2024 |
1 | > Безпека життєдіяльності та охорона праці у ветеринарній медицині [Текст] : метод. вказівки до виконання практ. занять / уклад.: О. В. Павліченко [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - 34 с. - Б. ц. | |
---|
2 | > Лиман, Є. Ю. Стандарти якості дитячого харчування в Україні – піклування про здоров’я майбутнього покоління [Текст] / Є. Ю. Лиман, наук. керівник Л. В. Бусол> // Дні студентської науки у ветеринарній медицині : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти, 18 квіт. 2024 р. - Харків, 2024 | |
---|
3 | > Харчова та біологічна цінність козиного молока [Текст] / І. Л. Цивірко, Л. В. Бусол, В. М. Жиліна, М. О. Дегтярьов, О. І. Париловський, А. М. Богатирьова> // Актуальні питання ветеринарної медицини: реалії та перспективи – 2024 : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, 22 трав. 2024 р. - Харків, 2024 | |
---|
4 | > Моніторинг якісних показників коров’ячого молока [Текст] / І. Л. Цивірко, Л. В. Бусол, В. М. Жиліна, М. О. Дегтярьов, О. І. Париловський, А. М. Богатирьова> // Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування. - 2024. - № 9. - С. 253-259 | |
---|
5 | > Відіна, В. В. Роль йоду у забезпеченні діяльності організмів [Текст] / В. В. Відіна, наук. керівник Л. В. Бусол> // Дні студентської науки у ветеринарній медицині : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти, 18 квіт. 2024 р. - Харків, 2024 | |
---|
2023 |
6 | > Ветеринарно-санітарний контроль на агропродовольчих ринках [Текст] : навч. посібник / І. Л. Цивірко, І. В. Яценко, Л. В. Бусол, О. І. Париловський. - Харків : ДБТУ, 2023. - 58 с. - Б. ц. | |
---|
7 | > Критерії оцінки показників молока кіз за кетозу [Текст] / І. Л. Цивірко, Л. В. Бусол, В. М. Жиліна, І. О. Дегтярьов, А. М. Богатирьова, О. І. Париловський> // Актуальні аспекти розвитку ветеринарної медицини в умовах євроінтеграції : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-пед. працівників та молодих науковців. - Одеса, 2023 | |
---|
2022 |
8 | > The effect of butaselmevit and closaverm A on the immune status of cows with experimental fasciolosis sensitized by atypical mycobacteria [Text] / O. Kuljaba, V. Stybel, B. Gutyj, A. Peleno, V. Semaniuk, L. Busol, Kh. Leskiv, N. Semaniuk, O. Pryima, I. Mazur, Ya. Turko> // Науковий вісник Львів. нац. ун-ту вет. медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького. Серія: Вет. науки. - 2022. - Т. 24, № 108. - С. 82-85 | |
---|
2021 |
9 | > Basic requirements for keeping animal by-products [Electronic resource] / K. Rodionova, O. Piven, M. Khimych, H. Skrypka, А. Paliy, I. Yatsenko, V. Steshenko, L. V. Busol> // Ukrainian Journal of Ecology. - 2021. - Vol. 11, Issue 2. - P. 216-223. - DOI 10.15421/2021_102. - | Повний текстПовний текст |
---|
10 | > Яценко, Іван Володимирович. Якість і безпечність продуктів забою курчат-бройлерів за збагачення раціону комплексом наномікроелементів [Текст] : монографія / І. В. Яценко, В. М. Кириченко, Л. В. Бусол. - Харків : Золоті сторінки, 2021. - 206 с. - Б. ц. | |
---|
11 | > Методичні рекомендації з виконання, оформлення та захисту магістерської роботи з спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза» [Текст] / уклад.: І. В. Яценко [та ін.]. - Харків : РВВ ДБТУ, 2021. - 52 с. - Б. ц. | |
---|
12 | > Звітна документація про виробничу практику [Текст] : магістра ф-ту вет. медицини, спец. 212 Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза спеціалізація Ветеринарно-санітарна експертиза, якість та безпека продукції тваринництва / уклад.: І. В. Яценко [та ін.]. - Харків : РВВ ДБТУ, 2021. - 69 с. - Б. ц. | |
---|
13 | > Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології та стандартизації продуктів тваринництва [Текст] : робочий зошит з дисципліни для лаборатор. занять та самост. роботи студентів ОР Бакалавр на базі ОР Молодший спеціаліст. Ч. 2 / уклад.: І. В. Яценко [та ін.]. - Харків : РВВ ДБТУ, 2021. - 90 с. - Б. ц. | |
---|
14 | > Робочий зошит з ветеринарно-санітарної експертизи для лабораторних занять і самостійної роботи [Текст] : навч.-метод. посібник для студентів ф-ту вет. медицини ОКР Бакалавр на базі ОС Молодший спеціаліст напрямок підгот. Ветеринарна медицина. Ч. 1. / уклад.: І. В. Яценко [та ін.]. - Харків : РВВ ДБТУ, 2021. - 92 с. - Б. ц. | |
---|
15 | > Безпечність і якість харчових яєць і яєчних продуктів [Текст] : навч. посібник для студентів ОР «Бакалавр» та ОР «Магістр» / І. В. Яценко, Л. В. Бусол, Н. М. Богатко, І. Л. Цивірко, М. О. Дегтярьов. - Харків : РВВ ДБТУ, 2021. - 105 с. - Б. ц. | |
---|
16 | > Відбір зразків харчових продуктів для лабораторних досліджень під час імпорту на територію України: нормативно-правовий аналіз [Текст] / І. М. Лоцкін, І. В. Яценко, А. М. Одарченко, Л. В. Бусол, А. М. Богатирьова> // Achievements and prospects of modern scientific research : Abstracts of the 2nd International scientific and practical conference. - Buenos Aires : Editorial EDULCP, 2021. - С. 37-43 | |
---|
17 | > Сухі яєчні продукти та визначення їх безпечності та якості [Текст] / І. Л. Цивірко, І. В. Яценко, Л. В. Бусол, О. І. Париловський, А. М. Богатирьова, Р. О. Криворотько> // Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування. - 2021. - № 7. - С. 133-167. - DOI https://doi.org/10.31890/vttp.2021.07.25. - | Повний текст |
---|
18 | > Вплив нанонутріцевтиків на біохімічні показники м’яса курчат-бройлерів під час зберігання [Текст] / І. В. Яценко, Л. В. Бусол, В. В. Кириченко, А. М. Богатирьова> // Актуальні питання ветеринарної медицини, технологій у тваринництві та природокористуванні : тези звіт. наук.-практ. конф., наук.-пед. працівників ХДЗВА, 3 черв. 2021 р. - 2021. - С. 19-20 | |
---|
19 | > Визначення якості сухих яєчних продуктів [Текст] / І. Л. Цивірко, І. В. Яценко, Л. В. Бусол, О. І. Париловський, А. М. Богатирьова, Р. О. Криворотько> // Актуальні питання ветеринарної медицини, технологій у тваринництві та природокористуванні : тези звіт. наук.-практ. конф. наук.-пед. працівників ХДЗВА, 3 черв. 2021 р. - 2021. - С. 21-22 | |
---|
2020 |
20 | > Судово-ветеринарні критерії ушкоджень, що проникають у порожнини тіла тварини [Текст] / О. І. Париловський, І. В. Яценко, Л. В. Бусол, М. О. Дегтярьов, А. М. Богатирьова> // European scientific discussions : Abstracts of the 2nd International scientific and practical conference Potere della ragione Editore, Rome, 2020. - 2020. - С. 27-42 | |
---|
21 | > Визначення ступеня свіжості м’яса равликів за вмістом ферменту редуктази [Текст] / І. В. Яценко, І. В. Забарна, Н. М. Богатко, К. О. Родіонова, Л. В. Бусол, А. М. Богатирьова, С. А. Ткачук, Ю. М. Бородін> // Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування. - 2020. - № 6. - С. 123-129. - DOI https://doi.org/10.31890/vttp.2020.06.22. - | Повний текст |
---|
22 | > Визначення ступеня псування м’ясних фаршів [Текст] / І. В. Яценко, Н. М. Богатко, Л. В. Бусол, В. М. Жиліна, О. І. Париловський> // Innovative development of science and education : Abstracts of the 2nd International scientific and practical. - Athens : ISGT Publishing House, 2020. - С. 26-39 | |
---|
23 | > Мікроскопічна будова органів курчат-бройлерів за збагачення раціону комплексом наномікроелементів (Zn, Cu, Ag, Co, He, Mg) [Текст] / В. М. Кириченко, І. В. Яценко, Л. В. Бусол, В. Я. Бінкевич, Я. К. Сердюков> // Science Review. - 2020. - № 3 (30). - С. 19-27 | |
---|
24 | > Виявлення фальсифікації м’ясних фаршів крохмалем у судовій експертизі харчових продуктів [Текст] / І. В. Яценко, Н. М. Богатко, Л. В. Бусол, О. І. Париловський, Д. К. Коломоєць> // Eurasian scientific congress : Abstracts of the 1st International scientific and practical conference. - Barcelona : Barca Academy Publishing, 2020. - С. 25-31 | |
---|
25 | > Мікроскопічна будова органів травлення щурів за згодовування картоплі, приготовленої в закладах швидкого харчування [Текст] / І. В. Яценко, Я. К. Сердюков, Л. В. Бусол, О. І. Париловський> // Scientific achievements of modern society : Abstracts of the 5th International scientific and practical conference. - Liverpool : Cognum Publishing House, 2020. - С. 1157-1169 | |
---|
2019 |
26 | > X-ray densitometric indices of proximal phalanx, medial phalanx and ungular pelvic limb bones as criteria for age diagnosis of cattle in forensic veterinary expertise [Electronic resource] / I. Yatsenko, S. Tkachuk, L. Busol, M. Bondarevsky, I. Zabarna, I. Biben> // Regulatory Mechanisms in Biosystems. - 2019. - Vol. 10, Issue 2. - P. 197-202. - DOI 10.15421/021929. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
2018 |
27 | > Вимоги до харчових добавок дозволених для використання для виробництва органічних продуктів [Текст] / Л. В. Бусол, І. Л. Цивірко, Н. П. Головко, І. В. Яценко, В. М. Кириченко> // Органічне агровиробництво: освіта і наука : збірник тез Всеукр. наук.-практ. конф., м. Київ. - Київ : Агроосвіта, 2018. - С. 198-200 | |
---|
28 | > Судова експертиза масла вершкового за матеріалами досудового розслідування кримінального провадження [Текст] / І. В. Яценко, Л. В. Бусол, Н. П. Головко, В. М. Кириченко> // Проблеми зооінженерії та вет. медицини : збірник наук. пр. Харків. держ. зоовет. акад. - Харків, 2018. - Вип. 36, ч. 2. - С. 118-129 | |
---|
29 | > Вплив змін клімату на видовий склад Fusarium і наслідки їх токсинів на безпечність харчових продуктів [Текст] / І. В. Яценко, Л. В. Бусол, І. Л. Цивірко, Н. П. Головко> // Кліматичні зміни та сільське господарство. Виклики для аграрної науки та освіти : збірник тез Міжнар. наук.-практ. конф. за участю ФАО, 13-14 берез. 2018 р. - Київ : НМЦ «Агроосвіта», 2018. - С. 536-538 | |
---|
30 | > Кириченко, В. М. Дегустаційна оцінка м’яса і м’ясного бульйону [Текст] / В. М. Кириченко, І. В. Яценко, Л. В. Бусол> // The development of nature sciences problems and solutions : Brono, April 27-28, 2018. - 2018. - P. 176-179 | |
---|
31 | > Використання наноматеріалів у раціонах курчат-бройлерів [Текст] / О. М. Якубчак, І. В. Яценко, Л. В. Бусол, Н. П. Головко> // Науковий вісник Нац. ун-ту біоресурсів і природокористування України. - Київ : РВВ НУБіП України, 2018. - С. 287-292 | |
---|
2017 |
32 | > Кириченко, В. М. Динаміка живої маси курчат-бройлерів за збагачення раціону комплексом наномікроелементів в аспекті ветеринарно-санітарної експертизи [Текст] / В. М. Кириченко, І. В. Яценко, Л. В. Бусол> // Проблеми зооінженерії та вет. медицини : збірник наук. пр. Харків. держ. зоовет. акад. - 2017. - Вип. 35, т. 1, ч. 2. - С. 62-66 | |
---|
33 | > Кириченко, В. М. Динаміка живої маси курчат-бройлерів за збагачення раціону комплексом аномікроелементів в аспекті ветеринарно-санітарної експертизи [Текст] / В. М. Кириченко, І. В. Яценко, Л. В. Бусол> // Проблеми зооінженерії та вет. медицини : збірник наук. пр. Харків. держ. зовет. акад. - Харків, 2017. - Вип. 35, т. 1, ч. 2. - С. 62-66 | |
---|
2016 |
34 | > Безпечність та якість продуктів забою курчат-бройлерів за збагачення раціону цитратом наномолібдену та кормовою добавкою «Пробікс» [Текст] / І. В. Яценко, Н. П. Головко, Н. М. Богатко, Л. В. Бусол, В. М. Кириченко> // Проблеми зооінженерії та вет. медицини : збірник наук. пр. Харків. держ. зоовет. акад. - Харків, 2016. - Вип. 33, ч. 2. - С. 191-206 | |
---|
2015 |
35 | > Яценко, Іван Володимирович. Динаміка живої маси курчат-бройлерів за збагачення раціону цитратом наномолібдену та комплексною кормовою добавкою «Пробікс» [Текст] / І. В. Яценко, Л. В. Бусол, В. Г. Каплуненко> // Проблеми зооінженерії та вет. медицини : збірник наук. пр. Харків. держ. зоовет. акад. - Харків, 2015. - Вип. 30, ч. 2. - С. 264-273 | |
---|
36 | > Головко, Н. П. Бактеріальні показники продуктів забою курчат-бройлерів, яким задавали цитрат наномолібдену та кормову добавку «Пробікс» під час їх зберігання [Текст] / Н. П. Головко, Л. В. Бусол, І. В. Яценко> // Ветеринарна медицина : міжвідом. темат. наук. збірник. - 2015. - Вип. 100. - С. 42-45 | |
---|
37 | > Особливості і вимоги до показників якості та безпечності козиного молока [Текст] / Л. В. Бусол, О. В. Павліченко, І. Л. Цивірко, І. М. Гейда> // Проблеми зооінженерії та вет. медицини : збірник наук. пр. ХДЗВА. - Харків, 2015. - Вип. 30, ч. 2. - С. 274-276 | |
---|
2014 |
38 | > Ветеринарно-санитарный контроль продуктов убоя овец при овисном цистицеркозе [Текст] : монография / И. Л. Цивирко, И. В. Яценко, Л. В. Бусол, Н. М. Бондаревский. - Харьков : Стиль-Издат, 2014. - 92 с. - Б. ц. | |
---|
39 | > Порівняльна характеристика методів, які застосовуються з метою охолодження тушок курчат-бройлерів [Текст] / Л. В. Бусол, О. В. Павліченко, І. Л. Цивірко, А. М. Труш> // Проблеми зооінженерії та вет. медицини : збірник наук. пр. ХДЗВА. - Харків, 2014. - Вип. 28, ч. 2. - С. 57-60 | |
---|
2013 |
40 | > Павличенко, Елена Владимировна. Особенности загрязнения окружающей среды в зоне расположения птицеводческих предприятий [Текст] / Е. В. Павличенко, Л. В. Бусол> // Учёные записки УО «Витеб. ордена «Знак Почёта» гос. акад. ветеринар. медицины». - 2013. - Т. 49, вып. 2, ч. 1. - С. 307-309 | |
---|
41 | > Режими освітлення, що застосовуються за умов вирощування курчат-бройлерів [Текст] / О. В. Павліченко, Ю. В. Коломієць, Л. В. Бусол, В. М. Жиліна> // Науковий вісник Львів. нац. ун-ту вет. медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького. - Львів, 2013. - Т. 15, № 1, ч. 4. - С. 82-87 | |
---|
42 | > Дослідження показників якості молока питного виробників східного регіону України [Текст] / Л. В. Бусол, О. В. Павліченко, В. М. Жиліна, Д. Ю. Магац, О. М. Попова> // Проблеми зооінженерії та вет. медицини : збірник наук. пр. ХДЗВА. - Харків, 2013. - Вип. 26, ч. 2. - С. 218-221 | |
---|
2011 |
43 | > Бусол, Леся Володимирівна. Порівняльна оцінка мийно-дезінфікуючих засобів для санітарної обробки доїльного устаткування [Текст] / Л. В. Бусол, О. В. Павліченко> // Наукові праці Півден. філ. Нац. ун-ту біоресурсів і природокористування України «Крим. агротехнол. ун-т». Серія: Вет. науки. - Сімферополь, 2011. - Вип. 133. - С. 138-146 | |
---|
44 | > Порівняльна характеристика показників якості та безпечності м’яса свинини вітчизняного й імпортного виробництва [Текст] / О. В. Павліченко, Л. В. Бусол, І. Л. Цивірко, В. М. Жиліна, Ю. М. Кротовська> // Проблеми зооінженерії та вет. медицини : збірник наук. пр. ХДЗВА. - Харків, 2011. - Вип. 23, ч. 2, т. 2. - С. 485-488 | |
---|