Бондаренко Вероніка Анатоліївна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2024
1
Effectiveness of protective edible coatings to extend shelf lives of fresh fruits and vegetables [Electronic resource] / L. Pusik, V. Pusik, V. Bondarenko, N. Didukh, I. Semenenko // Ecology, Biotechnology, Agriculture and Forestry in the 21st century: problems and solutions : monograph. - Tallinn : Teadmus OÜ, 2024. - Р. 177-184
Повний текст
2
Determining the effect of treatment with antimicrobial substances before storage on the preservation of lemons [Electronic resource] / L. Pusik, V. Pusik, V. Bondarenko, N. Kyriukhina, L. Terokhina, I. Ketskalo, S. Kondratenko, V. Voitsekhivskyi // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2024. - Vol. 1, Issue 11(127). - P. 64-72. - DOI 10.15587/1729-4061.2024.298641. -
Повний текстПовний текст
3
Втрати маси коренеплодів буряка столового під час зберігання залежно від структури м’якуша коренеплоду [Текст] / Л. М. Пузік, В. К. Пузік, В. А. Бондаренко, Д. В. Чуйко // Інститут овочівництва і баштанництва НААН. - Вінниця : ТВОРИ, 2024. - Вип. 75. - С. 76-85
4Пат. 155305 Україна, МПК A23B 7/00, A23B 7/14.
Спосіб післязбиральної обробки плодів лимона антимікробним препаратом декасан [Текст] / Л. М. Пузік, В. А. Бондаренко, Н. О. Дідух, В. В. Кецкало, В. І. Войцехівський ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202302807 ; Заявл. 09.06.2023 ; Опубл. 14.02.2024, Бюл. № 7. - 4 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
2023
5
Investigation of weight loss of napa cabbage depending on the type of packaging and head weight [Electronic resource] / L. Pusik, V. Pusik, V. Bondarenko, V. Sievidov, I. Semenenko // Scientific Horizons. - 2023. - Vol. 26, Issue 3. - P. 58-69. - DOI 10.48077/scihor3.2023.58. -
Повний текстПовний текст
6
Integrity of winter garlic depending on varietal characteristics, packaging and antimicrobial treatment [Text] / L. Pusik, V. Bondarenko, V. Pusik, H. Yarovyi // Modern trends in agricultural science: problems and solutions : monograph. - Tallinn : Teadmus OÜ, 2023. - P. 90-101
Повний текст
7
Товарознавство плодоовочевої продукції [Текст] : навч. посібник / Л. М. Пузік, О. В. Куц, В. А. Бондаренко, C. O. Щербина. - Вінниця : ТОВ «Твори», 2023. - 370 с. - Б. ц.
8 Приходченко, А. Р.
Типи шпалер для вирощування ожини [Текст] / А. Р. Приходченко, В. А. Бондаренко // Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва : матеріали VІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 29-30 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 161-164
Повний текст
2022
9
Research of garlic preservation depending on treatment with hydrophobic protective coatings and growth-inhibiting substances [Text] / V. Pusik, L. Pusik, V. Bondarenko, L. Gaevaya, N. Kyruchina, О. Kuts, G. Slobodianyk, О. Nakloka // EUREKA: Life Sciences. - 2022. - № 1. - С. 3-10. - DOI https://doi.org/10.21303/2504-5695.2022.002285 . -
Повний текст
10 Пузік, Людмила Михайлівна.
Урожайність та якість буряка столового в богарних умовах залежно від особливостей сорту [Текст] / Л. М. Пузік, В. А. Бондаренко // Овочівництво і баштанництво : наук. збірник. - Харків, 2022. - Вип. 71
11 Пузік, Л. М.
Якість буряка столового з циліндричною формою коренеплоду залежно від особливостей сорту в богарних умовах [Текст] / Л. М. Пузік, В. А. Бондаренко // Овочівництво і баштанництво : міжвідомчий тематич. наук. збірник / Інститут овочівництва і баштанництва НААН. - Вінниця : ТОВ «ТВОРИ», 2022. - Вип. 71. - С. 59–66. - DOI https://doi.org/10.32717/0131-0062-2022-71-59-66. -
Повний текст
12 Пузік, Л. М.
Порівняльна оцінка збереженості капусти пекінської залежно від способу пакування та величини головки [Електронний ресурс] / Л. М. Пузік, В. А. Бондаренко, Л. О. Гайова // Наукові засади підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва : матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. конф., присв. ювілейним річницям проф. О. М. Можейка, В. В. Милого, Ю. В. Будьонного, І. І. Назаренка, м. Харків, 29-30 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 241-244
Повний текст
13 Пузік, Л. М.
Товарна якість кукурудзи цукрової раннього строку достигання [Текст] / Л. М. Пузік, В. А. Бондаренко // Теоретичні і практичні аспекти розвитку галузі овочівництва в сучасних умовах : матеріли VI міжнар. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 09 листоп. 2022 р. / Харків, Інститут овочівництва і баштанництва НААН. - Вінниця : ТОВ «ТВОРИ», 2022. - С. 37–38
14
Determining carrot preservation depending on the root qualityand and size, as well as on storage techniques [Electronic resource] / L. Pusik, V. Pusik, V. Bondarenko, L. Gaevaya, N. Kyruchina, O. Kuts, G. Slobodianyk, O. Nakloka // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2022. - Vol. 1, Issue 11 (115). - С. 26-32. - DOI 10.15587/1729-4061.2022.251785. -
Повний текстПовний текст
2021
15 Пузік, Володимир Кузьмич.
Перспективи використання нетрадиційних зернових культур [Текст] / В. К. Пузік, Л. М. Пузік, В. А. Бондаренко // Молодь і технічний прогрес в АПВ. Інноваційні розробки в аграрній сфері : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків. - Харків : ХНТУСГ, 2021. - Т. 2. - С. 277-280. - Бібліогр.: с. 279-280
16
Сучасний стан застосування біопрепаратів для післязбиральної обробки плодів і овочів [Текст] / Л. М. Пузік, В. К. Пузік, Є. А. Криштоп, В. А. Бондаренко // Овочівництво і баштанництво : міжвідом. темат. наук. збірник Ін-та овочівництва і баштанництва НААН. - Вінниця : ТОВ «ТВОРИ», 2021. - Вип. 69. - С. 120-130
17 Магац, А. Ю.
Урожайність капусти брюссельської залежно від особливостей гібрида [Текст] / В. А. Бондаренко, А. Ю. Магац // Метрологічні аспекти прийняття рішень в умовах роботи на техногенно небезпечних об’єктах : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 2-3 листоп. 2021 р. - Харків : ХНАДУ, 2021. - С. 115-116
18
Investigation of carrot food value depending on sort peculiarities and its change at storage [Text] / L. Pusik, V. Pusik, V. Bondarenko, L. Gayova, N. Kyruchina, H. Slobodyanyk, S. Shchetyna, M. Shchetyna, L. Kononenko // Eureka: Life Sciences. - 2021. - № 1. - С. 17-24. - DOI https://doi.org/10.21303/2504-5695.2020.001588. -
Повний текст
19 Пузік, Людмила Михайлівна.
Види втрат капусти брюсельської під час зберігання [Текст] / Л. М. Пузік, В. К. Пузік, В. А. Бондаренко // Інженерія природокористування. - 2021. - № 1 (19). - С. 16-26.
20
Influence of form and size of a root on the storage life of kitchen beetroot [Electronic resource] / L. Pusik, V. Pusik, V. Bondarenko, L. Gayova, N. Lyubymova, G. Sukhova, N. Didukh, G. Slobodianyk // EUREKA: Life Sciences. - 2021. - № 2. - С. 65-72. - DOI 10.21303/2504-5695.2021.001756. -
Повний текстПовний текст
21
Determining the effect of treating table beet with biopreparations before storage on its preservation [Electronic resource] / L. Pusik, V. Pusik, V. Bondarenko, L. Gayova, N. Lyubymova, G. Sukhova, N. Didukh, G. Slobodyanyk // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 2. - P. 23-32. - DOI 10.15587/1729-4061.2021.229084. -
Повний текстПовний текст
22
Вивчення колекції капусти як вихідного матеріалу для селекції [Текст] / Н. О. Кирюхіна, Л. М. Пузік, В. К. Пузік, В. А. Бондаренко // Інженерія природокористування. - 2021. - № 4 (22). - С. 21-26
23 Кептя, О. М.
Біоенергетична оцінка вирощування цибулі ріпчастої за різних систем удобрення [Текст] / В. А. Бондаренко, А. Ю. Магац // Метрологічні аспекти прийняття рішень в умовах роботи на техногенно небезпечних об’єктах : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 2-3 листоп. 2021 р. - Харків : ХНАДУ, 2021. - С. 113-114
2020
24 Ковальчук, О.
Сучасне виробництво кукурудзи цукрової в Україні і світі [Текст] : тези / О. Ковальчук ; наук. керівник В. А. Бондаренко // Метрологічні аспекти прийняття рішень в умовах роботи на техногенно небезпечних об’єктах : матеріали Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 5-6 листоп. 2020 р. - Харків : ХНАДУ, 2020. - С. 61.
25 Пузік, Людмила Михайлівна.
Урожайність та фізичні властивості буряка столового за різних строків сівби [Текст] / Л. М. Пузік, В. А. Бондаренко // Інженерія природокористування. - 2020. - № 4 (18). - С. 47-52
26 Пузік, Людмила Михайлівна.
Врожайність капусти брюссельської залежно від погодних умов вегетаційнолго періоду, схеми розміщення і строків вершкування рослин [Текст] / Л. М. Пузік, В. К. Пузік, В. А. Бондаренко // Інженерія природокористування. - 2020. - № 4 (14). - С. 25-31
27
Studying the Preservation of Brussels Sprout Depending on its Treatment With Antimicrobial Preparations Before Storage [Electronic resource] / L. Pusik, V. Pusik, V. Bondarenko, L. Gaevaya, N. Kyruchina, H. Slobodyanyk, S. Shchetyna, M. Shchetyna, L. Kononenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 6. - P. 52-59. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.216431. -
Повний текстПовний текст
28 Унгурян, Д.
Економічна ефективність вирощування капусти броколі [Текст] : тези / Д. Унгурян ; наук. керівник В. А. Бондаренко // Метрологічні аспекти прийняття рішень в умовах роботи на техногенно небезпечних об’єктах : матеріали Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 5-6 листоп. 2020 р. - Харків : ХНАДУ, 2020. - С. 63.
29
Сучасні технології овочівництва закритого і відкритого ґрунту [Текст] : лаб. практикум для проведення лаб.-практ. занять зі студентами спец. 201 Агрономія ден. форми навчання ОКР бакалавр / Л. М. Пузік [та ін.] ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - 129 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 108-110 (25 назв). - ISBN 978-617-619-240-4 : Б. ц.
Повний текст
30 Пузік, Людмила Михайлівна.
Оцінка збереженості овочевої продукції за функцією бажаності Харрінгтона [Текст] : стаття / Л. М. Пузік, В. А. Бондаренко // Овочiвництво та баштанництво : міжвідом. темат. наук. зб. - Харків : Плеяда, 2020. - № 67. - С. 73-80.
2019
31
Study of the influence of the ripeness degree of parsnip roots and storage method on their preservation [Text] / L. Pusik, V. Pusik, N. Lyubymova, V. Bondarenko, A. Rozhkov, O. Sergienko, S. Denisenko, L. Kononenko // Eureka: Life Sciences. - 2019. - № 1. - С. 12-20
32
Екологія [Текст] : метод. вказівки до виконання кваліфікац. роботи для студентів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. (або заоч.) форми навчання спец. 101 Екологія / авт.-уклад.: Л. М. Пузік [и др.]. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 46 с. - Б. ц.
33
Experimental investigations of ecological evolution of soil fertility by controlled electromagnetism for the purpose of cultivated crop production [Text] / Oleksandr Miroshnyk, V. Paranyuk, I. Yatsiv, M. Ivankiv, O. Shvets, Veronika Bondarenko // TEKA commission of motorization and energetics in agriculture. - 2019. - Vol. 19. - С. 31-36.
34
Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти "магістр" [Текст] : метод. вказівки до її виконання студентами другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 201 Агрономія / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: Л. М. Пузік [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 48 с. - Б. ц.
Повний текст
35
Preservation of parsnip root vegetable depending on the degree of ripeness, varietal features and storage techniques [Electronic resource] / L. Pusik, V. Pusik, N. Lyubymova, V. Bondarenko, A. Rozhov, O. Sergienko, S. Denisenko, L. Kononenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2019. - Vol. 1, Issue 11-97. - С. 34-41. - DOI 10.15587/1729-4061.2019.155313. -
Повний текстПовний текст
36
Агрономія [Текст] : метод. вказівки до виконання кваліфікац. роботи для студентів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. (або заоч.) форми навчання спец. 201 Агрономія / уклад.: Л. М. Пузік [та ін.]. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 44 с. - Б. ц.
2018
37 Пузік, Людмила Михайлівна.
Екологічні умови вирощування капусти брюсельської [Текст] / Л. М. Пузік, В. А. Бондаренко // WORLD SCIENCE. - 2018. - Vol. 2, № 1 (29). - P. 4-10.
38
Research into preservation of broccoli depending on the treatment with antimicrobic preparations before storage [Electronic resource] / V. K. Pusik, N. A. Pusik, L. Lyubymova, V. Bondarenko, L. Gaevaya // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 4, Issue 11-94. - P. 20-28. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.140064. -
Повний текстПовний текст
39 Пузік, Людмила Михайлівна.
Порівняння способів зберігання капусти броколі [Текст] / Л. М. Пузік, В. А. Бондаpенко // Збірник наук. праць ЛНАУ. - 2018. - С. 32-35.
40
Study into formation of nutritional value of cauliflower depending on the agri­biological factors [Electronic resource] / V. K. Pusik, N. A. Pusik, N. A. Lyubymova, V. Bondarenko, L. Gaevaya, O. Sergienko, O. Romanov, L. Gryn, L. Kononenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 6, Issue 11-96. - С. 29-35. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.147748. -
Повний текстПовний текст
41
Investigations of the influence of antimicrobial preparations on the shelf life of broccoli cabbage [Text] / L. Pusik, V. Pusik, N. Lyubymova, V. Bondarenko, L. Gaevaya // Eureka: Life Sciences. - 2018. - No. 4. - P. 13-19.
2017
42
Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва. [текст] : метод. вказівки до написання курс. роботи для студентів спец. 201 Агрономія / уклад.: Л. М. Пузік, А. В. Бондарев, В. А. Бондаренко. - Харків : ХНАУ ім. В. В. Докучаєва, 2017. - 40 с. - Б. ц.
2015
43
Капустяні овочі. Технологія вирощування і зберігання [Текст] : колект. монографія / Л. М. Пузік [та ін.] ; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - Харків : Вид. Іванченко І. С., 2015. - 374 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 357-371 (178 назв). - ISBN 978-617-7033-89-8 : Б. ц.
2014
44 Пузік, Людмила Михайлівна.
Застосування антимікробних речовин під час зберігання капусти броколі [Текст] / Л. М. Пузік, В. А. Бондаренко // Науковий збірник Ін-ту овочівництва і баштанництва. - Харків : Ін-т овочівництва і баштанництва, 2014. - Вип. 60. - С. 226-231
Повний текст
2013
45Пат. 83674 Україна, МПК A23B7/04.
Спосіб зберігання капусти броколі [Текст] / Л. М. Пузік ; власник Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - № u201303300 ; Заявл. 18.03.2013 ; Опубл. 25.09.2013, Бюл. № 18. - 6 с. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
46 Пузік, Людмила Михайлівна.
Збереження корнеплодів пастернаку залежно від умов зберігання [Текст] / Л. М. Пузік, В. А. Бондаренко // Таврійский державний університет. - Мелітополь, 2013. - С. 172-176
Повний текст
2012
47 Пузік, Людмила Михайлівна.
Роль логістики у збереженності овочевої продукції [Текст] / Л. М. Пузік, В. А. Бондаренко // Технічні науки. Сільськогосподарські науки. Економічні науки : збірник наук. пр. - Харків : ХНАУ, 2012. - № 12. - С. 188-191
Повний текст
2007
48
Технологія виробництва продукції рослинництва [Текст] : програма курсу за вимогами кредит.-модул. системи для студентів ф-ту менеджменту і економіки / уклад.: Є. М. Огурцов [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2007. - 31 с. - Б. ц.