Боднарчук Ірина Миколаївна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2024
1
Особливості формування будови тіла корів абердин-ангуської м’ясної породи вітчизняної селекціїЇ [Текст] / В. Г. Прудніков, О. І. Колісник, Ю. І. Криворучко, І. М. Боднарчук, А. І. Дидикіна, С. А. Нагорний // Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування. - 2024. - № 9. - С. 9-16
2
Оцінка технологічних прийомів у структурі відтворення інтенсивного свинарства [Текст] / К. К. Бойко, Г. Л. Лисенко, А. І. Дидикіна, І. М. Боднарчук // Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування : матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 202-203
3
Особливості реалізації продуктивних якостей свиней за їх інтенсивного використання [Текст] / В. Г. Прудніков, Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа, І. М. Боднарчук // Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, Держ. біотехнол. ун-т, 23-24 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 112-114
Повний текст
4
Особливості формування будови тіла корів абердин-ангуської м’ясної породи вітчизняної селекції [Текст] / В. Г. Прудніков, О. І. Колісник, Ю. І. Криворучко, І. М. Боднарчук, А. І. Дидикіна, С. А. Нагорний // Ветеринарія, технології твваринництва та природокористування : збірник наук. пр. - Харків : ДБТУ, 2024
2023
5
Науково-практичні розробки і їх місце в сучасній технології виробництва яловичини [Текст] / В. Г. Прудніков, О. І. Колісник, І. М. Боднарчук, А. І. Дидикіна // Інтеграція наукового потенціалу України в галузі тваринництва в європейський простір : Міжнар. наук.-практ. конф. молодих вчених та спеціалістів, Ін-т свинарства і агропром. вир-ва, 3 листоп. 2023 р. - Полтава, 2023. - С. 76-78
6 Колісник, Олександр Іванович.
Формування стада абердин-ангуської м’ясної худоби бажаного типу [Текст] / О. І. Колісник, В. Г. Прудніков, І. М. Боднарчук // Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування : матеріали Міжнар. наук. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 27-28 квіт. 2023 р. - Харків, 2023. - С. 232-233
Повний текст
7 Колісник, Олександр Іванович.
Динаміка якісного складу туш абердин-ангуської худоби за вітчизняної селекції [Текст] / О. І. Колісник, В. Г. Прудніков, І. М. Боднарчук // Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, Держ. біотехнол. ун-т, 4-6 лип. 2023 р. - Харків, 2023. - С. 70-71
Повний текст
8
Раціональні параметри переробки козиного молока на сир кисломолочний [Текст] / Т. М. Рижкова, Г. Л. Лисенко, І. М. Гейда, І. М. Боднарчук // Modern engineering and innovative technologies. - 2023. - No. 26, Pt. 1. - P. 50-55
9
Показники розвитку виробництва яловичини в Україні [Текст] / В. Г. Прудніков, О. І. Колісник, І. М. Боднарчук, А. І. Дидикіна // Тваринництво степу України. - Дніпро : ДУ «Ін-т зерн. культур Нац. акад. аграр. наук України», 2023
2022
10
Покращення якості комбінованого козиного кисломолочного сиру [Текст] / Т. М. Рижкова, Г. Л. Лисенко, І. М. Гейда, І. М. Боднарчук // Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. конф., м. Полтава, 15 груд. 2022 р. - 2022. - С. 82-86
11 Рижкова, Таїсія Миколаївна.
Роль рослинних біостимуляторів на формування фізико-хімічних показників молока корів [Текст] / Т. М. Рижкова, І. М. Гейда, І. М. Боднарчук // Scientific Community: Interdisciplinary Research : Scientific Collection «InterConf», (110): with the Proceedings of the 5 th International Scientific and Practical Conference, Hamburg, May 26-28, 2022. - Hamburg : Busse Verlag GmbH, 2022. - С. 573-577
2021
12 Боднарчук, Ірина Миколаївна.
Вплив породи на якісні та технологічні властивості свинини [Текст] / І. М. Боднарчук // Сучасний стан свинарства : матеріали Міжвуз. наук.-практ. інтернет- конф., смт Мала Данилівка, 18-19 трав. 2021 р. - 2021. - С. 7-9.
13 Рижкова, Таїсія Миколаївна.
Обґрунтування доцільності використання йодказеїну при виробництві козиного кисломолочного сиру [Текст] / Т. М. Рижкова, І. М. Гейда, І. М. Боднарчук // Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., м. Полтава, 21 груд. 2021 р. - 2021
14 Сабанін, С. Е.
Дослідження впливу білоквмісної сировини на якість комбінованих м’ясопродуктів [Текст] / С. Е. Сабанін, наук. керівник : Н. А. Сиромятникова, І. М. Боднарчук // Сучасний стан тваринництва : матеріали студент. наук.-практ. інтернет конф.