Дослідження процесу та вдосконалення обладнання для двостороннього жаріння м'яса під осьовим тиском [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 10.12.2002 / В. О. Скрипник ; наук. керівник В. О. Дорохін ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 2002. - 15 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26190 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 12
УДК
641.522.2
658.511.5
Кл.слова (ненормированные): осьовий тиск -- двостороннє жаріння м'яса -- теплова обробка -- осевое давление -- двухсторонняя жарка мяса -- тепловая обработка -- axis pressure -- double sided meat frying -- pressure heat treatment of meat -- heat treatment -- Доп. точки доступа: Дорохін, Віктор Олександрович\наук. керівник\ Харків. держ. акад. технології та орг. харчування