Технологія соусів солодких з використанням крохмалів фізичної модифікації [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія харчової продукції : захищена 14.12.2016 / С. С. Андрєєва ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 20 с. - Бібліогр.: с. 14-17
УДК
664.2.05
Кл.слова (ненормированные): крохмалі фізичної модифікації -- оклейстеризовані крохмальні дисперсії -- плодово-ягідна сировина -- соуси солодкі -- колоїдна стабільність -- технологічні чинники -- крахмалы физической модификации -- оклейстеризованные крахмальные дисперсии -- плодово-ягодное сырье -- соусы сладкие -- коллоидная стабильность -- технологические факторы -- Доп. точки доступа: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)