2022 |
1 | > Світові традиції та культура сервісу [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад.: В. І. Скриннік, К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька. - Харків : ДБТУ, 2022. - 17 с. - Б. ц. | |
---|
2 | > Іміджева ідеологія у ГРБ [Текст] : робоча програма з дисципліни, для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад.: В. І. Скриннік, К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька. - Харків : ДБТУ, 2022. - 35 с. - Б. ц. | |
---|
3 | > Організація ресторанного господарства [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад.: К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька, В. І. Скриннік. - Харків : ДБТУ, 2022. - 45 с. - Б. ц. | |
---|
4 | > Інфраструктура готельного і ресторанного господарства [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад.: К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька, В. І. Скриннік. - Харків : ДБТУ, 2022. - 23 с. - Б. ц. | |
---|
5 | > Атестаційний/єдиний державний кваліфікаційний екзамен [Текст] : комплект контрол. завдань (тестів) для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад.: Д. М. Одарченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - 60 с. - Б. ц. | |
---|
6 | > Основи гостинності (вибіркова) [Текст] : силабус дисципліни / уклад. Н. Ю. Балацька. - Харків : ДБТУ, 2022. - 4 с. - Б. ц. | |
---|
7 | > Фахове вступне випробування [Текст] : комплект завдань для здобуття ступеня освіти магістр на основі ступенів освіти бакалавр, магістр/ОКР спеціаліст галузь знань 24 Сфера обслуговування, спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад.: К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька, В. І. Скриннік. - Харків : ДБТУ, 2022. - 80 с. - Б. ц. | |
---|
8 | > Фахове вступне випробування [Текст] : програма для здобуття ступеня освіти магістр на основі ступенів освіти бакалавр, магістр/ОКР спеціаліст галузь знань 24 Сфера обслуговування, спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад.: Д. М. Одарченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - 25 с. - Б. ц. | |
---|
9 | > Балацька, Наталя Юріївна. Тенденції розвитку та стратегічного управління підприємствами готельно-ресторанного бізнесу [Текст] / Н. Ю. Балацька, К. В. Калєнік, В. І. Скриннік> // Таврійський наук. вісник. Серія: Економіка. - 2022. - № 13. - С. 62-71 | |
---|
10 | > Digital technologies and digital marketing: new opportunities for tourism and hospitality business [Electronic resource] / N. Balatska, L. Radkevych, Yu. Robul, O. Vdovichena, A. Strenkovska> // Financial and Credit Activity-Problems of Theory and Practice. - 2022. - Vol. 6, Issue 47. - P. 424-432. - DOI 10.55643/fcaptp.6.47.2022.3924. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
11 | > Основи гостинності [Текст] : метод. вказівки для самост. вивч. дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад.: В. І. Скриннік, К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька. - Харків : [б. в.], 2022. - 82 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
12 | > Балацька, Наталя Юріївна. Місце трудових ресурсів в інтеграційних та глобалізаційних умовах в готельно-ресторанному бізнесі [Текст] / Н. Ю. Балацька, К. В. Калєнік, В. І. Скриннік> // Вісник університету банківської справи. - Львів, 2022. - № 1 (43). - С. 31-36 | |
---|
13 | > Професійна етика та етикет у ГРБ [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад.: В. І. Скриннік, К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька. - Харків : ДБТУ, 2022. - 23 с. - Б. ц. | |
---|
2021 |
14 | > Балацька, Наталя Юріївна. Методологія ціннісно-орієнтованого управління розвитком підприємств ресторанного бізнесу [Електронний ресурс] : дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 12.05.2021 / Н. Ю. Балацька ; наук. конс. В. А. Гросул ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2021. - 471 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34751 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 16-21, 378-420. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
15 | > Слюсар, А. А. Характерні риси та особливості сучасних екоготелів [Текст] / А. А. Слюсар ; наук. керівник Н. Ю. Балацька> // Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 194 | |
---|
16 | > Modelling balanced criteria system for business process management [Electronic resource] / V. A. Hrosul, A. Goloborodko, S. Lehominova, K. Kalienik, N. Balatska> // Risus-journal on innovation and sustainability. - 2021. - Vol. 12, Issue 2. - С. 139-153. - DOI 10.23925/2179-3565.2021v12i2p139-153. - | Повний текстПовний текст |
---|
17 | > Балацька, Наталя Юріївна. Стратегії інноваційного розвитку в індустрії гостинності [Текст] / Н. Ю. Балацька, К. В. Калєнік> // Наукові записки Львів. ун-ту бізнесу та права. Серя: Економічна, юридична. - 2021. - № 21. - С. 20-27 | |
---|
18 | > Чертова, В. О. Фактори формування якісного обслуговування [Текст] / В. О. Чертова ; наук. керівник Н. Ю. Балацька> // Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт., 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 204 | |
---|
19 | > Борис, А. Сучасні тенденції розвитку інноваційних технологій у готельно-ресторанній індустрії України [Текст] / А. Борис ; наук. керівник Н. Ю. Балацька> // Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021 | |
---|
20 | > Research of Logical Contradictions in the Conditions of Cluster Management of the Enterprise [Electronic resource] / V. A. Hrosul, S. Kovalenko, V. Saienko, A. Skomorovskyi, K. Kalienik, N. Balatska> // Journal of Management Information and Decision Sciences. - 2021. - Vol. 24, Special Issue 1. - С. 1-4 | Повний текст |
---|
21 | > Балацька, Наталя Юріївна. Організація ресторанного господарства [Текст] : конспект лекцій з дисципліни для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа ступеня освіти бакалавр / Н. Ю. Балацька, К. В. Калєнік. - Харків : ДБТУ, 2021. - 281 с. - Б. ц. | |
---|
22 | > Основи гостинності [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад.: Н. Ю. Балацька [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2021. - 26 с. - Б. ц. | |
---|
23 | > Балацька, Наталя Юріївна. Методологія ціннісно-орієнтованого управління розвитком підприємств ресторанного бізнесу [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 12.05.2021 / Н. Ю. Балацька ; наук. конс. В. А. Гросул ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2021. - 36 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54572 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 30-33. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
24 | > Hrosul, Viktoriia. Development of a methodological basis for assessing the effectiveness of value-oriented management of development of a restaurant business enterprise [Text] / V. Grosul, N. Balatska> // Technology audit and production reserves. - 2021. - № 1/4 (57). - С. 6-9 | |
---|
2020 |
25 | > Гросул, Вікторія Анатоліївна. Модель оцінки можливостей розвитку підприємств ресторанного бізнесу України в умовах пандемії Covid-2019 [Текст] / В. А. Гросул, Н. Ю. Балацька> // Вчені записки Тавр. нац. ун-ту ім. В. І. Вернадського. Серія: Економіка і управління. - 2020. - Т. 31 (70), № 3. - С. 121-126. - DOI https://doi.org/10.32838/2523-4803/70-3-20. - | Повний текстПовний текст |
---|
26 | > Балацька, Наталя Юріївна. Методичний інструментарій оцінки впливу GETS-факторів на розвиток підприємства ресторанного бізнесу [Текст] / Н. Ю. Балацька> // Науковий погляд: економіка та управління. - 2020. - № 2 (68). - С. 90-96 | Повний текст |
---|
27 | > Балацька, Наталя Юріївна. Оцінка соціокультурного простору розвитку підприємств ресторанного бізнесу в Україні [Текст] / Н. Ю. Балацька> // Науковий вісник Міжнар. гуманітар. ун-ту. Серія: Економіка і менеджмент. - 2020. - № 39. - С. 11-18 | |
---|
28 | > Дудник, К. М. ІТ-технології – успішне майбутнє готельного бізнесу [Текст] / К. М. Дудник, наук. керівник Н. Ю. Балацька> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 171 | |
---|
29 | > Кольцо, М. А. Інновації у сфері ресторанного бізнесу [Текст] / М. А. Кольцо, наук. керівник Н. Ю. Балацька> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 182 | |
---|
30 | > Балацька, Наталя Юріївна. Ресторанний бізнес в умовах пандемії короновірусу: проблеми та напрямки трансформації моделей розвитку [Електронний ресурс] / Н. Ю. Балацька> // Інфраструктура ринку. Розділ Економіка та управління підприємствами. - 2020. - Вип. 42. - С. 117-122. - DOI https://doi.org/10.32843/infrastruct42-20. - | Повний текстПовний текст |
---|
31 | > Балацька, Наталя Юріївна. Сугестивний сервіс та його вплив на поведінку споживачів [Текст] / Н. Ю. Балацька, К. В. Калєнік> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 145-146 | |
---|
32 | > Калєнік, Ксенія Володимирівна. Аналіз ERP-систем для управління туристичним підприємством [Текст] / К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 159-160 | |
---|
33 | > Давидова, Оксана Юріївна. Упровадження принципів академічної доброчесності в освітній процес [Текст] / О. Ю. Давидова, К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 134-135 | |
---|
34 | > Балацька, Наталя Юріївна. Системна методологія управління розвитком підприємства ресторанного бізнесу в умовах стратегічних несподіванок [Текст] / Н. Ю. Балацька> // Економічні студії. - 2020. - № 3 (29). - С. 12-16 | |
---|
35 | > Гросул, Вікторія Анатоліївна. Digital-маркетинг як дієвий інструмент антикризового розвитку підприємства ресторанного бізнесу в період пандемії та її рецесії [Текст] / В. А. Гросул, Н. Ю. Балацька> // Підприємництво та інновації. - 2020. - Вип. 11 (2). - С. 7-12 | |
---|
36 | > Балацька, Наталя Юріївна. Методичний підхід до визначення напряму розвитку підприємства ресторанного бізнесу [Текст] / Н. Ю. Балацька> // Економічний простір. Розділ: Економіка та управління підприємствами. - 2020. - № 154. - С. 61-67. - DOI https://doi.org/10.32782/2224-6282/154-11. - | Повний текстПовний текст |
---|
37 | > Балацька, Наталя Юріївна. Формування моделі прийняття рішень щодо стратегічного розвитку підприємства ресторанного бізнесу [Текст] / Н. Ю. Балацька> // Вісник Одес. нац. ун-ту ім. І. І. Мечникова. Серія: Економіка. - 2020. - Т. 25, Вип. 2 (81). - С. 62-69. - DOI https://doi.org/10.32782/2304-0920/2-81-10. - | Повний текстПовний текст |
---|
2019 |
38 | > Балацька, Наталя Юріївна. Концепція економіки вражень в розвитку підприємства ресторанного бізнесу [Текст] / Н. Ю. Балацька> // Подільський вісник: сільське господарство, техніка, економіка. Серія: Екон. науки. - 2019. - Вип. 31. - С. 89-97. - DOI https://doi.org/10.37406/2706-9052-2019-2-13. - | Повний текстПовний текст |
---|
39 | > Балацька, Наталя Юріївна. Інноваційні аспекти розвитку підприємств ресторанного бізнесу [Текст] / Н. Ю. Балацька> // Держава та регіони. Серія: Економіка та підприємництво. - 2019. - № 5 (110). - С. 76-81 | Повний текст |
---|
40 | > Балацька, Наталя Юріївна. Інтегрований підхід до управління розвитком підприємства ресторанного бізнесу [Текст] / Н. Ю. Балацька> // Причорноморські економічні студії. Розділ 4: Економіка та управління підприємствами. - Одеса : Причорномор. НДІ економіки та інновацій, 2019. - Вип. 47-1. - С. 107-113 | Повний текст |
---|
41 | > Дудник, К. М. Сучасні інноваційні послуги закладів готельного господарства [Текст] / К. М. Дудник, наук. керівник Н. Ю. Балацька> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 2. - С. 256 | |
---|
42 | > Балацька, Наталя Юріївна. Оцінка проблемного простору розвитку підприємств ресторанного бізнесу на основі сучасних технологій нейролінгвістичного програмування [Текст] / Н. Ю. Балацька> // Проблеми економіки. Розділ: Економіка та управління підприємствами. - 2019. - № 4 (42). - С. 120-126. - DOI https://doi.org/10.32983/2222-0712-2019-4-120-126. - | Повний текстПовний текст |
---|
43 | > Балацька, Наталя Юріївна. Оцінка соціокультурного простору розвитку підприємств ресторанного бізнесу в Україні [Текст] / Н. Ю. Балацька> // Науковий вісник Міжнар. гуманітар. ун-ту. Серія: Економіка і менеджмент. - Одеса : МГУ, 2019. - Вип. 39. - С. 11-17. - DOI https://doi.org/10.32841/2413-2675/2019-39-2. - | Повний текстПовний текст |
---|
44 | > Hrosul, Viktoriia. Assessment of the environmental factors influence intensity on the restaurant business of Ukraine [Text] / V. Hrosul, N. Balatska> // Sustainable socio-economic development strategies and mechanisms for their implementation in the global dimension : col. monograph. - Sofia : VUZF Publishing House “St. Grigorii Bogoslov”, 2019. - С. 64-80 | Повний текст |
---|
45 | > Балацька, Наталя Юріївна. Фреймовий підхід до формування стратегії соціально-економічного розвитку підприємства ресторанного бізнесу [Текст] / Н. Ю. Балацька> // Бізнес-навігатор. Розділ: Економіка та управління підприємствами. - 2019. - Вип. 6 (55). - С. 36-40 | Повний текст |
---|
46 | > Kalienik, Kseniia. Competitive development strategies of enterprises of hotel and restaurant business in the tourist segment [Text] / K. Kalienik, N. Balatska> // Практика і перспективи розвитку індустрії гостинності України : кол. монографія. - Львів : ЛТЕУ, 2019. - С. 77-83 | |
---|
47 | > Davydova, Oksana. Sustainable development under the conditions of European integration [Text] : col. monograph. Pt. II / O. Davydova, N. Balatska, K. Kalienik. - Ljubljana : VŠPV, Visoka šola za poslovne vede – Ljubljana School of Business, 2019. - 460 p. - Б. ц. | |
---|
48 | > Балацька, Наталя Юріївна. Основи формування забезпечувального механізму розвитку підприємства ресторанного бізнесу [Текст] / Н. Ю. Балацька> // Наукові праці Міжрегіон. акад. упр. персоналом. Серія: Екон. науки. - 2019. - Т. 58, № 2. - С. 22-31 | Повний текст |
---|
49 | > Балацька, Наталя Юріївна. Цінність ресторанної послуги як ключова детермінанта розвитку підприємства [Текст] / Н. Ю. Балацька> // Економічний дискурс. Розділ: Економіка суб’єктів господарювання. - 2019. - Вип. 4. - С. 38-48. - DOI https://doi.org/10.36742/2410-0919-2019-4-4. - | Повний текстПовний текст |
---|
2017 |
50 | > Ковалько, В. С. Сучасні тенденції у сфері гостинності [Текст] / В. С. Ковалько, наук. керівник Н. Ю. Балацька> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 306 | |
---|
51 | > Балацька, Наталя Юріївна. Анімаційна діяльність як складова іміджу санаторно-курортних закладів [Текст] / Н. Ю. Балацька, К. В. Калєнік, В. І. Федак> // Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 3 жовт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 369-370 | Повний текст |
---|
52 | > Балацька, Наталя Юріївна. Сучасні вимоги до підготовки фахівців нової генерації з готельно-ресторанної справи [Текст] / Н. Ю. Балацька> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. ХІV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 161-162 | |
---|
53 | > Сіманович, Ю. О. Фактори успіху у сфері гостинності [Текст] / Ю. О. Сіманович, наук. керівник Н. Ю. Балацька> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 336 | |
---|
54 | > Балацька, Наталя Юріївна. Упровадження стандартів культури обслуговування у сфері гостинності [Текст] / Н. Ю. Балацька> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 193-194 | |
---|
55 | > Балацька, Наталя Юріївна. Дослідження сучасного стану індустрії гостинності та туризму в Україні [Текст] / Н. Ю. Балацька> // Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спец. Готельно-ресторанна справа, 21 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 7-10 | Повний текст |
---|
56 | > Ревва, Г. Ю. Інноваційні тенденції розвитку ресторанного господарства: подавання страв [Текст] / Г. Ю. Ревва, наук. керівник Н. Ю. Балацька> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 327 | |
---|
57 | > Balatska, Natalia. Integration processes in global economy [Text] : сollective monograph / N. Balatska, K. Kalienik, I. Chernikova. - Taunton : Aspekt Publishing, 2017. - 112 с. - Б. ц. | |
---|
58 | > Simanovich, J. Social innovation in hospitality [Text] / J. Simanovich, N. Balatska, K. Kalienik> // Young Researchers in Globalized World: Vistas and Challenges : матеріали Міжнар. форум Харків. нац. ун-т міського госп-ва ім. О. М. Бекетова, м. Харків, 19 трав. 2017 р. - 2017. - С. 71-73 | |
---|
59 | > Балацька, Наталя Юріївна. Анімаційно-дозвіллєва діяльність курортних готелів [Текст] / Н. Ю. Балацька, К. В. Калєнік> // Стратегія розвитку міст: молодь і майбутнє (інноваційний ліфт) : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. студентів, аспірантів і молодих науковців, 28 квіт. – 22 трав. 2017 р. - Харків, 2017. - С. 71-73 | |
---|
2015 |
60 | > Балацька, Наталя Юріївна. Проблеми організації самостійної роботи студентів під час навчання [Текст] / Н. Ю. Балацька, Г. Л. Чміль> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу : матеріали ХІІ Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 320-322 | |
---|
2014 |
61 | > Тітова, М. О. Інноваціїї в закладах ресторанного господарства – основа їх конкурентної переваги [Текст] / М. О. Тітова, В. О. Соколовський, Н. Ю. Балацька> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. У 2 ч. : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 26 берез. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 2. - С. 333 | |
---|
62 | > Фоменко, В. А. Стандарти обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства [Текст] / В. А. Фоменко, К. В. Молодан, Н. Ю. Балацька> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. У 2 ч. : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 26 берез. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 2. - С. 334 | |
---|
63 | > Балацька, Наталя Юріївна. Ефективність функції контролю в готельно-ресторанному бізнесі [Текст] / Н. Ю. Балацька, Т. М. Брикова> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 2. - С. 239-240 | |
---|
64 | > Малюк, Людмила Петрівна. Роль стандартів сервісу в закладах індустрії гостинності [Текст] / Л. П. Малюк, Н. Ю. Балацька> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 2. - С. 277-278 | |
---|
65 | > Малюк, Людмила Петрівна. Технології продуктів харчування з підвищеним вмістом біологічно активних речовин на основі плодів та ягід [Текст] : монографія / Л. П. Малюк, Н. Ю. Балацька, А. А. Дубініна. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 179 с. - Б. ц. | |
---|
66 | > Малюк, Людмила Петрівна. Вплив ароматичних добавок на біофлавоноїди ягідних систем [Текст] / Л. П. Малюк, Н. Ю. Балацька> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2014. - С. 247-255 | |
---|
2013 |
67 | > Методика проведення аналізу ABC–XYZ в управлінні матеріальними запасами [Текст] : метод. вказівки з виконання практ. заняття для студентів спец. 7.140101, 8.14010101 Готельна і ресторанна справа, 7.05170112, 8.05170112 Технологія харчування / уклад.: Л. П. Малюк, Н. Ю. Балацька. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 41 с. - Б. ц. | |
---|
68 | > Балацька, Наталя Юріївна. Стандарти обслуговування як метод забезпечення високоякісного сервісу [Текст] / Н. Ю. Балацька, Т. М. Брикова> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.) Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 261-262 | |
---|
69 | > Малюк, Людмила Петрівна. Дослідження хімічного складу соусів із використанням природної нетрадиційної сировини [Текст] / Л. П. Малюк, Н. Ю. Балацька> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 121-126 | |
---|
2012 |
70 | > Давидова, Оксана Юріївна. Структура процесів системи управління якістю готельно-ресторанних послуг [Текст] / О. Ю. Давидова, Н. Ю. Балацька> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 249-250 | |
---|
71 | > Моделювання виробничого процесу за допомогою методу сітьового планування та управління [Текст] : метод. вказівки з виконання практ. заняття для студентів спец. 7.140101, 8.140101.01 Готельна і ресторанна справа, 7.05170112, 8.05170112 Технологія харчування / уклад.: Л. П. Малюк, Н. Ю. Балацька, Л. М. Варипаєва. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 34 с. - Б. ц. | |
---|
72 | > Малюк, Людмила Петрівна. Роль логістичного сервісу в закладах готельного господарства [Текст] / Л. П. Малюк, Н. Ю. Балацька, О. Ю. Давидова> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 261-262 | |
---|
73 | > Балацька, Наталя Юріївна. Інноваційні технології в готельному господарстві [Текст] / Н. Ю. Балацька, О. Ю. Давидова> // Торгівля та готельно-ресторанний бізнес: інноваційний розвиток в умовах глобалізації : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 90-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1967-1988 рр.), канд. екон. наук, проф., заслуж. діяча вищ. школи Укр. РСР Бережного І. Г., м. Харків, 20.04.2012, у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 142-143 | |
---|
2011 |
74 | > Організація виставкової діяльності [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів галузі знань 1401 Сфера обслуговування напряму підгот. 8.140101.02 Курортна справа / уклад.: Л. П. Малюк, Н. Ю. Балацька. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 26 с. - Б. ц. | |
---|
75 | > Логістичні системи в готельному та ресторанному бізнесі [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів галузі знань 1401 Сфера обслуговування напряму підгот. 8.140101.02 Курортна справа / уклад.: Л. П. Малюк, Н. Ю. Балацька. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 30 с. - Б. ц. | |
---|
76 | > Малюк, Людмила Петрівна. Упровадження інноваційних технологій у готельній індустрії [Текст] / Л. П. Малюк, О. Ю. Давидова, Н. Ю. Балацька> // Проблеми управління підприємствами торгівлі та ресторанного бізнесу в умовах інноваційного розвитку : матеріали Міжнар. наук.- практ. конф., м. Харків, 19 жовт. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 293-295 | |
---|
77 | > Давидова, Оксана Юріївна. Сучасні тенденції управління навчальним процесом за кредитно-модульною системою [Текст] / О. Ю. Давидова, Н. Ю. Балацька> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація навчального процесу за кредитно-модульною системою : матеріали IХ Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 23 верес. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 46-47 | |
---|
78 | > Волобуєва, О. В. Проблеми логістичного сервісу в ресторанному господарстві [Текст] / О. В. Волобуєва, Н. Ю. Балацька> // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 172 | |
---|
79 | > Давидова, Оксана Юріївна. Підвищення ефективності діяльності закладу ресторанного господарства на прикладі ресторану "шато-пивоварня" [Текст] / О. Ю. Давидова, Н. Ю. Балацька> // Проблеми управління підприємствами торгівлі та ресторанного бізнесу в умовах інноваційного розвитку : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 жовт. 2011р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 287-288 | |
---|
80 | > Балацька, Наталя Юріївна. Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировини [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 24.03.2011 / Н. Ю. Балацька ; наук. керівник Л. П. Малюк ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2011. - 16 с. - Бібліогр.: с. 11-13. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
81 | > Логістичні системи в готельному та ресторанному бізнесі [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів галузі знань 1401 Сфера обслуговування напряму підгот. 8.140101 Готельно-ресторанна справа / уклад.: Л. П. Малюк, Н. Ю. Балацька. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 31 с. - Б. ц. | |
---|
82 | > Малюк, Людмила Петрівна. Розробка соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировини [Текст] / Л. П. Малюк, О. Ю. Давидова, Н. Ю. Балацька> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 50 | |
---|
2010 |
83 | > Мусіяка, І. П. Розвиток готельного господарства в світі. Правила приймання гостей у різних країнах [Текст] / І. П. Мусіяка, Н. Ю. Балацька> // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчених і студентів, м. Харків, 20 квіт. 2010 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 160 | |
---|
84 | > Балацька, Наталя Юріївна. Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.16 / Н. Ю. Балацька. - Харків : ХДУХТ, 2010. - 16 с. - Б. ц. | |
---|
85 | > Балацька, Наталя Юріївна. Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук: 05.18.16 / Н. Ю. Балацька. - Харків : ХДУХТ, 2010. - 285 с. - Б. ц. | |
---|
86 | > Методи організації основного виробництва. Визначення параметрів потокової лінії на підприємствах харчової промисловості [Текст] : метод. вказівки з виконання практ. занять для студентів напряму підгот. 6.050100 Економіка підприємства, 6.091709 Технологія зберігання, консервування та переробки молока, 6.091706 Технологія зберігання, консервування плодів та овочів / уклад.: О. Ю. Давидова, Н. Ю. Балацька. - Харків : ХДУХТ, 2010. - 28 с. - Б. ц. | |
---|
2009 |
87 | > Давидова, Оксана Юріївна. Діяльнісний та системний підходи до організації навчального процесу [Текст] / О. Ю. Давидова, Н. Ю. Балацька> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали VII Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 24.09.2009 р. - Харків : ХДУХТ, 2009. - С. 69-70 | |
---|
88 | > Експертиза послуг [Текст] : пакет контр. завдань для компл. перевірки знань студентів товарознав. ф-ту спец. 8.050303 Експертиза товарів та послуг / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: О. Ю. Давидова, Н. Ю. Балацька. - Харків : ХДУХТ, 2009. - 99 с. - Б. ц. | |
---|
2008 |
89 | > Давидова, Оксана Юріївна. Концептуальні підходи до впровадження інноваційних процесів у вищій освіті [Текст] / О. Ю. Давидова, Н. Ю. Балацька> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інновації в вищій школі в контексті сучасної парадигми вищої освіти : матеріали VI Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 24 жовт. 2008 р. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 88-89 | |
---|
90 | > Калєнік, Ксенія Володимирівна. Сучасні тенденції розвитку підприємництва в готельному бізнесі [Текст] / К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька> // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2008 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 225-226 | |
---|
2006 |
91 | > Оптимізація рецептур ягідних соусів з використанням математичних методів та комп'ютерних технологій [Текст] / Ж. А. Крутовий, С. В. Любар, Н. Ю. Балацька, Т. Ю. Сизоненко> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 358-365 | |
---|
92 | > Малюк, Людмила Петрівна. Дослідження впливу кореня ятришника на структурно-механічні властивості ягідних мас [Текст] / Л. П. Малюк, О. Ю. Давидова, Н. Ю. Балацька> // Наукові праці Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : ТЕС, 2006. - С. 324-325 | |
---|
93 | > Малюк, Людмила Петрівна. Дослідження впливу структуроформуючої добавки на структурно-механічні характеристики ягідних систем [Текст] / Л. П. Малюк, О. Ю. Давидова, Н. Ю. Балацька> // Наукові праці Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : ТЕС, 2006. - С. 329-331 | |
---|
94 | > Малюк, Людмила Петрівна. Обґрунтування рецептурних компонентів нових соусів з рослинної сировини [Текст] / Л. П. Малюк, О. Ю. Давидова, Н. Ю. Балацька> // Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 23-24 трав. 2006 р. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 272-274 | |
---|
2005 |
95 | > Малюк, Людмила Петрівна. Дослідження стабільності поліфенольних сполук плодово-ягідних мас [Текст] / Л. П. Малюк, О. Ю. Давидова, Н. Ю. Балацька> // Актуальні проблеми харчування: технологія та обладнання, організація і економіка : тези доп. Міжнар. наук.-техн. конф., м. Донецьк. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2005. - С. 95-97 | |
---|
96 | > Малюк, Людмила Петровна. Разработка новых технологий соусов из плодово-ягодного сырья повышенного качества [Текст] / Л. П. Малюк, О. Ю. Давыдова, Н. Ю. Балацка> // Техника и технология пищевых производств : материалы V Междунар. науч.-техн. конф., г. Могилев, 18-20 мая 2005 г. - Минск : Изд. центр БГУ, 2005. - С. 59-60 | |
---|
97 | > Малюк, Людмила Петрівна. Дослідження впливу ароматичних добавок на поліфенольні речовини ягід малини [Текст] / Л. П. Малюк, О. Ю. Давидова, Н. Ю. Балацька> // Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2005. - С. 92-96 | |
---|
2004 |
98 | > Малюк, Людмила Петрівна. Дослідження впливу ароматичних рослинних добавок на збереженність поліфенольних речовин чорної смородини [Текст] / Л. П. Малюк, О. Ю. Давидова, Н. Ю. Балацька> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2004. - С. 125-130 | |
---|
2003 |
99 | > Малюк, Людмила Петрівна. До питання про доцільність розробки нових технологій продуктів з плодоовочевої сировини [Текст] / Л. П. Малюк, О. Ю. Давидова, Н. Ю. Балацька> // Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 65-річчю з дня народж. д-ра техн. наук., проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Беляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2003 р. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 39-40 | |
---|
100 | > Оцінка сорбційних властивостей напоїв на основі яблучного соку [Текст] / Л. П. Малюк, О. Ю. Давидова, І. М. Гурікова, Н. Ю. Балацька> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 59-64 | |
---|