Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.2.05
А 65
.
Технологія соусів солодких з використанням крохмалів фізичної модифікації [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія харчової продукції : захищена 14.12.2016 / С. С. Андрєєва ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 20 с. - Бібліогр.: с. 14-17

УДК
664.2.05

Кл.слова (ненормированные): крохмалі фізичної модифікації -- оклейстеризовані крохмальні дисперсії -- плодово-ягідна сировина -- соуси солодкі -- колоїдна стабільність -- технологічні чинники -- крахмалы физической модификации -- оклейстеризованные крахмальные дисперсии -- плодово-ягодное сырье -- соусы сладкие -- коллоидная стабильность -- технологические факторы --
Доп. точки доступа: