Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

637.13
І-24
.
Технологія молочно-білкових запіканок з йодвміщуючими добавками [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 24.03.2011 / Л. Л. Івашина ; наук. керівник Г. В. Дейниченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 18 с. - Бібліогр.: с. 12-15

УДК
637.13

Кл.слова (ненормированные): молочно-білкові запіканки -- еламін -- цистозіра -- зостера -- йодовміщуючі добавки -- молочно-білковий концентрат -- сколотини -- молочно-белковые запеканки -- эламин -- цистозира -- зостера -- йодосодержащие добавки -- молочно-белковый концентрат -- пахта -- milk-albuminous -- baked puddings -- elamin -- cystoseira -- zostera -- seaweed additives -- milk-albuminous coprecipitat --
Доп. точки доступа: