Черемська Тетяна Володимирівна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2024
1 Черемська, Тетяна Володимирівна.
Food and Beverage Manager (менеджер з харчування): функціонал, компетентності, зони росту [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / Т. В. Черемська. - Харків : ДБТУ, 2024. - 14 с. - Б. ц.
2
Харчова безпечність у ресторанній індустрії [Текст] : метод. вказівки до практ. робіт з дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад.: М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська. - Харків : ДБТУ, 2024. - 28 с. - Б. ц.
3 Черемська, Тетяна Володимирівна.
Проектно-управлінські рішення в ресторанній індустрії [Текст] : перелік питань для підсумк. (іспит) контролю з дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / Т. В. Черемська. - Харків : ДБТУ, 2024. - 9 с. - Б. ц.
4
Проектно-управлінські рішення в ресторанній індустрії [Текст] : метод. вказівки до лаб. та практ. занять з дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. Т. В. Черемська. - Харків : ДБТУ, 2024. - 16 с. - Б. ц.
5
Менеджер з харчування [Текст] : метод. вказівки до лаб. робіт з дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. Т. В. Черемська. - Харків : ДБТУ, 2024. - 27 с. - Б. ц.
6
Проектно-управлінські рішення в ресторанній індустрії [Текст] : метод. вказівки та завдання для самост. роботи здобувачів з дисципліни для спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. Т. В. Черемська. - Харків : ДБТУ, 2024. - 24 с. - Б. ц.
7
Food and Beverage Manager (менеджер з харчування): функціонал, компетентності, зони росту [Текст] : метод. вказівки та завдання для самост. роботи з дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. Т. В. Черемська. - Харків : ДБТУ, 2024. - 16 с. - Б. ц.
8 Черемська, Тетяна Володимирівна.
Проектно-управлінські рішення в ресторанній індустрії [Текст] : силабус дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / Т. В. Черемська. - Харків : ДБТУ, 2024. - 4 с. - Б. ц.
9 Черемська, Тетяна Володимирівна.
Проектно-управлінські рішення в ресторанній індустрії [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / Т. В. Черемська. - Харків : ДБТУ, 2024. - 13 с. - Б. ц.
10 Черемська, Тетяна Володимирівна.
Менеджер з харчування [Текст] : перелік питань до підсумк. контролю з дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / Т. В. Черемська. - Харків : ДБТУ, 2024. - 8 с. - Б. ц.
2023
11
Сучасні підходи до розроблення меню закладів ресторанної індустрії [Текст] / С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, А. М. Діхтярь, Т. В. Черемська, С. С. Андрєєва // Таврійський наук. вісник. Серія: Техн. науки : Херсон. держ. аграр.-екон. ун-т. - Херсон : Гельветика, 2023. - Вип. 3. - С. 79-88
12
Органолептичний аналіз [Текст] : пакет тест. завдань до підсумк. та поточ. контролю з дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. Т. В. Черемська. - Харків : ДБТУ, 2023. - 16 с. - Б. ц.
13
Розроблення технології заморожених десертів з використанням елементів молекулярної кулінарії (pacotizing) [Текст] / М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, М. А. Миколенко // Таврійський наук. вісник. Серія: Техн. науки : Херсон. держ. аграр.-екон. ун-т. - Херсон : Гельветика, 2023. - Вип. 5. - С. 127-136
14
Обґрунтування та розроблення проєкту технології м`ясного хлібу [Текст] / М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська, С. Л. Юрченко, Р. В. Шищенко // Грааль науки. - 2023. - № 33. - С. 186-193
15
Обґрунтування та розроблення проєкту технології десерту драглеподібного з пролонгованим терміном зберігання [Текст] / Т. В. Черемська, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, А. О. Похілова // Theoretical and practical aspects of modern scientific research : Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ» with Proceedings of the III International Scientific and Practical Conference, Seoul, November 24, 2023. - Seoul-Vinnytsia : Case Co., Ltd.& European Scientific Platform, 2023. - P. 89-96
16 Колеснікова, Марина Борисівна.
Харчова безпечність у ресторанній індустрії [Текст] : перелік питань до екзамену для підсумк. контролю з дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська. - Харків : ДБТУ, 2023. - 10 с. - Б. ц.
17
Технології крафтових виробництв [Текст] : пакет тест. завдань до підсумк. та поточ. контролю знань здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології / ДБТУ ; уклад.: Т. В. Черемська, С. С. Андрєєва. - Харків : [б. в.], 2023. - 16 с. - Б. ц.
18
Технології крафтових виробництв [Текст] : метод. вказівки для самост. вивч. дисципліни для здобувачів першого рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології / ДБТУ ; уклад.: Т. В. Черемська, А. М. Діхтярь, С. С. Андрєєва. - Харків : [б. в.], 2023. - 27 с. - Б. ц.
2022
19 Пастушенко, С. С.
Удосконалення технології соусів солодких на основі молочної сировини [Текст] / Т. В. Черемська, М. Б. Колеснікова, С. С. Пастушенко // Grail of Science: the scientific periodical : with the proceedings of the V Correspondence International Scientific and Practical Conference «An integrated approach to science modernization: methods, models and multidisciplinarity» held on December 23th, 2022 by NGO Europen Scientific Platform (Vinnytsia, Ukrain) and LLC International Centre Corporative Management (Vienna, Austria). - 2022. - Вип. 23. - С. 122-127
20
Системне забезпечення харчової безпечності продукції закладів ресторанного господарства [Текст] / М. Б. Колеснікова, О. О. Гринченко, С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва, Т. В. Черемська // Таврійський наук. вісник. Серія: Технічні науки. - Херсон : Гельветика, 2022. - Вип. 4. - С. 64-73
21 Шокота, М. Ю.
Обґрунтування розробки технології мюслі-батончиків [Текст] / М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська, М. Ю. Шокота // Education and science of today: intersectoral issues and development of sciences : IV International Scientific and Practical Conference, Cambridge, December 9, 2022. - Cambridge, 2022. - С. 82-87. - DOI https://doi.org/10.36074/logos-09.12.2022.23. -
Повний текст
22 Щербіна, А. А.
Удосконалення технології виробів кондитерських пастильних з використанням карагінану та пектину [Текст] / Т. В. Черемська, М. Б. Колеснікова, А. А. Щербіна // Грааль науки : за матеріалами V Міжнар. наук.-практ. конф., «An integrated approach to science modernization: methods, models and multidisciplinarity», 23 груд. 2022 р., LLC International Centre Corporative Management (Republic of Austria) та NGO European Scientific Platform. - 2022. - Вип. 23. - С. 123-136
23
Харчова безпечність в ресторанній індустрії [Текст] : силабус дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц.
24
Харчові технології [Текст] : силабус дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / Т. В. Черемська, М. Л. Серік, С. Б. Омельченко, О. В. Котляр. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц.
25
Харчова безпечність в ресторанній індустрії [Текст] : пакет візуал. супроводж. дисципліни для підгот. студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська. - Харків : ДБТУ, 2022. - 56 с. - Б. ц.
26
Харчова безпечність в ресторанній індустрії [Текст] : опор. конспект лекцій дисципліни підгот. студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська. - Харків : ДБТУ, 2022. - 66 с. - Б. ц.
27 Каламбет, В.
Технологія виробництва казенаків, на основі ядра насіння соняшнику високо олеїнового з пролонгованим терміном зберігання [Текст] / В. Каламбет, наук. керівник Т. В. Черемська // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 13
28
Харчова безпечність у ресторанній індустрії [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад.: М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська. - Харків : ДБТУ, 2022. - 17 с. - Б. ц.
29Пат. 152033 Україна, МПК A23B 4/06, A23L 3/36.
Спосіб одержання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів [Текст] / Т. С. Желєва, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, В. М. Онищенко, М. О. Янчева, Н. В. Камсуліна, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, С. Б. Омельченко ; власник Держ. біотехнол. ун-т. - № u 2021 06957 ; Заявл. 06.12.2021 ; Опубл. 19.10.2022, Бюл. № 42. - 4 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
30
Органолептичний аналіз [Текст] : метод. рекомендацій до самост. робіт з дисципліни для студентів першого рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми навчання спец. 181 Харчові технології / уклад.: Т. В. Черемська, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 24 с. - Б. ц.
31
Технології крафтових виробництв [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт з дисципліни для студентів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми навчання спец. 181 Харчові технології / уклад.: Т. В. Черемська, С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 44 с. - Б. ц.
32
Органолептичний аналіз [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для студентів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми навчання спец. 181 Харчові технології / уклад.: Т. В. Черемська, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 13 с. - Б. ц.
33Пат. 151877 Україна, МПК A23C19/08.
Спосіб отримання пастили білкової [Текст] / Антанус Даюб, Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, П. В. Гурський, С. Б. Омельченко, Т. С. Желєва, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, М. В. Янчик ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202106768 ; Заявл. 29.11.2021 ; Опубл. 28.09.2022, Бюл. № 39. - 5 с. - Б. ц.
Повний текст
34Пат. 151578 Україна, МПК A23L 21/10.
Спосіб отримання пастили білкової [Текст] / Антанус Даюб, Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, П. В. Гурський, С. Б. Омельченко, Т. С. Желєва, С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська, М. В. Янчих ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202106787 ; Заявл. 29.11.2021 ; Опубл. 17.08.2022, Бюл. № 33. - 6 с. - Б. ц.
Повний текст
35 Черемська, Тетяна Володимирівна.
Food and Beverage Manager (менеджер з харчування): функціонал, компетентності, зони росту [Текст] : силабус дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / Т. В. Черемська. - Харків : ДБТУ, 2022. - 4 с. - Б. ц.
36 Черемська, Тетяна Володимирівна.
Удосконалення технології пастили з використанням карагінану та пектину [Текст] / Т. В. Черемська, М. Б. Колеснікова, А. А. Щербіна // Grail of Science: the scientific periodical : with the proceedings of the V Correspondence International Scientific and Practical Conference «An integrated approach to science modernization: methods, models and multidisciplinarity» held on December 23th, 2022 by NGO Europen Scientific Platform (Vinnytsia, Ukrain) and LLC International Centre Corporative Management (Vienna, Austria). - 2022. - Вип. 23. - С. 117-122
37
Харчова безпечність у ресторанній індустрії [Текст] : корот. конспект лекцій з дисципліни для спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська. - Харків : ДБТУ, 2022. - 102 с. - Б. ц.
38
Органолептичний аналіз [Текст] : перелік питань для підсумк. (залік.) контролю з дисципліни для студентів першого рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми навчання спец. 181 Харчові технології / уклад.: Т. В. Черемська, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 14 с. - Б. ц.
39Пат. 151879 Україна, МПК A23L21/10.
Спосіб отримання пастили [Текст] / Антанус Даюб, Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, П. В. Гурський, С. Б. Омельченко, Т. С. Желєва, С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська, М. В. Янчик ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202106774 ; Заявл. 29.11.2021 ; Опубл. 28.09.2022, Бюл. № 39. - 6 с. - Б. ц.
Повний текст
40
Ощадливе виробництво та управління якістю [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад.: М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська. - Харків : ДБТУ, 2022. - 17 с. - Б. ц.
41
Food safety in restaurant industry [Text] : syllabus of the educational component / comp.: M. Kolesnikova, T. Cheremska. - Kharkiv : [s. n.], 2022. - 8 p. - Б. ц.
42Пат. 152032 Україна, МПК A23B4/06.
Спосіб отримання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів [Текст] / Т. С. Желєва, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, В. М. Онищенко, М. О. Янчева, Н. В. Камсуліна, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, С. Б. Омельченко ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202106955 ; Заявл. 06.12.2021 ; Опубл. 19.10.2022. - 4 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
43Пат. 152033 Україна, МПК A23B4/06, A23L3/36.
Спосіб отримання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів [Текст] / Т. С. Желєва, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, В. М. Онищенко, М. О. Янчева, Н. В. Камсуліна, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, С. Б. Омельченко ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202106957 ; Заявл. 06.12.2021 ; Опубл. 19.10.2022. - 2 с. - Б. ц.
Повний текст
44
Органолептичний аналіз [Текст] : силабус з дисципліни для студентів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми навчання спец. 181 Харчові технології / уклад.: Т. В. Черемська, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 5 с. - Б. ц.
2021
45 Думбрава, Д. В.
Розробка технології макаронних виробів з покращеними варочними властивостями [Текст] / Т. В. Черемська, М. Б. Колеснікова, Д. В. Думбрава // Грааль науки : за матеріалами ІІ Міжнар. наук.-практ., конф., «Modern science: concepts, theories and methods of basic and applied research», що проводилася 24 груд. 2021 р., ГО «Європейська наукова платформа» (Вінниця, Україна) та ТОВ «International Centre Corporative Management». - 2021. - С. 147-150
46
Розробка технології десертів молочних з використанням борошна круп [Текст] / М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, А. О. Чернова // Multidisziplinäre Forschung: Perspektiven, Probleme und Muster der Sammlung wissenschaftlicher Arbeiten «ΛΌГOΣ» : Materialien der II internationalen wissenschaftlich-praktischen Konferenz (B. 2), Wien, 26. November, 2021. - Wien-Vinnytsia : List Verlag. in Ullstein Buchverlage GmbH & Europäische Wissenschaftsplattform, 2021. - С. 20-23. - DOI https://doi.org/10.36074/logos-26.11.2021.v2.06. -
Повний текст
47
Харчові технології [Текст] : навч. програма дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОП П Харчові технології в ресторанній індустрії, СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / Т. В. Черемська, М. Л. Серік, С. Б. Омельченко, О. В. Котляр. - Харків : ДБТУ, 2021. - 21 с. - Б. ц.
48
Substantiating The Removal Of Fat In The Technology Of Obtaining Wheat Germ And Devising Technology For Making Cookies Containing It [Electronic resource] / P. Pyvovarov, T. Cheremska, M. Kolesnikova, S. Iurchenko, S. Andreieieva // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 4, Issue 11-112. - С. 33 - 41. - DOI 10.15587/1729-4061.2021.237938. -
Повний текстПовний текст
49
Особливості впровадження елементів системи НАССР для кейтерингової компанії [Текст] / М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська, Є. І. Рижкова, Д. К. Кучеренко // Theoretical and practical scientific achievements: research and results of their implementation : collection of scientific papers «SCIENTIA» with Proceedings of the I International Scientific and Theoretical Conference, Pisa, September 3, 2021. - Pisa : European Scientific Platform, 2021. - Vol. 1
50
Реалізація методології системного підходу в технології продукції ресторанної індустрії [Текст] / О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, Є. Ю. Компанієць // Scientific practice: modern and classical research methods : Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ» with Proceedings of the II International Scientific and Practical Conference, Boston, October 15, 2021. - Boston-Vinnytsia : Primedia eLaunch & European Scientific Platform, 2021. - С. 61-66
51 Черемська, Тетяна Володимирівна.
Обґрунтування технології печива галетного на основі шротів з ядер соняшнику високоолеїнового та волоського горіху [Текст] / Т. В. Черемська, М. Б. Колеснікова // Theoretical and practical scientific achievements: research and results of their implementation : collection of scientific papers «SCIENTIA» with Proceedings of the I International Scientific and Theoretical Conference, Pisa, September 3, 2021. - Pisa : European Scientific Platform, 2021. - Vol. 1
52
Реалізація принципів гастрономічного інжинирінгу в технології бургерів веганських [Текст] / М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська, С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва // The process and dynamics of the scientific path : collection of scientific papers «SCIENTIA» with Proceedings of the II International Scientific and Theoretical Conference, Athens, September 17, 2021. - Athens : European Scientific Platform, 2021. - Vol. 1
53
Реалізація методології системного підходу в технології продукції ресторанної індустрії [Текст] / О. С. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, Є. Ю. Компанієць // Scientific practice: modern and classical research methods : Collection of scientific papers «ΛΌГOΣ» with Proceedings of the II International Scientific and Practical Conference, Boston, October 15, 2021. - Boston-Vinnytsia : Primedia eLaunch & European Scientific Platform, 2021
54 Черемська, Тетяна Володимирівна.
Технологічні принципи виробництва печива галетного за трендом «Сlean label» [Текст] / Т. В. Черемська, М. Б. Колеснікова, А. А. Беспалько // Débats scientifiques et orientations prospectives du développement scientifique : collection de papiers scientifiques «ΛΌГOΣ» avec des matériaux de la II conférence scientifique et pratique internationale, Paris, 1er octobre 2021. - Paris-Vinnytsia : La Fedeltà & Plateforme scientifique européenne, 2021. - Vol. 1
55 Калембет, В. А.
Використання шроту високоолеїнового соняшнику у виробництві галет дієтичних [Текст] / В. А. Калембет, Т. В. Черемська // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 6
56
Study of properties of wheat germins and meals and their use in the production of dietary hardtacks [Text] / P. Pyvovarov, T. Cheremska, M. Kolesnikova, S. Iurchenko, S. Andreieieva // Science Rise. - 2021. - № 4 (75). - С. 39-47
57 Юрченко, Світлана Леонідівна.
Організація освітнього процесу за дуальною формою здобуття освіти [Текст] / С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська // Дуальна форма здобуття освіти: успіхи та проблеми другого року запровадження пілотного проєкту у закладах фахової передвищої та вищої освіти України : м. Київ, 18 листоп. 2021 р. - Київ : Науково-метод. центр ВФПО, 2021. - С. 59-61
58 Черемська, Тетяна Володимирівна.
Проблеми індивідуалізації навчання у сучасних умовах [Текст] / Т. В. Черемська, М. Б. Колеснікова // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 228-230
59
Реалізація принципів технолномічного інжинирінгу в технології бургерів веганських [Текст] / Т. В. Черемська, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва // The process and dynamics of the scientific path : collection of scientific papers “SCIENTIA” with Proceedings of the II International Scientific and Theoretical Conference, September 17, 2021. - Athens : European Scientific Platform, 2021. - Vol. 1. - С. 95-100
60
Обґрунтування технології печива безглютенового на основі суміші борошна ядра соняшнику та кукурудзи [Текст] / Т. В. Черемська, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва, С. Б. Омельченко // Grundlagen der modernen wissenschaftlichen Forschung : der Sammlung wissenschaftlicher Arbeiten «ΛΌГOΣ» zu den Materialien der I internationalen wissenschaftlich praktischen Konferenz, Zürich, 10 September, 2021. - Zürich-Vinnytsia : BOLESWA Publishers & Europäische Wissenschaftsplattform, 2021. - С. 113-119
2020
61 Гусєв, О. О.
Удосконалення технології пряникових виробів [Текст] / О. О. Гусєв, наук. керівник Т. В. Черемська // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 7-8
62 Черемська, Тетяна Володимирівна.
Удосконалення технології пряникових виробів [Текст] / Т. В. Черемська, М. Б. Колеснікова, О. О. Гусєв // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 50-52
63 Черемська, Тетяна Володимирівна.
Розробка технології помадних мас із використанням лактози [Текст] / Т. В. Черемська, С. В. Журавльов, О. М. Бріус // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 52-54
64 Черемська, Тетяна Володимирівна.
Перспективи розробки технології йогуртів безлактозних [Текст] / Т. В. Черемська, С. В. Журавлев, Я. М. Венжега // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 48-50
65
Impact of added food ingredients on foaming and texture of the whipped toppings: a chemometric analysis [Electronic resource] / A. Goralchuk, S. Gubsky, Svitlana Omel'chenko, O. Riabets, Olga Grinchenko, N. Fedak, Oleg Kotlyar, T. Cheremska, V. Skrynnik // European Food Research and Technology. - 2020. - Vol. 246, Issue 10. - С. 1955 - 1970. - DOI 10.1007/s00217-020-03547-3. -
Повний текстПовний текстПовний текст
2017
66
Харчові добавки [Текст] : навч. посібник / О. О. Гринченко, Н. Г. Гринченко, О. П. Неклеса, А. Б. Горальчук, Т. В. Черемська, О. Ю. Рябець, Р. В. Плотнікова, Б. Б. Ботштейн, М. О. Янчева, Р. П. Никифоров. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 420 с. - Б. ц.
67 Черемська, Тетяна Володимирівна.
Перспективи використання борошна насіння соняшнику у виробництві безглютенового печива [Текст] / Т. В. Черемська, М. Б. Колеснікова, С. В. Журавльов // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 47-48
2016
68 Mriachenko, N.
The substantiation of development of mousses technology using wheat starch [Electronic resource] / N. Mriachenko, S. Iurchenko, T. Cheremska // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2016. - Vol. 10, Issue 10. - P. 54-59. - DOI 10.15673/fst.v10i4.255. -
Повний текстПовний текст
69
Харчові технології [Текст] : пакет візуал. супроводження дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОП П Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. : Т. В. Черемська [та ін.]. - Б. ц.