Артамонова Майя Володимирівна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2024
1 Артамонова, Майя Володимирівна.
Проектування підприємств галузі [Текст] : навч.-метод. посібник до виконання лаб. робіт з дисципліни для студентів СВО бакалавр спец. 181 Харчові технології ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів / М. В. Артамонова, Г. В. Степанькова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 82 с. - Б. ц.
2
Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 «Харчові технології» ОП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» [Текст] / авт.-уклад.: О. В. Самохвалова [и др.]. - Харків : ДБТУ, 2024. - Б. ц.
3 Артамонова, Майя Володимирівна.
Проектування хлібопекарних підприємств [Текст] : навч. посібник / М. В. Артамонова, Г. В. Степанькова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 127 с. - Б. ц.
4 Артамонова, Майя Володимирівна.
Проєктування хлібопекарських підприємств [Текст] : навч. посібник / М. В. Артамонова, Г. В. Степанькова. - Харків : ДБТУ, 2024. - 123 с. - Б. ц.
Повний текст
2023
5 Артамонова, Майя Володимирівна.
Використання рослинних добавок у технології концентратів профілактичного харчування [Текст] / М. В. Артамонова // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 2 листоп. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023
6
Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи спеціальності 181 «Харчові технології» ступеня вищої освіти «магістр» освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» [Текст] / авт.-уклад.: О. В. Самохвалова [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2023. - 39 с. - Б. ц.
7
Харчові технології. Практикум [Електронний ресурс] : навч. посібник. Вид. друге, перероб. і доп. / О. В. Самохвалова [та ін.] ; Держ. біотехнол. ун-т. - 2-ге вид., перероб. и допов. - Харків : ДБТУ, 2023. - 417 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33605 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 408-415. - Б. ц.
Повний текстПовний текст
8 Artamonova, Maiia Vladimirovna.
Improvement of the technology of marshmallow with the addition of plant raw materials [Electronic resource] / M. Artamonova, I. Piliugina, O. Aksonova // Acta Innovations. - 2023. - Vol. 2023, Issue 48. - P. 38-47. - DOI 10.32933/ActaInnovations.48.3. -
Повний текстПовний текст
9 Кривуля, О. С.
Використання рослинних добавок у технології цукрових кондитерських виробів [Текст] / О. С. Кривуля ; наук. керівник М. В. Артамонова // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 147
2022
10 Артамонова, Майя Володимирівна.
Технологічні розрахунки та контроль безпеки у хлібопекарському, макаронному, кондитерському та харчоконцентратному виробництві [Електронний ресурс] : навч. посібник / М. В. Артамонова, О. Г. Шидакова-Каменюка ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2022. - 173 с. - Бібліогр.: с. 136. - Б. ц.
Повний текст
11
Технологія галузі [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт та робочий зошит з дисципліни для студентів СВО бакалавр спец. 181 Харчові технології ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів. Розділ. Технологія макаронних виробів / авт.-уклад.: М. В. Артамонова, О. І. Болховітіна. - Харків : ДБТУ, 2022. - 35 с. - Б. ц.
12 Корабель, О. В.
Використання рослинних добавок у технології пастильних кондитерських виробів [Текст] / О. В. Корабель, наук. керівник М. В. Артамонова // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 31
13 Артамонова, Майя Володимирівна.
Використання рослинних добавок у технології концентратів солодких страв [Текст] / М. В. Артамонова // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 2 листоп. 2022 р. - Харків, 2022. - С. 376
14 Самохвалова, Ольга Володимирівна.
Перспективи використання ділової гри «Наукова конференція» під час викладання дисципліни «Науково-дослідна робота студентів» [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, М. В. Артамонова // Управління та інновації в освіті: досвід, проблеми та перспективи : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 27-28 жовт. 2022 р. - 2022. - С. 89-91
2021
15 Артамонова, Майя Володимирівна.
Використання рослинних добавок в технології пастильних виробів [Текст] / М. В. Артамонова, О. В. Корбель // Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 25-26 листоп. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021. - С. 439-444
16
Інноваційні технології оздоровчих харчових продуктів на основі рослинної сировини та обладнання для їх реалізації. Ч. 2. Технології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини [Текст] : монографія в 3 ч. / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник, З. І. Кучерук, К. Р. Касабова, Н. В. Гревцева, О. Г. Шидакова-Каменюка, М. В. Артамонова, Г. В. Степанькова, Н. В. Шматченко, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2021. - 192 с. - Б. ц.
17 Федорчак, С. В.
Технологія пастильних кондитерських виробів з використанням фізіологічно-функціональних інгредієнтів [Текст] / С. В. Федорчак, Г. П. Ніколенко, О. В. Корабель ; наук. керівник М. В. Артамонова // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 28-30.
18 Stepankova, H.
Use of innovative teaching methods in a modern university [Electronic resource] / H. Stepankova, M. Artamonova // Університетська освіта і наука: традиції та інновації, Uesti-2021 : матеріали Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 13-14 трав., 2021 р. - Харків : ТОВ Стильна типографія, 2021. - С. 41-43
Повний текст
19 Артамонова, Майя Володимирівна.
Індивідуально-орієнтована організація технології навчання в процесі викладання технічних дисциплін у ЗВО [Текст] / М. В. Артамонова, Н. В. Гревцева, Г. В. Степанькова // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 114
20 Artamonova, Maya.
Study of properties of jelly-fruit marmalade with herbal additives [Electronic resource] / M. Artamonova, I. Piliugina, O. Aksonova // Innovations in life sciences. Series: BIO Web Conferences : 2nd International Symposium, Belgorod, 19-20 May 2020. - Belgorod, 2021. - Vol. 30. - Ст. 01003. - DOI 10.1051/bioconf/20213001003. -
Повний текстПовний текст
21
An innovative concept for the technology of jelly-fruit marmalade using vegetable cryopastes [Electronic resource] / M. Artamonova, N. Shmatchenko, T. Gavrish, L. Pich // Innovations in Life Sciences. BIO Web of Conferences : 2nd International Symposium, Belgorod, 19-20 May 2020. - Belgorod, 2021. - Vol. 30. - DOI 10.1051/bioconf/20213001004. -
Повний текстПовний текст
22
Influence of cryopastes and cryopowders on the state of moisture in marmalade [Electronic resource] / M. Artamonova, N. Shmatchenko, O. Aksonova, D. Torianyk // Journal of Hygienic Engineering and Design. - 2021. - Vol. 36. - P. 216-223
Повний текст
2020
23 Гревцева, Н. В.
Технологія макаронних виробів [Текст] : навч. посібник / Н. В. Гревцева, М. В. Артамонова. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 175 с. - Б. ц.
24 Артамонова, Майя Володимирівна.
Технологія мармеладу желейно-фруктового підвищеної харчової цінності [Текст] : монографія / М. В. Артамонова, Н. В. Шматченко, І. С. Пілюгіна. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 115 с. - Б. ц.
25 Шматченко, Н. В.
Инновационный замысел усовершенствования технологии мармелада желейно-фруктового [Текст] / Н. В. Шматченко, М. В. Артамонова // Кадры для АПК : сб. материалов Междунар. науч.-практ. конф. по вопросам подготовки кадров для науч. обеспечения развития АПК, включая ветеринарию, г. Белгород, 12-13 нояб. 2020 г. - Белгород : ИД БелГУ, НИУ БелГУ, 2020. - С. 316.
26 Артамонова, Майя Володимирівна.
Технологія маршмелоу підвищеної харчової цінності [Текст] : монографія / М. В. Артамонова, І. С. Пілюгіна, Н. В. Шматченко. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 160 с. - Б. ц.
27
Harnessing the technological potential of chia seeds in the technology of creamwhipped candy masses [Electronic resource] / O. Shydakova-Kameniuka, O. Shkliaiev, O. Samokhvalova, M. Artamonova, H. Stepankova, O. Bolkhovitina, A. Rogova // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 2, Issue 11. - P. 52-60. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.199923. -
Повний текстПовний текст
28 Артамонова, Майя Володимирівна.
Інноваційний задум технології мармеладу желейно-фруктового з використанням плодово-овочевих кріодоб [Текст] / М. В. Артамонова, Н. В. Шматченко // Science, engineering and technology: global trends, problems and solutions : materials of the International scientific and practical conference proceedings, Prague, September 25-26, 2020. . - Prague : Baltija Publishing, 2020. - С. 64.
29
Методика визначення енергії активації за даними термогравіметричного аналізу [Текст] / М. В. Артамонова, Н. В. Шматченко, Д. О. Торяник, О. Ф. Аксьонова // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 7-8
30 Артамонова, Майя Володимирівна.
Дослідження руху дискового сільськогосподарського агрегату [Текст] : тези / М. В. Артамонова, О. Р. Маренич // Молодь і технічний прогрес в АПВ. Інноваційні розробки в аграрній сфері : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 7-8 трав. 2020 р. - Харків : ХНТУСГ, 2020. - Т. 2. - С. 135-137.
Повний текст
31 Артамонова, Майя Владимировна.
Технология желейно-фруктового мармелада повышенной пищевой ценности [Текст] / М. В. Артамонова, И. С. Пилюгина, Е. Ф. Аксенова // Кадры для АПК : сб. материалов Междунар. науч.-практ. конф. по вопросам подготовки кадров для науч. обеспечения развития АПК, включая ветеринарию, г. Белгород, 12-13 нояб. 2020 г. - Белгород : ИД Белгу, НИУ Белгу, 2020. - С. 316.
32 Артамонова, Майя Володимирівна.
Від освіти до ринку праці [Текст] / М. В. Артамонова, Н. В. Гревцева, Н. В. Шматченко // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : матеріали II Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 103-104.
33 Пілюгіна, І. С.
Оптимізація рецептурного складу маршмелоу з антоціановими добавками [Текст] / І. С. Пілюгіна, М. В. Артамонова, Д. О. Торяник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 1 (31). - С. 182-193.
34 Артамонова, Майя Володимирівна.
Інноваційний задум технології мармеладу желейно-фруктового з використанням плодово-овочевих кріодобавок [Текст] / М. В. Артамонова, Н. В. Шматченко // Science, engineering and technology: global trends, problems and solutions : proceedings of International scientific and practical conference, Prague, September 25-26, 2020. - Prague : Baltija Publishing, 2020. - С. 64-67
35 Гревцева, Н. В.
Використання студентоцентрованого підходу під час підготовки фахівців харчової галузі [Текст] / Н. В. Гревцева, М. В. Артамонова, Н. В. Шматченко // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 232-233
36
Використання рослинних добавок у технології цукрових кондитерських виробів [Текст] / К. В. Мирошниченко, А. С. Сирота, Є. О. Харченко ; наук. керівник: М. В. Артамонова, Н. В. Шматченко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 38-39
37
Estimation of oxidative stability of the lipid complex of creamy-shaken candies with chia seeds at storage [Text] / O. Shydakova-Kameniuka, O. Shkliaiev, O. Samokhvalova, M. Artamonova, H. Stepankova, O. Bolkhovitina, A. Rogova // «EUREKA: Life Sciences» Food Science and Technology. - 2020. - № 2. - P. 54-62.
Повний текст
38 Артамонова, Майя Володимирівна.
Технология фруктово-желейного мармелада повышенной пищевой ценности [Текст] / М. В. Артамонова, И. С. Пилюгина, Е. Ф. Аксенова // Кадры для АПК : материалы Междунар. науч.-практ. конф. по вопросам подгот. кадров для науч. обеспечения развития АПК, включая ветеринарию, г. Белгород, 12-13 нояб. 2020 г. - Белгород : НИУ БелГУ, 2020. - С. 260-261
39 Гревцева, Н. В.
Використання студентоцентрованого підходу під час підготовки фахівців харчової галузі [Текст] / Н. В. Гревцева, М. В. Артамонова, Н. В. Шматченко // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : матеріали II Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 232-233.
40 Пілюгіна, Інна Сергіївна.
Оцінка конкурентоспроможності маршмелоу з антоціановими добавками [Текст] / І. С. Пілюгіна, М. В. Артамонова // Science, engineering and technology: global trends, problems and solutions : proceedings of International scientific and practical conference, September 25-26, 2020. - Prague : Baltija Publishing, 2020. - С. 80-84
41 Пілюгіна, І. С.
Оцінка конкурентоспроможності маршмелоу з антоціановими добавками [Текст] / І. С. Пілюгіна, М. В. Артамонова // Science, engineering and technology: global trends, problems and solutions : materials of the International scientific and practical conference proceedings, Prague, September 25-26, 2020 . - Prague : Baltija Publishing, 2020. - С. 80.
2019
42
Харчові технології. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів [Текст] : навч. посібник / О. В. Самохвалова, З. І. Кучерук, С. Г. Олійник, М. В. Артамонова, Н. В. Гревцева, О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. В. Степанькова, Н. В. Шматченко, К. Р. Касабова, О. І. Болховітіна, Т. М. Брикова. - Харків : ФОП Бровін О. В., 2019. - 284 с. - Б. ц.
43 Артамонова, Майя Володимирівна.
Повноцінне харчування: інноваційні аспекти технологій, енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу [Текст] : кол. монографія / М. В. Артамонова, І. С. Пілюгіна, Н. В. Шматченко. - Харків : Світ книг, 2019. - Б. ц.
44
Дослідження впливу рослинних кріодобавок на стан води у мармеладі [Текст] / М. В. Артамонова, Н. В. Шматченко, О. Ф. Аксьонова, Д. О. Торяник // Science, Engineering and technology: global and current trends : International scientific and practical conference, Prague, Czech Technical University, December 27-28, 2019. - Prague, 2019. - С. 7-8
45 Артамонова, Майя Володимирівна.
Технологічні розрахунки та звітність у галузі [Електронний ресурс] : лаборатор. практикум для студентів спец. 181 Харчові технології спеціалізації Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів ступеня вищ. освіти бакалавр / М. В. Артамонова, О. Г. Шидакова-Каменюка, Н. В. Шматченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2019. - 134 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7961 (Репозитарій). - Б. ц.
Повний текстПовний текст
46
Вплив кріодобавок на стан води в мармеладі [Текст] / Д. С. Догадіна, К. Е. Демішева ; наук. керівник: М. В. Артамонова, Н. В. Шматченко // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 53
2018
47
Investigation of the properties of marmalade with plant cryoadditives during storage [Electronic resource] / N. Shmatchenko, M. V. Artamonova, O. F. Aksonova, Svitlana Oliinyk // Journal of food science and technology-Ukraine. - 2018. - Vol. 12, Issue 1. - С. 82-89. - DOI 10.15673/fst.v12i1.843. -
Повний текстПовний текст
48 Samokhvalova, O.
Effect of microbial polysaccharides on the gelly-forming properties of agar and agaroid [Text] : collective monograph / O. Samokhvalova, M. Artamonova. - [S. l.] : Baltija Publishing, 2018. - 27 p. - Б. ц.
2017
49
Розробка науково обґрунтованих технологій продукції підвищеної харчової цінності з використанням структуроутворювачів різного походження [Текст] / В. В. Євлаш, Т. О. Кузнецова, М. В. Артамонова, А. Л. Фощан, Н. О. Отрошко, І. С. Пілюгіна, З. В. Железняк, І. С. Вовчинський, О. М. Калугін // Наукові праці 199 нац ун-т харчових технологій. - Київ, 2017. - Т. 23, № 5. - С. 115-123
50 Самохвалова, Ольга Владимировна.
Перспективи використання методу проектів у вищій школі [Текст] / О. В. Самохвалова, М. В. Артамонова, С. Г. Олійник // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. XIV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 312-313
51 Артамонова, Майя Володимирівна.
Дослідженя впливу рослинних кріодобавок на показники якості мармеладу желейно фруктового під час зберігання [Текст] / М. В. Артамонова, Н. В. Шматченко // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 203-204
52 Пілюгіна, Інна Сергіївна.
Дослідження впливу натуральних барвників антоціанової природи на структурно-механічні показники маршмелоу [Текст] / І. С. Пілюгіна, М. В. Артамонова, Н. О. Отрошко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 312-313
53 Аксьонова, Олена Федорівна.
Оцінювання біологічної цінності кріас-порошку із суданської троянди методом тонкошарової хроматографії [Текст] / О. Ф. Аксьонова, М. В. Артамонова, І. С. Пілюгіна // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 290-291
54
A study of properties of marshmallow with natural anthocyanin dyes during storage [Electronic resource] / M. V. Artamonova, I. S. Piliugina, O. Samokhvalova, N. Murlykina, A. A. Kravchenko, Iryna Fomina, A. Grigorenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2017. - Vol. 3, Issue 11 (87). - С. 23-30. - DOI 10.15587/1729-4061.2017.103857. -
Повний текстПовний текстПовний текст
55
Технология кулинарной продукции [Текст] : энциклопедия питания / М. В. Артамонова, Д. О. Бидюк, Н. В. Гревцева, Н. Г. Гринченко, С. В. Журавлев, Е. И. Кравченко, М. Н. Куткина, З. И. Кучерук, А. Н. Макарова, М. В. Обозная, С. Г. Олейник, С. Б. Омельченко, О. В. Самохвалова, И. В. Симакова, Ф. В. Перцевой, Н. В. Федак, Н. В. Чорная, Е. Г. Шидакова-Каменюка, Л. З. Шильман. - Харьков : Мир книг, 2017. - 543 с. - Б. ц.
56
Изучение антиоксидантов в криодобавках из моркови, тыквы, облепихи и суданской розы [Текст] / Е. Ф. Аксенова, И. С. Пилюгина, М. В. Артамонова, Н. В. Шматченко // Переработка и управление качеством сельскохозяйственной продукции : сборник ст. III Междунар. науч.-практ. конф., 23-24 марта 2017 г. - Минск : БГАТУ, 2017. - С. 129-131
57 Артамонова, Майя Володимирівна.
Вплив натуральних барвників антоціанової природи на мікробіологічну стабільність маршмелоу [Текст] / М. В. Артамонова, І. С. Пілюгіна, Б. О. Старостенко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 292-293
58
Розробка науково обґрунтованих технологій продукції підвищенної харчової цінності з використанням структуроутворювачів різного походження [Текст] / В. В. Євлаш, Т. О. Кузнецова, М. В. Артамонова, А. Л. Фощан, Н. О. Отрошко, І. С. Пілюгіна, З. В. Железняк, І. С. Вовчинський, О. М. Калугін // Наукові пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2017. - Т. 23, № 5. - С. 115-123
59
Оцінювання біологічної цінності кріас-порошку із суданської троянди за наявністю флавоноїдів методом тонкошарової хроматографії [Текст] / наук. керівник : О. Ф. Аксьонова, М. В. Артамонова, І. С. Пілюгіна // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 132
60
Дослідження особливостей складу кріодобавок із суданської троянди та шипшини [Текст] / І. С. Пілюгіна, О. Ф. Аксьонова, М. В. Артамонова, Н. В. Шматченко, Д. О. Торяник // Scientific Letters of Academic Society of Michal Baludansky. - Kosice, 2017. - Vol. 5, No. 4. - P. 97-102
61Пат. 114348 Україна, МПК C09H9/04, A23J3/06.
Спосіб отримання порошку желатину з солюбілізованими речовинами [Текст] / І. С. Пілюгіна, М. В. Артамонова, Є. М. Якушенко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201608383 ; Заявл. 29.07.2016 ; Опубл. 10.03.2017, Бюл. № 5. - 4 с. - Б. ц.
Повний текст
62
Технологія борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посібник / О. В. Самохвалова, З. І. Кучерук, С. Г. Олійник, М. В. Артамонова, Н. В. Гревцева, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Кравченко, К. Р. Касабова, Г. В. Степанькова. - Харків : ФОП Бровін О.В., 2017. - 572 с. - Б. ц.
63
Studying the properties of marshmallow with the Sudanese rose and black chokeberry dyes upon storage [Text] / M. Artamonova, I. Piliugina, O. Samokhvalova, N. Murlykina, О. Kravchenko, І. Fomina, А. Grigorenko // EUREKA: Life Sciences. - 2017. - Vol. 3. - P. 15-23
64 Семенов, С. О.
Сучасний стан використання рослинних кріопорошків у технологіях харчових продуктів [Текст] / С. О. Семенов, наук. керівник : М. В. Артамонова, І. С. Пілюгіна // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 83
65 Сахацька, Д. В.
Мікробіологічні дослідження мармеладу з рослинними кріодобавками [Текст] / Д. В. Сахацька, наук. керівник М. В. Артамонова // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 82
2016
66
Повноцінне харчування: інноваційні аспекти технології, енергоефективної переробки, зберігання та маркетингу [Текст] : колект. монографія / М. В. Артамонова, О. П. Афанасьєва, С. М. Губський, В. В. Євлаш, О. В. Жегус, К. Р. Касабова, С. М. Костенко, С. В. Нікітін, Л. Ф. Павлоцька, І. С. Пілюгіна, В. О. Потапов, Н. Л. Савицька, Н. В. Шматченко. - Харків : ХДУХТ, 2016. - 546 с. - Б. ц.
67
Визначення антиоксидантної ємності мармеладу желейно-фруктового та маршмелоу з дрібнодисперсними рослинними добавками [Текст] : колект. монографія. / М. В. Артамонова, І. С. Пілюгіна, Н. В. Шматченко, С. М. Губський. - Харків : Світ книг, 2016. - 117-142 с. - Б. ц.
Повний текст
68
Визначення антиоксидантної ємності мармеладу та маршмелоу [Текст] / С. М. Губський, М. В. Артамонова, Н. В. Шматченко, І. С. Пілюгіна, О. Ф. Аксьонова // Східно-європейський журнал передових технологій. - 2016. - № 11 (82), Т. 4. - С. 43-50
Повний текст
69
Исследование антиоксидантных свойств мармелада с растительными криодобавками [Текст] / С. М. Губский, М. В. Артамонова, И. С. Пилюгина, Н. В. Шматченко, Л. В. Деримедведь // Вестник ПГФА. - Пермь : ПГФА, 2016. - № 18. - С. 72-75
Повний текст
70
Determination of total antioxidant capacity in marmalade and marshmallow [Electronic resource] / S. Gubskyi, M. Artamonova, N. Shmatchenko, I. Piliugina, O. Aksonova // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2016. - Vol. 4, Issue 11(82). - С. 43-50. - DOI 10.15587/1729-4061.2016.73546. -
Повний текстПовний текстПовний текст
2015
71 Туз, Н. Ф.
Використання натуральних барвників під час виробництва мармеладу желейного [Текст] / Н. Ф. Туз, М. В. Артамонова // Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2015. - Вип. 166: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 186-220. - Бібліогр. наприкінці ст.
72 Артамонова, Майя Володимирівна.
Проектування підприємств з основами САПР [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт для студентів напряму підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія спец. Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів / М. В. Артамонова, О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. В. Степанькова. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 40 с. - Б. ц.
73 Артамонова, Майя Володимирівна.
Вплив плодово-овочевих кріопаст на рухомість води в мармеладі желейно-фруктовому [Текст] / М. В. Артамонова, Н. В. Шматченко, О. Г. Дьяков // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2-х частинах : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 54-55
74 Пілюгіна, Інна Сергіївна.
Вплив екстрактів натуральних барвників антоціанової природи на піноутворювальну здатність желатину [Текст] / І. С. Пілюгіна, М. В. Артамонова // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 290-291
2014
75 Пілюгіна, Інна Сергіївна.
Кількісне визначення речовин, що зумовлюють аромат рослинних добавок із троянди [Текст] / І. С. Пілюгіна, Т. О. Кузнецова, М. В. Артамонова // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі:проблеми, перспективи, ефективність. У 2-х частинах : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 279-280
76 Артамонова, Майя Володимирівна.
Формування органолептичних показників маршмелоу з рослинними добавками з троянди [Текст] / М. В. Артамонова, І. С. Пілюгіна, Т. О. Кузнецова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2014. - С. 323-330
77
Удосконалення технології мармеладу [Текст] / Н. В. Шматченко, А. С. Бондаренко, О. В. Стріляна, М. В. Артамонова // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. У 2-х частинах : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 26 берез. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 82
78 Артамонова, Майя Володимирівна.
Удосконалення технології желейних кондитерських виробів із використанням рослинних добавок [Текст] / М. В. Артамонова, Н. В. Шматченко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі:проблеми, перспективи, ефективність. У 2-х частинах : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 79-80
2013
79 Артамонова, Майя Володимирівна.
Визначення оптимальних умов екстракції барвних речовин із кріопорошку суданської троянди [Текст] / М. В. Артамонова, І. С. Пілюгіна, Н. С. Іванова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Ч. 2. - С. 185-191
2012
80 Артамонова, Майя Володимирівна.
Технологія мармеладу желейного підвищеної біологічної цінності [Текст] / М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк, Н. Ф. Туз // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 45-46
81 Артамонова, Майя Володимирівна.
Вивчення показників якості мармеладу желейного з рослинними добавками під час зберігання [Текст] / М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк, Н. Ф. Туз // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 16-17
82 Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Досвід застосування сучасної парадигми освіти під час викладання дисципліни "Теоретичні основи харчових технологій" [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, М. В. Артамонова // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 467-468
83 Туз, Н. Ф.
Оптимізація технологічних параметрів приготування желейного мармеладу з кріас-порошками [Текст] / Н. Ф. Туз, М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 190-196
84 Артамонова, Майя Володимирівна.
Технологічний семінар [Текст] : робочий зошит для проведення лаборатор. практикуму для студентів спец. Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчконцентратів напряму підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія / М. В. Артамонова, О. Г. Шидакова-Каменюка ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 84 с. - Б. ц.
85 Артамонова, Майя Володимирівна.
Удосконалення якості драглеподібної десертної продукції [Текст] / М. В. Артамонова, І. С. Пілюгіна, Ю. О. Савгіра // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2-х частинах : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю ХДУХТ. 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 403-404
2011
86
Удосконалення технології желейних кондитерських виробів з використанням натуральних барвників [Текст] / Н. Ф. Туз, О. А. Чухно, О. В. Казарян, М. В. Артамонова // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих учених і студентів, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 83
87 Туз, Н. Ф.
Розробка технології желейного наповнювача для харчових продуктів [Текст] / Н. Ф. Туз, М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 74-75
88 Артамонова, Майя Володимирівна.
Методичні підходи до розробки дистанційного курсу дисципліни "Технологія галузі" [Текст] / М. В. Артамонова, С. Г. Олійник, О. В. Нєміріч // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якостю підготовки фахівців. Організація навчального процесу за кредитно-модульною системою : матеріали IХ Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 23 верес. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 139-140
2010
89 Лисюк, Г. М.
Методичні підходи до організації дипломного проектування студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" з напряму підг. "Харчові технології та інженерія" у контексті ступеневої системи освіти [Текст] / Г. М. Лисюк, М. В. Артамонова, Н. В. Верешко // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців.Теоретико-методологічні та практичні проблеми підготовки фахівців за ступеневою системою освіти : матеріали VIII Всеукр. наук.-метод. конф., 23 верес. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 334-335
90
Використання барвників природнього походження в технології цукрових кондитерських виробів [Текст] / Т. О. Коломієць, Д. О. Рижова, Н. В. Ходарковська, М. В. Артамонова // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих вчених і студентів, 20 квіт. 2010 р., у 2 ч. - Харків, 2010. - С. 56
91 Туз, Н. Ф.
Вивчення показників якості желейного мармеладу з кріас-порошками [Текст] / Н. Ф. Туз, О. С. Середа, М. В. Артамонова // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих вчених і студентів, 20 квіт. 2010 р., у 2 ч. - Харків, 2010. - С. 65
92Пат. 90598 Україна, МПК A23L1/06.
Спосіб виробництва желейного наповнювача для харчових продуктів [Текст] / Г. М. Лисюк, М. В. Артамонова, О. В. Самохвалова, Н. Ф. Туз, Ю. Л. Гальчинецька ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № a200813461 ; Заявл. 21.11.2008 ; Опубл. 11.05.2010, Бюл. № 10. - 2 с. - Б. ц.
Повний текст
2009
93 Лисюк, Г. М.
Технологічні розрахунки рецептур для хлібобулочних, макаронних, кондитерських і харчоконцентратних виробів [Текст] : навч. посібник / Г. М. Лисюк, М. В. Артамонова, О. Г. Шидакова-Каменюка. - Харків : ХДУХТ, 2009. - 144 с. - Б. ц.
94 Олійник, Світлана Георгіївна.
Досвід залучення підприємств хлібопекарської і кондитерської галузей під час викладання дисципліни "Технологія галузі" [Текст] / С. Г. Олійник, М. В. Артамонова, О. І. Кравченко // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали VII Всеукр. наук.-метод. конф., 24 верес. 2009 р. - Харків : ХДУХТ, 2009. - С. 420-421
2008
95 Лисюк, Г. М.
Зміна показників кольоровості зефіру з додаванням кріас-барвників [Текст] / Г. М. Лисюк, М. В. Артамонова, В. В. Євлаш // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 251-255
96 Самохвалова, Ольга Володимирівна.
Роль науково-дослідної роботи у підготовці фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня "Магістр" [Текст] / О. В. Самохвалова, Г. М. Лисюк, М. В. Артамонова // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інновації в вищій школі в контексті сучасної парадигми вищої освіти : матеріали VI Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І., 24 жовт. 2008 р. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 131-132
97
Використання рослинних кріас-барвників у технології цукрових напівфабрикатів [Текст] / Г. М. Лисюк, М. В. Артамонова, Н. Ф. Туз, А. С. Кобець // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І.,19 листоп. 2008 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 109-110
98 Артамонова, Майя Володимирівна.
Проектування підприємств з основами САПР [Текст] : метод. вказівки до практ. занять з дисципліни для студентів спец. 7.091702 Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів / М. В. Артамонова, О. Г. Шидакова-Каменюка, І. М. Фоміна. - Харків : ХДУХТ, 2008. - 38 с. - Б. ц.
99 Артамонова, Майя Володимирівна.
Реконструкція підприємств хлібопекарської, кондитерської, макаронної та харчоконцентратної промисловостей [Текст] : метод. вказівки до практ. занять для студентів спец. 7.091702 Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів / М. В. Артамонова, О. Г. Шидакова-Каменюка, І. М. Фоміна. - Харків : ХДУХТ, 2008. - 82 с. - Б. ц.
2007
100 Лисюк, Г. М.
Вивчення інтенсивності забарвлення водних розчинів кріас-барвників за різних умов їх зберігання [Текст] / Г. М. Лисюк, М. В. Артамонова, Л. М. Дериземля // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2007. - С. 256-263
101 Артамонова, Майя Володимирівна.
Визначення динаміки зміни показників кольоровості зефіру з додаванням кріас-барвників [Текст] / М. В. Артамонова, В. В. Євлаш // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 40-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 17 жовт. 2007 р. - Харків, 2007. - С. 5-6
2006
102 Лисюк, Г. М.
Природні харчові кріас-барвники в кондитерському виробництві [Текст] / Г. М. Лисюк, М. В. Артамонова, Ю. Л. Гальчинецька // Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., 23-24 трав. 2006 р. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 249-251
2005
103 Артамонова, Майя Володимирівна.
Шляхи удосконалення технології желейних виробів [Текст] / М. В. Артамонова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2005. - С. 279-290
104 Лисюк, Г. М.
Використання кріас-барвників у технології пастильних виробів [Текст] / Г. М. Лисюк, М. В. Артамонова, Л. А. Лагода // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2005. - С. 30-35
105 Лисюк, Г. М.
Організація і сучасні технології навчання під час рейтингового контролю знань студентів [Текст] / Г. М. Лисюк, О. М. Постнова, М. В. Артамонова // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Впровадження інформаційних технологій - новий етап розвитку системи вищої освіти : матеріали ІІІ Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 14 річниці незалежності України, 30 листоп. 2005 р. - Харків : ХДУХТ, 2005. - С. 228-231
106 Лисюк, Г. М.
Использование криас-красителей в производстве пищевых продуктов [Текст] / Г. М. Лисюк, М. В. Артамонова // Техника и технология пищевых производств : материалы V Междунар. науч.-техн. конф., Могилев, 18-20 мая 2005 г. - Минск : Изд. центр БГУ, 2005. - С. 90-91
2004
107 Артамонова, Майя Володимирівна.
Використання біологічно-активної рослинної сировини для виробництва концентратів солодких страв [Текст] / М. В. Артамонова // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : матеріали Міжвузівської наук.-практ. конф. - Полтава : ПУСКУ, 2004. - С. 217-218
108 Лисюк, Г. М.
Використання кріас-барвників у виробництві желейних виробів [Текст] / Г. М. Лисюк, М. В. Артамонова, Н. Ф. Жук // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2004. - С. 443-448
109Пат. 68496 Україна, МПК A23L1/06, A23L1/0532.
Спосіб виробництва желейного мармеладу [Текст] / О. В. Добровольська, О. В. Самохвалова, О. І. Торяник, М. В. Артамонова ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № 2003044002 ; Заявл. 30.04.2003 ; Опубл. 16.08.2004, Бюл. № 8. - Б. ц.
Повний текст
2003
110 Артамонова, Майя Володимирівна.
Використання нетрадиційної сировини для виробництва концентратів профілактичного харчування [Текст] / М. В. Артамонова // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 140-143
111 Артамонова, Майя Володимирівна.
Використання барвників природного походження в технології желейних виробів [Текст] / М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк, Н. Ф. Жук // Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 65-річчю з дня народж. д-ра техн. наук., проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Беляєва М. І., 19 листоп. 2003 р. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 88-89
2002
112 Лисюк, Г. М.
Використання біологічно-активних добавок кріас-порошків у технології желейних виробів [Текст] / Г. М. Лисюк, М. В. Артамонова // Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф., присвяч. 35-річчю академії, 24 жовт. 2002 р. - Харків : ХДАТОХ, 2002. - С. 42-43
113 Артамонова, Майя Володимирівна.
Вплив мікробних полісахаридів на якість кондитерських виробів з пінною структурою [Текст] / М. В. Артамонова, О. В. Самохвалова // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2-х ч. - Харків : ХДУХТ, 2002. - С. 336-341
2001
114 Артамонова, Майя Владимировна.
Определение интегрального показателя качества желейного мармелада на агаре с добавлением ксампана [Текст] / М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк, О. В. Самохвалова // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2-х ч. - Харків : ХДАТОХ, 2001. - С. 169-175
2000
115
Экономическая эффективность от внедрения новой желейной продукции [Текст] / М. В. Артамонова, Н. Н. Смольнякова, О. В. Самохвалова, Г. М. Лисюк // Підвищення конкурентоспроможності підприємств торгівлі та харчування : збірник наук. пр. - Харків : ХДАТОХ, 2000. - С. 452-455
1998
116
Влияние ксантана и гуар-гумма на прочность студней агара [Текст] / О. В. Самохвалова, И. Н. Фомина, Г. М. Лисюк, М. В. Артамонова // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДАТОХ, 1998. - С. 180-183
117 Артамонова, Майя Владимировна.
Изучение поверхностного натяжения растворов агара в присутствии микробного полисахарида ксантана [Текст] / М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк, О. В. Самохвалова // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2-х ч. - Харків : ХДАТОХ, 1998. - С. 3-6
1997
118 Артамонова, Майя Владимировна.
Исследование кинетики набухания агара и агароида в процессе замачивания в присутствии биополимера ксантан [Текст] / М. В. Артамонова // Актуальні науково-методичні проблеми в підготовці спеціалістів вищої кваліфікації для торгівлі і харчування. - 1997. - Ч. 1. - С. 384-387
119 Самохвалова, Ольга Владимировна.
Потенциометрическое исследование взаимодействия агара с ксантаном а процессе студнеобразования [Текст] / О. В. Самохвалова, И. Н. Фомина, М. В. Артамонова // Актуальні науково-методичні проблеми в підготовці спеціалістів вищої кваліфікації для торгівлі і харчування. - Харків : ХДАТОХ, 1997. - Ч. 1. - С. 300-303
1994
120 Артамонова, Майя Владимировна.
Пути использования ксантана и полимиксана в производстве кондитерских изделий [Текст] / М. В. Артамонова, О. В. Самохвалова, Г. М. Лисюк // Перспективы развития массового питания и торговли в условиях перехода к рыночной экономике : тезисы докл. Междунар. конф., 17-19 мая 1994 г. - Харьков : ХДУХТ, 1994. - С. 85-87
121
Возможность использования биополимера ксантану в желированных изделиях, полученных на основе свекловичного пектина [Текст] / М. В. Артамонова, Н. А. Жестерева, О. В. Самохвалова, Г. М. Лисюк // Перспективы развития массового питания и торговли в условиях перехода к рыночной экономике : тезисы докл. Междунар. конф., 17-19 мая 1994 г. - Харьков : ХДУХТ, 1994. - С. 84-85