Діхтярь Альона Миколаївна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2024
1
Development of technology for the production of all-purpose buckwheat malt using plasmochemically activated aqueous solutions [Electronic resource] / O. Kovalova, N. Vasylieva, I. Haliasnyi, T. Gavrish, A. Dikhtyar, S. Andrieieva, T. Gontar, O. Osmanova, S. Omelchenko, O. Ashtaiev // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2024. - Vol. 1, Issue 11 (127). - P. 38-51. - DOI 10.15587/1729-4061.2024.298797. -
Повний текстПовний текст
2023
2 Павлюк, І. О.
Перспективи виробництва крафтових ковбасних виробів на основі рибної сировини [Текст] / І. О. Павлюк, Н. В. Федак, А. М. Діхтярь // Розвиток сучасної науки: актуальні питання теорії та практики : тези доп. IV Всеукр. студент. наук. конф. «Формування сучасної науки: методика та практика», 17 листоп. 2023 р. - Львів, 2023
3 Купріяненко, М. І.
Удосконалення технології оздоблювальних напівфабрикатів шляхом використання функціональної суміші [Текст] / М. І. Купріяненко, А. М. Діхтярь // Розвиток сучасної науки: актуальні питання теорії та практики : тези доп. IV Всеукр. студент. наук. конф. «Формування сучасної науки: методика та практика», 17 листоп. 2023 р. - Львів, 2023
4 Андрєєва, Світлана Сергіївна.
Розроблення термостабільних наповнювачів для кондитерських виробів [Текст] / С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь // Global Science: prospects and innovations : IV International Scientific and Practical Conference, Liverpool, December 1-3, 2023. - 2023
5 Андрєєва, Світлана Сергіївна.
Технології зефіру крафтового виробництва [Текст] / С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь, М. О. Бардак // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : Х Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, 10 листоп. 2023 р. - Кривий Ріг, 2023
6
Комплексні ситуаційні задачі в ресторанному господарстві [Текст] : фонд законодав. та інструктив. матеріалу з дисципліни для здобувачів ступеню вищ. освіти магістр, спец. 181 Харчові технології / уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2023. - 6 с. - Б. ц.
7
Технології крафтових виробництв [Текст] : метод. вказівки для самост. вивч. дисципліни для здобувачів першого рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології / ДБТУ ; уклад.: Т. В. Черемська, А. М. Діхтярь, С. С. Андрєєва. - Харків : [б. в.], 2023. - 27 с. - Б. ц.
8
Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології / ДБТУ ; уклад.: П. П. Пивоваров, А. М. Діхтярь, С. Б. Омельченко. - Харків : [б. в.], 2023. - 24 с. - Б. ц.
9
Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : силабус навч. дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології / ДБТУ ; уклад.: П. П. Пивоваров, А. М. Діхтярь, С. Б. Омельченко. - Харків : [б. в.], 2023. - 1 с. - Б. ц.
10 Бондар, Д. В.
Перспективи виробництва кулінарної продукції смаженої у фритюрі [Текст] / Д. В. Бондар, А. М. Діхтярь, С. С. Андрєєва // Розвиток сучасної науки: актуальні питання теорії та практики : тези доп. IV Всеукр. студент. наук. конф. «Формування сучасної науки: методика та практика», 17 листоп. 2023 р. - Львів, 2023
11 Гапон, Д. С.
Перспективи використання сейтану у вегетаріанському фастфуді [Текст] / Д. С. Гапон, С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 9
12
Development of buckwheat groats production technology using plasma-chemically activated aqueous solutions [Electronic resource] / O. Kovalova, N. Vasylieva, I. Haliasnyi, T. Gavrish, A. Dikhtyar, S. Andrieieva, N. Didukh, I. Balandina, L. Obolentseva, N. Hirenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 6, Issue 11 (126). - P. 59-72. - DOI 10.15587/1729-4061.2023.290584. -
Повний текстПовний текст
13
Investigation of infrared spectra of agar-based gel systems for the production of jelly bars [Electronic resource] / S. Bokovets, F. Pertsevoi, N. Murlykina, I. Smetanska, A. Borankulova, M. Ianchyk, S. Omelchenko, O. Grinchenko, N. Grynchenko, A. Dikhtyar, O. Kotliar, T. Yarmosh // Journal of Chemistry and Technologies. - 2023. - Vol. 31, Issue 1. - P. 92-103. - DOI 10.15421/jchemtech.v31i1.252647. -
Повний текстПовний текстПовний текст
14
Сучасні підходи до розроблення меню закладів ресторанної індустрії [Текст] / С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, А. М. Діхтярь, Т. В. Черемська, С. С. Андрєєва // Таврійський наук. вісник. Серія: Техн. науки : Херсон. держ. аграр.-екон. ун-т. - Херсон : Гельветика, 2023. - Вип. 3. - С. 79-88
15
Development of a flavored oil composition based on hemp oil with increased resistance to oxidation [Electronic resource] / E. Kunitsia, V. Kalyna, I. Haliasnyi, K. Siedykh, O. Kotliar, A. Dikhtyar, P. Polyansky, G. Ivanov, O. Baranova, N. Bolhova // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 5, Issue 11 (125). - P. 26-33. - DOI 10.15587/1729-4061.2023.287436. -
Повний текстПовний текст
16 Діхтярь, Альона Миколаївна.
Розробка технології виробів із бісквітного тіста з використанням напівфабрикату жирового [Текст] / А. М. Діхтярь, С. С. Андрєєва, Г. А. Шевченко // Progressive research in the modern world : Proceedings of the 6th International scientific and practical conference, Boston, 2-4.03.2023. - Boston, 2023. - P. 286-296
17 Євтухова, У.
Розробка технології «Смачного посуду» для закладів ресторанного господарства [Текст] / У. Євтухова, А. М. Діхтярь, Н. В. Федак // Технології, інструменти та стратегії реалізації наукових досліджень : матеріали V Міжнар. наук. конф., м. Київ, 24 лют. 2023 р. - Вінниця : Європ. наук. платформа, 2023. - С. 136-140
18
Development of technology for the production of buckwheat grain using plasmochemically activated aqueous solutions [Text] / O. Kovalyova, N. Vasylieva, I. Galyasnyi, T. Gavrish, A. Dikhtyar, S. Andrieieva, N. Didukh, I. Balandina, L. Obolentseva, N. Hirenko // European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 6, Issue 12
19 Андрєєва, Світлана Сергіївна.
Перспективи використання яєчного білку сухого ферментованого «IN FOOD» в технології пудингів круп’яних [Текст] / С. С. Андрєєва, Є. П. Пивоваров, А. М. Діхтярь // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 18 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 3-4
20 Роєнко, Т. В.
Виробництво веганської продукції на основі зернобобових культур [Текст] / Т. В. Роєнко, А. М. Діхтярь, Є. П. Пивоваров // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 49
21 Головко, К. В.
Використання вторинних продуктiв переробки овочевої сировини у виробництвi мармеладу [Текст] / К. В. Головко, А. М. Діхтярь, Є. П. Пивоваров // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф.здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 14
2022
22
Методологія конструювання харчової продукції [Текст] : метод. рек. та завдання для самост. роботи з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - 34 с. - Б. ц.
Повний текст
23
Діджиталізація в ресторанній індустрії [Текст] : навч. програма з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. В. Котляр, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 11 с. - Б. ц.
24
Технології крафтових виробництв [Текст] : метод. вказівки та завдання для практ. занять з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад. А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 37 с. - Б. ц.
25
Органолептичний аналіз [Текст] : перелік питань для підсумк. (залік.) контролю з дисципліни для студентів першого рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми навчання спец. 181 Харчові технології / уклад.: Т. В. Черемська, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 14 с. - Б. ц.
26
Діджиталізація в ресторанній індустрії [Текст] : корот. конспект лекцій з дисципліни для спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. В. Котляр, О. Ю. Нагорний, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 25 с. - Б. ц.
Повний текст
27
Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] : пакет візуал. супроводження дисципліни для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. : Н. В. Чорна, С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 160 с. - Б. ц.
28
Методологія конструювання харчової продукції [Текст] : силабус дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад. О. О. Гринченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц.
29
Харчові та дієтичні добавки [Текст] : силабус дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. О. Гринченко, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц.
30
Методологія конструювання харчової продукції [Текст] : метод. рек. та завдання для практ. занять з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. О. Гринченко, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 30 с. - Б. ц.
31
Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] : метод. рекомендації та завдання для лаб. занять з дисципліни для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. : Н. В. Чорна, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 49 с. - Б. ц.
32
Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] : метод. рекомендації та завдання для практ. занять з дисципліни для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. : Н. В. Чорна, С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 64 с. - Б. ц.
33
Технології крафтових виробництв [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти / авт.-уклад. А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 28 с. - Б. ц.
34
Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад.: Н. В. Чорна, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 32 с. - Б. ц.
35
Технології крафтових виробництв [Текст] : силабус з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії, перший (бакалавр.) РВО / уклад. А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 5 с. - Б. ц.
36
Методологія конструювання харчової продукції [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії, другий (магістер.) РВО / уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - 16 с. - Б. ц.
37
Харчові та дієтичні добавки [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад.: О. О. Гринченко, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 22 с. - Б. ц.
38
Study of the main quality indices of wheat flour-based croquettes during storage Academic edition [Text] / T. Khaustova, S. Andreeva, Yе. Pyvovarov, N. Fedak, R. Plotnikova, А. Dikhtyar // Reports of European Academic Research : 30 January, 2022. - 2022. - P. 53-69
39
Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : корот. конспект лекцій з дисципліни для спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: П. П. Пивоваров, С. Б. Омельченко, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 314 с. - Б. ц.
Повний текст
40 Андрєєва, Світлана Сергіївна.
Загальні особливості та сучасний розвиток вегетаріанського харчування [Текст] / С. С. Андрєєва, Є. П. Пивоваров, А. М. Діхтярь // Scientific Goals and Purposes in XXI Century : Scientific Collection «InterConf» with the Proceedings of the 2 nd International Scientific and Practical Conference, January 19-20, 2022. - Seattle : ProQuest LLC, 2022. - № 95. - P. 712-720. - DOI https://doi.org/10.51582/interconf.19-20.01.2022.078. -
Повний текст
41
Методологія конструювання харчової продукції [Текст] : корот. конспект лекцій з дисципліни для спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. О. Гринченко, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 54 с. - Б. ц.
42
Сучасні тенденції в спортивному харчуванні [Текст] / наук. керівник : Є. П. Пивоваров, С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 9
43
Технології крафтових виробництв [Текст] : перелік питань для підсумк. контролю з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад. А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 8 с. - Б. ц.
44 Ходаєв, Д. Є.
Розробка технології крафтового виробництва паштету на основі м'яса з використанням олеогелю [Текст] / Д. Є. Ходаєв, А. М. Діхтярь, С. С. Андрєєва // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 14
45
Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм [Текст] : метод. рек. та завдання для самост. роботи студентам спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання / уклад.: С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 16 с. - Б. ц.
Повний текст
46
Методологія конструювання харчової продукції [Текст] : навч. програма з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. О. Гринченко, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 11 с. - Б. ц.
47
Органолептичний аналіз [Текст] : силабус з дисципліни для студентів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми навчання спец. 181 Харчові технології / уклад.: Т. В. Черемська, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 5 с. - Б. ц.
48
Development of technology of snacks with different types of breading for fast food enterprises [Electronic resource] / S. Andreeva, M. Kolesnikova, O. Grinchenko, S. Iurchenko, A. Dikhtyar // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2022. - Vol. 6, Issue 11 (120). - P. 60-68. - DOI 10.15587/1729-4061.2022.268905. -
Повний текстПовний текст
49Пат. 151800 Україна, МПК A23C19/08.
Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного [Текст] / П. В. Гурський, Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, О. О. Гринченко, Н. Г. Гринченко, О. А. Маяк, С. Г. Іващенко, А. М. Діхтярь, С. Б. Омельченко, О. В. Котляр ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202200195 ; Заявл. 17.01.2022 ; Опубл. 15.09.2022, Бюл. № 37. - Б. ц.
50
Методологія конструювання харчової продукції [Текст] : метод. вказівки до практ. занять з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - 30 с. - Б. ц.
51
Діджиталізація в ресторанній індустрії [Текст] : залік. питання з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: А. М. Діхтярь, О. В. Котляр. - Харків : ДБТУ, 2022. - 10 с. - Б. ц.
52
Діджиталізація в ресторанній індустрії [Текст] : метод. рекомендації та завдання для лаб. занять з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: А. М. Діхтярь, О. В. Котляр. - Харків : ДБТУ, 2022. - 19 с. - Б. ц.
53
Діджиталізація в ресторанній індустрії [Текст] : робоча навч. програма з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: А. М. Діхтярь, О. В. Котляр. - Харків : ДБТУ, 2022. - 21 с. - Б. ц.
54Пат. 151799 Україна, МПК A23C19/08.
Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного [Текст] / Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, П. В. Гурський, О. О. Гринченко, Н. Г. Гринченко, С. Г. Іващенко, О. А. Маяк, С. І. Кравченко, А. М. Діхтярь, О. В. Котляр. - № u202200184 ; Заявл. 17.01.2022 ; Опубл. 14.09.2022, Бюл. № 37. - 2 с. - Б. ц.
55
Методологія конструювання харчової продукції [Текст] : екзаменац. питання з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - 9 с. - Б. ц.
56
Технології крафтових виробництв [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт з дисципліни для студентів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми навчання спец. 181 Харчові технології / уклад.: Т. В. Черемська, С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 44 с. - Б. ц.
57
Органолептичний аналіз [Текст] : метод. рекомендацій до самост. робіт з дисципліни для студентів першого рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми навчання спец. 181 Харчові технології / уклад.: Т. В. Черемська, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 24 с. - Б. ц.
58
Органолептичний аналіз [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для студентів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми навчання спец. 181 Харчові технології / уклад.: Т. В. Черемська, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 13 с. - Б. ц.
59
Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм [Текст] : навч. та контрол. тести з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 17 с. - Б. ц.
60Пат. 151798 Україна, МПК A23C19/00.
Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Н. В. Камсуліна, О. О. Гринченко, Н. Г. Гринченко, О. А. Маяк, С. Г. Іващенко, Т. І. Маренкова, А. М. Діхтярь, О. В. Котляр ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202200177 ; Заявл. 17.01.2022 ; Опубл. 14.09.2022, Бюл. № 37. - 1 с. - Б. ц.
2021
61
Determining patterns in the formation of functionaltechnological properties of a fatbased semi-finished product in the technology of sponge cake products [Electronic resource] / A. Dikhtyar, S. Andreieieva, N. Fedak, O. Grinchenko, Y. Pyvovarov // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 6, Issue 11 (114). - P. 15-31. - DOI 10.15587/1729-4061.2021.246006. -
Повний текстПовний текст
62
Development of technology of creams using hydrocolloids [Text] / S. Andreeva, A. Dikhtyar, O. Grinchenko, Y. Pyvovarov, M. Kolesnikova, S. Omelchenko, О. Kotlyar // EUREKA: Life Sciences. - 2021. - № 6. - P. 34-42. - DOI https://doi.org/10.21303/2504-5695.2021.002187. -
Повний текст
2020
63
Харчові та дієтичні добавки [Текст] : екзамен. питання з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 13 с. - Б. ц.
64
Харчові технології [Текст] : навч. посібник у 2 ч. . Ч. 2 / Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, О. Б. Дроменко, А. М. Діхтярь, О. В. Котляр, С. Б. Омельченко. - Харків-Суми : ХДУХТ, 2020. - 208 с. - Б. ц.
65
Харчові та дієтичні добавки [Текст] : пакет контрол. завдань для комплекс. перевірки знань з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 32 с. - Б. ц.
66
Харчові та дієтичні добавки [Текст] : метод. вказівки та тематика контрол. робіт з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 16 с. - Б. ц.
2019
67
The prospects of trans fats replacement in food products [Text] / A. Goralchuk, S. Andreeva, A. Dikhtiar, O. Riabets, M. Chekanov // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Вип. 2 (30). - С. 7-23
68 Федак, Наталя Василівна.
Управління технологічним процесом виробництва кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного [Текст] / Н. В. Федак, Т. М. Хаустова, А. М. Діхтярь // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : тези VI Всеукр. наук.-практ. конф., 6-7 черв. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 61-62
Повний текст
69
Investigation of the dynamics of the viscosity of model systems of the croquette mass based on flour at hydrothermal processing [Text] / T. Khaustova, N. Fedak, A. Dichtyar, S. Andrieieva // Eureka: Life Sciences. - 2019. - Vol. 1, Issue 19. - P. 21-27
70
Study the effective of the starch dispersions klasterizatsii based on starches, physically modified depending on technological factors [Text] / S. Andrieieva, A. Dichtyar, M. Kolesnikova, Y. Pyvovarov, T. Khaustova // Eureka: Life Sciences. - 2019. - № 5 (19). - P. 17-22
71
Studying the effect of formulation components on the physical-chemical properties of sweet sauces that contain physically-modified starches [Electronic resource] / S. Andreeva, M. Kolesnikova, Y. Pyvovarov, T. Khaustova, A. Dikhtyar // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2019. - Vol. 5, Issue 11-101. - P. 66-73. - DOI 10.15587/1729-4061.2019.180782. -
Повний текстПовний текст
72
Харчові технології [Текст] : навч. посібник у 2 ч. Ч. 2 / Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, О. Б. Дроменко, А. М. Діхтярь, О. В. Котляр, Т. І. Маренкова. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 200 с. - Б. ц.
73
Харчові технології [Текст] : навч. посібник у 2 ч. Ч. 1 / Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, О. Б. Дроменко, А. М. Діхтярь, О. В. Котляр, Т. І. Маренкова. - Харків-Суми : ХДУХТ, 2019. - 288 с. - Б. ц.
2018
74
Scientific basis of food technology using high oleic sunflower oil [Text] : monograph / A. Dikhtiar, N. Fedak, O. Grynchenko, Y. Pyvovarov. - Warsaw : [s. n.], 2018. - 156 p. - Б. ц.
75
Studying the influence of hydrothermal treatment parameters on the properties of wheat flour in the technology of a croquette mass [Electronic resource] / T. Khaustova, N. Fedak, S. Andreeva, A. Dikhtyar // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 6, Issue 11-96. - P. 77 - 82. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.150072. -
Повний текстПовний текст
76 Цареградська, О. О.
Інноваційні технології виробництва жирів [Текст] / О. О. Цареградська, С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 1. - С. 26
77 Халамендик, Д. М.
Удосконалення технології холодних соусів із використанням олії з регульованим жирнокислотним складом [Текст] / Д. М. Халамендик, Н. В. Федак, А. М. Діхтярь // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 1. - С. 24
78 Семикін, А. І.
Удосконалення технології оздоблювальних кремів [Текст] / А. І. Семикін, Н. В. Федак, А. М. Діхтярь // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 1. - С. 19
79 Хаустова, Т. М.
Інноваційний задум та визначення підходів формування кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного [Текст] / Т. М. Хаустова, А. М. Діхтярь, Н. В. Федак // Modern Methodology of Science And Education : Proceedings of the II International Scientific and Practical Conference, Warsaw, February, 2018. - 2018. - Vol. 1, № 2 (9). - P. 43-45
2017
80 Федак, Наталя Василівна.
Порівняльна характеристика жирнокислотного складу оливкової олії та олії соняшникової високоолеїнового типу [Текст] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь, О. С. Старицький // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 313-314
Повний текст
81
Проектування підприємств галузі [Текст] : метод. вказівки та тематика курс. робіт з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології СВО бакалавр ден. та заоч. форм навчання / уклад.: Н. В. Чорна [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 23 с. - Б. ц.
82 Федак, Наталя Василівна.
Дослідження змін олії соняшникової високоолеїнового типу під час зберігання [Текст] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 43-44
83 Фатьянов, Д. В.
Дослідження впливу олії соняшникової високоолеїнового типу на структурно-механічні властивості виробів із заварного тіста [Текст] / Д. В. Фатьянов ; наук. керівник: А. М. Діхтярь, Н. В. Федак // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 51-52
84 Андрєєва, Світлана Сергіївна.
Адаптація випускників закладів вищої освіти до ринку праці [Текст] / С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 51
85 Проскуріна, Я. С.
Використання рослинних добавок у технології желейних сиркових десертів [Текст] / Я. С. Проскуріна, наук. керівник А. М. Діхтярь // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 46-47
86 Ботштейн, Б. Б.
Коучинг як інноваційний метод для активізації саморозвитку та навчання студентів [Текст] / Б. Б. Ботштейн, А. М. Діхтярь // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплентація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 171-172
87
Наукові основи технологій харчової продукції лікувальнопрофілактичного призначення, одержаної шляхом акумуляції функціональних інгредієнтів [Текст] / Є. П. Пивоваров, О. П. Неклеса, Г. В. Степанькова, Є. О. Коротаєва, Д. О. Тютюкова, А. М. Діхтярь, Н. В. Мряченко // Наукові пр. Одеської нац. акад. харчових технологій : збірник наук. пр. - Одеса : ОНАХТ, 2017. - Вип. 46, Т. 1. - С. 137-142
88
Комплексні ситуаційні задачі в ресторанному господарстві [Текст] : пакет візуал. супроводження для студентів спец. 181 Харчові технології СВО магістр ден. форми навчання / уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 5 с. - Б. ц.
89
Комплексні ситуаційні задачі в ресторанному господарстві [Текст] : метод. вказівки до практ. занять з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології СВО магістр ден. форми навчання / уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 10 с. - Б. ц.
90
Research of the effects of technological factors on the quality indices of high oleic sunflower oil [Text] / А. Dikhtyar, N. Fedak, Y. Pyvovarov, G. Stepankova, Y. Yarantseva // Technology audit and production reserves. - 2017. - Vol. 5/3 (37). - P. 40-48
91
Комплексні ситуаційні задачі в ресторанному господарстві [Текст] : робоча програма дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ступеня освіти магістр ден. форми навчання / уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 14 с. - Б. ц.
92
Технологія продукції із заварного тіста з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу [Текст] : монографія / А. М. Діхтярь, Н. В. Федак, О. О. Гринченко, Є. П. Пивоваров, Т. М. Хаустова. - Харків : ФОП Рогожников О. В., 2017. - 134 с. - Б. ц.
93 Михайлова, А. В.
Розробка рекомендацій з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу в технології кулінарної продукції [Текст] / А. В. Михайлова, наук. керівник : Н. В. Федак, А. М. Діхтярь // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 33-34
94
Наукові основи технологій харчової продукції лікувально-профілактичного призначення, одержаної шляхом акумуляції функціональних інгредієнтів [Текст] / Є. П. Пивоваров, О. П. Неклеса, Г. В. Степанькова, Є. О. Коротаєва, Д. О. Тютюкова, А. М. Діхтярь, Н. В. Мряченко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів Міжнар. наук.-техн. конф., 7-8 листоп. 2017 р. - Київ : НУХТ, 2017. - С. 156
95
Сучасні презентації кондитерських виробів [Текст] : робоча програма дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології СВО бакалавр ден. та заоч. форм навчання / уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 11 с. - Б. ц.
96 Федак, Наталя Василівна.
Обґрунтування використання олії соняшникової високоолеїнового типу в технології жировмісної продукції [Текст] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь // Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спец. Готельно-ресторанна справа, 21 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 163-166
Повний текст
97
Ресторанні технології XXI століття [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 11 с. - Б. ц.
98
Ресторанні технології XXI століття [Текст] : метод. вказівки до лаб. робіт з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 34 с. - Б. ц.
99
Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : пакети контрол. завдань для комплекс. перевірки знань студентів з дисципліни для здобувачів ступеню вищ. освіти бакалавр, спец. 181 Харчові технології / уклад.: П. П. Пивоваров [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 47 с. - Б. ц.
100
Наукові основи технологій харчової продукції лікувально- профілактичного призначення, одержаної шляхом акумуляції функціональних інгредієнтів [Текст] / Є. П. Пивоваров, О. П. Неклеса, Г. В. Степанькова, Є. О. Коротаєва, Д. О. Тютюкова, А. М. Діхтярь, Н. В. Мряченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 5, Ч. 2. - С. 131-142
2016
101 Діхтярь, Альона Миколаївна.
Дослідження впливу олії соняшникової високоолеїнового типу на структурно-механічні властивості заварного тіста та випечених з нього напівфабрикатів [Текст] / А. М. Діхтярь, П. П. Пивоваров, Н. В. Федак // Зернові продукти і комбікорми. - 2016. - Т. 63, Вип. 3. - С. 6-10
102 Федак, Наталя Василівна.
Оптимізація рецептурного складу виробів із заварного тіста [Текст] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь, О. Г. Дьяков // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 5. - С. 10-13
103 Dikhtyar, A.
Research of high oleic sunflower oil properties under the hydrothermal effect [Electronic resource] / A. Dikhtyar, N. Fedak, N. Murlykina // Ukrainian Food Journal. - 2016. - Vol. 5, Issue 1. - P. 70-79.
Повний текст
104 Діхтярь, Альона Миколаївна.
Технологічні показники олії соняшникової високоолеїнового типу для виробів із заварного тіста [Текст] / А. М. Діхтярь, Н. В. Федак // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарства і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 19 трав. 2016 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 38
105 Діхтярь, Альона Миколаївна.
Дослідження модельних систем заварного тіста під впливом технологічних факторів [Текст] / А. М. Діхтярь, В. С. Вовк, Н. В. Федак // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 07 квітня 2016 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 16
2015
106 Діхтярь, Альона Миколаївна.
Удосконалення технології напівфабрикатів із заварного тіста з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу [Текст] / А. М. Діхтярь, Н. В. Федак // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 8-11 верес. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 255
107 Діхтярь, Альона Миколаївна.
Використання соняшникової олії високоолеїнового типу в технології продукції із заварного тіста [Текст] / А. М. Діхтярь, І. О. Висторбець, Н. В. Федак // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 07 квіт. 2015 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 1. - С. 7
108 Федак, Наталя Василівна.
Дослідження фізико-хімічних показників модельних систем заварного тіста [Текст] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2015 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 1. - С. 50-51
2014
109 Федак, Наталя Василівна.
Порівняльна характеристика жирнокислотного складу олії оливкової та високоолейнової соняшникової [Текст] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 67-68
110
Характеристика вмісту токоферолів в оліях різних типів за умов тривалого термічного впливу [Текст] / А. М. Діхтярь, Н. В. Федак, С. М. Тимчук, В. В Поздняков // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 12-14 листоп. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - С. 29-30
2013
111 Діхтярь, Альона Миколаївна.
Використання олії високоолеїнового типу в технології соусів функціонального призначення [Текст] / А. М. Діхтярь, Є. В. Нижник, Н. В. Федак // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 25 квіт. 2013 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Ч. 1. - С. 41
2012
112 Желєва, Тетяна Сергіївна.
Актуальність виробництва функціональних харчових продуктів з оптимізованим жирнокислотним складом [Текст] / Т. С. Желєва, Н. В. Федак, А. М. Діхтярь // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 25 квіт. 2012 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2012. - Ч. 1. - С. 9
113 Хаустова, Т. М.
Інноваційні підходи в технології кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного [Текст] / Т. М. Хаустова, А. М. Діхтярь, Н. В. Федак // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 14-16 листоп. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 41-42
114 Діхтярь, Альона Миколаївна.
Дослідження показників якості та безпечності соусів емульсійного типу з використанням олії з оптимізованим жирнокислотним складом [Текст] / А. М. Діхтярь, Н. В. Федак // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2012. - Ч. 1. - С. 32-33
115
Динаміка вмісту токоферолів в соняшниковій олії з оптимізованим жирнокислотним складом в процесі нагрівання [Текст] / А. М. Діхтярь, Н. В. Федак, С. М. Тимчук, В. В Поздняков // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 14-16 листоп. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 43-44
116
Динаміка вмісту токоферолів в оліях соняшнику з різним жирнокислотним складом в процесі нагрівання [Текст] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь, В. В. Кириченко, С. М. Тимчук, В. В Поздняков, В. М. Тимчук // Наукові праці Таврійського держ. агротехнол. ун-ту. - Мелiтополь : ТДАТУ, 2012. - Вип. 12, Т. 4. - С. 139-145
2011
117 Діхтярь, Альона Миколаївна.
Токофероли – природні інгібітори окислення олії [Текст] / А. М. Діхтярь, Н. В. Федак, С. М. Тимчук // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 27-28
118
Особливості технології функціональних харчових продуктів на основі жировмісної сировини з оптимізованим жирнокислотним складом [Текст] / Т. С. Желєва, Н. В. Федак, Т. М. Хаустова, А. М. Діхтярь // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Ч. 1. - С. 19
119
Вміст токоферолів в оліях соняшнику з різним жирнокислотним складом при їх нагріванні в режимі фритюрного смаження [Текст] / В. В. Кириченко, А. М. Діхтярь, С. М. Тимчук, В. В Поздняков, В. М. Тимчук, Н. В. Федак // Хімія і технологія жирів. Перспективи розвитку масложирового сектору : тези доп. 4 Міжнар. наук.-техн. конф., 25-26 трав. 2011 р. - Алушта, 2011. - С. 39
120 Федак, Наталя Василівна.
Актуальність виробництва функціональних харчових продуктів з оптимізованим жирнокислотним складом [Електронний ресурс] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь, Т. С. Желєва // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 20-21 жовт. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 177-178
Повний текст
2010
121
Змінення жирнокислотного складу олій соняшнику у процесі їх нагрівання в режимі фритюрного смаження [Текст] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь, В. В. Кириченко, В. В Поздняков, С. М. Тимчук // Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. Донец. держ. ун-ту економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2010. - Вип. 25. - С. 246-251
122
Жирнокислотный состав и физико-химические свойства различных типов подсолнечного масла при нагревании [Текст] / Н. В. Федак, А. Н. Дихтярь, В. В. Кириченко, С. М. Тимчук, В. В Поздняков, О. И. Супрун // Acta Universitatis Pontica Euxinus : 6 Междунар. конф. "Стратегия качества в промышленности и образовании", 4-11 июня 2010 г. - 2010. - Т. 1, Ч. 1. - С. 522-524
123 Федак, Наталя Василівна.
Розробка функціональних продуктів харчування з використанням соняшникових олій з оптимізованим жирнокислотним складом [Текст] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь, С. М. Тимчук // Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 155-156
124
Вивчення жирнокислотного складу олії високоолеїнового типу з насіння соняшнику та перспективи її використання у виробництві борошняних кондитерських виробів [Текст] / З. І. Кучерук, Н. В. Федак, А. М. Діхтярь, З. І. Носко, С. М. Тимчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Вип. 1 (11). - С. 117-122
125 Федак, Наталя Василівна.
Розробка технології кондитерських виробів з використанням олії високоолеїнового типу [Текст] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь, З. І. Носко // Основи раціонального харчування населення : матеріали Всеукр. семінару молодих вчених, аспірантів та студентів, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, 14-15 квіт. 2010 р. - Донецьк : ДонНУЕТ ім. М. Туган-Барановського, 2010. - С. 123
2009
126 Федак, Наталя Василівна.
Динаміка змін якості олій за умов тривалого термічного впливу [Текст] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь, С. М. Тимчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2009. - Вип. 2 (10). - С. 114-120
127 Федак, Наталя Василівна.
Перспективи використання олії високоолеїнового типу у виробництві харчових продуктів [Текст] / Н. В. Федак, А. М. Діхтярь // Питання технології та гігієни харчування : матеріали 1 Всеукр. наук.-практ. конф., Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, 8-9 квіт. 2009 р. - Донецьк : ДонНУЕТ ім. М. Туган-Барановського, 2009. - С. 93
128 Федак, Наталья Васильевна.
Перспективы использования масла высокоолеинового типа в производстве функциональных продуктов питания [Текст] / Н. В. Федак, А. Н. Дихтярь, С. М. Тимчук // Актуальные проблемы экономики, менеджмента, маркетинга : материалы Междунар. науч.-практ. конф. БелГУ. - 2009. - Ч. 2. - С. 392-397