Моделювання технологічних процесів і розробка прогресивного обладнання для переробки харчової сировини [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 01.07.2002 / В. В. Полевич ; наук. конс. О. І. Черевко ; Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : [б. в.], 2002. - 33 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26191 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 21-27
УДК
664
658.512.2
Кл.слова (ненормированные): харчова сировина -- процеси переробки -- математичне моделювання -- удосконалення процесів -- розробка обладнання -- пищевое сырье -- процессы переработки -- математическое моделирование -- усовершенствование процессов -- разработка оборудования -- food raw materials -- processing -- mathematical modelling -- improving the processes -- elaborating of equipment -- Доп. точки доступа: Черевко, Олександр Іванович\наук. конс.\ Харків. держ. акад. технології та орг. харчування