Андрєєва Світлана Сергіївна


Усі роботи автора Роботи, що індексуються у Scopus Роботи, що індексуються у WoS Із повним текстом

Науковий доробок в БД "Праці науковців ДБТУ" та БД "Охоронні документи"

Бібліографічний опис Посилання
2024
1
Development of technology for the production of all-purpose buckwheat malt using plasmochemically activated aqueous solutions [Electronic resource] / O. Kovalova, N. Vasylieva, I. Haliasnyi, T. Gavrish, A. Dikhtyar, S. Andrieieva, T. Gontar, O. Osmanova, S. Omelchenko, O. Ashtaiev // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2024. - Vol. 1, Issue 11 (127). - P. 38-51. - DOI 10.15587/1729-4061.2024.298797. -
Повний текстПовний текст
2023
2 Андрєєва, Світлана Сергіївна.
Технології зефіру крафтового виробництва [Текст] / С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь, М. О. Бардак // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : Х Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, 10 листоп. 2023 р. - Кривий Ріг, 2023
3 Андрєєва, Світлана Сергіївна.
Розроблення термостабільних наповнювачів для кондитерських виробів [Текст] / С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь // Global Science: prospects and innovations : IV International Scientific and Practical Conference, Liverpool, December 1-3, 2023. - 2023
4 Бондар, Д. В.
Перспективи виробництва кулінарної продукції смаженої у фритюрі [Текст] / Д. В. Бондар, А. М. Діхтярь, С. С. Андрєєва // Розвиток сучасної науки: актуальні питання теорії та практики : тези доп. IV Всеукр. студент. наук. конф. «Формування сучасної науки: методика та практика», 17 листоп. 2023 р. - Львів, 2023
5 Гапон, Д. С.
Перспективи використання сейтану у вегетаріанському фастфуді [Текст] / Д. С. Гапон, С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 9
6
Сучасні підходи до розроблення меню закладів ресторанної індустрії [Текст] / С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова, А. М. Діхтярь, Т. В. Черемська, С. С. Андрєєва // Таврійський наук. вісник. Серія: Техн. науки : Херсон. держ. аграр.-екон. ун-т. - Херсон : Гельветика, 2023. - Вип. 3. - С. 79-88
7
Development of technology for the production of buckwheat grain using plasmochemically activated aqueous solutions [Text] / O. Kovalyova, N. Vasylieva, I. Galyasnyi, T. Gavrish, A. Dikhtyar, S. Andrieieva, N. Didukh, I. Balandina, L. Obolentseva, N. Hirenko // European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 6, Issue 12
8
Development of buckwheat groats production technology using plasma-chemically activated aqueous solutions [Electronic resource] / O. Kovalova, N. Vasylieva, I. Haliasnyi, T. Gavrish, A. Dikhtyar, S. Andrieieva, N. Didukh, I. Balandina, L. Obolentseva, N. Hirenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 6, Issue 11 (126). - P. 59-72. - DOI 10.15587/1729-4061.2023.290584. -
Повний текстПовний текст
9 Андрєєва, Світлана Сергіївна.
Перспективи використання яєчного білку сухого ферментованого «IN FOOD» в технології пудингів круп’яних [Текст] / С. С. Андрєєва, Є. П. Пивоваров, А. М. Діхтярь // Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 18 трав. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 3-4
10
Технології крафтових виробництв [Текст] : пакет тест. завдань до підсумк. та поточ. контролю знань здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології / ДБТУ ; уклад.: Т. В. Черемська, С. С. Андрєєва. - Харків : [б. в.], 2023. - 16 с. - Б. ц.
11
Технології крафтових виробництв [Текст] : метод. вказівки для самост. вивч. дисципліни для здобувачів першого рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології / ДБТУ ; уклад.: Т. В. Черемська, А. М. Діхтярь, С. С. Андрєєва. - Харків : [б. в.], 2023. - 27 с. - Б. ц.
12 Діхтярь, Альона Миколаївна.
Розробка технології виробів із бісквітного тіста з використанням напівфабрикату жирового [Текст] / А. М. Діхтярь, С. С. Андрєєва, Г. А. Шевченко // Progressive research in the modern world : Proceedings of the 6th International scientific and practical conference, Boston, 2-4.03.2023. - Boston, 2023. - P. 286-296
2022
13
Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для студентів спец.181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. С. С. Андрєєва. - Харків : ДБТУ, 2022. - 22 с. - Б. ц.
14
Сучасні ресторанні концепції [Текст] : навч. програма дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад. С. С. Андрєєва. - Харків : ДБТУ, 2022. - 8 с. - Б. ц.
15
Сучасні тенденції в спортивному харчуванні [Текст] / наук. керівник : Є. П. Пивоваров, С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 9
16 Ходаєв, Д. Є.
Розробка технології крафтового виробництва паштету на основі м'яса з використанням олеогелю [Текст] / Д. Є. Ходаєв, А. М. Діхтярь, С. С. Андрєєва // Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 14
17 Андрєєва, Світлана Сергіївна.
Сучасні формати закладів ресторанного господарства [Текст] / С. С. Андрєєва, О. О. Гринченко // Scientific Collection «InterConf» : with the Proceedings of the 12 th International Scientific and Practical Conference «Scientific horizon in the context of social crises» (September 16-18, 2022. - Tokyo : Otsuki Press, 2022. - № 124. - С. 166-179
18
Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм [Текст] : навч. та контрол. тести з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 17 с. - Б. ц.
19
Технології крафтових виробництв [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт з дисципліни для студентів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми навчання спец. 181 Харчові технології / уклад.: Т. В. Черемська, С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 44 с. - Б. ц.
20 Андрєєва, Світлана Сергіївна.
Загальні особливості та сучасний розвиток вегетаріанського харчування [Текст] / С. С. Андрєєва, Є. П. Пивоваров, А. М. Діхтярь // Scientific Goals and Purposes in XXI Century : Scientific Collection «InterConf» with the Proceedings of the 2 nd International Scientific and Practical Conference, January 19-20, 2022. - Seattle : ProQuest LLC, 2022. - № 95. - P. 712-720. - DOI https://doi.org/10.51582/interconf.19-20.01.2022.078. -
Повний текст
21
Сучасні ресторанні концепції [Текст] : корот. конспект лекцій з дисципліни для спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: С. С. Андрєєва, Є. П. Пивоваров. - Харків : ДБТУ, 2022. - 37 с. - Б. ц.
Повний текст
22
Сучасні ресторанні концепції [Текст] : робоча програма дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад. С. С. Андрєєва. - Харків : ДБТУ, 2022. - 11 с. - Б. ц.
23
Study of the main quality indices of wheat flour-based croquettes during storage Academic edition [Text] / T. Khaustova, S. Andreeva, Yе. Pyvovarov, N. Fedak, R. Plotnikova, А. Dikhtyar // Reports of European Academic Research : 30 January, 2022. - 2022. - P. 53-69
24
Системне забезпечення харчової безпечності продукції закладів ресторанного господарства [Текст] / М. Б. Колеснікова, О. О. Гринченко, С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва, Т. В. Черемська // Таврійський наук. вісник. Серія: Технічні науки. - Херсон : Гельветика, 2022. - Вип. 4. - С. 64-73
25
Харчові технології [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт студентам спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології, Харчові технології в ресторанній індустрії першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання. Розд. 3. Технологія харчової продукції в ресторанній / уклад.: С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва. - Харків : ДБТУ, 2022. - 47 с. - Б. ц.
Повний текст
26
Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії [Текст] : навч. посібник: в 4 ч. Ч. 1. Практика системного підходу в ресторанній індустрії / О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва, С. Б. Омельченко. - Харків : ДБТУ, 2022. - 126 с. - Б. ц.
27
Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] : пакет візуал. супроводження дисципліни для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. : Н. В. Чорна, С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 160 с. - Б. ц.
28
Сучасні ресторанні концепції [Текст] : силабус дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад. С. С. Андрєєва. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц.
29
Сучасні ресторанні концепції [Текст] : метод. рек. та завдання для лаборатор. занять з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад. С. С. Андрєєва. - Харків : ДБТУ, 2022. - 17 с. - Б. ц.
30
Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії [Текст] : силабус дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти магістр ден. та заоч. форми навчання / уклад.: П. П. Пивоваров [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц.
31
Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] : метод. рекомендації та завдання для практ. занять з дисципліни для студентів спец. 241 Готельно-ресторанна справа СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання / авт.-уклад. : Н. В. Чорна, С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 64 с. - Б. ц.
32
Харчові технології [Текст] : робоча програма навч. дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання. Розд. 1 / уклад.: С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва. - Харків : ДБТУ, 2022. - 18 с. - Б. ц.
33
Харчові технології [Текст] : перелік питань для підсумк. контролю з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання. Розд. 3 / уклад.: С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва. - Харків : ДБТУ, 2022. - 10 с. - Б. ц.
34
Технології харчової продукції в ресторанній індустрії [Текст] : навч. посібник / О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва. - Харків : ДБТУ, 2022. - 112 с. - Б. ц.
35
Сучасні ресторанні концепції [Текст] : метод. рек. та завдання для самост. роботи здобувачам другого (магістер.) рівня вищ. освіти спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / уклад.: С. С. Андрєєва, Є. П. Пивоваров. - Харків : ДБТУ, 2022. - 28 с. - Б. ц.
Повний текст
36
Харчові технології [Текст] : силабус з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії СВО бакалавр ден. та заоч. форми навчання. Розд. 3 / уклад.: С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва. - Харків : ДБТУ, 2022. - Б. ц.
37
Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм [Текст] : метод. рек. та завдання для самост. роботи студентам спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання / уклад.: С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь. - Харків : ДБТУ, 2022. - 16 с. - Б. ц.
Повний текст
38
Development of technology of snacks with different types of breading for fast food enterprises [Electronic resource] / S. Andreeva, M. Kolesnikova, O. Grinchenko, S. Iurchenko, A. Dikhtyar // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2022. - Vol. 6, Issue 11 (120). - P. 60-68. - DOI 10.15587/1729-4061.2022.268905. -
Повний текстПовний текст
2021
39
Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії [Текст] : метод. рекомендації та завдання для лаборатор. та практ. занять дисц. для студентів спец. 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» СВО магістр ден. та заоч. форми навч. / авт.-уклад. : М. Л. Серік, О. В. Котляр, С. С. Андрєєва. - Харків : ДБТУ, 2021. - 34 с. - Б. ц.
40
Study of properties of wheat germins and meals and their use in the production of dietary hardtacks [Text] / P. Pyvovarov, T. Cheremska, M. Kolesnikova, S. Iurchenko, S. Andreieieva // Science Rise. - 2021. - № 4 (75). - С. 39-47
41
Реалізація принципів гастрономічного інжинирінгу в технології бургерів веганських [Текст] / М. Б. Колеснікова, Т. В. Черемська, С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва // The process and dynamics of the scientific path : collection of scientific papers «SCIENTIA» with Proceedings of the II International Scientific and Theoretical Conference, Athens, September 17, 2021. - Athens : European Scientific Platform, 2021. - Vol. 1
42
Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії [Текст] : навч. програма дисц. для студентів спец. 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» СВО магістр ден. та заоч. форми навч. / П. П. Пивоваров, М. Л. Серік, О. В. Котляр, С. С. Андрєєва. - Харків : ДБТУ, 2021. - 18 с. - Б. ц.
43
Загальні технології харчової промисловості [Текст] : навч. посібник у 2 ч. Ч. 1 / Ф. В. Перцевой, В. І. Ладика, П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко, Н. В. Камсуліна, О. Б. Дроменко, О. Ю. Мельник, О. В. Котляр, А. М. Діхтярь, С. Б. Омельченко, С. С. Андрєєва. - Харків : Діса плюс, 2021. - 292 c. - Б. ц.
44 Андрєєва, Світлана Сергіївна.
Дослідження функціонально-технологічних властивостей модельних розчинів геланової камеді [Текст] / С. С. Андрєєва, Є. П. Пивоваров // Молодий вчений. - 2021. - № 1 (89). - С. 12-16
45
Обґрунтування технології печива безглютенового на основі суміші борошна ядра соняшнику та кукурудзи [Текст] / Т. В. Черемська, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва, С. Б. Омельченко // Grundlagen der modernen wissenschaftlichen Forschung : der Sammlung wissenschaftlicher Arbeiten «ΛΌГOΣ» zu den Materialien der I internationalen wissenschaftlich praktischen Konferenz, Zürich, 10 September, 2021. - Zürich-Vinnytsia : BOLESWA Publishers & Europäische Wissenschaftsplattform, 2021. - С. 113-119
46 Андрєєва, Світлана Сергіївна.
Сучасні підходи до формування асортименту рекомбінованих продуктів [Текст] / С. С. Андрєєва, Р. В. Плотнікова // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 3-4.
47 Фам Нгок Ту.
Сучасні підходи в технології молекулярної кухні [Текст] / Фам Нгок Ту, С. С. Андрєєва // Наука сьогодення: від досліджень до стратегічних рішень : матеріали ІІ Міжнар. студент. наук. конф., м. Умань, 24 верес. 2021 р. - Вінниця : Європ. наук. платформа, 2021. - С. 49-51
48
Development of technology of creams using hydrocolloids [Text] / S. Andreeva, A. Dikhtyar, O. Grinchenko, Y. Pyvovarov, M. Kolesnikova, S. Omelchenko, О. Kotlyar // EUREKA: Life Sciences. - 2021. - № 6. - P. 34-42. - DOI https://doi.org/10.21303/2504-5695.2021.002187. -
Повний текст
49 Падун, І. Д.
Діючі підходи до формування рецептурного складу в технології дитячих м’ясних консервів [Текст] / І. Д. Падун, Б. М. Колісник, С. С. Андрєєва // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 13
50 Фам Нгок Ту.
Використання крохмалю «Cheese maker» у виробництві імітації сиру [Текст] / Фам Нгок Ту, Д. А. Левченко, С. С. Андрєєва // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, м. Харків, 8 квіт. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 22
51 Andreieiva, S.
Investigation of the physico-chemical parameters of the “Gelamil” series starches in the technology of mashed soups [Text] / S. Andreieiva // Technology audit and production reserves. - 2021. - № 5/3 (61). - С. 29-32
52
Реалізація принципів технолномічного інжинирінгу в технології бургерів веганських [Текст] / Т. В. Черемська, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва // The process and dynamics of the scientific path : collection of scientific papers “SCIENTIA” with Proceedings of the II International Scientific and Theoretical Conference, September 17, 2021. - Athens : European Scientific Platform, 2021. - Vol. 1. - С. 95-100
53
Determining patterns in the formation of functionaltechnological properties of a fatbased semi-finished product in the technology of sponge cake products [Electronic resource] / A. Dikhtyar, S. Andreieieva, N. Fedak, O. Grinchenko, Y. Pyvovarov // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 6, Issue 11 (114). - P. 15-31. - DOI 10.15587/1729-4061.2021.246006. -
Повний текстПовний текст
54 Андрєєва, Світлана Сергіївна.
Наукове обґрунтування використання геланової камеді в якості гідроколоїду в харчових продуктах [Текст] / С. С. Андрєєва, Є. П. Пивоваров // The driving force of science and trends in its development : collection of scientific papers “SCIENTA” with Proceedings of the I International Scientific and Theoretical Conference, January 29, 2021. - Coventry : European Scientific Platform, 2021. - Vol. 2. - С. 81-83
55 Андрєєва, Світлана Сергіївна.
Дослідження основних показників якості кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного гідротермообробленого [Текст] / С. С. Андрєєва, Т. М. Хаустова // Theoretical and practical scientific achievements: research and results of their implementation : collection of scientific papers «SCIENTIA» with Proceedings of the I International Scientific and Theoretical Conference, Februaury 12, 2021. - Pisa : NGO European Scientific Platform, 2021. - Vol. 2. - С. 82-85
56
Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанній індустрії [Текст] : робоча програма дисц. для студентів спец. 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» СВО магістр ден. та заоч. форми навч. / П. П. Пивоваров, М. Л. Серік, О. В. Котляр, С. С. Андрєєва. - Харків : ДБТУ, 2021. - 32 с. - Б. ц.
57 Падун, І. Д.
Шляхи формування кулінарної продукції з сиру кисломолочного для шкільного харчування [Текст] / І. Д. Падун, С. С. Андрєєва // Актуальні питання та перспективи проведення наукових досліджень : матеріали ІІ Міжнар. студент. наук. конф., м. Кременчук, 8 жовт. 2021 р. - Вінниця : Європ. наук. платформа, 2021. - Т. 1. - С. 91-93
58
Substantiating The Removal Of Fat In The Technology Of Obtaining Wheat Germ And Devising Technology For Making Cookies Containing It [Electronic resource] / P. Pyvovarov, T. Cheremska, M. Kolesnikova, S. Iurchenko, S. Andreieieva // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2021. - Vol. 4, Issue 11-112. - С. 33 - 41. - DOI 10.15587/1729-4061.2021.237938. -
Повний текстПовний текст
2020
59
Technologies of sweet sauces with the use of physical modification starches [Text] : monograph / S. Andreieieva, M. Kolesnikova, O. Grinchenko, S. Iurchenko, R. Plotnikova. - Warsaw : [s. n.], 2020. - 137 p. - Б. ц.
60 Андрєєва, Світлана Сергіївна.
Перспективи використання картопляної клітковини у технології виробництва млинців [Текст] / С. С. Андрєєва, Є. П. Пивоваров, Т. В. Худоба // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали ІХ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Кривий Ріг, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, 23 жовт. 2020 р. - 2020. - С. 249-250
61 Андрєєва, Світлана Сергіївна.
Дослідження властивостей гідроколоїдів під час циклу «заморожування-розморожування» овочевих напівфабрикатів [Текст] / С. С. Андрєєва, В. С. Потомська // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 5-6
62
Substantiating the use of germinated legume flour enriched with iodine and selenium in the production of cooked-smoked sausages [Electronic resource] / Y. Biletska, G. Djukareva, T. Ryzhkova, Oleg Kotlyar, T. Khaustova, S. Andrieieva, O. Bilovska // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2020. - Vol. 3, Issue 105. - С. 46-54. - DOI 10.15587/1729-4061.2020.204796. -
Повний текстПовний текст
63
Технології харчової продукції в ресторанній індустрії [Текст] : навч. посібник / М. Б. Колеснікова, О. О. Гринченко, С. Л. Юрченко, С. С. Андрєєва. - Харків : ХДУХТ, 2020. - 267 с. - Б. ц.
64 Андрєєва, Світлана Сергіївна.
Застосування принципів системи НАССР в закладах ресторанного господарства формату «Fast food» [Текст] / С. С. Андрєєва, Є. П. Пивоваров, О. А. Сергієнко // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали ІХ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Кривий Ріг, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, 23 жовт. 2020 р. - 2020. - С. 274-275
65 Андрєєва, Світлана Сергіївна.
Перспективи використання геланової камеді в технології виробництва харчових продуктів [Текст] / С. С. Андрєєва, Є. П. Пивоваров // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали І Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Прага. - Прага : Oktan Print s.r.o., 2020. - С. 14-15
66 Волконський, А. О.
Використання геланової камеді в технології напоїв [Текст] / А. О. Волконський, Д. А. Тимченко ; наук. керівник С. С. Андрєєва // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 5-6
67
Investigation of the conservative of vitamins and microel lements during storage in bolled-smoked sausages with enriched leguinous flour [Text] / Yu. Biletska, G. Djukareva, T. Ryzhkova, О. Kotlyar, T. Khaustova, S. Andreieieva, О. Bilovska // EUREKA: Life Sciences. - 2020. - № 3. - С. 26-30
2019
68 Жуковська, Є. О.
Сучасні підходи до технології виробництва листкового тіста з використанням олеогелів [Текст] / Є. О. Жуковська, наук. керівник С. С. Андрєєва // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 20
69 Голубнича, Д. М.
Інноваційний підхід до розробки закусочних паст із сиру кисломолочного за допомогою методу Foodpairing [Текст] / Д. М. Голубнича, наук. керівник С. С. Андрєєва // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 1. - С. 15
70
Study the effective of the starch dispersions klasterizatsii based on starches, physically modified depending on technological factors [Text] / S. Andrieieva, A. Dichtyar, M. Kolesnikova, Y. Pyvovarov, T. Khaustova // Eureka: Life Sciences. - 2019. - № 5 (19). - P. 17-22
71
The prospects of trans fats replacement in food products [Text] / A. Goralchuk, S. Andreeva, A. Dikhtiar, O. Riabets, M. Chekanov // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Вип. 2 (30). - С. 7-23
72
Studying the effect of formulation components on the physical-chemical properties of sweet sauces that contain physically-modified starches [Electronic resource] / S. Andreeva, M. Kolesnikova, Y. Pyvovarov, T. Khaustova, A. Dikhtyar // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2019. - Vol. 5, Issue 11-101. - P. 66-73. - DOI 10.15587/1729-4061.2019.180782. -
Повний текстПовний текст
73
Investigation of the dynamics of the viscosity of model systems of the croquette mass based on flour at hydrothermal processing [Text] / T. Khaustova, N. Fedak, A. Dichtyar, S. Andrieieva // Eureka: Life Sciences. - 2019. - Vol. 1, Issue 19. - P. 21-27
2018
74 Цареградська, О. О.
Інноваційні технології виробництва жирів [Текст] / О. О. Цареградська, С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 1. - С. 26
75
Studying the influence of hydrothermal treatment parameters on the properties of wheat flour in the technology of a croquette mass [Electronic resource] / T. Khaustova, N. Fedak, S. Andreeva, A. Dikhtyar // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2018. - Vol. 6, Issue 11-96. - P. 77 - 82. - DOI 10.15587/1729-4061.2018.150072. -
Повний текстПовний текст
2017
76 Андрєєва, Світлана Сергіївна.
Дослідження термодинамічних властивостей крохмалів фізичної модифікації при виробництві соусів солодких [Текст] / С. С. Андрєєва, М. Б. Колеснікова // Харчова наука і технологія: науково-виробничий журнал (Food science and technology). - 2017. - Т. 11, Вип. 2. - С. 26
77 Голубнича, Д. М.
Перспективи використання крохмалів фізичної модифікації в технології соусів [Текст] / Д. М. Голубнича, С. С. Андрєєва // Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання : матеріали Х Всеукр. студентської наук.-техн. конф. Терноп. нац. техн. ун-ту ім. І. Пулюя, 25-26 квіт. 2017 р. - Тернопіль, 2017. - Т. 1. - С. 208-209
78 Андрєєва, Світлана Сергіївна.
Оптимізація рецептурного складу соусів солодких з використанням крохмалів фізичної модифікації [Текст] / С. С. Андрєєва, М. Б. Колеснікова, О. Г. Дьяков // Актуальные научные исследования в современном мире. 26-27 мар. 2017 р. - 2017. - Вип. 3 (23), Ч. 2. - С. 58-63
79 Голубнича, Д. М.
Дослідження технологічних властивостей крохмалів фізичної модифікації для термостабільних соусів солодких [Текст] / Д. М. Голубнича, наук. керівник С. С. Андрєєва // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 10
80 Андрєєва, Світлана Сергіївна.
Перспективи використання крохмалю серії Emulsiform у технології термостабільних соусів емульсійного типу [Текст] / С. С. Андрєєва, М. Б. Колеснікова // Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спец. Готельно-ресторанна справа, 21 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 79-81
Повний текст
81 Андрєєва, Світлана Сергіївна.
Дослідження системної вологи крохмалів фізичної модифікації [Електронний ресурс] / С. С. Андрєєва, М. Б. Колеснікова, О. Г. Дьяков // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 1-2 черв. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 3-4
82 Andreeva, Svetlana.
The study of thermodynamic properties of physical modification starches in the production of sauces sweet [Electronic resource] / S. Andreeva, M. Kolesnikova // Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2017. - Vol. 11, Issue 2. - P. 26-31. - DOI 10.15673/fst.v11i2.510. -
Повний текстПовний текст
83
Технології соусів солодких із використанням крохмалів фізичної модифікації [Текст] : монографія / С. С. Андрєєва, М. Б. Колеснікова, О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 130 с. - Б. ц.
84 Жуковська, Є. О.
Використання модифікованої целюлози в технології креветки глазурованої [Текст] / Є. О. Жуковська, С. С. Андрєєва // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 18
85 Андрєєва, Світлана Сергіївна.
Система мотивації студентів до виконання науково-дослідної роботи [Текст] / С. С. Андрєєва, Р. В. Плотнікова // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези доп. ХІV Всеукр. наук.-метод. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 29 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 357-358
86
Проектування підприємств галузі [Текст] : метод. вказівки та тематика курс. робіт з дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології СВО бакалавр ден. та заоч. форм навчання / уклад.: Н. В. Чорна [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2017. - 23 с. - Б. ц.
87 Андрєєва, Світлана Сергіївна.
Адаптація випускників закладів вищої освіти до ринку праці [Текст] / С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 51
2016
88 Андрєєва, Світлана Сергіївна.
Технологія соусів солодких з використанням крохмалів фізичної модифікації [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія харчової продукції : захищена 14.12.2016 / С. С. Андрєєва ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 20 с. - Бібліогр.: с. 14-17. - Б. ц.
2015
89 Колеснікова, Марина Борисівна.
Дослідження структурно-механічних властивостей крохмалю фізичної модифікації в технології соусної продукції [Текст] / М. Б. Колеснікова, С. С. Андрєєва // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 21-22
90 Журавльов, С. В.
Роль технологічної документації в забезпеченні якості та безпечності кулінарної продукції [Текст] / С. В. Журавльов, С. В. Крайнюк, С. С. Андрєєва // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. У 2-х ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 14 трав. 2015 р. - Харків : ХДУХТ, 2015. - С. 13-14
2014
91 Сьомкін, З. М.
Дослідження технологічних властивостей згущувачів для солодких соусів на основі плодово-ягідної сировини [Текст] / З. М. Сьомкін, наук. керівник С. С. Андрєєва // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. У 2-х ч. : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих учених і студентів, 26 берез. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 45-46
2013
92 Колеснікова, Марина Борисівна.
Дослідження властивостей крохмалів фізичної модифікації для виробництва солодких соусів-топінгів [Текст] / М. Б. Колесникова, С. С. Андрєєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 252-258
93 Андрєєва, Світлана Сергіївна.
Системні дослідження властивостей крохмалів фізичної модифікації для технології солодких соусів на плодово-ягідній основі [Текст] / С. С. Андрєєва, М. Б. Колеснікова // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2 ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 75-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1988-1991 рр.) Бєляєва М. І., 19 листоп. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 47-48
2012
94 Коваленко, В. О.
Хімічний склад білкової добавки на основі колагеновмісної сировини птахопереробної промисловості [Текст] / В. О. Коваленко, С. С. Андрєєва // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2-х ч. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 45-річчю ХДУХТ, 18 жовт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 40-41
95 Коваленко, В. О.
Використання біопотенціалу колагеновмісної сировини у виробництві соусів для закладів ресторанного господарства [Текст] / В. О. Коваленко, С. С. Андрєєва // Торгівля та готельно-ресторанний бізнес:інноваційний розвиток в умовах глобалізації : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 90-річчю з дня народж. ректора ун-ту (1967-1988 рр.) канд. екон. наук, проф., заслуженого діяча вищої школи Української РСР Бережного І. Г., 20 квіт. 2012, у 2-х ч. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 184-185
96 Чорна, Ніна Вікторівна.
Перспективи використання харчової добавки "Зеєсан-йогурт" у технології солодких страв з пінною структурою [Текст] / Н. В. Чорна, С. С. Андрєєва // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. - Харків : ХДУХТ, 2012. - С. 23-24
2011
97 Бреславська, Т. В.
Удосконалення технології дієтичної добавки на основі колагеновмісної сировини птахопереробної промисловості [Текст] / Т. В. Бреславська, В. О. Коваленко, С. С. Андрєєва // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих учених і студентів, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 9
98 Коваленко, В. О.
Дослідження вмісту розчинних фракцій колагенових білків та антиоксидантної активності у білковій добавці [Текст] / В. О. Коваленко, С. С. Андрєєва // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет- конф., м. Харків, 20-21 жовт. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 137-138
Повний текст
99 Коваленко, В. О.
Дослідження впливу гідротермічної обробки на інтенсивність ферментативного протеолізу колагеновмісної сировини [Текст] / В. О. Коваленко, С. С. Андрєєва // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 35
100 Федак, Наталя Василівна.
Оптимізація порядку ліквідації академічної заборгованості студентів, які навчаються за кредитно-модульною системою організації навчального процесу [Текст] / Н. В. Федак, Н. В. Мурликіна, С. С. Андрєєва // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація навчального процесу за кредитно-модульною системою : матеріали IХ Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 23 верес. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 420-421
2009
101
Розробка параметрів ферментативного протеолізу колагенмісткої сировини бромелайном та колагеназою [Текст] / В. О. Коваленко, Л. О. Чернова, С. С. Андрєєва, С. М. Коваленко // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., присвяч. 20- річчю з дня заснування товарознавство ф-ту, 21-22 жовт. 2009 р. - Харків : ХДУХТ, 2009. - С. 109-111