664.696.016 В 15 Валевська , Людмила Олександрівна .
Товарознавча оцінка нових видів екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.15 Товарознавство : захищена 28.04.2011 / Л. О. Валевська ; наук. керівник М. Р. Мардар ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2011. - 18 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30928 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 13-15. - Б. ц.
УДК
664.696.016
Кл.слова (ненормированные): екструдовані зернові продукти -- підвищена харчова цінність -- товарознавча оцінка -- споживні властивості -- біологічна цінність -- безпечність -- м’ясні компоненти -- зберігання -- экструдированные зерновые продукты -- повышенная пищевая ценность -- товароведческая оценка -- потребительские свойства -- биологическая ценность -- безопасность -- мясные компоненты -- хранение -- the extruded cereal products -- increased nutritional valu -- commodity estimation -- consumer characteristics -- biological value -- safety -- meat components -- storage -- Доп. точки доступа: Мардар , Марина Ромиківна\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі