Розробка процесів тривалого зберігання та видалення луски з тушок ставкової риби [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 22.03.2001 / І. О. Пронін ; наук. керівник Г. М. Постнов ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 2001. - 14 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26178 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 10-11
УДК
641.518.5
Кл.слова (ненормированные): тривале зберігання -- видалення луски -- гідротермічний спосіб -- переробка ставкової риби -- длительное хранение -- удаление чешуи -- гидротермический способ -- переработка прудовой рыбы -- long keeping -- removing scales -- hydrothermal way -- conversion pond fish -- Доп. точки доступа: Постнов, Геннадій Михайлович\наук. керівник\ Харків. держ. акад. технології та орг. харчування