2024 |
1 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Інновації в проектуванні [Текст] : силабус дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / Н. В. Чорна, О. В. Котляр. - Харків : ДБТУ, 2024. - 4 с. - Б. ц. | |
---|
2 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Проєктування закладів ресторанної індустрії [Текст] : перелік питань до підсумк. контролю з дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / Н. В. Чорна, Н. В. Федак. - Харків : ДБТУ, 2024. - 17 с. - Б. ц. | |
---|
3 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Обґрунтування технології кулінарної продукції на основі сиру кисломолочного з використанням добавок рослинного походження [Текст] / Н. В. Чорна, А. С. Азарова> // Scientific horizon in the context of social crises held : XVI International Scientific and Practical Conference, November 26-28, 2024. - Tokyo, 2024 | |
---|
4 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Використання суміші безглютенового борошна та рисових висівок в технології цукрового печива [Текст] / Н. В. Чорна, Л. О. Волкова> // Scientific horizon in the context of social crises held : XVI International Scientific and Practical Conference, November 26-28, 2024. - Tokyo, 2024 | |
---|
5 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Обґрунтування технології охолодженої м'ясної січеної кулінарної продукції централізованого виробництва [Текст] / Н. В. Чорна, О. І. Діденко> // RECENT ADVANCES IN GLOBAL SCIENCE : тези доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. 6-8 груд., 2024 р. - Вільнюс, 2024 | |
---|
6 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Інновації в проектуванні [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / Н. В. Чорна, О. В. Котляр. - Харків : ДБТУ, 2024. - 20 с. - Б. ц. | |
---|
7 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] : перелік питань для підсумк. (екзамен) контролю з дисципліни для здобувачів спец. 241 Готельно-ресторанна справа РВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / Н. В. Чорна. - Харків : ДБТУ, 2024. - 16 с. - Б. ц. | |
---|
8 | > Інновації в проектуванні [Текст] : метод. вказівки до практ. занять з дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад.: Н. В. Чорна, О. В. Котляр. - Харків : ДБТУ, 2024. - 45 с. - Б. ц. | |
---|
9 | > Використання напівфабрикату сухого збивного на основі олеогелів у десертній продукції [Текст] / О. В. Котляр, С. Б. Омельченко, Н. В. Федак, Н. В. Чорна, О. О. Лісніченко> // Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва та торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ДБТУ, 2024. - Вип. 1 (35). - С. 61-72 | |
---|
10 | > Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] : метод. вказівки до практ. робіт з дисципліни для здобувачів спец. 241 Готельно-ресторанна справа СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. Н. В. Чорна. - Харків : ДБТУ, 2024. - 84 с. - Б. ц. | |
---|
11 | > Технології харчової продукції на основі сухих сумішей для закладів ресторанної індустрії [Текст] : звіт про наук.-дослідну роботу (остаточний) / С. Б. Омельченко, О. В. Котляр, Н. В. Федак, Н. В. Чорна. - Харків : ДБТУ, 2024. - 116 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
12 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Проєктування закладів ресторанної індустрії [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / Н. В. Чорна, Н. В. Федак. - Харків : ДБТУ, 2024. - 23 с. - Б. ц. | |
---|
13 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] : силабус дисципліни для здобувачів спец. 241 Готельно-ресторанна справа РВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / Н. В. Чорна. - Харків : ДБТУ, 2024. - 6 с. - Б. ц. | |
---|
14 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Інновації в проектуванні [Текст] : перелік питань для підсумкового (залік) контролю з дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / Н. В. Чорна, О. В. Котляр. - Харків : ДБТУ, 2024. - 9 с. - Б. ц. | |
---|
15 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Використання нутового та арахісового борошна у технології бісквіта основного [Текст] / Н. В. Чорна, С. П. Боковець> // Вісник Сумського нац. аграр. ун-ту. Серія: Механізація та автоматизація виробн. процесів. - Суми, 2024. - Вип. 3 (57). - С. 74-78 | |
---|
16 | > Кравченко, О. Р. Обґрунтування рецептурного складу борошняної суміші в технології безглютенових борошняних страв [Текст] / О. Р. Кравченко, Н. В. Чорна> // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 07 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 57 | |
---|
17 | > Кваліфікаційна робота здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр: настанови до виконання та захисту [Текст] : навч.-метод. посібник для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ден. та заоч. форми навчання / О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Н. В. Чорна. - Харків : ДБТУ, 2024. - 147 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
18 | > Проєктування закладів ресторанної індустрії [Текст] : метод. вказівки до практ. занять з дисципліни для здобувачів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад.: Н. В. Чорна, Н. В. Федак. - Харків : ДБТУ, 2024. - 75 с. - Б. ц. | |
---|
2023 |
19 | > Обґрунтування вибору основних рецептурних компонентів суміші сухої для виготовлення мусу молочного [Текст] / С. Б. Омельченко, Н. В. Чорна, Н. В. Федак, О. В. Котляр> // International Scientific Discussion: Problems, Tasks and Prospects : Proceedings of the 7th International Scientific and Practical Conference, Brighton, October 19-20, 2023. - Brighton, 2023. - Vol. 175. - P. 277-283 | |
---|
20 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Перспективи використання соргового борошна як замінника какао-порошку в бісквітних напівфабрикатах [Текст] / Н. В. Чорна> // Current Issues and Prospects for The Development of Scientific Research : VIII Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 листоп. 2023 р. - Орлеан, 2023. - P. 470-478 | |
---|
21 | > Кваліфікаційна робота здобувачів ступеня вищої освіти Магістр: настанови до виконання та захисту [Текст] : навч.-метод. посібник для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ден. та заоч. форми навчання / уклад.: О. О. Гринченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2023. - 156 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
22 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Обґрунтування складу борошняної суміші в технології безглютенових бісквітних напівфабрикатів [Текст] / Н. В. Чорна, А. С. Ткачова> // Society and science: interconnection : матеріали III Міжнар. наук.-практ. конф. г. Порту, 16-18 листоп. 2023 р. - Порту, 2023. - P. 301-303 | |
---|
23 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Розробка рецептури комбінованих січених виробів з м'яса птиці [Текст] / Н. В. Чорна, М. І. Тимчук> // Society and science: interconnection : матеріали III Міжнар. наук.-практ. конф., г. Порту, 16-18 листоп. 2023 р. - Порту, 2023. - P. 298-300 | |
---|
24 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Розробка комбінованих рибо-рослинних кулінарних виробів підвищеної харчової цінності [Текст] / Н. В. Чорна, Н. В. Кутугін> // Scientific paradigm in the context technologies and society development : VI Міжнар. наук.-практ. конф., 26-28 листоп. 2023 р. - Женева, 2023. - P. 341-344 | |
---|
25 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Дослідження амінокислотного складу білків борошна соргового обойного [Текст] / Н. В. Чорна, Л. О. Семенко > // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 18 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 93-95 | |
---|
26 | > Обґрунтування технології суміші сухої безглютенової для виготовлення панкейків [Текст] / Н. В. Чорна, С. Б. Омельченко, Н. В. Федак, О. В. Котляр> // Science and Education in Progress : proceedings of the 2nd International, Dublin, June 16-18, 2023. - Dublin, 2023. - № 158. - С. 284-293 | |
---|
2022 |
27 | > Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад.: Н. В. Чорна, Н. В. Федак. - Харків : ДБТУ, 2022. - 27 с. - Б. ц. | |
---|
28 | > Design of restaurant business establishments [Text] : syllabus of the educational component / comp.: N. Chorna, N. Fedak. - Kharkiv : [s. n.], 2022. - 6 p. - Б. ц. | |
---|
29 | > Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : опорний конспект лекцій з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / Н. В. Чорна, Н. В. Федак. - Харків : ДБТУ, 2022. - 76 с. - Б. ц. | |
---|
30 | > Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] : пакет візуал. супроводження дисципліни для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. : Н. В. Чорна, С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 160 с. - Б. ц. | |
---|
31 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання / Н. В. Чорна, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 32 с. - Б. ц. | |
---|
32 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : навч. посібник / Н. В. Чорна. - Харків : ДБТУ, 2022. - 295 с. - Б. ц. | |
---|
33 | > Перерва, І. А. Впровадження принципів HACCP на етапі проєктування ЗРГ [Текст] / І. А. Перерва, Н. В. Чорна> // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 4 | |
---|
34 | > Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] : метод. рекомендації та завдання для лаб. занять з дисципліни для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад.: Н. В. Чорна, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 49 с. - Б. ц. | |
---|
35 | > Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] : силабус дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: Н. В. Чорна, Н. В. Федак. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц. | |
---|
36 | > Lisovska, T. Technology of biscuit semi-finished products using extruded corn flour [Text] : monograph / T. Lisovska, N. Chorna, N. Kopchak. - Ternopil : TNTU, 2022. - 126 с. - Б. ц. | |
---|
37 | > Федак, Наталя Василівна. Оптимізація рецептурного складу кулінарної продукції з використанням математичних методів та комп’ютерних технологій [Текст] / Н. В. Федак, Н. В. Чорна> // Current issues of science, prospects and challenges : collection of scientific papers «SCIENTIA» with Proceedings of the II International Scientific and Theoretical Conference, June 10, 2022. - Sydney : European Scientific Platform, 2022. - Vol. 2. - С. 24-28 | |
---|
38 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Розробка технології пісочного тіста збагаченого кальцієм [Текст] / Н. В. Чорна, Н. В. Федак> // Current issues of science, prospects and challenges : collection of scientific papers «SCIENTIA» with Proceedings of the II International Scientific and Theoretical Conference, June 10, 2022. - Sydney : European Scientific Platform, 2022. - Vol. 2. - С. 29-30 | |
---|
39 | > Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] : метод. рекомендації та завдання для практ. занять з дисципліни для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад.: Н. В. Чорна, С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 64 с. - Б. ц. | |
---|
2021 |
40 | > Харчові технології [Текст] : метод. вказівки та тематика курс. проектів для студентів спец. 181 ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. : Н. В. Чорна, Н. В. Федак. - Харків : ДБТУ, 2021. - 106 с. - Б. ц. | |
---|
41 | > Горбатенко, І. А. Перспективи розширення асортименту борошняних кондитерських виробів для хворих на целіакію [Текст] / І. А. Горбатенко, Н. В. Чорна> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 25 | |
---|
42 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Особливості забезпечення харчуванням споживачів закладів соціальної сфери [Текст] / Н. В. Чорна, Н. В. Федак, Т. М. Хаустова> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 31-32 | |
---|
43 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Перспективи впровадження технології ігрового проєктування у викладання фахових дисциплін [Текст] / Н. В. Чорна, Н. В. Федак> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 230-231 | |
---|
2020 |
44 | > Дискретноімпульсне змішування борошняних компонентів [Текст] / І. Я. Стадник, Ю. Паньків, Н. В. Чорна, Т. О. Лісовська> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 1 (31). - С. 157-171 | |
---|
45 | > Слєпініна, К. Г. Кулінарні традиції слобожанської кухні – важливий елемент матеріальної культури етносу [Текст] / К. Г. Слєпініна, наук. керівник : Б. Б. Ботштейн, Н. В. Чорна> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 20-21 | |
---|
46 | > Ботштейн, Б. Б. Шляхи вдосконалення технології кексового напівфабрикату [Текст] / Б. Б. Ботштейн, Н. В. Чорна> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 11-12 | |
---|
47 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Соргове борошно – перспективне джерело отримання натурального харчового барвника [Текст] / Н. В. Чорна, Б. Б. Ботштейн> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 54-56 | |
---|
48 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Ділова гра як інтерактивний формат сучасного освітнього процесу [Текст] / Н. В. Чорна, Б. Б. Ботштейн, Н. В. Федак> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 115-117 | |
---|
49 | > Лісовська, Т. О. Технологія бісквітних напівфабрикатів з використанням борошна кукурудзяного екструдованого [Текст] : монографія / Т. О. Лісовська, Н. В. Чорна. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Б. ц. | |
---|
50 | > Effect of extruded corn flour on the stabilization of biscuit dough for the production of gluten-free biscuit [Electronic resource] / T. Lisovska, I. Stadnik, V. Piddubnyi, N. Chorna> // Ukrainian Food Journal. - 2020. - Vol. 9, Issue 1. - С. 159-174. - DOI 10.24263/2304-974X-2020-9-1-14. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
51 | > Ботштейн, Б. Б. Сучасна концепція технологічного тренінгу: від теорії до практики [Текст] / Б. Б. Ботштейн, Н. В. Чорна> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 27-28 | |
---|
2019 |
52 | > Ботштейн, Б. Б. Основні принципи розробки та впровадження F&B-концепції кухні тематичного ресторану [Текст] / Б. Б. Ботштейн, Н. В. Чорна> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Вип. 1 (29). - С. 7-18 | |
---|
53 | > Розробка технології бісквітного напівфабрикату «Безглютенового» на основі борошна кукурудзяного екструдованого [Текст] / Т. О. Лісовська, Н. В. Чорна, Б. Б. Ботштейн, І. Г. Добротвор> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Вип. 1 (29). - С. 18-32 | |
---|
54 | > Вікулін, А. К. Оптимізація технологічних параметрів бісквітних напівфабрикатів із використанням програмного пакета MathСad [Текст] / А. К. Вікулін, наук. керівник Н. В. Чорна> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 11 | |
---|
2018 |
55 | > Загальні технології галузі [Текст] : навч. посібник / С. В. Журавльов, Н. В. Чорна, Є. О. Яранцева, Т. М. Хаустова. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 200 с. - Б. ц. | |
---|
56 | > Ботштейн, Б. Б. Розробка технології кавових напоїв із новими структурними властивостями [Текст] / Б. Б. Ботштейн, Н. В. Чорна> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 1 (27). - С. 157-168 | Повний текст |
---|
57 | > Організаційно-методичне забезпечення кваліфікаційної роботи здобувачів ступеня вищої освіти магістр [Текст] : навч. посібник / О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров, М. Б. Колеснікова, Н. В. Чорна, О. Ю. Нагорний, С. Л. Юрченко, О. Ю. Рябець, А. Б. Горальчук. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2018. - 118 с. - Б. ц. | |
---|
2017 |
58 | > Проектування підприємств галузі [Текст] : метод. вказівки та тематика курс. робіт з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології СВО бакалавр ден. та заоч. форм навчання / уклад.: Н. В. Чорна [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 23 с. - Б. ц. | |
---|
59 | > Лісовська, Т. О. Кваліметричне оцінювання якості бісквітних напівфабрикатів [Текст] / Т. О. Лісовська, наук. керівник Н. В. Чорна> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 30-31 | |
---|
60 | > Ботштейн, Б. Б. Технологічні аспекти створення та впровадження cook-book [Текст] / Б. Б. Ботштейн, Н. В. Чорна> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 11-12 | |
---|
61 | > Ботштейн, Б. Б. Оптимізація технологічних аспектів упровадження меню в діяльність закладу [Текст] / Б. Б. Ботштейн, Н. В. Чорна> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 9-10 | |
---|
62 | > Лісовська, Т. О. Вивчення впливу екструдованого кукурудзяного борошна на стан вологи в бісквітному тісті [Текст] / Т. О. Лісовська, Н. В. Чорна> // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 1-2 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 27-28 | |
---|
63 | > Технология кулинарной продукции [Текст] : энциклопедия питания / М. В. Артамонова, Д. О. Бидюк, Н. В. Гревцева, Н. Г. Гринченко, С. В. Журавлев, Е. И. Кравченко, М. Н. Куткина, З. И. Кучерук, А. Н. Макарова, М. В. Обозная, С. Г. Олейник, С. Б. Омельченко, О. В. Самохвалова, И. В. Симакова, Ф. В. Перцевой, Н. В. Федак, Н. В. Чорная, Е. Г. Шидакова-Каменюка, Л. З. Шильман. - Харьков : Мир книг, 2017. - 543 с. - Б. ц. | |
---|
64 | > Організаційно-методичне забезпечення кваліфікаційної роботи здобувачів ступеня вищої освіти бакалавр [Текст] : навч. посібник / О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Н. В. Чорна, Б. Б. Ботштейн, О. Ю. Нагорний. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2017. - 156 с. - Б. ц. | |
---|
65 | > Випускна бакалаврська робота [Текст] : навч. посібник / О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Н. В. Чорна, Б. Б. Ботштейн, О. Ю. Нагорний. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2017. - 156 с. - Б. ц. | |
---|
2016 |
66 | > Lisovska, Tetiana. Research of rheological properties of egg sponge with extruded corn flour [Electronic resource] / T. Lisovska, N. Chorna, A. Dyakov> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2016. - Vol. 2, Issue 11. - С. 19-23. - DOI 10.15587/1729-4061.2016.65732. - | Повний текстПовний текст |
---|
2015 |
67 | >Пат. 108458 Україна, МПК A23L7/10, A23L33/125, A21D10/00, A21D13/04, A23G3/36. Склад бісквітного напівфабрикату безглютенового [Текст] / Н. В. Чорна, Т. О. Лісовська ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № a201411597 ; Заявл. 27.10.2014 ; Опубл. 10.07.2015, Бюл. № 14. - 5 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
68 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Обрядова їжа як дзеркальне відображення історичного розвитку українського народу [Текст] / Н. В. Чорна, Б. Б. Ботштейн> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2-х ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 3-6 | |
---|
69 | > Investigation of water binding in sponge cake with extruded corn meal [Electronic resource] / T. Lisovska, O. Rybak, M. Kuhtyn, N. Chorna> // Ukrainian Food Journal. - 2015. - Vol. 4, Issue 3. - С. 413-422 | Повний текст |
---|
2014 |
70 | > Лисовська, Т. О. Амілографічні дослідження борошняних сумішей [Текст] / Т. О. Лисовська, В. С. Шуранкова, Н. В. Чорна> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. У 2-х ч. : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих учених і студентів, 26 берез. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 22 | |
---|
71 | >Пат. 87876 Україна, МПК A23G 3/00. Бісквітний напівфабрикат "Сонечко" [Текст] / Т. О. Лісовська, Н. В. Чорна ; власник: Т. О. Лісовська, Н. В. Чорна. - № u 2013 09850 ; Заявл. 08.08.2013 ; Опубл. 25.02.2014, Бюл. № 4. - 5 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
72 | > Міносян, Андрій Сергійович. Багатопартійна система в Україні: реалії сьогодення [Текст] / А. С. Міносян, І. П. Коршунова, Н. В. Чорна> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 2. - С. 332-333 | Повний текст |
---|
73 | > Ботштейн, Б. Б. Історичний екскурс та сучасні дослідження міксології барного мистецтва [Текст] / Б. Б. Ботштейн, Н. В. Чорна> // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листоп. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - С. 11-12 | Повний текст |
---|
74 | > Міносян, Андрій Сергійович. Т. Шевченко і М. Костомаров в історичній пам’яті українського народу [Текст] / А. С. Міносян, Н. В. Чорна> // Т.Г. Шевченко: постать на тлі століть : тези доп. Міжвузівської наук.-практ. конф. з нагоди 200-річчя з дня народж. Т. Г. Шевченка, 5 берез. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - С. 39-40 | |
---|
2012 |
75 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Перспективи використання кальцієвмісних добавок у технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста [Текст] / Н. В. Чорна, Б. Б. Ботштейн, Т. М. Хаустова> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 306-311 | |
---|
76 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Перспективи використання харчової добавки "Зеєсан-йогурт" у технології солодких страв з пінною структурою [Текст] / Н. В. Чорна, С. С. Андрєєва> // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листоп. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 23-24 | Повний текст |
---|
77 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Креативність як домінанта сучасної освіти [Текст] / Н. В. Чорна, І. О. Жувагіна> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2-ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю ХДУХТ, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 465-466 | |
---|
78 | > Ботштейн, Б. Б. Використання профільного методу для порівняльної оцінки якості бісквітних напівфабрикатів [Текст] / Б. Б. Ботштейн, Н. В. Чорна> // нноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 19-20 | |
---|
2011 |
79 | > Переддипломна практика [Текст] : програма та метод. вказівки з проходження практики для студентів спец. 7.05170112 Технології у ресторанному господарстві / уклад.: Л. М. Крайнюк [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 29 с. - Б. ц. | |
---|
80 | > Набокова, А. М. Проектування закладів ресторанного господарства на основі використання функціональних об'ємно-планувальних елементів [Текст] / А. М. Набокова, Н. В. Чорна> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 54-55 | |
---|
81 | > Міносян, Андрій Сергійович. Використання дидактичного матеріалу в процесі вивчення суспільних та гуманітарних дисциплін [Текст] / А. С. Міносян, Н. В. Чорна, І. П. Коршунова> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якостю підготовки фахівців. Організація навчального процесу за кредитно-модульною системою : матеріали IХ Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 23 верес. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 352-353 | |
---|
82 | > Карасенко, К. Л. Використання блок-модульного методу проектування закладів ресторанного господарства [Текст] / К. Л. Карасенко, Н. В. Чорна, А. М. Набокова> // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих учених і студентів, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 26 | |
---|
83 | > Міносян, Андрій Сергійович. Електронна демократія в сучасному світі: досягнення та проблеми [Текст] / А. С. Міносян, Н. В. Чорна, І. П. Коршунова> // Вісник Донец. нац. ун-ту економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Серія: Гуманітарні науки. - 2011. - Т. 2, № 2. - С. 167-172 | |
---|
2010 |
84 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Розвиток у студентів навичок успішного самоменеджменту навчальної діяльності [Текст] / Н. В. Чорна> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців.Теоретико-методологічні та практичні проблеми підготовки фахівців за ступеневою системою освіти : матеріали VIII Всеукр. наук.-метод. конф., 23 верес. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 408-409 | |
---|
2008 |
85 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Використання автоматизованих тестових методик у системі педагогічного контролю [Текст] / Н. В. Чорна, Н. В. Федак> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інновації в вищій школі в контексті сучасної парадигми вищої освіти : матеріали VI Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 24 жовт. 2008 р. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 266-267 | |
---|
86 | > Журавльов, С. В. Визначення поліфенольного складу слив сорту ренклод оптичними методами дослідження [Текст] / С. В. Журавльов, І. М. Гурікова, Н. В. Чорна> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 491-497 | |
---|
87 | > Журавльов, С. В. Визначення впливу технологічних факторів на збереження бар сливи сорту ренклод [Текст] / С. В. Журавльов, І. М. Гурікова, Н. В. Чорна> // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., 19 листоп. 2008 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 69-70 | |
---|
88 | > Касілова, Л. О. Технічна характеристика виробництва – основа технологічного проектування підприємств ресторанного господарства [Текст] / Л. О. Касілова, Н. В. Чорна, А. М. Набокова> // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харкыв, 19 листоп. 2008 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 93-94 | |
---|
89 | > Упровадження бізнес-процесів у практику проведення ділових ігор за спеціальністю "Технологія харчування" [Текст] / Л. М. Крайнюк, Н. В. Федак, Б. Б. Ботштейн, Н. В. Чорна> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інновації в вищій школі в контексті сучасної парадигми вищої освіти : матеріали VI Всеукр. наук.-метод. конф, присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 24 жовт. 2008 р. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 207-208 | |
---|
2007 |
90 | > Национальное государство в контексте исследований политической глобализации [Текст] / А. С. Миносян, И. П. Коршунова, Н. О. Лисак, Н. В. Чорная> // Наука та технології: крок в майбутнє – 2007 : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. - Дніпропетровськ : Наука та освіта, 2007. - Т. 9 | |
---|
91 | > Крайнюк, Л. М. Використання комп'ютерних технологій у технологічному проектуванні [Текст] / Л. М. Крайнюк, Л. О. Касілова, Н. В. Чорна> // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 40-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 17 жовт. 2007 р. - Харків, 2007. - С. 222-223 | |
---|
92 | > Міносян, Андрій Сергійович. Політична культура та політична взаємодія в умовах становлення інформаційного суспільства [Текст] / А. С. Міносян, І. П. Коршунова, Н. В. Чорна> // Вісник Донец. держ. ун-ту економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2007. - № 2 (34) | |
---|
93 | > Касілова, Л. О. Розробка орієнтованих залежностей площ приміщень від загальної кількості місць для різних типів підприємств ресторанного господарства [Текст] / Л. О. Касілова, Н. В. Чорна, А. М. Набокова> // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 40-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 17 жовт. 2007 р. - Харків, 2007. - С. 29-30 | |
---|
2006 |
94 | > Смирнов, В. В. Історія України [Текст] : навч. посібник / В. В. Смирнов, Н. В. Чорна, А. С. Міносян. - Харків : ХДУХТ, 2006. - 99 с. - Б. ц. | |
---|
95 | >Пат. 16372 Україна, МПК A21D13/08. Спосіб виготовлення пісочного напівфабрикату і виробів з нього [Текст] / О. І. Черевко, М. П. Головко, Н. І. Шаповал, С. В. Журавльов, Н. В. Чорна, Н. В. Федак, І. С. Роговий ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u200512439 ; Заявл. 23.12.2005 ; Опубл. 15.08.2006, Бюл. № 8. - 2 с. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
96 | > Миносян, Андрей Сергеевич. Традиции гуманизма и общечеловеческих ценностей в контексте отечественной истории [Текст] / А. С. Миносян, Н. В. Чорная> // Актуальні проблеми сучасної науки : матеріали II Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. - Київ : ТОВ “ТК Меганом”, 2006 | |
---|
97 | > Міносян, Андрій Сергійович. Вітчизняна історія: важкий шлях до гуманістичного мислення [Текст] / А. С. Міносян, І. П. Коршунова, Н. В. Чорна> // Формування національних і загальнолюдських цінностей в українському суспільстві : матеріали Всеукр. наук. конф. - Харків : ІНЖЕК, 2006 | |
---|
2005 |
98 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Тестування як технологія контролю рівня знань студентів [Текст] / Н. В. Чорна, А. С. Міносян, І. В. Сорока> // Сучасні проблеми науки та освіти : матеріали VI Міжнар. міждисциплінар. наук.-практ. конф., м. Алушта, 30 квіт. – 9 трав. 2005 р. - Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2005. - С. 134 | |
---|
99 | > Использование пищевого костного полуфабриката в технологии мучных кондитерских изделий [Текст] / Н. П. Головко, С. В. Журавлев, Н. В. Черная, Н. В. Федак> // Пути повышения качества услуг общественного питания : тезисы докл., г. Саратов, Саратов. гос. аграр. ун-т им. Н. И. Вавилова, 23-24 дек. 2005 г. - Саратов, 2005. - С. 76-78 | |
---|
100 | > Смирнов, В. В. М. І. Костомаров як історіограф [Текст] / В. В. Смирнов, Н. В. Чорна, А. С. Міносян> // Збірник статей ІНЖЕК. - Харків : ІНЖЕК, 2005 | |
---|
101 | > Разработка фирменных блюд на предприятиях питания с использованием ПЭВМ [Текст] / Н. В. Черная, Н. В. Федак, О. К. Кухаренок, Т. В. Коновалова> // Пути повышения качества услуг общественного питания : тезисы докл., г. Саратов, Саратов. гос. аграр. ун-т им. Н. И. Вавилова, 23-24 дек. 2005 г. - Саратов, 2005. - С. 73-76 | |
---|
102 | > Міносян, Андрій Сергійович. Культурно-освітня політика в Україні: історія і сучасність [Текст] / А. С. Міносян, І. П. Коршунова, Н. В. Чорна> // Сучасна україністика: проблеми мови, історії та народознавства : матеріали міжвуз. наук.-метод. конф. - Харків : ІНЖЕК, 2005 | |
---|
2004 |
103 | > Міносян, Андрій Сергійович. Освіта як ключовий фактор розвитку творчих здібностей людини в інформаційну епоху [Текст] / А. С. Міносян, Н. В. Чорна> // Сучасні проблеми гуманізації та гармонізації управління : матеріали наук.-практ. конф. - Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2004 | |
---|
104 | > Міносян, Андрій Сергійович. Взаємозв’язок держави і громадського суспільства: теорія та практика [Текст] / А. С. Міносян, Н. В. Чорна> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2004 | |
---|
105 | > Міносян, Андрій Сергійович. Взаємозв'язок держави і громадського суспільства: теорія та практика [Текст] / А. С. Міносян, Н. В. Чорна> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2-х ч. - Харків : ХДУХТ, 2004. - С. 145-148 | |
---|
106 | > Основи кулінарної майстерності [Текст] : метод. вказівки до лаборатор. практикуму за темою Механічна та теплова кулінарна обробка харчових продуктів з дисципліни для студентів спец. 7.091711 ден. та заоч. форм навчання / уклад.: Н. В. Чорна [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2004. - 38 с. - Б. ц. | |
---|
107 | > Міносян, Андрій Сергійович. Гуманізація навчального процесу в контексті розбудови сучасної України [Текст] / А. С. Міносян, Н. В. Чорна, В. В. Смирнов> // Значення українознавчих та мовних дисциплін у системі вищої освіти : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 11-12 листоп. 2004 р. - Харків : НФаУ, 2004 | |
---|
2003 |
108 | > Міносян, Андрій Сергійович. Проблеми державності в програмних документах та діяльності українських політичних партій на початку ХХ ст. [Текст] / А. С. Міносян, В. В. Смирнов, Н. В. Чорна> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2-х ч. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 688-692 | |
---|
2002 |
109 | > Міносян, Андрій Сергійович. Формування козацької держави в ХVІ – на початку ХVІІ ст. [Текст] / А. С. Міносян, Н. В. Чорна> // Збірник наук. пр. ХДУХТ. - Харків, 2002 | |
---|
110 | > Міносян, Андрій Сергійович. Політична партія як основний інститут громадського суспільства: плюси і мінуси української багатопартійності [Текст] / А. С. Міносян, Н. В. Чорна> // Сучасні проблеми гуманізації та гармонізації управління : матеріали III Міжнар. наук.-практ. конф. - Харків : ХНУ iм. В. Н. Каpазiна, 2002 | |
---|
111 | > Міносян, Андрій Сергійович. Гуманістичні науки в контексті гуманізації та гуманітаризації навчального процесу в технічному вузі [Текст] / А. С. Міносян, Н. В. Чорна> // Українознавство – наука самопізнання укр. народу : збірник наук. пр. - Київ : НДІУ, 2002 | |
---|
112 | > Міносян, Андрій Сергійович. Гетьманська держава Павла Скоропадського: висновки, досвід, уроки [Текст] / А. С. Міносян, Н. В. Чорна> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2-х ч. - Харків : ХДАТОХ, 2002. - С. 439-462 | |
---|
113 | > Міносян, Андрій Сергійович. Інформаційне суспільство: нові обрії мислення [Текст] / А. С. Міносян, Н. В. Чорна> // Інтелігенція і влада : збірник наук. пр. - Одеса : ОНУ, 2002 | |
---|
2001 |
114 | > Крайнюк, Л. М. Розроблення фірмових страв із м'яса на підприємствах харчування з використанням ПЕОМ [Текст] / Л. М. Крайнюк, Е. В. Юріна, Н. В. Чорна> // Научные и практические аспекты переработки мяса и мясопродуктов : материалы Междунар. науч.-практ. конф., г. Харьков, 28 февр. - 1 марта 2001 г. - Харьков : ХДУХТ, 2001. - С. 123-124 | |
---|
115 | > Міносян, Андрій Сергійович. Українська національна ідея в історичній ретроспективі [Текст] / А. С. Міносян, Н. В. Чорна> // Українознавство – наука самопізнання українського народу : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 18-20 жовт. 2001 р. - Харків : НДІУ, 2001 | |
---|
116 | > Чорная, Нина Викторовна. Организация учебного процесса социально-политических дисциплин на основе модульного принципа в иностранной студенческой аудитории [Текст] / Н. В. Чорная, А. С. Миносян> // Теория и практика преподавания русского языка на современном этапе : сборник ст., Крымский гос. Мед. ун-т. - Симферополь, 2001 | |
---|
117 | > Миносян, Андрей Сергеевич. Проблемы демократизации образования на Слобожанщине в начале ХХ века [Текст] / А. С. Миносян, В. В. Смирнов, Н. В. Чорная> // Педагог і влада: історичний досвід, сучасні реалії та перспективи. Багаліївські читання в НУА : програма та матеріали ІV Багаліївських читань. - Харків : НУА, 2001 | |
---|
118 | > Сучасні підходи до виконання розрахунків під час технологічного проектування підприємств громадського харчування [Текст] / О. І. Черевко, Л. М. Крайнюк, Л. О. Касілова, Ж. А. Крутовий, О. Ю. Тихенко, Н. В. Чорна> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДАТОХ, 2001. - С. 126-130 | |
---|
2000 |
119 | > Чорная, Нина Викторовна. Место политологии в системе гуманитарных наук [Текст] / Н. В. Чорная, А. С. Миносян> // Гуманізація і гуманітаризація вищої технічної освіти : матеріали Всеукр. наук.-метод. конф. - Харків : ХДТУРЕ, 2000 | |
---|
1999 |
120 | > Україна у другій половині ХVII-XIX століть [Текст] : метод. рек. для самост. роботи студентів з дисципліни Історія України / уклад.: В. В. Смирнов, Н. В. Чорна, А. С. Міносян. - Харків : ХДАТОХ, 1999. - 16 с. - Б. ц. | |
---|
121 | > Чорная, Нина Викторовна. Плюралистическая модель преподавания гуманитарных наук: Специфика индивидуального творчества [Текст] / Н. В. Чорная, Т. Г. Сычева, А. С. Миносян> // Гуманістичне середовище вищого технічного закладу освіти (проблеми формування) : матеріали Всеукр. міждисциплінар. наук.-практ. конф., 25-26 листоп. 1999 р. - Харків : ХДАДТУ, 1999 | |
---|
122 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Про методику історичних досліджень [Текст] / Н. В. Чорна, А. С. Міносян> // Сучасні проблеми підготовки спеціалістів для підприємств торгівлі і харчування : збірник наук. пр. - Харків : ХДАТОХ, 1999 | |
---|
1998 |
123 | > Исследование влагосодеpжания бисквитных полуфабpикатов методом ЯМР [Текст] / О. Н. Сафонова, В. В. Жуков, О. И. Тоpяник, Н. В. Чорная> // Пpиднiпpовський наук. вiсник. - 1998. - № 43 (110). - С. 9-11 | |
---|
124 | > Сафонова, Ольга Николаевна. Исследование качества бисквитных полуфабpикатов, пpиготовленных с использованием соpговой муки [Текст] / О. Н. Сафонова, Н. В. Чорная, Г. М. Лысюк> // Пpогpесивнi pесуpсозбеpiгаючi технологiї та їх екон. обґpунтованiсть у підприємствах хаpчування. Екон. пpоблеми тоpгiвлi : збірник наук. пp. - Харків, 1998. - С. 269-272 | |
---|
125 | > Сафонова, Ольга Миколаївна. Тiсто на основi соpгового та пшеничного боpошна [Текст] / О. Н. Сафонова, Н. В. Чоpна> // Зеpно та хлiб. - 1998. - № 3. - С. 34 | |
---|
126 | > Міносян, Андрій Сергійович. Українська держава у другій половині ХVІІ – ХVІІІ ст.: проблеми історіографії та періодизації [Текст] / А. С. Міносян, Н. В. Чорна> // Вісник Харків. ун-ту. Серія: Історія України. - Харків, 1998. - № 401, Вип. 2 | |
---|
127 | > Міносян, Андрій Сергійович. Про методологію вітчизняної історичної науки [Текст] / А. С. Міносян, Н. В. Чорна> // Актуальні науково-методичні проблеми в підготовці спеціалістів вищої кваліфікації для торгівлі і харчування : збірник наук. пр. - Харків : ХДАТОХ, 1998. - Ч. 2. - С. 292-295 | |
---|
128 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Використання дидактичного матеріалу в процесі вивчення гуманітарних дисциплін [Текст] / Н. В. Чорна, А. С. Міносян> // Гуманізація вищої освіти та виховної роботи : матеріали Міжнар. наук.-метод. конф., 10-12 лют. 1998 р. - Харків : ХДПУ, 1998 | |
---|
129 | > Міносян, Андрій Сергійович. Щодо питання про культурно-освітню політику в Україні [Текст] / А. С. Міносян, Н. В. Чорна> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічна обґрунтованість у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДАТОХ, 1998 | |
---|
130 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Методика проведення семінару у формі ситуаційної (ділової) гри та її вплив на активізацію особистості студента технічного університету [Текст] / Н. В. Чорна, А. С. Міносян> // Проблеми вдосконалення викладання гуманітарних дисциплін у вищому технічному навчальному закладі : збірник наук.-метод. ст. - Херсон : ХДТУ, 1998 | |
---|
131 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Українська держава у другій половині ХVІІ-ХVІІІ ст.: проблеми історіографії та періодизаціЇ [Текст] / Н. В. Чорна, А. С. Міносян> // Вісник Харків. ун-ту. Історія України. - Харків, 1998. - № 401, Вип. 2 | |
---|
132 | > Сафонова, Ольга Николаевна. Исследование качества бисквитных полуфабрикатов, приготовленных с использованием сортовой муки [Текст] / О. Н. Сафонова, Н. В. Чорная, Г. М. Лисюк> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2-х ч. - Харків : ХДАТОХ, 1998. - С. 269-272 | |
---|
1997 |
133 | > Исследование водопоглотительной способности соpговой муки [Текст] / О. Н. Сафонова, Н. В. Чорная, Г. М. Лысюк, О. И. Тоpяник> // Підприємства i цехи малої потужностi для пеpеpобки сільськогосподарської сиpовини: ефективнiсть i особливостi оpганізації : матеpиалы наук.-пpакт. конф. - Полтава, 1997. - С. 176-180 | |
---|
134 | > Чорная, Нина Викторовна. Обоснование и выбор способов помола зерна сорго [Текст] / Н. В. Чорная> // Актуальні науково-методичні проблеми в підготовці спеціалістів вищої кваліфікації для торгівлі і харчування. - Харків : ХДАТОХ, 1997. - Ч. 1. - С. 204-207 | |
---|
1996 |
135 | > Сафонова, Ольга Николаевна. Разpаботка технологии мучных полуфабpикатов с использованием соpговой муки [Текст] / О. Н. Сафонова, Н. В. Чорная, Г. М. Лысюк> // Пpоблеми i пеpспективи хаpч. виp-в, тоpгiвлi та гpомад. хаpчування : збірник наук. пр. - Харків, 1996. - С. 7 | |
---|
1995 |
136 | > УФ-спектpоскопическое исследование степени окисления сливочного масла в пpисутствии муки соpго [Текст] / О. Н. Сафонова, Ю. А. Савгира, Г. М. Лысюк, Н. В. Чорная> // Новые технологии пищевых пp-в и актуал. пpоблемы pазвития тоpговли и обществ. питания : сборник науч. тp. - Харьков, 1995. - С. 136-138 | |
---|
137 | > Сафонова, Ольга Николаевна. Получение и использование пpодуктов помола из зеpна соpго [Текст] / О. Н. Сафонова, Н. В. Чорная> // Потpебительская кооперация в пеpеходный пеpиод: пpоблемы и пеpспективы : тезисы докл. науч.-пpакт. конф. - Полтава, 1995. - С. 10 | |
---|
|
138 | > Чорна, Ніна Вікторівна. Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для здобувачів спец. 241 Готельно-ресторанна справа РВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / Н. В. Чорна. - Б. ц. | |
---|