022 |
28 | > Харчові та дієтичні добавки [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад.: О. О. Гринченко, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 22 с. - Б. ц. | |
---|
29 | > Технології крафтових виробництв [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти / авт.-уклад. А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 28 с. - Б. ц. | |
---|
30 | > Development of technology of snacks with different types of breading for fast food enterprises [Electronic resource] / S. Andreeva, M. Kolesnikova, O. Grinchenko, S. Iurchenko, A. Dikhtyar> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2022. - Vol. 6, Issue 11 (120). - P. 60-68. - DOI 10.15587/1729-4061.2022.268905. - | Повний текстПовний текст |
---|
31 | > Технології крафтових виробництв [Текст] : метод. вказівки та завдання для практ. занять з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад. А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 37 с. - Б. ц. | |
---|
32 | > Органолептичний аналіз [Текст] : перелік питань для підсумк. (залік.) контролю з дисципліни для студентів першого рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми навчання спец. 181 Харчові технології / уклад.: Т. В. Черемська, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 14 с. - Б. ц. | |
---|
33 | > Діджиталізація в ресторанній індустрії [Текст] : корот. конспект лекцій з дисципліни для спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. В. Котляр, О. Ю. Нагорний, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 25 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
34 | > Ходаєв, Д. Є. Розробка технології крафтового виробництва паштету на основі м'яса з використанням олеогелю [Текст] / Д. Є. Ходаєв, А. М. Діхтярь, С. С. Андрєєва> // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 14 | |
---|
35 | > Сучасні тенденції в спортивному харчуванні [Текст] / наук. керівник : Є. П. Пивоваров, С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь> // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 9 | |
---|
36 | > Андрєєва, Світлана Сергіївна. Загальні особливості та сучасний розвиток вегетаріанського харчування [Текст] / С. С. Андрєєва, Є. П. Пивоваров, А. М. Діхтярь> // Scientific Goals and Purposes in XXI Century : Scientific Collection «InterConf» with the Proceedings of the 2 nd International Scientific and Practical Conference, January 19-20, 2022. - Seattle : ProQuest LLC, 2022. - № 95. - P. 712-720. - DOI https://doi.org/10.51582/interconf.19-20.01.2022.078. - | Повний текст |
---|
37 | > Study of the main quality indices of wheat flour-based croquettes during storage Academic edition [Text] / T. Khaustova, S. Andreeva, Yе. Pyvovarov, N. Fedak, R. Plotnikova, А. Dikhtyar> // Reports of European Academic Research : 30 January, 2022. - 2022. - P. 53-69 | |
---|
38 | > Діджиталізація в ресторанній індустрії [Текст] : залік. питання з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: А. М. Діхтярь, О. В. Котляр. - Харків : ДБТУ, 2022. - 10 с. - Б. ц. | |
---|
39 | > Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : корот. конспект лекцій з дисципліни для спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: П. П. Пивоваров, С. Б. Омельченко, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 314 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
40 | >Пат. 151799 Україна, МПК A23C19/08. Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного [Текст] / Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, П. В. Гурський, О. О. Гринченко, Н. Г. Гринченко, С. Г. Іващенко, О. А. Маяк, С. І. Кравченко, А. М. Діхтярь, О. В. Котляр. - № u202200184 ; Заявл. 17.01.2022 ; Опубл. 14.09.2022, Бюл. № 37. - 2 с. - Б. ц. | |
---|
41 | > Методологія конструювання харчової продукції [Текст] : корот. конспект лекцій з дисципліни для спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. О. Гринченко, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 54 с. - Б. ц. | |
---|
42 | > Методологія конструювання харчової продукції [Текст] : метод. рек. та завдання для самост. роботи з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - 34 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
43 | > Технології крафтових виробництв [Текст] : перелік питань для підсумк. контролю з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад. А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 8 с. - Б. ц. | |
---|
44 | > Технології крафтових виробництв [Текст] : силабус з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії, перший (бакалавр.) РВО / уклад. А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 5 с. - Б. ц. | |
---|
45 | > Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм [Текст] : метод. рек. та завдання для самост. роботи студентам спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання / уклад.: С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 16 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
46 | >Пат. 151800 Україна, МПК A23C19/08. Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного [Текст] / П. В. Гурський, Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, О. О. Гринченко, Н. Г. Гринченко, О. А. Маяк, С. Г. Іващенко, А. М. Діхтярь, С. Б. Омельченко, О. В. Котляр ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202200195 ; Заявл. 17.01.2022 ; Опубл. 15.09.2022, Бюл. № 37. - Б. ц. | |
---|
47 | > Органолептичний аналіз [Текст] : силабус з дисципліни для студентів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми навчання спец. 181 Харчові технології / уклад.: Т. В. Черемська, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 5 с. - Б. ц. | |
---|
48 | > Харчові та дієтичні добавки [Текст] : силабус дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. О. Гринченко, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц. | |
---|
49 | > Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] : метод. рекомендації та завдання для лаб. занять з дисципліни для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад.: Н. В. Чорна, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 49 с. - Б. ц. | |
---|
50 | > Методологія конструювання харчової продукції [Текст] : силабус дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад. О. О. Гринченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц. | |
---|
51 | > Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] : пакет візуал. супроводження дисципліни для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. : Н. В. Чорна, С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 160 с. - Б. ц. | |
---|
52 | > Методологія конструювання харчової продукції [Текст] : метод. рек. та завдання для практ. занять з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. О. Гринченко, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 30 с. - Б. ц. | |
---|
53 | > Діджиталізація в ресторанній індустрії [Текст] : навч. програма з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. В. Котляр, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 11 с. - Б. ц. | |
---|
54 | > Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] : метод. рекомендації та завдання для практ. занять з дисципліни для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад.: Н. В. Чорна, С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 64 с. - Б. ц. | |
---|
55 | > Методологія конструювання харчової продукції [Текст] : навч. програма з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. О. Гринченко, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 11 с. - Б. ц. | |
---|
56 | > Методологія конструювання харчової продукції [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії, другий (магістер.) РВО / уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - 16 с. - Б. ц. | |
---|
57 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання / Н. В. Чорна, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 32 с. - Б. ц. | |
---|
58 | >Пат. 151798 Україна, МПК A23C19/00. Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Н. В. Камсуліна, О. О. Гринченко, Н. Г. Гринченко, О. А. Маяк, С. Г. Іващенко, Т. І. Маренкова, А. М. Діхтярь, О. В. Котляр ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202200177 ; Заявл. 17.01.2022 ; Опубл. 14.09.2022, Бюл. № 37. - 5 с. - Б. ц. | |
---|
59 | > Методологія конструювання харчової продукції [Текст] : екзаменац. питання з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - 9 с. - Б. ц. | |
---|
60 | > Діджиталізація в ресторанній індустрії [Текст] : робоча навч. програма з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: А. М. Діхтярь, О. В. Котляр. - Харків : ДБТУ, 2022. - 21 с. - Б. ц. | |
---|
61 | > Технології крафтових виробництв [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт з дисципліни для студентів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми навчання спец. 181 Харчові технології / уклад.: Т. В. Черемська, С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 44 с. - Б. ц. | |
---|
62 | > Органолептичний аналіз [Текст] : метод. рекомендацій до самост. робіт з дисципліни для студентів першого рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми навчання спец. 181 Харчові технології / уклад.: Т. В. Черемська, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 24 с. - Б. ц. | |
---|
63 | > Органолептичний аналіз [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для студентів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми навчання спец. 181 Харчові технології / уклад.: Т. В. Черемська, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 13 с. - Б. ц. | |
---|
64 | > Діджиталізація в ресторанній індустрії [Текст] : метод. рекомендації та завдання для лаб. занять з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: А. М. Діхтярь, О. В. Котляр. - Харків : ДБТУ, 2022. - 19 с. - Б. ц. | |
---|
65 | > Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм [Текст] : навч. та контрол. тести з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 17 с. - Б. ц. | |
---|
66 | > Методологія конструювання харчової продукції [Текст] : метод. вказівки до практ. занять з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - 30 с. - Б. ц. | |
---|
2021 |
67 | > Development of technology of creams using hydrocolloids [Text] / S. Andreeva, A. Dikhtyar, O. Grinchenko, Y. Pyvovarov, M. Kolesnikova, S. Omelchenko, О. Kotlyar> // EUREKA: Life Sciences. - 2021. - № 6. - P. 34-42. - DOI https://doi.org/10.21303/2504-5695.2021.002187. - | Повний текст |
---|
68 | > Determining patterns in the formation of functionaltechnological properties of a fatbased semi-finished product in the technology of sponge cake products [Electronic resource] / A. Dikhtyar, S. Andreieieva, N. Fedak, O. Grinchenko, Y. Pyvovarov> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 6, Issue 11 (114). - P. 15-31. - DOI 10.15587/1729-4061.2021.246006. - | Повний текстПовний текст |
---|
2020 |
69 | > Харчові технології [Текст] : навч. посібник у 2 ч. . Ч. 2 / Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, О. Б. Дроменко, А. М. Діхтярь, О. В. Котляр, С. Б. Омельченко. - Харків-Суми : ХДУХТ, 2020. - 208 с. - Б. ц. | |
---|
70 | > Харчові та дієтичні добавки [Текст] : екзамен. питання з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 13 с. - Б. ц. | |
---|
71 | > Харчові та дієтичні добавки [Текст] : пакет контрол. завдань для комплекс. перевірки знань з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 32 с. - Б. ц. | |
---|
72 | > Харчові та дієтичні добавки [Текст] : метод. вказівки та тематика контрол. робіт з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 16 с. - Б. ц. | |
---|
2019 |
73 | > Харчові технології [Текст] : навч. посібник у 2 ч. Ч. 2 / Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, О. Б. Дроменко, А. М. Діхтярь, О. В. Котляр, Т. І. Маренкова. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 200 с. - Б. ц. | |
---|
74 | > Федак, Наталя Василівна. Управління технологічним процесом виробництва кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного [Текст] / Н. В. Федак, Т. М. Хаустова, А. М. Діхтярь> // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : тези VI Всеукр. наук.-практ. конф., 6-7 черв. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 61-62 | Повний текст |
---|
75 | > Харчові технології [Текст] : навч. посібник у 2 ч. Ч. 1 / Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, О. Б. Дроменко, А. М. Діхтярь, О. В. Котляр, Т. І. Маренкова. - Харків-Суми : ХДУХТ, 2019. - 288 с. - Б. ц. | |
---|
76 | > The prospects of trans fats replacement in food products [Text] / A. Goralchuk, S. Andreeva, A. Dikhtiar, O. Riabets, M. Chekanov> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Вип. 2 (30). - С. 7-23 | |
---|
77 | > Studying the effect of formulation components on the physical-chemical properties of sweet sauces that contain physically-modified starches [Electronic resource] / S. Andreeva, M. Kolesnikova, Y. Pyvovarov, T. Khaustova, A. Dikhtyar> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2019. - Vol. 5, Issue 11-101. - P. 66-73. - DOI 10.15587/1729-4061.2019.180782. - | Повний текстПовний текст |
---|
78 | > Investigation of the dynamics of the viscosity of model systems of the croquette mass based on flour at hydrothermal processing [Text] / T. Khaustova, N. Fedak, A. Dichtyar, S. Andrieieva> // Eureka: Life Sciences. - 2019. - Vol. 1, Issue 19. - P. 21-27 | |
---|
79 | > Study the effective of the starch dispersions klasterizatsii based on starches, physically modified depending on technological factors [Text] / S. Andrieieva, A. Dichtyar, M. Kolesnikova, Y. Pyvovarov, T. Khaustova> // Eureka: Life Sciences. - 2019. - № 5 (19). - P. 17-22 | |
---|
2018 |
80 | > Цареградська, О. О. Інноваційні технології виробництва жирів [Текст] / О. О. Цареградська, С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 1. - С. 26 | |
---|
81 | > Семикін, А. І. Удосконалення технології оздоблювальних кремів [Текст] / А. І. Семикін, Н. В. Федак, А. М. Діхтярь> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 1. - С. 19 | |
---|
82 | > Хаустова, Т. М. Інноваційний задум та визначення підходів формування кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного [Текст] / Т. М. Хаустова, А. М. Діхтярь, Н. В. Федак> // Modern Methodology of Science And Education : Proceedings of the II International Scientific and Practical Conference, Warsaw, February, 2018. - 2018. - Vol. 1, № 2 (9). - P. 43-45 | |
---|
83 | > Scientific basis of food technology using high oleic sunflower oil [Text] : monograph / A. Dikhtiar, N. Fedak, O. Grynchenko, Y. Pyvovarov. - Warsaw : [s. n.], 2018. - 156 p. - Б. ц. | |
---|
84 | > Халамендик, Д. М. Удосконалення технології холодних соусів із використанням олії з регульованим жирнокислотним складом [Текст] / Д. М. Халамендик, Н. В. Федак, А. М. Діхтярь> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 1. - С. 24 | |
---|
85 | > Studying the influence of hydrothermal treatment parameters on the properties of wheat flour in the technology of a croquette mass [Electronic resource] / T. Khaustova, N. Fedak, S. Andreeva, A. Dikhtyar> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 6, Issue 11-96. - P. 77 - 82. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.150072. - | Повний текстПовний текст |
---|
2017 |
86 | > Андрєєва, Світлана Сергіївна. Адаптація випускників закладів вищої освіти до ринку праці [Текст] / С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 51 | |
---|
87 | > Наукові основи технологій харчової продукції лікувально-профілактичного призначення, одержаної шляхом акумуляції функціональних інгредієнтів [Текст] / Є. П. Пивоваров, О. П. Неклеса, Г. В. Степанькова, Є. О. Коротаєва, Д. О. Тютюкова, А. М. Діхтярь, Н. В. Мряченко> // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів Міжнар. наук.-техн. конф., 7-8 листоп. 2017 р. - Київ : НУХТ, 2017. - С. 156 | |
---|
88 | > Research of the effects of technological factors on the quality indices of high oleic sunflower oil [Text] / А. Dikhtyar, N. Fedak, Y. Pyvovarov, G. Stepankova, Y. Yarantseva> // Technology audit and production reserves. - 2017. - Vol. 5/3 (37). - P. 40-48 | |
---|
89 | > Наукові основи технологій харчової продукції лікувально- профілактичного призначення, одержаної шляхом акумуляції функціональних інгредієнтів [Текст] / Є. П. Пивоваров, О. П. Неклеса, Г. В. Степанькова, Є. О. Коротаєва, Д. О. Тютюкова, А. М. Діхтярь, Н. В. Мряченко> // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 5, Ч. 2. - С. 131-142 | |
---|
90 | > Федак, Наталя Василівна. Дослідження змін олії соняшникової високоолеїнового типу під час зберігання [Текст] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 43-44 | |
---|
91 | > Федак, Наталя Василівна. Обґрунтування використання олії соняшникової високоолеїнового типу в технології жировмісної продукції [Текст] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь> // Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спец. Готельно-ресторанна справа, 21 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 163-166 | Повний текст |
---|
92 | > Комплексні ситуаційні задачі в ресторанному господарстві [Текст] : пакет візуал. супроводження для студентів спец. 181 Харчові технології СВО магістр ден. форми навчання / уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 5 с. - Б. ц. | |
---|
93 | > Федак, Наталя Василівна. Порівняльна характеристика жирнокислотного складу оливкової олії та олії соняшникової високоолеїнового типу [Текст] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь, О. С. Старицький> // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 313-314 | Повний текст |
---|
94 | > Проектування підприємств галузі [Текст] : метод. вказівки та тематика курс. робіт з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології СВО бакалавр ден. та заоч. форм навчання / уклад.: Н. В. Чорна [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 23 с. - Б. ц. | |
---|
95 | > Сучасні презентації кондитерських виробів [Текст] : робоча програма дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології СВО бакалавр ден. та заоч. форм навчання / уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 11 с. - Б. ц. | |
---|
96 | > Ресторанні технології XXI століття [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 11 с. - Б. ц. | |
---|
97 | > Ресторанні технології XXI століття [Текст] : метод. вказівки до лаб. робіт з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 34 с. - Б. ц. | |
---|
98 | > Ботштейн, Б. Б. Коучинг як інноваційний метод для активізації саморозвитку та навчання студентів [Текст] / Б. Б. Ботштейн, А. М. Діхтярь> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплентація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 171-172 | |
---|
99 | > Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : пакети контрол. завдань для комплекс. перевірки знань студентів з дисципліни для здобувачів ступеню вищ. освіти бакалавр, спец. 181 Харчові технології / уклад.: П. П. Пивоваров [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 47 с. - Б. ц. | |
---|
100 | > Фатьянов, Д. В. Дослідження впливу олії соняшникової високоолеїнового типу на структурно-механічні властивості виробів із заварного тіста [Текст] / Д. В. Фатьянов ; наук. керівник: А. М. Діхтярь, Н. В. Федак> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 51-52 | |
---|
101 | > Технологія продукції із заварного тіста з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу [Текст] : монографія / А. М. Діхтярь, Н. В. Федак, О. О. Гринченко, Є. П. Пивоваров, Т. М. Хаустова. - Харків : ФОП Рогожников О. В., 2017. - 134 с. - Б. ц. | |
---|
102 | > Комплексні ситуаційні задачі в ресторанному господарстві [Текст] : робоча програма дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ступеня освіти магістр ден. форми навчання / уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 14 с. - Б. ц. | |
---|
103 | > Наукові основи технологій харчової продукції лікувальнопрофілактичного призначення, одержаної шляхом акумуляції функціональних інгредієнтів [Текст] / Є. П. Пивоваров, О. П. Неклеса, Г. В. Степанькова, Є. О. Коротаєва, Д. О. Тютюкова, А. М. Діхтярь, Н. В. Мряченко> // Наукові пр. Одеської нац. акад. харчових технологій : збірник наук. пр. - Одеса : ОНАХТ, 2017. - Вип. 46, Т. 1. - С. 137-142 | |
---|
104 | > Михайлова, А. В. Розробка рекомендацій з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу в технології кулінарної продукції [Текст] / А. В. Михайлова, наук. керівник : Н. В. Федак, А. М. Діхтярь> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 33-34 | |
---|
105 | > Проскуріна, Я. С. Використання рослинних добавок у технології желейних сиркових десертів [Текст] / Я. С. Проскуріна, наук. керівник А. М. Діхтярь> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 46-47 | |
---|
106 | > Комплексні ситуаційні задачі в ресторанному господарстві [Текст] : метод. вказівки до практ. занять з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології СВО магістр ден. форми навчання / уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 10 с. - Б. ц. | |
---|
2016 |
107 | > Діхтярь, Альона Миколаївна. Дослідження модельних систем заварного тіста під впливом технологічних факторів [Текст] / А. М. Діхтярь, В. С. Вовк, Н. В. Федак> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 07 квітня 2016 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 16 | |
---|
108 | > Dikhtyar, A. Research of high oleic sunflower oil properties under the hydrothermal effect [Electronic resource] / A. Dikhtyar, N. Fedak, N. Murlykina> // Ukrainian Food Journal. - 2016. - Vol. 5, Issue 1. - P. 70-79. | Повний текст |
---|
109 | > Діхтярь, Альона Миколаївна. Технологічні показники олії соняшникової високоолеїнового типу для виробів із заварного тіста [Текст] / А. М. Діхтярь, Н. В. Федак> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарства і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 19 трав. 2016 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 38 | |
---|
110 | > Федак, Наталя Василівна. Оптимізація рецептурного складу виробів із заварного тіста [Текст] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь, О. Г. Дьяков> // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 5. - С. 10-13 | |
---|
111 | > Діхтярь, Альона Миколаївна. Дослідження впливу олії соняшникової високоолеїнового типу на структурно-механічні властивості заварного тіста та випечених з нього напівфабрикатів [Текст] / А. М. Діхтярь, П. П. Пивоваров, Н. В. Федак> // Зернові продукти і комбікорми. - 2016. - Т. 63, Вип. 3. - С. 6-10 | |
---|
2015 |
112 | > Діхтярь, Альона Миколаївна. Використання соняшникової олії високоолеїнового типу в технології продукції із заварного тіста [Текст] / А. М. Діхтярь, І. О. Висторбець, Н. В. Федак> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 07 квіт. 2015 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 1. - С. 7 | |
---|
113 | > Федак, Наталя Василівна. Дослідження фізико-хімічних показників модельних систем заварного тіста [Текст] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2015 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 1. - С. 50-51 | |
---|
114 | > Діхтярь, Альона Миколаївна. Удосконалення технології напівфабрикатів із заварного тіста з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу [Текст] / А. М. Діхтярь, Н. В. Федак> // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 8-11 верес. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 255 | |
---|
2014 |
115 | > Федак, Наталя Василівна. Порівняльна характеристика жирнокислотного складу олії оливкової та високоолейнової соняшникової [Текст] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 67-68 | |
---|
116 | > Характеристика вмісту токоферолів в оліях різних типів за умов тривалого термічного впливу [Текст] / А. М. Діхтярь, Н. В. Федак, С. М. Тимчук, В. В Поздняков> // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 12-14 листоп. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - С. 29-30 | |
---|
2013 |
117 | > Діхтярь, Альона Миколаївна. Використання олії високоолеїнового типу в технології соусів функціонального призначення [Текст] / А. М. Діхтярь, Є. В. Нижник, Н. В. Федак> // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 25 квіт. 2013 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Ч. 1. - С. 41 | |
---|
2012 |
118 | > Динаміка вмісту токоферолів в оліях соняшнику з різним жирнокислотним складом в процесі нагрівання [Текст] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь, В. В. Кириченко, С. М. Тимчук, В. В Поздняков, В. М. Тимчук> // Наукові праці Таврійського держ. агротехнол. ун-ту. - Мелiтополь : ТДАТУ, 2012. - Вип. 12, Т. 4. - С. 139-145 | |
---|
119 | > Хаустова, Т. М. Інноваційні підходи в технології кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного [Текст] / Т. М. Хаустова, А. М. Діхтярь, Н. В. Федак> // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 14-16 листоп. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 41-42 | |
---|
120 | > Діхтярь, Альона Миколаївна. Дослідження показників якості та безпечності соусів емульсійного типу з використанням олії з оптимізованим жирнокислотним складом [Текст] / А. М. Діхтярь, Н. В. Федак> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2012. - Ч. 1. - С. 32-33 | |
---|
121 | > Динаміка вмісту токоферолів в соняшниковій олії з оптимізованим жирнокислотним складом в процесі нагрівання [Текст] / А. М. Діхтярь, Н. В. Федак, С. М. Тимчук, В. В Поздняков> // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 14-16 листоп. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 43-44 | |
---|
122 | > Желєва, Тетяна Сергіївна. Актуальність виробництва функціональних харчових продуктів з оптимізованим жирнокислотним складом [Текст] / Т. С. Желєва, Н. В. Федак, А. М. Діхтярь> // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 25 квіт. 2012 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2012. - Ч. 1. - С. 9 | |
---|
2011 |
123 | > Вміст токоферолів в оліях соняшнику з різним жирнокислотним складом при їх нагріванні в режимі фритюрного смаження [Текст] / В. В. Кириченко, А. М. Діхтярь, С. М. Тимчук, В. В Поздняков, В. М. Тимчук, Н. В. Федак> // Хімія і технологія жирів. Перспективи розвитку масложирового сектору : тези доп. 4 Міжнар. наук.-техн. конф., 25-26 трав. 2011 р. - Алушта, 2011. - С. 39 | |
---|
124 | >Пат. 65631 Україна, МПК A23D7/01, A23J7/00, . Жир для виготовлення кулінарної продукції смаженої у фритюрі [Текст] / А. М. Діхтярь, В. В. Кириченко, Н. В. Федак, В. В. Поздняков, С. М. Тимчук ; власник: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Ін-т рослинництва ім. В. Я. Юр’єва нац. акад. аграр. наук України. - № u201106362 ; Заявл. 20.05.2011 ; Опубл. 12.12.2011, Бюл. № 23. - 2 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
125 | > Федак, Наталя Василівна. Актуальність виробництва функціональних харчових продуктів з оптимізованим жирнокислотним складом [Електронний ресурс] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь, Т. С. Желєва> // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 20-21 жовт. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 177-178 | Повний текст |
---|
126 | >Пат. 58463 Україна, МПК A23D7/005. Жир для виготовлення кулінарної продукції шляхом високотемпературного впливу [Текст] / Н. В. Федак, В. В. Кириченко, А. М. Діхтярь, В. В. Поздняков, С. М. Тимчук ; власник: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Ін-т рослинництва ім. В. Я. Юр’єва нац. акад. аграр. наук України. - № u201012021 ; Заявл. 11.10.2010 ; Опубл. 11.04.2011, Бюл. № 7. - 7 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
127 | > Особливості технології функціональних харчових продуктів на основі жировмісної сировини з оптимізованим жирнокислотним складом [Текст] / Т. С. Желєва, Н. В. Федак, Т. М. Хаустова, А. М. Діхтярь> // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Ч. 1. - С. 19 | |
---|
128 | > Діхтярь, Альона Миколаївна. Токофероли – природні інгібітори окислення олії [Текст] / А. М. Діхтярь, Н. В. Федак, С. М. Тимчук> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 27-28 | |
---|
2010 |
129 | > Вивчення жирнокислотного складу олії високоолеїнового типу з насіння соняшнику та перспективи її використання у виробництві борошняних кондитерських виробів [Текст] / З. І. Кучерук, Н. В. Федак, А. М. Діхтярь, З. І. Носко, С. М. Тимчук> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Вип. 1 (11). - С. 117-122 | |
---|
130 | > Жирнокислотный состав и физико-химические свойства различных типов подсолнечного масла при нагревании [Текст] / Н. В. Федак, А. Н. Дихтярь, В. В. Кириченко, С. М. Тимчук, В. В Поздняков, О. И. Супрун> // Acta Universitatis Pontica Euxinus : 6 Междунар. конф. "Стратегия качества в промышленности и образовании", 4-11 июня 2010 г. - 2010. - Т. 1, Ч. 1. - С. 522-524 | |
---|
131 | > Федак, Наталя Василівна. Розробка функціональних продуктів харчування з використанням соняшникових олій з оптимізованим жирнокислотним складом [Текст] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь, С. М. Тимчук> // Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 155-156 | |
---|
132 | > Федак, Наталя Василівна. Розробка технології кондитерських виробів з використанням олії високоолеїнового типу [Текст] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь, З. І. Носко> // Основи раціонального харчування населення : матеріали Всеукр. семінару молодих вчених, аспірантів та студентів, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, 14-15 квіт. 2010 р. - Донецьк : ДонНУЕТ ім. М. Туган-Барановського, 2010. - С. 123 | |
---|
133 | > Змінення жирнокислотного складу олій соняшнику у процесі їх нагрівання в режимі фритюрного смаження [Текст] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь, В. В. Кириченко, В. В Поздняков, С. М. Тимчук> // Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. Донец. держ. ун-ту економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2010. - Вип. 25. - С. 246-251 | |
---|
2009 |
134 | > Федак, Наталя Василівна. Перспективи використання олії високоолеїнового типу у виробництві харчових продуктів [Текст] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь> // Питання технології та гігієни харчування : матеріали 1 Всеукр. наук.-практ. конф., Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, 8-9 квіт. 2009 р. - Донецьк : ДонНУЕТ ім. М. Туган-Барановського, 2009. - С. 93 | |
---|
135 | > Федак, Наталья Васильевна. Перспективы использования масла высокоолеинового типа в производстве функциональных продуктов питания [Текст] / Н. В. Федак, А. Н. Дихтярь, С. М. Тимчук> // Актуальные проблемы экономики, менеджмента, маркетинга : материалы Междунар. науч.-практ. конф. БелГУ. - 2009. - Ч. 2. - С. 392-397 | |
---|
136 | > Федак, Наталя Василівна. Динаміка змін якості олій за умов тривалого термічного впливу [Текст] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь, С. М. Тимчук> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2009. - Вип. 2 (10). - С. 114-120 | |
---|