Технологія напівфабрикату кісткового харчового та паштетних печінкових мас з його використанням [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 30.10.2007 / Д. Є. Подворчан ; наук. керівник М. П. Головко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2007. - 20 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26642 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 13-16
УДК
637.514.7
664.934
546.41
Кл.слова (ненормированные): харчова кістка -- напівфабрикат кістковий харчовий -- біоорганічні сполуки кальцію -- паштетні печінкові маси -- пищевая кость -- полуфабрикат костный пищевой -- биоорганические соединения кальция -- паштетные печеночные массы -- food bone -- half-finished food bone produc -- bioorganic compounds of calcium -- liver pate masses -- Доп. точки доступа: Головко, Микола Павлович\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі