Наукове обґрунтування впливу механічних коливань на інтенсифікацію процесів переробки харчової сировини [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 24.06.2004 / А. М. Поперечний ; наук. конс. О. І. Черевко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2004. - 36 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26176 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 28-32
УДК
664.084
Кл.слова (ненормированные): харчова сировина -- процеси переробки -- вібрація -- сушіння -- миття -- ультрафільтрація -- амплітуда -- частота -- пищевое сырье -- процессы переработки -- вибрация -- сушка -- мойка -- ультрафильтрация -- амплитуда -- частота -- raw foodstuff -- processing -- vibration -- drying -- placer mining -- ultrafiltration -- amplitude -- frequency -- Доп. точки доступа: Черевко, Олександр Іванович\наук. конс.\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі