Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

664.87
Т 76
.
Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у складі супів [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 17.05.2007 / Т. В. Трощий ; наук. керівник П. П. Пивоваров ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 22 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26619 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 16-18

УДК
664.87
664.765
641.82

Кл.слова (ненормированные): зародки пшениці -- знежирені зародки пшениці -- екструзія -- термоформовані гарніри -- рідке середовище -- супи -- зародыши пшеницы -- обезжиренные зародыши пшеницы -- экструзия -- термоформованные гарниры -- жидкая среда -- супы -- wheat buds -- fatless buds -- extrusion -- thermoformed garnishes -- liquid environmen -- soups --
Доп. точки доступа: