Toggle navigation
WEB-портфоліо науковців ДБТУ
Головна
Пошук за ПІБ
Пошук за підрозділом
Колекції наукових робіт
Публікації в Scopus, WoS
Покажчик наукових робіт ДБТУ
Пошук авторів за підрозділом
Назва підрозділу
кільк. вчених
Факультет переробних і харчових виробництв
50
Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
13
Кафедра технології м'яса
6
Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
16
Кафедра харчових технологій продуктів з плодів, овочів і молока та інновацій в оздоровчому харчуванні ім. Р. Ю. Павлюк
6
Кафедра хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування
9
Усі вчені обраного підрозділу