2024 |
1 | > The food security and the eating behavior of the civilian population during the military conflict in Ukraine: a preliminary research [Electronic resource] / O. Aksonova, D. Slivar, D. Torianik, S. Gubsky> // Nutrition and Food Science. - 2024. - Vol. 54, Issue 1. - P. 251-263. - DOI 10.1108/NFS-03-2023-0061. - | Повний текстПовний текст |
---|
2 | > Пілюгіна, Інна Сергіївна. Хімія [Текст] : навч.-метод. посібник для інозем. здобувачів освіти. Ч. 1. Загальна хімія / І. С. Пілюгіна, А. О. Борисова, О. Ф. Аксьонова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 167 с. - Б. ц. | Повний текст |
---|
2023 |
3 | > Capabilities of wild plant SALICORNIA EUROPAEA application in food technologies [Text] / V. Yevlash, N. Murlykina, O. Aksonova, S. Gubsky> // Traditional meets non-traditional in future food : Abstract book of FoODBALT 2023 16th Baltic Conference on Food Science and Technology. - Jelgava : LBTU, 2023. - Р. 127 | |
---|
4 | > Перспективи використання Salicornia europaea L. у гастрономічному туризмі [Текст] / В. В. Євлаш, Н. В. Мурликіна, С. М. Губський, О. Ф. Аксьонова> // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : програма та матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 23-24 трав. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 31-32 | |
---|
5 | > Перспективи використання дієтичної добавки на основі Salicornia Europaea L. в технологіях харчових продуктів [Текст] / В. В. Євлаш, О. Ф. Аксьонова, С. М. Губський, Н. В. Мурликіна> // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 8 черв. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023 | Повний текст |
---|
6 | > Artamonova, Maiia Vladimirovna. Improvement of the technology of marshmallow with the addition of plant raw materials [Electronic resource] / M. Artamonova, I. Piliugina, O. Aksonova> // Acta Innovations. - 2023. - Vol. 2023, Issue 48. - P. 38-47. - DOI 10.32933/ActaInnovations.48.3. - | Повний текстПовний текст |
---|
7 | > Визначення структури харчування студентів-першокурсників ФПХВ ДБТУ [Текст] / Д. Сливар, Д. Ковальчук, О. Ф. Аксьонова, Д. О. Торяник, С. М. Губський> // Молодіжна наука заради миру та розвитку : II Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. Всесвіт. Дню науки, м. Чернівці, 8-10 листоп. 2023 р. - 2023. - С. 100-103 | |
---|
8 | > Розробка рецептури кексу низькокалорійного "Шоколадний" [Текст] / І. Алфьоров, О. Ф. Аксьонова, С. М. Губський, Д. О. Торяник> // Молодіжна наука заради миру та розвитку : II Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. Всесвіт. Дню науки, м. Чернівці, 8-10 листоп. 2023 р. - 2023. - С. 104-107 | |
---|
9 | > Alferov, I. Improvement of low-calore chickpeas cake formulation for overweight people [Text] / I. Alferov ; scientific supervisor: O. Aksonova, S. Gubsky> // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 74 | Повний текст |
---|
10 | > Study of ways to reduce the viscosity of sunflower lecithin [Текст] / A. Demydova, V. Evlach, O. Aksonova, O. Pris> // Food Science and Technology. - 2023. - Vol. 17, Issue 1. - P. 4-11 | |
---|
2022 |
11 | > Evlash, Viktoria. Food-Based Intervention Strategies for Iron Deficiency Prevention [Text] / V. Evlash, O. Aksonova, S. Gubsky> // Biology and Life Sciences Forum. - 2022. - Вип. 18, № 1 (52). - С. 1-6 | |
---|
12 | > Muffin Enriched with Bioactive Compounds from Milk Thistle By-Product: Baking and Physico-Chemical Properties and Sensory Characteristics [Text] / D. Polovnikova, V. Evlash, O. Aksonova, S. Gubsky> // The 3rd International Electronic Conference on Foods, Food, Microbiome, and Health : A Celebration of the 10th Anniversary of Foods’ Impact on Our Wellbeing’, Basel, October 1-15, 2022. - Basel : MDPI, 2022 | |
---|
13 | > Development of vitamin D3-fortified dairy sour cream desert [Electronic resource] / O. Aksonova, S. Gubsky, N. Murlikina, N. Otroshko> // Journal of Hygienic Engineering and Design. - 2022. - Vol. 40. - С. 119-131 | Повний текст |
---|
14 | > GENERAL CHEMISTRY. Загальна хімія [Текст] : навч. посібник для інозем. студентів підгот. ф-тів англ. форми навчання / О. Ф. Аксьонова, А. О. Борисова, О. М. Білик, Д. О. Торяник, І. С. Пілюгіна, І. Г. Євсеєнко. - Харків : ХДАК, 2022. - 114 с. - Б. ц. | |
---|
15 | > Muffin Enriched with Bioactive Compounds from Milk Thistle By-Product: Baking and Physico-Chemical Properties and Sensory Characteristics [Text] / D. Polovnikova, V. Evlash, O. Aksonova, S. Gubsky> // Biology and Life Sciences Forum. - 2022. - Вип. 18, № 1 (49). - С. 1-6 | |
---|
16 | > Effect of oxidation products and other precursors on the content of 3-MCPD esters and glycidol esters in deodorised sunflower oil [Electronic resource] / A. Demydova, I. Levchuk, V. Yevlash, O. Aksonova, A. Foshchan> // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2022. - Vol. 16, Issue 1. - P. 50-57. - DOI 10.15673/fst.v16i1.2284. - | Повний текстПовний текст |
---|
17 | > Evaluation of the intake of vitamin D in daily food rations by students [Text] / O. Aksonova, D. Torianyk, D. Slivar, S. Gubskyi> // Biology and Life Sciences Forum : the 2nd International Electronic Conference on Nutrients, March 15-31, 2022. - Basel : MDPI, 2022. - Vol. 12, Issue 1 (5). - P. 1-6. - DOI https://doi.org/10.3390/IECN2022-12392. - | Повний текст |
---|
18 | > Наукові та практичні аспекти технологій дієтичних продуктів для людей з порушеним обміном речовин [Текст] : монографія / В. В. Євлаш, О. Ф. Аксьонова, Н. В. Мурликіна, І. С. Пілюгіна, Л. В. Газзаві-Рогозіна, С. М. Губський, О. І. Упатова. - Харків : ДБТУ, 2022. - 371 с. - Б. ц. | |
---|
19 | > Дослідження стану продовольчої безпеки під час російської агресії [Текст] / Д. Сливар, О. Ф. Аксьонова, Д. О. Торяник, С. М. Губський> // Молодіжна наука заради миру та розвитку : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Чернівці, 9-11 листоп. 2022 р. - Чернівці : ЧНУ, 2022. - С. 63 | |
---|
20 | > Muffin Enriched with Bioactive Compounds from Milk Thistle By-Product: Baking and Physico-Chemical Properties and Sensory Characteristics [Text] / D. Polovnikova, V. Yevlash, O. Aksonova, S. Gubsky> // Engineering Proceedings. - 2022. - Vol. 11, No. 1 | |
---|
21 | > Antioxidant activity of plants extracts of Ukrainian origin and their effect on the oxidative stability of sunflower oil [Electronic resource] / A. Demydova, V. Yevlash, O. Aksonova, O. Tkachenko, N. Kameneva> // Food Science and Technology. - 2022. - Vol. 16, Issue 3. - P. 55-64. - DOI 10.15673/fst.v16i3.2514. - | Повний текстПовний текст |
---|
22 | > Сема, О. В. Інновації в технології льодяникової карамелі на основі ізомальтитолу та рослинної добавки Барбарису звичайного [Текст] / О. В. Сема, О. Ф. Аксьонова> // Стан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доп. VI Міжнар. наук.-техн. конф., Терноп. нац. технол. ун-т ім. І. Пулюя, 22-23 верес. 2022 р. - Тернопіль : ФОП Паляниця В. А., 2022. - С. 11 | |
---|
23 | > Попереднє дослідження стану продовольчої безпеки населення України під час російської агресії [Текст] / Д. Сливар, О. Ф. Аксьонова, Д. О. Торяник, С. М. Губський> // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. V-IX | |
---|
24 | > Heme Iron–Containing Dietary Supplements and Their Application in Fortified Foods [Text] / V. Evlash, M. Pogozhikh, O. Aksonova, S. Gubskyi> // Bioenhancement and Fortification of Foods for a Healthy Diet. - Boca Raton : CRC Press, 2022. - Chap. 12. - С. 237-268. - DOI 10.1201/9781003225287-16. - | Повний текст |
---|
25 | > Загальна хімія [Текст] : навч. посіб. для іноземних студентів, підготовчих ф-тів англійської форми навч. / О. Ф. Аксьонова, А. О. Борисова, О. М. Білик, Д. О. Торяник, І. С. Пілюгіна, І. Г. Євсеєнко. - Харків : ХДАК, 2022. - 114 с. - Б. ц. | |
---|
26 | > Хімія та біохімія [Текст] : силабус з дисципліни для спец. 163 Біомедична інженерія / уклад.: О. Ф. Аксьонова, Н. В. Мурликіна. - Харків : ДБТУ, 2022. - 16 с. - Б. ц. | |
---|
27 | > Sema, O. Improvement of the technology of lollie caramel based on isomaltitol and Vegetable additive of barberry [Text] / O. Sema, O. Aksonova> // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, м. Харків, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 95 | |
---|
28 | > Харчова хімія. Розділ 3 [Текст] : силабус з дисципліни / уклад. О. Ф. Аксьонова. - Харків : ДБТУ, 2022. - 16 с. - Б. ц. | |
---|
29 | > Determination of energy value and vitamin composition of dietary supplements based on malt extracts «Polysol» [Text] / V. Yevlash, N. Murlykina, O. Aksonova, I. Piliugina> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2022. - Ч. 1. - С. 3-4 | |
---|
30 | > Харчова хімія. Розділ 1 [Текст] : силабус з дисципліни / уклад. О. Ф. Аксьонова. - Харків : ДБТУ, 2022. - 16 с. - Б. ц. | |
---|
31 | > Evlash, Viktoria. Food-Based Intervention Strategies for Iron Deficiency Prevention [Text] / V. Evlash, O. Aksonova, S. Gubsky> // The 3rd International Electronic Conference on Foods, Food, Microbiome, and Health : A Celebration of the 10th Anniversary of Foods’ Impact on Our Wellbeing’, Basel, October 1-15, 2022. - Basel : MDPI, 2022 | |
---|
2021 |
32 | > Use of sweeteners of different nature for the production of bakery products: disadvantages and advantages [Text] / V. Evlash, O. F. Aksonova, S. Gubskyi, S. Solntseva> // Стратегія розвитку цукру та натуральних підсолоджувачів : збірник пр. Міжнар. конф., 15-16 груд. 2021 р. - 2021. - С. 54-57 | |
---|
33 | > Демидова, А. О. Дослідження гідратування соняшникової олії з використанням солей [Текст] / А. О. Демидова, О. Ф. Аксьонова, С. М. Мольченко> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Вип. 1(32). - С. 87-97 | |
---|
34 | > Technology of a dietary supplement “SoleVit Mg” based on Salicornia Europaea L. for use in food technologies [Electronic resource] / V. Evlash, N. Murlykina, O. Aksonova, L. Hazzavi-Rogozina> // BIO Web of Conferences : 3rd International Symposium on Innovations in Life Sciences, ILS 2021, Belgorod, 27-28 May 2021. - Belgorod, 2021. - Vol. 40. - Ст. 02006. - DOI 10.1051/bioconf/20214002006. - | Повний текстПовний текст |
---|
35 | > Харчова хімія. Мінеральні речовини [Електронний ресурс] : навч. посібник / О. Ф. Аксьонова, І. С. Пілюгіна, Н. В. Мурликіна, Л. В. Кононенко. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Б. ц. | |
---|
36 | > The technology of curd cake with sucralose: A infrared spectroscopy analysis [Electronic resource] / O. Aksonova, S. Gubskyi, D. Torianyk, V. Yevlash> // Innovations in Life Sciences : BIO Web of Conferences, 2nd International Symposium, Belgorod, 19-20 May 2020. - Belgorod, 2021. - Vol. 30. - Ст. 01001. - DOI 10.1051/bioconf/20213001001. - | Повний текстПовний текст |
---|
37 | > Харчова хімія. Розд. 1 [Електронний ресурс] : метод. вказівки до самост. підгот. та виконання лаб. робіт для студентів спец. 181 Харчові технології. Ч. 2. Основи хімічного аналізу харчових систем / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: О. Ф. Аксьонова, І. С. Пілюгіна, Н. В. Мурликіна. - Харків : [б в.], 2021. - 75 с. : табл. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4182 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 75. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
38 | > Influence of cryopastes and cryopowders on the state of moisture in marmalade [Electronic resource] / M. Artamonova, N. Shmatchenko, O. Aksonova, D. Torianyk> // Journal of Hygienic Engineering and Design. - 2021. - Vol. 36. - P. 216-223 | Повний текст |
---|
39 | > Аксьонова, Олена Федорівна. Bивчення рівня споживання населенням продуктів із високим вмістом вітаміну D шляхом використання відкритих баз даних [Текст] / О. Ф. Аксьонова, Д. О. Торяник, С. М. Губський> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 8 травня 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 18-21 | |
---|
40 | > Харчова хімія. Мінеральні речовини [Електронний ресурс] : навч. посібник / кол. авт. : О. Ф. Аксьонова, І. С. Пілюгіна, Н. В. Мурликіна, Л. В. Кононенко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б в.], 2021. - 192 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4121 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 188-190. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
41 | > Research on a new approach to low-temperature deodorization and its effect on oxidative deterioration of fish oil [Electronic resource] / A. Demydova, O. F. Aksonova, F. F. Hladkyi, S. M. Molchenko> // Journal of Chemistry and Technologies. - 2021. - Vol. 29, Issue 4. - С. 639-649. - DOI 10.15421/jchemtech.v29i4.238356. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
42 | > Systems forde livery of vitamin D [Text] / D. Semikova, S. Gubskyi, O. Aksonova, V. Yevlash> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 60 | |
---|
43 | > Салікорнія як потенційний нутрицевтик [Текст] / Н. Д. Сабодашко, Н. В. Мурликіна, В. В. Євлаш, О. Ф. Аксьонова> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 59 | |
---|
44 | > Лещук, Є. О. Уживання продуктів, багатих вітаміном Д: тренди та наслідки [Текст] / Є. О. Лещук, наук. керівник : О. Ф. Аксьонова, Д. О. Торяник> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 57 | |
---|
45 | > Assessment of the relationship between the presence of vitamin D-containing foods in the diet of young people and the development of allergic diseases [Text] / O. Aksonova, D. Torianyk, N. Otroshko, S. Gubskyi> // Future Foods and Food Technologies for a Sustainable World : The 2nd International Electronic Conference on Foods, 15–31 October 2021. - Basel : MDPI, 2021 | |
---|
46 | > Використання Salicornia як нетрадиційної рослинної сировини в харчових технологіях [Текст] / І. О. Тимошенко, О. Ф. Аксьонова, В. В. Євлаш, Н. В. Мурликіна> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 62 | |
---|
47 | > Demineralized whey powder as a promising raw material for design of emulsions with vitamin d [Text] / O. F. Aksonova, V. Yevlash, S. M. Gubskyi та ін.> // Innovative development of hotel and restaurant industry and food production : proceedings of II International scientific and practical Internet conference. - Prague : Oktan Print s.r.o., 2021. - С. 8-9 | |
---|
48 | > Aksonova, Olena. Development of a Curd Cake for Patients with Type 2 Diabetes: Influence of Replacing Sugar with Sweetener on Nutritional Value [Electronic resource] / O. F. Aksonova, V. Evlash, S. Gubsky> // Engineering Proceedings. - 2021. - Vol. 11, Issue 1. - Ст. 15. - DOI 10.3390/ASEC2021-11123. - | Повний текстПовний текст |
---|
49 | > Формування загальних компетенцій шляхом проведення тренінгів із медіаграмотності [Текст] / О. Ф. Аксьонова, О. Д. Зіненко, Д. О. Торяник, В. В. Євлаш, Н. В. Мурликіна> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 108-109 | |
---|
50 | > Визначення мінерального та вітамінного складу дієтичної добавки на основі полісолодового екстракту «Полісол» [Текст] / В. В. Євлаш, Н. В. Мурликіна, І. С. Пілюгіна, О. Ф. Аксьонова> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 65-66 | |
---|
51 | > Технология диетической добавки «Солевит Mg» и ее использование в рационах питания [Текст] / В. В. Евлаш, Е. Ф. Аксенова, Н. В. Мурлыкина, Л. В. Газзави-Рогозина> // Innоvatiоns in life sсienсes : материалы III Междунар. симпозиума, г. Белгород, 27-28 мая 2021 р. - Белгород : ИД «БелГУ» НИУ «БелГУ», 2021. - С. 309-312 | |
---|
52 | > Aksonova, O. Development of a curd cake for patients with type 2 diabetes: Influence of replacing sugar with sweetener on nutritional value [Text] / O. Aksonova, V. Yevlash, S. Gubskyi> // The 2nd International Electronic Conference on Applied Sciences, Session Foods Science and Technology : 15–31 October 2021. - Basel : MDPI, 2021 | |
---|
53 | > Cтворення інтерактивних навчальних матеріалів для дистанційної підтримки освітнього процесу [Текст] / С. М. Губський, О. Ф. Аксьонова, Р. С. Алібеков та ін.> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 140-141 | |
---|
54 | > Application of the microwave field in jelly products technology [Text] / A. Foshchan, V. Yevlash, O. Aksonova, N. Murlykina, I. Pilyugina> // Technology Audit and Production Reserves. - 2021. - Vol. 2, № 3 (58) : Chemical Engineering. - С. 6-13. - DOI DOI: 10.15587/2706-5448.2021.226429. - | Повний текст |
---|
55 | > A study of the influence of calcium acetate on the process of sunflower oil degumming [Electronic resource] / A. O. Demydova, F. F. Ghladkyj, O. F. Aksonova, S. M. Molchenko> // Journal of chemistry and technologies. - 2021. - Vol. 29, Issue 2. - С. 301-311. - DOI 10.15421/jchemtech.v29i2.217685. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
56 | > Formation of ideas about rational nutrition as an element of student’s environmental education [Electronic resource] / O. Aksonova, D. Torianyk, V. Yevlash, S. Gubskyi, D. Slivar> // BIO Web of Conferences : 3rd International Symposium on Innovations in Life Sciences, ILS 2021, Belgorod, 27-28 May 2021. - Belgorod, 2021. - Vol. 40. - Ст. 02003. - DOI 10.1051/bioconf/20214002003. - | Повний текстПовний текст |
---|
57 | > Використання комплексного драглеутворювача в технології торта «Шоколадно-зефірний» [Текст] / В. В. Євлаш, А. Л. Фощан, І. С. Пілюгіна, Н. В. Мурликіна, О. Ф. Аксьонова> // Праці Таврійського держ. агротехнол. ун-ту. - Мелітополь : ТДАТУ, 2021. - Вип. 21, Т. 1. - С. 200-208. - DOI https://doi.org/10.31388 /2078-0877-2021-21-1-200-208. - | Повний текст |
---|
58 | > Artamonova, Maya. Study of properties of jelly-fruit marmalade with herbal additives [Electronic resource] / M. Artamonova, I. Piliugina, O. Aksonova> // Innovations in life sciences. Series: BIO Web Conferences : 2nd International Symposium, Belgorod, 19-20 May 2020. - Belgorod, 2021. - Vol. 30. - Ст. 01003. - DOI 10.1051/bioconf/20213001003. - | Повний текстПовний текст |
---|
59 | > Reology and microstructure of food-grade emulsion-based systems for delivery of vitamin D [Text] / D. Semikova, Е. Leshchuk, O. F. Aksonova та ін.> // Modern Chemistry Problems : XXII International Conference for Students, PhD Students and Young Scientists. - 2021. - С. 22-24 | |
---|
60 | > Comparison of acid degumming methods and their influence on the formation of 3-mcpd-esters and glycidyl esters in sunflower oil deodorization [Electronic resource] / A. Demydova, I. Levchuk, O. F. Aksonova, S. Molchenko, I. Demidov> // Voprosy Khimii i Khimicheskoi Tekhnologii. - 2021. - Vol. 2021, Issue 4. - С. 50 - 57. - DOI 10.32434/0321-4095-2021-137-4-50-57. - | Повний текстПовний текст |
---|
2020 |
61 | > Артамонова, Майя Володимирівна. Технология фруктово-желейного мармелада повышенной пищевой ценности [Текст] / М. В. Артамонова, И. С. Пилюгина, Е. Ф. Аксенова> // Кадры для АПК : материалы Междунар. науч.-практ. конф. по вопросам подгот. кадров для науч. обеспечения развития АПК, включая ветеринарию, г. Белгород, 12-13 нояб. 2020 г. - Белгород : НИУ БелГУ, 2020. - С. 260-261 | |
---|
62 | > Використання високоефективного підсолоджувача сукралози у виробництві кексу сирного [Текст] / О. Ф. Аксьонова, С. М. Губський, Д. О. Торяник, С. М. Кот> // Теоретичні та експериментальні аспекти сучасної хімії та матеріалів ТАСХ-2020 : матеріали ІV Всеукр. наук. конф., м. Дніпро, 10 квіт. 2020 р. - 2020. - С. 146-149 | |
---|
63 | > Аксьонова, Олена Федорівна. Використання підсолоджувача splenda у виробництві кексу сирного: спектроскопічне дослідження стану вологи [Текст] / О. Ф. Аксьонова, С. М. Губський, В. В. Євлаш> // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Мелітополь, 24 листоп. 2020 р. - Мелiтополь : ТДАТУ, 2020. - С. 194-196 | |
---|
64 | > Аксьонова, Олена Федорівна. Досвід інтегрування інструментів медіаграмотності у навчальний процес технічного ЗВО [Текст] / О. Ф. Аксьонова, О. Зіненко> // Критичне мислення в епоху токсичного контенту : матеріали Восьмої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Київ. - Київ : Центр вільної преси, Акад. укр. преси, 2020. - С. 311-315 | |
---|
65 | > Перспективи використання сукралози у технологіях харчових продуктів для хворих на діабет ІІ типу [Текст] / О. Ф. Аксьонова, С. М. Губський, Д. О. Торяник, С. М. Кот, О. В. Суліма> // Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу : колект. монографія. - Харків : НАНГУ, 2020. - С. 365-391 | Повний текст |
---|
66 | > Євлаш, Вікторія Владленівна. Впровадження у навчальний процес практико-орієнтованих задач, пов’язаних із концепцією невизначеності вимірювань [Текст] / В. В. Євлаш, О. Ф. Аксьонова, Д. О. Торяник> // Актуальні питання експертної та оціночної діяльності : матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф., м. Полтава, 27-28 листоп. 2020 р. - 2020 | |
---|
67 | > Методика визначення енергії активації за даними термогравіметричного аналізу [Текст] / М. В. Артамонова, Н. В. Шматченко, Д. О. Торяник, О. Ф. Аксьонова> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 7-8 | |
---|
68 | > Євлаш, Вікторія Владленівна. Ефективне використання ресурсів науково-освітньо-виробничого кластеру для розвитку продовольчого маркетингу [Текст] / В. В. Євлаш, Н. Л. Савицька, О. Ф. Аксьонова> // Маркетинг ХХІ століття: виклики змін : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 25-річчю заснування каф. маркетингу і комерц. діяльності ХДУХТ, 8-10 жовт. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 154-157 | |
---|
69 | > The study of the frequency of consumption and food preferences of students for products containing vitamin D [Text] / O. Aksonova, D. Torianyk, L. Pavlotska, A. Borysova> // Єдине здоров’я та проблеми харчування України. - 2020. - № 2 (51) | |
---|
70 | > Вплив маркування харчової продукції на споживчий вибір [Текст] / В. В. Євлаш, Н. Л. Савицька, О. Ф. Аксьонова, Т. В. Євлаш> // Якість і безпечність харчової продукції і сировини – проблеми сьогодення : матеріали Міжнар. конф., м. Львів, 25 верес. 2020 р. - 2020. - С. 31-32 | |
---|
71 | > Demydova, A. Degumming of sunflower oil with degumming agents based on flour [Text] / A. Demydova, O. Aksonova, O. Piven> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 2 (32). - P. 173-183 | |
---|
72 | > Нутриціологія [Текст] : підручник / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, В. В. Євлаш, Л. А. Скуріхіна, О. Ф. Аксьонова, І. В. Цихановська. - Харків : Світ книг, 2020. - 527 с. - Б. ц. | |
---|
73 | > Technology of curd cake with suclarose as highly effective sweetener [Text] / O. Aksonova, S. Gubskyi, D. Torianyk, N. Murlikina> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 1 (31). - P. 7-20 | |
---|
74 | > Комбінація ІКТ для дистанційної підтримки освітнього процесу як ефективний елемент системи надання якісних освітніх послуг [Текст] / В. В. Євлаш, Я. Коралевські, О. Ф. Аксьонова, Н. В. Мурликіна, О. В. Добровольська, С. М. Губський, І. С. Пілюгіна> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 238-239 | |
---|
75 | > Євлаш, Т. О. Свідомий споживач як чинник впливу на ринок харчових продуктів [Текст] / Т. О. Євлаш, наук. керівник : В. В. Євлаш, О. Ф. Аксьонова> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 74 | |
---|
76 | > Aksonova, Olena. Experience in the integration of media literacy tools in the process of training masters in the specialty «food technologies» [Text] / O. Aksonova, V. Yevlash> // Международная науч.-практ. конф. по вопросам подгот. кадров для науч. обеспечения развития АПК, включая ветеринарию, г. Белгород, НИУ БелГУ, 12-13 нояб. 2020 г. - 2020 | |
---|
77 | > The teсhnоlоgy оf сheese сake with suсralоse [Text] / O. Aksonova, S. Gubskyi, D. Torianyk, V. Yevlash, G. Varenykh> // Innоvatiоns in life sсienсes : материалы II Междунар. симпозиума, г. Белгород, 19-20 мая 2020 г. - Белгород : НИУ БелГУ, 2020. - С. 24-26 | |
---|
78 | > Моніторинг раціонів студентів щодо вживання продуктів, багатих на вітамін D [Текст] / Д. В. Самойленко, О. Д. Семениста, О. Д. Аксьонов ; наук. керівник: О. Ф. Аксьонова, Д. О. Торяник> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 80 | |
---|
79 | > Аксьонова, Олена Федорівна. Переваги використання платформи Zoom у дистанційному навчанні [Текст] / О. Ф. Аксьонова, Є. Б. Медведков, Д. О. Торяник> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 190-191 | |
---|
80 | > Перспективи використання оксиду графену під час коригування сольового складу природних вод [Текст] / О. Д. Семениста, Д. В. Самойленко ; наук. керівник: В. В. Євлаш, О. Ф. Аксьонова, Н. В. Мурликіна> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 81 | |
---|
81 | > Нутриціологія та харчова безпека [Електронний ресурс] : навч. посібник / Л. Ф. Павлоцька, О. Ф. Аксьонова, Л. А.Скуріхіна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б в.], 2020. - 131 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4119 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 118-119. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
2019 |
82 | > Нутриціологія та харчова безпека [Електронний ресурс] : метод. вказ. до викон. лаборатор. робіт та самост. роботи з дисц. для студ. спец. 181 Харчові технології / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Л. Ф. Павлоцька, О. Ф. Аксьонова, Л. А. Скуріхіна. - Харків : [б. в.], 2019. - 116 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4105 (Репозітарій). - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
83 | > Дослідження впливу рослинних кріодобавок на стан води у мармеладі [Текст] / М. В. Артамонова, Н. В. Шматченко, О. Ф. Аксьонова, Д. О. Торяник> // Science, Engineering and technology: global and current trends : International scientific and practical conference, Prague, Czech Technical University, December 27-28, 2019. - Prague, 2019. - С. 7-8 | |
---|
84 | > Гончаренко, А. А. Стан і перспективи створення індустрії фортифікованих продуктів в Україні [Текст] / А. А. Гончаренко ; наук. керівник: О. Ф. Аксьонова, Н. В. Мурликіна> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 99 | |
---|
2018 |
85 | > Пономарева, С. Д. Рассеивание мелкодисперсной пыли кондитерского предприятия за пределами санитарно-защитной зоны [Текст] / С. Д. Пономарева, В. А. Юрченко, Е. Ф. Аксенова> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 1 (27). - С. 344-355 | Повний текст |
---|
86 | > Determination of the content of l-ascorbic acid in fruit jelly [Text] / S. Gubsky, O. Dobrovolska, O. Aksonova, V. Evlash, Z. Zhelezniak> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 2 (28). - С. 262-279 | Повний текст |
---|
87 | > Аксьонова, Олена Федорівна. Загальна хімія [Електронний ресурс] : навч. посібник для студентів спец.: 131 Прикладна механіка, 142 Енергетичне машинобудування / О. Ф. Аксьонова, Н. В. Мурликіна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б в.], 2018. - 74 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4111 (Репозітарій). - ISBN 978-966-405-454-3 : Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
88 | > Метрологічне та нормативне забезпечення харчової бази [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студ. спец. 181 «Харчові технології» (спеціалізація «Дієтологія та харчова безпека») / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. Н. О. Отрошко, О. Ф. Аксьонова. - Харків : [б в.], 2018. - 47 с. : табл. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4175 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 46-47. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
89 | > Нутриціологія [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студентів спец. 181 Харчові технології (освіт.-кваліфікац. програма Дієтологія та харчова безпека) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. Л. Ф. Павлоцька, О. Ф. Аксьонова. - Харків : [б в.], 2018. - 131 с. : табл. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4178 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 131. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
90 | > Аксьонова, Олена Федорівна. Загальна хімія [Текст] : навч. посібник / О. Ф. Аксьонова, Н. В. Мурликіна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 120 с. - Б. ц. | |
---|
91 | > Investigation of the properties of marmalade with plant cryoadditives during storage [Electronic resource] / N. Shmatchenko, M. V. Artamonova, O. F. Aksonova, Svitlana Oliinyk> // Journal of food science and technology-Ukraine. - 2018. - Vol. 12, Issue 1. - С. 82-89. - DOI 10.15673/fst.v12i1.843. - | Повний текстПовний текст |
---|
2017 |
92 | > Розробка методик визначення функціонально-фізіологічних інгредієнтів − нагальна потреба забезпечення продовольчої безпеки [Електронний ресурс] / Г. В. Дуда ; наук. керівник: О. Ф. Аксьонова, В. В. Євлаш, Н. В. Мурликіна> // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 24 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 108 | |
---|
93 | > Еколекції для школярів» досвід співпраці із ГО «Let’s do it, Ukraine» [Текст] / А. А. Верешко, В. М. Даценко, Д. Е. Ізюм, Б. Г. Білаш ; наук. керівник: О. Ф. Аксьонова, Н. О. Отрошко, В. В. Євлаш> // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 24 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 103 | |
---|
94 | > Аксьонова, Олена Федорівна. Оцінювання біологічної цінності кріас-порошку із суданської троянди методом тонкошарової хроматографії [Текст] / О. Ф. Аксьонова, М. В. Артамонова, І. С. Пілюгіна> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 290-291 | |
---|
95 | > Determination of safety indicators of frozen fruit semi-finished products for the production of smoothies [Text] / D. Odarchenko, E. Sokolova, O. Aksonova, А. Ababova> // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип. 2 (26). - С. 104-116 | Повний текст |
---|
96 | > Фізична та колоїдна хімія [Текст] : навч. посібник / С. О. Самойленко, О. Ф. Аксьонова, Н. О. Отрошко, О. В. Добровольська. - Харків : Світ книг, 2017. - 345 с. - Б. ц. | |
---|
97 | > Изучение антиоксидантов в криодобавках из моркови, тыквы, облепихи и суданской розы [Текст] / Е. Ф. Аксенова, И. С. Пилюгина, М. В. Артамонова, Н. В. Шматченко> // Переработка и управление качеством сельскохозяйственной продукции : сборник ст. III Междунар. науч.-практ. конф., 23-24 марта 2017 г. - Минск : БГАТУ, 2017. - С. 129-131 | |
---|
98 | > Аксьонова, Олена Федорівна. Досвід співпраці з ГО «Let’s do it, Ukraine» щодо проведення профорієнтаційної роботи в рамках освітнього проекту «Еколекції для школярів» [Текст] / О. Ф. Аксьонова, Н. О. Отрошко, В. В. Євлаш> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. ХІV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 145-146 | |
---|
99 | > Визначення окремих параметрів харчової безпеки у пакетованих фруктово-ягідних соках [Текст] / О. Ф. Аксьонова, Є. Б. Соколова, А. Г. Абабова, А. В. Дуда> // Вісник Нац. техн. ун-ту «Харків. політехн. ін-т». - Харків : НТУ "ХПІ", 2017. - № 18 (1240). - С. 60-65 | |
---|
100 | > Оцінювання біологічної цінності кріас-порошку із суданської троянди за наявністю флавоноїдів методом тонкошарової хроматографії [Текст] / наук. керівник : О. Ф. Аксьонова, М. В. Артамонова, І. С. Пілюгіна> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 132 | |
---|
101 | > Визначення окремих параметрів харчової безпеки у пакетованих фруктово-ягідних соках [Текст] / О. Ф. Аксьонова, С. І. Бухкало, Є. Б. Соколова, А. Г. Абабова, А. Б. Дуда> // Вісник Нац. техн. ун-ту "Харків. політехн. ін-т". Серія: Хімія, хіміч. технологія та екологія. - Харків : НТУ«ХПІ», 2017. - № 41 (1263). - С. 87-92 | |
---|
102 | > Харчова хімія [Електронний ресурс] : метод. вказ. до самост. роботи та викон. лаборатор. робіт з дисц. для студ. спец. 181 "Харчові технології". Розділ 1. Основи загальної та неорганічної хімії харчових систем / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: О. Ф. Аксьонова, Н. В. Мурликіна. - Харків : [б. в.], 2017. - 83 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4089 (Репозитарій). - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|
103 | > Дослідження особливостей складу кріодобавок із суданської троянди та шипшини [Текст] / І. С. Пілюгіна, О. Ф. Аксьонова, М. В. Артамонова, Н. В. Шматченко, Д. О. Торяник> // Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. - Kosice, 2017. - Vol. 5, No. 4. - P. 97-102 | |
---|
104 | > Борисова, А. А. Совершенствование качества подготовки иностранных студентов подготовительных факультетов по русскому языку и химии с учетом межпредметных связей [Текст] / А. А. Борисова, И. С. Пилюгина, Е. Ф. Аксенова> // Викладання мов у вищих навчальних закладах на сучасному етапі. Міжпредметні зв’язки : тези ХХІ Міжнар. наук.-практ. конф., 1-2 черв. 2017 р. - Харків : ХНУ iм. В. Н. Каpазiна, 2017. - С. 18-20 | |
---|
2016 |
105 | >Пат. 110349 Україна, МПК G01N33/02, G01N27/00. Спосіб оцінки вмісту аскорбінової кислоти у харчових системах, що містять гідроколоїди [Текст] / В. В. Євлаш, О. Ф. Аксьонова, С. М. Губський, З. В. Железняк ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201602527 ; Заявл. 15.03.2016 ; Опубл. 10.10.2016, Бюл. № 19. - Б. ц. | Повний текст |
---|
106 | > Determination of total antioxidant capacity in marmalade and marshmallow [Electronic resource] / S. Gubskyi, M. Artamonova, N. Shmatchenko, I. Piliugina, O. Aksonova> // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2016. - Vol. 4, Issue 11(82). - С. 43-50. - DOI 10.15587/1729-4061.2016.73546. - | Повний текстПовний текстПовний текст |
---|
107 | > Determination of ascorbic acid amount in gelatin aqueous solutions by galvanostatic coulometry using electrogenerated bromine [Text] / V. Evlash, S. Gubskyi, O. Aksonova, A. Borisova, Z. Zhelezniak> // Industrial Technology and Engineering. - 2016. - № 1(18). - С. 22-31 | Повний текст |
---|
108 | > Визначення антиоксидантної ємності мармеладу та маршмелоу [Текст] / С. М. Губський, М. В. Артамонова, Н. В. Шматченко, І. С. Пілюгіна, О. Ф. Аксьонова> // Східно-європейський журнал передових технологій. - 2016. - № 11 (82), Т. 4. - С. 43-50 | Повний текст |
---|
2015 |
109 | > Визначення вмісту аскорбінової кислоти методом гальваностатичної кулонометриї в водних розчинах гидроколоїдів [Текст] / В. В. Євлаш, З. В. Железняк, С. М. Губський, О. Ф. Аксьонова> // Вісник НТУ «ХПІ» Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2015. - № 44 (1153). - С. 79-85 | Повний текст |
---|
2013 |
110 | > Аксьонова, Олена Федорівна. Вплив методів обробки мінеральної води на її властивості [Електронний ресурс] / О. Ф. Аксьонова, О. О. Любавіна, В. Г. Михайленко> // Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 3-4 | Повний текст |
---|
111 | > Вода в пищевых продуктах и для пищевых продуктов [Текст] : монография / Н. И. Погожих, А. О. Пак,. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 177 с. - Б. ц. | |
---|
2011 |
112 | > Євлаш, Вікторія Владленівна. Оцінювання антиоксидантного комплексу чайних настоїв з додаванням плодів сушеної чорної смородини [Електронний ресурс] / В. В. Євлаш, Н. О. Отрошко, О. Ф. Аксьонова> // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 20-21 жовт. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 185-186 | Повний текст |
---|
2007 |
113 | > Аксьонова, Олена Федорівна. Удосконалення процесів виробництва безалкогольних напоїв [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 17.05.2007 / О. Ф. Аксьонова ; наук. керівник В. Г. Михайленко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2007. - 22 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26196 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 15-18. - Б. ц. | Повний текстПовний текст |
---|