2021 |
1 | > Hydrolysis of γ-oryzanol by enzyme preparations [Text] / S. Lehnert [etc.]> // Book of Abstracts Kontura : Congress on Food Quality and Safety, Health and Nutrition, Ohrid, North Macedonia, June 9-11, 2021. - Ohrid : NUTRICON, 2021. - С. 239-240 | |
---|
2 | > Efficiency criteria for the production of biofortified vegetable products [Text] / A. Dubinina, I. Byelyayeva, G. Selyutina, O. Kruhlova> // New industries, digital economy, society – a projection for the future IV : Book of Abstracts «Angel Kanchev» University of Ruse, November 5-6, 2021. - 2021 | |
---|
3 | > Optimization of the enzymatic hydrolysis of γ-oryzanol parameters by pentopan 500 bg [Text] / S. Lehnert [etc.]> // Book of Abstracts Kontura : Congress on Food Quality and Safety, Health and Nutrition, Ohrid, North Macedonia, June 9-11, 2021. - Ohrid : NUTRICON, 2021. - С. 237-238 | |
---|
4 | > Optimization of the enzymatic hydrolysis of g-oryzanol parameters by Pentopan 500 BG [Text] / S. Lehnert, A. Dubinina, T. Letuta, I. Byelyayeva, T. Popova, G. Selyutina, T. M. Golovko, S. Sorokina> // Congress on Food Quality and Safety, Health and Nutrition – NUTRICON 2021 : Ohrid, June 9-11, 2021, Book of Abstracts – Kontura, Scopje. - 2021. - С. 241-242 | |
---|
5 | > Byelyayeva, I. The technology of ice cream based on whey with functional additives [Text] / I. Byelyayeva, G. Deinychenko, A. Dubinina> // With Food to Health : Book of Abstracts 13th International Scientifical and Professional Conference, Osijek, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology, September 16-17, 2021. - 2021. - P. 102 | |
---|
6 | > Бєляєва, Інна Михайлівна. Можливості проектів співпраці програми ЄС Еразмус+ у галузі вищої освіти [Текст] / І. М. Бєляєва, І. Стефанова, І. Стойкова> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 травня 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 35-36 | |
---|
7 | > Hydrolysis of g-oryzanol by enzyme preparations [Text] / S. Lehnert, A. Dubinina, T. Letuta, I. Byelyayeva, T. Popova, G. Selyutina, T. Karbivnycha, V. Akmen> // Congress on Food Quality and Safety, Health and Nutrition NUTRICON 2021 : Ohrid, June 9-11, 2021, Book of Abstracts – Kontura, Scopje. - 2021. - С. 239-240 | |
---|
8 | > Бєляєва, Інна Михайлівна. Вплив каротинвмістних домішок на якість морозива [Текст] / І. М. Бєляєва, Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 157-158 | |
---|
9 | > Білогривенко, К. Р. Споживні властивості морозива [Текст] / К. Р. Білогривенко, І. М. Бєляєва> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 138 | |
---|
10 | > Багінська, А. О. Споживні властивості м’ясних напівфабрикатів [Текст] / А. О. Багінська, І. М. Бєляєва> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 137 | |
---|
11 | > Наукові підходи до формування споживних властивостей нового продукту [Текст] / А. А. Дубініна, С. О. Ленерт, Г. А. Селютіна, Т. М. Попова, В. М. Селютін, І. М. Бєляєва> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Вип. 1 (33). - С. 199-211 | Повний текст |
---|
12 | > Prerequisites for the use of herbal raw materials extracts in the apricot fruits (prunus armeniaca) storage technology [Text] / A. Dubinina [etc.]> // Book of Abstracts Kontura : Congress on Food Quality and Safety, Health and Nutrition, Ohrid, North Macedonia, June 9-11, 2021. - Ohrid : NUTRICON, 2021. - P. 235-236 | |
---|
2020 |
13 | > The effect of technological parameters on low-salted cucumbers color change under using low-temperature non-brine process of manufacture [Electronic resource] / Antonina Dubinina, Galina Selyutina, T. Shcherbakova, T. Letuta, I. Belyayeva, Yu. Khatskevych, T. Popova, T. Frolova, V. Afanasieva> // Journal of Hygienic Engineering and Design. - 2020. - Vol. 31. - P. 3-7 | Повний текст |
---|
14 | > Лисак, Є. Ю. Визначення споживчих властивостей морозива, яке реалізується на ринку міста Харкова [Текст] / Є. Ю. Лисак, наук. керівник І. М. Бєляєва> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 138 | |
---|
15 | > Substantiation of the film-forming composition for eggplant fruits treatment before storage [Text] / A. Dubinina, T. Letuta, T. Frolova, O. Skyrda, I. Byelyayeva, T. Popova> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 1 (31). - P. 194-209 | |
---|
16 | > Щербакова, Т. В. Оцінка і контроль потенційно небезпечних чинників, що виникають під час виробництва сиркових виробів [Текст] / Т. В. Щербакова, І. М. Бєляєва> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 181-182 | |
---|
17 | > Бєляєва, Інна Михайлівна. Вплив інгредієнтів рецептури на структуру морозива [Текст] / І. М. Бєляєва, Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 157-158 | |
---|
18 | > Бєляєва, Інна Михайлівна. Академічна мобільність як шлях до гармонізації з європейським освітнім простором [Текст] / І. М. Бєляєва, І. Стефанова> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 3-4 | |
---|
19 | > Оптимізація споживних властивостей м’якого морозива [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, І. М. Бєляєва, Т. В. Фролова> // Якість і безпечність харчової продукції і сировини – проблеми сьогодення : матеріали Міжнар. конф., м. Львів, 25 верес. 2020 р. - Львів : ЛТЕУ, 2020 | |
---|
2019 |
20 | > Дейниченко, Григорій Вікторович. Обґрунтування вибору стабілізатора для м’якого морозива на основі сироватки [Текст] / Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, І. М. Бєляєва> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Вип. 2 (30). - С. 183-192 | |
---|
21 | > Товарна інформація у структурно-логічних схемах [Текст] : навч. посібник / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, Г. А. Селютіна, І. М. Бєляєва, Т. В. Фролова. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 150 с. - Б. ц. | |
---|
22 | > Інноваційні технології харчової продукції [Текст] : кол. монографія / М. І. Беляєв, Г. В. Дейниченко, І. М. Бєляєва, В. А. Гніцевич, І. В. Золотухіна, Л. Л. Івашина, Т. О. Колісниченко, Т. С. Листопад, К. А. Сефіханова, В. І. Федак, Т. І. Юдіна, О. П. Юдічева. - Харків : Факт, 2019. - 248 с. - Б. ц. | |
---|
23 | > Організація і технологія інспектування [Текст] : навч. посібник у структур.-логіч. схемах / А. А. Дубініна, В. М. Онищенко, О. В. Гапонцева, І. М. Бєляєва. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 150 с. - Б. ц. | |
---|
2018 |
24 | > Управління якістю послуг [Текст] : навч. посібник у структурно-логіч. схемах / О. Є. Скирда, В. О. Віннікова, Г. А. Селютіна, О. В. Гапонцева, О. Є. Чатченко, І. М. Бєляєва ; Харків. держ. ун-т хврчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 150 с. - Б. ц. | |
---|
25 | > Експертиза послуг у структурно-логічних схемах [Текст] : навч. посібник / В. О. Віннікова, О. Є. Скирда, Т. В. Щербакова, І. М. Бєляєва ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 150 с. - Б. ц. | |
---|
26 | > Дослідження хімічного складу та оцінка якості редьки різних господарсько-ботанічних сортів [Текст] : монографія / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, О. В. Гапонцева, Н. І. Черевична, О. Є. Скирда, І. М. Бєляєва. - Харьков : ХДУХТ, 2018. - 192 с. - Б. ц. | |
---|
2017 |
27 | > Попова, Тетяна Миколаївна. Практична підготовка студентов як визначальна складова професіоналізму майбутніх фахівців-товарознавців [Текст] / Т. М. Попова, І. М. Бєляєва, С. О. Ленерт> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплентація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 294-295 | |
---|
28 | > Онищенко, А. В. Формування якості та розширення асортименту смажених ковбас [Текст] / А. В. Онищенко, наук. керівник І. М. Бєляєва> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 201 | |
---|
29 | > Бєляєва, Інна Михайлівна. Розробка математичної моделі процесу заморожування харчових продуктів [Текст] / І. М. Бєляєва> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 238-239 | |
---|
30 | > Золотухіна, Інна Василівна. Визначення режимів фризерування морозива на основі сироватки [Текст] / І. В. Золотухіна, І. М. Бєляєва> // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 53-54 | Повний текст |
---|
31 | > Малюк, Людмила Петрівна. Порівняння якості огірків малосольних під час зберігання [Текст] / Л. П. Малюк, І. М. Бєляєва> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 204-205 | |
---|
32 | > Сємєйкін, В. Ю. Шляхи інноваційного розвитку холодильних технологій [Текст] / В. Ю. Сємєйкін, наук. керівник І. М. Бєляєва> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 399 | |
---|
2015 |
33 | > Шаніна, Ольга Миколаївна. Нормативні документи на редьку мариновану, адаптовані до сучасних вимог [Текст] / О. М. Шаніна, Г. А. Селютіна, І. М. Бєляєва> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 213-214 | |
---|
34 | > Дейниченко, Григорій Вікторович. Дослідження антиоксидантної активності рослинних домішок у морозиві [Текст] / Г. В. Дейниченко, І. М. Бєляєва, М. М. Шамцян> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 229 | |
---|
35 | > Дейниченко, Григорій Вікторович. Вплив гомогенізації на склад жирової фази та органолептичні показники м'якого морозива на основі сироватки [Текст] / Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, І. М. Бєляєва> // Науковий вісник Полтав. ун-ту економіки і торгівлі. - Полтава : ПУЕТ, 2015. - С. 76-80 | |
---|
2014 |
36 | > Дейниченко, Григорій Вікторович. Дослідження мінерального складу напівфабрикатів для м'якого морозива [Текст] / Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, І. М. Бєляєва> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 226-227 | |
---|
2013 |
37 | > Беляева, Инна Михайловна. Мой отец – Беляев Михаил Иванович [Текст] / И. М. Беляева> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.) Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 9-11 | |
---|
2012 |
38 | > Дейниченко, Григорій Вікторович. Розробка нових способів отримання морозива [Текст] / Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, І. М. Бєляєва> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 325-326 | |
---|
2011 |
39 | > Попова, Тетяна Миколаївна. Вплив упакування на зміни якості зеленого чаю у процесі зберігання [Текст] / Т. М. Попова, І. М. Бєляєва, І. С. Ільків> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : матеріали Міжнар. наук.-прак. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 27-28 | |
---|
40 | > Беляева, Инна Михайловна. Разработка и практическое освоение инновационных технологий в инженерном образовании [Текст] / И. М. Беляева, Л. Н. Янчева> // Современные проблемы техносферы и подготовки инженерных кадров : сборник тр. V Междунар. науч.-метод. конф., г. Табарка. - 2011. - С. 88-90 | |
---|
41 | > Абрашитова, А. О. Товарознавча експертиза зефіру [Текст] / А. О. Абрашитова, І. М. Бєляєва> // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих учених і студентів, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 193 | |
---|
42 | > Організація інтерактивного навчання студентів у рамках курсу "Організація та технологія інспектування [Текст] / І. М. Бєляєва, Р. Я. Томашевська, І. С. Ільків, Т. В. Підвальнюк> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якостю підготовки фахівців. Організація навчального процесу за кредитно-модульною системою : матеріали IХ Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 23 верес. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 147-148 | |
---|
43 | > Беляева, Инна Михайловна. Стабильность замороженных пищевых систем при хранении [Текст] / И. М. Беляева> // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 36 | |
---|
2010 |
44 | > Факультет обладнання та технічного сервісу Харківського державного університету харчування та торгівлі: минуле, теперішнє, майбутнє [Текст] / О. І. Черевко, Л. М. Янчева, В. М. Михайлов, А. Л. Фощан, Л. К. Карпенко, Г. В. Дейниченко, М. І. Погожих, В. О. Потапов, Л. В. Кіптела, І. М. Бєляєва, Т. М. Афоніна, В. Г. Компанцева. - Харків : ХДУХТ, 2010. - 104 с. - Б. ц. | |
---|
2008 |
45 | > Беляева, Инна Михайловна. Экспериментально-теоретическое исследование теплопроводности системы "Єритроциты + водный раствор пропилнгликоля, поливинилпирролидона и NaCL" [Текст] / И. М. Беляева> // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2008 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 321-322 | |
---|
46 | > Беляева, Инна Михайловна. Вода и пищевые технологии: безопасность, качество и эффективность [Текст] / И. М. Беляева, А. В. Зинченко, Л. А. Беляева> // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2008 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 319-320 | |
---|
2007 |
47 | > Беляева, Инна Михайловна. Температура стеклования и стабильность пищевых продуктов при хранении [Текст] / И. М. Беляева, А. В. Зинченко, Л. М. Беляєва> // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 40-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 17 жовт. 2007 р. - Харків, 2007. - С. 208-209 | |
---|
2006 |
48 | > Беляева, Инна Михайловна. Применение атомизации в мясной промышленности [Текст] / И. М. Беляева, Т. Ю. Мазур> // Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 23-24 трав. 2006 р. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 23-25 | |
---|
49 | > Беляева, Инна Михайловна. Технология использования натуральных ароматизаторов дыма в мясной промышленности [Текст] / И. М. Беляева, Т. Ю. Мазур> // Наукові праці Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : ТЕС, 2006. - С. 323 | |
---|
2002 |
50 | > Дейниченко, Григорій Вікторович. Дослідження стабілізуючих властивостей фруктово-овочевих наповнювачів у складі сумішей для м'якого морозива [Текст] / Г. В. Дейниченко, І. М. Бєляєва, О. Г. Найдьонова> // Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2002. - С. 324-329 | |
---|
2001 |
51 | > Дейниченко, Григорій Вікторович. Дослідження впливу плодоовочевих наповнювачів на в'язкість сумішей для м'якого морозива [Текст] / Г. В. Дейниченко, І. М. Бєляєва, О. Г. Найдьонова> // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДАТОХ, 2001. - С. 287-290 | |
---|
2000 |
52 | > Дейниченко, Григорій Вікторович. Використання наповнювача з гарбуза у виробництві м'якого морозива [Текст] / Г. В. Дейниченко, А. А. Дубініна, І. М. Бєляєва> // Проблеми та перспективи створення і провадження нових ресурсо- та енергоощадних технологій, обладнання в галузях харчової і переробної промисловості : матеріали VI Міжнар. наук.-техн. конф., м. Харків, 19-21 жовт. 1999 р. - Харків : ХДУХТ, 2000. - С. 44 | |
---|
1997 |
53 | > Сафонов, В. В. Пути и методы замены хладона R-12 озонобезопасными рабочими веществами [Текст] / В. В. Сафонов, И. М. Беляева> // Актуальні науково-методичні проблеми в підготовці спеціалістів вищої кваліфікації для торгівлі і харчування. - Харків : ХДАТОХ, 1997. - Ч. 1. - С. 325-327 | |
---|
1987 |
54 | > Теплопроводность системы эритроциты крови человека – физиологический раствор [Текст] / И. М. Беляева, М. Д. Потапов, В. П. Онищенко, Б. П. Владимиров> // Холодильная техника и технология : науч.-техн. сборник. - Киев : Техника, 1987. - С. 31-32 | |
---|