Дмитревський Дмитро В`ячеславович


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2024
1
Комп’ютерні системи проектування обладнання ПХВ [Текст] : метод. вказівки до практ. робіт для студентів спец. 133 Галузеве машинобудування РВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. Д. В. Дмитревський. - Харків : ДБТУ, 2024. - 60 с. - Б. ц.
2 Дмитревський, Дмитро В`ячеславович.
Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 133 Галузеве машинобудування / Д. В. Дмитревський, О. Є. Загорулько. - Харків : ДБТУ, 2024. - 134 с. - Б. ц.
Повний текст
3
Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії [Електронний ресурс] : збірник тест. завдань для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 133 Галузеве машинобудування / авт.-уклад. Д. В. Дмитревський. - Харків : ДБТУ, 2024. - 33 с. - Б. ц.
Повний текст
4 Дмитревський, Дмитро В`ячеславович.
Комп’ютерні системи проектування обладнання ПХВ [Текст] : конспект лекцій для студентів спец. 133 Галузеве машинобудування РВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / Д. В. Дмитревський. - Харків : ДБТУ, 2024. - 80 с. - Б. ц.
5
Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії [Електронний ресурс] : метод. вказівки до самост. роботи студентів для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец.133 Галузеве машинобудування / авт.-уклад. Д. В. Дмитревський. - Харків : ДБТУ, 2024. - 28 с. - Б. ц.
Повний текст
6
Design Improvement of the Rotary-Pulsation Device by Resonance Phenomena [Electronic resource] / K. Samoichuk, V. Yalpachyk, I. Kholobtseva, D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi // Lecture Notes in Mechanical Engineering : 7th International Conference on Design, Simulation, Manufacturing: The Innovation Exchange, DSMIE 2024, Pilsen, June 4-7, 2024. - Pilsen, 2024. - P. 74-83. - DOI 10.1007/978-3-031-63720-9_7. -
Повний текстПовний текст
7
Обладнання для фасування, пакування та зберігання виробів харчової і готельно-ресторанної індустрії [Електронний ресурс] : метод. вказівки до лаб. робіт для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 133 Галузеве машинобудування / авт.-уклад.: Д. В. Дмитревський, О. Є. Загорулько. - Харків : ДБТУ, 2024. - 122 с. - Б. ц.
Повний текст
2023
8
Prospects of using equipment for membrane separation of food liquids [Text] / G. Deynichenko, D. Dmytrevskyi, V. Guzenko, O. Omelchenko, V. Perekrest // Науковий вісник Таврійського держ. агротехнол. ун-ту. - 2023. - Т. 13, № 2. - С. 12-13
9 Дейниченко, Григорій Вікторович.
Ефективність використання мембранних технологій під час переробки харчових рідин [Текст] / Г. В. Дейниченко, Д. В. Дмитревський, І. А. Мороз // Молодь і технічний прогрес в АПВ : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 23-24 листоп. 2023 р. - Харків, 2023. - С. 572-575
10
Аналіз питань впровадження безвідходного перероблення молочної сировини у промислових умовах [Текст] / Г. В. Дейниченко, В. В. Гузенко, Д. В. Дмитревський, І. В. Золотухіна, О. В. Омельченко // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2023. - Т. 6, № 1. - С. 81-96. - DOI https://doi.org/10.31866/2616-7468.6.1.2023.278473. -
Повний текст
11 Дейниченко, Григорій Вікторович.
Нові напрями удосконалення процесів мембранного очищення фруктових та плодово-ягідних соків [Текст] / Г. В. Дейниченко, Д. В. Дмитревський, І. А. Мороз // Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку харчової індустрії : VII Міжнар. наук.-практ. конф., 2-3 листоп. 2023 р. - Черкаси : ЧДТУ, 2023. - С. 39-42
12 Дмитревський, Дмитро В`ячеславович.
Новітнє обладнання для отримання пюреподібних концентратів [Текст] / Д. В. Дмитревський, В. О. Змєйов // Молодь і технічний прогрес в АПВ : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 23-24 листоп. 2023 р. - Харків, 2023. - С. 572-575
Повний текст
13 Дейниченко, Григорій Вікторович.
Застосування баромембранних процесів у харчовій промисловості [Текст] / Г. В. Дейниченко, Д. В. Дмитревський, В. В. Гузенко // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 18 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 206-207
Повний текст
14 Дейниченко, Григорій Вікторович.
Огляд та аналіз процесів мембранного розділення під час переробки харчових рідин [Текст] / Г. В. Дейниченко, Д. В. Дмитревський, І. А. Мороз // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : ХIІ Міжнар. наук.-техн. конф. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 22-25
15 Дейниченко, Григорій Вікторович.
Організація технічного оснащення безвідходної переробки молочної сировини [Текст] / Г. В. Дейниченко, В. В. Гузенко, Д. В. Дмитревський // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 18 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 204-205
Повний текст
16
Improved method of brewing peanut mouth with blending fruit drink of a high degree of readiness [Text] / A. Zahorulko, A. Zagorulko, V. Mikhaylov, N. Rudska, D. Dmytrevskyi, E. Ibaiev , N. Tytarenko // EUREKA: Life Sciences. - 2023. - No. 1. - P. 33-39. - DOI https://doi.org/10.21303/2504-5695.2023.002784. -
Повний текст
17 Дейниченко, Григорій Вікторович.
Аналіз процесів баромембранної обробки соків із плодово-ягідної сировини [Текст] / Г. В. Дейниченко, Д. В. Дмитревський, В. В. Гузенко // Технічний прогрес в АПВ : Всеукр. наук.-практ. конф., 9-10 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023
Повний текст
18 Дмитревський, Дмитро В`ячеславович.
Перспективи використання комбінованого процесу обробки для приготування яблучного пюре [Текст] / Д. В. Дмитревський, Є. С. Лисаченко // Молодь і технічний прогрес в АПВ : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 23-24 листоп. 2023 р. - Харків, 2023. - С. 568-571
Повний текст
19
Аналіз питання екологічної складової в організації безвідходної промислової переробки молочної сировини [Текст] / Г. В. Дейниченко, В. В. Гузенко, Д. В. Дмитревський, Л. О. Цвіркун, В. В. Перекрест // Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. ДонНУЕТ ім. М. Туган-Барановського. - 2023. - Вип. 1 (46). - С. 61-71
2022
20 Дейниченко, Григорій Вікторович.
Мембранні процеси під час переробки фруктових та плодоовочевих соків [Текст] / Г. В. Дейниченко, Д. В. Дмитревський, І. А. Мороз // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 58-61
21 Дмитревський, Дмитро В`ячеславович.
Пакувальні матеріали та обладнання в харчовій індустрії [Текст] : навч. посібник / Д. В. Дмитревський, В. В. Гузенко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 121 с. - Б. ц.
22 Дмитревський, Дмитро В`ячеславович.
Новітні підходи застосування термічної обробки під час очищення коренеплодів [Текст] / Д. В. Дмитревський, С. І. Суржик // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 64-67
23 Дмитревський, Дмитро В`ячеславович.
Перспективи використання комбінованих процесів під час виробництва яблучного пюре [Текст] / Д. В. Дмитревський, В. О. Змєйов // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 61-64
24 Дмитревський, Дмитро В`ячеславович.
Застосування мембранних технологій під час переробки харчових рідин [Текст] / Д. В. Дмитревський, В. В. Гузенко, І. А. Мороз // Інтеграційні та інноваційні напрями розвитку харчової індустрії. - Черкаси : вид. ФОП Гордієнко Є. І., 2022. - С. 88-93
25
Improvement of the method of manufacturing semi-finished products of a high degree of readiness from Jerusalem artichoke tubers [Text] / A. Zahorulko, O. Zahorulko, V. Onishchenko, O. Shydakova-Kameniuka, D. Dmytrevskyi, L. Chuiko // EUREKA: Life Sciences. - 2022. - № 4. - С. 3-9. - DOI https://doi.org/10.21303/2504-5695.2022.002602. -
Повний текст
26
Розробка експериментальної установки дослідження структурно-механічних властивостей м’ясної сировини та процесу її різання [Текст] / Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, К. А. Сефіханова, В. С. Мироненко, О. С. Гладкова // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2022
27
Інтелектуальна власність [Текст] : опорний конспект лекцій з дисц. для студентів спец. 181 «Харчові технології» СВО магістр ден. та заоч. форми навч. / Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, Д. В. Дмитревський. - Харків : ДБТУ, 2022. - 69 с. - Б. ц.
28
Впровадження нових безвідходних технологій переробки вторинної молочної сировини [Текст] / Г. В. Дейниченко, В. В. Гузенко, Д. В. Дмитревський, І. В. Золотухіна, В. В. Перекрест // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2022. - Т. 5, № 1. - С. 82-96
29
A new method of elimination the polarizing layer during the membrane processing of buttermilk [Electronic resource] / G. Deinychenko, V. Guzenko, D. Dmytrevskyi, I. Zolotukhina, V. Chervonyi, D. Horielkov // Acta Periodica Technologica. - 2022. - Issue 53. - С. 1-10. - DOI https://doi.org/10.2298/APT2253001D. -
Повний текстПовний текст
30
Аналітичний огляд сучасних методів інтенсифікації мембранного розділення харчових рідин [Текст] / Г. В. Дейниченко, В. В. Гузенко, Д. В. Дмитревський, І. В. Золотухіна // Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. Донецьк. нац. ун-ту економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - 2022. - Вип. 1 (44). - С. 86-93
31
Інтенсифікація процесів мембранного розділення харчової сировини [Текст] / Г. В. Дейниченко, Д. В. Дмитревський, В. В. Перекрест, І. А. Мороз, Я. С. Бражник // Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. Донецьк. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - 2022. - Вип. 1. - С. 24-32
2021
32
Устаткування в ресторанному господарстві [Текст] : силабус з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: Г. В. Дейниченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2021. - Б. ц.
33
Устаткування в ресторанному господарстві [Текст] : пакет візуал. супроводж. з дисц. для студентів спец. 181 «Харчові технології» СВО бакалавр ден. та заоч. форми навч. / авт.-уклад. : Г. В. Дейниченко [и др.]. - Харків : ДБТУ, 2021. - 67 с. - Б. ц.
34
Нові шляхи удосконалення процесів переробки вторинної молочної сировини [Текст] / Г. В. Дейниченко, В. В. Гузенко, Д. В. Дмитревський, К. М. Гузенко // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. 23 листоп. 2021 р. - 2021
35 Дмитревский, Дмитрий Вячеславович.
Мембранные технологии в производстве соков [Текст] / Д. В. Дмитревский, Д. В. Горелков // Современные технологии сельскохозяйственного производства : материалы ХХIV Междунар. науч.-практ. конф. - Гродно : ГГАУ, 2021. - С. 307-308
36 Червоний, В. М.
Проєктування індивідуальних освітніх траєкторій здобувачів освіти [Текст] / В. М. Червоний, Д. В. Дмитревський, Д. В. Горєлков // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 224-225
37 Дмитревський, Дмитро В`ячеславович.
Сучасні інформаційні технології як необхідна складова підготовки фавхівців інженерного спрямування [Текст] / Д. В. Дмитревський, Д. В. Горєлков, В. М. Червоний // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 39-40
38 Горєлков, Д. В.
Розвиток освітньо-професійних компетентностей студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в контексті вивчення інженерних дисциплін [Текст] / Д. В. Горєлков, В. М. Червоний, Д. В. Дмитревський // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 травня 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 249-250
39 Дмитревський, Дмитро В`ячеславович.
Новітні методи освітлення фруктових соків [Текст] / Д. В. Дмитревський, В. В. Гузенко // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 30 квіт. 2021 р. - Прага : Oktan Print s.r.o., 2021. - С. 177-178
40
Анализ способов очистки прудовой рыбы. Современные технологии сельскохозяйственного производства [Текст] / В. Н. Червоный, А. С. Москалец, В. Д. Каноныкин, Д. В. Дмитревский // Современные технологии сельскохозяйственного производства : материалам ХХIV Междунар. науч.-практ. конф., г. Гродно. - Гродно : ГГАУ, 2021. - С. 399-400
41
Efficiency determination of methods for eliminating the polarization layer in the process of membrane concentration of buttermilk [Text] / О. Omelchenko, G. Deynichenko, V. Huzenko, I. Zolotukhina, D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi, D. Horielkov, O. Melnik, O. Korolenko, L. Tsvirkun // Science Rise. - 2021. - № 4 (75). - С. 32-33
42
Аналіз застосування мембранних апаратів для виробництва соків із плодової сировини [Текст] / Г. В. Дейниченко, Д. В. Дмитревський, В. В. Гузенко, Н. О. Афукова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - Мелітополь : ТДАТУ, 2021. - Вип. 21, Т. 1. - С. 36-43
43
Устаткування в ресторанному господарстві [Текст] : навч. посібник / Г. В. Дейниченко, Д. В. Дмитревський, І. В. Золотухіна, В. В. Гузенко. - Харків : ДБТУ, 2021. - 208 с. - Б. ц.
44
Directions of improvement of processes of membrane separation of juices from fruit and berry raw materials [Text] / G. Deynichenko, D. Dmytrevskyi, I. Zolotukhina, V. Perekrest, V. Guzenko // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства та торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Вип. 1 (33). - С. 89-98
45
Комп’ютерне конструювання та автоматизоване проектування [Текст] : опорний конспект лекцій / Г. В. Дейниченко, Д. В. Дмитревський, І. В. Золотухіна, В. В. Гузенко. - Харків : ДБТУ, 2021. - 112 с. - Б. ц.
46
Сучасні технології баромембранних процесів у харчовій промисловості [Текст] / Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, Д. В. Дмитревський, В. В. Гузенко, В. В. Перекрест, О. С. Гладкова // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2021. - С. 86-93
47 Дейниченко, Григорій Вікторович.
Перспективи використання мембранних апаратів у процесах виробництва соків [Текст] / Г. В. Дейниченко, Д. В. Дмитревський // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 149-150
48
Устаткування в ресторанному господарстві. Механічне устаткування [Текст] : навч. посібник для студентів спец. 181 «Харчові технології» СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / Г. В. Дейниченко, В. В. Гузенко, Д. В. Дмитревський, І. В. Золотухіна. - Харків : ДБТУ, 2021. - 208 с. - Б. ц.
49
Determining The Influence Of Membrane Treatment Process On The Quality Indicators Of Beer [Electronic resource] / О. Omelchenko, G. Deynichenko, V. Huzenko, I. Zolotukhina, D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi, D. Horielkov, O. Melnik, O. Korolenko, L. Tsvirkun // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 4, Issue 11-112. - P. 66-72. - DOI 10.15587/1729-4061.2021.238216. -
Повний текстПовний текст
2020
50 Гавриленко, С. В.
Дослідження процесу термічної обробки коренеплодів під час проведення комбінованого способу очищення [Текст] / С. В. Гавриленко ; наук. керівник: І. В. Золотухіна, Д. В. Дмитревський // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 189
51
Development of the combined machine for apple puree preparation [Text] / G. Deynichenko, D. Dmytrevskyi, V. Perekrest, R. Lazurenko // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 1 (31). - С. 98-107
52
Study of the water state and phase transitions of liquid in milk-protein semi-finished products below 0 ºС [Text] / G. Deynichenko, I. Zolotukhina, D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi, D. Horielkov, V. Guzenko, K. Sefikhanova // Congress on Food Quality and Safety, Health and Nutrition – Nutricon 2020 : Book of abstracts, Ohrid, September 2-4 2020. - Skopje : Consulting and training center, 2020. - С. 25-26
53 Doe Daniel Boye.
Membrane juice processing equipment [Text] / Doe Daniel Boye , scientific supervisor D. Dmytrevskyi // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 181
54 Horielkov, D.
Development of equipment for producing puree products [Text] / D. Horielkov, D. Dmytrevskyi // Современные технологии сельскохозяйственного производства : материалы ХХIII Междунар. науч.-практ. конф., г. Гродно, ГГАУ. - Гродно, 2020. - С. 330-331
55 Dmytrevskyi, Dmytro.
Perspective equipment for improving the peeling process of root crops [Text] / D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi // Актуальные проблемы и современные технологии производства продуктов питания : материалы Междунар. науч.-практ. конф., г. Кутаиси, Гос. ун-т Акакия Церетели, 20-21 февр. 2020 г. - Кутаиси, 2020. - С. 245-248
56
Механічне обладнання [Текст] : навч. посібник / Д. В. Дмитревський, Д. В. Горєлков, В. М. Червоний, В. В. Гузенко. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 198 с. - Б. ц.
57
Research method of reducing polarization layer at ultrafiltration of cottage cheese whey [Text] / G. Deynichenko, Vitaliy Guzenko, D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi, A. Omelchenko, D. Horielkov, O. Melnik, O. Korolenko // EUREKA: Life Sciences. - 2020. - № 4. - С. 8-14
58
Developing a technique for the removing of a gel layer in the process of membrane treatment of pectin extract [Electronic resource] / G. Deynichenko, V. Guzenko, D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi, O. Omelchenko, D. Horielkov, O. Melnyk, O. Korolenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 4, Issue 11-106. - С. 63 - 69. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.208984. -
Повний текстПовний текст
59 Дмитревський, Дмитро В`ячеславович.
Удосконалення процесу виготовлення пюре з плодової сировини [Текст] / Д. В. Дмитревський, С. В. Гавриленко // Innovative development of hotel and restaurant industry and food production : proceedings of I International scientific and practical Internet conference. - Prague : Oktan-Print s.r.o., 2020. - С. 97-98
60
Влияние величины гидромодуля на эффективность процесса ультразвуковой экстракции дикорастущего сырья [Текст] / В. Н. Червоный, Д. В. Дмитревский, Н. А. Афукова, Г. М. Постнов // Современные технологии сельскохозяйственного производства : материалы ХХIII Междунар. науч.-практ. конф. - Гродно : ГГАУ, 2020. - С. 324-325
61 Горєлков, Дмитро Вікторович.
Модернізація навчального процесу шляхом поєднання дуальної та електронної дистанційної освіти [Текст] / Д. В. Горєлков, В. М. Червоний, Д. В. Дмитревський // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 228-229
62 Дмитревський, Дмитро В`ячеславович.
Організація самостійної роботи студентів у сучасному навчальному процесі [Текст] / Д. В. Дмитревський, Д. В. Горєлков, В. М. Червоний // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 234-235
63 Дмитревський, Дмитро В’ячеславович.
Розробка устаткування для реалізації процесу очищення коренеплодів [Текст] / Д. В. Дмитревський, С. В. Гавриленко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 201-202
64 Самойчук, К. О.
Способи підвищення енергоефективності диспергування молока [Текст] / К. О. Самойчук, О. О. Ковальов, Д. В. Дмитревський // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 229-230
65 Верхоланцева, В. О.
Актуальність зберігання ягід із застосуванням охолодження у фермерських господарствах [Текст] / В. О. Верхоланцева, Д. В. Дмитревський // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 195-196
66 Dmytrevskyi, Dmytro.
Overview of the processes for membrane processing of fruit juices [Text] / D. Dmytrevskyi, D. Doe // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 189-190
67
Study of the water state and phase transitions of liquid in milk-protein semi-finished products below 0°С [Electronic resource] / G. Deynichenko, I. Zolotukhina, D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi, D. Horielkov, Vasil Guzenko, K. Sefikhanova // Journal of Hygienic Engineering and Design. - 2020. - Vol. 32. - С. 114-119.
Повний текст
68 Горелков, Д. В.
Инновационные технические решения в реализации процесса очистки субпродуктов [Текст] / Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, В. С. Мироненко // Актуальные проблемы и современные технологии производства продуктов питания : сборник тр. Междунар. науч.-практ. конф., г. Кутаиси, Гос. ун-т Акакия Церетели, 20-21 февр. 2020 р. - 2020. - С. 233-235
69 Червоний, Віталій Миколайович.
Отримання технічних компетентностей фахівцями готельно-ресторанної справи з використанням дистанційних методів навчання [Текст] / В. М. Червоний, Д. В. Дмитревський, Д. В. Горєлков // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 334-335
70 Дмитревский, Дмитрий Вячеславович.
Разработка ресурсосберегающего оборудования для комбинированного процесса очистки корнеплодов [Текст] / Д. В. Дмитревский, Д. В. Горелков // Техника и технология пищевых производств : материалы ХIII Междунар. науч.-техн. конф., г. Могилев, Учреждение образования «Могилев. гос. ун-т продовольствия», 23-24 апр. 2020 г., в 2 т. - 2020. - Т. 2. - С. 31-32
71
Роль онлайн-сервісів бібліотек в сучасному освітньому процесі [Текст] / Г. В. Дейниченко, Д. В. Дмитревський, Д. В. Горєлков, В. М. Червоний // Бібліотека у призмі веб-технологій: традиційні та модерні Б19 послуги й очікування користувача : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 26-30 жовт. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 56-60
72 Дмитревський, Дмитро В`ячеславович.
Використання мембранної технології під час обробки харчових напоїв [Текст] / Д. В. Дмитревський, Д. Б. Дое, П. О. Собокар // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Мелітополь, 24 листоп. 2020 р. - Мелітополь : ТДАТУ, 2020. - С. 49-50
73
Практичне використання он-лайн сервісів при викладанні дисципліни «інтелектуальна власність» [Текст] / Г. В. Дейниченко, Д. В. Горєлков, В. М. Червоний, Д. В. Дмитревський // Бібліотека у призмі веб-технологій: традиційні та модерні Б19 послуги й очікування користувача : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 26-30 жовт. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 60-63
74
Determining The Quality Of Milk Fat Dispersion In A Jet-Slot Milk Homogenizer [Electronic resource] / K. Samoichuk, A. Kovalyov, V. Oleksiienko, N. Palianychka, D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi, D. Horielkov, I. Zolotukhina, A. Slashcheva // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 5, Issue 11-107. - С. 16-24. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.213236. -
Повний текстПовний текст
75
Application of membrane technologies in modern conditions of juice production [Text] / O. Cherevko, G. Deinychenko, D. Dmytrevskyi, V. Guzenko, H. Heiier, L. Tsvirkun // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 2 (32). - С. 67-77
76
Elaboration of the research method for milk dispersion in the jet-slot type homogenizer [Text] / K. Samoichuk, A. Kovalyov, V. Oleksiienko, N. Palianychka, D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi, D. Horielkov, I. Zolotukhina, A. Slashcheva // EUREKA: Life Sciences. - 2020. - № 5. - С. 51-58
77 Dmytrevskyi, Dmytro.
Determination of rational parameters of the process of heat treatment during the preparation of apple puree [Text] / D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi, D. Horielkov // Tourism of the XXI century: Clobal challenges and civilization values : ІІ International scientific and practical conference, Kyiv, KNUTE, June 01, 2020. - 2020. - С. 504-509
78 Самарець, С. В.
Аналіз кондитерського обладнання для двостороннього обсмаження виробів із тіста [Текст] / С. В. Самарець, наук. керівник Д. В. Дмитревський // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 214
2019
79 Голик, В. П.
Визначення раціональних параметрів обробки бульб картоплі [Текст] / В. П. Голик ; наук. керівник: Д. В. Дмитревський, І. В. Золотухіна // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 275
80
Аналітична характеристика безвідходної переробки плодово-ягідної сировини [Текст] / Г. В. Дейниченко, В. В. Гузенко, Д. В. Дмитревський, В. В. Перекрест, К. М. Рівний // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Вип. 1 (29). - С. 85-95
81
Інноваційне ультразвукове оброблення рибної сировини [Текст] / Г. В. Дейниченко, Д. В. Горєлков, В. М. Червоний, Д. В. Дмитревський, Ш. Н. Атаханов // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. - 2019. - Т. 2, № 1. - С. 45-58
82
Харківський державний університет харчування та торгівлі. Кафедра устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва. 50 років на передових рубежах освіти [Текст] / О. І. Черевко, Г. В. Дейниченко, В. В. Дуб, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, В. М. Червоний, В. В. Гузенко, Л. М. Солончук, Л. Г. Бакуменко, О. О. Безпала, Л. І. Бєлінська, Л. В. Ковалевська, А. В. Ларіна, К. П. Швецова. - Харків : Світ книг, 2019. - 190 с. - Б. ц.
83
Удосконалення процесів та обладнання харчової індустрії [Текст] : кол. монографія / М. І. Беляєв, О. І. Черевко, В. М. Михайлов, Г. В. Дейниченко, Д. В. Горєлков, В. В. Гузенко, Д. В. Дмитревський, В. В. Дуб, З. О. Мазняк, А. В. Погребняк, К. О. Самойчук, В. М. Червоний. - Харків : Факт, 2019. - 276 с. - Б. ц.
84 Горєлков, Дмитро Вікторович.
Перспективи розробки апаратурного оформлення процесів обробки шлунка яловичого перед сушінням [Текст] / Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, С. В. Журавльов // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : тези VI Всеукр. наук.-практ. конф., 6-7 черв. 2019 р. - 2019. - С. 5-6
Повний текст
2018
85
Study of the new method to intensify the process of extraction of beet pulp [Electronic resource] / G. Deynichenko, V. Guzenko, D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi, T. Kolisnichenko, O. Omelchenko, O. Melnik, O. Simakova, R. Nykyforov // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 4, Issue 11-94. - С. 15 - 20. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.140126. -
Повний текстПовний текст
86
Development of equipment for implementation of the combined process of Jerusalem artichoke peeling [Text] / D. Dmytrevskyi, D. Horielkov, R. Lazurenko, O. Procenko // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 2 (28). - С. 148-155
Повний текст
87 Горєлков, Дмитро Вікторович.
Удосконалення обладнання для реалізації процесу очищення бульб топінамбуру [Текст] / Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський // Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Мелітополь, м. Кирилівка, 7-8 черв. 2018 р. - Мелітополь : ТДАТУ, 2018. - С. 37-38
88 Дейниченко, Григорій Вікторович.
Пакувальні матеріали та обладнання в харчовій індустрії [Текст] : навч. посібник / Г. В. Дейниченко, Д. В. Дмитревський. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 121 с. - Б. ц.
89
Parameter optimization of milk pulsation homogenizer [Electronic resource] / G. Deynichenko, S. Kyrylo, T. Yudina, L. Levchenko, N. Palianychka, V. Verkholantseva, D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi // Journal of Hygienic Engineering and Design. - 2018. - Vol. 24. - С. 63 - 67.
Повний текст
90
Equipment for meat processing [Text] / Success Braimoh ; scientific supervisor D. Dmytrevskyi // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, Харків. держ. ун-т харчування та торгілі, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 1. - С. 265
2017
91
Усовершенствование способа обработки субпродуктов [Текст] / Д. В. Горелков, Д. В. Дмитревский, В. Н. Червоный, В. В. Юрченко // Переработка и управление качеством сельскохозяйственной продукции : сборник ст. Междунар. науч.-практ. конф. - Минск : БГАТУ, 2017. - С. 118-119
92
Наскрізна програма практик студентів [Електронний ресурс] : навч.-метод. посіб. для організації, проведення та підведення підсумків усіх видів практики студентів ФОТС спец. 131 Прикладна механіка та 133 Галузеве машинобудування / Г. В. Дейниченко, Н. О. Афукова, Г. М. Постнов, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, В. В. Дуб, Л. М. Солончук, В. М. Червоний, В. В. Чаговець. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 74 с. - Б. ц.
93 Borysova, A.
New methods of food products processing by infrared radiation [Text] / A. Borysova, D. Dmytrevskyi, M. Moutazakki // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 28-29
Повний текст
94 Горєлков, Дмитро Вікторович.
Розробка обладнання для очищення окремих видів субпродуктів [Текст] / Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, К. А. Скрипка // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 1-2 черв. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 9-10
95
Напрями технічного оснащення процесів переробки субпродуктів великої рогатої худоби [Текст] / Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, В. В. Дуб, К. А. Скрипка // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 242-243
96 Юрченко, В. В.
Інноваційні технології обробки субпродуктів [Текст] / В. В. Юрченко, наук. керівник Д. В. Дмитревський // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 368
97
Дослідження процесу очищення коренеплодів та визначення перспектив його використання [Текст] / Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, О. І. Проценко, В. В. Перекрест, О. В. Савіцький // Обладнання та технології харчових виробництв : темат. збірник наук. пр. - Кривий Ріг : ДонНУЕТ, 2017. - Вип. 37
98 Бондаренко, Р. Ю.
Продукти інтелектуальної власності як основа інноваційної діяльності підприємства [Текст] / Р. Ю. Бондаренко, наук. керівник Д. В. Дмитревський // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 371
99 Блищик, С. С.
Використання індукційного нагрівача в процесі пастеризації молока [Текст] / С. С. Блищик, наук. керівник Д. В. Дмитревський // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 299
100 Адамова, К. О.
Інноваційний кухонний гомогенізатор як авангардна технологія на сучасній кухні [Текст] / К. О. Адамова, наук. керівник Д. В. Дмитревський // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 295
101 Терешкин, Олег Георгиевич.
Разработка перспективного оборудования для очистки овощного сырья [Текст] / О. Г. Терешкин, Д. В. Горелков, Д. В. Дмитревский // Технология хранения и переработки сельскохозяйственной продукции : сборник науч. ст. за материалами XX Междунар. науч.-практ. конф., «Современные техн. с.-х. производства» к 10-летию инженерно-техн. фак. - Гродно : УО «Гродн. гос. аграр. ун-т», 2017. - С. 134-135
102
Дослідження процесу механічного доочищення топінамбуру під час проведення комбінованого способу очищення [Текст] / Г. В. Дейниченко, О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, Р. Ю. Бондаренко // Праці Таврійського держ. агротехнол. ун-ту. - Мелітополь : ТДАТУ, 2017. - Вип. 17, Т. 1. - С. 164-171
103 Tereshkin, Oleg.
Investigation of mechanical treatment of napiform onion [Text] / O. Tereshkin, D. Horielkov, D. Dmytrevskyi // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : 83 International scientific conference of young scientist and students. April 5-6, 2017. - Kyiv : NUFT, 2017. - Pt. 2. - P. 71
104 Голубнича, Д. М.
Інноваційні технології місильно-перемішуючого обладнання [Текст] / Д. М. Голубнича, наук. керівник Д. В. Дмитревський // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 304
105
Організаційно-технічні рішення забезпечення процесу очищення шерстних субпродуктів [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, К. А. Скрипка // Звітна наук.-практ. конф. ЛАНУ, 21-23 лют. 2017 р. - Харків : ЛНАУ, 2017. - С. 228-230
106 Жуковська, Є. О.
Термостат для технології Sous Vide [Текст] / Є. О. Жуковська, наук. керівник Д. В. Дмитревський // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 312
107 Шабельська, І. І.
Комбіновані способи фритюрного смаження як метод деактивації хімічних перетворень жирів [Текст] / І. І. Шабельська, наук. керівник Д. В. Дмитревський // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 362
108 Козлова, К. М.
Vario cooking center – нові технології кухонного обладнання [Текст] / К. М. Козлова, наук. керівник Д. В. Дмитревський // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 318
109 Афукова, Н. О.
Удосконалення комбінованого процесу очищення топінамбура [Текст] / Н. О. Афукова, Д. В. Дмитревський, Р. Ю. Бондаренко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 232-233
110 Коннова, Є. В.
Аналіз сучасного обладнання для варіння макаронних виробів [Текст] / Є. В. Коннова, наук. керівник Д. В. Дмитревський // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 321
111
Використання комбінованого способу очищення топінамбура під час його підготовки до процесу сушіння [Текст] / Н. О. Афукова, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, Р. Ю. Бондаренко // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 1-2 черв. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 5-6
112
Modeling of the process of peeling Jerusalem artichoke in order to determine parameters for conducting production process [Electronic resource] / G. Deynichenko, D. Dmytrevskyi, V. Chevonyi, O. Udovenko, O. Omelchenko, O. Melnik // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2017. - Vol. 3 , Issue 11(87). - С. 52-60. - DOI 10.15587/1729-4061.2017.103855. -
Повний текстПовний текст
113 Afukova, N.
Investigation of combined treatment of sunroot tubers [Text] / N. Afukova, D. Dmytrevskyi, R. Bondarenko // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 117-118
Повний текст
114 Терешкін, Олег Георгійович.
Дослідження процесу механічного доочищення цибулі ріпчастої [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Дмитревський // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 181-182
Повний текст
115 Dmytrevskyi, Dmytro.
Use of convection steamers in restaurant households [Text] / D. Dmytrevskyi, О. Manuyenkova, H. Mazen // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 145-146
Повний текст
116 Терешкін, Олег Георгійович.
Інноваційні рішення технічної модернізації як пріоритетний напрям розвитку готельно-ресторанного бізнесу [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський // Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спец. Готельно-ресторанна справа, 21 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 70-72
117 Горєлков, Дмитро Вікторович.
Удосконалення апаратурного оформлення процесів обробки слизових субпродуктів [Текст] / Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, К. А. Скрипка // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 34-35
Повний текст
118 Горелков, Дмитрий Викторович.
Инновационные решения аппаратурного оформления очистки субпродуктов [Текст] / Д. В. Горелков, Д. В. Дмитревский, К. А. Скрипка // Технология хранения и переработки сельскохозяйственной продукции : материалы XX «Современные техн. с.-х. производства», к 10-летию инженер.-техн. фак. - Гродно : УО «Гродн. гос. аграр. ун-т», 2017. - С. 15-16
119
Удосконалення комбінованого процесу очищення топінамбура [Текст] / Н. О. Афукова, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, Р. Ю. Бондаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 201-210
Повний текст
120
Study of combined cleaning process of sunroot tubers [Text] / G. Deynichenko, D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi, O. Udovenko, O. Omelchenko, O. Melnik // EUREKA: Life Sciences. - 2017. - № 3 (8). - P. 9-14
121 Дейниченко, Григорій Вікторович.
Інтерактивні технології навчання як складова ефективної підготовки фахівців харчової індустрії [Текст] / Г. В. Дейниченко, Д. В. Дмитревський, В. М. Червоний // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. ХІV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 193-194
122 Смоленський, О. В.
Інноваційні технології під час митного контролю [Текст] / О. В. Смоленський, наук. керівник Д. В. Дмитревський // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 350
123 Горєлков, Дмитро Вікторович.
Інформаційні технології під час підготовки спеціалістів харчової інженерії [Текст] / Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, В. М. Червоний // Управління якістю підготовки фахівців : матеріали XXII Міжнар. наук.-метод. конф. - Одеса : ОДАБА, 2017. - Ч. 1. - С. 246-248
124 Тищенко, М. О.
Устаткування для роздавання їжі [Текст] / М. О. Тищенко, наук. керівник Д. В. Дмитревський // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 354
125
Modeling of the prozess of peeling jerusalen artichoke in order to determine parameters for conducting production prozess [Text] / G. Deynichenko, D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi, O. Udovenko, O. Omelchenko, O. Melnik // Східно-Європейський журнал передових технологій. - 2017. - № 3/11 (87). - С. 52-60
126
Дослідження процесів комбінованого способу очищення плодів гарбуза [Текст] / Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, О. В. Омельченко, А. Г. Онищенко // Обладнання та технології харчових виробництв : темат. збірник наук. пр. - Кривий Ріг : ДонНУЕТ, 2017. - Вип. 37
127 Yurovsky, V.
The role of terminology in the professional activity of the restaurants specialists [Text] / V. Yurovsky, D. Dmytrevskyi // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 191-192
Повний текст
128
Обґрунтування раціональних технічних характеристик апарата для очищення цибулі ріпчастої [Текст] / Г. В. Дейниченко, О. Г. Терешкін, Н. О. Афукова, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський // Вібрації в техніці та технологіях. - 2017. - № 1 (84). - С. 122-128
129Пат. 113896 Україна, МПК A23L27/60.
Спосіб виробництва майонезу з використанням молочно-білкового ультрафільтраційного концентрату [Текст] / Г. В. Дейниченко, Т. І. Юдіна, Д. П. Крамаренко, З. О. Мазняк, І. В. Золотухіна, Д. В. Дмитревський ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № a201505111 ; Заявл. 25.05.2015 ; Опубл. 27.03.2017, Бюл. № 6. - 1 с. - Б. ц.
Повний текст
2016
130
Modeling of mechanical treatment of napiform onion to determine the rational parameters of its cleaning [Electronic resource] / O. Tereshkin, D. Horielkov, D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2016. - Vol. 6, Issue 11(84). - С. 30-39. - DOI 10.15587/1729-4061.2016.86472. -
Повний текстПовний текст
131
The study of influence of the prozess of mechanical additional cleaning on the surface onion layer at combined prozess of cleaning [Text] / O. Tereshkin, D. Horielkov, D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi // EUREKA: Life Sciences. - 2016. - № 6 (6). - P. 24-30
2015
132
Дослідження процесу пропарювання гарбуза столового під час реалізації комбінованого способу очищення [Текст] / Н. О. Афукова, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, І. В. Шевченко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 219-220
133 Терешкін, Олег Георгійович.
Дослідження процесу термічної обробки цибулі ріпчастої під час ії очищення комбінованим способом [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 264-265
2014
134 Терешкін, Олег Георгійович.
Вплив параметрів комбінованого способу очищення на показники якості овочів [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 266-267
135 Терешкін, Олег Георгійович.
Експериментальні дослідження процесу очищення цибулі ріпчастої [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 268-269
136 Горєлков, Дмитро Вікторович.
Напрями розробки апаратурного оформлення процесів очищення баштанних культур [Текст] / Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, І. В. Шевченко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 222-223
2013
137 Терешкін, Олег Георгійович.
Дослідження параметрів комбінованого процесу очищення цибулі ріпчастої [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. У 2 ч. : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Ч. 1. - С. 159-165
138Пат. 84871 Україна, МПК A23N15/08.
Апарат для очищення цибулі ріпчастої [Текст] / Г. В. Дейниченко, О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201301920 ; Заявл. 18.02.2013 ; Опубл. 11.11.2013, Бюл. № 21. - 1 с. - Б. ц.
Повний текст
139 Горєлков, Дмитро Вікторович.
Особливості впровадження електронного навчання під час викладання технічних дисциплін [Текст] / Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва- запорука ефективності навчального процесу : тези Х Всеукр. наук.-метод. конф., 27 верес. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 51-52
140 Терешкін, Олег Георгійович.
Покращення якості очищення цибулі ріпчастої під час застосування комбінованого процесу очищення [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.) Бєляєва М. І., 19 листоп. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 392-393
141 Дмитревський, Дмитро В`ячеславович.
Методичні аспекти викладання дисципліни "Устаткування в галузі" [Текст] / Д. В. Дмитревський, В. М. Червоний // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва- запорука ефективності навчального процесу : тези Х Всеукр. наук.-метод. конф., 27 верес. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 61-62
2012
142 Терешкін, Олег Георгійович.
Розробка апарата для очищення цибулі ріпчастої [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2-х ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтн. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 379-380
143 Дуб, Володимир Васильович.
Використання дистанційних технологій з метою підвищення якості навчання студентів [Текст] / В. В. Дуб, Д. В. Дмитревський // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 384-385
2011
144 Дмитревський, Дмитро В`ячеславович.
Удосконалення процесу очищення бульбоплодів та його апаратурне оформлення [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 27.04.2011 / Д. В. Дмитревський ; наук. кер. О. Г. Терешкін ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2011. - 18 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30924 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 13-15. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
2010
145
Обґрунтування ефективності впровадження у виробництво комбінованого способу очищення бульбоплодів та обладнання для його реалізації [Текст] / О. Г. Терешкін, О. А. Круглова, Д. В. Дмитревський, Н. О. Євсюкова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 180-186
2008
146 Дейниченко, Григорий Викторович.
Аппарат для очистки корнеклубнеплодов: преимущества очевидны [Текст] / Г. В. Дейниченко, О. Г. Терешкин, Д. В. Дмитревский // Питание и общество. - 2008. - № 9. - С. 14-15
2007
147 Терешкін, Олег Георгійович.
Розробка машини для нарізання плодоовочевої сировини кільцями [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2007. - С. 363-367
2005
148 Терешкін, Олег Георгійович.
Моделювання процесів очищення солодкого перцю та їх конструктивне оформлення [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2005. - С. 208-213
149 Дейниченко, Григорій Вікторович.
Дослідження процесу теплової обробки плодів під час виготовлення яблучного пюре [Текст] / Г. В. Дейниченко, Д. В. Дмитревський, В. В. Перекрест // Праці Тавр. держ. агротехнол. ун-ту ім. В. І. Вернадського. - Мелітополь : ТДАТУ. - Вип. 20, т. 1. - С. 133-142