2024 |
1 | > Літкевич, А. І. Удосконалення комплексу онлайн-просування послуг салону краси [Текст] / А. І. Літкевич ; наук. керівник О. П. Афанасьєва> // Глобалізація та розвиток інноваційних систем: тенденції, виклики, перспективи : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 14-15 берез. 2024 р. - Харків, 2024. - С. 346-348 | Повний текст |
---|
2 | > Афанасьєв, Д. В. Формування попиту на органічну м’ясну продукцію [Текст] / Д. В. Афанасьєв ; наук. керівник О. П. Афанасьєва> // Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті : зб. матеріалів ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 311 | |
---|
3 | > Афанасьєва, Оксана Пилипівна. Маркетингові інструменти формування конкурентних переваг підприємства в умовах воєнного стану країни [Текст] / О. П. Афанасьєва, І. Г. Бубенець, К. Р. Грідіна> // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. - Харків : ДБТУ, 2024. - Вип. 1 (35). - С. 152-162 | |
---|
4 | > Кулакевич, А. Р. Просування туроператора Coral Travel в соціальних медіа [Текст] / А. Р. Кулакевич ; наук. керівник О. П. Афанасьєва> // Розвиток бізнесу в контексті європейської інтеграції: глобальні виклики, стратегічні пріоритети, реалії та перспективи : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 07 черв. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 197-199 | |
---|
5 | > Афанасьєва, Оксана Пилипівна. Особливості рекламної діяльності компаній в умовах цифровізації [Текст] / О. П. Афанасьєва, І. Г. Бубенець, М. В. Власенко> // Глобалізація та розвиток інноваційних систем: тенденції, виклики, перспективи : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 14-15 берез. 2024 р. - Харків, 2024. - С. 343-345 | Повний текст |
---|
2023 |
6 | > The War in Ukraine and Its Impact on Global Agricultural Trade [Electronic resource] / M. Mykhailova, O. Yatsenko, Yu. Zavadska, O. Afanasieva, R. Haas> // Bodenkultur. - 2023. - Vol. 74, Issue 2. - P. 91-105. - DOI 10.2478/boku-2023-0008. - | Повний текстПовний текст |
---|
7 | > Афанасьєва, Оксана Пилипівна. Дослідження процесу сушіння напівфабрикатів м’ясних снеків [Текст] / О. П. Афанасьєва, О. І. Упатова> // Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., 8 черв. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 3-4 | Повний текст |
---|
8 | > Афанасьєва, Оксана Пилипівна. Інструменти інтернет-просування малих підприємств сфери послуг [Текст] / О. П. Афанасьєва> // Marketing of innovations. Innovations in marketing : materials of the International Scientific Internet Conference, December, 2023. - Bielsko-Biala : WSEH, 2023. - P. 155-157 | |
---|
9 | > Афанасьєва, Оксана Пилипівна. Використання технологій інтернет-маркетингу у сфері B2B електронної комерції [Текст] / О. П. Афанасьєва, А. С. Бондаренко> // B2B Marketing : збірник наук. пр. XVII Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 14 груд. 2023 р. - Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2023. - С. 19-20 | |
---|
10 | > Afanasieva, Oksana. The impact of social networks on people's lives [Text] / O. Afanasieva, E. Khakhamova> // Values, Innovation, and Multidisciplinary Dimensions : monograph. - Opole : Publishing House of the Academy of Applied Sciences – Academy of Management and Administration, 2023. - P. 661-667 | |
---|
2022 |
11 | > Програма фахового вступного випробування для здобуття ступеня освіти магістр на основі ступенів освіти бакалавр, магістр освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст [Текст] / уклад.: О. В. Жегус, О. П. Афанасьєва, М. В. Михайлова. - Харків : ДБТУ, 2022. - 13 с. - Б. ц. | |
---|
12 | > Жегус, Олена Валентинівна. Освіта як ключовий фактор підвищення якості життя в умовах економіки знань [Текст] / О. В. Жегус, О. П. Афанасьєва> // Підвищення рівня життя в умовах турбулентності: глобальні та локальні аспекти : кол. монографія. - Ополе, 2022 | |
---|
13 | > Маркетинг промислово-переробних підприємств [Текст] : конспект лекцій у структур.-логіч. схемах для самост. вивч. дисципліни для студентів спец. 075 Маркетинг / Н. Л. Савицька, О. В. Жегус, О. П. Афанасьєва, К. С. Олініченко. - Харків : [б. и.], 2022. - 83 с. - Б. ц. | |
---|
14 | > Афанасьєв, Д. В. Маркетинговий аудит сайтів рекрутингових агенцій [Текст] / Д. В. Афанасьєв, Є. В. Гуманенко ; наук. керівник О. П. Афанасьєва> // Маркетинг очима молоді : матеріали V Всеукр. студент. наук.-практ. конф., Хмельниц. нац. ун-т, 9 черв. 2022 р. - Хмельницький : ХНУ, 2022. - С. 30-35 | |
---|
15 | > Інтернет-маркетинг [Текст] : метод. рек. до проведення навч. практики з курсу для студентів спец. 075 Маркетинг / уклад.: О. П. Афанасьєва, О. В. Жегус. - Харків : [б. и.], 2022. - 20 с. - Б. ц. | |
---|
16 | > Афанасьєва, Оксана Пилипівна. Формування ставлення споживачів до інноваційних продуктів харчування [Електронний ресурс] / О. П. Афанасьєва, Є. В. Гуманенко> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 2 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 84-85 | |
---|
2021 |
17 | > Афанасьєва, Оксана Пилипівна. Переваги SMM для просування ресторанного бізнесу [Текст] / О. П. Афанасьєва, С. В. Посохова> // Маркетинг очима молоді : збірник ст. молодих вчен. та студентів за підсумками четвертої Всеукр. студент. наук.-практ. конф, м. Хмельницький, 8 черв. 2021 р. - 2021. - С. 78-82 | |
---|
18 | > Посохова, В. О. SMM стратегії закладів ресторанного бізнесу Харкова [Електронний ресурс] / В. О. Посохова, наук. керівник О. П. Афанасьєва> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, ДБТУ, 22 жовт. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021. - С. 301-303 | |
---|
19 | > Посохова, С. В. Розробка інструментів SММ для закладів харчування [Текст] / С. В. Посохова, наук. керівник О. П. Афанасьєва> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків, 8 квіт. 2021 р. у 2-х ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 66 | |
---|
20 | > Афанасьєва, Оксана Пилипівна. Впровадження чат-ботів в сферу освітніх послуг [Текст] / О. П. Афанасьєва> // Digital Business transformation: challenges and opportunities for partnership : Materials of International scientific-practical conference, Melitopol, TSATU, September 9-10, 2021. - Melitopol : LLC COLOR PRINT, 2021. - С. 171-173 | |
---|
21 | > Жегус, Олена Валентинівна. Інформаційне забезпечення управління клієнтським досвідом [Текст] : [Електронний ресурс] / О. В. Жегус, О. П. Афанасьєва> // Маркетингова освіта в Україні : матеріали V Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Київ, 7-8 жовт. 2021 р. - Київ : КНЕУ, 2021. - С. 184-186 | |
---|
22 | > Афанасьєва, Оксана Пилипівна. Формування попиту на органічну м’ясну продукцію [Текст] / О. П. Афанасьєва> // Органічний маркетинг: сучасні технології та перспективи розвитку : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 12 жовт. 2021 р. - 2021 | |
---|
23 | > Жовтун, А. С. Формування лояльності споживачів у сфері послуг [Текст] / А. С. Жовтун, наук. керівник О. П. Афанасьєва> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учен., м. Харків, 8 квіт. 2021 р. у 2-х ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 53 | |
---|
24 | > Жегус, Олена Валентинівна. Професійна еліта як складова освітнього продукту ЗВО [Текст] / О. В. Жегус, О. П. Афанасьєва> // Формування професійної еліти країни: нові ідеї, нові можливості : збірник тез доп. VI Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф, м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : Інтернет видання ХТЕК КНТЕУ, 2021. - С. 81-84 | |
---|
25 | > Trends in scientific thought in economics and management [Text] : col. monograph / T. Galushkina, O. Butrym, V. Baranovska, O. Afanasieva, D. Zaruba. - Boston : Primedia eLaunch, 2021. - 502 р. - Б. ц. | |
---|
26 | > Афанасьєва, Оксана Пилипівна. Переваги використання чат-ботів у дистанційному навчанні студентів [Текст] / О. П. Афанасьєва, О. В. Жегус> // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : матеріали третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 44-45 | |
---|
27 | > Маркетинг інновацій [Текст] : метод. вказівки до індивідуал. самост. роботи для студентів спец. 181 Харчові технології за другим (магістер.) рівнем вищої освіти / уклад.: О. В. Жегус, О. П. Афанасьєва. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2021. - 34 с. - Б. ц. | |
---|
28 | > Жегус, Олена Валентинівна. Маркетингове забезпечення реалізації концепції сталого розвитку [Текст] / О. В. Жегус, О. П. Афанасьєва> // Механізми забезпечення сталого розвитку економіки : проблеми, перспективи, міжнародний досвід : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 23 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 193-194 | |
---|
29 | > Розвиток аналітичного інструментарію аудиту сайту інформаційного порталу [Текст] / О. В. Жегус, О. П. Афанасьєва, К. С. Олініченко, В. М. Маренич> // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. - Харків : ДБТУ, 2021 | |
---|
30 | > Polevych, K. Formation of models of consumer experience in the food market in the face of new challenges [Text] / K. Polevych, O. Afanasieva, K. Olinichenko> // European journal of economics and management. - 2021. - Vol. 7, № 4. - С. 11-27 | |
---|
2020 |
31 | > Жегус, Олена Валентинівна. Цифрові технології в FMCG як інструмент трансформації в умовах нових викликів [Текст] / О. В. Жегус, О. П. Афанасьєва> // Маркетинг і цифрові технології : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф., м. Одеса, 24-25 верес. 2020 р. - Одеса : ОНПУ, 2020. - С. 40-41 | |
---|
32 | > Афанасьєва, Оксана Пилипівна. Поведінка споживачів як основа формування попиту на інноваційні продукти харчування [Текст] / О. П. Афанасьєва, А. Абраамян, С. Корсун> // Маркетинг очима молоді : збірник ст. молодих вчених та студентів за підсумками третьої Всеукр. студент. наук.-практ. конф., м. Хмельницький, Хмельниц. нац. ун-т, 4 черв. 2020 р. - Хмельницький : ХНУ, 2020. - С. 108-113 | |
---|
33 | > Жегус, Олена Валентинівна. Flipped Learning як ефективна технологія навчання маркетологів [Текст] / О. В. Жегус, О. П. Афанасьєва> // Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти : тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 25 верес. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 51-52 | |
---|
34 | > Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу [Текст] : кол. монографія / В. В. Євлаш, І. М. Гурікова, І. Г. Петренко, О. В. Коновалова, К. С. Олініченко, Л. В. Газзаві-Рогозіна, О. М. Прядко, І. Ю. Тарасов, Н. Л. Савицька, О. В. Жегус, О. П. Афанасьєва, І. В. Морозов. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020. - 663 с. - Б. ц. | |
---|
35 | > Афанасьєва, Оксана Пилипівна. Квіз-маркетинг як тренд інтернетпросування [Текст] / О. П. Афанасьєва, В. Л. Соболев> // Маркетинг ХХІ століття: виклики змін : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 25-річчю заснування каф. маркетингу і комерц. діяльності ХДУХТ, 8-10 жовт. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 73-75 | |
---|
36 | > Корсун, С. Л. Вивчення поведінки споживачів як основа впровадження на ринок інновацій [Текст] / С. Л. Корсун, наук. керівник О. П. Афанасьєва> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 75 | |
---|
37 | > Корсун, С. Л. Розробка концепцій інноваційного продукту на основі даних маркетингових досліджень [Електронний ресурс] / С. Л. Корсун, наук. керівник О. П. Афанасьєва> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 23 жовт. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 208-210 | |
---|
38 | > Методика підготовки дипломних робіт магістрів [Текст] : навч.-метод. посібник для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти спец. 075 Маркетинг / Н. Л. Савицька, О. В. Жегус, О. П. Афанасьєва [та ін.]. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020. - 68 с. - Б. ц. | |
---|
39 | > Жегус, Олена Валентинівна. Внутрішній маркетинг як інструмент формування лояльності персоналу у сфері послуг [Текст] / О. В. Жегус, О. П. Афанасьєва, Н. М. Кривошеєва> // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 2 (32). - С. 147-161 | |
---|
40 | > Проняєва, А. П. Формування системи SММ маркетингу на підприємствах ресторанного бізнесу [Електронний ресурс] / А. П. Проняєва, наук. керівник О. П. Афанасьєва> // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 23 жовт. 2020 р. - Харків : ХДУХТ, 2020. - С. 222-224 | |
---|
41 | > Жегус, Олена Валентинівна. Маркетинговий аудит як основа інформаційного забезпечення управління змінами на підприємстві [Текст] / О. В. Жегус, О. П. Афанасьєва> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. . - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 111-112 | |
---|
42 | > Поведінковий аналіз асоціативного сприйняття споживачами харчового продукту як інструмент комерціалізації інновації [Текст] / Н. Л. Савицька, В. В. Євлаш, О. П. Афанасьєва, З. В. Железняк> // Комерціалізація інновацій : монографія. - Суми : Триторія, 2020. - С. 233-246 | |
---|
2019 |
43 | > Баклицька, А. А. Ринок снекової продукції як найбільш затребуваної серед молоді [Текст] / А. А. Баклицька, Д. П. Голик ; наук. керівник О. П. Афанасьєва> // Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 120-127 | |
---|
44 | > Абраамян, А. П. Позиціонування десертної молочної продукції [Текст] / А. П. Абраамян, Н. М. Козинець ; наук. керівник О. П. Афанасьєва> // Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник. наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 54-63 | |
---|
45 | > Маркетинг [Текст] : навч. посібник / Н. Л. Савицька, О. В. Жегус, І. Ю. Мелушова, О. П. Афанасьєва, О. М. Прядко, К. С. Олініченко, І. Ю. Тарасов, М. В. Михайлова, Г. С. Чміль. - 2-е вид., доповн. - Харків : Монограф, 2019. - 290 с. - Б. ц. | |
---|
46 | > Савицька, Наталія Леонідівна. Управління комерціалізацією інноваційної продукції [Текст] : монографія / Н. Л. Савицька, О. В. Жегус, О. П. Афанасьєва. - Суми : Триторія, 2019. - 268 с. - Б. ц. | |
---|
47 | > Декадіна, В. В. Оцінка якості обслуговування покупців у магазинах канцелярських товарів [Текст] / В. В. Декадіна, А. С. Лавриновська ; наук. керівник О. П. Афанасьєва> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, 3 квіт. 2019 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Ч. 2. - С. 196 | |
---|
48 | > Савицька, Наталія Леонідівна. Методика підготовки дипломних робіт для студентів спеціальності 075 «Маркетинг» за (другим) магістерським рівнем вищої освіти [Текст] : навч. посібник / Н. Л. Савицька, О. В. Жегус, О. П. Афанасьєва. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 63 с. - Б. ц. | |
---|
49 | > Савицька, Наталія Леонідівна. Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу [Текст] : монографія / Н. Л. Савицька, О. В. Жегус, О. П. Афанасьєва. - Харків : ХДУХТ, 2019. - 409 с. - Б. ц. | |
---|
2018 |
50 | > Савицька, Наталія Леонідівна. Інструменти і методи комерціалізації інноваційної продукції [Текст] : колект. монографія / Н. Л. Савицька, О. П. Афанасьєва. - Суми : СумДУ, 2018. - Б. ц. | |
---|
51 | > Жегус, Олена Валентинівна. Особливості розвитку роздрібної торгівлі України в умовах діджиталізації [Текст] / О. В. Жегус, О. П. Афанасьєва, Т. Н. Парцирна> // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : зб. наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 1 (27). - С. 209-220 | Повний текст |
---|
2017 |
52 | > Маркетинг [Текст] : навч. посібник / Н. Л. Савицька, О. П. Афанасьєва, О. В. Жегус, Т. С. Калужинова, А. В. Красноусов, Н. М. Кривошеєва, І. Ю. Мелушова, М. В. Михайлова, К. С. Олініченко, О. М. Прядко, І. Ю. Тарасов, Г. Л. Чміль. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2017. - 296 с. - Б. ц. | |
---|
53 | > Юркевич, О. С. Переваги онлайн-опитування під час проведення маркетингових досліджень на споживчому ринку [Текст] / О. С. Юркевич, наук. керівник О. П. Афанасьєва> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 246 | |
---|
54 | > Тренінг з маркетингових досліджень [Текст] : метод. вказівки для студентів спец. 075 Маркетинг / уклад.: Г. Л. Чміль [та ін.]. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2017. - 35 с. - Б. ц. | |
---|
55 | > Промисловий маркетинг [Текст] : навч. посібник у структур.-логіч. схемах / Г. Л. Чміль, О. В. Жегус, О. П. Афанасьєва, К. С. Олініченко, А. В. Красноусов. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2017. - 89 с. - Б. ц. | |
---|
56 | > Шабельська, І. І. Маркетингове дослідження особливостей попиту на кондитерські вироби підвищеної харчової цінності [Текст] / І. І. Шабельська, наук. керівник О. П. Афанасьєва> // Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 239-249 | |
---|
57 | > Сизонова, К. С. Маркетингове дослідження попиту на інноваційні шоколадні вироби [Текст] / К. С. Сизонова, наук. керівник О. П. Афанасьєва> // Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 230-239 | |
---|
58 | > Олініченко, Катерина Сергіївна. Аffiliate маркетинг в сучасній Україні [Текст] / К. С. Олініченко, О. П. Афанасьєва> // Актуальні проблеми науково-промислового комплексу регіонів : матеріали ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф., м. Рубіжне, 18-24 квіт. 2017 р. - Харків : Пепит, 2017. - С. 111-113 | |
---|
59 | > Афанасьєва, Оксана Пилипівна. Формування комплексу маркетингу інноваційних молочних продуктів [Текст] / О. П. Афанасьєва, Д. Ю. Кофан> // Маркетингові інновації в освіті, туризмі, готельно-ресторанній, харчовій індустрії та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 3 жовт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 15-17 | Повний текст |
---|
60 | > Афанасьєва, Оксана Пилипівна. Формування стандартів споживання на принципах проактивного маркетингу [Текст] / О. П. Афанасьєва, К. С. Олініченко> // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 173-174 | |
---|
61 | > Савицька, Наталія Леонідівна. Маркетингова політика підприємств на вітчизняному ринку м’яса та м’ясопродуктів [Текст] : монографія / Н. Л. Савицька, О. П. Афанасьєва. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2017. - 355 с. - Б. ц. | |
---|
62 | > Маркетинг промислового підприємства [Текст] : навч. посібник / Н. Л. Савицька, О. В. Жегус, О. П. Афанасьєва, К. С. Олініченко, Г. Л. Чміль, А. В. Красноусов. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2017. - 104 с. - Б. ц. | |
---|
63 | > Примаченко, Д. О. Позиціонування «les courbas pub» на ринку крафтового пива міста Харкова [Текст] / Д. О. Примаченко, наук. керівник О. П. Афанасьєва> // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 240 | |
---|
64 | > Savytska, Nataliia. Segmentation of niche markets of meat and meat products (by the example of local market) [Electronic resource] / N. Savytska, O. Afanasieva> // Marketing and Management of Innovations. - 2017. - Issue 1. - С. 42-51. - DOI 10.21272/mmi.2017.1-04. - | Повний текстПовний текст |
---|
2016 |
65 | > Савицька, Наталія Леонідівна. Маркетингове тестування концепцій нового продукту (сиру кисломолочного) [Текст] / Н. Л. Савицька, О. П. Афанасьєва, А. В. Курлянцева> // Бізнес Інформ. - 2016. - № 12. - С. 324-328 | Повний текст |
---|
66 | > Повноцінне харчування: інноваційні аспекти технології, енергоефективної переробки, зберігання та маркетингу [Текст] : колект. монографія / М. В. Артамонова, О. П. Афанасьєва, С. М. Губський, В. В. Євлаш, О. В. Жегус, К. Р. Касабова, С. М. Костенко, С. В. Нікітін, Л. Ф. Павлоцька, І. С. Пілюгіна, В. О. Потапов, Н. Л. Савицька, Н. В. Шматченко. - Харків : ХДУХТ, 2016. - 546 с. - Б. ц. | |
---|
2015 |
67 | > Савицька, Наталія Леонідівна. Теоретико-методичні аспекти формування маркетингової політики підприємств на ринку м’яса та м’ясопродуктів [Текст] / Н. Л. Савицька, О. П. Афанасьєва> // Проблеми економіки. - 2015. - № 2. - С. 172-178 | Повний текст |
---|
2012 |
68 | > Упровадження на ринок мафінів підвищеної харчової цінності [Текст] / О. П. Афанасьєва, О. В. Самохвалова, Г. В. Запаренко, К. Р. Касабова> // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2012. - Вип. 1 (15). - С. 388-395 | |
---|