Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

663.674
С 30
.
Дослідження процесу та вдосконалення обладнання для приготування м’якого морозива, збагаченого молочним білком [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 01.11.2001 / Д. П. Семенюк ; наук. керівник В. В. Сафонов ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], . - 19 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26177 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 14-15

УДК
663.674
641.856
658.511.5

Кл.слова (ненормированные): м'яке морозиво -- збагачене молочним білком -- фризер -- вдосконалення вузлів -- режим фризерування -- мягкое мороженое -- обогащенное молочным белком -- усовершенствование узлов -- режим фризерования -- soft ice-cream -- enriched by milk protein -- freezer -- improvement of assemblies -- freezing conditions --
Доп. точки доступа: