Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

637.521.47
К 78
.
Технологія молочно-білкових фаршів з використанням йодовмісної водоростевої добавки [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 30.10.2007 / Д. П. Крамаренко ; наук. керівник Г. В. Дейниченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 20 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27544 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 14-17

УДК
637.521.47
637.13
665.939.35

Кл.слова (ненормированные): молочно-білкові фарші -- цистозіра -- йодовмісна добавка -- молочно-білковий концентрат -- концентрат зі сколотин -- молочно-белковые фарши -- цистозира -- йодосодержащая добавка -- молочно-белковый концентрат -- концентрат из пахты -- milk-protein stuffing -- cystoseira -- iodic supplement -- milk-protein concentrate -- concentrate of buttermilk --
Доп. точки доступа: