Розробка ресурсозберігаючого процесу очищення плодів перцю солодкого та його апаратурне оформлення [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 29.05.2009 / Д. В. Горєлков ; наук. керівник О. Г. Терешкін ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2009. - 18 с. - Бібліогр.: с. 14-15. - Б. ц.
УДК
631.362.5
635.649
Кл.слова (ненормированные): ресурсозберігаючий процес -- характеристичне число -- коефіцієнт форми -- зусилля різання -- зусилля відриву -- машина для очищення плодів -- плоди перцю солодкого -- ресурсосберегающий процесс -- характеристическое число -- коэффициент формы -- усилие резания -- усилие отрыва -- машина для очистки плодов -- плоды перца сладкого -- resource-saving -- characteristical number -- diameter quotient -- cutting efforts -- breaking-off efforts -- machine for clearing sweet -- clearing sweet pepper -- Доп. точки доступа: Терешкін, Олег Георгійович\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)