Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

637.352.043
Г 95
.
Технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 23.10.2008 / П. В. Гурський ; наук. керівник Ф. В. Перцевий ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 18 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31307 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 13-15

УДК
637.352.043
641.84

Кл.слова (ненормированные): іонообмін -- драглеутворення -- біологічна цінність -- волого- утримуюча здатність білка -- термостійкість білка -- протеоліз білка -- ионообмен -- студнеобразование -- биологическая ценность -- влагоудерживающая способность белка -- термостойкость белка -- протеолиз белка -- ion exchange -- aspic formation -- biological value -- water to keep ability protein -- term stability protein -- assimilation protein --
Доп. точки доступа: