Бакіров Мюшфік Панах огли


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2024
1
Development of an extruded system with enhanced content of alpha-linolenic polyunsaturated fatty acid [Electronic resource] / S. Bochkarev, T. Chaika, S. Stankevych, I. Zabrodina, I. Balandina, L. Obolentseva, T. Cheremska, M. Bakirov, O. Kolontaievskyi, R. Voronov // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2024. - Vol. 6, Issue 11(132). - P. 15-23. - DOI 10.15587/1729-4061.2024.315246. -
Повний текстПовний текст
2 Nasibov, A.
Factors of negative impact on the development of the hospitality industry and recommendations for overcoming them [Electronic resource] / A. Nasibov, М. Bakirov // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 413-414
Повний текст
2020
3
Development of the technology of soya flour enriched with iodine [Electronic resource] / Ya. Beletska, R. Plotnikova, M. Bakirov, O. Vereshchynskyi // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2020. - Vol. 14, Issue 2. - P. 87-95. - DOI 10.15673/fst.v14i2.1487. -
Повний текстПовний текст
4
Devising a technology for making flour from chickpea enriched with selenium [Electronic resource] / Y. Biletska, R. Plotnikova, O. Skyrda, M. Bakirov, S. Iurchenko, B. Botshtein // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 1, Issue 11. - С. 50 - 58. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.193515. -
Повний текстПовний текст
5
Investigation of change of quality indicators of gluten-free bread during storage [Electronic resource] / Y. Biletska, G. Djukareva, A. Nekos, A. Husliev, A. Krivtsova, M. Bakirov, V. Polupan, V. Onyshchenko, E. Sokolova // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 5, Issue 11-107. - С. 54 - 61. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.215019. -
Повний текстПовний текст
2019
6
Substantiation of the expediency to use iodine-enriched soya flour in the production of bread for special dietary consumption [Electronic resource] / Y. Biletska, R. Plotnikova, N. Danko, M. Bakirov, M. Chuiko, A. Perepelytsia // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2019. - Vol. 5, Issue 11-101. - С. 48 - 55. - DOI 10.15587/1729-4061.2019.179809. -
Повний текстПовний текст
2018
7
Study of microelement distribution uniformity in a bulk of dough enriched with dietary supplements [Electronic resource] / T. Golovko, M. Pogozhikh, A. Pak, N. Golovko, A. Pak, M. Bakirov // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 4, Issue 11-94. - P. 42-48. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.140134. -
Повний текстПовний текстПовний текст
2016
8 Головко, Тетяна Миколаївна.
Експертиза дорогоцінних металів, коштовного каміння та культурних цінностей [Текст] : опор. конспект лекцій для студентів ден. та заоч. форм навчання ступеня освіти магістр спец. 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність спеціалізації Товарознавство та експертиза в митній справі / уклад.: Т. М. Головко, М. П. Бакіров. - Харків : ХДУХТ, 2016. - 194 с. - Б. ц.
Повний текст
2015
9
Товарознавство непродовольчих товарів [Текст] : метод. вказівки та завдань щодо виконання лаборатор. занять з дисципліни для студентів напряму підгот. 030510 Товарознавство та торговельне підприємництво / уклад.: Т. М. Головко, В. О. Акмен, М. П. Бакіров. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 35 с. - Б. ц.
10
Експертиза дорогоцінних металів, коштовного каміння та культурних цінностей [Текст] : метод. вказівки та тематика контрол. робіт з дисципліни для студентів заоч. форм навчання для спец. 8.050302 Товарознавство та експертиза в митній справі / уклад.: Т. М. Головко, М. А. Юрченко. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 24 с. - Б. ц.
Повний текст
2014
11 Бакіров, Мюшфік Панах огли.
Технологія добавки йодобілкової та її використання у виробництві соусів емульсійного типу [Текст] : дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування / М. П. Бакіров ; наук. керівник М. П. Головко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2014. - 279 с. - Бібліогр.: 213 назв. - Б. ц.
12 Бакіров, Мюшфік Панах огли.
Технологія добавки йодобілкової та її використання у виробництві соусів емульсійного типу [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування / М. П. Бакіров ; наук. керівник М. П. Головко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2014. - 20 с. - Б. ц.
13
Content iodine in sauces of type emulsion [Electronic resource] / M. Bakirov, M. Golovko, M. Serik, T. Golovko // Ukrainian Food Journal. - 2014. - Vol. 3, Issue 2. - P. 244-249
Повний текст
2013
14Пат. 85582 Україна, МПК A23L1/31.
Спосіб виготовлення м’ясних січених виробів [Текст] / О. І. Черевко, М. П. Головко, М. Л. Серік ; власник Харків. держ ун-т харчування та торгівлі. - № u201306530 ; Заявл. 27.05.2013 ; Опубл. 25.12.2013, Бюл. № 22. - 4 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст