Картка конкретного документа. Це тимчасовиї текст

637.521.47
М 82
.
Технологія білкового напівфабрикату з колагенвмісної сировини для м’ясних січених виробів [Електронний ресурс] : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : за спец. 05.18.16 Технологія продуктів харчування : захищена 26.11.2008 / О. В. Москаленко ; наук. керівник В. О. Коваленко ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 19 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27547 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 13-15

УДК
637.521.47
547.962.9

Кл.слова (ненормированные): композиція ферментів -- протомегатерин г20х -- папаін -- ферментативний протеоліз -- білковий напівфабрикат -- яловичий фарш -- м’ясні січені вироби -- композиция ферментов -- папаин -- ферментативный протеолиз -- белковый полуфабрикат -- говяжий фарш -- мясные рубленые изделия -- composition of enzymes -- protomegaterin g20x -- papain -- enzymatic proteolysis -- protein semi-product -- minced meat products --
Доп. точки доступа: