2024 |
1 | > Дмитревський, Дмитро В`ячеславович. Комп’ютерні системи проектування обладнання ПХВ [Текст] : конспект лекцій для студентів спец. 133 Галузеве машинобудування РВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / Д. В. Дмитревський. - Харків : ДБТУ, 2024. - 80 с. - Б. ц. | |
---|
2 | > Analysis of membrane devices constructions of the food and processing industry [Text] / H. Deynichenko, D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi, D. Horielkov, V. Lavreniuk> // Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ДБТУ, 2024. - Вип. 1 (35). - С. 187-196 | |
---|
3 | > Design Improvement of the Rotary-Pulsation Device by Resonance Phenomena [Electronic resource] / K. Samoichuk, V. Yalpachyk, I. Kholobtseva, D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi> // Lecture Notes in Mechanical Engineering : 7th International Conference on Design, Simulation, Manufacturing: The Innovation Exchange, DSMIE 2024, Pilsen, June 4-7, 2024. - Pilsen, 2024. - P. 74-83. - DOI 10.1007/978-3-031-63720-9_7. - | Повний текстПовний текст |
---|
4 | > Дмитревський, Дмитро В`ячеславович. Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 133 Галузеве машинобудування / Д. В. Дмитревський, О. Є. Загорулько. - Харків : ДБТУ, 2024. - 134 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
5 | > Визначення закономірностей зміни пористості напівпроникних мембран після розділення молочної сировини [Текст] / Г. В. Дейниченко, Д. В. Дмитревський, В. М. Червоний, Д. В. Горєлков> // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2024. - Т. 7, Вип. 1 | |
---|
6 | > Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії [Електронний ресурс] : метод. вказівки до лаб. робіт для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 133 Галузеве машинобудування / авт.-уклад.: Д. В. Дмитревський, О. Є. Загорулько. - Харків : ДБТУ, 2024. - 122 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
7 | > Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії [Електронний ресурс] : збірник тест. завдань для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 133 Галузеве машинобудування / авт.-уклад. Д. В. Дмитревський. - Харків : ДБТУ, 2024. - 33 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
8 | > Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії [Електронний ресурс] : метод. вказівки до самост. роботи студентів для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец.133 Галузеве машинобудування / авт.-уклад. Д. В. Дмитревський. - Харків : ДБТУ, 2024. - 28 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
9 | > Комп’ютерні системи проектування обладнання ПХВ [Текст] : метод. вказівки до практ. робіт для студентів спец. 133 Галузеве машинобудування РВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. Д. В. Дмитревський. - Харків : ДБТУ, 2024. - 60 с. - Б. ц. | |
---|
10 | > Analysis of the hypotheses of milk fat phase dispersion and structural features of homogenizers [Electronic resource] / K. Samoichuk, V. Verkholantseva, N. Palianychka, A. Kovalyov, D. Dmytrevskyi, D. Horielkov, V. Chervonyi, V. Voitsekhivskyi> // Food Technology Progressive Solutions. - 2024. - P. 47-92. - DOI 10.21303/978-9916-9850-4-5.ch3. - | Повний текстПовний текст |
---|
2023 |
11 | > Дейниченко, Григорій Вікторович. Організація технічного оснащення безвідходної переробки молочної сировини [Текст] / Г. В. Дейниченко, В. В. Гузенко, Д. В. Дмитревський> // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 18 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 204-205 | Повний текст |
---|
12 | > Дейниченко, Григорій Вікторович. Ефективність використання мембранних технологій під час переробки харчових рідин [Текст] / Г. В. Дейниченко, Д. В. Дмитревський, І. А. Мороз> // Молодь і технічний прогрес в АПВ : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 23-24 листоп. 2023 р. - Харків, 2023. - С. 572-575 | |
---|
13 | > Дмитревський, Дмитро В`ячеславович. Перспективи використання комбінованого процесу обробки для приготування яблучного пюре [Текст] / Д. В. Дмитревський, Є. С. Лисаченко> // Молодь і технічний прогрес в АПВ : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 23-24 листоп. 2023 р. - Харків, 2023. - С. 568-571 | Повний текст |
---|
14 | > Дмитревський, Дмитро В`ячеславович. Новітнє обладнання для отримання пюреподібних концентратів [Текст] / Д. В. Дмитревський, В. О. Змєйов> // Молодь і технічний прогрес в АПВ : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 23-24 листоп. 2023 р. - Харків, 2023. - С. 572-575 | Повний текст |
---|
15 | > Дейниченко, Григорій Вікторович. Застосування баромембранних процесів у харчовій промисловості [Текст] / Г. В. Дейниченко, Д. В. Дмитревський, В. В. Гузенко> // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 18 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 206-207 | Повний текст |
---|
16 | > Мороз, І. А. Огляд та аналіз процесів мембранного розділення під час переробки харчових рідин [Текст] / І. А. Мороз ; наук. керівник: Г. В. Дейниченко, Д. В. Дмитревський> // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : ХIІ Міжнар. наук.-техн. конф. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 22-25 | |
---|
17 | > Study of hydrophobic-structural membranes after separation of dairy raw materials [Text] / H. Deynichenko, V. Huzenko, O. Omelchenko, D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi, D. Horielkov, L. Tsvirkun, A. Slashcheva, V. Honcharenko> // European Journal of Enterprise Technologies. - 2023 | |
---|
18 | > Аналіз питання екологічної складової в організації безвідходної промислової переробки молочної сировини [Текст] / Г. В. Дейниченко, В. В. Гузенко, Д. В. Дмитревський, Л. О. Цвіркун, В. В. Перекрест> // Обладнання та технології харч. вир-в : збірник наук. пр. ДонНУЕТ ім. М. Туган-Барановського. - 2023. - Вип. 1 (46). - С. 61-71 | |
---|
19 | > Improved method of brewing peanut mouth with blending fruit drink of a high degree of readiness [Text] / A. Zahorulko, A. Zagorulko, V. Mikhaylov, N. Rudska, D. Dmytrevskyi, E. Ibaiev , N. Tytarenko> // EUREKA: Life Sciences. - 2023. - No. 1. - P. 33-39. - DOI https://doi.org/10.21303/2504-5695.2023.002784. - | Повний текст |
---|
20 | > Prospects of using equipment for membrane separation of food liquids [Text] / G. Deynichenko, D. Dmytrevskyi, V. Guzenko, O. Omelchenko, V. Perekrest> // Науковий вісник Таврійського держ. агротехнол. ун-ту. - 2023. - Т. 13, № 2. - С. 12-13 | |
---|
21 | > Аналіз питань впровадження безвідходного перероблення молочної сировини у промислових умовах [Текст] / Г. В. Дейниченко, В. В. Гузенко, Д. В. Дмитревський, І. В. Золотухіна, О. В. Омельченко> // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2023. - Т. 6, № 1. - С. 81-96. - DOI https://doi.org/10.31866/2616-7468.6.1.2023.278473. - | Повний текст |
---|
22 | > Мороз, І. А. Нові напрями удосконалення процесів мембранного очищення фруктових та плодово-ягідних соків [Текст] / І. А. Мороз ; наук. керівник: Г. В. Дейниченко, Д. В. Дмитревський> // Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку харчової індустрії : VII Міжнар. наук.-практ. конф., 2-3 листоп. 2023 р. - Черкаси : ЧДТУ, 2023. - С. 39-42 | |
---|
23 | > Дейниченко, Григорій Вікторович. Аналіз процесів баромембранної обробки соків із плодово-ягідної сировини [Текст] / Г. В. Дейниченко, Д. В. Дмитревський, В. В. Гузенко> // Технічний прогрес в АПВ : Всеукр. наук.-практ. конф., 9-10 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023 | Повний текст |
---|
2022 |
24 | > Дмитревський, Дмитро В`ячеславович. Пакувальні матеріали та обладнання в харчовій індустрії [Текст] : навч. посібник / Д. В. Дмитревський, В. В. Гузенко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 121 с. - Б. ц. | |
---|
25 | > A new method of elimination the polarizing layer during the membrane processing of buttermilk [Electronic resource] / G. Deinychenko, V. Guzenko, D. Dmytrevskyi, I. Zolotukhina, V. Chervonyi, D. Horielkov> // Acta Periodica Technologica. - 2022. - Issue 53. - С. 1-10. - DOI https://doi.org/10.2298/APT2253001D. - | Повний текстПовний текст |
---|
26 | > Інтелектуальна власність [Текст] : опорний конспект лекцій з дисц. для студентів спец. 181 «Харчові технології» СВО магістр ден. та заоч. форми навч. / Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, Д. В. Дмитревський. - Харків : ДБТУ, 2022. - 69 с. - Б. ц. | |
---|
27 | > Дмитревський, Дмитро В`ячеславович. Новітні підходи застосування термічної обробки під час очищення коренеплодів [Текст] / Д. В. Дмитревський, С. І. Суржик> // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 64-67 | |
---|
28 | > Дмитревський, Дмитро В`ячеславович. Застосування мембранних технологій під час переробки харчових рідин [Текст] / Д. В. Дмитревський, В. В. Гузенко, І. А. Мороз> // Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії. - Черкаси : вид. ФОП Гордієнко Є. І., 2022. - С. 88-93 | |
---|
29 | > Дейниченко, Григорій Вікторович. Мембранні процеси під час переробки фруктових та плодоовочевих соків [Текст] / Г. В. Дейниченко, Д. В. Дмитревський, І. А. Мороз> // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 58-61 | |
---|
30 | > Дмитревський, Дмитро В`ячеславович. Перспективи використання комбінованих процесів під час виробництва яблучного пюре [Текст] / Д. В. Дмитревський, В. О. Змєйов> // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 61-64 | |
---|
31 | > Improvement of the method of manufacturing semi-finished products of a high degree of readiness from Jerusalem artichoke tubers [Text] / A. Zahorulko, O. Zahorulko, V. Onishchenko, O. Shydakova-Kameniuka, D. Dmytrevskyi, L. Chuiko> // EUREKA: Life Sciences. - 2022. - № 4. - С. 3-9. - DOI https://doi.org/10.21303/2504-5695.2022.002602. - | Повний текст |
---|
32 | > Аналітичний огляд сучасних методів інтенсифікації мембранного розділення харчових рідин [Текст] / Г. В. Дейниченко, В. В. Гузенко, Д. В. Дмитревський, І. В. Золотухіна> // Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. Донецьк. нац. ун-ту економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - 2022. - Вип. 1 (44). - С. 86-93 | |
---|
33 | > Впровадження нових безвідходних технологій переробки вторинної молочної сировини [Текст] / Г. В. Дейниченко, В. В. Гузенко, Д. В. Дмитревський, І. В. Золотухіна, В. В. Перекрест> // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2022. - Т. 5, № 1. - С. 82-96 | |
---|
34 | > Розробка експериментальної установки дослідження структурно-механічних властивостей м’ясної сировини та процесу її різання [Текст] / Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, К. А. Сефіханова, В. С. Мироненко, О. С. Гладкова> // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2022 | |
---|
35 | > Інтенсифікація процесів мембранного розділення харчової сировини [Текст] / Г. В. Дейниченко, Д. В. Дмитревський, В. В. Перекрест, І. А. Мороз, Я. С. Бражник> // Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. Донецьк. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - 2022. - Вип. 1. - С. 24-32 | |
---|
2021 |
36 | > Directions of improvement of processes of membrane separation of juices from fruit and berry raw materials [Text] / G. Deynichenko, D. Dmytrevskyi, I. Zolotukhina, V. Perekrest, V. Guzenko> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства та торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Вип. 1 (33). - С. 89-98 | |
---|
37 | > Устаткування в ресторанному господарстві. Механічне устаткування [Текст] : навч. посібник для студентів спец. 181 «Харчові технології» СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / Г. В. Дейниченко, В. В. Гузенко, Д. В. Дмитревський, І. В. Золотухіна. - Харків : ДБТУ, 2021. - 208 с. - Б. ц. | |
---|
38 | > Дмитревський, Дмитро В`ячеславович. Сучасні інформаційні технології як необхідна складова підготовки фавхівців інженерного спрямування [Текст] / Д. В. Дмитревський, Д. В. Горєлков, В. М. Червоний> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 39-40 | |
---|
39 | > Дмитревський, Дмитро В`ячеславович. Новітні методи освітлення фруктових соків [Текст] / Д. В. Дмитревський, В. В. Гузенко> // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 30 квіт. 2021 р. - Прага : Oktan Print s.r.o., 2021. - С. 177-178 | |
---|
40 | > Устаткування в ресторанному господарстві [Текст] : силабус з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: Г. В. Дейниченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2021. - Б. ц. | |
---|
41 | > Анализ способов очистки прудовой рыбы. Современные технологии сельскохозяйственного производства [Текст] / В. Н. Червоный, А. С. Москалец, В. Д. Каноныкин, Д. В. Дмитревский> // Современные технологии сельскохозяйственного производства : материалам ХХIV Междунар. науч.-практ. конф., г. Гродно. - Гродно : ГГАУ, 2021. - С. 399-400 | |
---|
42 | > Нові шляхи удосконалення процесів переробки вторинної молочної сировини [Текст] / Г. В. Дейниченко, В. В. Гузенко, Д. В. Дмитревський, К. М. Гузенко> // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. 23 листоп. 2021 р. - 2021 | |
---|
43 | > Сучасні технології баромембранних процесів у харчовій промисловості [Текст] / Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, Д. В. Дмитревський, В. В. Гузенко, В. В. Перекрест, О. С. Гладкова> // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2021. - С. 86-93 | |
---|
44 | > Комп’ютерне конструювання та автоматизоване проектування [Текст] : опорний конспект лекцій / Г. В. Дейниченко, Д. В. Дмитревський, І. В. Золотухіна, В. В. Гузенко. - Харків : ДБТУ, 2021. - 112 с. - Б. ц. | |
---|
45 | > Устаткування в ресторанному господарстві [Текст] : навч. посібник / Г. В. Дейниченко, Д. В. Дмитревський, І. В. Золотухіна, В. В. Гузенко. - Харків : ДБТУ, 2021. - 208 с. - Б. ц. | |
---|
46 | > Червоний, В. М. Проєктування індивідуальних освітніх траєкторій здобувачів освіти [Текст] / В. М. Червоний, Д. В. Дмитревський, Д. В. Горєлков> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 224-225 | |
---|
47 | > Аналіз застосування мембранних апаратів для виробництва соків із плодової сировини [Текст] / Г. В. Дейниченко, Д. В. Дмитревський, В. В. Гузенко, Н. О. Афукова> // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - Мелітополь : ТДАТУ, 2021. - Вип. 21, Т. 1. - С. 36-43 | |
---|
48 | > Дмитревский, Дмитрий Вячеславович. Мембранные технологии в производстве соков [Текст] / Д. В. Дмитревский, Д. В. Горелков> // Современные технологии сельскохозяйственного производства : материалы ХХIV Междунар. науч.-практ. конф. - Гродно : ГГАУ, 2021. - С. 307-308 | |
---|
49 | > Устаткування в ресторанному господарстві [Текст] : пакет візуал. супроводж. з дисц. для студентів спец. 181 «Харчові технології» СВО бакалавр ден. та заоч. форми навч. / авт.-уклад. : Г. В. Дейниченко [и др.]. - Харків : ДБТУ, 2021. - 67 с. - Б. ц. | |
---|
50 | > Дейниченко, Григорій Вікторович. Перспективи використання мембранних апаратів у процесах виробництва соків [Текст] / Г. В. Дейниченко, Д. В. Дмитревський> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 149-150 | |
---|
51 | > Горєлков, Д. В. Розвиток освітньо-професійних компетентностей студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в контексті вивчення інженерних дисциплін [Текст] / Д. В. Горєлков, В. М. Червоний, Д. В. Дмитревський> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 травня 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 249-250 | |
---|
52 | > Efficiency determination of methods for eliminating the polarization layer in the process of membrane concentration of buttermilk [Text] / О. Omelchenko, G. Deynichenko, V. Huzenko, I. Zolotukhina, D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi, D. Horielkov, O. Melnik, O. Korolenko, L. Tsvirkun> // Science Rise. - 2021. - № 4 (75). - С. 32-33 | |
---|
53 | > Determining The Influence Of Membrane Treatment Process On The Quality Indicators Of Beer [Electronic resource] / О. Omelchenko, G. Deynichenko, V. Huzenko, I. Zolotukhina, D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi, D. Horielkov, O. Melnik, O. Korolenko, L. Tsvirkun> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 4, Issue 11-112. - P. 66-72. - DOI 10.15587/1729-4061.2021.238216. - | Повний текстПовний текст |
---|
2020 |
54 | > Horielkov, D. Development of equipment for producing puree products [Text] / D. Horielkov, D. Dmytrevskyi> // Современные технологии сельскохозяйственного производства : материалы ХХIII Междунар. науч.-практ. конф., г. Гродно, ГГАУ. - Гродно, 2020. - С. 330-331 | |
---|
55 | > Dmytrevskyi, Dmytro. Perspective equipment for improving the peeling process of root crops [Text] / D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi> // Актуальные проблемы и современные технологии производства продуктов питания : материалы Междунар. науч.-практ. конф., г. Кутаиси, Гос. ун-т Акакия Церетели, 20-21 февр. 2020 г. - Кутаиси, 2020. - С. 245-248 | |
---|
56 | > Dmytrevskyi, Dmytro. Determination of rational parameters of the process of heat treatment during the preparation of apple puree [Text] / D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi, D. Horielkov> // Tourism of the XXI century: Clobal challenges and civilization values : ІІ International scientific and practical conference, Kyiv, KNUTE, June 01, 2020. - 2020. - С. 504-509 | |
---|
57 | > Практичне використання он-лайн сервісів при викладанні дисципліни «інтелектуальна власність» [Текст] / Г. В. Дейниченко, Д. В. Горєлков, В. М. Червоний, Д. В. Дмитревський> // Бібліотека у призмі веб-технологій: традиційні та модерні Б19 послуги й очікування користувача : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 26-30 жовт. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 60-63 | |
---|
58 | > Study of the water state and phase transitions of liquid in milk-protein semi-finished products below 0 ºС [Text] / G. Deynichenko, I. Zolotukhina, D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi, D. Horielkov, V. Guzenko, K. Sefikhanova> // Congress on Food Quality and Safety, Health and Nutrition – Nutricon 2020 : Book of abstracts, Ohrid, September 2-4 2020. - Skopje : Consulting and training center, 2020. - С. 25-26 | |
---|
59 | > Дмитревський, Дмитро В`ячеславович. Удосконалення процесу виготовлення пюре з плодової сировини [Текст] / Д. В. Дмитревський, С. В. Гавриленко> // Innovative development of hotel and restaurant industry and food production : proceedings of I International scientific and practical Internet conference. - Prague : Oktan-Print s.r.o., 2020. - С. 97-98 | |
---|
60 | > Гавриленко, С. В. Дослідження процесу термічної обробки коренеплодів під час проведення комбінованого способу очищення [Текст] / С. В. Гавриленко ; наук. керівник: І. В. Золотухіна, Д. В. Дмитревський> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 189 | |
---|
61 | > Горєлков, Дмитро Вікторович. Модернізація навчального процесу шляхом поєднання дуальної та електронної дистанційної освіти [Текст] / Д. В. Горєлков, В. М. Червоний, Д. В. Дмитревський> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 228-229 | |
---|
62 | > Дмитревський, Дмитро В`ячеславович. Організація самостійної роботи студентів у сучасному навчальному процесі [Текст] / Д. В. Дмитревський, Д. В. Горєлков, В. М. Червоний> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 234-235 | |
---|
63 | > Дмитревський, Дмитро В’ячеславович. Розробка устаткування для реалізації процесу очищення коренеплодів [Текст] / Д. В. Дмитревський, С. В. Гавриленко> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 201-202 | |
---|
64 | > Самойчук, К. О. Способи підвищення енергоефективності диспергування молока [Текст] / К. О. Самойчук, О. О. Ковальов, Д. В. Дмитревський> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 229-230 | |
---|
65 | > Верхоланцева, В. О. Актуальність зберігання ягід із застосуванням охолодження у фермерських господарствах [Текст] / В. О. Верхоланцева, Д. В. Дмитревський> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 195-196 | |
---|
66 | > Dmytrevskyi, Dmytro. Overview of the processes for membrane processing of fruit juices [Text] / D. Dmytrevskyi, D. Doe> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 189-190 | |
---|
67 | > Development of the combined machine for apple puree preparation [Text] / G. Deynichenko, D. Dmytrevskyi, V. Perekrest, R. Lazurenko> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 1 (31). - С. 98-107 | |
---|
68 | > Горелков, Д. В. Инновационные технические решения в реализации процесса очистки субпродуктов [Текст] / Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, В. С. Мироненко> // Актуальные проблемы и современные технологии производства продуктов питания : сборник тр. Междунар. науч.-практ. конф., г. Кутаиси, Гос. ун-т Акакия Церетели, 20-21 февр. 2020 р. - 2020. - С. 233-235 | |
---|
69 | > Червоний, Віталій Миколайович. Отримання технічних компетентностей фахівцями готельно-ресторанної справи з використанням дистанційних методів навчання [Текст] / В. М. Червоний, Д. В. Дмитревський, Д. В. Горєлков> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 334-335 | |
---|
70 | > Дмитревский, Дмитрий Вячеславович. Разработка ресурсосберегающего оборудования для комбинированного процесса очистки корнеплодов [Текст] / Д. В. Дмитревский, Д. В. Горелков> // Техника и технология пищевых производств : материалы ХIII Междунар. науч.-техн. конф., г. Могилев, Учреждение образования «Могилев. гос. ун-т продовольствия», 23-24 апр. 2020 г., в 2 т. - 2020. - Т. 2. - С. 31-32 | |
---|
71 | > Роль онлайн-сервісів бібліотек в сучасному освітньому процесі [Текст] / Г. В. Дейниченко, Д. В. Дмитревський, Д. В. Горєлков, В. М. Червоний> // Бібліотека у призмі веб-технологій: традиційні та модерні Б19 послуги й очікування користувача : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 26-30 жовт. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 56-60 | |
---|
72 | > Дмитревський, Дмитро В`ячеславович. Використання мембранної технології під час обробки харчових напоїв [Текст] / Д. В. Дмитревський, Д. Б. Дое, П. О. Собокар> // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Мелітополь, 24 листоп. 2020 р. - Мелітополь : ТДАТУ, 2020. - С. 49-50 | |
---|
73 | > Влияние величины гидромодуля на эффективность процесса ультразвуковой экстракции дикорастущего сырья [Текст] / В. Н. Червоный, Д. В. Дмитревский, Н. А. Афукова, Г. М. Постнов> // Современные технологии сельскохозяйственного производства : материалы ХХIII Междунар. науч.-практ. конф. - Гродно : ГГАУ, 2020. - С. 324-325 | |
---|
74 | > Самарець, С. В. Аналіз кондитерського обладнання для двостороннього обсмаження виробів із тіста [Текст] / С. В. Самарець, наук. керівник Д. В. Дмитревський> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 214 | |
---|
75 | > Механічне обладнання [Текст] : навч. посібник / Д. В. Дмитревський, Д. В. Горєлков, В. М. Червоний, В. В. Гузенко. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 198 с. - Б. ц. | |
---|
76 | > Research method of reducing polarization layer at ultrafiltration of cottage cheese whey [Text] / G. Deynichenko, Vitaliy Guzenko, D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi, A. Omelchenko, D. Horielkov, O. Melnik, O. Korolenko> // EUREKA: Life Sciences. - 2020. - № 4. - С. 8-14 | |
---|
77 | > Developing a technique for the removing of a gel layer in the process of membrane treatment of pectin extract [Electronic resource] / G. Deynichenko, V. Guzenko, D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi, O. Omelchenko, D. Horielkov, O. Melnyk, O. Korolenko> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 4, Issue 11-106. - С. 63 - 69. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.208984. - | Повний текстПовний текст |
---|
78 | > Study of the water state and phase transitions of liquid in milk-protein semi-finished products below 0°С [Electronic resource] / G. Deynichenko, I. Zolotukhina, D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi, D. Horielkov, Vasil Guzenko, K. Sefikhanova> // Journal of Hygienic Engineering and Design. - 2020. - Vol. 32. - С. 114-119. | Повний текст |
---|
79 | > Determining The Quality Of Milk Fat Dispersion In A Jet-Slot Milk Homogenizer [Electronic resource] / K. Samoichuk, A. Kovalyov, V. Oleksiienko, N. Palianychka, D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi, D. Horielkov, I. Zolotukhina, A. Slashcheva> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 5, Issue 11-107. - С. 16-24. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.213236. - | Повний текстПовний текст |
---|
80 | > Elaboration of the research method for milk dispersion in the jet-slot type homogenizer [Text] / K. Samoichuk, A. Kovalyov, V. Oleksiienko, N. Palianychka, D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi, D. Horielkov, I. Zolotukhina, A. Slashcheva> // EUREKA: Life Sciences. - 2020. - № 5. - С. 51-58 | |
---|
81 | > Application of membrane technologies in modern conditions of juice production [Text] / O. Cherevko, G. Deinychenko, D. Dmytrevskyi, V. Guzenko, H. Heiier, L. Tsvirkun> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 2 (32). - С. 67-77 | |
---|
82 | > Doe Daniel Boye. Membrane juice processing equipment [Text] / Doe Daniel Boye , scientific supervisor D. Dmytrevskyi> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 181 | |
---|
2019 |
83 | > Голик, В. П. Визначення раціональних параметрів обробки бульб картоплі [Текст] / В. П. Голик ; наук. керівник: Д. В. Дмитревський, І. В. Золотухіна> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 275 | |
---|
84 | > Інноваційне ультразвукове оброблення рибної сировини [Текст] / Г. В. Дейниченко, Д. В. Горєлков, В. М. Червоний, Д. В. Дмитревський, Ш. Н. Атаханов> // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2019. - Т. 2, № 1. - С. 45-58 | |
---|
85 | > Аналітична характеристика безвідходної переробки плодово-ягідної сировини [Текст] / Г. В. Дейниченко, В. В. Гузенко, Д. В. Дмитревський, В. В. Перекрест, К. М. Рівний> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Вип. 1 (29). - С. 85-95 | |
---|
86 | > Харківський державний університет харчування та торгівлі. Кафедра устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва. 50 років на передових рубежах освіти [Текст] / О. І. Черевко, Г. В. Дейниченко, В. В. Дуб, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, В. М. Червоний, В. В. Гузенко, Л. М. Солончук, Л. Г. Бакуменко, О. О. Безпала, Л. І. Бєлінська, Л. В. Ковалевська, А. В. Ларіна, К. П. Швецова. - Харків : Світ книг, 2019. - 190 с. - Б. ц. | |
---|
87 | > Удосконалення процесів та обладнання харчової індустрії [Текст] : кол. монографія / М. І. Беляєв, О. І. Черевко, В. М. Михайлов, Г. В. Дейниченко, Д. В. Горєлков, В. В. Гузенко, Д. В. Дмитревський, В. В. Дуб, З. О. Мазняк, А. В. Погребняк, К. О. Самойчук, В. М. Червоний. - Харків : Факт, 2019. - 276 с. - Б. ц. | |
---|
88 | > Горєлков, Дмитро Вікторович. Перспективи розробки апаратурного оформлення процесів обробки шлунка яловичого перед сушінням [Текст] / Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, С. В. Журавльов> // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : тези VI Всеукр. наук.-практ. конф., 6-7 черв. 2019 р. - 2019. - С. 5-6 | Повний текст |
---|
2018 |
89 | > Parameter optimization of milk pulsation homogenizer [Electronic resource] / G. Deynichenko, S. Kyrylo, T. Yudina, L. Levchenko, N. Palianychka, V. Verkholantseva, D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi> // Journal of Hygienic Engineering and Design. - 2018. - Vol. 24. - С. 63 - 67. | Повний текст |
---|
90 | > Study of the new method to intensify the process of extraction of beet pulp [Electronic resource] / G. Deynichenko, V. Guzenko, D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi, T. Kolisnichenko, O. Omelchenko, O. Melnik, O. Simakova, R. Nykyforov> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 4, Issue 11-94. - С. 15 - 20. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.140126. - | Повний текстПовний текст |
---|
91 | > Equipment for meat processing [Text] / Success Braimoh ; scientific supervisor D. Dmytrevskyi> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, Харків. держ. ун-т харчування та торгілі, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 1. - С. 265 | |
---|
92 | > Дейниченко, Григорій Вікторович. Пакувальні матеріали та обладнання в харчовій індустрії [Текст] : навч. посібник / Г. В. Дейниченко, Д. В. Дмитревський. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 121 с. - Б. ц. | |
---|
93 | > Горєлков, Дмитро Вікторович. Удосконалення обладнання для реалізації процесу очищення бульб топінамбуру [Текст] / Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський> // Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Мелітополь, м. Кирилівка, 7-8 черв. 2018 р. - Мелітополь : ТДАТУ, 2018. - С. 37-38 | |
---|
94 | > Development of equipment for implementation of the combined process of Jerusalem artichoke peeling [Text] / D. Dmytrevskyi, D. Horielkov, R. Lazurenko, O. Procenko> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 2 (28). - С. 148-155 | Повний текст |
---|
2017 |
95 | > Організаційно-технічні рішення забезпечення процесу очищення шерстних субпродуктів [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, К. А. Скрипка> // Звітна наук.-практ. конф. ЛАНУ, 21-23 лют. 2017 р. - Харків : ЛНАУ, 2017. - С. 228-230 | |
---|
96 | > Адамова, К. О. Інноваційний кухонний гомогенізатор як авангардна технологія на сучасній кухні [Текст] / К. О. Адамова, наук. керівник Д. В. Дмитревський> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 295 | |
---|
97 | > Терешкін, Олег Георгійович. Дослідження процесу механічного доочищення цибулі ріпчастої [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Дмитревський> // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 181-182 | Повний текст |
---|
98 | > Yurovsky, V. The role of terminology in the professional activity of the restaurants specialists [Text] / V. Yurovsky, D. Dmytrevskyi> // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 191-192 | Повний текст |
---|
99 | > Borysova, A. New methods of food products processing by infrared radiation [Text] / A. Borysova, D. Dmytrevskyi, M. Moutazakki> // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 28-29 | Повний текст |
---|
100 | > Горєлков, Дмитро Вікторович. Розробка обладнання для очищення окремих видів субпродуктів [Текст] / Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, К. А. Скрипка> // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 1-2 черв. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 9-10 | |
---|
101 | > Дослідження процесів комбінованого способу очищення плодів гарбуза [Текст] / Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, О. В. Омельченко, А. Г. Онищенко> // Обладнання та технології харчових виробництв : темат. збірник наук. пр. - Кривий Ріг : ДонНУЕТ, 2017. - Вип. 37 | |
---|
102 | > Жуковська, Є. О. Термостат для технології Sous Vide [Текст] / Є. О. Жуковська, наук. керівник Д. В. Дмитревський> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 312 | |
---|
103 | > Козлова, К. М. Vario cooking center – нові технології кухонного обладнання [Текст] / К. М. Козлова, наук. керівник Д. В. Дмитревський> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 318 | |
---|
104 | > Голубнича, Д. М. Інноваційні технології місильно-перемішуючого обладнання [Текст] / Д. М. Голубнича, наук. керівник Д. В. Дмитревський> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 304 | |
---|
105 | > Бондаренко, Р. Ю. Продукти інтелектуальної власності як основа інноваційної діяльності підприємства [Текст] / Р. Ю. Бондаренко, наук. керівник Д. В. Дмитревський> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 371 | |
---|
106 | > Блищик, С. С. Використання індукційного нагрівача в процесі пастеризації молока [Текст] / С. С. Блищик, наук. керівник Д. В. Дмитревський> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 299 | |
---|
107 | > Study of combined cleaning process of sunroot tubers [Text] / G. Deynichenko, D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi, O. Udovenko, O. Omelchenko, O. Melnik> // EUREKA: Life Sciences. - 2017. - № 3 (8). - P. 9-14 | |
---|
108 | > Modeling of the process of peeling Jerusalem artichoke in order to determine parameters for conducting production process [Electronic resource] / G. Deynichenko, D. Dmytrevskyi, V. Chevonyi, O. Udovenko, O. Omelchenko, O. Melnik> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2017. - Vol. 3 , Issue 11(87). - С. 52-60. - DOI 10.15587/1729-4061.2017.103855. - | Повний текстПовний текст |
---|
109 | > Дослідження процесу механічного доочищення топінамбуру під час проведення комбінованого способу очищення [Текст] / Г. В. Дейниченко, О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, Р. Ю. Бондаренко> // Праці Таврійського держ. агротехнол. ун-ту. - Мелітополь : ТДАТУ, 2017. - Вип. 17, Т. 1. - С. 164-171 | |
---|
110 | > Горелков, Дмитрий Викторович. Инновационные решения аппаратурного оформления очистки субпродуктов [Текст] / Д. В. Горелков, Д. В. Дмитревский, К. А. Скрипка> // Технология хранения и переработки сельскохозяйственной продукции : материалы XX «Современные техн. с.-х. производства», к 10-летию инженер.-техн. фак. - Гродно : УО «Гродн. гос. аграр. ун-т», 2017. - С. 15-16 | |
---|
111 | > Використання комбінованого способу очищення топінамбура під час його підготовки до процесу сушіння [Текст] / Н. О. Афукова, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, Р. Ю. Бондаренко> // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 1-2 черв. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 5-6 | |
---|
112 | > Удосконалення комбінованого процесу очищення топінамбура [Текст] / Н. О. Афукова, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, Р. Ю. Бондаренко> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 201-210 | Повний текст |
---|
113 | > Afukova, N. Investigation of combined treatment of sunroot tubers [Text] / N. Afukova, D. Dmytrevskyi, R. Bondarenko> // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 117-118 | Повний текст |
---|
114 | > Наскрізна програма практик студентів [Електронний ресурс] : навч.-метод. посіб. для організації, проведення та підведення підсумків усіх видів практики студентів ФОТС спец. 131 Прикладна механіка та 133 Галузеве машинобудування / Г. В. Дейниченко, Н. О. Афукова, Г. М. Постнов, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, В. В. Дуб, Л. М. Солончук, В. М. Червоний, В. В. Чаговець. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 74 с. - Б. ц. | |
---|
115 | > Dmytrevskyi, Dmytro. Use of convection steamers in restaurant households [Text] / D. Dmytrevskyi, О. Manuyenkova, H. Mazen> // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 145-146 | Повний текст |
---|
116 | > Терешкін, Олег Георгійович. Інноваційні рішення технічної модернізації як пріоритетний напрям розвитку готельно-ресторанного бізнесу [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський> // Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спец. Готельно-ресторанна справа, 21 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 70-72 | |
---|
117 | > Горєлков, Дмитро Вікторович. Удосконалення апаратурного оформлення процесів обробки слизових субпродуктів [Текст] / Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, К. А. Скрипка> // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 34-35 | Повний текст |
---|
118 | > Tereshkin, Oleg. Investigation of mechanical treatment of napiform onion [Text] / O. Tereshkin, D. Horielkov, D. Dmytrevskyi> // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : 83 International scientific conference of young scientist and students. April 5-6, 2017. - Kyiv : NUFT, 2017. - Pt. 2. - P. 71 | |
---|
119 | > Смоленський, О. В. Інноваційні технології під час митного контролю [Текст] / О. В. Смоленський, наук. керівник Д. В. Дмитревський> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 350 | |
---|
120 | > Терешкин, Олег Георгиевич. Разработка перспективного оборудования для очистки овощного сырья [Текст] / О. Г. Терешкин, Д. В. Горелков, Д. В. Дмитревский> // Технология хранения и переработки сельскохозяйственной продукции : сборник науч. ст. за материалами XX Междунар. науч.-практ. конф., «Современные техн. с.-х. производства» к 10-летию инженерно-техн. фак. - Гродно : УО «Гродн. гос. аграр. ун-т», 2017. - С. 134-135 | |
---|
121 | > Дейниченко, Григорій Вікторович. Інтерактивні технології навчання як складова ефективної підготовки фахівців харчової індустрії [Текст] / Г. В. Дейниченко, Д. В. Дмитревський, В. М. Червоний> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. ХІV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 193-194 | |
---|
122 | > Тищенко, М. О. Устаткування для роздавання їжі [Текст] / М. О. Тищенко, наук. керівник Д. В. Дмитревський> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 354 | |
---|
123 | > Горєлков, Дмитро Вікторович. Інформаційні технології під час підготовки спеціалістів харчової інженерії [Текст] / Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, В. М. Червоний> // Управління якістю підготовки фахівців : матеріали XXII Міжнар. наук.-метод. конф. - Одеса : ОДАБА, 2017. - Ч. 1. - С. 246-248 | |
---|
124 | > Обґрунтування раціональних технічних характеристик апарата для очищення цибулі ріпчастої [Текст] / Г. В. Дейниченко, О. Г. Терешкін, Н. О. Афукова, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський> // Вібрації в техніці та технологіях. - 2017. - № 1 (84). - С. 122-128 | |
---|
125 | > Modeling of the prozess of peeling jerusalen artichoke in order to determine parameters for conducting production prozess [Text] / G. Deynichenko, D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi, O. Udovenko, O. Omelchenko, O. Melnik> // Східно-Європейський журнал передових технологій. - 2017. - № 3/11 (87). - С. 52-60 | |
---|
126 | > Афукова, Н. О. Удосконалення комбінованого процесу очищення топінамбура [Текст] / Н. О. Афукова, Д. В. Дмитревський, Р. Ю. Бондаренко> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 232-233 | |
---|
127 | > Шабельська, І. І. Комбіновані способи фритюрного смаження як метод деактивації хімічних перетворень жирів [Текст] / І. І. Шабельська, наук. керівник Д. В. Дмитревський> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 362 | |
---|
128 | > Усовершенствование способа обработки субпродуктов [Текст] / Д. В. Горелков, Д. В. Дмитревский, В. Н. Червоный, В. В. Юрченко> // Переработка и управление качеством сельскохозяйственной продукции : сборник ст. Междунар. науч.-практ. конф. - Минск : БГАТУ, 2017. - С. 118-119 | |
---|
129 | > Юрченко, В. В. Інноваційні технології обробки субпродуктів [Текст] / В. В. Юрченко, наук. керівник Д. В. Дмитревський> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 368 | |
---|
130 | > Дослідження процесу очищення коренеплодів та визначення перспектив його використання [Текст] / Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, О. І. Проценко, В. В. Перекрест, О. В. Савіцький> // Обладнання та технології харчових виробництв : темат. збірник наук. пр. - Кривий Ріг : ДонНУЕТ, 2017. - Вип. 37 | |
---|
131 | > Коннова, Є. В. Аналіз сучасного обладнання для варіння макаронних виробів [Текст] / Є. В. Коннова, наук. керівник Д. В. Дмитревський> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 321 | |
---|
132 | > Напрями технічного оснащення процесів переробки субпродуктів великої рогатої худоби [Текст] / Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, В. В. Дуб, К. А. Скрипка> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 242-243 | |
---|
133 | >Пат. 113896 Україна, МПК A23L27/60. Спосіб виробництва майонезу з використанням молочно-білкового ультрафільтраційного концентрату [Текст] / Г. В. Дейниченко, Т. І. Юдіна, Д. П. Крамаренко, З. О. Мазняк, І. В. Золотухіна, Д. В. Дмитревський ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № a201505111 ; Заявл. 25.05.2015 ; Опубл. 27.03.2017, Бюл. № 6. - 6 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2016 |
134 | > Modeling of mechanical treatment of napiform onion to determine the rational parameters of its cleaning [Electronic resource] / O. Tereshkin, D. Horielkov, D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2016. - Vol. 6, Issue 11(84). - С. 30-39. - DOI 10.15587/1729-4061.2016.86472. - | Повний текстПовний текст |
---|
135 | > The study of influence of the prozess of mechanical additional cleaning on the surface onion layer at combined prozess of cleaning [Text] / O. Tereshkin, D. Horielkov, D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi> // EUREKA: Life Sciences. - 2016. - № 6 (6). - P. 24-30 | |
---|
2015 |
136 | > Дослідження процесу пропарювання гарбуза столового під час реалізації комбінованого способу очищення [Текст] / Н. О. Афукова, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, І. В. Шевченко> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 219-220 | |
---|
137 | > Терешкін, Олег Георгійович. Дослідження процесу термічної обробки цибулі ріпчастої під час ії очищення комбінованим способом [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 264-265 | |
---|
2014 |
138 | > Терешкін, Олег Георгійович. Вплив параметрів комбінованого способу очищення на показники якості овочів [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 266-267 | |
---|
139 | > Терешкін, Олег Георгійович. Експериментальні дослідження процесу очищення цибулі ріпчастої [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 268-269 | |
---|
140 | > Горєлков, Дмитро Вікторович. Напрями розробки апаратурного оформлення процесів очищення баштанних культур [Текст] / Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, І. В. Шевченко> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 222-223 | |
---|
2013 |
141 | > Дмитревський, Дмитро В`ячеславович. Методичні аспекти викладання дисципліни "Устаткування в галузі" [Текст] / Д. В. Дмитревський, В. М. Червоний> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва- запорука ефективності навчального процесу : тези Х Всеукр. наук.-метод. конф., 27 верес. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 61-62 | |
---|
142 | >Пат. 84871 Україна, МПК A23N15/08. Апарат для очищення цибулі ріпчастої [Текст] / Г. В. Дейниченко, О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201301920 ; Заявл. 18.02.2013 ; Опубл. 11.11.2013, Бюл. № 21. - 1 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
143 | > Терешкін, Олег Георгійович. Дослідження параметрів комбінованого процесу очищення цибулі ріпчастої [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. У 2 ч. : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Ч. 1. - С. 159-165 | |
---|
144 | > Горєлков, Дмитро Вікторович. Особливості впровадження електронного навчання під час викладання технічних дисциплін [Текст] / Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва- запорука ефективності навчального процесу : тези Х Всеукр. наук.-метод. конф., 27 верес. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 51-52 | |
---|
145 | > Терешкін, Олег Георгійович. Покращення якості очищення цибулі ріпчастої під час застосування комбінованого процесу очищення [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.) Бєляєва М. І., 19 листоп. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 392-393 | |
---|
2012 |
146 | > Дуб, Володимир Васильович. Використання дистанційних технологій з метою підвищення якості навчання студентів [Текст] / В. В. Дуб, Д. В. Дмитревський> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 384-385 | |
---|
147 | > Терешкін, Олег Георгійович. Розробка апарата для очищення цибулі ріпчастої [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2-х ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтн. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 379-380 | |
---|
2011 |
148 | > Дмитревський, Дмитро В`ячеславович. Удосконалення процесу очищення бульбоплодів та його апаратурне оформлення [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 27.04.2011 / Д. В. Дмитревський ; наук. керівник О. Г. Терешкін ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2011. - 18 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30924 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 13-15. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2010 |
149 | >Пат. 53805 Україна, МПК A23N7/00, A47J17/00, F24H1/00. Пристрій для очищення коренеплодів з електродним парогенератором [Текст] / Г. В. Дейниченко, О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201000754 ; Заявл. 26.01.2010 ; Опубл. 25.10.2010, Бюл. № 20. - 3 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
150 | > Обґрунтування ефективності впровадження у виробництво комбінованого способу очищення бульбоплодів та обладнання для його реалізації [Текст] / О. Г. Терешкін, О. А. Круглова, Д. В. Дмитревський, Н. О. Євсюкова> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 180-186 | |
---|
2008 |
151 | > Дейниченко, Григорий Викторович. Аппарат для очистки корнеклубнеплодов: преимущества очевидны [Текст] / Г. В. Дейниченко, О. Г. Терешкин, Д. В. Дмитревский> // Питание и общество. - 2008. - № 9. - С. 14-15 | |
---|
2007 |
152 | > Терешкін, Олег Георгійович. Розробка машини для нарізання плодоовочевої сировини кільцями [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2007. - С. 363-367 | |
---|
2005 |
153 | > Терешкін, Олег Георгійович. Моделювання процесів очищення солодкого перцю та їх конструктивне оформлення [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2005. - С. 208-213 | |
---|
|
154 | > Дейниченко, Григорій Вікторович. Дослідження процесу теплової обробки плодів під час виготовлення яблучного пюре [Текст] / Г. В. Дейниченко, Д. В. Дмитревський, В. В. Перекрест> // Праці Тавр. держ. агротехнол. ун-ту ім. В. І. Вернадського. - Мелітополь : ТДАТУ. - Вип. 20, т. 1. - С. 133-142 | |
---|