Балацька Наталя Юріївна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2022
1
Світові традиції та культура сервісу [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад.: В. І. Скриннік, К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька. - Харків : ДБТУ, 2022. - 17 с. - Б. ц.
2
Іміджева ідеологія у ГРБ [Текст] : робоча програма з дисципліни, для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад.: В. І. Скриннік, К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька. - Харків : ДБТУ, 2022. - 35 с. - Б. ц.
3
Організація ресторанного господарства [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад.: К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька, В. І. Скриннік. - Харків : ДБТУ, 2022. - 45 с. - Б. ц.
4
Інфраструктура готельного і ресторанного господарства [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад.: К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька, В. І. Скриннік. - Харків : ДБТУ, 2022. - 23 с. - Б. ц.
5
Атестаційний/єдиний державний кваліфікаційний екзамен [Текст] : комплект контрол. завдань (тестів) для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад.: Д. М. Одарченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - 60 с. - Б. ц.
6
Основи гостинності (вибіркова) [Текст] : силабус дисципліни / уклад. Н. Ю. Балацька. - Харків : ДБТУ, 2022. - 4 с. - Б. ц.
7
Фахове вступне випробування [Текст] : комплект завдань для здобуття ступеня освіти магістр на основі ступенів освіти бакалавр, магістр/ОКР спеціаліст галузь знань 24 Сфера обслуговування, спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад.: К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька, В. І. Скриннік. - Харків : ДБТУ, 2022. - 80 с. - Б. ц.
8
Фахове вступне випробування [Текст] : програма для здобуття ступеня освіти магістр на основі ступенів освіти бакалавр, магістр/ОКР спеціаліст галузь знань 24 Сфера обслуговування, спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад.: Д. М. Одарченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - 25 с. - Б. ц.
9 Балацька, Наталя Юріївна.
Тенденції розвитку та стратегічного управління підприємствами готельно-ресторанного бізнесу [Текст] / Н. Ю. Балацька, К. В. Калєнік, В. І. Скриннік // Таврійський наук. вісник. Серія: Економіка. - 2022. - № 13. - С. 62-71
10
Digital technologies and digital marketing: new opportunities for tourism and hospitality business [Electronic resource] / N. Balatska, L. Radkevych, Yu. Robul, O. Vdovichena, A. Strenkovska // Financial and Credit Activity-Problems of Theory and Practice. - 2022. - Vol. 6, Issue 47. - P. 424-432. - DOI 10.55643/fcaptp.6.47.2022.3924. -
Повний текстПовний текстПовний текст
11
Основи гостинності [Текст] : метод. вказівки для самост. вивч. дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад.: В. І. Скриннік, К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька. - Харків : [б. в.], 2022. - 82 с. - Б. ц.
Повний текст
12 Балацька, Наталя Юріївна.
Місце трудових ресурсів в інтеграційних та глобалізаційних умовах в готельно-ресторанному бізнесі [Текст] / Н. Ю. Балацька, К. В. Калєнік, В. І. Скриннік // Вісник університету банківської справи. - Львів, 2022. - № 1 (43). - С. 31-36
13
Професійна етика та етикет у ГРБ [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад.: В. І. Скриннік, К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька. - Харків : ДБТУ, 2022. - 23 с. - Б. ц.
2021
14 Балацька, Наталя Юріївна.
Методологія ціннісно-орієнтованого управління розвитком підприємств ресторанного бізнесу [Електронний ресурс] : дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 12.05.2021 / Н. Ю. Балацька ; наук. конс. В. А. Гросул ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2021. - 471 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34751 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 16-21, 378-420. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
15 Слюсар, А. А.
Характерні риси та особливості сучасних екоготелів [Текст] / А. А. Слюсар ; наук. керівник Н. Ю. Балацька // Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 194
16
Modelling balanced criteria system for business process management [Electronic resource] / V. A. Hrosul, A. Goloborodko, S. Lehominova, K. Kalienik, N. Balatska // Risus-journal on innovation and sustainability. - 2021. - Vol. 12, Issue 2. - С. 139-153. - DOI 10.23925/2179-3565.2021v12i2p139-153. -
Повний текстПовний текст
17 Балацька, Наталя Юріївна.
Стратегії інноваційного розвитку в індустрії гостинності [Текст] / Н. Ю. Балацька, К. В. Калєнік // Наукові записки Львів. ун-ту бізнесу та права. Серя: Економічна, юридична. - 2021. - № 21. - С. 20-27
18 Чертова, В. О.
Фактори формування якісного обслуговування [Текст] / В. О. Чертова ; наук. керівник Н. Ю. Балацька // Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт., 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 204
19 Борис, А.
Сучасні тенденції розвитку інноваційних технологій у готельно-ресторанній індустрії України [Текст] / А. Борис ; наук. керівник Н. Ю. Балацька // Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021
20
Research of Logical Contradictions in the Conditions of Cluster Management of the Enterprise [Electronic resource] / V. A. Hrosul, S. Kovalenko, V. Saienko, A. Skomorovskyi, K. Kalienik, N. Balatska // Journal of Management Information and Decision Sciences. - 2021. - Vol. 24, Special Issue 1. - С. 1-4
Повний текст
21 Балацька, Наталя Юріївна.
Організація ресторанного господарства [Текст] : конспект лекцій з дисципліни для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа ступеня освіти бакалавр / Н. Ю. Балацька, К. В. Калєнік. - Харків : ДБТУ, 2021. - 281 с. - Б. ц.
22
Основи гостинності [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа / уклад.: Н. Ю. Балацька [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2021. - 26 с. - Б. ц.
23 Балацька, Наталя Юріївна.
Методологія ціннісно-орієнтованого управління розвитком підприємств ресторанного бізнесу [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра екон. наук : за спец. 08.00.04 Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) : захищена 12.05.2021 / Н. Ю. Балацька ; наук. конс. В. А. Гросул ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2021. - 36 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54572 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 30-33. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
24 Hrosul, Viktoriia.
Development of a methodological basis for assessing the effectiveness of value-oriented management of development of a restaurant business enterprise [Text] / V. Grosul, N. Balatska // Technology audit and production reserves. - 2021. - № 1/4 (57). - С. 6-9
2020
25 Гросул, Вікторія Анатоліївна.
Модель оцінки можливостей розвитку підприємств ресторанного бізнесу України в умовах пандемії Covid-2019 [Текст] / В. А. Гросул, Н. Ю. Балацька // Вчені записки Тавр. нац. ун-ту ім. В. І. Вернадського. Серія: Економіка і управління. - 2020. - Т. 31 (70), № 3. - С. 121-126. - DOI https://doi.org/10.32838/2523-4803/70-3-20. -
Повний текстПовний текст
26 Балацька, Наталя Юріївна.
Методичний інструментарій оцінки впливу GETS-факторів на розвиток підприємства ресторанного бізнесу [Текст] / Н. Ю. Балацька // Науковий погляд: економіка та управління. - 2020. - № 2 (68). - С. 90-96
Повний текст
27 Балацька, Наталя Юріївна.
Оцінка соціокультурного простору розвитку підприємств ресторанного бізнесу в Україні [Текст] / Н. Ю. Балацька // Науковий вісник Міжнар. гуманітар. ун-ту. Серія: Економіка і менеджмент. - 2020. - № 39. - С. 11-18
28 Дудник, К. М.
ІТ-технології – успішне майбутнє готельного бізнесу [Текст] / К. М. Дудник, наук. керівник Н. Ю. Балацька // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 171
29 Кольцо, М. А.
Інновації у сфері ресторанного бізнесу [Текст] / М. А. Кольцо, наук. керівник Н. Ю. Балацька // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 182
30 Балацька, Наталя Юріївна.
Ресторанний бізнес в умовах пандемії короновірусу: проблеми та напрямки трансформації моделей розвитку [Електронний ресурс] / Н. Ю. Балацька // Інфраструктура ринку. Розділ  Економіка та управління підприємствами. - 2020. - Вип. 42. - С. 117-122. - DOI https://doi.org/10.32843/infrastruct42-20. -
Повний текстПовний текст
31 Балацька, Наталя Юріївна.
Сугестивний сервіс та його вплив на поведінку споживачів [Текст] / Н. Ю. Балацька, К. В. Калєнік // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 145-146
32 Калєнік, Ксенія Володимирівна.
Аналіз ERP-систем для управління туристичним підприємством [Текст] / К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 159-160
33 Давидова, Оксана Юріївна.
Упровадження принципів академічної доброчесності в освітній процес [Текст] / О. Ю. Давидова, К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 134-135
34 Балацька, Наталя Юріївна.
Системна методологія управління розвитком підприємства ресторанного бізнесу в умовах стратегічних несподіванок [Текст] / Н. Ю. Балацька // Економічні студії. - 2020. - № 3 (29). - С. 12-16
35 Гросул, Вікторія Анатоліївна.
Digital-маркетинг як дієвий інструмент антикризового розвитку підприємства ресторанного бізнесу в період пандемії та її рецесії [Текст] / В. А. Гросул, Н. Ю. Балацька // Підприємництво та інновації. - 2020. - Вип. 11 (2). - С. 7-12
36 Балацька, Наталя Юріївна.
Методичний підхід до визначення напряму розвитку підприємства ресторанного бізнесу [Текст] / Н. Ю. Балацька // Економічний простір. Розділ: Економіка та управління підприємствами. - 2020. - № 154. - С. 61-67. - DOI https://doi.org/10.32782/2224-6282/154-11. -
Повний текстПовний текст
37 Балацька, Наталя Юріївна.
Формування моделі прийняття рішень щодо стратегічного розвитку підприємства ресторанного бізнесу [Текст] / Н. Ю. Балацька // Вісник Одес. нац. ун-ту ім. І. І. Мечникова. Серія: Економіка. - 2020. - Т. 25, Вип. 2 (81). - С. 62-69. - DOI https://doi.org/10.32782/2304-0920/2-81-10. -
Повний текстПовний текст
2019
38 Балацька, Наталя Юріївна.
Концепція економіки вражень в розвитку підприємства ресторанного бізнесу [Текст] / Н. Ю. Балацька // Подільський вісник: сільське господарство, техніка, економіка. Серія: Екон. науки. - 2019. - Вип. 31. - С. 89-97. - DOI https://doi.org/10.37406/2706-9052-2019-2-13. -
Повний текстПовний текст
39 Балацька, Наталя Юріївна.
Інноваційні аспекти розвитку підприємств ресторанного бізнесу [Текст] / Н. Ю. Балацька // Держава та регіони. Серія: Економіка та підприємництво. - 2019. - № 5 (110). - С. 76-81
Повний текст
40 Балацька, Наталя Юріївна.
Інтегрований підхід до управління розвитком підприємства ресторанного бізнесу [Текст] / Н. Ю. Балацька // Причорноморські економічні студії. Розділ 4: Економіка та управління підприємствами. - Одеса : Причорномор. НДІ економіки та інновацій, 2019. - Вип. 47-1. - С. 107-113
Повний текст
41 Дудник, К. М.
Сучасні інноваційні послуги закладів готельного господарства [Текст] / К. М. Дудник, наук. керівник Н. Ю. Балацька // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 2. - С. 256
42 Балацька, Наталя Юріївна.
Оцінка проблемного простору розвитку підприємств ресторанного бізнесу на основі сучасних технологій нейролінгвістичного програмування [Текст] / Н. Ю. Балацька // Проблеми економіки. Розділ: Економіка та управління підприємствами. - 2019. - № 4 (42). - С. 120-126. - DOI https://doi.org/10.32983/2222-0712-2019-4-120-126. -
Повний текстПовний текст
43 Балацька, Наталя Юріївна.
Оцінка соціокультурного простору розвитку підприємств ресторанного бізнесу в Україні [Текст] / Н. Ю. Балацька // Науковий вісник Міжнар. гуманітар. ун-ту. Серія: Економіка і менеджмент. - Одеса : МГУ, 2019. - Вип. 39. - С. 11-17. - DOI https://doi.org/10.32841/2413-2675/2019-39-2. -
Повний текстПовний текст
44 Hrosul, Viktoriia.
Assessment of the environmental factors influence intensity on the restaurant business of Ukraine [Text] / V. Hrosul, N. Balatska // Sustainable socio-economic development strategies and mechanisms for their implementation in the global dimension : col. monograph. - Sofia : VUZF Publishing House “St. Grigorii Bogoslov”, 2019. - С. 64-80
Повний текст
45 Балацька, Наталя Юріївна.
Фреймовий підхід до формування стратегії соціально-економічного розвитку підприємства ресторанного бізнесу [Текст] / Н. Ю. Балацька // Бізнес-навігатор. Розділ: Економіка та управління підприємствами. - 2019. - Вип. 6 (55). - С. 36-40
Повний текст
46 Kalienik, Kseniia.
Competitive development strategies of enterprises of hotel and restaurant business in the tourist segment [Text] / K. Kalienik, N. Balatska // Практика і перспективи розвитку індустрії гостинності України : кол. монографія. - Львів : ЛТЕУ, 2019. - С. 77-83
47 Davydova, Oksana.
Sustainable development under the conditions of European integration [Text] : col. monograph. Pt. II / O. Davydova, N. Balatska, K. Kalienik. - Ljubljana : VŠPV, Visoka šola za poslovne vede – Ljubljana School of Business, 2019. - 460 p. - Б. ц.
48 Балацька, Наталя Юріївна.
Основи формування забезпечувального механізму розвитку підприємства ресторанного бізнесу [Текст] / Н. Ю. Балацька // Наукові праці Міжрегіон. акад. упр. персоналом. Серія: Екон. науки. - 2019. - Т. 58, № 2. - С. 22-31
Повний текст
49 Балацька, Наталя Юріївна.
Цінність ресторанної послуги як ключова детермінанта розвитку підприємства [Текст] / Н. Ю. Балацька // Економічний дискурс. Розділ: Економіка суб’єктів господарювання. - 2019. - Вип. 4. - С. 38-48. - DOI https://doi.org/10.36742/2410-0919-2019-4-4. -
Повний текстПовний текст
2017
50 Ковалько, В. С.
Сучасні тенденції у сфері гостинності [Текст] / В. С. Ковалько, наук. керівник Н. Ю. Балацька // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 306
51 Балацька, Наталя Юріївна.
Анімаційна діяльність як складова іміджу санаторно-курортних закладів [Текст] / Н. Ю. Балацька, К. В. Калєнік, В. І. Федак // Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 3 жовт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 369-370
Повний текст
52 Балацька, Наталя Юріївна.
Сучасні вимоги до підготовки фахівців нової генерації з готельно-ресторанної справи [Текст] / Н. Ю. Балацька // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. ХІV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 161-162
53 Сіманович, Ю. О.
Фактори успіху у сфері гостинності [Текст] / Ю. О. Сіманович, наук. керівник Н. Ю. Балацька // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 336
54 Балацька, Наталя Юріївна.
Упровадження стандартів культури обслуговування у сфері гостинності [Текст] / Н. Ю. Балацька // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 193-194
55 Балацька, Наталя Юріївна.
Дослідження сучасного стану індустрії гостинності та туризму в Україні [Текст] / Н. Ю. Балацька // Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спец. Готельно-ресторанна справа, 21 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 7-10
Повний текст
56 Ревва, Г. Ю.
Інноваційні тенденції розвитку ресторанного господарства: подавання страв [Текст] / Г. Ю. Ревва, наук. керівник Н. Ю. Балацька // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 327
57 Balatska, Natalia.
Integration processes in global economy [Text] : сollective monograph / N. Balatska, K. Kalienik, I. Chernikova. - Taunton : Aspekt Publishing, 2017. - 112 с. - Б. ц.
58 Simanovich, J.
Social innovation in hospitality [Text] / J. Simanovich, N. Balatska, K. Kalienik // Young Researchers in Globalized World: Vistas and Challenges : матеріали Міжнар. форум Харків. нац. ун-т міського госп-ва ім. О. М. Бекетова, м. Харків, 19 трав. 2017 р. - 2017. - С. 71-73
59 Балацька, Наталя Юріївна.
Анімаційно-дозвіллєва діяльність курортних готелів [Текст] / Н. Ю. Балацька, К. В. Калєнік // Стратегія розвитку міст: молодь і майбутнє (інноваційний ліфт) : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. студентів, аспірантів і молодих науковців, 28 квіт. – 22 трав. 2017 р. - Харків, 2017. - С. 71-73
2015
60 Балацька, Наталя Юріївна.
Проблеми організації самостійної роботи студентів під час навчання [Текст] / Н. Ю. Балацька, Г. Л. Чміль // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Науково-інформаційна підтримка навчального процесу : матеріали ХІІ Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 320-322
2014
61 Тітова, М. О.
Інноваціїї в закладах ресторанного господарства – основа їх конкурентної переваги [Текст] / М. О. Тітова, В. О. Соколовський, Н. Ю. Балацька // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. У 2 ч. : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 26 берез. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 2. - С. 333
62 Фоменко, В. А.
Стандарти обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства [Текст] / В. А. Фоменко, К. В. Молодан, Н. Ю. Балацька // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. У 2 ч. : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 26 берез. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 2. - С. 334
63 Балацька, Наталя Юріївна.
Ефективність функції контролю в готельно-ресторанному бізнесі [Текст] / Н. Ю. Балацька, Т. М. Брикова // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 2. - С. 239-240
64 Малюк, Людмила Петрівна.
Роль стандартів сервісу в закладах індустрії гостинності [Текст] / Л. П. Малюк, Н. Ю. Балацька // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 2. - С. 277-278
65 Малюк, Людмила Петрівна.
Технології продуктів харчування з підвищеним вмістом біологічно активних речовин на основі плодів та ягід [Текст] : монографія / Л. П. Малюк, Н. Ю. Балацька, А. А. Дубініна. - Харків : ХДУХТ, 2014. - 179 с. - Б. ц.
66 Малюк, Людмила Петрівна.
Вплив ароматичних добавок на біофлавоноїди ягідних систем [Текст] / Л. П. Малюк, Н. Ю. Балацька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2014. - С. 247-255
2013
67
Методика проведення аналізу ABC–XYZ в управлінні матеріальними запасами [Текст] : метод. вказівки з виконання практ. заняття для студентів спец. 7.140101, 8.14010101 Готельна і ресторанна справа, 7.05170112, 8.05170112 Технологія харчування / уклад.: Л. П. Малюк, Н. Ю. Балацька. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 41 с. - Б. ц.
68 Балацька, Наталя Юріївна.
Стандарти обслуговування як метод забезпечення високоякісного сервісу [Текст] / Н. Ю. Балацька, Т. М. Брикова // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.) Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 261-262
69 Малюк, Людмила Петрівна.
Дослідження хімічного складу соусів із використанням природної нетрадиційної сировини [Текст] / Л. П. Малюк, Н. Ю. Балацька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 121-126
2012
70 Давидова, Оксана Юріївна.
Структура процесів системи управління якістю готельно-ресторанних послуг [Текст] / О. Ю. Давидова, Н. Ю. Балацька // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 249-250
71
Моделювання виробничого процесу за допомогою методу сітьового планування та управління [Текст] : метод. вказівки з виконання практ. заняття для студентів спец. 7.140101, 8.140101.01 Готельна і ресторанна справа, 7.05170112, 8.05170112 Технологія харчування / уклад.: Л. П. Малюк, Н. Ю. Балацька, Л. М. Варипаєва. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 34 с. - Б. ц.
72 Малюк, Людмила Петрівна.
Роль логістичного сервісу в закладах готельного господарства [Текст] / Л. П. Малюк, Н. Ю. Балацька, О. Ю. Давидова // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 261-262
73 Балацька, Наталя Юріївна.
Інноваційні технології в готельному господарстві [Текст] / Н. Ю. Балацька, О. Ю. Давидова // Торгівля та готельно-ресторанний бізнес: інноваційний розвиток в умовах глобалізації : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 90-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1967-1988 рр.), канд. екон. наук, проф., заслуж. діяча вищ. школи Укр. РСР Бережного І. Г., м. Харків, 20.04.2012, у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 142-143
2011
74
Організація виставкової діяльності [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів галузі знань 1401 Сфера обслуговування напряму підгот. 8.140101.02 Курортна справа / уклад.: Л. П. Малюк, Н. Ю. Балацька. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 26 с. - Б. ц.
75
Логістичні системи в готельному та ресторанному бізнесі [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів галузі знань 1401 Сфера обслуговування напряму підгот. 8.140101.02 Курортна справа / уклад.: Л. П. Малюк, Н. Ю. Балацька. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 30 с. - Б. ц.
76 Малюк, Людмила Петрівна.
Упровадження інноваційних технологій у готельній індустрії [Текст] / Л. П. Малюк, О. Ю. Давидова, Н. Ю. Балацька // Проблеми управління підприємствами торгівлі та ресторанного бізнесу в умовах інноваційного розвитку : матеріали Міжнар. наук.- практ. конф., м. Харків, 19 жовт. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 293-295
77 Давидова, Оксана Юріївна.
Сучасні тенденції управління навчальним процесом за кредитно-модульною системою [Текст] / О. Ю. Давидова, Н. Ю. Балацька // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація навчального процесу за кредитно-модульною системою : матеріали IХ Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 23 верес. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 46-47
78 Волобуєва, О. В.
Проблеми логістичного сервісу в ресторанному господарстві [Текст] / О. В. Волобуєва, Н. Ю. Балацька // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 172
79 Давидова, Оксана Юріївна.
Підвищення ефективності діяльності закладу ресторанного господарства на прикладі ресторану "шато-пивоварня" [Текст] / О. Ю. Давидова, Н. Ю. Балацька // Проблеми управління підприємствами торгівлі та ресторанного бізнесу в умовах інноваційного розвитку : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 жовт. 2011р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 287-288
80 Балацька, Наталя Юріївна.
Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировини [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 24.03.2011 / Н. Ю. Балацька ; наук. керівник Л. П. Малюк ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2011. - 16 с. - Бібліогр.: с. 11-13. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
81
Логістичні системи в готельному та ресторанному бізнесі [Текст] : робоча програма з дисципліни для студентів галузі знань 1401 Сфера обслуговування напряму підгот. 8.140101 Готельно-ресторанна справа / уклад.: Л. П. Малюк, Н. Ю. Балацька. - Харків : ХДУХТ, 2011. - 31 с. - Б. ц.
82 Малюк, Людмила Петрівна.
Розробка соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировини [Текст] / Л. П. Малюк, О. Ю. Давидова, Н. Ю. Балацька // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 50
2010
83 Мусіяка, І. П.
Розвиток готельного господарства в світі. Правила приймання гостей у різних країнах [Текст] / І. П. Мусіяка, Н. Ю. Балацька // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчених і студентів, м. Харків, 20 квіт. 2010 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 160
84 Балацька, Наталя Юріївна.
Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.16 / Н. Ю. Балацька. - Харків : ХДУХТ, 2010. - 16 с. - Б. ц.
85 Балацька, Наталя Юріївна.
Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук: 05.18.16 / Н. Ю. Балацька. - Харків : ХДУХТ, 2010. - 285 с. - Б. ц.
86
Методи організації основного виробництва. Визначення параметрів потокової лінії на підприємствах харчової промисловості [Текст] : метод. вказівки з виконання практ. занять для студентів напряму підгот. 6.050100 Економіка підприємства, 6.091709 Технологія зберігання, консервування та переробки молока, 6.091706 Технологія зберігання, консервування плодів та овочів / уклад.: О. Ю. Давидова, Н. Ю. Балацька. - Харків : ХДУХТ, 2010. - 28 с. - Б. ц.
2009
87 Давидова, Оксана Юріївна.
Діяльнісний та системний підходи до організації навчального процесу [Текст] / О. Ю. Давидова, Н. Ю. Балацька // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали VII Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 24.09.2009 р. - Харків : ХДУХТ, 2009. - С. 69-70
88
Експертиза послуг [Текст] : пакет контр. завдань для компл. перевірки знань студентів товарознав. ф-ту спец. 8.050303 Експертиза товарів та послуг / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: О. Ю. Давидова, Н. Ю. Балацька. - Харків : ХДУХТ, 2009. - 99 с. - Б. ц.
2008
89 Давидова, Оксана Юріївна.
Концептуальні підходи до впровадження інноваційних процесів у вищій освіті [Текст] / О. Ю. Давидова, Н. Ю. Балацька // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інновації в вищій школі в контексті сучасної парадигми вищої освіти : матеріали VI Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 24 жовт. 2008 р. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 88-89
90 Калєнік, Ксенія Володимирівна.
Сучасні тенденції розвитку підприємництва в готельному бізнесі [Текст] / К. В. Калєнік, Н. Ю. Балацька // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2008 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 225-226
2006
91
Оптимізація рецептур ягідних соусів з використанням математичних методів та комп'ютерних технологій [Текст] / Ж. А. Крутовий, С. В. Любар, Н. Ю. Балацька, Т. Ю. Сизоненко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 358-365
92 Малюк, Людмила Петрівна.
Дослідження впливу кореня ятришника на структурно-механічні властивості ягідних мас [Текст] / Л. П. Малюк, О. Ю. Давидова, Н. Ю. Балацька // Наукові праці Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : ТЕС, 2006. - С. 324-325
93 Малюк, Людмила Петрівна.
Дослідження впливу структуроформуючої добавки на структурно-механічні характеристики ягідних систем [Текст] / Л. П. Малюк, О. Ю. Давидова, Н. Ю. Балацька // Наукові праці Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : ТЕС, 2006. - С. 329-331
94 Малюк, Людмила Петрівна.
Обґрунтування рецептурних компонентів нових соусів з рослинної сировини [Текст] / Л. П. Малюк, О. Ю. Давидова, Н. Ю. Балацька // Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 23-24 трав. 2006 р. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 272-274
2005
95 Малюк, Людмила Петрівна.
Дослідження стабільності поліфенольних сполук плодово-ягідних мас [Текст] / Л. П. Малюк, О. Ю. Давидова, Н. Ю. Балацька // Актуальні проблеми харчування: технологія та обладнання, організація і економіка : тези доп. Міжнар. наук.-техн. конф., м. Донецьк. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2005. - С. 95-97
96 Малюк, Людмила Петровна.
Разработка новых технологий соусов из плодово-ягодного сырья повышенного качества [Текст] / Л. П. Малюк, О. Ю. Давыдова, Н. Ю. Балацка // Техника и технология пищевых производств : материалы V Междунар. науч.-техн. конф., г. Могилев, 18-20 мая 2005 г. - Минск : Изд. центр БГУ, 2005. - С. 59-60
97 Малюк, Людмила Петрівна.
Дослідження впливу ароматичних добавок на поліфенольні речовини ягід малини [Текст] / Л. П. Малюк, О. Ю. Давидова, Н. Ю. Балацька // Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2005. - С. 92-96
2004
98 Малюк, Людмила Петрівна.
Дослідження впливу ароматичних рослинних добавок на збереженність поліфенольних речовин чорної смородини [Текст] / Л. П. Малюк, О. Ю. Давидова, Н. Ю. Балацька // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2004. - С. 125-130
2003
99 Малюк, Людмила Петрівна.
До питання про доцільність розробки нових технологій продуктів з плодоовочевої сировини [Текст] / Л. П. Малюк, О. Ю. Давидова, Н. Ю. Балацька // Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 65-річчю з дня народж. д-ра техн. наук., проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Беляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2003 р. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 39-40
100
Оцінка сорбційних властивостей напоїв на основі яблучного соку [Текст] / Л. П. Малюк, О. Ю. Давидова, І. М. Гурікова, Н. Ю. Балацька // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 59-64