2023 |
1 | > Variance and Cognitive Analysis of the Global Economic Crises Impact on the National Economies External Economic Security [Electronic resource] / L. Chagovets, T. Shabelnyk, V. Gvozdytskyi, V. Chahovets, M. Shabelnyk> // 4th International Conference on Electrical, Communication and Computer Engineering, ICECCE 2023 : Dubai, December 30-31, 2023. - Dubai, 2023. - DOI 10.1109/ICECCE61019.2023.10442252. - | Повний текстПовний текст |
---|
2 | > Інформаційні та комунікаційні технології [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт з дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання зі спец. 075 Маркетинг, 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, 181 Харчові технології, 241 Готельно-ресторанна справа / уклад. В. В. Чаговець. - Харків : ДБТУ, 2023. - 53 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
3 | > Чаговець, Л. О. Моделі ідентифікації та прогнозування стану цифровізації країн у світовому просторі [Текст] / Л. О. Чаговець, В. В. Чаговець> // Комунальне господарство міст. - 2023. - Т. 1, вип. 175. - С. 2-12 | |
---|
4 | > Чаговець, Л. О. Цифровізація як чинник соціально-економічного розвитку та економічної безпеки держави [Текст] / Л. О. Чаговець, В. В. Чаговець> // Комунальне господарство міст. - 2023. - Т. 6, вип. 180. - С. 21-26 | |
---|
5 | > Чаговець, Л. О. Функціонально-цільова структура системи управління цифровим розвитком країни [Текст] / Л. О. Чаговець, В. В. Чаговець> // Сучасні проблеми моделювання соціально-економічних систем : XІV Міжнар. наук.-практ. конф., ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 6-7 квіт. 2023 р. - Харків, 2023 | |
---|
6 | > Дьоміна, Вікторія Михайлівна. Негативний вплив ризиків SHADOW-ІТ [Текст] / В. М. Дьоміна, В. В. Чаговець> // Фінансова архітектоніка та сценарії конкурентних моделей розвитку : Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 17 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 229-231 | |
---|
7 | > Чаговець, Віта Віталіївна. Інтегральна оцінка рівня цифровізації галузей [Текст] / В. В. Чаговець, Л. О. Чаговец> // Science, latest trends, modern problems and improvement of theories : the 34th International scientific and practical conference, August 29 – September 01, 2023. - Warsaw : International Science Group, 2023. - P. 51-53 | |
---|
8 | > Чаговець, Віта Віталіївна. Вплив добрив на біометричні показники і масу сіянців сосни звичайної, вирощених у закритому ґрунті, у філії «Жовтневе ЛГ» [Текст] / В. В. Чаговець, наук. керівник М. О. Сосєдко> // Стан і майбутнє лісового господарства, деревообробки та землевпорядкування : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти та молодих вчених ДБТУ, 9-10 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 153-155 | Повний текст |
---|
9 | > Чаговець, Віта Віталіївна. Відновлення інформаційно-комунікаційних технологій на підприємствах харчування в деокупованих теріторіях [Текст] / В. В. Чаговець> // Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 19 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 287-289 | Повний текст |
---|
2022 |
10 | > Дьоміна, Вікторія Михайлівна. Методика оцінки ризиків Shadow ІТ [Текст] / В. М. Дьоміна, В. В. Чаговець, А. В. Івах> // The main prospects for the development of science in modern life : Proceedings of the ХХXVI International Scientific and Practical Conference, Warsaw, September 13-16, 2022. - 2022. - С. 348-352 | |
---|
2021 |
11 | > Донцов, Д. Д. Розробка рекламного банера пекарні Hand Made «Домашня випічка» [Текст] / Д. Д. Донцов, наук. керівник В. В. Чаговець> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 200 | |
---|
12 | > Чаговець, Віта Віталіївна. Побудова марковських моделей для дослідження змін у діловій активності підприємств [Текст] / В. В. Чаговець> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 193-194 | |
---|
2020 |
13 | > Чаговець, Віта Віталіївна. Синергетичний підхід до викладання дисципліни "Інформаційні технології у наукових дослідженнях" [Текст] / В. В. Чаговець> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 332-333 | |
---|
14 | > Полянська, В. І. Напрями зниження матеріальних витрат підприємства в умовах кризи [Текст] / В. І. Полянська, наук. керівник В. В. Чаговець> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 37-38 | |
---|
15 | > Ростопіра, І. В. Проектування виробництва нового торговельного устаткування в середовищі MS Project [Текст] / І. В. Ростопіра, наук. керівник В. В. Чаговець> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 40-41 | |
---|
16 | > Малигон, Є. А. Штучний інтелект в управлінні ризиками [Текст] / Є. А. Малигон, наук. керівник В. В. Чаговець> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 30-31 | |
---|
17 | > Чаговець, Віта Віталіївна. Платформи фриланс-бізнесу [Текст] / В. В. Чаговець> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 238-239 | |
---|
18 | > Ворошилова, А. С. Розвиток інтелектуальних систем підтримки рішень [Текст] / А. С. Ворошилова, наук. керівник В. В. Чаговець> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 8-9 | |
---|
19 | > Крісан, Є. А. Ефективне використання трудових ресурсів [Текст] / Є. А. Крісан, наук. керівник В. В. Чаговець> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 25-26 | |
---|
20 | > Чаговець, Л. О. Технологія Data Mining у моделюванні нерівномірності соціально-економічного розвитку регіонів [Текст] / Л. О. Чаговець, В. В. Чаговець, А. С. Діденко> // Бізнес Інформ. - 2020. - № 3. - С. 82-91 | |
---|
21 | > Chagovets, Liubov. Machine Learning Methods Applications for Estimating Unevenness Level of Regional Development [Electronic resource] / L. Chagovets, V. Chahovets, N. Chernova> // Lecture Notes on Data Engineering and Communications Technologies. - 2020. - Vol. 42. - С. 115 - 139. - DOI 10.1007/978-3-030-35649-1_6. - | Повний текстПовний текст |
---|
2019 |
22 | > Chagovets, Liubov. Estimation of Structural-Topological Characteristics in Information Security System [Electronic resource] / L. Chagovets, S Prokopovych, V. Chahovets> // Problems of Infocommunications Science and Technology, PIC S and T 2018 : International Scientific-Practical Conference, Kharkiv, 9-12 October 2018. - Kharkiv, 2019. - Ст. 8632165. - С. 265 - 270. - DOI 10.1109/INFOCOMMST.2018.8632165. - | Повний текстПовний текст |
---|
23 | >А. с. 91356 Україна Нерівномірність розвитку регіонів як загроза економічній безпеці [Текст] / В. В. Чаговець ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № 92547 ; Заявл. 09.07.2019 ; Опубл. 07.08.2019. - 2 с. - Б. ц. | |
---|
24 | > Даниленко, О. М. Формування стратегії закупівель фірми [Текст] / О. М. Даниленко, наук. керівник В. В. Чаговець> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 2. - С. 15 | |
---|
25 | > Гордієнко, В. О. Створення iнтернет-магазину на платформі WordPress [Текст] / В. О. Гордієнко, наук. керівник В. В. Чаговець> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 2. - С. 12 | |
---|
26 | > Гордієнко, В. О. Засоби розробки iнтернет-магазину [Текст] / В. О. Гордієнко, наук. керівник В. В. Чаговець> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 2: . - С. 11 | |
---|
27 | > Чаговец, Л. О. Инструментальные средства моделирования систем в информационной экономике [Текст] : коллектив. монография / Л. О. Чаговец, В. В. Чаговец, А. С. Диденко. - Харьков : ВШЭМ – ХНЭУ им. С. Кузнеца, 2019. - 452 с. - Б. ц. | |
---|
2018 |
28 | > Чаговець, Віта Віталіївна. Застосування інформаційних технологій в економіці, освіті та управлінні проектами [Текст] : монографія / В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, О. В. Яцура. - Херсон : ФОП Вишемирський В. С., 2018. - 202 с. - Б. ц. | |
---|
29 | >А. с. 76536 Україна Вибір програмного комплексу для управління торговельним підприємством [Текст] / В. В. Чаговець ; власник Харків. держ. ун-т харчування таторгівлі. - № 77260 ; Заявл. 08.12.2017 ; Опубл. 02.02.2018. - 2 с. - Б. ц. | |
---|
2017 |
30 | > Наскрізна програма практик студентів [Електронний ресурс] : навч.-метод. посіб. для організації, проведення та підведення підсумків усіх видів практики студентів ФОТС спец. 131 Прикладна механіка та 133 Галузеве машинобудування / Г. В. Дейниченко, Н. О. Афукова, Г. М. Постнов, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, В. В. Дуб, Л. М. Солончук, В. М. Червоний, В. В. Чаговець. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 74 с. - Б. ц. | |
---|
31 | > Поліканов, Д. А. Бізнес і віртуальна реальність [Текст] / Д. А. Поліканов, наук. керівник В. В. Чаговець> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 42 | |
---|
32 | > Гросул, Вікторія Анатоліївна. Модель обґрунтування управлінських рішень щодо забезпечення фінансово економічної безпеки методами нечіткої логіки [Текст] / В. А. Гросул, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець> // Економічна кібернетика: моделювання соціально-економічних систем. - Дніпро : Пороги, 2017. - С. 194-209 | |
---|
33 | > Чаговець, Віта Віталіївна. Реалізація інноваційних підходів до навчання з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій [Текст] / В. В. Чаговець, М. О. Чаговець> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 408-417 | Повний текст |
---|
34 | > Золочевська, Х. В. Перспективи використання штучного інтелекту [Текст] / Х. В. Золочевська, наук. керівник В. В. Чаговець> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 19 | |
---|
35 | > Чаговець, Л. О. FIS-модель оцінки операційного ризику у системі економічної безпеки комерційного банку [Текст] / Л. О. Чаговець, В. В. Чаговець> // Моделирование процессов управления в информационной экономике. - Бердянск : Изд. Ткачук А. В., 2017. - С. 184-193 | |
---|
36 | > Чаговець, Віта Віталіївна. Перспективний напрям удосконалення методики викладання дисциплін економічного спрямування [Текст] / В. В. Чаговець> // Викладання економічних дисциплін в умовах глобалізації та європейської інтеграції України : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 2 черв. 2017 р. - Харків : ХНАДУ, 2017 | |
---|
37 | > Чаговець, Віта Віталіївна. Проблеми інтерактивного маркетингу сучасних торговельних підприємств [Текст] / В. В. Чаговець> // Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 3 жовт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 156-157 | Повний текст |
---|
38 | > Чаговець, Віта Віталіївна. Перспективний напрям удосконалення організаційно-методичного забезпечення дисциплін [Текст] / В. В. Чаговець> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 417-418 | |
---|
39 | > Чаговець, Віта Віталіївна. Інтернет-сервіс «Особовий кабінет студента» [Текст] / В. В. Чаговець, А. С. Синяк> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 365-366 | |
---|
40 | > Чаговець, Віта Віталіївна. Розвиток управлінських процесів на основі інформаційно-комунікаційних технологій [Текст] / В. В. Чаговець> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 363-364 | |
---|
41 | > Чаговець, Віта Віталіївна. Управління підприємствами в умовах глобалізації інформаційного простору [Текст] / В. В. Чаговець> // Регіональна, галузева та суб’єктна економіка України на шляху до євроінтеграції : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. - Харків : ХНУБА, 2017. - Ч. 1. - С. 95-96 | |
---|
2016 |
42 | > Чаговець, Віта Віталіївна. Прикладна інформатика [Електронний ресурс] : навч.-метод. посібник / В. В. Чаговець. - Харків : ХДУХТ, 2016. - 298 с. - Б. ц. | |
---|
43 | >А. с. 67457 Україна Модель взаємодії викладача і студентів в інформаційно-освітньому середовищі [Текст] / В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; Опубл. 26.08.2016. - 2 с. - Б. ц. | |
---|
44 | >А. с. 67456 Україна Вплив ІТ-інновацій на розвиток регіональних підприємств роздрібної торгівлі [Текст] / В. А. Гросул, В. В. Чаговець ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; Опубл. 26.08.2016. - 2 с. - Б. ц. | |
---|
2013 |
45 | >Пат. 84440 Україна, МПК A23C19/08. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, І. О. Крапівницька, Л. О. Чуйко, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, О. В. Власов, Ф. М. Снєгур, Л. М. Хомічак, А. О. Борисова, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201303535 ; Заявл. 22.03.2013 ; Опубл. 25.10.2013, Бюл. № 20. - Б. ц. | Повний текст |
---|
46 | >Пат. 84439 Україна, МПК A23C19/08. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, О. В. Власов, Ф. М. Снєгур, І. О. Крапівницька, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, М. Ф. Перцевой, Л. М. Хомічак, Д. О. Бідюк, А. О. Борисова, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201303534 ; Заявл. 22.03.2013 ; Опубл. 25.10.2013, Бюл. № 20. - 9 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
47 | >Пат. 84438 Україна, МПК A23C19/08. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Ф. М. Снєгур, А. О. Борисова, М. В. Обозна, Л. М. Хомічак, Б. Ч. Гарнцарек, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, І. О. Крапівницька, О. В. Власов, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, З. Е. Гарнцарек ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201303532 ; Заявл. 22.03.2013 ; Опубл. 25.10.2013, Бюл. № 20. - 8 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
48 | >Пат. 84437 Україна, МПК A23C19/08. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Текст] / Ф. В. Перцевой, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, А. О. Борисова, О. В. Власов, Л. М. Хомічак, Д. О. Бідюк, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, І. О. Крапівницька, П. В. Гурський, Ф. М. Снєгур, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201303530 ; Заявл. 22.03.2013 ; Опубл. 25.10.2013, Бюл. № 20. - 7 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
49 | >Пат. 84436 Україна, МПК A23C19/08. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, О. В. Власов, Ф. М. Снєгур, Л. М. Хомічак, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Д. О. Бідюк, А. О. Борисова, І. О. Крапівницька, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201303530 ; Заявл. 22.03.2013 ; Опубл. 25.03.2013, Бюл. № 20. - 6 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
50 | >Пат. 84435 Україна, МПК A23C19/08. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Текст] / Ф. В. Перцевой, Л. М. Хомічак, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, А. О. Борисова, І. О. Крапівницька, П. В. Гурський, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, О. В. Власов, Ф. М. Снєгур, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201303529 ; Заявл. 22.03.2013 ; Опубл. 25.03.2013, Бюл. № 20. - 5 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
51 | >Пат. 84434 Україна, МПК A23C19/08. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Текст] / Ф. В. Перцевой, І. О. Крапівницька, П. В. Гурський, Д. О. Бідюк, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, О. В. Власов, Ф. М. Снєгур, А. О. Борисова, Л. М. Хомічак, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201303528 ; Заявл. 22.03.2013 ; Опубл. 25.10.2013, Бюл. № 20. - 4 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
52 | >Пат. 84433 Україна, МПК A23C19/08. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, А. О. Борисова, І. О. Крапівницька, О. В. Власов, Ф. М. Снєгур, Д. О. Бідюк, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Л. М. Хомічак, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201303527 ; Заявл. 22.03.2013 ; Опубл. 25.10.2013, Бюл. № 20. - 3 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
53 | >Пат. 84432 Україна, МПК A23C19/08. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Текст] / Ф. В. Перцевой, Л. О. Чуйко, О. В. Власов, П. В. Гурський, А. О. Борисова, І. О. Крапівницька, Д. О. Бідюк, Ф. М. Снєгур, М. Ф. Перцевой, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, М. В. Обозна, Л. М. Хомічак, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201303526 ; Заявл. 22.03.2013 ; Опубл. 25.10.2013, Бюл. № 20. - 2 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
54 | >Пат. 84431 Україна, МПК A23C19/08. Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Текст] / Ф. В. Перцевой, І. О. Крапівницька, П. В. Гурський, Л. О. Чуйко, М. Ф. Перцевой, Д. О. Бідюк, М. В. Обозна, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, О. В. Власов, А. О. Борисова, Ф. М. Снєгур, Л. М. Хомічак, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201303525 ; Заявл. 22.03.2013 ; Опубл. 25.10.2013, Бюл. № 20. - 1 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
55 | > Оптимізація параметрів гідротермічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавок [Текст] / М. В. Обозна, В. В. Чаговець, Є. М. Чаговець, Ф. В. Перцевой> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр., у 2-х ч. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Ч. 2. - С. 164-172 | |
---|
2012 |
56 | > Дослідження використання рослинних компонентів у технології сирних продуктів [Текст] / Л. О. Чаговець, Ф. В. Перцевой, В. В. Чаговець, М. В. Обозна> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 3-10 | |
---|