2024 |
1 | > Особливості формування будови тіла корів абердин-ангуської м’ясної породи вітчизняної селекціїЇ [Текст] / В. Г. Прудніков, О. І. Колісник, Ю. І. Криворучко, І. М. Боднарчук, А. І. Дидикіна, С. А. Нагорний> // Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування. - 2024. - № 9. - С. 9-16 | |
---|
2 | > Оцінка технологічних прийомів у структурі відтворення інтенсивного свинарства [Текст] / К. К. Бойко, Г. Л. Лисенко, А. І. Дидикіна, І. М. Боднарчук> // Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування : матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 202-203 | |
---|
3 | > Особливості реалізації продуктивних якостей свиней за їх інтенсивного використання [Текст] / В. Г. Прудніков, Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа, І. М. Боднарчук> // Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, Держ. біотехнол. ун-т, 23-24 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 112-114 | Повний текст |
---|
4 | > Особливості формування будови тіла корів абердин-ангуської м’ясної породи вітчизняної селекції [Текст] / В. Г. Прудніков, О. І. Колісник, Ю. І. Криворучко, І. М. Боднарчук, А. І. Дидикіна, С. А. Нагорний> // Ветеринарія, технології твваринництва та природокористування : збірник наук. пр. - Харків : ДБТУ, 2024 | |
---|
2023 |
5 | > Науково-практичні розробки і їх місце в сучасній технології виробництва яловичини [Текст] / В. Г. Прудніков, О. І. Колісник, І. М. Боднарчук, А. І. Дидикіна> // Інтеграція наукового потенціалу України в галузі тваринництва в європейський простір : Міжнар. наук.-практ. конф. молодих вчених та спеціалістів, Ін-т свинарства і агропром. вир-ва, 3 листоп. 2023 р. - Полтава, 2023. - С. 76-78 | |
---|
6 | > Колісник, Олександр Іванович. Формування стада абердин-ангуської м’ясної худоби бажаного типу [Текст] / О. І. Колісник, В. Г. Прудніков, І. М. Боднарчук> // Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування : матеріали Міжнар. наук. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 27-28 квіт. 2023 р. - Харків, 2023. - С. 232-233 | Повний текст |
---|
7 | > Колісник, Олександр Іванович. Динаміка якісного складу туш абердин-ангуської худоби за вітчизняної селекції [Текст] / О. І. Колісник, В. Г. Прудніков, І. М. Боднарчук> // Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, Держ. біотехнол. ун-т, 4-6 лип. 2023 р. - Харків, 2023. - С. 70-71 | Повний текст |
---|
8 | > Раціональні параметри переробки козиного молока на сир кисломолочний [Текст] / Т. М. Рижкова, Г. Л. Лисенко, І. М. Гейда, І. М. Боднарчук> // Modern engineering and innovative technologies. - 2023. - No. 26, Pt. 1. - P. 50-55 | |
---|
9 | > Показники розвитку виробництва яловичини в Україні [Текст] / В. Г. Прудніков, О. І. Колісник, І. М. Боднарчук, А. І. Дидикіна> // Тваринництво степу України. - Дніпро : ДУ «Ін-т зерн. культур Нац. акад. аграр. наук України», 2023 | |
---|
2022 |
10 | > Покращення якості комбінованого козиного кисломолочного сиру [Текст] / Т. М. Рижкова, Г. Л. Лисенко, І. М. Гейда, І. М. Боднарчук> // Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. конф., м. Полтава, 15 груд. 2022 р. - 2022. - С. 82-86 | |
---|
11 | > Рижкова, Таїсія Миколаївна. Роль рослинних біостимуляторів на формування фізико-хімічних показників молока корів [Текст] / Т. М. Рижкова, І. М. Гейда, І. М. Боднарчук> // Scientific Community: Interdisciplinary Research : Scientific Collection «InterConf», (110): with the Proceedings of the 5 th International Scientific and Practical Conference, Hamburg, May 26-28, 2022. - Hamburg : Busse Verlag GmbH, 2022. - С. 573-577 | |
---|
2021 |
12 | > Боднарчук, Ірина Миколаївна. Вплив породи на якісні та технологічні властивості свинини [Текст] / І. М. Боднарчук> // Сучасний стан свинарства : матеріали Міжвуз. наук.-практ. інтернет- конф., смт Мала Данилівка, 18-19 трав. 2021 р. - 2021. - С. 7-9. | |
---|
13 | > Рижкова, Таїсія Миколаївна. Обґрунтування доцільності використання йодказеїну при виробництві козиного кисломолочного сиру [Текст] / Т. М. Рижкова, І. М. Гейда, І. М. Боднарчук> // Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., м. Полтава, 21 груд. 2021 р. - 2021 | |
---|
|
14 | > Сабанін, С. Е. Дослідження впливу білоквмісної сировини на якість комбінованих м’ясопродуктів [Текст] / С. Е. Сабанін, наук. керівник : Н. А. Сиромятникова, І. М. Боднарчук> // Сучасний стан тваринництва : матеріали студент. наук.-практ. інтернет конф. | |
---|