2024 |
1 | > Моніторинг якісних показників коров’ячого молока [Текст] / І. Л. Цивірко, Л. В. Бусол, В. М. Жиліна, М. О. Дегтярьов, О. І. Париловський, А. М. Богатирьова> // Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування. - 2024. - № 9. - С. 253-259 | |
---|
2 | > Харчова та біологічна цінність козиного молока [Текст] / І. Л. Цивірко, Л. В. Бусол, В. М. Жиліна, М. О. Дегтярьов, О. І. Париловський, А. М. Богатирьова> // Актуальні питання ветеринарної медицини: реалії та перспективи – 2024 : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, 22 трав. 2024 р. - Харків, 2024 | |
---|
2023 |
3 | > Критерії оцінки показників молока кіз за кетозу [Текст] / І. Л. Цивірко, Л. В. Бусол, В. М. Жиліна, І. О. Дегтярьов, А. М. Богатирьова, О. І. Париловський> // Актуальні аспекти розвитку ветеринарної медицини в умовах євроінтеграції : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-пед. працівників та молодих науковців. - Одеса, 2023 | |
---|
2021 |
4 | > Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології та стандартизації продуктів тваринництва [Текст] : робочий зошит з дисципліни для лаборатор. занять та самост. роботи студентів ОР Бакалавр на базі ОР Молодший спеціаліст. Ч. 2 / уклад.: І. В. Яценко [та ін.]. - Харків : РВВ ДБТУ, 2021. - 90 с. - Б. ц. | |
---|
5 | > Визначення якості сухих яєчних продуктів [Текст] / І. Л. Цивірко, І. В. Яценко, Л. В. Бусол, О. І. Париловський, А. М. Богатирьова, Р. О. Криворотько> // Актуальні питання ветеринарної медицини, технологій у тваринництві та природокористуванні : тези звіт. наук.-практ. конф. наук.-пед. працівників ХДЗВА, 3 черв. 2021 р. - 2021. - С. 21-22 | |
---|
6 | > Лоцкін, І. М. Правове регулювання контролю забруднюючих речовин в харчових продуктах згідно вимог ЄС під час імпорту на територію України [Текст] / І. М. Лоцкін, І. В. Яценко, А. М. Богатирьова> // Polish journal of science. - 2021. - № 35. - С. 61-66 | |
---|
7 | > Робочий зошит з ветеринарно-санітарної експертизи для лабораторних занять і самостійної роботи [Текст] : навч.-метод. посібник для студентів ф-ту вет. медицини ОКР Бакалавр на базі ОС Молодший спеціаліст напрямок підгот. Ветеринарна медицина. Ч. 1. / уклад.: І. В. Яценко [та ін.]. - Харків : РВВ ДБТУ, 2021. - 92 с. - Б. ц. | |
---|
8 | > Відбір зразків харчових продуктів для лабораторних досліджень під час імпорту на територію України: нормативно-правовий аналіз [Текст] / І. М. Лоцкін, І. В. Яценко, А. М. Одарченко, Л. В. Бусол, А. М. Богатирьова> // Achievements and prospects of modern scientific research : Abstracts of the 2nd International scientific and practical conference. - Buenos Aires : Editorial EDULCP, 2021. - С. 37-43 | |
---|
9 | > Вплив нанонутріцевтиків на біохімічні показники м’яса курчат-бройлерів під час зберігання [Текст] / І. В. Яценко, Л. В. Бусол, В. В. Кириченко, А. М. Богатирьова> // Актуальні питання ветеринарної медицини, технологій у тваринництві та природокористуванні : тези звіт. наук.-практ. конф., наук.-пед. працівників ХДЗВА, 3 черв. 2021 р. - 2021. - С. 19-20 | |
---|
10 | > Parylovskyi, Oleksandr. Forensic veterinary characteristics of signs of damage to the health of medium-severe animals [Text] / O. I. Parylovskyi, І. Yatsenko, A. Bogatyreva> // German International Journal of Modern Science. - 2021. - № 4. - P. 70-75. - DOI 10.24412/2701-8377-2021-4-1-70-75. - | Повний текст |
---|
11 | > Сухі яєчні продукти та визначення їх безпечності та якості [Текст] / І. Л. Цивірко, І. В. Яценко, Л. В. Бусол, О. І. Париловський, А. М. Богатирьова, Р. О. Криворотько> // Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування. - 2021. - № 7. - С. 133-167. - DOI https://doi.org/10.31890/vttp.2021.07.25. - | Повний текст |
---|
2020 |
12 | > Судово-ветеринарні критерії ушкоджень, що проникають у порожнини тіла тварини [Текст] / О. І. Париловський, І. В. Яценко, Л. В. Бусол, М. О. Дегтярьов, А. М. Богатирьова> // European scientific discussions : Abstracts of the 2nd International scientific and practical conference Potere della ragione Editore, Rome, 2020. - 2020. - С. 27-42 | |
---|
13 | > Визначення ступеня свіжості м’яса равликів за вмістом ферменту редуктази [Текст] / І. В. Яценко, І. В. Забарна, Н. М. Богатко, К. О. Родіонова, Л. В. Бусол, А. М. Богатирьова, С. А. Ткачук, Ю. М. Бородін> // Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування. - 2020. - № 6. - С. 123-129. - DOI https://doi.org/10.31890/vttp.2020.06.22. - | Повний текст |
---|
14 | > Workbook for on-the-job training [Text] : робочий зошит для проходження практики для інозем. студентів / O. Bobryts’ka, А. Ieliseienko, G. Vikulina, A. Bogatyreva, S. Borovkov, Yu. Maslak, M. Ivanchenko, A. Ulyanicka, P. Zaika, O. Nikiforova, G. Ponomarenko. - Харків : ХДЗВА, 2020. - 70 p. - Б. ц. | |
---|