Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.32
Г 12
.
Технологія жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 20.05.2011 / А. В. Гавриш ; наук. керівник В. В. Євлаш ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 18 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30926 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 13-15 . - Б. ц.

УДК
664.32
613.288
613.292

Кл.слова (ненормированные): дієтична добавка «гемовітал» -- седиментаційна стійкість -- окислювальні процеси -- жировий напівфабрикат -- жировмісний напівфабрикат -- оздоблювальний напівфабрикат -- гемове залізо -- глазурована продукція -- диетическая добавка «гемовитал» -- седиментационная устойчивость -- окислительные процессы -- жировой полуфабрикат -- жиросодержащий полуфабрикат -- отделочный полуфабрикат -- гемовое железо -- глазированная продукция -- dietary additive “hemovital” -- sedimentative stability -- oxidative processes -- fat semifinished product -- fat-containing semi-finished product -- ornamentation semi-finished product -- heme iron -- glazed products --
Доп. точки доступа: