Боднарчук Ірина Миколаївна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2025
1
Енергоощадна технологія молочного скотарства за використання швіцької худоби [Текст] / О. І. Колісник, В. Г. Прудніков, А. І. Дидикіна, І. М. Боднарчук // Актуальні проблеми тваринництва та інноваційні шляхи їх вирішення в сучасних умовах : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф науковців, викладачів та аспірантів, Держ. біотехнол. ун-т, 22-23 квіт. 2025 р. - Харків : ДБТУ, 2025. - С. 142-143
2
Моделювання підхідів у виробництві яловичини [Текст] / О. І. Колісник, В. Г. Прудніков, А. І. Дидикіна, І. М. Боднарчук // Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування : матеріали Міжнар. наук. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 14-15 трав. 2025 р. - Харків : ДБТУ, 2025. - С. 335-336
3 Рижкова, Таїсія Миколаївна.
Вплив комбінаційних заквашувальних сполучень із культур kіfer типу d, на стабілізацію якості кефіру [Текст] / Т. М. Рижкова, І. М. Гейда, І. М. Боднарчук // Science in the modern world: innovations and challenges : the 6th International scientific and practical conference, February 20-22, 2025. - Toronto : Perfect Publishing, 2025. - P. 201-209
4
Показники розвитку виробництва яловичини в Україні [Текст] / В. Г. Прудніков, О. І. Колісник, А. І. Дидикіна, І. М. Боднарчук // Біологічні, біотехнологічні та генетичні аспекти інтенсифікації аграрного виробництва : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 жовт. 2024 р. - Ломжа – Миколаїв : MANS w Łomży, 2025. - С. 121-129
2024
5
Особливості реалізації продуктивних якостей свиней за їх інтенсивного використання [Текст] / В. Г. Прудніков, Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа, І. М. Боднарчук // Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, Держ. біотехнол. ун-т, 23-24 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 112-114
Повний текст
6
Оцінка технологічних прийомів у структурі відтворення інтенсивного свинарства [Текст] / К. К. Бойко, Г. Л. Лисенко, А. І. Дидикіна, І. М. Боднарчук // Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування : матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 202-203
Повний текст
7
Особливості формування будови тіла корів абердин-ангуської м’ясної породи вітчизняної селекції [Текст] / В. Г. Прудніков, О. І. Колісник, Ю. І. Криворучко, І. М. Боднарчук, А. І. Дидикіна, С. А. Нагорний // Ветеринарія, технології твваринництва та природокористування. - 2024. - № 9. - С. 9-16
Повний текст
8
Особливості формування будови тіла корів абердин-ангуської м’ясної породи вітчизняної селекціїЇ [Текст] / В. Г. Прудніков, О. І. Колісник, Ю. І. Криворучко, І. М. Боднарчук, А. І. Дидикіна, С. А. Нагорний // Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування. - 2024. - № 9. - С. 9-16
2023
9 Колісник, Олександр Іванович.
Динаміка якісного складу туш абердин-ангуської худоби за вітчизняної селекції [Текст] / О. І. Колісник, В. Г. Прудніков, І. М. Боднарчук // Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, Держ. біотехнол. ун-т, 4-6 лип. 2023 р. - Харків, 2023. - С. 70-71
Повний текст
10 Колісник, Олександр Іванович.
Формування стада абердин-ангуської м’ясної худоби бажаного типу [Текст] / О. І. Колісник, В. Г. Прудніков, І. М. Боднарчук // Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування : матеріали Міжнар. наук. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 27-28 квіт. 2023 р. - Харків, 2023. - С. 232-233
Повний текст
11
Показники розвитку виробництва яловичини в Україні [Текст] / В. Г. Прудніков, О. І. Колісник, І. М. Боднарчук, А. І. Дидикіна // Тваринництво степу України. - Дніпро : ДУ «Ін-т зерн. культур Нац. акад. аграр. наук України», 2023
12
Раціональні параметри переробки козиного молока на сир кисломолочний [Текст] / Т. М. Рижкова, Г. Л. Лисенко, І. М. Гейда, І. М. Боднарчук // Modern engineering and innovative technologies. - 2023. - No. 26, Pt. 1. - P. 50-55
13
Науково-практичні розробки і їх місце в сучасній технології виробництва яловичини [Текст] / В. Г. Прудніков, О. І. Колісник, І. М. Боднарчук, А. І. Дидикіна // Інтеграція наукового потенціалу України в галузі тваринництва в європейський простір : Міжнар. наук.-практ. конф. молодих вчених та спеціалістів, Ін-т свинарства і агропром. вир-ва, 3 листоп. 2023 р. - Полтава, 2023. - С. 76-78
2022
14
Покращення якості комбінованого козиного кисломолочного сиру [Текст] / Т. М. Рижкова, Г. Л. Лисенко, І. М. Гейда, І. М. Боднарчук // Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. конф., м. Полтава, 15 груд. 2022 р. - Полтава, 2022. - С. 82-86
15 Рижкова, Таїсія Миколаївна.
Роль рослинних біостимуляторів на формування фізико-хімічних показників молока корів [Текст] / Т. М. Рижкова, І. М. Гейда, І. М. Боднарчук // Scientific Community: Interdisciplinary Research : Scientific Collection «InterConf», (110): with the Proceedings of the 5th International Scientific and Practical Conference, Hamburg, May 26-28, 2022. - Hamburg : Busse Verlag GmbH, 2022. - P. 573-577
2021
16 Рижкова, Таїсія Миколаївна.
Обґрунтування доцільності використання йодказеїну при виробництві козиного кисломолочного сиру [Текст] / Т. М. Рижкова, І. М. Гейда, І. М. Боднарчук // Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., м. Полтава, 21 груд. 2021 р. - 2021. - С. 43-46
17 Боднарчук, Ірина Миколаївна.
Вплив породи на якісні та технологічні властивості свинини [Текст] / І. М. Боднарчук // Сучасний стан свинарства : матеріали Міжвуз. наук.-практ. інтернет- конф., смт Мала Данилівка, 18-19 трав. 2021 р. - 2021. - С. 7-9.