Формування якості цукатів з каротинвміщуючої сировини в процесі їх виробництва та зберігання [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство харчових продуктів : захищена 29.09.2005 / Т. А. Непочатих ; наук. керівник В. О. Захаренко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2005. - 20 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25340 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 15-17
УДК
664.8.035.5
664.149
Кл.слова (ненормированные): гарбуз -- морква -- сорти -- фізичні властивості -- цукати -- каротин -- якість -- зберігання -- тыква -- морковь -- сорта -- физические свойства -- цукаты -- качество -- хранение -- pumpkin -- carrot -- sorts -- physical properties -- candied peel preparation -- carotene -- quality -- storage -- Доп. точки доступа: Захаренко, Віталій Олександрович\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі