| 2025 |
| 1 | > Енергоощадна технологія молочного скотарства за використання швіцької худоби [Текст] / О. І. Колісник, В. Г. Прудніков, А. І. Дидикіна, І. М. Боднарчук> // Актуальні проблеми тваринництва та інноваційні шляхи їх вирішення в сучасних умовах : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф науковців, викладачів та аспірантів, Держ. біотехнол. ун-т, 22-23 квіт. 2025 р. - Харків : ДБТУ, 2025. - С. 142-143 | |
|---|
| 2 | > Моделювання підхідів у виробництві яловичини [Текст] / О. І. Колісник, В. Г. Прудніков, А. І. Дидикіна, І. М. Боднарчук> // Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування : матеріали Міжнар. наук. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 14-15 трав. 2025 р. - Харків : ДБТУ, 2025. - С. 335-336 | |
|---|
| 3 | > Рижкова, Таїсія Миколаївна. Вплив комбінаційних заквашувальних сполучень із культур kіfer типу d, на стабілізацію якості кефіру [Текст] / Т. М. Рижкова, І. М. Гейда, І. М. Боднарчук> // Science in the modern world: innovations and challenges : the 6th International scientific and practical conference, February 20-22, 2025. - Toronto : Perfect Publishing, 2025. - P. 201-209 | |
|---|
| 4 | > Показники розвитку виробництва яловичини в Україні [Текст] / В. Г. Прудніков, О. І. Колісник, А. І. Дидикіна, І. М. Боднарчук> // Біологічні, біотехнологічні та генетичні аспекти інтенсифікації аграрного виробництва : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 жовт. 2024 р. - Ломжа – Миколаїв : MANS w Łomży, 2025. - С. 121-129 | |
|---|
| 2024 |
| 5 | > Особливості реалізації продуктивних якостей свиней за їх інтенсивного використання [Текст] / В. Г. Прудніков, Г. Л. Лисенко, А. Л. Леппа, І. М. Боднарчук> // Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, Держ. біотехнол. ун-т, 23-24 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 112-114 | Повний текст |
|---|
| 6 | > Оцінка технологічних прийомів у структурі відтворення інтенсивного свинарства [Текст] / К. К. Бойко, Г. Л. Лисенко, А. І. Дидикіна, І. М. Боднарчук> // Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування : матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 202-203 | Повний текст |
|---|
| 7 | > Особливості формування будови тіла корів абердин-ангуської м’ясної породи вітчизняної селекції [Текст] / В. Г. Прудніков, О. І. Колісник, Ю. І. Криворучко, І. М. Боднарчук, А. І. Дидикіна, С. А. Нагорний> // Ветеринарія, технології твваринництва та природокористування. - 2024. - № 9. - С. 9-16 | Повний текст |
|---|
| 8 | > Особливості формування будови тіла корів абердин-ангуської м’ясної породи вітчизняної селекціїЇ [Текст] / В. Г. Прудніков, О. І. Колісник, Ю. І. Криворучко, І. М. Боднарчук, А. І. Дидикіна, С. А. Нагорний> // Ветеринарія, технології тваринництва та природокористування. - 2024. - № 9. - С. 9-16 | |
|---|
| 2023 |
| 9 | > Колісник, Олександр Іванович. Динаміка якісного складу туш абердин-ангуської худоби за вітчизняної селекції [Текст] / О. І. Колісник, В. Г. Прудніков, І. М. Боднарчук> // Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів, Держ. біотехнол. ун-т, 4-6 лип. 2023 р. - Харків, 2023. - С. 70-71 | Повний текст |
|---|
| 10 | > Колісник, Олександр Іванович. Формування стада абердин-ангуської м’ясної худоби бажаного типу [Текст] / О. І. Колісник, В. Г. Прудніков, І. М. Боднарчук> // Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування : матеріали Міжнар. наук. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 27-28 квіт. 2023 р. - Харків, 2023. - С. 232-233 | Повний текст |
|---|
| 11 | > Показники розвитку виробництва яловичини в Україні [Текст] / В. Г. Прудніков, О. І. Колісник, І. М. Боднарчук, А. І. Дидикіна> // Тваринництво степу України. - Дніпро : ДУ «Ін-т зерн. культур Нац. акад. аграр. наук України», 2023 | |
|---|
| 12 | > Раціональні параметри переробки козиного молока на сир кисломолочний [Текст] / Т. М. Рижкова, Г. Л. Лисенко, І. М. Гейда, І. М. Боднарчук> // Modern engineering and innovative technologies. - 2023. - No. 26, Pt. 1. - P. 50-55 | |
|---|
| 13 | > Науково-практичні розробки і їх місце в сучасній технології виробництва яловичини [Текст] / В. Г. Прудніков, О. І. Колісник, І. М. Боднарчук, А. І. Дидикіна> // Інтеграція наукового потенціалу України в галузі тваринництва в європейський простір : Міжнар. наук.-практ. конф. молодих вчених та спеціалістів, Ін-т свинарства і агропром. вир-ва, 3 листоп. 2023 р. - Полтава, 2023. - С. 76-78 | |
|---|
| 2022 |
| 14 | > Покращення якості комбінованого козиного кисломолочного сиру [Текст] / Т. М. Рижкова, Г. Л. Лисенко, І. М. Гейда, І. М. Боднарчук> // Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. конф., м. Полтава, 15 груд. 2022 р. - Полтава, 2022. - С. 82-86 | |
|---|
| 15 | > Рижкова, Таїсія Миколаївна. Роль рослинних біостимуляторів на формування фізико-хімічних показників молока корів [Текст] / Т. М. Рижкова, І. М. Гейда, І. М. Боднарчук> // Scientific Community: Interdisciplinary Research : Scientific Collection «InterConf», (110): with the Proceedings of the 5th International Scientific and Practical Conference, Hamburg, May 26-28, 2022. - Hamburg : Busse Verlag GmbH, 2022. - P. 573-577 | |
|---|
| 2021 |
| 16 | > Рижкова, Таїсія Миколаївна. Обґрунтування доцільності використання йодказеїну при виробництві козиного кисломолочного сиру [Текст] / Т. М. Рижкова, І. М. Гейда, І. М. Боднарчук> // Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., м. Полтава, 21 груд. 2021 р. - 2021. - С. 43-46 | |
|---|
| 17 | > Боднарчук, Ірина Миколаївна. Вплив породи на якісні та технологічні властивості свинини [Текст] / І. М. Боднарчук> // Сучасний стан свинарства : матеріали Міжвуз. наук.-практ. інтернет- конф., смт Мала Данилівка, 18-19 трав. 2021 р. - 2021. - С. 7-9. | |
|---|