Наукове обґрунтування комбінованих процесів та розробка ресурсозберігаючого устаткування для очищення овочевої сировини [Текст] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук : за спец. 05.18.12 Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : захищена 19.05.2014 / О. Г. Терешкін ; наук. керівник Г. В. Дейниченко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2014. - 43 с. - Бібліогр.: с. 30-40
УДК
631.361.9
Кл.слова (ненормированные): овочева сировина -- якість очищення -- ресурсозбереження -- математична модель -- комбіновані процеси -- втрати -- раціональний режим -- промисловий зразок -- овощное сырье -- качество очистки -- ресурсосбережение -- математическая модель -- комбинированные процессы -- потери -- рациональный режим -- промышленный образец -- vegetable raw material -- the quality of peeling -- resource-saving -- mathematical model -- combined processes -- expenses -- rational regime -- industrial sample -- Доп. точки доступа: Дейниченко, Григорій Вікторович\наук. керівник\ Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
#
Відділ
Всього примірників
Вільних примірників
1
Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44)