2025 |
1 | > Зернові ресурси [Текст] : навч.-метод. посіб. до виконання лаб. робіт для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. (або заоч.) форми навчання спец. 181 Харчові технології / Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова, І. М. Фоміна, О. І. Болховітіна. - Харків : ДБТУ, 2025. - 95 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
2 | > Інноваційні технології зберігання і переробки зерна [Текст] : метод. вказівки для самост. вивч. дисципліни для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. (або заоч.) форми навчання спец. 181 Харчові технології, освіт. програми Технологія зернопродуктів та зернові ресурси / авт.-уклад.: Т. В. Гавриш [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2025. - 54 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
3 | > Безпека продукції зернопереробних виробництв та зернових ресурсів [Текст] : навч. посібник / Т. В. Гавриш, Л. М. Пузік, О. М. Шаніна, І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : ДБТУ, 2025. - 195 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
2024 |
4 | > Безпека продукції зернопереробних виробництв [Текст] : навч.-метод. посіб. до виконання лаб. робіт з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології / Л. М. Пузік, Т. В. Гавриш, І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 52 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
5 | > Інноваційні підходи до підвищення ефективності та стійкого розвитку виробництва кормів [Текст] / Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова, К. Р. Касабова, І. М. Фоміна> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ДБТУ, 2024. - Вип. 2 (36). - С. 18-27 | |
---|
6 | > Фоміна, Ірина Миколаївна. Технологія елеваторної промисловості [Текст] : навч.-метод. посіб. до виконання лаб. робіт з дисципліни / І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, О. О. Ізмайлова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 96 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
7 | > Методичні вказівки до оформлення звіту з переддипломної практики [Текст] : для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми здобуття освіти зі спец. 181 Харчові технології (освіт. програма Технології зернопродуктів та зернові ресурси) / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: Н. О. Боровікова, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна. - Харків : [б. в.], 2024. - 16 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
8 | > Гавриш, Тетяна Володимирівна. Безпека продукції галузі [Текст] : навч.-метод. посіб. до виконання лаб. робіт з дисципліни / Т. В. Гавриш, І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 52 с. - Б. ц. | |
---|
9 | > Інноваційні підходи для підвищення ефективності та стійкого розвитку виробництва кормів [Текст] / Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова, К. Р. Касабова, І. М. Фоміна> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ДБТУ, 2024. - Вип. 2 (36). - С. 18-27 | Повний текст |
---|
10 | > Боровікова, Наталія Олексіївна. Дослідження мікрофлори безглютенового дріжджового рисового хліба в процесі зберігання [Текст] / Н. О. Боровікова, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш> // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. - Київ : НУХТ, 2024. - С. 43-44 | |
---|
11 | > Шаніна, Ольга Миколаївна. Перетравлюваність безглютенового рисового хліба [Текст] / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова> // Якість та безпечність продукції у внутрішній і зовнішній торгівлі й торговельне підприємництво: сучасні вектори розвитку і перспективи : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. - Полтава : ПДАУ, 2024. - С. 271-272 | |
---|
12 | > Боровікова, Наталія Олексіївна. Вплив структуроутворувачів білкової та полісахаридної природи на ІЧ-спектри рисового тіста [Текст] / Н. О. Боровікова, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна> // Modern Movement of Science : Proceedings of the 16th International Scientific and Practical Internet Conference, October 14-15, 2024. - 2024. - P. 101-102 | |
---|
13 | > Гавриш, Тетяна Володимирівна. Оптимізація умов зберігання зерна ярого тритікале [Текст] / Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова, А. В. Пречисла> // Проблеми та перспективи розвитку сільськогосподарського машинобудування : матеріали VІІ Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. - Полтава : ПДАУ, 2024. - С. 271-272 | |
---|
14 | > Технологічне проектування підприємств зернопереробної галузі [Текст] : навч. посібник до виконання випуск. роботи бакалавра для студентів спец. 181 Харчові технології першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 179 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
15 | > Технологічне проектування елеваторів та комбікормових підприємств [Текст] : навч. посіб. до виконання випуск. роботи бакалавра для студентів спец. 181 Харчові технології першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти (освіт. програма Харчові технології) / І. М. Фоміна, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна, Н. О. Боровікова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 140 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
16 | > Шаніна, Ольга Миколаївна. Визначення якості борошняної сировини [Текст] / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ДБТУ, 2024. - Вип. 2 (36). - С. 75-82 | Повний текст |
---|
17 | > Гавриш, Тетяна Володимирівна. Біотехнологічні процеси у зернопереробній галузі [Текст] : навч.-метод. посіб. до виконання лаб. робіт для студентів спец. 181 Харчові технології / Т. В. Гавриш, І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 80 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
18 | > Фоміна, Ірина Миколаївна. Технологія елеваторної промисловості [Текст] : навч.-метод. посібник до виконання лаб. робіт з дисципліни / І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, О. О. Ізмайлова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 90 с. - Б. ц. | |
---|
19 | > Безпека продукції галузі [Текст] : навч.-метод. посібник до виконання лаб. робіт з дисципліни / Л. М. Пузік, Т. В. Гавриш, І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 52 с. - Б. ц. | |
---|
20 | > Боровікова, Наталія Олексіївна. Дослідження іонзв’язувальної здатності білків рисового тіста за наявності поліпшувачів [Текст] / Н. О. Боровікова, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш> // Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ДБТУ, 2024. - Вип. 1 (35). - С. 18-24 | Повний текст |
---|
2023 |
21 | > Боровікова, Наталія Олексіївна. Регулювання вологості тіста безглютенового з використанням поліпшувачів [Текст] / Н. О. Боровікова, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш> // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 25 жовт. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 103-104 | |
---|
22 | > Shanina, Olga. The effect of polysaccharide and protein additives on the surface tension index of gluten-free dough [Text] / O. Shanina, T. Gavrish, N. Borovikova> // Actual Issues of Modern Science : European Scientific e-Journal. - 2023. - № 26. - P. 36-42 | |
---|
23 | > Фоміна, Ірина Миколаївна. Методи контроля харчових виробництв [Текст] : навч.-метод. посібник до виконання лаб. робіт з дисципліни / І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : ДБТУ, 2023. - 121 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
2022 |
24 | > Technological aspects of rice gluten-free bread production [Electronic resource] / O. Shanina, N. Borovikova, T. Gavrish, K. Dugina> // Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. - 2022. - Vol. 16. - С. 579-589. - DOI 10.5219/1725. - | Повний текстПовний текст |
---|
25 | > Grain processing [Text] : workbook / О. Shanina, T. Gavrish, N. Borovikova, Ya. Danshin. - Kharkiv : [s. n.], 2022. - 43 p. - Б. ц. | |
---|
26 | > Вплив білкових та полісахаридних добавок на реологічні показники рисового тіста [Текст] / Н. О. Боровікова, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Я. Ю. Ільчук> // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 16 листоп. 2022 р. - Київ : НУХТ, 2022. - С. 132-133 | |
---|
27 | > Проектування крупозаводів [Текст] : метод. рек. до виконання кваліфікац. роботи бакалавра. Ч. 3 / авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц. | |
---|
28 | > Проектування комбікормових заводів [Текст] : метод. рек. до виконання кваліфікац. роботи бакалавра. Ч. 4 / авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц. | |
---|
29 | > Технологія комбікормів і кормових добавок [Текст] : лаборатор. практикум / авт.-уклад. : О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц. | |
---|
30 | > Боровікова, Наталія Олексіївна. Вплив поліпшуючих добавок на газоутворювальну та газоутримувальну здатності дріжджового безглютенового тіста [Текст] / Н. О. Боровікова, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш> // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 108 | |
---|
31 | > Мікробіологія зернопродуктів [Текст] : лаборатор. практикум / авт.-уклад. : О. М. Шаніна [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - 184 с. - Б. ц. | |
---|
2021 |
32 | > Основи переробки зерна [Текст] : лаборатор. практикум для студентів закл. вищ. освіти / О. М. Шаніна [та ін.] ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : Міськдрук, 2021. - 110 с. : рис., табл. - ISBN 978-617-619-202-2 : Б. ц. | |
---|
33 | > Фоміна, Ірина Миколаївна. Вплив постійного магнітного поля на стан вологи зерна пшениці під час післязбирального дозрівання [Текст] / І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, Ю. В. Харченко> // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 25-26 листоп. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021. - С. 434 | |
---|
34 | > Випускова робота бакалавра [Текст] : метод. вказівки для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 181 Харчові технології, галузь знань 18 Виробництва та технології. Ч. 2. Технологічне проектування борошномельних підприємств / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 79 с. : рис., табл. - Б. ц. | |
---|
35 | > Навчально-методичний посібник до виконання лабораторних робіт «Технічна мікробіологія» [Текст] / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова, Я. В. Даньшин. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 120 с. - Б. ц. | |
---|
36 | > Шаніна, Ольга Миколаївна. Титриметричний аналіз взаємодії біополімерів борошняної сировини зі структуроутворювачами білкової та полісахаридної природи [Текст] / О. М. Шаніна, Н. О. Боровікова> // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 25-26 листоп. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021. - С. 170-172 | |
---|
37 | > Технічна мікробіологія [Текст] : навч.-метод. посібник до виконання лаборатор. робіт для студентів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. форми навчання інж. спец. / Т. В. Гавриш [та ін.] ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - 120 с. : рис., табл. - Б. ц. | |
---|
38 | > Вплив виду упакування на зберігання безглютенового рисового хліба [Текст] / О. М. Шаніна, Н. О. Боровікова, Г. І. Гирка, Т. В. Гавриш> // Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем : матеріали тез доп. XІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Чернігів, 26-27 трав. 2021 р., у 2 т. - Чернігів : НУ «Чернігів. політехніка», 2021. - Т. 1. - С. 228 | |
---|
39 | > Шаніна, Ольга Миколаївна. Технологічний потенціал структуроутворювачів білкової та полісахаридної природи як поліпшувачів безглютенового хліба [Текст] / О. М. Шаніна, Н. О. Боровікова, А. В. Голуб> // The world science of modernity. Problems and prospects of development : materials XV of the International science conference, Paris, March 25-26, 2021. - Paris, 2021. - P. 216-218. | |
---|
40 | > Шаніна, Ольга Миколаївна. Титриметричний аналіз взаємодії біополімерів борошняної сировини зі структуроутворювачами білкової та полісахаридної природи [Текст] / О. М. Шаніна, Н. О. Боровікова> // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : матеріали тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, Львів. держ. ун-т фізич. культури ім. Івана Боберського, 7-8 жовт. 2021 р. - Львів : ЛДУФК, 2021 | |
---|
41 | > Шаніна, Ольга Миколаївна. Визначення технологічних режимів безглютенового хліба методом ПФЕ 23 [Текст] / О. М. Шаніна, Н. О. Боровікова> // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві та здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 14 верес. 2021 р. - Київ : НУХТ, 2021. - С. 47-48 | |
---|
42 | > Боровікова, Наталія Олексіївна. Кваліметрична оцінка якості безглютенового хліба [Текст] / Н. О. Боровікова, О. М. Шаніна> // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 25-26 листоп. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021. - С. 425-426 | |
---|
2020 |
43 | > Дослідження впливу полісахаридних та білкових добавок на показник поверхневого натягу безглютенового тіста методом лежачої краплі [Текст] / Н. О. Боровікова, В. В. Шаповал, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш> // Актуальні аспекти розвитку харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали міжвузів. наук.-практ. семінару, м. Харків, 17 груд. 2020 р. - Харків : ХТЕІ КНТЕУ, 2020. - С. 30. | |
---|
44 | > Дослідження вологоутримуючої здатності безглютенового тіста [Текст] / Н. О. Боровікова, Г. І. Гірка, О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш> // Актуальні аспекти розвитку харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали міжвуз. наук.-практ. семінару, м. Харків, 17 груд. 2020 р. - Харків : ХТЕІ КНТЕУ, 2020. - С. 29-30. | |
---|
45 | > Фоміна, Ірина Миколаївна. Технологія елеваторної промисловості [Текст] : навч.-метод. посібник до виконання лаборатор. робіт для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищої освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології / І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, О. О. Ізмайлова ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 82 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 63. - Б. ц. | Повний текст |
---|
46 | > Визначення фізичних властивостей зернових культур борошномельної галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи з дисципліни ”Технологія зберігання і переробки зерна” для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 31 с. - Б. ц. | |
---|
47 | > Визначення фізичних властивостей олійних та ефірноолійних культур [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи з дисципліни ”Технологія зберігання і переробки зерна” для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 16 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
48 | > Визначення фізичних властивостей зернобобових культур [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи з дисципліни "Технологія зберігання і переробки зерна" для студентів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 18 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
49 | > Визначення фізичних властивостей зернових культур круп’яної галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. роботи з дисципліни ”Технологія зберігання і переробки зерна” для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання 181 Харчові технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 26 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
50 | > Мікробіологія галузі [Текст] : навч.-метод. посібник до виконання лаборатор. робіт для студентів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. форми навчання інж. спец. / Т. В. Гавриш [та ін.] ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 70 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
51 | > Шаніна, Ольга Миколаївна. Оптимізація технології безглютенового хліба зі структуроутворювачами білкової та полісахаридної природи [Текст] / О. М. Шаніна, Н. О. Боровікова, Т. В. Гавриш> // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., м. Мелітополь, 24 листоп. 2020 р. - Мелітополь : ТДАТУ, 2020. - С. 105-107. | |
---|
2019 |
52 | > Визначення ролі гнилісних процесів у природі [Текст] : метод. вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Технічна мікробіологія" / авт.-уклад.: О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, Н. О. Боровікова. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 16 с. - Б. ц. | |
---|
53 | > Вплив добавок білкової та полісахаридної природи на вологоутримуючу здатність безклейковинного тіста [Текст] / О. М. Шаніна, Н. О. Боровікова, Т. В. Гавриш, К. В. Дугіна, О. Е. Фезопуло> // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - Вип. 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. виробництв. - С. 132-141. - Бібліогр. наприкінці ст. | |
---|
2017 |
54 | > Розрахунок експлуатаційної потужності технологічних ліній елеваторів [Текст] : метод. вказівки / уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, О. О. Ізмайлова. - Харків : ХНТУСГ, 2017. - 13 с. - Б. ц. | |
---|
55 | > Визначення показників якості та відповідності класу зерна пшениці [Текст] : метод. вказівки / уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, О. О. Ізмайлова. - Харків : ХНТУСГ, 2017. - 6 с. - Б. ц. | |
---|
56 | > Вплив факторів на сипкість зернових мас [Текст] : метод. вказівки / уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, О. О. Ізмайлова. - Харків : ХНТУСГ, 2017. - 5 с. - Б. ц. | |
---|
57 | > Вивчення плину сипучого матеріалу із середовища [Текст] : метод. вказівки / уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, О. О. Ізмайлова. - Харків : ХНТУСГ, 2017. - 5 с. - Б. ц. | |
---|
58 | > Визначення інтенсивності дихання зерна і втрата його маси [текст] : метод. вказівки / уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, О. О. Ізмайлова. - Харків : ХНТУСГ, 2017. - 6 с. - Б. ц. | |
---|
59 | > Попова, В. М. Вплив магнітного поля на формування технологічних властивостей спирту [Текст] / В. М. Попова, Н. О. Боровікова> // Сучасні тенденції розвитку української науки : матеріали Всеукр. наук. конф. - Переяслав-Хмельницький, 2017. - Вип. 4. - С. 57-61. | |
---|
60 | > Розробка добового завдання елеватора [Текст] : метод. вказівки / уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, О. О. Ізмайлова. - Харків : ХНТУСГ, 2017. - 6 с. - Б. ц. | |
---|
61 | > Активне вентилювання [Текст] : метод. вказівки / уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова, О. О. Ізмайлова. - Харків : ХНТУСГ, 2017. - 5 с. - Б. ц. | |
---|
2016 |
62 | > Попова, В. М. Магнітна обробка – гарантія якості спирту / В. М. Попова, Н. О. Боровікова> // Інженерія переробних і харчових виробництв. - 2016. - № 1 (1). - С. 29-32. | |
---|
2015 |
63 | > Фоміна, Ірина Миколаївна. Загальні методи контролю харчових виробництв [Текст] : лаб. практикум / І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова ; під ред. І. М. Фоміної. - Харків : ХНТУСГ, 2015. - 110 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 85. - Б. ц. | |
---|
2014 |
64 | > Магнитная обработка воды в пищевой промышленности [Текст] / Н. А. Боровикова, А. А. Фефелов, В. Н. Попова, С. А. Григоренко> // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : КП "Міська друкарня", 2014. - Вип. 152: Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 281-286. - Библиогр.: с. 286 | |
---|
2013 |
65 | > Визначення вуглеводів в харчових продуктах [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з дисципліни „Загальні методи контролю харчових виробництв” для студентів освіт.-квавліфікац. рівня бакавлавр за напрямом підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія / ХНТУСГ ; уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : [б. в.], 2013. - 14 с. - 4.00 грн. | |
---|
66 | > Визначення кислотності, лужності і окисно-відновного потенціалу харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з дисципліни „Загальні методи контролю харчових продуктів” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня бакалавр за напрямом підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія / ХНТУСГ ; уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : [б. в.], 2013. - 14 с. : табл. - 4.00 грн. | |
---|
67 | > Визначення жирів в харчових продуктах [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з дисципліни „Загальні методи контролю харчових виробництв” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня бакалавр за напрямом підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія / ХНТУСГ ; уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : [б. в.], 2013. - 9 с. - 4.00 грн. | |
---|
68 | > Визначення білку в харчових продуктах [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з дисципліни „Загальні методи контролю харчових виробництв” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня баклавр за напрямом підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія / ХНТУСГ ; уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : [б. в.], 2013. - 11 с. - 4.00 грн. | |
---|
69 | > Визначення колірності і каламутності харчових продуктів [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять з дисципліни „Загальні методи контролю харчових продуктів” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня бакалавр за напрямом підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія / ХНТУСГ ; уклад.: І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова. - Харків : [б. в.], 2013. - 14 с. - 4.00 грн. | |
---|
2012 |
70 | > Попова, Е. М. Вплив магнітної обробки на зменшення домішок в спирті [Текст] / Е. М. Попова, Н. О. Боровікова> // Вісник Харківського нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2012. - Вип. 131: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 257-261. - Бібліогр.: с. 260 | |
---|
2011 |
71 | > Попова, В. М. Управління якістю спирта за допомогою магнітних полів [Електронний ресурс] / В. М. Попова, О. О. Фефелов, Н. О. Боровікова> // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 20-21 жовт. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 155-156 | Повний текст |
---|
72 | > Дослідження дії магнітних полів на технологічні властивості зерна та борошна [Текст] : метод. вказівки до лаб. роботи з дисципліни „Актуальні проблеми галузі” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня спеціаліст 7.091701 за спец. Технологія зберігання і переробки зерна / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова, Н. О. Боровікова, Т. В. Гавриш. - Харків : [б. в.], 2011. - 17 с. - 5.00 грн. | |
---|
73 | > Написання наукової статті за отриманими експериментальними даними [Текст] : метод. вказівки до лаб. роботи з дисципліни „Актуальні проблеми галузі” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня спеціаліст 7.090701 та магістр 8.091701 за спец. Технологія зберігання і переробки зерна / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова, Н. О. Боровікова, Т. В. Гавриш. - Харків : [б. в.], 2011. - 18 с. - 5.00 грн. | |
---|
74 | > Поліпшення властивостей борошна та якості хліба шляхом додавання аскорбінової кислоти та хлібопекарських поліпшувачів [Текст] : метод. вказівки до лаб. роботи з дисципліни „Актуальні проблеми галузі” для студентів освіт.-кваліфікац. рівня спеціаліст 7.091701 та магістр 8.091701 за спец. Технологія зберігання і переробки зерна / ХНТУСГ ; уклад.: О. М. Сафонова [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2011. - 12 с. - 5.00 грн. | |
---|
2007 |
75 | > Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції" [Текст] : для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль ІV. Переробка сировини тваринного походження. Тема 12. Переробка яєць / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, Ю. Ю. Ольховська, Н. О. Боровікова, А. Т. Теймурова, А. В. Бородіна ; ХНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2007. - 10 с. - 1.00 грн. | |
---|
76 | > Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції" [Текст] : для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль ІV. Виробництво комбікормів. Тема 13. Технологія комбікормів / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, Ю. Ю. Ольховська, Н. О. Боровікова, А. Т. Теймурова, А. В. Бородіна ; ХНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2007. - 10 с. - 1.00 грн. | |
---|
77 | > Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни „Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції” [Текст] : для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль II. Переробка зернової сировини та борошна. Тема 6. Технологія крупів / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, Ю. Ю. Ольховська, Н. О. Боровікова, А. Т. Теймурова, А. В. Бородіна ; ХНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2007. - 14 с. - 1.00 грн. | |
---|
78 | > Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни „Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції” [Текст] : для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль II. Переробка зернової сировини та борошна. Тема 5. Технологія макаронних виробів / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, Ю. Ю. Ольховська, Н. О. Боровікова, А. Т. Теймурова, А. В. Бородіна ; ХНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2007. - 10 с. - 1.00 грн. | |
---|
79 | > Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни „Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції” [Текст] : для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль I. Основи технології переробки харчової сировини та її зберігання. Тема 2. Зберігання зернової сировини / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, Ю. Ю. Ольховська, Н. О. Боровікова, А. Т. Теймурова, А. В. Бородіна ; ХНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2007. - 14 с. - 1.00 грн. | |
---|
80 | > Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни „Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції” [Текст] : для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль II. Переробка зернової сировини та борошна. Тема 3. Технологія борошна / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, Ю. Ю. Ольховська, Н. О. Боровікова, А. Т. Теймурова, А. В. Бородіна ; XНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2007. - 10 с. - 1.00 грн. | |
---|
81 | > Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни „Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції” [Текст] : для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль II. Переробка зернової сировини та борошна. Тема 4. Технологія хлібобулочних виробів / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, Ю. Ю. Ольховська, Н. О. Боровікова, А. Т. Теймурова, А. В. Бородіна ; ХНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2007. - 10 с. - 1.00 грн. | |
---|
82 | > Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни „Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції” [Текст] : для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль I. Основи технології переробки харчової сировини та її зберігання. Тема 1. Теоретичні основи переробки та зберігання харчової сировини / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, Ю. Ю. Ольховська, Н. О. Боровікова ; XНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2007. - 16 с. - 1.00 грн. | |
---|
83 | > Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції" [Текст] : для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль ІІІ. Переробка олійної, цукровмісної, овочевої та плодово-ягідної сировини. Тема 9. Переробка овочів, плодів та ягід / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, Ю. Ю. Ольховська, Н. О. Боровікова, А. Т. Теймурова, А. В. Бородіна ; ХНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2007. - 10 с. - 1.00 грн. | |
---|
84 | > Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції" [Текст] : для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль ІV. Переробка сировини тваринного походження. Тема 11. Переробка молока / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, Ю. Ю. Ольховська, Н. О. Боровікова, А. Т. Теймурова, А. В. Бородіна ; ХНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2007. - 14 с. - 1.00 грн. | |
---|
85 | > Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції" [Текст] : для студ. стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль ІV. Переробка сировини тваринного походження. Тема 10. Переробка м'яса / О. М. Сафонова, О. О. Шакула, О. А. Холодова, Ю. Ю. Ольховська, Н. О. Боровікова, А. Т. Теймурова, А. В. Бородіна ; ХНТУСГ. - Х. : [б. и.], 2007. - 10 с. - 1.00 грн. | |
---|
86 | > Регулювання технологічних властивостей борошна пшеничного хлібопекарського шляхом магнітної обробки [Текст] / О. М. Сафонова, І. М. Фоміна, А. В. Бородіна, Н. О. Боровікова, О. Г. Кузьменко> // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2007. - Вип. 58: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв. - С. 150-156. - Бібліогр. наприкінці ст. - ISBN 5-7987-0176-Х | |
---|
87 | > Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт з дисципліни для студентів стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль ІІІ. Переробка олійної, цукровмісної, овочевої та плодово-ягідної сировини. Тема 7. Технологія рослинної олії / ХНТУСГ ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2007. - 10 с. - 1.00 грн. | |
---|
88 | > Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт з дисципліни для студентів стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль ІІІ. Переробка олійної, цукровмісної, овочевої та плодово-ягідної сировини. Тема 8. Технологія цукру / ХНТУСГ ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2007. - 6 с. - 1.00 грн. | |
---|