Чаговець Віта Віталіївна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2023
1
Variance and Cognitive Analysis of the Global Economic Crises Impact on the National Economies External Economic Security [Electronic resource] / L. Chagovets, T. Shabelnyk, V. Gvozdytskyi, V. Chahovets, M. Shabelnyk // 4th International Conference on Electrical, Communication and Computer Engineering, ICECCE 2023 : Dubai, December 30-31, 2023. - Dubai, 2023. - DOI 10.1109/ICECCE61019.2023.10442252. -
Повний текстПовний текст
2
Інформаційні та комунікаційні технології [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт з дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання зі спец. 075 Маркетинг, 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, 181 Харчові технології, 241 Готельно-ресторанна справа / уклад. В. В. Чаговець. - Харків : ДБТУ, 2023. - 53 с. - Б. ц.
Повний текст
3 Чаговець, Л. О.
Моделі ідентифікації та прогнозування стану цифровізації країн у світовому просторі [Текст] / Л. О. Чаговець, В. В. Чаговець // Комунальне господарство міст. - 2023. - Т. 1, вип. 175. - С. 2-12
4 Чаговець, Л. О.
Цифровізація як чинник соціально-економічного розвитку та економічної безпеки держави [Текст] / Л. О. Чаговець, В. В. Чаговець // Комунальне господарство міст. - 2023. - Т. 6, вип. 180. - С. 21-26
5 Чаговець, Л. О.
Функціонально-цільова структура системи управління цифровим розвитком країни [Текст] / Л. О. Чаговець, В. В. Чаговець // Сучасні проблеми моделювання соціально-економічних систем : XІV Міжнар. наук.-практ. конф., ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 6-7 квіт. 2023 р. - Харків, 2023
6 Дьоміна, Вікторія Михайлівна.
Негативний вплив ризиків SHADOW-ІТ [Текст] / В. М. Дьоміна, В. В. Чаговець // Фінансова архітектоніка та сценарії конкурентних моделей розвитку : Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 17 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 229-231
7 Чаговець, Віта Віталіївна.
Інтегральна оцінка рівня цифровізації галузей [Текст] / В. В. Чаговець, Л. О. Чаговец // Science, latest trends, modern problems and improvement of theories : the 34th International scientific and practical conference, August 29 – September 01, 2023. - Warsaw : International Science Group, 2023. - P. 51-53
8 Чаговець, Віта Віталіївна.
Вплив добрив на біометричні показники і масу сіянців сосни звичайної, вирощених у закритому ґрунті, у філії «Жовтневе ЛГ» [Текст] / В. В. Чаговець, наук. керівник М. О. Сосєдко // Стан і майбутнє лісового господарства, деревообробки та землевпорядкування : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти та молодих вчених ДБТУ, 9-10 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 153-155
Повний текст
9 Чаговець, Віта Віталіївна.
Відновлення інформаційно-комунікаційних технологій на підприємствах харчування в деокупованих теріторіях [Текст] / В. В. Чаговець // Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 19 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 287-289
Повний текст
2022
10 Дьоміна, Вікторія Михайлівна.
Методика оцінки ризиків Shadow ІТ [Текст] / В. М. Дьоміна, В. В. Чаговець, А. В. Івах // The main prospects for the development of science in modern life : Proceedings of the ХХXVI International Scientific and Practical Conference, Warsaw, September 13-16, 2022. - 2022. - С. 348-352
2021
11 Донцов, Д. Д.
Розробка рекламного банера пекарні Hand Made «Домашня випічка» [Текст] / Д. Д. Донцов, наук. керівник В. В. Чаговець // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 200
12 Чаговець, Віта Віталіївна.
Побудова марковських моделей для дослідження змін у діловій активності підприємств [Текст] / В. В. Чаговець // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 193-194
2020
13 Чаговець, Віта Віталіївна.
Синергетичний підхід до викладання дисципліни "Інформаційні технології у наукових дослідженнях" [Текст] / В. В. Чаговець // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 332-333
14 Полянська, В. І.
Напрями зниження матеріальних витрат підприємства в умовах кризи [Текст] / В. І. Полянська, наук. керівник В. В. Чаговець // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 37-38
15 Ростопіра, І. В.
Проектування виробництва нового торговельного устаткування в середовищі MS Project [Текст] / І. В. Ростопіра, наук. керівник В. В. Чаговець // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 40-41
16 Малигон, Є. А.
Штучний інтелект в управлінні ризиками [Текст] / Є. А. Малигон, наук. керівник В. В. Чаговець // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 30-31
17 Чаговець, Віта Віталіївна.
Платформи фриланс-бізнесу [Текст] / В. В. Чаговець // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 238-239
18 Ворошилова, А. С.
Розвиток інтелектуальних систем підтримки рішень [Текст] / А. С. Ворошилова, наук. керівник В. В. Чаговець // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 8-9
19 Крісан, Є. А.
Ефективне використання трудових ресурсів [Текст] / Є. А. Крісан, наук. керівник В. В. Чаговець // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 25-26
20 Чаговець, Л. О.
Технологія Data Mining у моделюванні нерівномірності соціально-економічного розвитку регіонів [Текст] / Л. О. Чаговець, В. В. Чаговець, А. С. Діденко // Бізнес Інформ. - 2020. - № 3. - С. 82-91
21 Chagovets, Liubov.
Machine Learning Methods Applications for Estimating Unevenness Level of Regional Development [Electronic resource] / L. Chagovets, V. Chahovets, N. Chernova // Lecture Notes on Data Engineering and Communications Technologies. - 2020. - Vol. 42. - С. 115 - 139. - DOI 10.1007/978-3-030-35649-1_6. -
Повний текстПовний текст
2019
22 Chagovets, Liubov.
Estimation of Structural-Topological Characteristics in Information Security System [Electronic resource] / L. Chagovets, S Prokopovych, V. Chahovets // Problems of Infocommunications Science and Technology, PIC S and T 2018 : International Scientific-Practical Conference, Kharkiv, 9-12 October 2018. - Kharkiv, 2019. - Ст. 8632165. - С. 265 - 270. - DOI 10.1109/INFOCOMMST.2018.8632165. -
Повний текстПовний текст
23А. с. 91356 Україна
Нерівномірність розвитку регіонів як загроза економічній безпеці [Текст] / В. В. Чаговець ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № 92547 ; Заявл. 09.07.2019 ; Опубл. 07.08.2019. - 2 с. - Б. ц.
24 Даниленко, О. М.
Формування стратегії закупівель фірми [Текст] / О. М. Даниленко, наук. керівник В. В. Чаговець // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 2. - С. 15
25 Гордієнко, В. О.
Створення iнтернет-магазину на платформі WordPress [Текст] / В. О. Гордієнко, наук. керівник В. В. Чаговець // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 2. - С. 12
26 Гордієнко, В. О.
Засоби розробки iнтернет-магазину [Текст] / В. О. Гордієнко, наук. керівник В. В. Чаговець // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 2: . - С. 11
27 Чаговец, Л. О.
Инструментальные средства моделирования систем в информационной экономике [Текст] : коллектив. монография / Л. О. Чаговец, В. В. Чаговец, А. С. Диденко. - Харьков : ВШЭМ – ХНЭУ им. С. Кузнеца, 2019. - 452 с. - Б. ц.
2018
28 Чаговець, Віта Віталіївна.
Застосування інформаційних технологій в економіці, освіті та управлінні проектами [Текст] : монографія / В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, О. В. Яцура. - Херсон : ФОП Вишемирський В. С., 2018. - 202 с. - Б. ц.
29А. с. 76536 Україна
Вибір програмного комплексу для управління торговельним підприємством [Текст] / В. В. Чаговець ; власник Харків. держ. ун-т харчування таторгівлі. - № 77260 ; Заявл. 08.12.2017 ; Опубл. 02.02.2018. - 2 с. - Б. ц.
2017
30
Наскрізна програма практик студентів [Електронний ресурс] : навч.-метод. посіб. для організації, проведення та підведення підсумків усіх видів практики студентів ФОТС спец. 131 Прикладна механіка та 133 Галузеве машинобудування / Г. В. Дейниченко, Н. О. Афукова, Г. М. Постнов, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський, В. В. Дуб, Л. М. Солончук, В. М. Червоний, В. В. Чаговець. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 74 с. - Б. ц.
31 Поліканов, Д. А.
Бізнес і віртуальна реальність [Текст] / Д. А. Поліканов, наук. керівник В. В. Чаговець // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 42
32 Гросул, Вікторія Анатоліївна.
Модель обґрунтування управлінських рішень щодо забезпечення фінансово економічної безпеки методами нечіткої логіки [Текст] / В. А. Гросул, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець // Економічна кібернетика: моделювання соціально-економічних систем. - Дніпро : Пороги, 2017. - С. 194-209
33 Чаговець, Віта Віталіївна.
Реалізація інноваційних підходів до навчання з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій [Текст] / В. В. Чаговець, М. О. Чаговець // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 408-417
Повний текст
34 Золочевська, Х. В.
Перспективи використання штучного інтелекту [Текст] / Х. В. Золочевська, наук. керівник В. В. Чаговець // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 19
35 Чаговець, Л. О.
FIS-модель оцінки операційного ризику у системі економічної безпеки комерційного банку [Текст] / Л. О. Чаговець, В. В. Чаговець // Моделирование процессов управления в информационной экономике. - Бердянск : Изд. Ткачук А. В., 2017. - С. 184-193
36 Чаговець, Віта Віталіївна.
Перспективний напрям удосконалення методики викладання дисциплін економічного спрямування [Текст] / В. В. Чаговець // Викладання економічних дисциплін в умовах глобалізації та європейської інтеграції України : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 2 черв. 2017 р. - Харків : ХНАДУ, 2017
37 Чаговець, Віта Віталіївна.
Проблеми інтерактивного маркетингу сучасних торговельних підприємств [Текст] / В. В. Чаговець // Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 3 жовт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 156-157
Повний текст
38 Чаговець, Віта Віталіївна.
Перспективний напрям удосконалення організаційно-методичного забезпечення дисциплін [Текст] / В. В. Чаговець // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 417-418
39 Чаговець, Віта Віталіївна.
Інтернет-сервіс «Особовий кабінет студента» [Текст] / В. В. Чаговець, А. С. Синяк // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 365-366
40 Чаговець, Віта Віталіївна.
Розвиток управлінських процесів на основі інформаційно-комунікаційних технологій [Текст] / В. В. Чаговець // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 363-364
41 Чаговець, Віта Віталіївна.
Управління підприємствами в умовах глобалізації інформаційного простору [Текст] / В. В. Чаговець // Регіональна, галузева та суб’єктна економіка України на шляху до євроінтеграції : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. - Харків : ХНУБА, 2017. - Ч. 1. - С. 95-96
2016
42 Чаговець, Віта Віталіївна.
Прикладна інформатика [Електронний ресурс] : навч.-метод. посібник / В. В. Чаговець. - Харків : ХДУХТ, 2016. - 298 с. - Б. ц.
43А. с. 67457 Україна
Модель взаємодії викладача і студентів в інформаційно-освітньому середовищі [Текст] / В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; Опубл. 26.08.2016. - 2 с. - Б. ц.
44А. с. 67456 Україна
Вплив ІТ-інновацій на розвиток регіональних підприємств роздрібної торгівлі [Текст] / В. А. Гросул, В. В. Чаговець ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; Опубл. 26.08.2016. - 2 с. - Б. ц.
2013
45Пат. 84440 Україна, МПК A23C19/08.
Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, І. О. Крапівницька, Л. О. Чуйко, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, О. В. Власов, Ф. М. Снєгур, Л. М. Хомічак, А. О. Борисова, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201303535 ; Заявл. 22.03.2013 ; Опубл. 25.10.2013, Бюл. № 20. - Б. ц.
Повний текст
46Пат. 84439 Україна, МПК A23C19/08.
Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, О. В. Власов, Ф. М. Снєгур, І. О. Крапівницька, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, М. Ф. Перцевой, Л. М. Хомічак, Д. О. Бідюк, А. О. Борисова, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201303534 ; Заявл. 22.03.2013 ; Опубл. 25.10.2013, Бюл. № 20. - 9 с. - Б. ц.
Повний текст
47Пат. 84438 Україна, МПК A23C19/08.
Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Ф. М. Снєгур, А. О. Борисова, М. В. Обозна, Л. М. Хомічак, Б. Ч. Гарнцарек, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, І. О. Крапівницька, О. В. Власов, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, З. Е. Гарнцарек ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201303532 ; Заявл. 22.03.2013 ; Опубл. 25.10.2013, Бюл. № 20. - 8 с. - Б. ц.
Повний текст
48Пат. 84437 Україна, МПК A23C19/08.
Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Текст] / Ф. В. Перцевой, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, А. О. Борисова, О. В. Власов, Л. М. Хомічак, Д. О. Бідюк, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, І. О. Крапівницька, П. В. Гурський, Ф. М. Снєгур, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201303530 ; Заявл. 22.03.2013 ; Опубл. 25.10.2013, Бюл. № 20. - 7 с. - Б. ц.
Повний текст
49Пат. 84436 Україна, МПК A23C19/08.
Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, О. В. Власов, Ф. М. Снєгур, Л. М. Хомічак, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Д. О. Бідюк, А. О. Борисова, І. О. Крапівницька, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201303530 ; Заявл. 22.03.2013 ; Опубл. 25.03.2013, Бюл. № 20. - 6 с. - Б. ц.
Повний текст
50Пат. 84435 Україна, МПК A23C19/08.
Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Текст] / Ф. В. Перцевой, Л. М. Хомічак, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, А. О. Борисова, І. О. Крапівницька, П. В. Гурський, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, О. В. Власов, Ф. М. Снєгур, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201303529 ; Заявл. 22.03.2013 ; Опубл. 25.03.2013, Бюл. № 20. - 5 с. - Б. ц.
Повний текст
51Пат. 84434 Україна, МПК A23C19/08.
Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Текст] / Ф. В. Перцевой, І. О. Крапівницька, П. В. Гурський, Д. О. Бідюк, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, О. В. Власов, Ф. М. Снєгур, А. О. Борисова, Л. М. Хомічак, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201303528 ; Заявл. 22.03.2013 ; Опубл. 25.10.2013, Бюл. № 20. - 4 с. - Б. ц.
Повний текст
52Пат. 84433 Україна, МПК A23C19/08.
Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, А. О. Борисова, І. О. Крапівницька, О. В. Власов, Ф. М. Снєгур, Д. О. Бідюк, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Л. М. Хомічак, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201303527 ; Заявл. 22.03.2013 ; Опубл. 25.10.2013, Бюл. № 20. - 3 с. - Б. ц.
Повний текст
53Пат. 84432 Україна, МПК A23C19/08.
Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Текст] / Ф. В. Перцевой, Л. О. Чуйко, О. В. Власов, П. В. Гурський, А. О. Борисова, І. О. Крапівницька, Д. О. Бідюк, Ф. М. Снєгур, М. Ф. Перцевой, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, М. В. Обозна, Л. М. Хомічак, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201303526 ; Заявл. 22.03.2013 ; Опубл. 25.10.2013, Бюл. № 20. - 2 с. - Б. ц.
Повний текст
54Пат. 84431 Україна, МПК A23C19/08.
Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Текст] / Ф. В. Перцевой, І. О. Крапівницька, П. В. Гурський, Л. О. Чуйко, М. Ф. Перцевой, Д. О. Бідюк, М. В. Обозна, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, О. В. Власов, А. О. Борисова, Ф. М. Снєгур, Л. М. Хомічак, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201303525 ; Заявл. 22.03.2013 ; Опубл. 25.10.2013, Бюл. № 20. - 1 с. - Б. ц.
Повний текст
55
Оптимізація параметрів гідротермічної обробки модельної системи сирного продукту з використанням рослинних добавок [Текст] / М. В. Обозна, В. В. Чаговець, Є. М. Чаговець, Ф. В. Перцевой // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр., у 2-х ч. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Ч. 2. - С. 164-172
2012
56
Дослідження використання рослинних компонентів у технології сирних продуктів [Текст] / Л. О. Чаговець, Ф. В. Перцевой, В. В. Чаговець, М. В. Обозна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 3-10