2023 |
1 | > Черевко, Олександр Іванович. Підвищення ефективності вакуум-випарного апарата періодичної дії [Текст] / О. І. Черевко, А. М. Загорулько, О. І. Постаджиєв> // Молодь і технічний прогрес в АПВ : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 23-24 листоп. 2023 р. - Харків, 2023. - С. 549-551 | Повний текст |
---|
2 | > Improving the quality of vegetables and fruits using biofortification strategies [Electronic resource] / A. Dubinina, V. Zaitseva, M. Mardar, T. Kuklina, O. Cherevko, S. Lehnert, T. Letuta, L. Tatar> // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2023. - Vol. 17, Issue 3. - P. 4-14. - DOI 10.15673/fst.v17i3.2650. - | Повний текстПовний текст |
---|
3 | > Improvement of the vacuum evaporator for the production of paste-like semi-finished products with a high degree of readiness [Electronic resource] / S. Minenko, O. Cherevko, V. Skrynnik, H. Tesliuk, M. Bondar, O. Skoromna, S. Liulchak, A. Postadzhiev> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 5, Issue 11 (125). - P. 76-83. - DOI 10.15587/1729-4061.2023.288896. - | Повний текстПовний текст |
---|
4 | > Раціональне та ефективне використання сировинних ресурсів у технології смажених ковбасних виробів [Електронний ресурс] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, В. М. Онищенко, А. О. Пак> // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 18 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 91-93 | Повний текст |
---|
5 | > Improvement of the manufacturing method of multi-component paste-like vegetable semi-finished products with a high degree of readiness [Electronic resource] / N. Rudska, O. Cherevko, A. Pugach, N. Ponomarenko, H. Tesliuk, R. Zakharchenko, A. Postadzhiev, N. Tytarenko> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 1, Issue 11(121). - P. 41-49. - DOI 10.15587/1729-4061.2023.273673. - | Повний текстПовний текст |
---|
2021 |
6 | > Determination of the heat transfer coefficient of a rotary film evaporator with a heating film-forming element [Electronic resource] / A. Zahorulko, A. Zagorulko, O. Cherevko, O. Dromenko, A. Solomon, R. Yakobchuk, O. Bondarenko, N. Nozdrina> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 6, Issue 8(114). - С. 41-47. - DOI 10.15587/1729-4061.2021.247283. - | Повний текстПовний текст |
---|
7 | > Development Of A Thermal-Radiation Single-Drum Roll Dryer For Concentrated Food Stuff [Electronic resource] / O. Cherevko, V. Mikhaylov, A. Zahorulko, A. Zagorulko, I. Hordiienko> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 1, Issue 11(109). - С. 25-32. - DOI 10.15587/1729-4061.2021.224990. - | Повний текстПовний текст |
---|
8 | > Design Of An Apparatus For Low-Temperature Processing Of Meat Delicacies [Electronic resource] / A. M. Zagorulko, O. Cherevko, A. Zagorulko, M. Yancheva, N. Budnyk, Y. Nakonechna, N. Oliynyk, N. Novgorodska> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 5, Issue 11-113. - С. 6 - 12. - DOI 10.15587/1729-4061.2021.240675. - | Повний текстПовний текст |
---|
9 | > Черевко, Олександр Іванович. Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації [Текст] : монографія. Ч. 3. Технології виробництва кулінарних м’ясних виробів з додаванням рослинної сировини та їх апаратурне оформлення / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, О. Є. Загорулько. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2021. - 172 с. - Б. ц. | |
---|
2019 |
10 | > Вакуумна вібраційна сушарка безперервної дії [Текст] / О. І. Черевко, А. М. Сардаров, О. А. Маяк, С. М. Костенко> // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : тези VI Всеукр. наук.-практ. конф., 6-7 черв. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 63-64 | Повний текст |
---|
2018 |
11 | > Improvement of a rotor film device for the production of high-quality multicomponent natural pastes [Electronic resource] / O. Cherevko, V. Mikhaylov, A. Zagorulko, A. Zahorulko> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 2, Issue 11(92). - С. 11-17. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.126400. - | Повний текстПовний текст |
---|
12 | > Studying the complex of biologically active substances in spicy vegetables and designing the nanotechnologies for cryosupplements and nanoproducts with health benefits [Electronic resource] / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, O. Cherevko, V. Pavliuk, L. Radchenko, E. Dudnyk, A. Radchenko, T. Kolomiets> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 4, Issue 11-94. - С. 6 - 14. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.133819. - | Повний текстПовний текст |
---|
13 | >Пат. 124573 Україна, МПК B01D 1/22, H05B 3/36. Спосіб визначення кольору харчових продуктів [Текст] / О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, Б. В. Ляшенко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u 2017 11824 ; Заявл. 04.12.2017 ; Опубл. 10.04.2018, Бюл. № 7. - 4 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
14 | > Color characteristics of dried three-component fruit and berry pastes [Electronic resource] / O. Cherevko, V. Mikhaylov, A. Zagorulko, A. Zagorulko, A. Borysova> // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2018. - Vol. 12, Issue 1. - С. 50-54. - DOI 10.15673/fst.v12i1.840. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
2017 |
15 | > Вальцьова ІЧ-сушарка для сушіння природних паст у порошкоподібні напівфабрикати [Текст] / О. І. Черевко, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, Д. А. Товпига> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 286-287 | |
---|
16 | > Черевко, Олександр Іванович. Удосконалення безрефлекторного ІЧ-випромінювача для сушарок рослинної сировини [Текст] / О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, А. М. Загорулько> // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 101-102 | Повний текст |
---|
17 | > О роли научных разработок в стратегическом развитии сферы питания [Текст] / В. М. Михайлов, А. И. Черевко, Л. Н. Яцун, Е. В. Михайлова> // Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ й 10-річчю запровадження в Україні спец. Готельно-ресторанна справа. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 5-12 | Повний текст |
---|
18 | > Черевко, Олександр Іванович. Про можливості створення індивідуальних систем харчування лікувальної дії [Текст] / О. І. Черевко, Ж. А. Крутовий, Г. В. Запаренко> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 339-340 | |
---|
19 | > Черевко, Олександр Іванович. Методологія проектування довготривалих систем харчування, призначених для профілактики та лікування захворювань, що виникають на тлі дефіциту кальцію [Текст] / О. І. Черевко, Ж. А. Крутовий, Г. В. Запаренко> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 336-337 | |
---|
20 | > Черевко, Олександр Іванович. Харківський державний університет харчування та торгівлі: від витоків комерційної освіти до сучасного європейського вишу [Текст] / О. І. Черевко, А. С. Міносян, Н. В. Петренко> // Інноваційні аспекти розвиткку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 8-11 | Повний текст |
---|
21 | > Підвищення енергоефективності мікрохвильової обробки харчових продуктів [Текст] / С. І. Ялинич, В. О. Демченко, Є. Є. Шапошніков ; наук. керівник: О. І. Черевко, С. В. Михайлова, А. О. Шевченко> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 292 | |
---|
22 | > Инновационное развитее сферы питания как составляющей продовольственного комплекса [Текст] / А. И. Черевко, В. М. Михайлов, Л. Н. Яцун, Е. В. Михайлова> // Наука, питание и здоровье : материалы конгресса, 8-9 июня 2017 г. - Минск : Беларуская навука, 2017. - С. 18-26 | |
---|
23 | > Визначення впливу внутрішніх та зовнішніх чинників на формування кольору фруктів за допомогою 210 кольорових характеристик [Текст] / О. І. Черевко, А. А. Дубініна, В. М. Михайлов, Т. В. Щербакова, С. О. Ленерт> // Збірник наукових праць НУХТ. - 2017. - Т. 23, № 5, Ч. 1. - С. 131-138 | |
---|
2016 |
24 | >Пат. 109512 Україна, МПК G02B5/08, B60R1/04, B60R1/02. Бокове дзеркало заднього виду транспортного засобу [Текст] / О. І. Черевко, П. В. Іванніков, К. В. Плахотін, А. М. Загорулько ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201602182 ; Заявл. 09.03.2016 ; Опубл. 25.08.2016, Бюл. № 16. - 5 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
25 | > Effect of sautéing of onion on its storage at low temperatures [Electronic resource] / O. Cherevko, A. Odarchenko, N. Pogozhikh, D. Odarchenko, E. Sokolova> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2016. - Vol. 5, Issue 11(83). - С. 46-50. - DOI 10.15587/1729-4061.2016.81391. - | Повний текстПовний текст |
---|
26 | >Пат. 105354 Україна, МПК A23L25/00. Арахісова паста [Текст] / О. І. Черевко, А. А. Дубініна, Г. В. Дейниченко, С. О. Ленерт, О. О. Хоменко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201510228 ; Заявл. 19.10.2015 ; Опубл. 10.03.2016, Бюл. № 5. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
27 | > Розробка технології рідких сумішей для приготування панкейків [Електронний ресурс] / О. І. Черевко, А. М. Одарченко, О. В. Самохвалова, П. В. Древаль, А. О. Єременко> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2016 р. - Харків : ХДУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 85-87 | Повний текст |
---|
28 | >Пат. 104883 Україна, МПК A23J1/00, A61K31/095. Спосіб одержання біологічно активної добавки «Неоселен» [Текст] / О. І. Черевко, В. Г. Пріменко, М. П. Головко, Т. М. Головко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201507794 ; Заявл. 05.08.2015 ; Опубл. 25.02.2016, Бюл. № 4. - 4 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
29 | > Енциклопедія харчування, в 10 т. [Текст] . Т. 4. Харчові добавки / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, Т. М. Головко [та ін.] ; за заг. ред. О. І. Черевко. - Харків : Світ книг, 2016. - 645 с. - Б. ц. | |
---|
2015 |
30 | > Development of energy-efficient ir dryer for plant raw materials [Electronic resource] / A. Cherevko, L. Kiptelaya, V. Mikhaylov, A. Zagorulko, A. Zagorulko> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2015. - Vol. 4, Issue 8. - С. 36-41. - DOI https://doi.org/10.15587/1729-4061.2015.47777. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
31 | > Черевко, Александр Иванович. Усовершенствование способа жарки рубленых изделий [Текст] / А. И. Черевко, В. М. Михайлов, Б. В. Ляшенко> // Техника и технология пищевых производств : тезисы докл. Междунар. науч. конф. студентов и аспирантов, г. Могилев. - Могилев : МГУП, 2015. - С. 226 | |
---|
32 | >Пат. 99720 Україна, МПК A23J1/20, A61K31/095. Спосіб одержання біологічноактивної добавки «Сивоселен плюс» [Текст] / О. І. Черевко, В. Г. Пріменко, М. П. Головко, Т. М. Головко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201411482 ; Заявл. 21.10.2014 ; Опубл. 25.06.2015, Бюл. № 12. - 4 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
33 | >Пат. 100180 Україна, МПК A23C 15/04, A23C 19/02. Склад спреду з наповнювачем [Текст] / О. І. Черевко, Г. І. Максименко, А. М. Одарченко, О. В. М'ячиков, Я. Ю. Албатова ; власник: О. І. Черевко [та ін.]. - № u201501386 ; Заявл. 19.02.2015 ; Опубл. 10.07.2015, Бюл. № 13. - 4 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
2014 |
34 | > Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування [Текст] : монографія в 3 ч. Ч. 1. Використання продуктів переробки харчової кістки в технології продуктів спеціального призначення / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, М. П. Головко, В. В. Полевич, Л. О. Чуйко, М. Л. Серік, Т. М. Головко. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 207 с. - Б. ц. | |
---|
35 | > Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування [Текст] : монографія в 3 ч. Ч. 2. Технологія борошняних кулінарних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, М. П. Головко, М. Л. Серік, І. С. Роговий, Т. М. Головко. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 138 с. - Б. ц. | |
---|
36 | > Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування [Текст] : монографія в 3 ч. Ч. 3. Технологія збагачувальних білково-мінеральних добавок та продуктів харчування оздоровчого призначення з їх використанням / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, М. П. Головко, Т. М. Головко, М. Л. Серік, В. В. Полупан, М. П. Бакіров. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 165 с. - Б. ц. | |
---|
37 | >Пат. 92387 Україна, МПК C12H1/02. Спосіб виробництва настоянки «orange light» [Текст] / О. І. Черевко, М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, Т. М. Головко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201403092 ; Заявл. 27.03.2014 ; Опубл. 11.08.2014, Бюл. № 15. - 4 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
2013 |
38 | >Пат. 85582 Україна, МПК A23L1/31. Спосіб виготовлення м’ясних січених виробів [Текст] / О. І. Черевко, М. П. Головко, М. Л. Серік ; власник Харків. держ ун-т харчування та торгівлі. - № u201306530 ; Заявл. 27.05.2013 ; Опубл. 25.12.2013, Бюл. № 22. - 4 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
39 | >Пат. 83943 Україна, МПК G01N30/00, A23L1/06. Спосіб визначенння міцності багатокомпонентної структури рослинних паст [Текст] / О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, В. О. Захаренко, А. М. Загорулько ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201302710 ; Заявл. 04.03.2013 ; Опубл. 10.10.2013, Бюл. № 19. - 1 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
40 | >Пат. 82357 Україна, МПК A23L1/06, A23L1/212. Спосіб виробництва паст з дикорослої плодово-ягідної сировини [Текст] / О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, М. Д. Харлап, О. С. Мольский ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201302709 ; Заявл. 04.03.2013 ; Опубл. 07.05.2013, Бюл. № 14. - 1 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
41 | >Пат. 84583 Україна, МПК A23L1/24. Спосіб виготовлення соусів емульсійного типу [Текст] / О. І. Черевко, М. П. Головко, М. Л. Серік, Т. М. Головко, М. П. Бакіров, В. В. Полупан ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201306531 ; Заявл. 27.05.2013 ; Опубл. 25.11.2013, Бюл. № 22. - 1 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
42 | >Пат. 85582 Україна, МПК A23L1/31. Спосіб виготовлення м'ясних січевих виробів [Текст] / О. І. Черевко, М. П. Головко, М. Л. Серік, Т. М. Головко, В. В. Полупан, М. П. Бакіров ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201306530 ; Заявл. 27.05.2013 ; Опубл. 25.11.2013, Бюл. № 22. - 1 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
2012 |
43 | >Пат. 67428 Україна, МПК A01G9/00. Спосіб обробки зовнішньої поверхні квіткових аксесуарів [Текст] / О. І. Черевко, С. В. Сорокіна, Л. В. Сидорчук, Н. А. Іоффе ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201107536 ; Заявл. 15.06.2011 ; Опубл. 27.02.2012, Бюл. № 4. - 2 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2011 |
44 | >Пат. 63254 Україна, МПК A23J1/06. Спосіб отримання солодкої плитки "Каленгемчик", збагаченої на гемове залізо [Текст] / О. І. Черевко, В. В. Євлаш, М. І. Погожих, В. О. Акмен, Л. О. Чуйко, О. В. Неміріч, А. О. Цьова ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201015379 ; Заявл. 20.12.2010 ; Опубл. 10.10.2011, Бюл. № 19. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
45 | >Пат. 58276 Україна, МПК A23L1/025, A47J37/04. Пристрій комбінованого смаження січених кулінарних виробів [Текст] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, О. Г. Дьяков, О. А. Маяк ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201010660 ; Заявл. 03.09.2010 ; Опубл. 11.04.2011, Бюл. № 7. - 3 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
46 | >Пат. 58275 Україна, МПК A23L1/025. Комбінований спосіб теплової обробки харчових продуктів [Текст] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, І. В. Бабкіна, Л. К. Карпенко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201010657 ; Заявл. 03.09.2010 ; Опубл. 11.04.2011, Бюл. № 7. - 2 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
47 | >Пат. 57028 Україна, МПК A23L1/025. Установка для концентрування (сушіння) харчових систем з використанням НВЧ-нагріву і вакуумування [Текст] / О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, В. О. Потапов, С. В. Михайлова, В. В. Качалов ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201008088 ; Заявл. 29.06.2010 ; Опубл. 10.02.2011, Бюл. № 3. - 2 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
48 | >Пат. 58158 Україна, МПК A23L1/01. Спосіб приготування порошкоподібного напівфабрикату на основі пряних овочів [Текст] / О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, К. В. Кострова ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201008082 ; Заявл. 29.06.2010 ; Опубл. 11.04.2011, Бюл. № 7. - 2 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
49 | >Пат. 57069 Україна, МПК A21D13/00. Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату на основі ферментативної яєчної маси [Текст] / О. І. Черевко, В. Г. Горбань, В. С. Артеменко, О. В. Горбань ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201008711 ; Заявл. 12.07.2010 ; Опубл. 10.02.2011, Бюл. № 3. - 2 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
50 | >Пат. 63252 Україна, МПК A23J1/06. Спосіб отримання солодкої плитки "Фітогемчик", збагаченої на гемове залізо [Текст] / О. І. Черевко, В. В. Євлаш, М. І. Погожих, В. О. Акмен, О. В. Неміріч, А. О. Цьова ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201015376 ; Заявл. 20.12.2010 ; Опубл. 10.10.2011, Бюл. № 19. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
51 | >Пат. 63253 Україна, МПК A23J1/06. Спосіб отримання солодкої плитки "Редгемчик", збагаченої на гемове залізо [Текст] / О. І. Черевко, В. В. Євлаш, М. І. Погожих, В. О. Акмен, О. В. Неміріч, А. О. Цьова ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201015377 ; Заявл. 20.12.2010 ; Опубл. 10.10.2011, Бюл. № 19. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
52 | > Черевко, Олександр Іванович. Дослідження термічно оборотного процесу розморожування напівфабрикату борщової заправки [Текст] / О. І. Черевко, А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича> // Товари і ринки. - 2011. - № 2 (12). - С. 82-88 | |
---|
53 | > Підвищення транспортабельності ягід чорної смородини, призначеної для заморожування [Текст] / О. І. Черевко, М. І. Погожих, А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко, Є. Л. Гасай> // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2011. - № 6 (79). - С. 6-8 | |
---|
54 | >Пат. 65341 Україна, МПК A23J1/06. Котлети рибні з використанням дієтичної добавки на основі колагеномісткої сировини [Текст] / О. І. Черевко, В. О. Коваленко, Б. О. Панікарова, Л. О. Чернова, О. В. Москаленко, С. М. Коваленко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201101068 ; Заявл. 13.01.2011 ; Опубл. 12.12.2011, Бюл. № 23. - 4 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
55 | >Пат. 62406 Україна, МПК A47K3/10. Ванна для гідромасажу [Текст] / О. І. Черевко, О. В. Репетун, М. А. Сухорукова ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201101755 ; Заявл. 14.02.2011 ; Опубл. 25.08.2011, Бюл. № 16. - 2 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
56 | > Черевко, Олександр Іванович. Розвиток категорій для товарознавчої оцінки якості харчових продуктів та сировини під час низькотемпературного консервування [Текст] / О. І. Черевко, А. М. Одарченко, М. І. Погожих> // Новітні технології оздоровчих продуктів харчування XXI століття : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 47-48 | |
---|
2010 |
57 | > Черевко, Олександр Іванович. Наукові основи формування якості полідисперсних харчових систем при заморожуванні [Текст] / О. І. Черевко, А. М. Одарченко> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. праць. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Вип. 2 (12). - С. 232-237 | |
---|
58 | > Використання продуктів переробки харчової кістки у технології продуктів спеціального призначення [Текст] : монографія / О. І. Черевко, М. П. Головко, В. В. Полевич, М. Л. Серік, Т. М. Головко [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2010. - 201 с. - Б. ц. | |
---|
59 | > Исследование основных колориметрических параметров водных экстрактов ягод [Текст] / А. И. Черевко, А. Н. Одарченко, Т. В. Мищенко, А. Л. Звягинцева> // Наукові праці ОНАХТ. - Одеса, 2010. - Вип. 38, Т. 2. - С. 30-34 | |
---|
60 | > Морфологичные измененеия в тканях свеклы при операциях подготовки к замораживанию [Текст] / А. И. Черевко, А. Н. Одарченко, Н. И. Погожих, А. Л. Звягинцева> // Харчова та переробна промисловість. - 2010. - С. 61-66 | |
---|
61 | > Исследование замораживания полуфабрикатов из столовой свеклы сорта «Казачек F1» [Текст] / А. И. Черевко, Н. И. Погожих, А. Н. Одарченко, Д. Н. Одарченко, Е. С. Буток> // Вісник Херсон. нац. техн. ун-ту . - Херсон : ХНТУ, 2010. - № 1 (37). - С. 203-208 | |
---|
62 | > Морфологічні зміни в тканинах буряка після низькотемпературного заморожування [Текст] / О. І. Черевко, М. І. Погожих, А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко, Г. Л. Звягінцева> // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4 (13). - С. 74-76 | |
---|
63 | > Дослідження низькотемпературного заморожування напівфабрикату зі столового буряку [Текст] / О. І. Черевко, М. І. Погожих, А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко, Г. Л. Звягінцева> // Науковий вісник Полтав. ун-ту економіки і торгівлі. - Полтава, 2010. - № 1 (46). - С. 123-128 | |
---|
64 | >Пат. 52057 Україна, МПК A21D13/00. Композиція для виготовлення шоколадної та кондитерської глазурі на основі жирового напівфабрикату [Текст] / О. І. Черевко, М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, В. О. Акмен, Ю. В. Шевченко. - № u201001980 ; Заявл. 23.02.2010 ; Опубл. 10.08.2010, Бюл. № 15. - 3 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
65 | >Пат. 49749 Україна, МПК A23J1/06, C12N9/64. Спосіб ферментативної обробки колагенвмісної сировини (курячих ніг) колагеназою [Текст] / О. І. Черевко, В. О. Коваленко, М. О. Янчева, Л. О. Чернова, В. Г. Горбань, О. В. Москаленко, Л. Ф. Павлоцька ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u200911686 ; Заявл. 16.11.2009 ; Опубл. 11.05.2010, Бюл. № 9. - 2 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
66 | >Пат. 54387 Україна, МПК A23L1/01. Спосіб приготування гострого соусу на основі пряних овочів [Текст] / О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, К. В. Кострова ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201004443 ; Заявл. 16.04.2010 ; Опубл. 10.11.2010, Бюл. № 21. - 2 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
67 | >Пат. 49751 Україна, МПК A23J1/06, C12N9/64. Спосіб ферментативної обробки колагенвмісної сировини (сухожиль та жилок) бромеліном [Текст] / О. І. Черевко, В. О. Коваленко, Л. О. Чуйко, Л. О. Чернова, В. Г. Горбань, О. В. Москаленко, С. М. Коваленко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u200911689 ; Заявл. 16.11.2009 ; Опубл. 11.05.2010, Бюл. № 9. - 2 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
68 | >Пат. 52056 Україна, МПК A23J1/06. Композиція для виготовлення жирового напівфабрикату [Текст] / О. І. Черевко, М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, В. О. Акмен, Ю. В. Шевченко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201001975 ; Заявл. 23.02.2010 ; Опубл. 10.08.2010, Бюл. № 15. - 2 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
69 | >Пат. 51898 Україна, МПК A23C13/00. Спосіб одержання сметани функціонального призначення [Текст] / О. І. Черевко, С. В. Сорокіна, А. М. Чуйко, В. В. Полупан. - № u201000003 ; Заявл. 11.01.2010 ; Опубл. 10.08.2010, Бюл. № 15. - 2 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
70 | >Пат. 49752 Україна, МПК A23J1/06, C12N9/64. Спосіб ферментативної обробки колагенвмісної сировини (сухожиль та жилок) колагеназою [Текст] / О. І. Черевко, В. О. Коваленко, Л. О. Чуйко, Л. О. Чернова, В. Г. Горбань, О. В. Москаленко, С. М. Коваленко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u200911690 ; Заявл. 16.11.2009 ; Опубл. 11.05.2010, Бюл. № 9. - 2 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
71 | >Пат. 55799 Україна, МПК A23J1/00. Спосіб виробництва дієтичної добавки на основі вторинної колагенвмісної сировини птахопереробної промисловості [Текст] / О. І. Черевко, В. О. Коваленко, Л. О. Чернова, В. Г. Горбань, О. В. Москаленко, С. С. Андрєєва, С. М. Коваленко ; власник Харків. держ ун-т харчування та торгівлі. - № u201007347 ; Заявл. 14.06.2010 ; Опубл. 27.12.2010, Бюл. № 24. - 2 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
72 | >Пат. 55800 Україна, МПК A23L1/218. Спосіб отримання малосольних огірків [Текст] / О. І. Черевко, А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, В. І. Білоус, С. О. Ленерт ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201007349 ; Заявл. 14.06.2010 ; Опубл. 27.12.2010, Бюл. № 24. - 2 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
73 | >Пат. 55797 Україна, МПК A23J1/00. Спосіб виробництва дієтичної добавки на основі вторинної колагенвмісної сировини птахопереробної промисловості та рослинних компонентів [Текст] / О. І. Черевко, В. О. Коваленко, Л. О. Чернова, О. В. Москаленко, С. С. Андрєєва, С. М. Коваленко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201007344 ; Заявл. 14.06.2010 ; Опубл. 27.12.2010, Бюл. № 24. - 2 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
74 | >Пат. 55798 Україна, МПК A23J1/00. Спосіб виробництва дієтичної добавки на основі вторинної колагенвмісної сировини м'ясопереробної промисловості та рослинних компонентів [Текст] / О. І. Черевко, В. О. Коваленко, Л. О. Чернова, О. В. Москаленко, С. М. Коваленко, М. М. Цуркан, Б. О. Панікарова ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201007345 ; Заявл. 4.61.2010 ; Опубл. 27.12.2010, Бюл. № 24. - 2 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
75 | >Пат. 52055 Україна, МПК A23J1/06. Композиція для виготовлення жирового напівфабрикату [Текст] / О. І. Черевко, М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, В. О. Акмен, Ю. В. Шевченко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201001974 ; Заявл. 23.02.2010 ; Опубл. 10.08.2010, Бюл. № 15. - 3 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
76 | >Пат. 55796 Україна, МПК A23J1/00. Спосіб виробництва дієтичної добавки на основі вторинної колагенвмісної сировини м'ясопереробної промисловості [Текст] / О. І. Черевко, В. О. Коваленко, М. О. Янчева, Л. О. Чернова, В. Г. Горбань, О. В. Москаленко, С. М. Коваленко, О. Г. Дьяков ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201007342 ; Заявл. 14.06.2010 ; Опубл. 27.12.2010, Бюл. № 24. - 2 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
77 | >Пат. 54386 Україна, МПК A23L1/01. Спосіб приготування супу-пюре на основі пряних овочів [Текст] / О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, А. О. Деменко, Р. В. Голуб ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201004442 ; Заявл. 16.04.2010 ; Опубл. 10.11.2010, Бюл. № 21. - 2 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
78 | >Пат. 54342 Україна, МПК A23L1/06, A23L1/212. Спосіб виробництва пасти з дикорослої сировини [Текст] / О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, Д. В. Постольнік ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201003959 ; Заявл. 06.04.2010 ; Опубл. 10.11.2010, Бюл. № 21. - 3 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
79 | >Пат. 49750 Україна, МПК A23J1/06, C12N9/64. Спосіб ферментативної обробки колагенвмісної сировини (курячих ніг) бромеліном [Текст] / О. І. Черевко, В. О. Коваленко, М. О. Янчева, Л. О. Чернова, В. Г. Горбань, О. В. Москаленко, Н. В. Дуденко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u200911687 ; Заявл. 16.11.2009 ; Опубл. 11.05.2010, Бюл. № 9. - 2 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
80 | >Пат. 53822 Україна, МПК A21D13/08. Композиція для виготовлення шоколадної та кондитерської глазурі на основі жирового напівфабрикату [Текст] / О. І. Черевко, М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, В. О. Акмен, Ю. В. Шевченко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201001976 ; Заявл. 23.02.2010 ; Опубл. 25.10.2010, Бюл. № 20. - 2 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2009 |
81 | > Развитие категорий для товароведной оценки качества пищевых продуктов и сырья при низкотемпературном консервировании [Текст] / А. И. Черевко, Н. И. Погожих, А. Н. Одарченко, Д. Н. Одарченко> // Вісник Херсон. нац. техн. ун-ту. - Херсон : ХНТУ, 2009. - № 3 (36). - С. 217-221 | |
---|
82 | >Пат. 38992 Україна, МПК A23L1/31. Спосіб виготовлення печінкових паштетів [Текст] / О. І. Черевко, Г. А. Дюкарева, М. Л. Серік ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u200811668 ; Заявл. 30.09.2008 ; Опубл. 26.01.2009, Бюл. № 2. - 4 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
2008 |
83 | > Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції [Текст] : підручник / О. В. Богомолов, Н. В. Верешко, О. М. Сафонова, О. І. Черевко, О. І. Шаповаленко ; під ред.: О. І. Шаповаленка, О. М. Сафонової. - Харків : Еспада, 2008. - 544 с. - Бібліогр.: с. 539-542. - ISBN 978-966-456-023-5 : 35.00 грн. | |
---|
84 | >Пат. 34787 Україна, МПК A23L 1/01, A23L 1/28. Спосіб приготування фаршу на основі грибів [Текст] / О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u200802994 ; Заявл. 07.03.2008 ; Опубл. 26.08.2008, Бюл. № 16. - 3 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
85 | >Пат. 35767 Україна, МПК A23L 1/00. Спосіб смаження продукту на основі грибів [Текст] / О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u200802985 ; Заявл. 307.70.2008 ; Опубл. 10.10.2008, Бюл. № 19. - 2 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
2007 |
86 | > Актуальність використання харчової кістки у технології кулінарної продукції [Текст] / О. І. Черевко, М. П. Головко, Д. Є. Подворчан, Т. М. Головко [та ін.]> // Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2007. - Вип. 17, Т. 1. - С. 148-154 | |
---|
87 | > Проблема дефіциту сполук кальцію в харчуванні людини та шляхи її вирішення [Текст] / О. І. Черевко, М. П. Головко, Д. Є. Подворчан, Т. М. Головко [та ін.]> // Валеологія: сучасний стан, напрямки та перспективи розвитку. - Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2007. - Т. 1. - С. 188-192 | |
---|
88 | > Теоретическое обоснование перспективного биконического резонатора для СВЧ-устройств при переработке растительного сырья [Текст] / А. И. Черевко, Ю. И. Ефремов, А. Н. Одарченко, Д. Н. Одарченко, Ю. Ю. Агафонова> // Автоматика. Автоматизация. Электротехнические комплексы и системы. - 2007. - № 2 (20). - С. 169-174 | |
---|
89 | >Пат. 22913 Україна, МПК A23P 1/00, A61N 1/16, E04H 12/00. Спосіб зниження рівня радіоактивних речовин [Текст] / О. В. М'ячиков, О. І. Черевко, В. М. Михайлов, А. М. Чуйко, Г. І. Дюкарева, А. М. Одарченко, М. М. Чуйко, М. Ф. Авраменко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u200700535 ; Заявл. 19.01.2007 ; Опубл. 25.04.2007, Бюл. № 5. - 2 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
90 | > Актуальність створення композиційних систем на основі продуктів переробки харчової кістки [Текст] / О. І. Черевко, М. П. Головко, М. Л. Серік, Т. М. Головко> // Актуальні проблеми харчування: технологія та обладнання, організація і економіка : збірник матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф., 12-14 верес. 2007 р. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2007. - С. 41-42 | |
---|
91 | > Актуальність використання харчової кістки у технології кулінарної продукції [Текст] / О. І. Черевко, М. П. Головко, М. Л. Серік, Д. Є. Подворчан, Т. М. Головко> // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали другої міжгалуз. Міжнар. наук.-практ. конф., 5-6 квіт. 2007 р. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2007. - С. 13-14 | |
---|
92 | >Пат. 27883 Україна, МПК A23L 1/01. Спосіб приготування борщової заправки [Текст] / О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, Т. В. Карбівнича, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко, Л. О. Чуйко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u200701693 ; Заявл. 19.02.2007 ; Опубл. 26.11.2007, Бюл. № 19. - 2 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
93 | >Пат. 25122 Україна, МПК A23L 1/01. Спосіб приготування напівфабрикату на основі грибів і пряноароматичних овочів [Текст] / О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u200703216 ; Заявл. 26.03.2007 ; Опубл. 25.07.2007, Бюл. № 11. - 3 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
94 | >Пат. 24785 Україна, МПК A23L 1/025, A23L 1/03. Спосіб приготування порошкоподібного напівфабрикату на основі грибів та овочів [Текст] / О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u200703237 ; Заявл. 26.03.2007 ; Опубл. 10.07.2007, Бюл. № 10. - 2 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
95 | >Пат. 27688 Україна, МПК A23L 1/01. Спосіб приготування пасти на основі грибів [Текст] / О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u200707365 ; Заявл. 02.07.2007 ; Опубл. 12.11.2007, Бюл. № 18. - 2 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
96 | > Вплив напівфабрикату кісткового харчового на метаболізм кальцію біологічних об’єктів [Текст] / О. І. Черевко, М. П. Головко, М. Л. Серік, Т. М. Головко [та ін.]> // Валеологія: сучасний стан, напрямки та перспективи розвитку. - Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2007. - Т. 2. - С. 228-233 | |
---|
2006 |
97 | > Обоснование основных характеристик машины для формовки и дозирования грибного фарша [Текст] / А. И. Черевко, В. М. Михайлов, Ю. И. Ефремов, Н. С. Одарченко, Д. В. Дашук> // Техника и технологии пищевых производств : тезисы докл. V Междунар. науч. конф. студентов и аспирантов, г. Могилев. - Могилев : УО «МГУП», 2006. - С. 225-226 | |
---|
98 | > Упpавлiння якiстю пеpеpобних i хаpчових виpобництв [Текст] : навч. посiбник / О. В. Богомолов, О. М. Сафонова, О. I. Шаповаленко, О. І. Черевко, В. П. Богомолова, І. М. Фоміна. - Харків : Еспада, 2006. - 296 с. - Б. ц. | |
---|
99 | > Гістологічні дослідження мікроструктури харчової кістки в процесі гідротермічної обробки й м’ясних січених та паштетних систем збагачених на біоорганічні сполуки кальцію [Текст] / О. І. Черевко, М. П. Головко, М. Л. Серік, Д. Є. Подворчан> // Проблеми зооінженерії та вет. медицини : збірник наук. пр. - Харків : РВВ ХДЗВА, 2006. - Вип. 13 (38), Ч. 2 : Вет. науки. - С. 265-272 | |
---|
100 | > Мікроскопічна будова печінки лабораторних тварин при використанні напівфабрикату кісткового харчового на фоні радіаційного опромінення [Текст] / О. І. Черевко, М. П. Головко, М. Л. Серік, Д. Є. Подворчан> // Проблеми зооінженерії та вет. медицини : збірник наук. пр. Харків. держ. зоовет. акад. - Харків : РВВ ХДЗВА , 2006. - Вип. 13 (38), Ч. 2 : Вет. науки. - С. 273-289 | |
---|
101 | > Фарш на основе грибов [Текст] / А. И. Черевко, В. М. Михайлов, Ю. И. Ефремов, А. Ю. Пузанова, Т. В. Карбивничая, Д. В. Дашук> // Техника и технологии пищевых производств : тезисы докл. V Междунар. науч. конф. студентов и аспирантов, г. Могилев. - Могилев : УО «МГУП», 2006. - С. 155 | |
---|
102 | > Управління якістю переробних і харчових виробництв [Текст] : навч. посібник / О. В. Богомолов, О. М. Сафонова, О. І. Шаповаленко, О. І. Черевко, В. П. Богомолова, І. М. Фоміна. - Харків : Еспада, 2006. - 296 с. - ISBN 966-7870-90-1 : 23.00 грн. | |
---|
2005 |
103 | > Дослідження якості пастоподібного продукту на основі ягід горобини, шипшини і калини з використанням НВЧ-нагріву [Текст] / О. І. Черевко, А. М. Одарченко, Ю. І. Єфремов, А. І. Мокроусова> // Вестник Херсон. гос. техн. ун-та. - Херсон, 2005. - Вып. 1 (21). - С. 397-399 | |
---|
104 | >Пат. 5211 Україна, МПК A23L 1/28, A23L 1/01. Екстрактор для одержання екстрактів з дикорослих трав [Текст] / О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, А. М. Одарченко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № 20040806457 ; Заявл. 02.08.2004 ; Опубл. 15.02.2005, Бюл. № 2. - 4 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
105 | > Практична реалізація заходів щодо енергозбереження при роботі ІЧ-апаратів [Текст] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, І. В. Лебединець> // Людина та навколишнє середовище – проблеми безперервної екологічної освіти в вузах : збірник наук. пр. - Одеса-Ізмаїл : ОДАХ, 2005. - С. 159-160 | |
---|
106 | > Дослідження кріохарактеристик пасти із дикорослих ягід [Текст] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, Ю. І. Єфремов, М. А. Карєв, Г. Ю. Пузанова> // Людина та навколишнє середовище – проблеми безперервної екологічної освіти в вузах : збірник наук. пр. - Одеса-Ізмаїл : ОДАХ, 2005. - С. 155-157 | |
---|
2002 |
107 | > Черевко, Олександр Іванович. Переробка сировини тваринного походження [Текст] : навч. посібник / О. І. Черевко, О. М. Сафонова, О. В. Богомолов. - Харків : [б. в.], 2002. - 260 с. - 25.00 грн. | |
---|
1980 |
108 | > Sanitary bacteriological evaluation of a semifinished bone broth product [Electronic resource] / A. Pedenko, B. Belitskiǐ, M. Beliaev, A. Cherevko> // Gigiena i sanitariia. - 1980. - Issue 3. - С. 83-84 | Повний текст |
---|